Scott Pooley – rannelaukausspesialisti

  • 97 941
  • 635

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja sitten lähtee tuppukylään Ruotsiin? No, vaikeahan näitä on tietää.

Niin en tiedä. Vaimo kuitenkin häipyi koiran kanssa Raumalta jo ennen joulua. Ja olisihan Pooley ollut Lukolle vielä ensi kaudellakin edullinen joten varmasti rahakin näyttelee omaa osaansa.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Höpöttää. Kaikkea ei kannata julkisesti kertoa. Ihan selvä peli, että Kestner hankittiin Pooleyn tilalle. Se ei toki poista sitä, että laituri olisi tulossa sisään myös tämän jälkeen.
Pooleyn tilanne lähti käyntiin noin viikko sitten. Väitätkö, että Lukko hoitanut Kestnerin diilin maaliin asti alle viikossa täysin nollista?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lukon tiedotteesta.

"Kyseessä oli sopimusrikkomus Rauman Lukkoa kohtaan ja olemme päässeet sopimukseen pelaajasopimuksen purkamisesta ja asianmukaisista vahingonkorvauksista."

"Olemme pettyneitä tapaan, jolla tiemme yhdysvaltalaishyökkääjän kanssa eroavat, mutta kunnioitamme pelaajan tahtoa ja syitä hänen päätöksensä taustalla."

Rahaa liikkui niin eiköhän niitä korvaajia löydy.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Harmittava ja melko ruma loppu Pooleyn ajalle Lukossa. Oli ne henkilökohtaiset syyt raha tai vaimon viihtyminen niin ne kertovat enemmän Pooleysta itsestään kuin mistään muusta.

On helppo puhua ja päästä kannattajien suosikiksi, mutta teot ovat ne jotka lopulta merkitsevät.

Ei muuta kuin uutta ukkoa tilalle.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Ihan vain vinkkinä, McTorso ei ole ehkä se nimimerkki jonka sanomisia kannattaa totuutena ottaa. Menee samaan kategoriaan kuin "Heinolalle kottikärryllinen kultaa"
Ihan vain vinkkinä, tykkään trollien trollaamisesta. He luulevat aina olevansa todella nokkelia ja ainoita, jotka kykenevät siihen.
 
Viimeksi muokattu:

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yleisesti ottaen sanoisin, että seuran kannattaa aina purkaa pelaajan sopimus, mikäli pelaaja sitä toivoo. Harvemmin sellaista tapahtuu ilman todella perusteltua tai painavaa syytä esim. siirtorajan mentyä umpeen, eikä seura pysty mitenkään siihen enää reagoimaan. Joskus kuitenkin elämässä tapahtuu asioita, jolloin pelaaja on estynyt harjoittamasta ammattiaan (perheenjäsenen kuolema, sairastuminen, oma sairastuminen, jne.). Riski tällaiseen on aina olemassa, mutta kovin harvoinhan sellaista oikeasti tapahtuu.

Kun seurassa on joku "tilanne päällä" jonkun tietyn pelaajan kanssa, se syö aivan älyttömästi voimavaroja sekä pelaajalta, valmennukselta että myös urheilijohtajalta. Ja se aika on aina pois jostain muusta. Periaatteen tasolla seura on monissa tapauksissa oikeutettu jonkinlaisiin korvauksiin, mutta toisinaan periaatteista kannattaa joustaa ja saada asia päätökseen ja mennä eteenpäin.

Jos näitä pelaajasta lähtöisin olevia sopimuksen purkuja ja "kiukutteluja" alkaa olla riesaksi asti, täytyy istua alas ja miettiä, onko asiasta tulossa "maan tapa", koskeeko se muitakin seuroja, onko itse tehty pelaajavalinnassa jo lähtökohtaisesti jonkinlainen virhe vai mistä on kysymys. Selvää on se, että raja pitää vetää johonkin, mutta aina pitää miettiä tapauskohtaisesti, onko juuri nyt se oikea hetki vai onko lopulta myös seuran etu, että pelaajasta päästään vain eroon. Kukaan ei ole korvaamaton ja pelaaja, joka ei halua seurassa olla, vaikuttaa aina jollakin tasolla myös muiden tekemisiin ja fiiliksiin. Ja sillä on varmasti suurempi arvo kuin yksittäisellä pelaajalla.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pooleyn tilanne lähti käyntiin noin viikko sitten. Väitätkö, että Lukko hoitanut Kestnerin diilin maaliin asti alle viikossa täysin nollista?
Ei varmaan kenelläkään ole tällä palstalla tietoa siitä, milloin Pooleyn ”tilanne” ja Lukon neuvottelut Kestnerin kanssa ovat lähteneet käyntiin. Julkistukset lopputulemasta tulivat kuitenkin varsin peräkkäin. Maalintekijä hankittiin maalintekijän paikalle.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mr. Madhawk harvemmin suoltaa mitään keksittyä. Omaa hyvät lähteet ruotsalaisseurojen sisältä.

Tiedän kyllä, mutta moni täälläkin epäili tätä, mutta ehkä nyt uskoo jatkossa enemmän miehen kirjoituksia
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös