Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana KooMT, 08.05.2018 klo 23.13.

 1. teppana Jäsen

  Kyllä se vain on kova. Vaikutus koko kenttään on aivan huima. Burns on todella kova pakki ja omaa poikkeukselliset hyökkäyspään taidot. EK on jotain muuta. Ihan sama missä hän on, koko kenttä on hallussa. Kuningas.
   
 2. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Mä vaan kysyn, että mitähän Vlasicin (ja Braunin) kanssa tehdään. Pitäisköhän taas kokeilla Vlasic-Karlssonia kun peli sujuu? Vai otetaanko vastustajan parhaimpia vastaan nyt Dillon-Karlsson ja Vlasic-Braun saisi pelatakin helpoimpia minuutteja. Saas nähdä.

  Toivottavasti maalivahtipuolella menisi hyvin ettei siellä jouduta kauppoihin.
   
 3. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Oilers -pelistä ei juuri mitään ihmeelistä. Sharkseilla oli onni myötä parin maalin kanssa ja Oilers missasi muuan herkku paikan. Luvut voisi olla eri, mutta kyllä oikea joukkue voitti, ei kiisteltävää. Ei mitn vaikutusta, kun Pete oli poissa pelistä. Hänen ilme olisi kyllä varmasti ollut hauskempi kuin Spottin, kun Heedin tai Couturen kaksminuuttiset annettiin.

  -Hertl vitjan lento se vain jatkuu. #48 tässä on tultu leijuteltua, mutta annetaan palstatilaa Kanelle, ketä salamyhkäisesti mätännyt vikaan 16. peliin 17. pistettä. Varsinkin maalinedessä ollut Hertln tavoin todella vahva ja nopeajalkaisen kiekontuonteja ylös tullut tässä vähän joka pelissä. Siihen vielä omien puolien pitäminen (vs Phaneuf).
  Donskoilla änäriuran paras lento menossa(?). Vikaan 6. peliin seitsemän maalia. Jälleen todellinen highlight -maali. Itseluottamus on nyt kohdillaan.

  -Thorntonin vitja sai sen muuan paikan, mutta jälleen tästä top9 porukasta eniten olivat vaikeuksissa. Kotiedun peluutuksella odotin heiltä enemmän näissä kotipeleissä, kuitenkin Couture ja Hertl ne pahimmat minuutit pelaa.

  Karlssonilla on vikaan 6.ott 15. pojoa, Burnsilla vikaan 7.ott 14. pojoa. Siinä Sharks helpointen selitettynä. Burns edelleen pakkipörssin ykkönen, Karlsson nelonen. Burns Sharksin paras pistemies, Karlsson kolmas (Couture välissä). PPG niin Burns ykkönen, Karlsson kakkonen.

  Lainaus:
  Eipä ole ollut Ekin suunnalta mitään negaa tämän suhteen, esim. olivat muidun kanssa koko joulun San Josen hoodeilla. Wilson tulee antamaan saman tai enemmän kuin Doughty sai ja klasuulit jotka Eki haluaa. Itse veikkaan, että jatko tulee hyvissä ajoin ennen TDL, jotta Wilson saa selvemmät rajat rentalin tai pidempiaikasen hakuun.

  Lainaus:
  Molemmille on paikka joukkueessa. Ryan-Heed, pari joka pari vuotta sitten dominoitti farmia, ei ole oikeestaan mitenkään säväyttänyt. Eikä pitkällä juoksulla ole fiksua peluuttaa Karlssonia ja Burnsia puoli tuntia tyyliin joka peli. Niin se Petekin sanoi, ei koko loppu runkkaria, vaan viikko-kaks maximissaan.
  Veikkaan että Pete jatkaa Vlasic-Braunin herättelyä, ja koittaa saada heistä se pari, jonka voi laittaa kentälle millon vaan. Sellanen olisi hyvä, kun nyt Karlsson ja Burns molemmat pelaa reilusti ylivoimaa. Eikä Dillon-Karlsson mitenkään vahvasti alivoimaa ole pelannut, siinä 44-61 heidät pieksee. Ja hyvä näin, jos jostain haluaa Karlssonin ja Burnsin minuutteja rajoittaa, niin se on alivoima.
  Ellei sitten Wilson hae jo TDL isompaa nimeä, jolloin Braunista olisin itse valmis luopumaan.


  Seuraavaksi Vegas, joka voittanut seitsemän(?) ottelua putkeen. Sharkseilla taasen kuusi voittoa vikasta seitsämästä. Jumalaton kisa pacificin kärjessä, joten tärkeät pojot sen kannalta pelissä. Eiköhän luvassa ole törkeän hyvä peli.
   
 4. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Kunnon pumppi puheet oli ennen peliä, että nyt on tärkeetä olla heti alussa hereillä ja jalat keveinä. Mutta niin vaan Sharks oli aivan veltto pelin alussa. Pelin eka maali kertoo siitä kaiken; Ryan näennäisesti koittaa poke chekata kiekkoa ja reboundin tullessa Heed oli aivan ulapalla koko tilanteesta.
  Tuntuu että aina Vegasia vastaan pelin alussa siellä on vain uunoja ja melko nopsaan kolisee omissa. Onneksi nyt Jones pelasti ja piti Sharksin pelissä mukana.

  Ryanilla ja Heedillä on ollut omat heikkoutensa, mutta tässä pelissä myös Dillon ja varsinkin Simek olivat normaalia enemmän ongelmissa/pelasivat typerästi. Karlsson ja Burns pelasivat omalla tasollaan, kumpikin päälle 30min (ei jatkoaikaa, aikas hurjaa), siihen vielä erinomaisen pelin pelannut Jones, niin Sharksin puolustus riitti voittoon.

  Hyökkäyksestä jälleen Hertlille monsteripeli. Muuten ei kukaan mitenkään suuremmin noussut esille. Donskoi kolattiin kerran-kaks oikein kunnolla, mutta tällä kertaa se ei kaverin taisteluhalua lannistanut; onnekas voittomaali siitä hyvästä hänelle.

  Tuomaripeli oli kyllä vitullaan, tuli ihan viime kevään Game 5 mieleen. Kuinka paljon kaikkea katottiin läpi sormien Vegasin touhussa. Mainitaan nyt niitit numeroon Timoa ja Karlssonia kohtaan. Marchessault ihan odotti käden nousevan Pac-manin niitatessa Ekiä numeroihin, mutta se mitään noussut. Eki helisi, mutta luojan kiitos ei loukkaantunut. Yhdessä tilanteessa Vegas peluri roikkui Ekissä pitäen kädellä hänen mailastaan kiinni aivan tuomarin edessä, ei rangaistusta. Tämmösellä touhulla näköjään Eki saadaan jäämään nollille.

  Kuitenkin helvetin tärkeä voitto ei millään erikoisella esityksellä. Kyllä toi divari olisi kiva voittaa, niin välttäisi Vegasin ja Flamesin 1.kiekalla.
   
 5. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Jaa ei ollut oma viesti lähteny aamulla, vaan jäi luonnoksii.

  No kuitenkin tärkeimmät pointit yllä.

  Tuomaripeli kyllä oli taas ihan omiaan, ei mitään järkeä tässä.

  1000. voitto Sharkseilla täyteen. Tärkeä milestone.

  Seuraavana sitten Kaliforniassa tuhos tehnyt Ottawa. Laitetaanhan ne kuriin
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 13.00
 6. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Hienoa tässä saavutuksessa oli se, että Sharks oli 3:nneksi nopein organisaatio joka sai 1000 voittoa täyteen. Vain Canadiens ja Flyers olivat nopeampia.
   
 7. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Eivät Ryan ja Heed tietenkään kestä vertailua esim. Vlasicin ja Braunin normaaliin (entiseen?) tasoon, mutta kestävät kyllä vertailun useimpien joukkueiden kolmospareihin. Pitää tietenkin toivoa, ettei otteet huonone kovin paljon nykytasosta, sillä tällöin minuuttien tulisi olla todella suojattuja. Mutta vielä löytyy hyvin luottoa kaikkiin Sharksin pakkeihin.

  Täytyy myös muistaa, että Vegas on todella kova joukkue. Heitä vastaan suurin osa kolmosparin pakeista on enemmän tai vähemmän kusessa. Eli on ihan luonnollista, että esim. Dillon näyttää nopeaa Vegasin pelityyliä vastaan hieman huonommalta kuin heikompia joukkueita vastaan. Toki tämä on tietyllä tavalla ongelma, kun Vegas pitänee kuitenkin kohdata keväällä.

  ---

  Viime viestissä totesin viiltävässä analyysissä, että Donskoin katto lienee saavutettu ja suurempaa pistetehtailua tuskin kannattaa odottaa. Sen jälkeen mies on pistänyt maalin per peli. Nättiä. Eipä voi kun olla tyytyväinen surkeaan analyysiin. Pari tuurimaalia siellä on mukana, mutta niin kuuluukin.

  Sain tänään selville, että WHA:ssa pelasi muutaman kauden joukkue nimeltä Los Angeles Sharks. Hyi saatana kuinka oksettava fiilis tuli tuosta nimestä.
   
 8. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:

  Joo noinkin, mutta entäs joukkueisiin ketkä rehellisesti havittelevat cuppia? Itse odotin ehjiä pelejä Ryan-Heed kaksikolta, mutta joka pelissä tullut virheitä, vaikka peliminuutit olleet juuri niitä helppoja. Silleen itselleni pettymys.
  Kyllä luottoa löytyy kanssa, mutta aikaisemmin ehdottomani Braunin kauppaaminen ei näillä näytöillä kannata. Ryan ja Heed menee enemmän kuin hyvin varalla, mutta ajatus että he olisivat pakkipari yhden top6 loukkaantumisen jälkeen ei nappaa. Nykyinen syvyys tarvitaan.

  Lainaus:
  Siellä oli monta tilannetta joukossa, kun Dillon heitti sokkosyöttöä ja turhaan kääntyili tulevaa karvausta pois päin. Ei ollut siis mitenkään paineen alla, vaan pelasi tyhmästi itsensä ja joukkueensa ongelmiin.
  Tähän varmasti vaikutti myös se, että Dillonin peliminuutit nousi reilusti yhtäkkiä ja joukkueen otteluohjelma oli mitä oli. Sens pelin jälkeen joukkueella oli 5.ott 8.päivään. Pete oli puhellut, että hieman jalkoja painoi Ottawaa vastaan.

  Siitä huolimatta kiva voitto Sensistä. Jonesille toinen vakuuttava peli putkeen. Nätisti paikkaili normaalia enemmän sohlanneen pakiston kämmejä.
  Vastapainoksi Sharks tekaisi monenmonta hyvää maalipaikkaa melkeinpä läpi ottelun. 1.erä oli kahta muuta vaisumpi.

  Donskoi loukkaantui, taisi saada mailasta naamaan taklaustilanteessa. Lähti veks, palasi peliin ja erätauon jälkeen ei palannut enään peliin.

  Burns sai kunniaa 1000.pelistä urallaan ja osoitti jälleen, että juuri nyt hän pelaa uransa parasta kiekkoa. Ekille muuan heikko kiekonmenetys, muuten takuuvarmaa voittavaa kiekkoa häneltä kanssa.

  Braun teki paluun ja mielenkiintoisesti Heed pelasi hänen parina. Ryanin etuna kätisyys, joten epävarmuus häneen on isompi kuin Heediin. En tiedä sitten.

  -

  Sharksilla tässä kohtaa kautta jo 7.pelaajaa joilla 30. tai enemmän pojoja. Läpi kauden tuntunut siltä, että kyllä tonne hyökkäykseen joku tehoihin kykenevä hyökkääjä täytyy saada, mutta kyllä siellä kivan laajasti on onnistumisia tullut. Ja muutenkin maaleja per peli. Puolustus on viime peleissä ollut ehjempi, onko vikat viisi peliä päästetty 2 tai vähemmän. Parempi maalivahtipeli ja pelin loppuun asti hereillä ollut puolustus syy tähän. Parempaan päin.
   
 9. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Sörensen ja 2 vuoden jatko, AAV 1.5millii. Kiva soppari 3./4. Kentän miehelle.
   
 10. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Pakko dikkailla tästä sopparista, koska Sörensen pitää tasonsa lähes joka pelissä, ja välillä vielä nostaa sitä näyttäen hyvältä kolmoskenttäläiseltä. Loistavaa, ettei vaatinut enempää, sillä omassa mielessä ajattelin Sörensenin sopparin ylittävän M. Karlssonin sopimuksen arvon. Mies kun on tällä hetkellä selvästi Melkeriä parempi pelaaja.

  ---

  Sharks on liigan kuumin joukkue, kun Pensseli-pelin jälkeen joukkue kiitää seitsemän ottelun voittoputkessa, ja viimeiseltä 10 peliltä saldo on 9-1-0. Nyt toki alkaa vieraskiertue, ja vieraissa Sharks on voittanut vain kaksi kertaa enemmän kuin hävinnyt, joten pistemenetyksiä on luvassa. Mutta niin niitä tulee muillekin joukkueille.

  Sharksin liidon ohella hymyä herättää Kingsin sijoittuminen periaatteessa koko liigan viimeiseksi ja Ducksin seilaaminen 12 ottelun tappioputkessa. Sääli sinänsä, ettei Ducks onnistunut ylisuorittamaan runkosarjaa viime vuoden tavoin, sillä playoffeissa (mikäli sinne Sharks selviää) ottaisin vastaan mieluummin siipiniekat kuin kultaiset ritarit. Huolimatta kasvaneesta loukkaantumisriskistä.

  Tokihan mm. Kingsin rämpiminen voi tarkoittaa, että tulevaisuudessa Kakkoa tai muuta huippulupausta saa vihastella Kingsin paidassa, mutta nautitaan Kalifornian herruudesta nyt vielä kun voidaan. Pääasia kuitenkin, että ykkösvaraukset on patentoitu Oilersille, jonka näyttää olevan mahdoton rakentaa menestyvää joukkuetta.
   
 11. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Hienoa ottaa voitto Pinguista. Hertl on kyllä melkoisessa liidossa, hattutemppu ja Kane napsautti kaverina kolme syöttöä. Itse pelin katsominen jäi vaan kolmanteen erään ja sekin sivusilmällä. Pitää illemmalle koosteita tuijotella.

  Thorntonille 1000. peliä täyteen Sharks paidassa, melkein pisteperpeli tahdilla vetäny ja onhan se vaan kova. Yks maali juhlaotteluun.

  E.Karlsson oli kai jotain osumaa ottanut ja Pete päätti olla peluuttamatta häntä kolmannessa. Kuulemma oli vaan varotoimi ja on Arizonaa vastaan taas kehissä.

  Saa kyllä ihmeitä tapahtua, jos Pacificin kolmikossa tapahtuu muutoksia, keskinäiset sijoitukset kyllä varmasti heilahtavat suuntaan jos toiseen. Yli 10 pisteen kaulat jo Edmontoniin ja Ducksiin, jotka taistelevat vielä wildcard paikoista.

  Vieläkin tappioton joukkue vuonna 2019.
   
 12. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Hertl, Kane ja Meier olivat aivan liian musclemadnessii Pensin pelureille. Kunniamaininta Hertlille, joka vei Malkinia 100-muna ekassa maalissaan.
  Muuten Sharks oli kokoajan edellä, parempi joukkue oli alusta loppuun selviö. Eipä juuri voi ketään pelaajaa moittia, vallan ehjä peli, vaikka harvinainen parin päivän tauko oli alla.

  Lainaus:
  Jotain pientä vekkiä on päällä, skippasi aamujäät ennen Pens -peliä sen takia. Itse pelissä oli aluksi hieman tahmeahko, mutta muuten taattua Ekiä. Vetoja kyllä lähti, tiedä sitten mikä mahtaa vaivata. Jospa jotain sittenkin kävi, kun Pacman numeroihin niittasi. Eipä kyllä osunut mun silmään ainuttakaan irvistystä kentällä tai vaihtopenkillä tässä pelissä.
   
 13. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Jep, eipä voi valittaa, hyvä ja viihdyttävä peli. Tai no jos nyt kuitenkin vähän valittaa eli tuo ylivoima. Ei ole oikein sujunut viime aikoina mun mielestä ja ei varsinkaan tässä pelissä. Sen kuin saisi kuntoon, niin voi pojat...
   
 14. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Truu dat. Vastassa ollut kyllä hyviä alivoimia, mutta kyllä nekin pitäisi voittaa. Rauhoitettua kun saavat ylöstuonnin jälkeen, niin yleensä hyvän vetopaikan luovat, mutta tuntuu laitureilla olevan vaikeuksia/kiire kun kiekot tulevat. Hätiköityjä tiputuksia viivaan tai väärin ajoitettuja puolenvaihtoja.
  Kiekon kun saisivat Karlsson-Burns kaksikolle ilman ongelmia, niin alkaa tapahtumaan.

  -

  Tomi Kalliosta ensimmäinen scoutti Suomessa, ketä suoraan Sharksin palkkalistoilla, jos oikein ymmärsin. Vallan mielenkiintoista, varmasti pätevä kaveri duuniin ja hienoa, että Sharks panostaa eurotarkkailuun enemmän.
   
 15. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Viimeksi 70-luvulla, kun samasta joukkueesta tulee kauden kaksi ekaa pakkia, jotka rikkovat 40. syöttöpojon rajan.

  Burns 49ott 9+43=52
  Karlsson 47ott 3+40=43
   
 16. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Shellanen peli, ei ollut mitenkään hyvä, mutta silti voitonavaimet oli näkyvissä.

  1-0 Delliltä imu. Siitä vähän aikaa, kun näitä näkynyt. Dell paransi (ja runsaasti), toivottavasti seuraavassa pelissään saisi nyt sen ehjän pelin alle.

  2-0 ylivoimalla Burns pyyhkäisee lumet kiekon päältä, paniikissa syöttää maalia kohti liukuvalle Hertlille, mutta Panik pelasi alusta asti syöttöä pois, läpiajoon ja maali. Burnsin piikkiin, toki epäilyttävästi siellä Hertl liukui massaa kohti, vaikka oli siinä kohtaan alin mies. Hyvin(liian) aggressiivinen ylivoimaviisikko.

  3-1 Pullamaali, vanhanaikanen kusee, mutta kiekko löytää tiensä maaliin Karlssonin luistimesta.

  4-1 Karlssonilta kamala kiekonmenetys ja sitten liukui vielä komiaan maskiin jättäen vihun Dellin eteen.

  Kaks vikaa tyhjiin.

  Burnsilta ja Karlssonilta heikot pelit. Kurz puheli, että näki pelin jälkeen areenalla Karlssonin klenkkaavan toista jalkaansa.
  Muuten puolustus oli ihan jeba, varsinkin Dillon ja Heed.

  Hyökkäyksessä taasen tuntui olevan raskasta jalkaa paljon liikkeellä, oikeestaan koko top9. Hyvin pörrännyt LaBanc ansaitusti nappasi Radilin paikan. Radil heräsi pelamaan nelosessa, saas nähdä kumpi Cootchin vieressä aloittaa seuraavan pelin. Radil kyllä ollut vaisu viime aikoina.

  Nostetaan ylös Timo. Ei uponnut tässäkään pelissä, vaikka huikeita paikkoja oli monta. 16ott ilman maalia, tyyliin joka pelissä ollut turhautunut, mutta nyt se kuppi kaatui; OEL niittaa päähän, ei vihellystä, Timo painaa mailalla polvitaipeeseen ja #23 maahan, jäähy. Tässä kohtaa peliä oli jäljellä 2:20 ja Sharks oli noussut 4-1 tilanteesta yhden maalin päähän. Että voivittu minkä timppa teit.

  Lisätään vielä valmennus ja paitsiohaasto 4-1 tilanteessa. Oli kyllä aikamoista spedeilyä, tiedä mitä Zettler nähnyt yläilmoissa. Pete ilmeisesti aivotärskyn jäljiltä aivan kuutamolla.

  Sharks oli väsy, Kojootit oli täys boostereissa. Silti Sharks tehtaili selvästi enemmän maalipaikkoja, mutta vain toinen sai helpon- ja tuurimaalin.

  Seuraavaksi Tampa. Vaatii Norrisveljiltä sitä tuttua dominointia, jotta voitto mahdollinen. Katsotaan.

  Vlasic nähtiin alkuviikosta jo treeneissä, jossa pisti meneen kunnon kiekonkäsittelyy ja syötteli meneen. Kais se ranne siitä. En tiedä onko toiveajattelua, mutta kovin uskon, että nyt vedetään jokin muu vamma kondikseen kanssa kuin pelkkä ranne, koska joukkue pärjää hyvin ilmankin. Ja näin kun Vlasic tekee paluun, niin hän on se tuttu kusipää, kenen ohi kiekon kanssa ei mennä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2019 klo 20.26