Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana KooMT, 08.05.2018 klo 23.13.

 1. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
 2. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Nyt viimeinkin herätty todellisuuten ja harkoissa vedetty Radil ylempänä, Pavelski laidalla ja Hertl centterinä:

  Radil-Couture-Timo
  Sörensen-Thornton-Pavelski
  Kane-Hertl-LaBanc
  Donskoi-Goodrow-Karlsson

  Heed jostain syystä sivussa harkoista, Dillonin parina todennäköisesti siis Ryan.

  Vielä kun tajuttaisiin nostaa Suomela neloseen ja Karlsson poppareille, niin olisin tyytyväinen.
   
 3. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Uusista kentistä, niin ainoastaan 3.kenttä jäi mun silmissä negatiiviseksi. Tai näin LaBancin kanssa, Donskoin kanssa oli astetta pirteämpi.
  Pelin paras oli Thornton ja herranjumala jos tämä peli oli alkusoittoa tulevasta. Pete puhui, että joulutauko on hyvä happihyppy joillekin pelaajille, näköjään yksi heistä oli Thornton. Toivottavasti jälleen kerran Thornton nostanut pykälää joulun jälkeen. Jumbon kenttä oli erinomainen muutenkin.

  Heed oli sivussa ylävartalovamman takia. Ryanilta mukava peli, kyllä tota nopeutta irtokiekkoihin on kiva seurata. Tästä päästään Vlasiciin ja 2-2 tasoitukseen. Olisi pitänyt voittaa irtokiekko laidasta. Ei ollut täysi effortti päällä taaskaan.

  Sitten ylivoima. Täyttä paskaa ilman Karlssonia näemmä. Neloseen asti tippunut LaBanc silti pitää asemansa ykkösessä. Kauden parasta peliään pelannut Thornton pelasi Vlasicin ja Simekin kanssa. Ihan kuin ei haluta uusia nimiä, vaan pidetään sama ettei tarvi uusiksi harjotella? Jotenkin niin laiskaa Spottin kuviot ylivoimassa.
  Sateenvarjoa kehiin, Thornton ja Karlsson toimivat pelinrakentajina, Burns one-timer uhka. Loppurooleihin osuvimmat palikat (Pavelski, Timo, Hertl, Couture). Ei se ole niin vaikeeta, kun löytyy eliittipelaajia. Miksi roikuttaa huonompia (LaBanc) ja jakaa parhaimpia (Burns, Karlsson).

  Seuraavaksi Oilers. Voitto siitä ja Sharksilla jälleen mukava pojoero pleijariviivaan.
   
 4. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Jaa, että Ryanilta hyvä peli. Voiko tuosta nyt kauheasti antaa lausuntoa jos mies saa pelata vain reilun kuusi minuuttia. Toisaalta ei yllätä, tosin pelkäsin vastaavaa Heedillekkin aikaisemmassa pelissä mutta onneksi hän sai pelata normaalin ajan. Noh sentään nyt tuli voitto kun tuommoista soheltamista vähän ollut.
   
 5. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Ylivoima ollut pariin viime peliin kokonaisuudessaan todella syvältä. Nähdään sitten Oilers-pelissä, että onko vain EK65:sta kiinni. Onneksi tulee kehiin, koska nopeutta ja taitoa tarvitaan McDavidin aisoissa pitämiseen.

  Sihti oli täysin hukassa ankka-pelissä, kummaltakin joukkueelta. Tosin molemmat molket tekivät muutamat haamupelastukset. Kuitenkin näin, että Ducks oli tässä pelissä niskan päällä. Vaarallisia tilanteita enemmän ja tolpatkin kolisivat ainakin kolme kertaa. Voittoon pitää olla enemmän kuin tyytyväinen.

  Ei muuten ollut kuin parista sentistä kiinni, ettei Jones olisi vetänyt suoraan omaan maaliin. Oli vielä kulmaa sen verran jäljellä. Huh huh!
   
 6. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Ryan oli omien sanojensa mukaan katsellut hyvin paljon videolta Sharksin pakkien pelejä ja etsinyt sieltä paranneltavaa. Sieltä Ryan varmasti poiminut Simekin vahvuuksia, jotka on juuri fyysisyys ja suuri halu päästä kiekkoon ensin. Välillä tuntuu monesti, että Sharksin pakit hakee vain sijoittumista tai eivät vain anna kaikkeansa. Siinä missä Simek, joka tykkää antaa niittiä, yrittää aina päästä irtokiekkoon ekana, vaikka sen takia joutuisikin isomman niitin alle. Ryan ei nyt säästellyt, vaan luisteli kiekkoon kiinni, vaikka se meinasi pommin alle jäämistä. Kranaattisyötöt Dillonille taisi olla tasan nolla. Kuukausi taukoa peleistä, eikä yhtään ruostetta pelissä. Aktiivinen maila reagoitti hävyttömän nopeasti karvauksen alla olevien hyökkääjien hätäsyöttöihin.
  Toisessa päässä Ryanin veto oli ratkaiseva 2-1 osumassa. Huonosta asennosta veto läpi ja rebound tilanteesta maali. Jos oikein muistan.
  Eli joo, mukava peli vaikka peliaika jäi pieneksi. Peli oli rikkonainen ja Burns jälleen pelasi tolkuttomasti 3.erässä. Siinä ne syyt, eikä Ryanin pelintaso.

  Simekin fyysiyys ja Heedin kiekollisuus tiputtanut Ryanin nyt 8.pakiksi. Kyllä tosta joku lähtee ja hyökkäykseen tulee vahvistus. Näin se on mentävä, koska toisessa puutetta ja toisessa ylitarjontaa.

  Lainaus:
  Mun mielestä taas toisinpäin. Sharks ja varsinkin Thorntonin vitja sai pitkiä pyörityksiä aikaiseksi, joissa jokaisessa oli jonkinluokan maalipaikka. Ankat eli enemmänkin Sharksin kämmeistä, eivätkä juuri puhtaasti kiekkoa ylös saannut. 2-2 tasoituksen jälkeen Sharks oli imo selvästi vaarallisempi ja enemmän kiekossa kiinni, joten tappio vaikutti kaukaiselta ajatukselta.
   
 7. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Otetaan lyhyesti kantaa muutamaan aiheeseen. Ensinnäkin, Vlasicista ollaan puhuttu (syystäkin) todella paljon. Kauppaehdotuksia ei onneksi ole vielä juuri esitetty eikä kauppa varmasti nousekaan realistiseksi. Vlasicin huonoille otteille täytyy olla jokin syy, joka selvinnee myöhemmin. Jos ei ole ja on esim. jättänyt kesätreenit nollille tai on muuten vain huono, niin pakko uskoa että mies parantaa ensi kaudeksi. Liike ei mielestäni ole kärsinyt, vaan tuo paljon puhuttu efortti puuttuu, ja vittumaisuus maalin edessä. Vlasic olisi juuri se pelaaja, jota tarvittaisiin playoffeissa, mutta tuskinpa taso loppukaudesta nousee.

  Puolustuksessa on onneksi myös ilon aiheita, sillä Simek on (katsomissani peleissä) ollut loistava lisä pakistoon. Ehkä kyseessä on uutuuden viehätystä, mutta Simek ei juuri virheitä tee ja pitää itsensä pelin sisällä. Pelityylistä tulee vähän mieleen parempi versio Orpikista. Kun organisaatiosta löytyy Heed ja Ryan vielä Simekin lisäksi, niin pakisto on hyvällä mallilla Vlasicin lamasta huolimatta. Kunhan niitä minuutteja vain saisi annettua niille, ketkä niitä ansaitsevat.

  Minuuttien ansaitsemisesta saadaan silta Labanciin. Labanc on pari vuotta antanut olettaa, että potentiaalia on isompaan rooliin ja tehoihin. Mutta nyt alkaa kyllä vaikuttamaan, että potentiaali on saavutettu. Epätasaisuus, heikkous kulmapelissä ja yllätyksettömyys eivät näytä karsiutuvan miehen pelistä pois. Labancin roolin pitäisi olla kolmos-neloskentässä ja kakkosylivoimassa (jos siinäkään). Minulla ei olisi ongelmaa pitää häntä joukkueessa, mutta vastuuta olisi syytä pienentää. Todetaan nyt tähän vielä, että en ole peliaikoja katsonut (enkä edes kaikkia pelejä), mutta tuntuu että miestä peluutetaan enemmän kuin pitäisi.

  Myös Don-Fatherin potentiaali taitaa olla tässä. Aina välillä Donskoi lentää jäällä ja näyttää, että kaveri voisi vetää vaikka ppg-tahtia. Mutta epätasaisuudesta ei näytä pääsevän eroon. Alan siis asettumaan sille kannalle, että Donskoilta ei voida odottaa kovin suuria pistemääriä myöskään tulevaisuudessa. Toivon olevani väärässä. Ja oikeassa roolissa miehestä on suuri hyöty.

  Mutta kohta mennään päiväpelissä Öljyä vastaan. Sharksin ketjut:

  Sörensen-Jumbo-Pavs
  Radil-Couture-Meier
  Kane-Hertl-Donskoi
  Labanc-Goodrow-Karlsson

  Pakistossa Karlsson tekee paluun pelikiellon jälkeen, ja Simek jatkaa kokoonpanossa. Muuten normipakisto. Jones häkissä, joten yksi helppo pitää huomioida tulosvedon kannalta.
   
  Puoliveltto tykkää tästä.
 8. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Olipas hauska toi Oilersin eka osuma. Rattien veto pyörii viivan päällä, tuomari osoittaa maalia, Sharks -pelurit (Jones) lopettaa pelaamisen, McDavid käy hakkaamassa kiekon sisään. Videoista paljastuu, ettei kiekko käy Rattien toimesta maalissa, mutta McDavidin tuikkasusta kyllä. Ei ihme että Pete oli hämmentynyt tuomiosta. Kyllä pieleen meni munkin pielestä, miten voi olettaa että Jones pelaa ja etsii altaan kiekkoa, kun suoraan kohti liukuva tuomari näyttää maalia jo?

  Eki Karlssonille 1+3, Hertl vitjalle ekat kaksi onnistumista, alivoimalla koomillinen maali, Cootch vei McDavidia ja Melker Karlssonille parit osumat. Siinä ne suunilleen.

  Oilersilla oli edelliseen neljään peliin AV jotain 56.5%, mutta silti Sharksin ylivoima yski ja kunnolla. LaBanc hukkaili kiekkoja tiheään ja 2.yv Vlasic teki omat juttunsa (Burnsin kanssa, Karlsson ei hänelle edes juuri kiekkoa jaellut). Edelleen odotellaan muutoksia.

  Oilersin ekassa maalissa Vlasicilta lepsua puolustamista Draisaitlia vastaan, lopulta Braun kävi saman miehen päälle samaan aikaan ja näin maalinedusta jäi vapaaksi.
  Toisessa Ekistä pusketaan läpi, Dillonilta heikko L1-R1.
  Kolmannessa Draisaitl ohittaa Braunin aivan liian helposti. Kulmaki taisi olla pieni Jonesin näkökulmasta.
  Nelonen ehkä kauden siistein näpytys. Siinä Jones odotti kiekkoa räpsään ja McDavid pikku avustus vipillä päihitti sen, kylmänviileesti paikalta pois liukuen kuin mikäki rikollinen.

  Aikamoista hulivili päiväkiekkoa. Sharks oli hyvä, mutta enemmän tässä oli Oilersin huonoutta.
  Seuraavaksi Flames ja sepäs onkin kiva kohtaaminen kaikinpuolin.
   
 9. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Tässä pelissä jäi tuskin epäselvyyttä, että kumpi painoi päälle. Peli sujui hienosti, vaikka vähän sekavaa oli aika ajoin. Kyllä Ekin läsnäolo näkyi ja selvästi. Hienot tehotkin siihen päälle.

  Näyttää siltä, että ei kannata toivoa vihulta jäähyä, kun peli sujuu paremmin 5v5 systeemillä. Aivan luokatonta YV:tä.

  Jos Oilers menettäisi 97:n esim. sairastuvalle, niin tämä joukkue ei kyllä tee yhtään maalia kenellekkään. Oli kyllä aika luokatonta räpellystä.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Huonostihan sillä Ekillä näköjään menee, kun pakkien pistepörssissä jo kahdeksantena.
   
 11. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Ihmeellinen tuomaritoiminta antoi oli kyllä läpi pelin epäuskon aihe, eihän ammattiliigassa näin huonoa tuomarointia voi olla?

  McDavidin ekaa maalia ei pitäisi hyväksyä, koska tuomari näyttää jo maalia ja peli on poikki. Sitten keksitään vaan McDavid lisäpykälä sääntökirjaan ja maali.

  Brodziak joutaisi DOPSin kuullusteluun, mutta Sharkseja vastaan tehdyistä törkeyksistä ei kukaan joudu (OEL). Sattu Sörenseniä pahasti kuuppaan, myöhässä, tilanteen ulkopuolelta ja selästä. Onneks ei käynyt pahemmin.

  Wideman osuu Timoa mailalla päähän, automaattinen kakkonen, mutta tuomarit vaa tuijottaa vieressä. Wideman tietenkin kuittaa tilinsä heti seuraavassa vaihdossa ja kamppaa Thorntonin, siitä sentään sai jäähyn. Hauskinta, että Timo sitten sai ihan identtisestä pelaamisesta jäähyn, jos tuomarit nyt ottaa linjan että korkeella saa pelata niin pitäisivät koko ottelun.

  Muuten oli kyllä ihan viihdyttävää hokia, poislukien ylivoima. Miten siellä valmentajat vieläkin kattoo tuota porukkaa ja miettivät "On se Kevin kyllä hieno mies ylivoimalla, ja Pickels myös! Antavat niin paljon ylivoimalle, ettei Tampa Bay edes pärjää" Sitten unohdetaan järkevät kuviot, sisääntulo on mahdotonta ja jos sinne päästään, huonojen kätisyyksien takia ei saada ensimmäisiä syöttäjäkään lapaan. Kuten joku sano, parempi toivoa, ettei vastustaja ota jäähyä. Tai pitäis Sharksilla olla kaveri, joka käy nappaa jäähyn siirretyn aikana että päästään aina 4-4.

  Calgary matsissa sit mahdollisuus ottaa Pacificin kärkipaikka, eiköhän aloteta uusvuos sit tehokkaana.

  E: Twitteristä tuli just vastaan:

  Lainaus:
  Toivottavasti ei isompia
   
  Viimeksi muokattu: 30.12.2018 klo 14.38
 12. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Kane, Thornton ja Sörensen missannu harkat Calgaryssa. 9&19 kai huoltopäivä vaan, Sörensenin toivotaan olevan pelikunnossa aamuyöllä.
   
 13. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Khyyl, voitettavissa oli peli, mutta kaatui yksilövirheisiin.
  1.erässä maalivahtien tuurilevelit oli vahvasti flames sankarin puolella. Toki Sharks antoi liikaa maalipaikkoja, mutta omista olisi pitänyt saada sisään enemmän kuin yksi.
  2.erässä Sharks otti homman haltuun. Ekaan kymppiin Flames ei saannut laukaustakaan perille, kun taas Sharks kavensi ja sai monta pitkää pyöritystä aikaseksi. Momentumi vahvasti käsissä, sitten Melker Karlssonilta todella idioottimainen ja turha jäähy keski-alueella; Flames iskee 4-2 ja Sharksin tempo laskee. Erän vikalla minuutilla kamala peli Timolta, joka möhlii täysin 2vs2 tilanteen puolustamalla ei ketään.
  3.erässä Johnny Hockeyn molemmat maalit hirveitä katottavia. Ekassa kiekko tippuu sisään, Burns koittaa mailalla huitoa, ei tullut mieleen kouraansa käyttää. Toisessa Timon mies täysin yksin maalinedessä. Pakit Vlasic ja Burns molemmat samassa nurkassa taistelemassa.
  Siinä kai ne ratkaisevat hetket pelissä.

  -Burns ja -4, heikko peli.

  -Timolta kaksi karmaisevaa puolustusvirhettä ja hyökkyspäässä väkisin puskemista. Heikompi jakso menossa.

  -Ylivoimasta oltiin nyt tiputettu LaBanc pois. Ykkönen (Pavelski-Hertl-Cootch-Burns-Karlsson) pelasivat runsaan osan kahdesta minsasta. Juuri näin se kuuluukin. Ei mikään vahvin esitys vielä ollut, mutta silti 2/4.

  - Jostain syystä Dillon istui tyyliin koko 3.erän. Saiko Pete tarpeeksi jätkän heittäytymisistä syöttöjen eteen? Kuitenkin joukkueen fyysisin pakki, käyttöä olisi ollut pelin kuumentuessa.

  -Kane oli elementissään lopussa. Siellä JohnnyHockey sekosi ja koutsi sijotti tähtensä penkin päähän ennenkuin kerkesi tekemään suurempia virheitä. Torikokouksen puhkeamista käytti hyödyksi ja kävi samointein Tkachukin kimppuun. Joku tiimitoveri rotan pelasti pahemmalta myllytykseltä.

  -Lopussa sitten likainen niitti Sam '0 leukaa' Bennetiltä. Kuten Kane sanoi, pojista tuli yhtäkkiä pidempiä sen jälkeen, kun hänet passitettiin pukukoppiin.
  Penkillä käytiin aikamoista sanaharkkaa jossa Backlundii kävi sääliksi, kun lähti huuteleen Jumbon kanssa. Joen pitäen katsekontaktin Backlund vilkuili mediakuutioon ja maahan. Se pelon ja katumisen määrä hänen kasvoilla.
  Lisätään että Dillon kävi todella kovilla kierroksilla ja Petekin taisi vesipullonsa heittää maahan.

  Seuraavassa kohtaamisessa luulisi olevan tunnetta. Pete käskytti Goodrowin Kadrin perään aikasemmin, saas nähdä mitä nyt on luvassa. Jotain on hyvä järkätä, kun DOPS feilasi oman tehtävänsä. Mutta fiksummin siis kuin Kadria TML vastaan.
   
 14. Pontus Toikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  C of RED
  Lainaus:
  Naisia hakkaava puuvillankerääjä on tosiaankin pelottava ilmestys, hänen kannattaa keskittyä siihen puhumiseen ja kentän pienimmän pelaajan hakkaamiseen. Oikea ratkaisu penkittää Gadreau, sen verran törkeästi tuomarit antoivat sharksin sikailla.esim. Dellin keihästäminen jäi kokonaan viheltämättä ja Lisäksi Flamesiltä vietiin selkeä maali.

  Tosiaan joku pelasti Kanen pahemmalta myllyltä, nauratti kuunnella kuinka pelin jälkeen kertoi, että ennen oli enemmän tekoja ja vähemmän puhetta. Kane kuitenkin itse vaan louskutti leukojaan eikä uskaltanut tehdä mitään, muuta kuin kaulailla ja huitoa Gadreauta.
   
 15. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Gaudreau sai nauttia kaksi kertaa Kanen poikkarista ja toisella kertaa kiekottomana. Tuomarit eivät reagoi mitenkään ja Gaudreau antaa sen takia pienen huitaisun ja pilli soi heti. On sitten eri mieltä asiasta tuomareiden kanssa. Jos tuo täyttää mielestäsi sekoamisen kriteerit, niin eipä siinä mitään.

  Lainaus:
  Itse en käytä ihmisistä nimitystä rotta, mutta tosiaan Burns pelasti Kanen käymällä kiinni Tkachukiin.

  Lainaus:
  Taklaus oli tuossa vaiheessa peliä ihan turha, mutta jos siitä ei annettu edes kakkosta, niin millä ihmeen perusteella se oli likainen?

  Lainaus:
  Täytyy kyllä myöntää, että Jumbo tosiaan jauhoi paljon paremmin paskaa vaihtopenkillä, kuin Backlund. Sääli vaan, ettei siitä jaeta yhtään ylimääräisiä pisteitä.

  Kyllähän sen ymmärtää, että häviö ottaa päähän, mutta joku raja sentään pitäisi olla.
   
 16. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Näyttäisi siltä, että teillä kahdella on paljon enemmän keskusteltavaa ja sitä ei kyllä tarvi tähän ketjuun levittää.

  Itse pelistä, niin kyllä siinä Gaudreau ja Kane vuoronperään sikailivat. Sitten kun Gaudreau sai itkupotkuraivarit jään pinnassa, niin tuomarit olivat nähneet tarpeeksi ja antoivat kakkosen. Samoin Peters oli nähnyt tarpeeksi. Kuppi meni nurin. Miksei muuten kukaan Flamesin pelaaja tullut kinaan väliin? Kuitenkin pienikokoinen starapelaaja, luulisi jonkun step up.

  Ja tästä päästään Bennettiin. Joo Dell antoi mailaa, mitä tekee Bennett? Odottaa pelin vikaan vaihtoon ja antaa myöhäisen taklauksen pelin kannalta täysin turhaan paikkaan. Pelkurin liike aivan selvästi, en tiedä miten ton muuten näkisi.

  Lainaus:

  Ihan selvä hunttaus, missä taisi mikrosekunnit ratkaista oliko kiekottomaan vai ei. 'Puhdas niitti' ei kyllä mun mieleen tullut. Tolla sun ajatusmaailmalla Dellin kepin antaminen ei ollut likainen, koska siitä ei annettu kakkosta. Pitäisköhän funtsii uusiksi.

  Lainaus:
  Kanen käsissä roikkui tuomari ja joku Flamesin pelaaja, näiden kahden takaa Tkachuk heitteli lyöntejä kohti Evanderia. Ihan fiksua siis Burnsilta sitoa siinä kohtaan.
   
 17. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Olkoot mielipide mikä tahansa toisen teksteistä tai pelaajasta, ei tarvitse silti tulla omia rasistisia heittoja tulla vieraisiin pöytiin huutelemaan.

  Ja hyvä korjata väärää tietoa: molemmat syytteet on hylätty oikeuden toimesta. Vai onko sulla parempaa tietoa?
   
 18. Calgaryn Liekit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Calgary Flames
  Lainaus:
  Gaudreau siis sekosi, sikaili, veti itkupotkuraivarit ja kuppi meni nurin? Sulla on varmaan joku syy suoltaa tuollaista tekstiä? Siinä vaiheessa ottelua oli jäljellä alle 8 minuuttia ja Flames johtaa neljällä maalilla. Meinaatko, että Gaudreau penkitettiin sen takia, että jäälle palatessaan olisi keskittynyt sikailemaan ja hankkimaan jäähyjä ja ottelu olisi sen takia voinut vielä kääntyä? Varmaan sen takia kukaan Flames-pelaaja ei tullut siihen väliin, koska tosiaan kyse oli pienestä kinastelusta, eikä mistään sikailusta.

  Lainaus:
  Jos yhtään huomasit, niin Bennett yritti päästä Dellin luokse, mutta tuomarit olivat välissä. Siitä ollaan ihan samaa mieltä, että se taklaus oli tuossa vaiheessa tarpeeton, mutta jos se olisi ollut myöhäinen ja likainen, niin siitä olisi annettu jäähy ja/tai pelikieltoa. Iso ero tulee juuri siinä, että tuomarit varmasti näkivät tuon taklauksen, mutta Dellin tekoa eivät. Mikään muu ei selitä sitä, miksi Dell ei sitä jäähyä saanut. Ensi kerralla sitten nähdään sitä Bennettin pelkuruutta, jos Sharks hakee jotain hyvitystä.
   
 19. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Toi Dellin osuus on jäänyt huomaamatta. Klippiä siitä?
   
 20. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Puoliveltto ja Vislami tykkäävät tästä.
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mitä Bennettin sitten olisi pitänyt tehdä, jotta ei olisi ollut pelkuri? Syöksyä maalivahdin kimppuun?
   
 22. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  En tiedä oletko NHL-pelejä katsonut, mutta tuomarit eivät uskalla viheltää joka tilanteesta. Eli sun logiikalla taklaus ei voi olla laitoin, jos tuomarit ei siitä pelin aikana mitään vihellä. Mites E.Karlsson tuomittiin just pelikieltoon taklauksesta, josta ei pelin aikana vihelletty mitään?

  Dellin temppu täys sikailu, mutta katsooko tuomari sitten, että Bennet olisi liioitellut eikä sen takia uskalla viheltää? Tommosia hankala arvioida aina
   
 23. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Eli molemmat sikaili/kinasteli. Gaudreau sekosi/itkupotkuraivasi jään pinnassa, kuppi meni nurin. Tuomarit näki tämän, Peters näki, minä näin. Sinä et ilmeisesti. Ken tietää mitä olisi keksinyt sen jälkeen, eli hyvä liike Petersiltä vetää kiukuttelija pois kentältä. Ja imo jonkun olisi ollut hyvä mennä väliin, nyt kun nahistelu meni #13 tunteisiin ja lopputulos oli kyllä koomillista katseltavaa. Negatiivinen siis Flamesin kannalta tietenkin.

  Lainaus:
  Ihan syystäkin, koska toinen on maalivahti. Ei kyllä yhtään anna sympatiaa Bennettin touhuille, fiksumpi olisi keksiny jotain muuta kuin pommittaa tulokasta puskista.

  Lainaus:
  Kyllä se näytti kaikille tulleen yllätyksenä, miksi joku tollasta lähtee tekemään. Vai onko se perus, että ratkenneen pelin vikoilla sekunneilla haetaan tollasta niittiä. "Varmasti näkivät", että sellasta, mitä enemmän änäriä seuraa sitä enemmän huomaa, että kaikenlaista jää näkemättä tuomareilta.
   
 24. Kopke1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flames, Fc Bayern
  Lainaus:
  Kane 0+2, Gaudreau vähän enemmän.
  Harmittaahan se tietysti, että tärkeässä kärkikamppailussa kentän pienin alistaa noin harmillisen ärsyttävästi.
  Vois ajatella vielä niinkin, että Flamesilla oli varaa penkittää lopussa yklöshyökkääjä, koska peli oli jo ratkennu.
  Joka tapauksessa ens matsissa on mielenkiintoa paljon.
   
 25. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Niin siis enemmänkin Gaudreau alisti pelissä Timoa, joka hukkasi hänet monesti. Kanea vastaan sitten taas #13 puhkesi finnit ja äänimurros, joltain uhoavalta teiniltä kun näytti siellä jään pinnassa.

  Harmittaahan se tappio, mutta mihin peli kaatui mun mielestä (ja jäi harmittamaan), sen voi lukea ekasta viestistäni pelin jälkeen. Vihje: se ei ollut se kentän pienin.