Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana KooMT, 08.05.2018 klo 23.13.

 1. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Kausi taas paketissa.

  Seuraavalle kaudelle kysymysmerkkejä:

  Joe Thornton
  Evander Kane
  Tomas Hertl
  Eric Fehr
  Chris Tierney
  Joel Ward
  Jannik Hansen

  Dylan DeMelo

  Tavareshuhuja Hfboardsin puolella, enpäs tiedä kuinka realistisia. Nyt capissa tilaa joku 14M, toki oikea palkkakatto vielä sopimatta. Itse tekisin viidelle ensimmäiselle sopparin, itseä ainakin jäi kaivelemaan kun Kanea ja Thorntonia ei saatu viime kaudella samaan ketjuun.

  Mutta miten pakisto, saadaanko Paul Martin muualle ja riittääkö Joakin Ryan Burnsille vai pitääkö katsoa jostain kolmas kaveri?

  Maalivahtiosastossa sentään ei liene kysyttävää.
   
 2. JJS93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Voisin hieman itsekin aktivoitua, tullut lähinnä seurattua keskusteluja. Kausi päättyi Vegasin käsittelyssä, hyvät jatkot heille, hieno nähdä miten tulokasjoukkue pärjää heti ensimmäisellä kaudella. Kausi meni mielestäni odotetusti, mutta pudotuspeleissä jalka näytti painavan ja ilmeisesti loukkaantumisiakin oli.

  Sopimustilanne tällä hetkellä on seuraavanlainen, tiedot CapFriendlystä

  Hyökkääjät 2018-19

  Thornton, Joe UFA
  Couture, Logan $6,000,000
  Pavelski, Joe $6,000,000
  Kane, Evander UFA
  Boedker, Mikkel $4,000,000
  Ward, Joel UFA
  Hertl, Tomas RFA
  Hansen, Jannik UFA
  Karlsson, Melker $2,000,000
  Fehr, Eric UFA
  Donskoi, Joonas $1,900,000
  Meier, Timo $894,167
  Tierney, Chris RFA
  Labanc, Kevin $717,500
  Sörensen, Marcus $700,000
  Goodrow, Barclay $650,000

  Puolustus 2018-19

  Burns, Brent $8,000,000
  Martin, Paul $4,850,000
  Vlasic, Marc-Édouard $7,000,000
  Braun, Justin $3,800,000
  Dillon, Brenden $3,270,000
  DeMelo, Dylan RFA
  Ryan, Joakim $650,000
  Heed, Tim $650,000

  Maalivahdit 2018-19

  Jones, Martin $5,750,000
  Dell, Aaron $1,900,000


  - Kanelle jatkoa, mikäli pyyntö jää alle 6,5 miljoonan
  - Thorntonille jatkosopimusta, NHL:n haastattelussa maininnut seuraavasti ”It’s no secret I’m a Shark. I bleed teal. I know I’m going to be healthy when I’m back. And I want to be back."
  - Jatkoa myös kaverille Hertl, Tierney, DeMelo ja Fehr
  - Ward ja Hansen voivat puolestani pakata laukkunsa
  - Ottaako joku Paul Martinin?

  Tavares on ollut huhuissa ja mielelläni näkisin Tavaresin Sharksien paidassa. Toivottavasti Wilson uskaltaa tehdä isojakin peliliikkeitä, jos siihen tulee mahdollisuus. John Carlsonin sopimus loppuu tähän kauteen, mikäli häneen on mahdollista päästä kiinni niin mikä ettei.

  Katse kohti ensi kautta ja kesän draftia. Sharksilla draftissa vuoro ensimmäisellä kierroksella, mutta seuraava vuoro vasta kierroksella 4.
   
 3. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Ilmeisesti Burnsilla ollut kanssa pientä vekkiä selkä/niska seudulla. Paljon puhuivat, että Vlasicilla olisi kanssa jotain, kun vältteli fyysisyyttä, mutta kyllä jätkä nyt mömmöihin lähti.

  Bödker ja Hansen kaatoivat Suomen. Varsinkin Bödkeriltä mukavaa kiekonsuojaamista ja maukas syöttö voittomaaliin.
  Timo haki ensimmäisen erän peliä, mutta vikaan 40minsaan 1+2. Nuff said.

  Carlsonista on pelko hinnan nousevan aivan liian isoksi kaverista, kenen vastuuta rajoitettiin pleijareissa omaan päähän. Olisi kyllä täydellinen fit tohon Vlasicin vierelle, joten itse sallisin pienen ylihinnan.
   
 4. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Nyt pääsee kiireiltä itsekkin välillä rauhottumaan ja tutkimaan tulevaa. Vegasille tippuminen harmittaa, koska joukkueella oli kaikki avaimet siihen, mutta tasaisuus puuttui suorituksesta. Siellä tosiaan Burns, Kane, Vlasic, Hertl, Donskoi ainakin pelanneet luokkaantuneena pleijarit, mutta onneks löytyi voimaa pojilta edes tähän taistoon. Jossitella aina voi, mutta siitä en pidä, nyt paukut ensi vuotta kohti ja tasaisempi vuosi alle.

  @JJS93 kerkesikin eilen laittaa sopimustilanteen, kiitokset!

  Joku enemmän Barracudaa ja prospecteja seuraava voisi niistäkin analyysia tarjota. Slotteja ylhäältä voi olla tiukka saada pariin kauteen, mutta kehitys kiinnostaa aina.

  Thornton uuteen soppariin, jos vaan suostuu huomattavasti halvempaan sopimukseen. 4 milj. vois olla sopiva, niin turvataan muut sopparit. Vauhti riittänee Pavs-Kane kentän sentteröintiin, toivottavasti kunto kestää.

  Hertl saanee noin 4-5 milj. sopimuksen, toivotaan ettei rupea kiskomaan liikaa liksaa.

  Kanelle todellakin jatkoa, tulee olemaan se ykköskentän tykki ja kovuuden tuoja. Caphit maltillinen 6 milj. ja heikon draftin 1. kiekan pick ulos. Hyvä diili tulee olemaan.

  Tierney jatkamaan kolmosen keskelle maltillisella sopparilla 2-3 milj. Kylkeen Timo ja Donskoi niin hyvää vauhtia ja voimaa kolmosessa.

  Fehr osoitti mukavaa vahvuutta ja saataisiin vihdoin neloseen kunnon sentteri. Ehdottamasti jatkoon, hinta todennäköisesti tippuu hieman tuosta nykyisestä 2 milj. hitistä.

  DeMelo myös jatkoon, hyvä kolmosparin lisä. Alle 2 milj. soppari oletettavissa.

  Hansen, Ward ehdottomasti ulos, ei minkäänlaista käyttöä. Tosiaan myös toivotaan toivotaan, että joku ottaisi Martinin riesakseen, jos ei niin buyout, tällöin jää vain 2. milj rasite.

  Bödkerin buyoutin voi tosiaan pleijareiden perusteella unohtaa, osoitti sen pleijareissa onnistumisillaan. Toivotaan samanlaista touhua Hertl-Couture-Bödker kentältä ensikaudellakin.

  Tavares olisi kyllä unelmien täyttymys, 91 perimään 19 manttelia. Silloin olisi runko kyllä kohdallaan... Hit tulisi olemaan varmasti 12 milj+ joten tiukkaa tekee, mutta uskon Wilsonin olevan mukana jutuissa.

  Myös Kovaltsuk on yhdistetty Sharkseihin. Kuulema vain muutama tiimi on mukana keskusteluissa ja Sharks yhtenä. En usko, että hän toisi ainakaan paljoa joukkueeseen, jos Kane kiinnitetään.

  Carlson olisi kova lisä, mutta tulee olemaan ylihintaakin kalliimpi. Väitän, että voi Free Agent Frenzyssä saada lähemmäs 8 milj sopimuksen.

  Laitetaas vielä ketjuideointi jo seuraavalle kaudelle:

  Kane-Thornton-Pavelski
  Hert-Couture-Bödker
  Meier-Tierney-Donskoi
  Sörensen-Fehr-Goodrow

  Braun-Vlasic
  Burns-Ryan
  DeMelo-Dillon

  Jones
  Dell

  Labanc, Karlsson, Heed

  Labancin vois laittaa suosiolla kehittymään ja etsimään vähän itseään. Ei tuolla esityksellä voi ylhäällä jatkaa.
  Karlsson vähän kysymysmerkki itsellä, ei oikein tunnu saavan mitään positiivista välillä aikaan, mutta välillä sit väläyttää taitojaan. Mutta silti kohtuu näkymätön, joten rotaatiopelaajaksi.
  Heed kehittyy kokoajan, jossain vaiheessa voi murtautua esim Braunin tilalle.

  JOS Tavares tulee, voisi Thorntonin siirtää kolmosen keskelle ja Tierneyn nelosen laitaan.

  Sitten tässä kannustaa suomalaisia kuppia kohti, Vegasin tuhkimotarina myös ihan siistiä, pienellä viharakkaus-suhteella voi heitä tässä kannustaa. Tärkeintä kuitenkin, että Pingut tippui!
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2018 klo 14.10
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
 6. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Washington Capitalsin puolustaja John Carlson
   
 7. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Junnuista voisi vähän, mitä olen törmännyt;

  Ivan Chekhovich, F

  GMJHLssa kahdella kaudellaan 60tt 59p ja 65ott 60p. Tämän kauden lopuksi siirtyi Barracudaan kuudeksi otteluksi joissa 3+6=9. Pelasi Balcersin kanssa ja meno oli villiä. Pleijareissa sitten 4ott 0+2.

  Rudolfs Balcers, F

  Barracudan paras ja tärkein pelaaja. Joukkueen maali- ja pojopörssi hänelle. Otti roolia, kun O'Regan lähti meneen ja lopulta johdatti joukkueensa pleijareihin. Kauden loppuun oliko 6ott voittoputki.
  Mömmöissä tekaissut nyt 4ott 3+1.

  Alexander Chmelevski, F

  OHL Ottawa 67's MVP, joukkueen maali- ja pojopörssin voittaja.

  Joachim Blichfeld, F

  U20 Tanskan joukkueessa 6ott 3+3. Valittiin kolme kertaa viikon pelaajaksi.

  Jayden Halbgewachs, F

  WHLssa viimeksi -99 tehty 70maalia tai enemmän. Nyt Jayden mälläs 72ott 70+59=129. Jäbä kuitenkin 21vee/-97, joten katsotaan. Pieni väkkärä, päälle 170cm.

  Mario Ferraro, D

  Pakin tontilta NCAA 39ottelussa 4+19 (joukkueen syöttöpörssin ykkönen). Valittu myös ensi kaudeksi joukkueensa kapteeniksi.

  Norris oli jenkkien U20 -joukkueessa ja Gambrell kävikin jo änärin puolella esittäytymässä.

  Eiköhän noista ainoastaan Balcersilla ja Gambrellilla ole jonkinlainen chäänssi yltää isoon liigaan. Niin liputan Balcersin perään, hieno mies.

  Farmista muuten voisi nostaa;

  Radim Simek

  Kauden mittaan parani ja lopussa Heedin kanssa olivat erinomainen pakkipari. Ikää kyllä jo 25 vuotta.

  Jacob Middleton

  Kookas nuorehko pakki. Oli omanpään ykkösmies, kun Heed oli ylhäällä. Pleijarit eivät kuitenkaan menneet yhtä erinomaisesti kuin viime vuonna.

  Antoine Bibeau

  Syrjäytti nopeaan Grosenickin mv taistelussa ja pelasi erinomaisen loppukauden. Ensi kausi taas kertoo paljon enemmän.

  Karlsson oli hyvä, mutta uskoisin esim. Goodrowilta irtoavan sama effortti kera extra fyysisyyden. Siten 2millin tuhlaaminen häneen on turhaa, mutta Melker on DeBoeren luottomies, joten tulee pelamaan avauksessa aika varmasti.

  LaBanc on kyllä tällä hetkellä välistä putoava. Kesällä lisää voimaa jotta pärjäisi laitaväännöissä eikä olisi kokoajan jään pinnassa. Olisi iso edistys.

  Heediä olen pitkään toivonut juuri Vlasicin pariksi, jotta saataisiin toi puukäsi pari rikki. Erinoimanen shutdown -pari on toki hyvä olla, mutta maksetaanko tässä vain liian kovaa hintaa siitä. Ovat kuitenkin paaljon kentällä. Ja nyt menee capistakin kiva siivu. Eikä se meno nyt vakuuttavaa ollut Vegasin ykköskenttää vastaan.
  Heed suoraan Vlasicin peliminuuteille on kyllä paljon toivottu. Pete kyllä aikamoinen jääräpää mitä tulee pakistoon.
   
 8. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Se tuppaa olemaan kyllä kaikessa jääräpää, jos joku on päätetty niin se pitää. Vaikkei toimisikaan... Mites se sopimis oli, kauteen 19-20 asti?
   
 9. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:

  Sitä ei koskaan julkistettu, ei kuulu Sharksin tyyliin sellanen, kun tullaan (pää)valmentajiin. Törmännyt puheisiin, että olisi 3+1 optiolla, mutta eipä täyttä varmuutta ole. Kuitenkin täysin samat miehet on myös ensi kaudella penkin takana.
   
 10. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Balcersin mömmöt tuli päätökseen, kun Ruotsi voitti Latvian 3-2. 8peliin 4+2=6, peliminuutteja ja vastuuta kertyi reilusti esim. yli 24min TOI jenkkejä vastaan. Huikea jamppa ja ansaitusti kehut päävalmentajalta. Saas nähdä pelaako ylhäällä jo ensi kaudella.

  Siitä vielä turnauksen nätein maali; Rudolfs Balcers incredible OT goal vs Norway (LAT-NOR IIHF WC 2018) - YouTube

  Timon pelit jatkuu. Suomea vastaan hölmö jäähy ja läpiajon hukkaaminen, mutta muuten Timon kautta pelaava kentällinen dominoitti peliä, varsinkin 2.erässä. Hieno mies.
  Rod pelasi paljon alivoimaa ja johdon suojelua 3.erässä. Laadukkaalta työmyyrältä näytti. Puolittaisesta läpiajosta ei taasen jäännyt mitään kerrottavaa.
   
 11. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Joka suunnasta tulee puheita, että nyt lähiaikoina tulee julki E.Kanen jatko Sharkseihin. Numerot on huhujen mukaan luokkaa 7x7milliä. AAV kanssa pystyisin elämään, mutta noi vuodet on kyllä hurja määrä. Minne mahtanut jäädä Wilsonin kuviot lyhyistä soppareista.
   
 12. Flusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers
  Lainaus:
  Yleisesti taitaa olla se tilanne tällä hetkellä, etteivät juuri prime-ikään tulevien hyvien pelaajien agentit oikein suostu lyhyisiin sopimuksiin, pl. KHL-haut, jossa riski onkin jo vähän eri luokkaa. Eiköhän Kane olisi saanut vähintään saman muualtakin, en usko että Wilson halusi tehdä "Bergevinit" ja päästää pois hyvässä iässä olevan pelaajan.
   
 13. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Joo näköjään tota 7x7 nyt huudellaan joka paikassa. AAVssä ehkä vajaa 1 milj. ja pituudessa pari vuotta. 6,5*5 ois ollu optimi. Tosiaan nykyinen trendi prime-pelaajille on pitkät sopimukset, että luodaan tulevaisuuden turva. Kuitenkin hyvä, että sopimus saatiin ja Kane jatkaa hainutussa.

  P.S. Tavaresin hankinta tämmösillä hiteillä hankaloituu...
   
 14. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Sharksin NHL-hyökkääjistä vain kahdella on sopimus kauteen 2020 asti (poislukien Kanen uusi seitsemän vuotta). Mikkel Boedker ja Merkel Karlsson ja molemmat ovat sitten kesällä 2020 täysin vapaita agentteja. Kaikki muut hyökkääjät ovat joko ilman sopimusta tai sitten sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Tämän kesän huolia Wilsonilla ovat:

  RFA:t
  Tomas Hertl
  Chris Tierney

  UFA:t
  Joe Thornton
  Joel Ward
  Eric Fehr
  Jannik Hansen

  Näistä UFA-pelaajista Thornton ja Fehr ovat todennäköisimpiä jatkajia. Thorntonin en usko paljoa hinkuvan muualle kun Sharksilla on kuitenkin potentiaalinen joukkue ja Fehr hankittiin varta vasten keväällä Sharksiin. Miksi siis Wilson ei antaisi hänelle jatkoa. Joel Ward on jo 37-vuotias ja hän saa varmaan etsiä itselleen uutta seuraa. Samoin Jannik Hansenin hyötysuhde Sharksille on ollut mitä on, joten miksi jatkaisi.

  Veden jakajalla Sharks kuitenkin nyt on. Joukkue olisi nyt helppo räjäyttää palasiksi ja aloittaa uuden alun kanssa. Tai sitten pistää vielä kaikki likoon "viimeistä kertaa pojat" tyyliin.
   
 15. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Joo Hansen ei ainakaan tule jatkamaan, sen verran suoraa kommenttia tuli häneltä mömmömkisojen aikana. Tai niin suoraa kuin herrasmies voi sanoa. Jopa Kevin Kurz jätti DeBoeren pepun nuolemisen ja kirjoitteli, miten Hansen päätyi Peten koirankoppiin ilman syytä. Kyllä tosta joku saa hyvän pelimiehen vielä.
   
 16. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Kanelle on ilmeisesti sorvattu 49 miljoonan soppari 7 vuoden kestolla.
   
 17. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Kanen 7 vuoden sopimus julkistettu. Toivotaan äijälle oikein hyvää uraa hainutussa!
   
 18. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Vanhaa tietoa jo toisessa ketjussa, mutta laitetaan tännekin linkin kera: San Jose Sharks, Antti Suomela agree to one-year contract

  Itse en aikoinas yhtään uskonut, että Donskoi nappaisi paikan heti ensimmäisellä kaudella. Siistii olisi erehtyä taas. Todennäköisyydet sille kyllä nyt vielä pienemmät imo.
   
 19. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Toivotaan Suomelalle parasta mahdollista, voi tosin olla, että AHL-kutsuu. On tunkua ja taitoa vähän joka pelipaikalla.
   
 20. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Kurzin mukaan Sharks on hyvin todennäköisesti ostamassa Martinin sopparin vikaa vuotta pois. Makes sense, kaikinpuolin. Edelleen hurja ajatella, miksi kaveri oli kentällä 3.pelissä, vaikka aikaisemmissa ei saannut yhtään luottoa ja vielä ihan syystäkin.

  Kovy seikkailee maisemissa. Ollut ekana Kingsin luona juttelemassa ja sen jälkeen Sharksin.
   
 21. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Juu, Kovy saa jatkaa matkaansa vaan. Voi mennä tuittuilemaan muuaalle.
   
 22. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Sharksit hankki Coyotesista puolustaja Kyle Woodin. Takaisinpäin liikkui Adam Helewka
   
 23. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Helewkalla oli aina joka kaudella tehokkaat hetkensä, mutta eipä koskaan löytynyt tasaisuutta niihin. Omiin tunnollinen, kyllä Sommers jätkästä tykkäsi. Mutta näitä kavereita on kaikilla, silleen mitään väliä.

  Wood onkin aikamoinen korsto, kaksmetrinen jässikkä. Wilson se edelleen toivoo löytävänsä oman korston Petrecki ja Doherty yritysten jälkeen? Netistä nopeita mielipiteitä, niin moni piti Woodia arvokkaampana kuin Helewka. Ken sitten tietää. Vuoden nuorempi kuitekin.
   
 24. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Kyle "Well" Wood helpottaa farmin ruuhkaa - hyökkääjistöön on tarjolla paljon enemmän (hyviä) vaihtoehtoja kuin puolustukseen.

  Ilmeisesti kiekko pysyy lavassa kohtuullisesti ja kokoa piisaa, ei tässä nyt suuria ainakaan häviä vaikkei ikinä NHL:ssä pelaisikaan.
   
 25. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Nyt Wilson iski kovat pöytään:

  #SJSharks acquire
  Mike Hoffman
  Cody Donaghy
  2020 fifth-round pick

  from #Sens for
  Mikkel Boedker
  Julius Bergman
  2020 sixth-round pick

  Otan työpäivän jälkeen tarkemmin kantaa