Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana KooMT, 08.05.2018 klo 23.13.

 1. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Erittäin tärkeä voitto erittäin hankalasta vihusta. Dallas on ollut kova pala viime aikoina. Kyllä Timppa on kova jamppa, aina tapahtuu jotain kun on kentällä.

  Nyt hyvillä mielellä kohti Gatoradea, ilta on käytännössä jo täydellinen.
   
 2. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  13.hyökkääjä vain tarvittiin, siksi nostettiin ylös.

  Lainaus:

  Vajaa 40min ihmeteltiin noita alkuperäisiä ketjuja ja sitten tajuttiin, ettei ne vaan toimi. Toivomuksiini vastattiin ja Hertl-Couture akseli rikottiin ja Hertl laitettiin centteri rooliin. Kentät oli:

  28-39-27
  20-19-8
  9-48-68

  3.erässä Radil ja Goodrow penkitettiin, LaBanc pelasi vain yhden vaihdon koko 3.erässä. LaBancin penkityksen ymmärrän, jälleen oli aiivan paska kaksinkamppailussa, mutta Radil ja Goodrow pelasivat hyvin.
  Hyvin pelannut 4.kentästä top9 nostettiin Karlsson. Yks iso vitsi.

  Toinen vitsi, 44-61 peluutus vastustajan ykköstä vastaan aina jos mahdollista. Kyllä se 4-65 on se paras pakkipari johon mä luottaisin eniten. Jälleen Braunilta heikohkoja pakki-pakki syöttöjä ja Vlasic onnistui monesti saamaan aikaan kiekonmenetyksen paineettomassa tilanteessa.
  Kolmas vitsi saatiin päätökseen, ehkä. Timo mennyt hieman hukkaan, kun Couturen kenttä pelannut melkein pelkästään Vlasic-Braun parin kanssa. Sillon omista pääseminen on hyvin vaikeeta, koska pakkien avaukset. Toivottavasti nyt kenttiä muokataan ja Timo pääsisi pelamaan enemmän Burns/Karlssonin kanssa. Meier kuitenkin selvästi nyt se vaarallisin hyökkääjä ja Burns, Karlsson kyllä saavat kiekon liikkeelle.

  Lainaus:
  Oma mielipide on, että Kane on sen takia huono valinta ylivoimaan, kun maltti on aikas heikohko. Hätäisiä ratkaisuja (huonosta tilanteesta veto) tai jos hakee maltilla, niin se on jotain ilmiselvää väkisin (vaikea syöttö). Nopeus, koko ja voima kyllä sopii maalinedustalle, mutta antaisin sen roolin Timolle (tai Hertl, koska dominointi laidoissa).
  Tässä pelissä aloitettiin sillä Burns-Couture-LaBanc kolmiolla ylivoimassa. Se kuopattiin (toivottavasti pidemmäksi toviksi) yhden vaihdon jälkeen ja Eki pomppasi kentälle. Heti alkoi kiekko nätisti liikkua. Karlsson järkkäsi Burnsille one-timer paikan, jolloin vastustajan mv oli syvällä ja tolpassa kiinni, mutta #88 hakikin väkisin syöttöä läpi Couturelle. Ei ollut ainoa kerta, enemmän laukauksia! Muttajoo tykkäsin, vielä kun Meier saataisiin alottavaan viisikkoon niin bueno.

  Lainaus:
  Stars selvästi halusi tappioputken katki ja Sharks pelasi ponnetonta hyökkäystä huonoilla ketjuilla, sen puoleen onnekas ja tärkeä voitto. Kerrankin näin, mielestäni Sharks ollut aikaisemmissa peleissä parempi. Stars vei kohtaamiset, mutta eivät sentään swiipanneet.

  Pelin lopusta voisi, että Simek ja Dillon katselivat kun Braun pelasi heidän pariensa kanssa. Niiku oikeesti, miten voi jonkun mielestä monta vaihtoa vetävä Braun olla parempi kuin Simek tai varsinki Dillon. Toivottavasti Braun on vain näytillä ja kauppaehdotuksissa mukana. Ryan ja Heed kyllä molemmat pystyisi ottamaan roolia 3.parista.  Tasan vuoden sisään Meier on liigan top4 maalintekijä tasakentällisin. Parempia ovat olleet ainoastaan McDavid, MacKinnon ja Ovechkin. Noi jäbät pelaa 1.ylivoimaa joukkueissaan, mikseiköhän Timo.
   
 3. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Mielenkiintoinen matsi. Harvoin sitä molempiin päihin vaihdetaan maalivahtia. Kerrankin kakkoserä onkin se missä verkko heiluu muuallakin kuin Shsrksin maalilla. Aika hyvistä puolustajien laukauksista ohjattiin muutama perille. Vähän toki ärsyttää tuo maali kun Vlasic-Braun duo ei saa kiekkoa pois läpiajon pääteeksi. Onnistumisia myös neloskentälle, saas nähdä joutuuko Suomela kauan pelaamaan AHL:ssä
   
  Vislami tykkää tästä.
 4. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Mielenkiintoista nähdä joko nyt Dell saa enemmän peliaikaa vai vieläkö mennään Jonesilla. Itse kyllä olen sitä mieltä että maalivahteja voisi peluuttaa 60-40 tyylillä. Jonesista tykkään mutta mies on pirun epätasainen ja hyviä iltoja seuraa liian monta huonoa.
   
 5. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Noo, eka meni helposti, toinen oli ohjaus maalin edestä ja kolmas oli täysin uskomatonta peliä Vlasicilta. Rumat luvut, mutta ei tästä suurempia muutoksia Jonesin pelutukseen tule veikkaan mä.
  Kun koutsien vastuuksia vaihdeltiin on Sharks 5-1-0 (Habs voitto edelsi, jonka Jones voitti joukkueelleen). Viisikon puolustus on selvästi parempi ja se on helpottanut Jonesia. Onhan tossa putkessa jäbän tähän mennessä kauden parhain peli jne., kun taasen Dellin peli kojootteja vastaan ei ollut mikään varmuuden näytös. Nyt toki oli kyllä tutun hyvä.

  Suurin huolenaihe on Vlasic. Ei niinku miten voi olla noin hälläväliä tossa Perlinin maalissa. Vajaa 11millin 3.pakkipari ja silti saa pelätä mitä seuraa, kun pojat pistelee vähän pakki-pakki syöttöjä tai kun #44 vetää ekan blokkaajan jalkoihin. Onneksi Burns ja Karlsson dominoi kiekollista peliä ja Dillon-Simek ovat ottaneet homman haltuun fyysisin ottein omissa. Vlasicin peliaika tästä tippunut, marraskuun puolessa välissä oli vielä n. 23TOI ka., sen jälkeen 20TOI. Jotain saisi olla vielä luvassa, itse kauppaisin Braunin veks ja Heedin tuomaan kiekollista voimaa 3.pariin. Ryan sitten 7.pakkina. Sellaisia niittejä Dillon ja Simek pistelee, että eiköhän jompi kumpi klesaksi mene jossain vaiheessa. Tai tätä menoa Vlasic poppareille.

  Hyökkäysketjut oli palautettu samaan. Maaleja tuli, mutta Hawks on mitä on (vikaan 25peliin 4voittoa tjsp.). 4.kenttä kun pitäisi tämän, niin ei tarvitsisi vikistä M.Karlssonista. Tosin edelleen väitän, että Suomela olisi arvokkaampi pala.

  Barracudasta niin kesällä pienenä mustana hevosena 4.centteriksi ajattelemani True on nostanut päätään. Läpi kauden ollut luotettava omanpään centteri, mutta nyt alkanut tehoilemaan ja kunnolla myös hyökkäyspäässä. Saas nähdä saako tilaisuutensa, ainakin nyt Goodrow näyttää hyvältä centterin tontilla.

  Radil näytti kiekollista peliään Hawksia vastaan ja niin haluaisin nähdä hänet LaBancin paikalla 3.kentässä. Väitän että olisi unelma Thorntonin vierellä.
   
 6. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Mercurynewsin Paul Gackle ahertanut jutun Melker Karlssonin puolustukseksi, kun mies (syystäkin) on saannut lokaa pitkin kautta. Paul oli haastatellu Peteä asiasta ja sieltä löytyi:

  “If Antti Suomela could kill penalties, and block shots, and be great defensively, and finish hits, and be hard to play against, he’d be here. Otherwise, we’d just call up the leading scorer from our American League team and put him on our fourth line. But that’s not how you build a team to win and win in the playoffs.”

  Aikasmoista paskaa. Eihän noista mikään pidä paikkansa. Ei se Suomela mikään jyrä ole laidassa, mutta ei ole Karlssonkaan. Kaikessa muussa sitten Suomela on samaa kastia tai parempaa.
  Suomelan peli alivoimalla oli hyvää, blokkaaminen oli erinomaista ja pelasi tunnollisesti alas. Tohon ynnää kaverin ihan eri tason vaarallisuuden hyökkäyspäässä + rikkeiden keräilyä vastustajalle, niin ei voi ymmärtää tällistä 'eye-test' tulosta.

  Karlsson tässä pitkän tovin hakenut kuvioitaan (melkein koko viime kausi) ja DeBoer antanut kaverin hakea paikkaansa. Suomela siirtyi sen takia autom. pois tieltä. Karlsson on nähnyt kaikki ketjukokeilut, Suomela vain harvan. Isoin vääryys, että aina kun Suomela pelasi nelosessa oli hänen vierellä jarruKarlsson. Tämä kaikki kun Suomela valitsi Sharksin puolet kiinostuneesta änäristä.

  Gacklelta vielä aikas hieno liike kysellä asiasta suoraan Melkeriltä, ketä oli "en tienny, enkä olisi halunnutkaan tietää" että hän on saannut lokaa (syystäkin) niskaansa.
   
  Cliffer666 ja Vislami tykkäävät tästä.
 7. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Nopeet tilastotutkimuksetkaan ei osoita Melkerin paremmuutta. Joo onhan noita blokkeja kertynyt 20vs11 eduksi, mutta on myös huomattavasti enemmän AV-aikaa ja todennäköisesti omanpään aloituksia, siihen nähtynä 20 ei ole todellakaan iso määrä. Taklauksissa on kyllä sitten huomattavaa eroa, 27vs10. Antti nyt ei se kookkain kaveri ole saatika tottunut jyräämään tai päässyt kunnolla sisään, joten selittänee eroa. Melker taasen ottanut 18 jäähyminuuttia, kaikki kakkosia. Antti taasen 4 minuuttia. Kurinalaisuus ihan omaa luokkaa.

  Kyllä se fakta on, että jotkut tässä tiimissä nauttii vakiopaikasta kokoonpanossa. Onhan tässä pohdittu, että yksi syy miksi Melker saa peliaikaa ihan hurjana, olisi treidi. Nostetaan pojan arvoa pitämällä hyvin esillä ja kehumalla haastatteluissa, sitten kairataan joku 3 kierroksen varaus vaihdossa.
   
 8. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  On muuten hävytön määrä ottaen kaverin rooli huomioon. Eiköhän noistakin moni ole kaksikkamppailun jälkeen, kun on hävinnyt 100-0. Näitä oli ainakin alkukaudesta monta, jos muistelen oikein.

  Ja kyllä noi Karlssonin niitit ovat olleet puolittaisia effortteja vain vastustajan pakkiin kiinni, en anna sellaisille niin paljon arvoa, että siitä hänelle plussan antaisin vrt. Suomelaan.

  Toivottavasti olisi juu Braun, LaBanc, Karlsson liipasimella. Hyökkäykseen mahtuisi nopea ja innokas laukoja imo.
   
 9. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Wild matsi ei tainnu olla niin hallussa, mitä maalilukema kertoo, ainakin mitä koosteen avulla nopeasti katteli. Ainakin eka erässä Wild vei laukauksetkin huolella, sen jälkeen alettiin kai peliä ottaa haltuun.

  Wild onnistu ajamaan tosihyviä vastahyökkäyksiä ja vaarallisia paikkoja, mutta pienten ihmeiden ja tolppien avula Jonesin maali pysyi puhtaana. Varmasti kohottaa itseluottamusta.

  Oma FantasyHockey tiimi etenkin tykkäsi, kun Couture ja Jones löytyy joukkueesta.
   
 10. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Joo ekassa erässä oli hyökkääjillä vaikeuksia saada pakkien syötöt kiinni. Toisessa erässä taasen päästiin hyökkäysalueelle kiekon kanssa, mutta pakit eivät saaneet vetoja juurikaan läpi. Pari nopsaa maalia avasi Wildin puolustuspeliä, jolloin Sharks sai otetta.
  Wild kyllä pelasi (puolusti) hyvin, joten tyytyväinen olen voittoon. Varsinkin kun jälleen Sharks ei tullut kovalla temmolla peliin, mikä kyllä harvinainen juttu tällä kaudella.

  Jonesilta meinasi käydä jälleen hassut, kun Staalin veto pääsi kainalosta livahtaa, mutta onneksi osui vain tolppaan. Pelin häröily oli, kun edestä blokattu veto kimposi laitaan. Jones jäi pitkäksi toviksi ihmetteleen 'minne meni' mv-alueen rajalta käsin, eikä pakittanu maaliviivan tuntumaan. Koomillisen epätoivonen kaatuminen vielä veton eteen, onneks joku sen blokkas Jonesin puolesta.

  Radil yhä rohkeampi kiekon kanssa. LaBancille pienimmät peliminuutit eikä nähty kummassakaan ylivoima viisikossa. Kohta, kohta nämä jampat vaihtaa paikkaa ja nähdään mitä Thornton-Radil saa aikaseksi. Näin toivon ja veikkaan mä.

  3.pari oli jälleen eniten ongelmissa. Spott näytti aikas aktiivisesti ottavan pojista koppia (tai ainakin Braunista), kun menivät vaihtoon.

  Edessä neljä kotipeliä. Ekana todellinen testi Jetseistä. Sen jälkeen neljä seuraavaa peliä divari vastustajia vastaan. Buenoon aikaan Sharks lennossa siis. Saa nähdä kuinka paljon joulu sekoittaa, perinnehän on että joulun jälkeen otetaan pataa raskailla jaloilla.
   
 11. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  5-3 käkättimeen Jetseille. Katki voittoputki. Tappio heti käteen kotiputken aloituksessa.

  1-0 Bigbuff yksin läpi, kun Burns haastoi hänet alimmaisena miehenä vastustajan sinisellä.
  1-1 Kane pistää jetit päälle, Ekin läsnäolo antaa tilaa 2vs1 josta Evander pamauttaa suoraan sisään.
  2-1 Järkyttävä tuuri pomppu. Jones ihan oikeaoppisesti maalin taakse ottamaan dumppi kiinni, mutta se pomppikin pleksistä maalin eteen suoraan tanskalaiselle kaikkien Sharks -pelureiden keskelle.
  3-1 Joku Jetsin duunari ajaa maalille, Simek pelaa duunarin mailan pois, mutta kiekko pomppaa onnekkaasti silti hänen luistimesta Jonesin patjan yli kautta sisään.
  3-2 Ylivoimalla LaBanc ampui ruuhkaan, josta onnekkaasti kimposi Pavelskin kautta sisään.
  3-3 Hellebuyck pistää kiekon ränniin vikoilla sekunneilla, Kanen lukee sen ja heittää syötön suoraan maalille, josta Donskoilta helppo duuni.
  4-3 Peliä päälle kolme minsaa jäljellä. Jetseiltä roikku Sharksin puolustusalueelle. Vlasic ottaa kopin ja antaa nopeen rystyn alaspäin tulevalle Pavelskille, joka tunaroi syötön vastaanoton. Kiekonmenetys näin omalla sinisellä, Jones pelaa ylhäältä ja haastaa kulmaan Jetsin pelurin mukaan. Kaukana oli maalista, sitten vielä Braun tulee ja jyrää molkkensa pois pelistä. Jets peluri kiertää maalin takaa, syöttö tanskalaiselle, ketä kaikkien Sharks -pelureiden keskellä vapaana edelleen. Veto ja maali.
  5-3 tyhjiin. Tanskalaiselle onnekas ja todella helppo hattutemppu.

  Eki ja Burns pelasi päälle 28 ja 27minuuttia. Vlasic-Braun akseli alle 20minuuttia. Kyllä toi valmennus jollain tasolla tietää, missä se suurin probleema on. Vaikka peliminuuttien jako näin suuri, niin silti:
  Vlasic-Braun pelasi vastustajan ykköstä vastaan. Molemmille jäätävät kiekonmenetykset omassa päädyssä, pikku pakki-pakki syötöt jäi karvaajien käsiin. Jones pelasti kummatkin. Vastaavanlaisista virheistä Ryan ja Heed istunut samointein nyt ja viime kaudella.
  2.yv oli paluun tehnyt Vlasic. Ei edelleenkään mitään järkeä. Oikeastaan vielä vähemmän, kun Vlasic on kaikista pelaajista vähiten ansainnut lisäluottamusta. Hukkaan nämä sekunnit.
  1.yv onnistui alussa, mutta onnekkaasti. Kuitenkin innokkaasti alotettiin Couture vasemmalla ja LaBanc oikealla kaikki ylivoimat ja he pelasi suurimmat sekunnit. Eipä ollu Hellebuyckin tasoiselle kookkaalle maalivahdilla ongelmia näiden kloppien ranteita torjuessa. Aina oli hyvin jo tolpassa kiinni peittämässä, kun veto lähti. On se vaan jännä, miten sitä one-timer uhkaa vähätellään.

  Jones oli hyvä mitä nyt voittomaalissa oli liian aggressiivinen. Olisiko ehtinyt takas ilman Braunia, ken tietää.

  Hertl-Couture-Timo oli todella hyvä. Pelin paras kolmikko selvällä erolla. Hertliltä täydellinen ohjaus, mutta se osui ylärimaan. Timolla oli monta hyvää paikkaa ja odotin hänen (tai Kanen) tekevän voittomaalin, mutta tällä kertaa jäi näkemättä.
  Tästä Pavelskin vitjaan joka ei vain tunnu riittävän. Nyt tuli tulosta, kun Kane oli pelipäällä, mutta muuten tökkii ja pahasti. Donskoin onnistumiset on vähissä ja Pavelski on ollut parempi laidassa. Hertl keskelle tai kauppa, jompi kumpi mahdollisimman nopeasti.
  LaBanc ei riitä edelleenkään. Radil taasen oli nelosen selvästi parhain. Goodrowilta yksi hyvä maalipaikka, Karlsson toimi ketjun jarruna, lentoon eivät pässeet.

  Karlsson on jo selvällä erolla joukkueen paras pelaaja. On se vaan komiaa peliä, ei tuntunut missään Jetsin karvaukset. Dillon näyttää rinnalla todella hyvältä kanssa. Saisivat enemmän pelata parina, omaan makuun liikaa mentiin vähäväliä Karlsson-Burns parilla 5on5 pelissä.

  Seuraavaksi Kings josta pitäisi ottaa voitto ja tällä esityksellä sen kyllä saakin. Kun nyt vain ketjuja muokattaisiin, ei noi mitkään täysin toimivat ole vaikka voittoja tullutkin. Ja Vlasic-Braun parin pelin missausta odotellessa. Se kyllä vaatii varmasti Braunin kauppaamisen. Kunpa nyt saisivat juonesta kiinni, niin toi pakisto olisi timanttia. Tässä kuitenkin jo monta peliä pelattu tällä kaudella ja vanha tuttu pari ovat.

  Shout out loppuun niin siellä näkyi Melkerin fyysisyyttä pelissä. Aikas pahasti tuli käkättimeen muutamaan otteeseen. Tuli ihan mieleen Kadri case, missä ei sillonkaan tehnyt yhtään mitään. Sitä fyysisyyttä juu, minkä perään Pete huutaa ja Suomelalta ei löydy.
   
 12. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Bret Hedican on Vlasic’s struggles, defensive partners

  Linkissä kivasti tilastoa ja esimerkkejä miten Vlasic-Braun -pari kusee, tai paremminkin miten Vlasic kusee. Mun mielestä kyllä Braunkin on hassannut monet pakki-pakki syötöt kun haettu jotain liian pientä tai kranaatin syöttämistä kaverille.

  +/- tilasto kyllä tukee Hedicanin mielipidettä. Vlasicilla hurja -14, toiseksi huonoin on Braunilla -6.
   
  Vislami tykkää tästä.
 13. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Totta, Vlasic on ollut suurin pettymys tällä kaudella. Pehmeätä pelaamista ja ajatukset ihan toisaalla. Onko tämä EK hypetys jotenkin vienyt halut pelata. Pääkopasta tämä nyt on kiinni, ei jaksa uskoa, että taito olisi yhtäkkiä kadonnut. Braun on mun mielestä pelannut ihan ok ja varsinkin Dillon.
   
 14. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Itekkin ton kolumnin Vlasicista satuin lukasemaan eilen ja onhan sitä tässä jo seurattu ihan pelossa. Toivotaan nyt et oikeesti jotain ruvetaan tekemään asialle.

  Tänään tosiaan vastaan Kings ihan primetime aikaan klo 23, pitää se tuijotella ennenkun rauhoittuu joulun viettoon. Siitä sitten kevennykseen:

  Sharksien perinteinen jouluvideo taas julkaistu: https://youtu.be/xzZ_oHesy-s linkki Youtubeen.

  Ei kyllä Holiday Sweaterin voittanutta vielä ole tullut.
   
 15. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Tappio, sentään yhden pisteen saivat raavittua. Laitan valmennuksen piikkiin, joka jatkoi samoilla kentällisillä kuin ennenkin, vaikka kyllä sen näki ettei ne (2. ja 3.kenttä) riitä. Ylivoima oli aivan kamala. Siellä oli taas Couture-Labanc laidoilla ja sen näköistä se olikin. Samaa paskaa. Spott saisi menettää ton vastuun Barrille, joka tiesi neuvoa 6vs5 tilanteessa hakea ratkaisua Burnsin one-timerilla.
  Vastustaja iski one-timerilla ylivoimalla Kovyn mällätessä. Se maali muuten meni Peten av huippumiehen M.Karlssonin piikkiin, mitä se nyt jotain Muzzinii alkoi blokkailee, kun omalla puolella on Kovy.. En tiedä varmaksi, mutta kovin väittävät HFBlla, että Melker on tilastollisesti Sharksin paskin hyökkääjä av:lla. Uskon. Täys riippakivi.

  Hyvänä voisi sanoa, että Pete joutui reagoimaan ja rikkomaan paskat kentällisenä. Ja nyt muokkasi mun halujen ja ajatusten mukaan. Sieltä ei noussut tuttu Melker ylös, vaan Radil, täysin ansaitusti. Hertl centteriksi ja Donskoi alaspäin. Eli suurimmaksi osaksi näin:

  52-39-28
  9-19-8
  27-48-62

  Miten LaBanc vältti nelosen en tiedä. Kyllä Sörensen tonne kolmoseen kuuluisi. Joet ja Kane on nähty aikasemminkin kimpassa tälleen taka-ajossa, ei niinku muuta keksi vaan toivotaantoivotaan jos tämä alkukauden unelma toimisi? Pathetic.

  Jospa nyt herättäisiin, että Donskoin voisi tiputtaa neloseen Sörensenin tieltä pois, jolloin Suomelan ylös nostettua meillä olisi 4.kentässä vallan mukava tutkapari sielläkin. Sitä laajuutta ja neljän kentän pyörittämistä. Ei tarvitsisi kuin uskoa minkä kaikki näkee; Radilista on enemmän kuin jyrän hommiin ja M.Karlsson ei kuullu kentälle. Selviä juttuja, en pidätä hengitystä että Petekin tämä tajuaisi.

  Simek jostain syystä istui 3.erän. Varmaankin joku Peten ihmeellinen penkin lyhentäminen, saa Simek ihmetellä kuin Ryan että mitä vittua.

  Mä menisin näin seuraavaan peliin:

  9-48-8
  28-39-62
  20-19-52
  23-40-27
  .
  Ja lisäliikkenä LaBancin tilalla Perronia farmista. #62 ei kuitenkaan riitä top6.

  Treideistä, niin jos Blues on todella kauppaamassa porukkaa, niin toivottavasti Wilson on Schennin kimpussa. Hänen nappaaminen auttaisi ja ratkoisi todella monta pulmaa Sharksin hyökkäyksestä.
   
  Puoliveltto ja Vislami tykkäävät tästä.
 16. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Tuli paljon seurattua Vlasicin otteita ja en ainakaan huomannut mitään suurempia löysäilyjä/pönttöilyjä. Nyt näytti vähän katsovan missä kiekko on ja mihin se vipataan. Hieno syöttö tuli Sörenssille, joka ei ihan onnistunut viimeistelyssään.

  Kyllä tilanteita tuli rutkasti sekä vihulle että meille. Onneksi Jones oli vedossa ja mikään takaisku ei mennyt hänen piikkiin. Taisi leidi fortuna olla nyt muualla kun ei mennyt sisään sitten millään. Niin, silloin tosin taisi käydä piipahtamassa kun Kingssien maali hylättiin. En uskonut hylkäämiseen.

  Big Pavelski sitten näytti missä on liigan parhaimpia. Aivan loistava tasoitus ohjurista.

  Jatkikselle sitten mentiin samalla hurmoksella, joka sitten kostautui. Olisi pitänyt pelata hiukan varoivaisemmin.
   
 17. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Olihan se kyllä kamalaa katsottavaa. Yllä mainittu jo pirun hyviä pointteja.

  Omasta päästä lähtö ja hyökkäyspäähän siirtyminen ihan kamalaa katsottavaa. Kokoajan jäätiin kiinni ja tottakai isompia kavereita vastaan hävitään kaksinkamppailut. Hätäsiä rännejä, Vlasicin ja Braunin jatkuvat kudit ekaan mieheen ja sitten kiireellä omaan päätyyn, joissa tuli pahojakin vastahyökkäyksiä. Ei yhtään mukautuvuutta hyökkäyspäässä. Pitäis porukan enemmän luottaa omaan yksilötaitoon ja luoda sitä kautta tilaa. Ei voi liigan häntäpään tiimejä näin heikkoa peli olla. Valmennuksen pitäis myös osata muokata systeemiä Kingsejä vastaan helposti, eikä hakata päätä seinään ja katsoa kun omat hyökkäykset typistyy aina siniselle.

  Toinen tämä YV:n paska. Parempi ois vaan ite ottaa jäähy samalla, kun vastustaja ottaa ettei tarvitse katsoa, kun vastustaja pyörittää peliä paremmin vajauksella, kuin mitä Sharks ylivoimalla. Naurettavaa miten onetimer uhalla vastustajat iskee ylivoimamaalit, eikä mitään oppia voida siitä ottaa.

  Lainaus:
  Simekiltä oli pari junnumaista virhettä, jotka ei edes mitenkään pahoja ollu ja palautui niistä pirun hyvin. Peten logiikalla vaa heitetään sitten penkin päätyyn.

  Ketjut tosiaa lotottiin uusiksi ja Simekin penkityksen kanssa pakkiparejakin sekoiteltiin. Ei ne pakkiparit ainakaan sen enempää ottaneet toimiakseen.

  Tuuria tossa kyllä myös koeteltiin, Quick vastassa ihan liekeissä ja Kopitar ei onneksi ollut iskussa parissa tilanteessa.

  Jatkoilla katoin jo alkuun että tästä ei hyvää seuraa, eikä tosiaan seurannut.

  Arizona vielä hoideltavissa ennen pyhiä. Arizona eilen vahvana Coloradoa vastaan, mutta onneksi Sharkseilla pitempi lepoaika ilman matkustamista, toivotaan viereitä jalkoja.

  Lainaus:
  Toinen mikä herättänyt kiinnostusta on Charlie Coyle. Pyöri huhuissa jonkin aikaa sitten ja toisi kyllä kaivattua lisää myös. Melker ja LaBanc helvettii kokoonpanosta.
   
 18. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Karlssonille kahden ottelun pelikielto puhtaasta taklauksesta. Ei saa taklata, jos toinen luistelee pää kainalossa eikä vilkuile yhtään ympärilleen. Kai tolla sitten saadaan kukkahattutätien lakimiehet tyytyväisiksi.

  Nätti peli oli Karlssonilta, toivottavasti ei jatkossa arkaile vastaavissa tilanteissa.
   
 19. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Eipä taida vaan olla mahdollista että poppareilla olisi M.Karlsson ja Labanc kun käytännössä poppareilla mahtuu olemaan vain yksi hyökkääjä ja eipä noita saa AHL:nkään lähetettyä ilman waiwersia. Itse mieluusti näkisin mieluummin Hertl-Couture-Meier kentän.

  E.Karlsson pois, vaikka toki huono juttu, mutta toivon mukaan Heed sieltä nousisi tuuraamaan ja näyttämään taitonsa pitkän ajan jälkeen. Nyt saisi pelata oikealla puolenkin eikä Burnsin vasemmalla. Saas nähdä tuleeko kentien Ryankin kentälle Simekin tilalle.
   
 20. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Jep hyvä pointti. LaBanc ja Karlsson pitäisi saada pois pelistä, kumpikaan ei ole pelannut sen arvoisesti, että olisivat vakiokalustoa. Kuitenkaan kumpaakaan ei saisi ilmatteeksi menettää, eikä varsinkaan Heediä tai Ryania. Kuitenkaan nykymeno ei vakuuta, vaan hyökkäyksessä on puutetta. Wilsonin pitäisi tehdä kauppa ja antaa vaihdossa näistä mainituista joku.

  Lainaus:
  Coyle realistisempi kaikinpuolin mun kirjoissa. Ja todellakin kelpaisi. Toivottavasi ei TDL asti joutuisi odottamaan Wilsonin siirtoa, mikä se sitten lopulta onkaan.
   
 21. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Sellanen. Samat kentälliset ja jälleen huonoa tuloksetonta jääkiekkoa. 3.erään blenderi päälle; Radil ylemmäs, Hertl centteriksi ja Pavelski laitaan. Ja jälleen kerran homma alkoi rullaamaan paremmin. Piste talteen.

  Jatkoajalla oli täyden 2min ylivoima 4vs3 ja Sharks ei saannut juuri mitään aikaseksi. Mielenkiintoista oli, että Thornton ei mahtunut kumpaakaan koostumukseen, aikamoista. Paras yv-mies istuu syyttömänä kotona, joten Spott näkee toiseksi parhaimman pelinrakentajansa turhaksi. Aikamoista.
  Sharksin ainoa yv osuma tuli Heedin lavasta. One-timer. Oli kyllä hurja veto, vaikka Vlasicin syöttö jätti toivomisen varaa.

  Seuraavaksi olisi todella tärkeä peli ankkoja vastaan. Ankat kanssa tappiokierteessä, mutta itsellä kyllä odotukset pienet, jos Pete lähtee samoilla kentällisillä. Ei se riitä, että yksi kenttä on vaarallinen.

  Rankkareista, niin olipas heikot yritykset vakionimiltä Pavelskilta ja Couturelta.

  Eki oli rangaistuksesta, että hänellä on puhdas omatunto ja hänen mielestä se oli puhdas taklaus. Got to love him, nätti niitti joita äijällä on monta takana ja toivottavasti monta edessä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2018 klo 11.09
 22. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Kertokaahan paremmin Sharksin touhuja seuraavat, että missä menee Donskoin katto NHL:ssä? Jonkin verran pelejä seuranneena niin vaikuttaa tapaukselta kuka voisi sellaisia jopa vähän yli 60 pinnan kausi naputtaa Teräväisen tyyliin, mutta jotain siitä puuttuu tuolle tasolle päästääkseen.

  Tekee kuitenkin helvetisti töitä kentällä ja aika hyvin tuntuu paikoillekin pääsevän, mutta ei taida viimeistelytaito riittää NHL:ssä mihinkään edes 25 tai puhumattakaan 30 maalin kausiin?

  Onko katto siis tuolla n. 40 pinnassa kakkos-kolmoskentästä käsin vai olisiko vielä joku isompi läpimurto tulossa vaikka oikean ketjukoostuksen löytyessä?
   
 23. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Olipahan ollu taas kojoottimatsi. Luulis että jossain alkaa tutisemaan, kun Pacificin rupusakeilta otetaan pataan.

  Vlasic ja Braun kivasti pisteillä, mutta kattelivat/aiheuttivat myös paria takaiskua.

  Labanc otti OELn osuman suoraan kupoliin. DOPSin pakko vetää samalla linjalla kuin Karlssonin kanssa ja vähintään 3 peliä kakkua, muuten menee uskottavuus. Twitterissä oli myös jorinaa, että Labanc istunu penkillä kolmannen erän, oliko varotoimi vai ansaittu viltti? Oli kai hölmöilly muutenkin urakalla.

  Nyt mahat täyteen kalkkunaa niin peli ainakaan kulje torstaina.

  Lainaus:
  Itse aattelin, että tälle kaudelle ois se läpimurto tullut ja 40 pistettä ja 20 kaappia tullut. Keväällä alkoi kemiat löytyä Kanen kanssa ja tulosta tulla. Se ei kuitenkaan siirtynyt tälle kaudella ja kuten koko joukkueella, ei ole tulosta tullut ainakaan kauden tällä puolikkaalla.

  Potentiaalinkattona näen tuon 40 pistettä, ei kuitenkaan niin maaginen pelaaja ole ja luo itse tulosta, että siitä ainakaan kauheasti yli mennään. Oikeilla koostumuksilla voi tietenkin ylittyä ja hommat onnistua paremmin.

  Kanssa kiroajille pyhiä!
   
 24. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:

  Se on se älyttömän pitkä maila, ettei juuri minkään tasoisia vetoja saa aikaiseksi. Sen takia en yhtään odota tollasia maalimääriä. Nyt on ollut hyvin hiljaista muutenkin pisteiden suhteen ja väittäisin sen johtuvan ketjukoostumuksista. Donskoi oli parhaimillaan Suomelan kanssa, nyt ollut paljon Pavelskin laidalla ja siinä ei ole ollut viime kauden taikaa juuri ollenkaan.
  En näe, että sieltä vielä jotain suurempaa läpimurtoa tulisi. Katto on tässä. Tai näin ainakin Sharksin kuvioissa.
   
 25. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Ehkä alan olemaan sitä mieltä, että ei haittaisi vaikka Donskoi tuosta kaupattaisiin.

  Itse lukeudun Heedin kannattajiin ja kyllä teki hyvää kun mies sai heti maalin. Oma mielipide vain, että joko mies kaupataan tai yritetään saada hyökkääjä, muuten menee hukkaan jollei näitä pelikieltoja tai loukkaantumisia tule. Onneksi (tai no ei tietenkään voi täysin onneksi sanoa) saanee pelata vielä seuraavankin.

  Missähän ihmeessä Braun-Vlasic seikkailivat vastustajan 3.maalissa. Ja onko tuo Vlasic aina ollut noin hidas kun katselee näitä viimeisempiä pelejä. No saivatpa syöttöpisteitä vaikka aika perussyöttöjä nuo olivat. Vlasic muuten -16 kun tällä hetkellä eniten miinuksia liigassa on kolmella pelaajalla -17.
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2018 klo 17.07