Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2017–2018 – tyyntä myrskyn edellä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Saske, 12.05.2017 klo 10.07.

 1. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Sharks kaupittelee Boedkeria, Tierneytä ja Martinia. Ketäköhän meinaavat kolmoskentän sentteriksi jos Tierney lähtisi pois - Hertliä kaiketi.
   
 2. Lone Wanderer Jäsen

  Bödkerillä sen verran iso palkka tuloksiin nähden ettei varmaan hirveästi ole kysyntää. Vegasiin voisi yrittää Shipatsoviin vaihtaa jos siihen pistäisi jotain voitelua päälle.
   
 3. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Bödkerin tuleva kauppaaminen nähtiin jo sopiuksen tekohetkellä. Ihme vain että kesti näinkin pitkään eikä sitä yritetty jo viime kauden aikana. Tai luultavasti yritettiinkin. Ei tulla saamaan kyllä kaupaksi, ellei takaisin tule jotain Brendan Smithiä, tai ellei anneta mukana kakkoskieppiä Vegasiin.

  Myös Martinin sopimus oli riski, joka oli toki syytä ottaa pari vuotta sitten. Mielestäni Martinilla on vielä annettavaa, enkä kovin aktiivisesti kaveria kauppaisi. Martinilla myös NMC joten tuskinpa saadaan kaupaksi. Toki siellä on joku lista johon saa/ei saa treidata.

  Tierneyn voisi jättää joukkueeseen. Eihän se tuolla hinnalla ole muuta kuin hinta-laatu-suhteeltaan hyvä pelaaja.

  Viihdyttävää kiekkoa pelataan Shark Tankissa parhaillaan. Paikkojahan sataa jatkuvasti. Tällaistako hurlumia Leafsin pelit ovat.
   
 4. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Sharksilta kova voitto eikä Marleaun kotiinpaluusta jäänyt pahaa sanottavaa. Sharks pelasi loistavaa kiekkoa varsinkin kaksi viimeistä erää (ehkä pl. vika femma) ja hyvä syöttöpeli oli se, millä Sharks tänään Leafsin nujersi. Vihulla oli palon energiaa ja intoa, mutta nopeiden ja kovien syöttöjen takia Leafs saatiin paikoin säntäilemään kiekon perässä ja paikkoja avautui melko paljon. Andersen oli maalilla hyvä ja hän piti lukemat pieninä. Wardon 3-1 empty-netter kääntyi voittomaaliksi kun Leafsin Borgman onnistui vielä viimeisellä minuutilla yllättämään Jonesin helpon tuntuisesti. Mutta olihan viihdyttävä peli.

  Jumbolla pisteitä nyt 1399. Sija 20 all-time listalla.
   
 5. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Meneekö Heed kohta Burnsin ohi pisteissä. Burnsilla maalin maalia ja teholukema -8.

  Kyllä voisin kaupata Tierneyn, mutta kyllähän sitten Bödker+Martin+Tierney combolla luulisi jotain arvokasta tulevan takaisinkinpäin, ei muuten järkeä tehdä.
   
 6. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Tuolla kombolla ei saa mitään arvokasta takaisin. Kaikki on ylipalkattuja (Tierneytä lukuunottamatta) tasoonsa nähden. Ei siis pelaajissa sinällään mitään vikaa, mutta sopimukset näillä kahdella on vaan sellaisia, että samantasoisia löytyy jo monesta joukkueesta dumpattuna pressikatsomoon ja niistä saa varausoikeuksiakin itselleen, ei niistä tarvii siis mitään maksaa Vrt. Orpik, M.Staal jne, josta joukkueet joutuisivat maksamaan jotta joku ottaisi sopimuksen (kesällä Vegas pyysi vaan liian kovia vuoroja etteivät liikkuneet).
   
 7. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  ^ melko lailla samoin ajatuksin. Boedkerilla toki hyvät näytöt ennen Sharksia ja Tierney on Jumbon jälkeen jengin paras syöttäjä mutta kuitenkin, ei tuolla Duchenea saa (kuten joku sharks-aiheinen sivusto vihjaili).

  Tai sitten kauppaan sisältyy joku soppari josta Avs haluaa eroon ja/tai pickejä.
   
 8. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Predsistä voitto ja aivan puskista myös ensimmäinen tappelu kauteen, kun Pavelski sai tarpeeksi rottaJohansenin vikinästä. Selätti vielä selvästi isomman kaverin, asiallista.

  Tosiaan Vlasic lähti kesken kaiken pois pelistä, kun Johansen niittasi päähän. Peli oli sen jälkeen aikas fyysistä ja vähänväliä pientä kahinaa siellä täällä. Hauskin oli, kun Ekholm tuuppasi Cootchia ja Thornton tuli väliin. Mitä ilmeisemmin ruotsalaisella oli itsesuojeluvaisto off ja antoi tuuppasun 1400.pojon Jumbolle perään. Sen jälkeen oltiin nöyrää poikaa ja Predsin onneksi heidän poliisi McLeod onnistui saamaan Thorntonin suihkuun - vaihtopenkin suojista käsin.

  Hyvä ja viihdyttävä peli. Sharks saannut hyvän boogien, mitä tulee oman pelitavan toteuttamiseen.

  Donskoin ja Heedin pelirohkeus kyllä näkyy ja jälleen Tierneylta todella maukas peli. Näiden esityksien mukaan itse vaihtaisin Timon ja Karlssonin paikkaa. Karlsson ollut taas liian pitkän tovin pörräämässä top6, riittävä stunttiin muttei jatkuvasti.
   
 9. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Bödkerin aika hyvin onnistui viime pelissä, tradeuhka terävöittänyt peliä? Periaatteessa harmi jos Vlasic joutuu olemaan sivussa, mutta ei katastrofi jos sieltä Martin tulossa pelaamaan.
   
 10. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Hyvä jos näet sen näin positiivisena, mutta mielestäni aina kun Sharks joutuu pelaamaan ilman Vlasicia niin kyse on selviytymisestä. Vielä ei ole tullut tietoa liittyen Vlasicin mahdolliseen poissaoloon. Johansen taas selvisi ilman lisärangaistuksia. Kommentoi myös tapausta ja tietty toivoi Vlasicin olevan kunnossa. Jos sieltä Vlasic on sivussa ja tilalle tulee esim. DeMelo niin hyvin paljon vähemmän vittumaisuutta on pakistossa. DeMelokin profiloitunut enemmän kiekkoa hyvin liikuttavaksi pakiksi kuin oman pään luudaksi.
   
 11. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Ei nyt tietenkään ole positiivinen asia, mutta jos loukkaantuminen nyt tuosta tulee niin mieluummin nyt kun Martin palailemassa ja kotiotteluita luvassa kuin esimerkiksi kuluneella vieraskiertueella. No jokatapauksessa pakiston suhteen kysymysmerkkejä tulossa kun paikasta Burnsin vierellä taistellaan.
   
 12. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Viimeiseen kolmeen kauteen Vlasic on ollut poissa 34 pelistä, tuolloin Sharksin tilasto on ollut 14-17-3. Viime kaudella 7 peliä, 2-4-1. Onhan se tärkee kaveri.
  DeBoer sanonut, ettei usko olevan mitää vakavaa. Muttaniin, eipä noista pääosumista tiedä.

  Martin on luistellut koko viikon, mutta joukkueen harjoituksissa ei ole ollut. Suunnitelma on, että ainakin kerran niissä kävisi ennen paluuta.

  Veikkaisin Dillonin hyppäävän Vlasicin paikalle shutdown rooliin. Onko se sitten DeMelo tai Martin, niin mahtaakohan Petellä olla rohkeutta laittaa kentälle Ryan-Heed pari. Olisihan se hauska nähdä miten AHL viime kauden paras pakkipari pärjäisi. Kuitenkin Demelo-Heed tuntuisi kaikkein pelottavimmilta jostain syystä.
  Jos jotain hyvää, niin DeMelo pärjää paremmin 2.yv kuin Vlasic. Hauska nähdä kuka sen roolin ottaa, jos Martin tekee paluun.
   
 13. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Mun mielestä pakkiparit ovat toimineet hyvin, joten en vaihtaisi muita pareja eli laittaisin Vlasicin paikalle DeMelon.
   
 14. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Makes sense ja vielä jos Vlasic on poissa, niin hyvällä prosentilla hän on vain muutaman pelin sivussa.

  Mutta ei yhtään vaikeampi voisi olla DeMelolle pompata pitkän tauon jälkeen kentälle; vaikeimmat minuutit ja "väärällä" laidalla.
   
 15. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Ei vissiin Vlasic ole eilen harjoituksissa ollut mutta Martin kyllä ja menty sekä Dillon-Braun, Ryan-Burns, DeMelo-Heed että Ryan-Braun, Martin-Burns ja Dillon-Heed pareilla. Saas nähdä kuinka parit pelissä.
   
 16. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Ja illan matsin pakkiparit ovat

  Ryan-Burns
  Dillon-Braun
  DeMelo-Heed

  Ketjuissa Goodrow korvaa Carpentierin.

  Meier saisi päästä Labancin tilalle.
   
 17. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Labanc pelin aikana neloseen ja pelin jälkeen AHL:ään. Onneksi vain yksi maali omiin, mutta se että vastustajan häkkiin ei sitä kiekkoa saada, vaikka näköjään hyviä yrityksiä on ollut.
   
 18. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Tosiaan Labanc kävi pelaamassa farmissa yhden pelin ykkösketjussa O'Reganin ja Sorensenin kanssa. Tuloksena 0+2, kun Barracuda leikitteli Starsin kumoon. DeBoer kommentoi Labancin tilannetta seuraavasti:
  Lainaus:
  Eli pistetään poika hakemaan itseluottamusta alhaalta, jotta ei tapahdu kuten viime vuonna. Eli mahdollisesti pari peli alhaalla ja sitten takaisin ylös kun tatsi on löytynyt. Hyväksyn selityksen, joskin metodin toimivuudesta ei ole mitään takuita.

  Vlasic osallistui täysipainoisesti treeneihin eikä paluu näin ollen ole kaukana. Varmuutta ei kuitenkaan vielä ole seuraavan pelin osalta. Myös Martin alkaa olla täydessä iskussa, mutta ei pelaa vielä Tampaa vastaan. Martin kuitenkin nähtäneen askissa launtaina.

  Jones valittiin viikon tähdistöön kolmella voitolla. Alkukausi on lähtenyt hyvin käyntiin, sillä mies on toisena päästettyjen maalien keskiarvossa sekä torjuntaprossassa. Gr8!

  Tampa-peli on pakko katsoa. Pelaa viihdyttävää lätkää ja on oma symppissuosikki idässä. Jo olisi aikakin Tampan mennä finuihin. Loistava testi puolustukselle, josta puuttuu Vlasic ja Martin. Tai no, nyt kun tarkemmin ajattelee niin testi olisi loistava jos herrat pelaisivat. Nyt taitaa tulla tukkaan, ellei Jones pelaa kahdella rällällä.
   
 19. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Paitsi että onneksi ei puutukaan, sillä Vlasic palaa kokoonpanoon mikäli on Kevin Kurzia uskominen. Myös Hansen palaa kokoonpanoon, ja Jones on maalilla.

  Erittäin hyvä testi tähän väliin. Anaheimia vastaan peli näytti hyvältä ja tunnetta näytti olevan tavallista enemmän. Boltsista jos voitto kairataan, niin luottoa löytyy kehnohkon alkukauden jälkeen.
   
 20. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Kurzin mukaan Hansen pelaa, jäikö Labanc vielä sitten AHL:ään?
   
 21. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Joo. Ymmärsin koutsi DeBoerin lauseista, että tarkoitus on pelata siellä useampi peli. Ja varmaan nosto tapahtuu, jos pelaa esim. 3-5 peliä hyvillä otteilla ja ylhäällä homma ei jonkun osalta toimi. Toki loukkaantumisten tapauksessa nosto voi tulla nopeamminkin ylhäälle. ellei sitten esim. Sorensenia palkita hyvistä otteista.
   
 22. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Sellanen tasonmittaus. 1.erä oli ihan mukavan tasaista vääntöä, kunnes Sharksin eka ylivoima erän lopussa oli se kääntöhetki jolloin kaikki muuttui paskaksi.
  Ei kyllä heti tule mieleen, koska olisin noin heikkoa ylivoimaa nähnyt. Ihme näpysyöttöjä jokaiselta _omassa_ päässä ja näin miljoona vaarallista turnoveria. Heediltä ei onnistunut myöskään mikään vastustajan päässä, kamalaa settii alusta loppuun. Ylivoimat päättyi omiin rikkeisiin, omassa päässä suurissa ongelmissa. Ei tosta puuttunut kuin AV-maali.

  Lighting meni johtoon 2.erän alussa, kun pyöritys jatkui ylivoiman jäljiltä. Seuraava takaisku olikin tutunnäköinen softimaali Jonesille, helvetin turhauttavaa. Puolittainen läpiajo kulmasta ja heitto maalille, sinne menee. Siihen päättyi Sharksin yritys ja ilmeisesti myös valmennuksen, kun Tampan 1.ketju pyöritteli hyvän ajan, kun Sharkseilla oli vain neljä miestä kentällä. Miten tollanenkin on mahdollista? Bödker herätti porukan hakkaamalla mailaansa, mutta se oli jo siinä kohtaan myöhäistä

  Donskoi täräytti pelin alkuun, mutta mielestäni edelleen kaveri ei ole oikea mies Joe-kaksikon kolmanneksi lenkiksi. Ekaan 50min Joe-kaksikolta 0 SHG. Ei hyvin mene, jos Joonas on ketjun ainoa, ketä hakee vetoja.

  Koska toi Karlsson tiputetaan oikeaan rooliin. Timo tilalle, tai LaBanc. Donskoi olisi nykykunnossaan unelma.

  Hansen pääsi viimein pelamaan ja eihän se hyvin mennyt. Ihan myytävissä, Sörensen tonne pitäisi saada tilalle.

  Ankka -peli meni minulta ohi, mutta ainakin tässä pelissä Goodrow näytti hyvältä. Lisää pelejä vain.

  Vklpna back2backkii ja vastassa divarivihuja. Voittoja pitäisi ottaa ja maaleja saada. Niitä ei kyllä tolla top6 koostumuksella saa, se on selvä. Itse menisin;

  Timo-Joe-Joe
  Hertl-Cootch-Donskoi

  Tai

  Hertl-Joe-Joe
  Donskoi-Cootch-Bödker/Timo/LaBanc

  Tai O'Regan mixiin ja näin uutta ilmettä.
   
 23. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Kauniit lukemat, mutta itse peli ei.

  Sharks vei jälleen 1.erää, teki nopeasti avausmaalin ja loi monta laadukasta maalipaikkaa. Sen jälkeen taso laski ja Nucksin keskikentän puolustuksen läpi pääsemisessä oli vaikeuksia.
  Onneksi Dell, tuuri ja Nucksin heikko viimeistely piti Sharksin johdossa. Cootchilta nätti AV-maali ja loppuun parit tyhjiin ja Tierneylta vielä rankkarimaali Markströmia vastaan, jota ei näyttänyt yhtään kiinnostavan enään siinä kohtaa. Tierneylta muuten hauska 'monttu auki' tuuletus EN-maalin kohdalla.

  YV jatkoi kamalana. DeBoer oli aamulla puhunut, ettei tällä kaudella ihmeteltäisi koko vuotta, koska homma lähteisi skulamaan. Nyt se ei toimi yhtään, varsinikin 1.yv on jo suuria vaikeuksia saada kiekko ylös.

  1.kenttä ei vakuuta. Ei vain pelitavat sovi yhtään yhteen. Pavelski kuitenkin sai ainakin yhden vedon maalia kohti, hieno juttu. On toi hieman koomillista, miten epätoivoisesti Joe-duosta pidetään kiinni.

  Voitto kuitenkin divarivihusta ja seuraavaksi olisi Kings. Jos siitä voiton saavat irti raavittua, niin pakko olla tyytyväinen tämän viikon saantiin.
   
 24. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Totta, Donskoi ei sovi ykköseen. Varsinkin kun sen keskellä pelaa varsin katu-uskottava pelintekijä, en ymmärrä tätä peluutusta. Saa nähdä, milloin Hertliä (tai taas Hansenia) kokeillaan ykkösessä.

  Goodrow:lta hyvä peli. Näkyvämpi ja nälkäisemmän näköinen kun Carpenter.

  Loppuun kirjoittelua Meieristä, Labancista ja Sharksin ykköskierroksen varauksista ylipäätänsä:

  https://sharksradar.wordpress.com/2017/11/11/ronens-beat-perhaps-sending-meier-to-barracuda-for-a-long-term-assignment-is-an-option-sharks-should-consider-is-labanc-having-a-deja-vu/
   
 25. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Heikohko alku, josta pikkuhiljaa paranneltiin aina kuskinpenkin paikalle ja Kingseille jäi rooli valitella tuomareille tyyliin kaikesta. Tärkeä tiukka voitto, pakko olla tyytyväinen.

  Ihme tapahtui ja Joe-duo oli rikottu. Kuitenkin pelin lopussa palasivat yhteen. 4.kenttä jatkoi vahvoja otteitaan ja voittomaali heille. LaBanc teki paluun, mutta aika näkymätön oli.

  Tohon yllä olevaan linkkiin, niin itse en laittaisi Timoa alas. Kyllä se on tässä parantanut otteitaan ja isoimpana askeleena huomioisin laukauksen; ne hätänopeat vedot molarin syliin on karsittu pois ja nyt vedoista saadaan reboundeja ulos, mikä onkin 4.kentän ydin. Eikä olla perseellään, kun väkisin koitetaan puskea, vaan pidetään painopiste alhaalla väännöissä koko ajan. Ja onhan se vähän ilkeempi kuin ennen.

  Joe-duon rikkomisesta plussaa, mutta jostain syystä ainoa muutos oli Pavelskin ja Karlssonin paikan vaihdos. Ei nyt kauhean fiksua. Heidät pitäisi erottaa, mutta vielä enemmän pitäisi ketjuja mixata. Onneksi nyt on hieman taukoa seuraavaan peliin, joka vielä kotona. Hyvää aikaa suunnitella uudestaan kentällisiä.