Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2017–2018 – tyyntä myrskyn edellä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Saske, 12.05.2017 klo 10.07.

 1. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Näköjään kuitenkin Paul Martin palaa kaukaloon pitkästä aikaa..
   
 2. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Saas nähdä pelaako Martin seuraavassa pelissä. Mies pelasi nyt alle 3 minuutin toisessa ja kolmannessä erässä..
   
 3. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Olihan vuoristorataa toi Canes-matsi. Ensimmäinen erä aivan hirveää, sitten mahtava nousu loppua kohti. Plussana ylivoimapelin toimivuus - nyt tossa näytti jo olevan ideaa eikä sitä pelkkää Jumbo --> Burns --> veto ohi --> hakemaan kiekkoa omasta päästä - rumbaa.

  Jumbo ja Pavs edellä pelaaminen jatkoajalla kuulostaa edelleen aika rohkealta vedolta. Nyt se onneksi kannatti.

  Pavelskista: kapteeni oli loppua kohti vähän sennäköinen pelaaja kun tossa asemalla pitää ollakin. En tiedä mikä tämä mystinen loukkaantuminen on, päättelisin että jos se olisi joku muutaman viikon levolla paraneva niin tässä vaiheessa kautta kapteeni(kin) lepäisi mieluummin kun menisi kentällä tuollaisena kivirekenä kun miltä peli on vaikuttanut ja miltä tulokset kertovat. Onko se sitten (ainakin osaksi) tekosyy sille että homma ei vain toimi.

  Ja viime pelit ovat taas kerran osoittaneet, että on se Braun vaan laatupakki. Hemmetin vahvaa työtä 1 vs 1 -tilanteissa. Itse menisin sell high -periaatteella eli yrittäisin myydä nyt ja saada vaihdossa nuoria laitahyökkääjiä. Pakistoon on tunkua, laidoille (ainakaan laadukasta) ei.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2017 klo 09.01
 4. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Ottawaa vastaan lähdetään Kevin Kurzin twitterin mukaan seuraavalla miehistöllä:

  Karlsson - Thornton - Pavelski
  Hertl - Couture - Labanc
  Meier - Tierney - Ward
  Sorensen - Carpenter - Hansen

  Dillon - Burns
  Vlasic - Braun
  DeMelo - Heed

  Martin, Goodrow both missing

  * * * * *

  Maalissa ilmeisesti Dell.

  Meierin pudotusta ykkösestä en peukuta, ei siellä kukaan muukaan ole paremmin pelannut.

  Edit: Goodrowilla kuulemma alavartalovamma, ei siksi pelaa. Donskoi ja Boedker day-to-day.
   
 5. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ainakaan Karlsson ei ole oikea mies tuohon vitjaan. Meierin kanssa tuntui papat pelaavan hyvin ja tehojakin tuli. DeBoerilla joku todella hieno ratkaisu taas loukkaantumistilanteissa.

  Toivotaan parasta peliin. Ottawa ollut huono, joten ”varmat” pisteet taas tarjolla.
   
 6. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Dellille nollapeli ja aika hyvin kärjessä maalivahtien tilastoissa. Saas nähdä tulisiko enemmän pelejä..

  Couturen ja Donskoin kauden onnistumisten lisäksi nostaisin esiin Justin Braunin. Nyt kasassa 12 pistettä, viime kauden koko saldo oli 13.
  Martin vissii Barracudan mukana jonkun pelin..
   
 7. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Draftissa suojattu Carpenter waivereista Vegasiin. Onhan toi paskaa duunia DWlta. Bödkerin pitäisi olla kohta pelikunnossa, jolloin hänet olisi voinut heittää helvettiin O'Reganin tieltä. Carpenter kuitenkin hyvä 4.centteri, varsinkin kun Goodrowilla vaikeuksia pysyä ehjänä.
   
 8. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En juurikaan Sharksien pelejä seuraa mutta pakko kysyä, miksi Donskoi pelaa/on pelannut 4. ketjussa? Kun esim. Melker pelaa ykkösessä.
   
 9. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Donskoi ei toimi Joe-kaksikon kanssa ei sitten yhtään. Melker toimii paremmin puck hunterina, mutta eipä toi ykkönen silti mikään ihmeelinen ole. Aika tavalla ongelmissa olleet viime aikoina.

  Donskoi pelannut nyt loukkaantumisen jäljiltä 3.kentässä. Joukkueen parhaimpana laiturina teki siitäkin kentästä tostavaan vaarallisen. Se taasen, miksi Donskoi pelaa pieniä peliaikoja ja Pavelski yli 24minuuttia Coochin loukkaannuttua, en osaa vastata. Ei siinä ainakaan mitään järkeä ole, että kuormitetaan sitä hitainta pelaajaa. Ehdi minnekään enään.

  Nucks -pelii en katsonut kokonaan, oliko siellä sitten oikea älynväläys laittaa Joonas vielä 4.kenttään jossain vaiheessa? Onnekas piste kuitenkin siitä pelistä, juna puskee kunhan ei nollille jäädä.

  Heedillä alla pari heikompaa peliä. Mahtaisko auttaa, jos parina olisi se tutuin amerikakiekossa. Ryanilla vielä oikea lapa Timin viereen.
   
 10. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jees, ite meen Donskoin kohalla lähinnä tilastojen varassa niin hieman kummastuttaa, että joukkueen yksi tehokkaimmista pelaajista pelaa nelosessa.
   
 11. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Tappio Edmontonissa. Näköjään loukkaantumisen jälkeen Jonesin taakse mennyt yllättävän paljon kiekkoja. Oliskohan Delliä luvassa seuraavaksi.
  Ryan lähetettiin alas Bödkerin tieltä, mutta ei vissiin kovin häävisti pelannut. Netin syövereissä ehdotettiin samaa AHL-kierrosta kuin Martinille.
  Oletettavasti Martin palaa Burnsin vierelle ja Dillon Heedin ja DeMelo pois.
   
 12. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Joo onhan toi villiä, että täysin päinvittua menneen alkukauden jälkeen loukkaannut ja sen jälkeen löydät itsesi suoraan 2.kentästä. Mitä Pete oikein jaksaa toivoa/odottaa Bödkeristä? Hienosti vältteli tilanteita, jopa kiekkoa. Ja niin laiskaa oli pelkästään jopa luistelu, pitäisi muka olla nopea pelaaja. Joku Sorenson on miljoona kertaa parempi pelaaja tälle joukkueelle. Ei ton tanskalaisen kuuluisi pelata minuuttiakaan.

  Liian kovin pidettiin kiinni 1. ja 3.kentästä, se maksoi selvän tappion. Ja ihan kuin esim. 1.kenttä olisi tässä viimeaikoina ollut niin tuottoisa.

  Toivottavasti Martin palaa pian; mielestäni Dillon on jopa huonompi kuin Ryan Burnsin parina.
   
 13. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Lainaus:
  Kyllä. Tähän asti parhaiten toiminut pakisto on

  Vlasic-Braun
  Burns-Ryan ja
  Dillon-Heed

  Toivon, että DeMelon peliaika selittyy sillä, että häntä yritetään kaupata ja toivotaan jonkun täkyyn tarttuvan. Ja DeMelo on näistä se, jonka kuuluu istua kun kaikki ovat terveitä.
   
 14. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Kerkesin aamulla pari erää vilkuilemaan peliä, mutta työkiireet vei voiton. Muutenkin ollut kiireiden takia pelien seuraaminen vähäistä, vuodenvaihteen jälkeen parannusta!

  Sharksien virheistä rokotettiin huolella ja YV toimi. Burns otti turhia riskejä, joista Vancouver pääsi vastaiskuihin. Thorntonille kaksi maalia, LaBanc 1+3 ja voittomaali jatkoilla. Muuten hyvää liikettä ja yritystä joka kentältä. YV pyöritti todella asiallisesti, mitä nyt Heed pomputteli kiekkoja turhan paljon, josta menetettyjä paikkoja.

  Laitetaan aamuväsymyksen piikkiin, kun ei paljoa jaksanut keskittyä ja merkitä asioita mieleen. Mutta voitto saatu, eli kaikki hyvin.

  Aaton vastaisena yönä sitten Kings vastaan, hyvät kinkunvalvojaiset tulossa.

  Loistavaa joulua itsekullekkin!
   
 15. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  ^Siinäpä ne tärkeimmät. Sharks nosti Ryanin ylös, joten eiköhän Heed ole Kings -pelistä sivussa. Heikkoa oli ja taisi koko 3.erän istua penkillä? Ainakin suurimman osan.

  Vielä näyttäisi Bödker saavan stuntteja ykköseen ja ylivoimaan ilman mitään näyttöjä. Kyllä minä ennemmin Wardia katselisin 4.kentässä. Cootch ja Goodrow vielä saikulla, kyllä noista fleguista eroon pääsee, jos vain halutaan.
   
 16. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Dellin markkina-arvo jatkaa nousuaan, mikä on toki hienoa mutta samalla myös pulma. Sopimus loppuu tähän kauteen ja jos taso pysyy lähelläkään samaa, joku tarjoaa tulevalle vapaalle agentille ykkösveskarin paikkaa. Eli vaihtoehtoja:

  (1) Sell high.
  Hinta on nyt korkealla, Jones on jo lukittu ykköseksi ja laidoille tarvitaan viimeistelijöitä. Viime matsien suonenvedosta huolimatta ollaan tehdyissä maaleissa liigan sijalla 27. (Ja let's face it, svidut tässä mitään contendereita olla.)

  (2) Pidetään.
  Loppukausi on kesken, ja tarvitaan laadukasta kakkosta - tai kenties ykköstä jos Jones jatkossakin päästää 4 häkkiä / matsi. Tämä silläkin riskillä, että Dell kävelee kesällä ulos.

  (3) Tehdään hinnakkaampi jatkodiili heti.
  Tämä auttaa myymään jommankumman veskarin, kun sopparikin on jo taskussa. Ja samalla katsotaan, kumpi jatkaa ykkösenä. Vaarana on tehdä canucksit eli jäädään kahden veskarin loukkoon. Upsidena voi olla että Jones hankkii anonyymin twitter-tilin ja toteaa kesällä "my contract sucks".

  (4) Joku muu, mikä?​

  Antakaas arvon raatilaiset nyt Wilsonille neuvoja, että osaa hoitaa homman kotiin.
   
 17. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Mun mielestä Dell saa kiittää aika paljon muuta joukkuetta. Pieni maalivahti, kenen tekniikka on aikas kömpelö. Hyvin aggressiivinen, jota muut joukkueet eivät ole hyödyksi käyttäneet. Toisin olisi, jos olisi ykkönen. Itse en näe hänessä hyvän 1.mv ainesta.

  Jones on hieman ailahdellut, mutta kyllä esim. hänen edellisessä pelissä syy maaleille löytyi muualta kuin tolppien välistä. Dellkin pääsi nyt maistamaan näitä aivopieruja ja olihan mukana todellinen momentintappaja imurointi nuckseja vastaan.

  Valitsen vaihtoehdon 1. Tarvitaan maaleja ja Grosenick menee kakkosesta. Mutta hinnan pitäisi olla hyvä, jonkun pikkukaupan takia en muuttaisi nykytilannetta. Taino jos samalla päästäisiin Bödkeristä eroon, niin joo. Pelkään ettei Wilson tule myöntämään virhettään, vaan pitää tanskalaisen väkisin ylhäällä.
   
 18. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Juurikin @Puoliveltto sanomat ongelmat, Goals For-tilaston 27. sija sekä jo hyväksytty totuus, että tällä rungolla pleijaritkin on tiukka saavutus. Pitäisi olla syy suunnitella pitkän linjan rakentamista, mutta totaalista rebuildia ei tietenkään tarvita hyvän rungon takia.

  Jones, on kuitenkin osa vakiorunkoa ja tärkeä osa tulevaisuuden suunnitelmaa. Dell, oiva kakkosmolari, ei kuitenkaan ole osa tätä runkoa, Grosenick voi hoitaa hänen tonttinsa.

  Nyt kun maalinteko sakkaa niin siihen tulee panostaa tulevaisuutta ajatellen. Vaihtoehto 1 on siis minun vaihtoehto, mutta sillä että tankattaistiin nuorta osaamista ja/tai varauksia. Tietenkin toimisi myös hyvin, jos prime iässä oleva hyökkääjä saataisiin suoraan linjoille ja paukuttamaan.

  Vaihtopaloja meiltä löytyy Dellin kylkeen paljon: puolustuksesta on varaa luopua yhdestä kaverista ja kuten tosiaan aikaisemmin sanottua: Bödkeristä olisi ilo luopua.

  Näillä saisi varmasti hyvän setin kasaan ja vastinekkin olisi sopivaa tiimille, joka hakee tukea maalin suulle. Monet tiimit, joilla huono GA, ovat myös puolustuksesta huonoja (Islanders). Pikku paketti Isluihin ja tehokasta pakettia takaisin. Win-Win tilanne molemmille
   
 19. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Dell on omasta mielestäni ollut parempi ja tasaisempi maalivahti kuin Jones. Tilastollisestikkin. En pitäisi mitenkään outona asiana, jos Dellille annettaisiin tasaväkinen mahdollisuus keväällä taistella 1.moken paikasta ja homma kääntyisi toisin päin.
   
 20. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  No ei todellakaan, Van peli osoitti taas Dellin isoja ongelmia. Joista jo aikaisemmin mainittu:

  Lainaus:
   
 21. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Aivittu mikä peli!

  Voittomaali Sörenselille ja millainen soolomaali olikin! Hyvää peliä kuin viime kaudella, mutta nyt on selvästi enemmän rohkeutta mukana.
  Maalia edelsi Bödkerin nätti jättösyöttö - suoraan vastustajalle. Onneksi nyt Kings kämmäsi kiekon ruotsalaiselle. Eipä ole kuitenkaan epäselvää kumpi se parempi pala on joukkueelle, #20 vai #89.

  Timo oli monsteri, ketä myös pelin ulkopuolella näytti voimansa puskemalla Kings miehistön läpi antamaan haisevaa hanskaa rotta-Doughtylle. Samalla Toffoli antoi mailaa sveitsinlihakselle turvallisen välimatkan päästä. Nooh tämä pelkurihuitoilu kostautui, kun meni ja huitasi Pavelskia. Turpaan tuli.

  Donskoilta vahva peli ja kyllä sitä vastuutakin tuli. Iso peukku. Muutenkin toi 3.kenttä on aivan huikee.

  Tärkee peli kovaa joukkuetta vastaan, tähän Jonesilta varma nollapeli. Nuff said.
   
 22. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Oli kyllä mukava joululahja Kingsien piekseminen! Peli oli tiukkaa, niinkuin pystyi olettamaankin.

  Jones hoiti tonttiaan hyvin ja huomasi muunkin joukkueen ottaneen itseään puolustuksen suhteen niskasta kiinni ’nucks pelin jälkeen.

  Kolmoskenttä tosiaan esiintyi todella vahvana ja saivatkin hyviä paikkoja aikaan. Ei vaan sitten viimeistely ihan onnistunut.

  Tosiaan Sorensenin maalipaikka rakentui jäätävällä tuurilla ekana Bödkerin hölmöilystä ja sitten Kings pelaajien törmäilystä. Mutta todella upea loppuun vienti ja viimeistely.

  Tästä on hyvä jatkaa välipäiviin ja uutta vuotta kohti. Rauhallista joulua kaikille!
   
 23. TuKe88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Huippumatsi jouluaaton kunniaks koko porukalta. Jokainen kenttä oli tänään hyvä. En nähnyt oikeestaan joukkueessa ketään heikkoa lenkkiä tänään. Jonesilla on ollut viime aikoina vaikeampaa ja nyt sitten oivaan paikkaan nollapeli ja vielä Losia vastaan.

  Tuli jo mieleen kevään pelit, oli taklauksia, nujakoita ja blokkauksia normaalia enemmän. Varsinkin tuo yksi vaihto missä ensin Donskoi saa kovan pommin , minkä jälkeen samassa vaihdossa kolme kertaa vastustajan pelaaja keräilee jäällä kun Burns ja Dillon pisti puhtaita niittejä perille. Pelattiin kovaa ja oikein, eikä mitään ylimääräisiä sikailuja, vaikka kahakoita olikin.

  Tuntui että Pavelskikin oli pelipäällä. Vaikkakin miestä ollaan paljon haukuttu, tänään näytti että pysyi ihan kohtuullisesti kyydissä mukana. Donskoi oli aivan loistava, toi jatkuvaa varaa kings- puolustukselle. Myös nelssonin jätkät painoivat useamman pitkän pyörityksen kings päätyyn. Burns on myös parantanut ja on nyt jo ihan viimekausiensa tasolla. Itse pelissä Burnssille saatiin pelattua hyviä kiekkoja tuohon "Laineen" paikalle yv:llä , mutta loistavasti pelannut Quick sai kaikkiin rompetta eteen.

  Ja tuohon maalivahti tilanteeseen otan sen verran kantaa, että mielestäni Dell ansaitsisi mahdollisuuden taistella tosissaan ykkösen paikasta. Viime kaudella olin katsomassa kauden alla harkkamatsin Ducks-Sharks , jossa Dell oli aloittavana. Pisti kyllä heti silmään miten hyvä maalivahti on kyseessä. Teknisesti minusta jopa parempi kuin Jones. Jones on aika flegu mielestäni ja Jonesille menee myös liian paljon maaleja läpi. Längit ja kainalot vuotaa jatkuvasti. En ainakaan hätiköisi Dellin suhteen, varaana on menettää paljon. Enkä myöskään tarkoita että Jones olisi huono, päinvastoin, kerrankin tuntuu että on kaksi hyvää veskaria. Välillä tuntuu tyhmältä että ollaan joskus tosissaan jahdattu Cupia Antti Niemellä....
   
 24. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Toi flegu -kuva voisi johtua ehkä siitä, kun kyseessä on isokokoinen moderni perhonen. Eleetön ja kylmähermoinen, kaikki ylimääräiset näyttävät liikkeet leikattu pois. Robotti, joka elää sijoittumisella ja peittävyydellä. Sellasia noi parhaimmat moket nykyään on suurimmaksi osaksi.
  Längit oli kyllä selvä heikkous keväällä ja nyt kauden alussa, mutta parilla täsmätreenillä niistäkin päästiin eroon.

  Dell korvaa kokonsa tulemalla helpommin pois mv-alueelta ja poikittaisliike on enemmän pystykulmaan. Molemmissa tilanteissa reagointi pelin muutokseen vaatii paljon kropalta, eikä Dell kyllä ole sama kuminen lihaskimppu kuin Saros tai Quick.

  Dellin suurin ongelma kuitenkin nyt kirittävä pacific divari, tuntuu että kokoajan pisteitä ropisee sinne. Tämä kiristää DeBoeren päätä ja vanhajääränä lukottaa varmaan Jonesia yhä enemmän tolppien väliin loppukaudeksi. Vielä kun nyt Jones sai sen ekan ehjän pelin sitten loukkaantumisen. Ei kyllä helposti irtoa pelejä ykköskorin joukkueita vastaan Dellille. Taino ei niitä kyllä ole tainnut muutenkaan tulla tällä kaudella?
   
 25. TuKe88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Voi toki olla että pieni henkilökohtainen kyllästyminen on Jonesiin tullut, varsinkin viimeaikaisten surkeiden otteiden jälkeen, sekä hieman tylsähkön pelitavan takia. On se kuitenkin toivottava ,että löytää tasonsa ja vie Sharksit pudotuspeleihin.