Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2017–2018 – tyyntä myrskyn edellä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Saske, 12.05.2017 klo 10.07.

 1. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Ei Thorntonin ja Marleaun sopimuksia kuulu, meinataankohan sopimukset kirjoitella vasta laajennusdraftin ja draftin jälkeen?
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Osaisiko joku tarkemmin ruotia Sharksin prospect osastoa Meierin ja Labancin takaa? Onko muilla potentiaalia ottaa vakipaikka ylimmälle portaalle? Varsinkin Meierilta odotan läpilyönti kautta ja +40 pinnaa ja paikkaa ylivoimasta.
   
 3. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Varmaankin herrat antaneet ymmärtää, että tekevät sopimuksen joka tapauksessa Sharksiin, joten turha tehdä ennen draftia ja näin tuhlata kahta suojauspaikkaa heihin. Nyt voivat käyttää nämä kaksi paikkaa joihinkin toisiin pelaajiin. Mikäli Vegas jostain ihmeen syystä valitsisi jomman kumman heistä, esimerkiksi Jumbon, niin hänhän voisi UFA-pelaajana vain olla hyväksymättä Vegasin tarjousta ja tulla takaisin Sharksiin ilman sen suurempia kommelluksia.
   
 4. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Näköjään ei herrojen sopimuksia kuulu. Itse menisin 4+4 suojauksella. Couture, Pavelski, Hertl ja Hansen/Tierney ja pakeista Burns, Vlasic, Braun ja Martin/Schlemko ja Jones. Toivon mukaan Bödker sieltä 4M lapun kanssa lähtisi Vegasiin. Jos Marleau ja Thornton signaisivat 6M kuten Couture ja Pavelski niin 75 miljoonan palkkakatolla jäisi 4 miljoonaa käytettäväksi loppuun hyökkäykseen ( Tierney+joku kentälle + 2).

  Käytännössä toivoisin että jos Bödker lähtisi nii Hertl laitaan ja joku kunnon kolmossentteri tilalle. AHL:stä nyt ensimmäisenä on nousemassa laitureita ja jotenkin koen Hertlin paremmin laidassa, toki saisi olla 2YV:n sentterinä. No sen nyt näkee kuka sieltä poistuu. Jos pakistosta poistuukin annetaanko omille AHL-pelaajille mahdollisuus vai hankitaanko vapailta markkinoilta joku.

  Hertl-Thornton-Pavelski
  Marleau-Couture-Hansen
  Karlsson-xxx-Donskoi
  Labanc/Meier-Tierney-Ward
   
 5. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Mueller kaupattu Devilsiin viitoskiekan varausvuoron kanssa.

  Takaisin toisen ja neljännen kierroksen varaukset.

  Erinomainen kauppa Sharksin kannalta, varsinkin verrattuna siihen että Habs sai Beaulieusta kolmoskierroksen pickin.

  Wilson on nyt siis myynyt (a) Murrayn (b) Stuartin ja (c) Muellerin ja saanut kaikista kakkoskierroksen varausvuoron. Kelpaa.
   
 6. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Nostetaanko vain Heed korvaamaan Schlemko vai olisiko Vegasin listoilla joku hyvä pakki?

  Entä mitähän hyökkäyksen kanssa, tehdäänkö jatkosopparit vaan Marleaulle, Thorntonille ja Tierneylle ja AHL:stä nostetaan sitten Labanc, Meier.. Vai voisiko Sharks jotenkin yllättää..
   
 7. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  Jeremy Roy ainakin ihan mielenkiintoinen pakkiprospekti. Viime kausi vituiksi loukkaantumisen takia tosin. Aloittanee ensi kauden Barracudassa.
   
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Minkälainen pelaaja tuo Schlemko oikein on?
   
 9. slamsaam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San jose Sharks
  Saas nährä, huhut kiihtyy ja Thorntonia ollaan jo viemässä Kingseihin, onhan sekin vaihtoehto kun matkaakaan ei tule sitten niin paljon.

  Tiedä sitten lähteekö Marleaukin uusille vesille, jos kummatkin poistuisivat olisi outoa katsella ens kauden pelejä ilman heitä.

  Eletään jänniä aikoja.
   
 10. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  On mahdollista, että hanskat heitetty tiskiin ja tulevat vuoden rebuild hengessä mennään. Ei ole aikoihin noussut huippupelaajaa Sharksin omista varauksista. Ei sellaista kaveria, joka olisi valmis näiden kahden legendan saappaita täyttämään ja joilla oltaisiin lähelläkään contender asemassa. Toki lähes koko vuosituhannen kestävät runkosarjasijoitukset ei ole antanut parasta mahdollista korttia prospectien varaamiseen.
   
 11. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Tässä kait odotellaan mitä Marleau ja Thornton tekevät.

  Vähän kalliita soppareita nykyisiin nähden nuo Vlasicin ja Jonesin. Onneks siellä sentään Wardin soppari loppuu tämän kauden jälkeen, jotta vois saada palkkakattoon tilaa,
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Thornton ainakin jatkaa. Itse en pidä kalliina Vlasicin ja Jonesin sopimuksia. Ihan markkinahinnan mukaisia soppareita. Ainoastaan Vlasicin soppari olisi saanut olla pari vuotta lyhkäisempi, eikä näillä näkymin tulevaisuudessa pitäisi kovin suuria palkkakatto ongelmia tulla lähivuosina. Vuoden päästä Hertlillä, Hansenilla ja Demelolla ainoastaan runkopelaajista loppuu soppari ja tuskin mitään kauheita palkankorotuksia nähdään.
   
 13. Saske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, San Jose Sharks
  Marleaun 19 kauden tarina Sharksissa sitten päättyi ainakin toistaiseksi. Päällimmäiset fiilikset olivat järkytys ja suru, sitten pettymys ja katkeruus, ja lopulta hyväksyntä. Sharksilla ei ole varaa pitää kaikkia pelaajia joukkueessa, ja lisäksi nykyisten runkopelaajien sitominen organisaatioon oli tehtävä. Ensi kauden jälkeen on jälleen äijiä, joita pitää kiinnittää. Taisi sitten Marleaulla mennä raha organisaation edelle. Sääli sinänsä, onhan kyseessä nimittäin joukkueen legendaarisin pelaaja. Toivotaan, että tulee vielä vanhoilla päivillä virallisesti päättämään uransa hailaumassa. Tässä vaiheessa annetaan kyllä huikea hatunnosto herra Joe "Jumbo" Thorntonille, joka suostui tekemään vain vuoden jatkon saadakseen Pattyn jäämään. Nousi nyt viimeistään henk.koht. listalla Patrickia suuremmaksi haiksi.

  Oli muuten Toronton kannalta aika käsittämätön liike tehdä 3 vuoden sopimus Marleaun kanssa. Mihin tällä pyritään? Mestaruudesta ei joukkue tule ihan hetkeen taistelemaan, joten miksi hommata 6 miljoonaa kaudessa nostava veteraani. Mentori?

  Mutta jatketaan.

  Sharks sainasi vuodeksi viime kaudella Calgary Flamesia edustaneen, mutta AHL:ssä koko kauden pelanneen 30-vuotiaan jenkkilaiturin, Brandon Bolligin. NHL:ssä pelannut aiemmin Chicagossa ja Flamesissa, mutta mistään pistelingosta ei puhuta (viime kausi AHL:ssä 11+11=22), vaan 100-kiloisesta nelosen rymistelijästä. Tietäjät voivat kertoa listää ko. pelaajasta.
   
 14. stunt cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, HPK
  Nykyään tuijotetaan aivan liikaa pelaajien ikää. Marleaun kolmivuotisesta sopimuksesta tulee todennäköisesti seuralle huomattavasti vähemmän ongelmia, kuin esimerkiksi Vlasicin tuoreesta jatkosopimuksesta. Aika harva pelaaja pystyy pelaamaan kuitenkaan huipulla kymmentä vuotta putkeen. Marleau ja Thornton ovat tehneet aikaisemmin seuralle melkoisen edullisia sopimuksia. Burnsin ja Vlasicin kalliiden ja pitkien jatkojen myötä miksi Thorntonin ja Marleaun olisi edelleen pitänyt tinkiä sopimuksistaan, kun muutkaan eivät tingi. Nykyään tuntuu, että seurauskollisuudella ei enää kukaan anna mitään alennusta sopimuksistaan. Vastaavasti organisaatiot eivät tunnu kunnioittavan yhtään seuraikoneita, kuten Doanin kanssa kävi.

  Marlealla on helposti kolme vuotta jäljellä huipulla nykyisellä harjoitteluetiikalla. Torontolta erittäin hyvä hankinta. Parempi hankkia 37 vuotias pelaaja 3 vuoden sopparilla, kuin pari kolme vuotta nuorempi reilusti pidemmällä ja enemmän riskiä sisältävällä sopparilla.
   
 15. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Siellä olisi vielä kuusi paikkaa ylhäällä ja 10M palkkakattoon, Tierneylle luulen tulevan jonkun 2M sopparin. Siinä jotain rahaa vielä hankkia joku.

  Riittääkö DeMelo ja Heed tai uusi kaveri Radim Simek korvaamaan Sclemkon paikan?
  Itse myös miettisin että pitäisiko hankkia sentteri, Hertl saisi paikan Thorntonin ja Pavelskin viereltä. Ainakin viime kautta ennen se toimi, kun taas viime kauden kokeillaan melkein kaikkia hyökkääjiä ykköskentässä ei oikein toiminut. Sentterin hankkimalla saataisiin kaveri pyörittämään kakkosyv:tä kun jotenkin tuntisin että Hertl olisi se joka perii Marleaun paikan ykkösyv:ssä. Toinen vaihtoehto voisi olla pelatakkin kahdella pakilla ja toinen seuraikoni Vlasic ottamassa sen paikan.
   
 16. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Eniten tossa Marleau -jutussa tympii, että Wilson oli ottanut todella tiukan linjan. Pari vuotta sitten jaeltiin extra vuosia vanhoille sotaratsuille Wardille ja Martinille. Miksei seuraikonille? Ja kyllähän Marleau ainakin jonkin näköisen tason tulee pitämään koko sopparinsa ajan, tai varmemmin kuin mainittu kaksikko joista toinen jo hyytyi (Ward).
  Pöydällä oli 10m/2v Sharkseilta ja 18.75m/3v Torontolta. Iso ero ja silti Marleau miettisi todella pitkään kumman ottaa. Tähän vielä se, että Thornton olisi leikannut puolitoista milliä palkastaan, jotta Marleau saataisiin takaisin. Olisi pitänyt tarjota 4.5-5m ja 3vuotta, ja jos jonkun pitäisi lähteä koska cappi, niin sen pitäisi olla Wilsonin oma ylihintanen virhe (Bödker).

  Nyt on TOP6ssa iso aukko ja ei jaksa uskoa omiin junnuihin, notta joku Marleaun paikan täyttäisi. Junnujen piti jo viime kaudella antaa sitä tuki tulivoimaa ja suht heikoksi se jäi. UFA-markkinoilta löytyisi hitaita ehdokkaita; Iginla, Vanek, Jagr, Jokinen. En sitten tiedä, Vanek oli kyllä hyvä Wingseissä.

  Toinen suunta on trade. Muistelisin Wilsonin puhelleen, että suunnitelma löytyy ellei Marleau palaa. Ei haittaisi, jos sieltä nyt Duchene/E.Kane tulisi. Silloin ymmärtäisi paremmin vuosien nuukailua Marlovin suhteen.

  Ellei tässä mitään isoa nimeä saada, niin hyvin paska maku jää ja vähänkuin puolivaloilla kauteen lähettäisiin.

  Pakistosta luottoa on täysin, että Heed, Ryan ja DeMelo kolmikosta löytyy Schelmkon korvaaja. Ja jos kaupitella pitäisi, uskoisin tästä porukasta löytyvän blokkikone-Braunin korvaaja. TOP4 pakithan on nyt arvossaan ja en usko Braunilla olevan montaa hyvää kautta jäljellä.

  Carpenterin jatkosoppari ja suojaaminen draftissa voisi viestittää, että jäbälle on paikka joukkueessa ja olisiko Tierney sitten näin kaupan.

  Vlasicin ja Jonesin diilit, mielestäni ylihintaa molemmissa. Mutta sitten taas sieltä eka molkke sai yli 10 milliä ja mitä E.Karlsson ja Doughty tulee saamaan parin vuoden päästä, niin saattanee helpottaa myös Vlasicin sopparin caphitin ymmärtäminen.

  Valmentajakolmikosta se parhainten onnistunut eteni urallaan ja lähti catseihin. Teremenoo Boughner. Teretulemast Zettler. Vaihdosta huolimatta eniten peräänkuulutan DeBoerin ja Spottin suuntaa, parempaa työtulosta täytyy saada.

  Bolling mitä ilmeisemmin farmihankinta. Oli todella kova pala Barracudalle viime kaudella, joten silleen hyvä haku.
   
 17. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Tierney 0,735M, olisinpa olettanut että pahvi olisi menny edes miljoonan yli. Ei mielestäni esimerkiksi Karlssonin ja Tierneyn otteissa olisi noin iso ero kun palkkoja vertaa.

  Noh antaa pelimerkkejä vielä vahvistuksille, viisi paikkaa ylhäällä olisi ja cappia keskimäärin jäljellä 1,88 per paikka.
   
 18. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Tässä jopa miettinyt sellaistakin vaihtoehtoa kun mitään ei kuulu, että voisiko UFA-markkinoilta/Vegasin ylimääräisistä löytyä puolustajaa, silloin voisi Burnsin heittääkin vahvistamaan hyökkäystä kuten silloin aiemmin nähtiin hyvällä tuloksella.
   
 19. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Tuskin nyt Norris-puolustajaa heitetään hyökkääjäksi.

  Burns on parempi puolustajana ja tekee enemmän tehoja puolustajana kuin hyökkääjänä.
   
 20. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Eipä sinne edelleenkään ketää uutta ole hankittu, capissa tilaa kyllä

  Vissiin näin on hyökkäysketjut menneet
  Hansen-Thornton-Pavelski
  Donskoi-Couture-Bodker
  Karlsson-Hertl-Meier
  Sorensen-Tierney-Ward
   
 21. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Pari harkkamatsii takana ja boogie on hyvä. Ducksin junnut ja Vegasin änärinaama -joukkue olivat vastaantulijoita. Toki Sharksnipuilla oli omat heikot hetket, mutta alle 20sog omaanpäähän molemmissa peleissä on erinomaista suorittamista. Siihen päälle viisi maalia per peli ja tuloksellinen ylivoima, jeejee.

  Donskoi näytti aivan uudelta kaverilta vrt. viime kauteen. Samoin Tierney, ketä kesänaikana treenannut noin 4kg lisää voimaa kroppaan. Kovin taistellaan 3.centterin paikasta. Siitä hyppy Hertl-Meier duoon, joka näytti ylivoimansa kaksinkamppailuissa. Sitä voiman määrää. Carpenterilta suht vaisu peli, samoin LaBancilta huolimattomuutta, mutta maali per harkkapeli on hyvä juttu.

  Heed vilautti offensive taitojaan ja juuri tätä Sharksin pakisto kaipaa mielestäni. Vastapainoksi kyllä pari kamalaa turnoveria, jotka varmasti jumittaa DeBoerin päässä pitkään. Ryan onnistui molemissa peleissä siinä missä DeMelo pelasi heikohkosti. Ryanin on pakko antaa huikeat näytöt, jos haluaa alottaa ylhäällä, hän on ainoa kolmikosta kenellä ei ole waivereista vapautta.

  Dell pelasi nollat ja sai DeBoerin kehut. Sieltä tuli oikeastaan suora luottamuslause ja puhuttiin jo pari-kolmesta startista vähintään kauden alkuun.

  Wilson on ollut hilpeellä päällä, kun kysytty treideistä. En yllättyisi, jos sieltä pamahtaisi. Mutta kyllä tässä ollaan saatu luottoa omiin junnuihin ja varsinkin Timoon. Mononukleoosi pahimpaan aikaan sen kaiken pilasi viime kaudella, nyt vasta saadaan nähdä mimmonen kaveri hän on iskussa. Taino ellei sitten Burns ehdi paskomaan täysin laukauksillaan.
   
 22. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Nyt meni rankuille, mutta voitto sieltä. Tilastojen valossa Heed tuntuisi olevan sopiva palanen Schlemkon jättämälle paikalle.
  Tuo Donskoi, Couture ja Bödker ketju vissiin ollut hyvä. Enempi huolissani tuosta ykkösnyrkistä, toivottavasti ei mennä edellisen kauden tyyliin, että Thorntonin ja Pavelskin vierellä kokeillaan melkein kaikkia hyökkääjiä.
   
 23. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Ward pelasi koko viime kauden olkapää paskana, selittää ainakin osittain miksi meni niin huonosti kausi. Nyt ollaan kondiksessa, mutta harkoissa luisteltu top12 ulkopuolella ja ensi yönä eka harkkamatsi. Kiva että joutuu todisteleen asemaansa, eikä ratsasta top6 -rooliin suoraan puolikuntoisena niin kuin viime kaudella. Vaikeaa tulee kyllä olemaan; Timo on varmasti mukana, LaBanc tehnyt maalin jokaisessa harkkapelissä ja Sörensen pelannut omaan päähän todella ehjää peliä. Vaikka ei tulosta ole tullut, niin näen silti Sörensenin olevan melko varma valinta 4.kenttään.

  Bödker panostanut kesällä korjaamaan pelistään maalille menoa. Nyt harkkamatseissa ja treeneissä menty syvälle ja tulosta on tullut. Seurauksena törmäilty OELn kanssa harkkamatsissa ja treeneissä saatu isku suuhun. Toivotaan ettei tälläiset pikkujutut vaikuta jampan pelirohkeuteen. YV -treeneissä oltu Marleaun tilalla ykkösessä.

  Muutama numeropyöritys löytyy netistä, pistetään yksi helposti luettava; 2017-2018 Season Preview

  Kyllähän tohon voi hyvin yhtyä Sharksin osalta; puolustaminen tulee olemaan jälleen kultaa ja ei se maalinteko ainakaan vaikeampaa voi olla? Thornton pelannut vahvan kauden heikomman vuoden jälkeen ennenkin (tai siis aina) ja YV -treeneissä kokeiltu muutakin kuin kiekon liikuttamista Burnsille. Otteluohjelmassakin jotain positiivista tällä kaudella.
   
 24. Puoliveltto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks.
  Kaksi viimeisintä harkkapeliä hävitty tekemättä yhtään maalia. Marleau lähtenyt. Jumbon todellinen kunto ja sen kestävyys arvoitus.

  Sharksin olisi kannattanut / kannattaisi kaupata Braun. (1) sell high ja (2) hyökkäyspäähän tarvitaan apua. Pakiston tilanne on parempi, eikä Dillonista / Martinista saa mitään järjellistä vastinetta.

  Näkemyksiä tästä?
   
 25. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Braun selvästi arvokkain irrotettavissa oleva pakki, mutta eipä se kaverin viime vuosi mitenkään loistelias ollut; arvo ei saatakaan olla niin muikee kuin voisi kuvitella.

  Sieltä se joukkue sitten pamahti. Sorensen ja Ryan tippuivat alas. Goodrow, Carpenter ja Heed jäivät ylös.

  Aikamoista, Sharkseilla on varaa tiputtaa organisaation nopein heppu alas. En olisi heti uskonut. Ruotsalainen hävisi paikkansa mitä ilmeisemmin Goodrowille, kenellä on kokoa ja taitoa hanskata. Siihen päälle kuin varkain pelattu todella hyvä preseason, niin eipä se kai sitten niin suuri yllätys ole että kauden ylhäällä aloittaa.

  Heedillä oli ajoittain ongelmia omassa päässä preseasonilla, jotka varmasti pistelee DeBoerin mieltä. Pete olisi varmasti itse mennyt Ryanilla. Onneksi sentään Wilson ilmeisesti tajuaa ettei pakisto voi elää pelkästään Burnsin offensen varassa. Toivottavasi saa takottua sen myös Peten päähän eikä mennä pelkästään DeMelolla, koska kokemus.

  Saas nähdä pääseekö Carpenter pelaamaan 4.centterinä. Tierneyta kokeiltiin laiturina ja siitä oltiin pidetty. Hyvä se on viimeistään nyt kokeilla myös tämä kortti.

  Voimia kyllä Ryanille farmiin, oli kyllä parhain kolmikosta. Kuitenkin peli Burnsin ja Heedin rinnalla oli sellaista taidetta, että kyllä tämä kaveri tullaan vielä näkemään vakiokasvona änärissä. Nyt kätisyys ja DeMelon aikaisempi pieni änärikokemus vei voiton.