Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks 2017–2018 – tyyntä myrskyn edellä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Saske, 12.05.2017 klo 10.07.

 1. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Treeneissä menty;

  Labanc-Thornton-Pavelski
  Donskoi-Couture-Boedker
  Meier-Hertl-Hansen
  Karlsson-Tierney/Carpenter-Goodrow/Ward

  Bödker ja Hertl olleet vuorotellen 1 YVssa.
   
 2. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Shilleen. Kaksi lahjamaalia vastustajalle heti 1.erään Jonesilta. Kuitenkin Sharks nousee vielä ekalla 20minuutilla tasoihin parilla LaBancin maalintekijän maaleilla.

  2.erässä Sharks otti täysin komennon pelistä, mutta hävisivät erän 1-0 vastustajan hävyttömän tehokkaan ylivoiman takia.

  3.erässä Sharksin paska ykkösYV sai aikaiseksi tasoituksen pullamaalilla, mutta pelin ratkaisi kaverin ylivoima.

  -Jonesilta kaksi todella ikävää nukahdusta, mutta muuten huikeita torjuntoja. Kuitenkin se isoin syy tappioon.

  -1.yv oli sama paska, aivan hukassa ylöstuonnin kanssa. Pyörittäessä sentään nähtiin jotain uutta.

  -LaBanc oli vaarallinen ja ainakin alussa oli 2.yv kantava voima. Vastapainoksi 3 jäähyjä joista jokaisesta vastustaja rokotti.

  -3.kenttä oli tehoton, ei kyllä ollut mitään taikaa Timo-Hertl akselin välillä. Kolmas lenkki vaihteli Hansen-Ward.

  -2.kenttä kanssa pimennossa. Donskoi yritti ja sai pari onnistumista, mutta tolppaa lähemmäksi ei päästy. Pari kertaa lanattiin täysin jäähän.

  -3. Pari oli ongelmissa alussa, mutta muuten siisti peli.

  -AV otti kunnolla käkättimeen ja pari ohjausmaalia päästettiin Simmondsin tehdä vapaasti. Huikeita maaleita olivat.

  Jos jotain hyvää, niin Thornton-Pavelski näyttivät hyvältä ja 1.kenttä oli mitä sen kuuluukin olla. 4.kenttä hoiti roolinsa ja pakisto kokonaisuudessaan.
   
 3. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Helppo maali jälleen Jonesille pelin alkuun ja kamalan kamalaa ylivoimaa. Nyt pelissä ei oikeastaan ollut mitään hyvää, vaan vähänväliä jäätäviä virheitä; parhain näistä Karlsson ja oma maali.

  Seuraava peli perjantaina, joten tässä on nyt hyvin aikaa treenata jotain järkevää. Toivottavasti.
   
 4. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Penkitettiinkö Karlsson vai loukkantuiko kun ei näkyny pelin lopussa ollenkaan?

  Näköjään Burns pelasi loppupuolen Dillonin kanssa ja Martin DeMelon..
  Pitäisiköhän sitä Heediä kenties kokeilla seuraavaan peliin?
   
 5. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:

  Penkitettiin sen oman maalin myötä.

  Mä lähtisin kokeilee Heediä ja Carpenteria.

  Carpenterin tulon myötä hyvää jälkeä tekevä Tierney voisi nousta ylemmäs laiturina. Ja muutenkin haluaisin nähdä isompaa mixausta, toi Kings -peli meinaan oli sitä samaa muottia millä Sharks tuhosi selvän johtonsa divarin ykkösenä viime kaudella.

  Heed kyllä. Tosin DeMelo ollut ihan hyvä roolissaan. Heedin avut näkisin mielelläni Vlasicin rinnalla, mutta Braunin syrjäyttäminen tuskin tulee kuuloonkaan DeBoerin mielessä.
   
 6. JsL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks
  Lainaus:
  Eikös tuo koppiin lähtenyt kun oli hetkeä aiemmin saanut jonkun kolhun? Ainakin Randy höpötteli jostain mällistä.
   
 7. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Ookei, missasin sen täysin. Tuli katseltua paljon taivaalle sen maalin myötä.

  Ei voi olla tyytyväinen DeBoerin tulokseen valmentajana tällä hetkellä, mutta tässä hän osoittaa erinomaista pelisilmää: Sharing is caring.  - GIF on Imgur

  Vielä kun kentän tapahtumiin reagoitaisiin yhtä nopeasti ja tehokkaasti.
   
 8. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Sharksin twiitataan treenanneen:
  Labanc-Thornton-Pavelski
  Hertl-Couture-Bödker
  Donskoi-Tierney-Meier
  Karlsson-Carpenter-Hansen

  Martin vissiin lähtenyt treeneistä ennen pois ja vissiin ehkä loukkaantumisesta jäänyt vielä jotain ja Heed treenannut ykkösYV:ssä Bödkerin tilalla.
   
 9. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Joakim Ryan näköjään on Burnsin pakkiparina ja Heed Dillonin..
   
 10. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Niukalla 3-2 voitolla seuraavaan peliin ja samalla kokoonpanolla, paitsi Dell maaliin. Joakim Ryanin pelaamisesta ainakin kuulunut hyvää sanottavaa.
   
 11. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Kaksi erää hieman laiskaa peliä, kolmannessa kunnon painostusta, mutta ilman tulosta. Todella ärsyttävä tappio.

  3.erään DeBoer sekoitti ketjuja ja kullai piristi Bödkerin tiputus. Hertl-Couture-Karlsson jahtasi ja voitti kiekkoja hyvällä prosentilla. Kyllä toi Bödker vaan surfailee ja ei viitti edes nopeuttaan käyttää hyväksi. Pisteitä kyllä kuitenkin irronnut.

  Neljä peliä takana ja ES maaleja neljä. Siinäpä se suurin heikkous.
   
 12. Isotuoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moustaches
  Ite kattonut Sharksin pelejä, koska Fantasy rosterista löytyy Pavelski. Vielä tuli otettua kärkikierroksilla.

  Jotenkin tuntuu että ykkösvitja Leblanc-Thornton-Pavelski ei saa mitään aikaiseksi. Etenkin Thornton aika yössä. Painaako vanhuksia vielä pitkälle venynyt kesä. Ite ainakin kokeilisin ykköseen Hertliä Pavelskin ja Thorntonin kanssa.. tämä vithajan oli kasassa joku vuosi sitten hyvillä tehoilla. Tai sitten Thornton kolmoseen ja Pavelski keskelle. Pavelski ei muuten ole voittanut yhtään aloitusta tällä kaudella... Onko uusi aloitussääntö vienyt "kyvyt" kun ei voi varastaa.
   
 13. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Pitkään siihen meni ennen kuin Sharks-lätkä taas alkoi kiinnostamaan. Kesällä yritin pari kertaa tulla kirjoittelemaan ja jauhamaan mutta jotenkin oli takki tyhjä Marleau-aikakauden päättymisen takia. Patty on aina ollut se ykkösjätkä tuossa joukkueessa eikä joukkue tunnu ihan samalta kuin aikaisemmin. Pakko sympata kuitenkin Torontoa ja kalenteriin on merkitty Toronto-kohtaamiset.

  ---

  Muutama matsi on tullut katsottua ja aika erilaisia pelejä olleet. Viimeisessä pelissä Sharksilla oli loistava drive päällä ja häkki roikkui ilmassa, mutta tappiosta ei pystytty nousemaan. Muutama peli on ollut melko hajuton ja mauton, ikään kuin kunnon fiilistä ei olisi joukkueesta löytynyt. Mitään johtopäätöksiä tästä ei tarvitse lähteä vetämään näin lokakuussa, vaan annetaan joukkueelle aikaa sinne marraskuun loppuun. Silloin nähdään minkälainen jengi on kyseessä.

  Tämän kauden joukkueesta eniten odotuksia oli Hertlille, jonka todellista läpimurtokautta oli syytä odottaa. Puhutaan siis ehjästä kaudesta, jolla pistemäärä olisi < 60. Joukkue kaipaa Hertliltä seuraavaa askelta, joka paikkaisi jossain määrin Thorntonin ikääntymisen aiheuttamaa aukkoa sentteriosastolla. Hertl on aina antanut olettaa, että se pysyvä tasonnosto olisi tulossa, sillä hyviä yksittäisiä pelejä ja pitempiäkin jaksoja on ollut. Alkukauden pari peliä ei ole vielä antanut fiilistä, että tämä olisi se kausi, mutta aikaa tosiaan on. Voi myös olla, että tämän paremmaksi Hertl ei koskaan tule nousemaan.

  Viime kauteen nähden Donskoi ja Labanc ovat näyttäneet paremmilta ja jotenkin tehokkaammilta tai voimakkaammilta. Sellaisilta, jotka saavat enemmän aikaan eivätkä pyöri kulmissa. Labancista tullut jotenkin parissa pelissä mieleen Setoguchi. Hmm..

  Joukkueen otteiden parantamiseksi ei vielä ole mitään ehdotuksia. Antaa pelin muokkautua. Isot pojat voisivat kuitenkin heräillä, varsinkin Pavelski on ollut hiljainen. Ja tämähän nähtiin pienimuotoisena tunteenpurkauksena viime pelissä. En hätäilisi Pavsin suhteen, mies pelaa kuitenkin sydämellä ja tulee niitä katiskoja raapimaan pelkästään tahdon voimalla. Mistään ikääntymisen tuottamista ongelmista tässä ei vielä ole kyse.

  Onko kukaan ehtinyt katsella prospektien kauden aloitusta? Itse en ole edes käynyt junnuliigojen sivuilla. Myös Barracudan prospektien otteet kiinnostavat, eli jos joku on jaksanut katsella pelejä niin saa puolestani ratsastaa paikalle kertomaan mm. O'Reganin otteista.

  Aamulla pitänee herätä yytsimään pari erää kun Habs saapuu vierailulle. Aina special occasion kun ranskalaiset tulevat kylään ja kiva nähdä mm. Drouin Habs-nutussa. Pricea ei luultavasti ole kiva nähdä, vaikka mies ei kovin hyvä alkukaudesta olekaan ollut.
   
 14. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Millainen kaveri on Tim Heed? Sovittelen tässä fantasy-jengin rosteriin ja näyttäisi ainakin yv:llä pelaavan Burnsin parina. Tuleeko pitämääm pelipaikkansa joukkueessa?
   
 15. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Eikö viime pelissä Heedin paikalla YV:ssä nähty välillä myös Hertl ja silloin onnistui maalinteko. Varmaan kätisyyksien takia taistelee pelipaikasta DeMelon kanssa ja voi hyvinkin pitää pelipaikkansa. Leftin Ryania voi AHL-kutsua, kun Martin palaa kaukaloon jossakin välissä.
   
 16. Backis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Islandersilta tuli sitten takkiin 5-3, eipä ole kovin häävisti alkanut kausi Sharksilta. Pari vuotta ollut aika vähäistä NHL seuraaminen mutta nyt alkaa taas kiinnostamaan ja Sharks erityisesti. Onko kukaan nähnyt enempää pelejä, mikä tuossa mättää? Itse lähinnä koosteiden ja tilastojen varassa, jonkun erän myös livenä katsonut. Vähän vaikuttanut että ihan hyvin saadaan hyökkäyspeliä pyöritettyä ja laukauksia lähtee mutta maalinteko tökkii, puolustuspäässä taas on isoja ongelmia kun jotenkin luvattoman helposti pääsee vastustaja maalipaikoille.

  Miten noin ylipäätään Sharksin tulevaisuus, useasta lähteestä lukenut että Sharksin aika voittaa Cup meni jo ohi. Mitä mieltä? Minun mielestä tuo pelaajiston ikärakenne on kuitenkin suhteellisen terve, toki Marleaun mukana pois lähti paljon kokemusta ja Thornton nyt ei varmaan montaa vuotta enää pelaa. Mutta Pavelskilla ja Burnsilla todennäköisesti vielä pari vuotta kovalla tasolla ja sittenhän tuolla on näitä nuorempia kavereita tulossa, Hertl, Lebanc yms. Toki kehitystä pitäisi näillä kavereilla tapahtua, joku Boedkerhän on ollut melko pettymys San Josessa. Millainen tuo Sharksin prospect pool näiden muissa sarjoissa pelaavien osalta on, ainakaan mitään kovin korkeita varauksia ei ole tainnut olla lähivuosina.
   
 17. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Tosta hyökkäyksestä helpoin korjaus olisi potkia Bödker sieltä pois jolloin Donskoi voisi nousta ylemmäs. Nopeasti ajateltuna Donskoi-Couture-Hertl voisi olla todella hyvin toimiva kombo. Kuitenkin Donskoi on samanlainen puckhunter kuin Karlsson, mutta taitotaso ihan eri luokkaa. Toinen ajatus olisi kokeilla O'Regania tulosyksikössä.
  Muuten Thorntonin uskon parantavan kauden mittaa, niin kuin hän aina tekee. Pavelski ei ottanut alussa aloituksia loukkaantumisen takia, mutta taisi Islesia vastaan jo ottaa. Jospa se vanhatuttu kapteeni sieltä paluun tekisi.
  Timolla on kaikki työkalut, mutta jokin vain mättää. Tosin Donskoi ja Tierneyn kanssa homma toimi. Sekin ketju sitten piti rikkoa ihan vain Bödkerin takia. LaBanc on vastannut huutoo ja katsotaan pystyykö nyt pitämään pojojen tulemisen. Hertl on laiturina parempi ja näin Carpenter pääsee näyttää tasoaan pidemmällä aikavälillä.

  Puolustuksesta tykkään; Heed on juuri sitä mitä tarvitaan ja Ryan hyvä matchi Burnsille. Toki tulokkaat oppivelkoi joutuu maksamaan ja Ryan mitä todennäköisemmin on se, ketä tekee tilaa Martinin tehdessä paluun.

  Muuten Sharks on parhaimmistoa mitä tulee laukausten läpi päästämiseen, muttajoo räikeitä merkkausvirheitä on tullut aivan liikaa. Se siitä kun kausi etenee, muuten paketti on hyvä.

  Erikoistilanteet tuntuu toimivan, varsinkin alivoima. Ylivoimalla nähty kaikenlaista eikä sitä yhtä ja samaa viivalle Burnsille.

  Tärkeintä olisi nyt vain myöntää virhe ja siirtää Bödker pois. Ei toimi niin ei toimi. O'Regania voisi kokeilla tai sitten vain kaupoille.

  Prospectpool on aivan paska ja siitä ei paljon juttua saa aikaan. Näemmä Roy saanut yhden pelin alle farmissa, toivottavasti nyt tehnyt paluun vasta pelikentille.
   
 18. rpeez Jäsen

  Donskoi painoi Rangersia vastaan pelissä todella pirteästi, ja se palkittiinkin sitten maalilla toisen erän lopussa. Valitettavasti palkkioon kuului myös siirto "ykkösketjuun" Thorntonin ja Pavelskin rinnalle, mikä näytti mielestäni ennemminkin rangaistukselta. Sen jälkeen Donskoi saikin tehdä töitä yksin, ja joutui hieman hidastamaan omaa peliäkin että nämä muumiot ehtisi mukaan. Thornton nyt ennenkin ollut hieman kankea, mutta mikä tuolla Pavelskilla on? Uskomattoman hidas.

  Burns näytti myös taantuneen parhaimmista ajoista. Couture on pitänyt tasonsa. En ole pahemmin viimeaikoina SJS:ää seurannut, mutta tämän pelin perusteella näyttää siltä että sen tulevaisuus on nuorissa äijissä.
   
 19. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Pavelski on nyt joukkueensa jäähykuningas; 6x2minuuttia ottanut.

  Bruinsia vastaan kenttiä sekoiteltiin jälleen tuloksen toivossa. Donskoi-Tierney-Meier palasi yhteen ja LaBanc löysi itsensä jälleen ykkösestä. Paluu vanhaa siis, eli kohta pitää hajoitella isommin?

  Oli muuten kamala peli. Tasoitusmaalin pystyi jo maistamaan, mutta vastustajan maalivahti sätien sai ominpäin maalin pois paikoiltaan ja pelikatkon. Kunnon perseilyy, menis töihin.
   
 20. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Oliskohan Sharkseille mitään järkeä hankkia Shipachyovia Vegasista? Varmasti Carpenter on hyvä pelaaja, mutta jotenkin tuntuu että Carpenterin nosto oli tarpeen sen takia että Hertl siirtyi laitaan. Itse voisin ajatella, että Shipa voisi kolmossentteröinni hoitaa ja Tierney tippuisi neloseen. Ja voisihan Tierney pelata myös laidassa kuten harjoituskaudella kokeiltiin.
   
 21. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Lainaus:
  Itse sanoisin kyllä. Ei suoraan mitä tässä kaivataan eli maalintekijä laituri, mutta silti Shipa nousisi heti ohi noiden tasapaksujen kavereiden ohi. Kaikki apu hyökkäykseen pitäisi nyt ottaa vastaan isolla kädellä.

  Sitten taas Shipa on hyvinkin katsomaton kortti änärissä. Pääsi pelamaan 3.peliä kaikista pienimällä TOI centtereistä Vegasissa. Ja pelkästään 5-on-5, tietääkseni. Kai tohonkin jokin syy on?

  Shipan arvo tuskin mikään ihmeelinen ole; jäännyt rosterin ulkopuolelle ja lupa annettu etsiä treidiä(?). Tässä kun Wilson odotti Timolta tulosta, mutta DeBoer on jo jäbää poppareilla pitänyt, voisi tälläinen hakuyritys olla ihan aiheellinen.

  Carpenter kyllä tuntunut napanneen pelipaikan, taputuksia olalle tulee vähänväliä penkillä. Tierney taasen ollut hyvä laidoissa ja karvatessa, ollen myös paras aloittaja. Kesällä hankittu voima näkyy. Änärimiehiä molemmat.
   
 22. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Tarkoitatko että Meieriä voisi tarjota Shipasta? Tuntuu kyllä että liian aikaisin luovutettaisiin Timon suhteen. Nuori kuin mikä ja työkalupakkia löytyy nostamaan se taso 30 maalin mieheksi. Kuten itsekin sanoit niin Shipa on katsomaton kortti ja nykyisillä näytöillä en todellakaan tällaista treidiä tekisi. Itselläni ainakin löytyy Timoon luottoa. Perhana, luotan vielä Hertlinkin breikkaavan ja Tierneyn kasvavan täydelliseksi kolmossentteriksi (onhan Tierney hyvä, mutta vieläkin huolimattomuusvirheitä jotka karsittuaan nousee loistavaksi koko kentän senaksi). Ehkä pitäisi helpommin luovuttaa prospektien suhteen, mutta en halua.

  Jos et tarkoittanut, että Timo <--> Shipa niin sitten viestin sisältö on pääosin turhuutta (y).
   
 23. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  ^Juu en tarkoittanut päittäin kauppaa. Käytin Timoa vain esimerkkinä, ketä sanoi olevansa valmis paikkaamaan Marleaun aukon, mutta on nyt sitten käynytkin jo poppareilla. Vaikka Hertl ton Marleaun saappaat hyvin täyttää, niin kyllä silti tonne hyökkäykseen olisi tilaa astetta vaarallisemmalle kaverille kuin noi tasapaksut täytejäbät.

  Tosin tiedäpä mitä tosta Timosta saisi irti, jos hänki saisi noin paljon anteeksi ja hyvät ketjukaverit kuin Bödkerillä on ollut. Mikkel se isoin jarru on joukkueessa ja siellä se painaa menenään vain.

  Buffalosta kiva voitto vieraissa ja vielä päiväpeli. Ei todellakaan itsestäänselvyys Sharkseille.

  .500 voittoprossa ekan 10pelin jälkeen. Tästä tiimistä kyllä enemmän saa irti, eikun duunii vaan.

  Seuraavaksi kotona TML ja Marleau. Must see settii se.
   
 24. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Harmittaa kyllä vietävästi, että varattiin Timo Mikon sijaan. Harmitti jo draftissa. Olisi roppakaupalla mielenkiintoisempaa seurata Sharksin otteita. Kyllähän Timolla on mahdollisuus vielä mennä Rantasen ohi, mutta tällä hetkellä Rantasen tulevaisuus on valoisampi.
   
 25. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Olihan Meier siinä mielessä riskivalinta, että varattiin muutamaan numeroa ennakoitua aikaisemmin ja sen takia, että oli fyysisesti todella valmis paketti jonka takia dominointi junnuissa oli helpompaa. Kehitystä ei siis ole tapahtunut niin paljon, koska kunto oli jo kova.

  Ensi yönä tosiaan kauden toistaiseksi tärkein peli. Minkälaiset kunnianosoitukset Marleaulle pystytetään? Pakko herätä katselemaan ja kaivaa Pattyn paita kaapista. Toivotaan Marleaullekin hyvää peliä ja maalia, mutta toki Sharksille voittoa. Maalilla Marleau olisi tehnyt maalin jokaista nykyistä joukkuetta vastaan, pois lukien Golden Knights (en osaa sanoa vanhoista seuroista). Soisin tuon saavutuksen herralle.

  Torontoa vastaan noin muuten tulee varmasti epämukava peli. Nopea ja dynaaminen joukkue ja kärjessä kone-Auston. Lisäksi vittumaisuutta Komarovin ja Martinin muodossa. Varmasti hauska joukkue katsoa, ja Kapanenkin taitaa olla rosterissa? Ennustetaan pessimistinä 1-4 dunkkuun. Ainoan pistää Tierney alivoimalla.

  Pisteitä pitäisi kyllä raapia parempaan tahtiin. Jostain käsittämättömästä syystä Ducks ja Kings voittavat otteluitaan ja tällä tahdilla kausi jää taas torsoksi. Nuorehkojen pakkien runsas peluuttaminen voi olla loppukaudesta loistava veto kun kehittyvät, mutta tällä hetkellä pakisto näyttää aika ohuelta kun Heed, Ryan ja DeMelo pyörivät rosterissa. Täytyy kyllä myöntää että hyvin tämä kolmikko on pelannut, tai oikeammin, ei ole heistä mielestäni kiinni ettei voittoja ole karttunut tuon enempää.