Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – Vegas Golden Knights (3.), Pacific 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Salming, 09.04.2019 klo 22.49.

?

Ottelusarjan voittaja?

 1. San Jose Sharks

  56 ääntä
  53,3%
 2. Vegas Golden Knights

  49 ääntä
  46,7%
 1. puuntakaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa Ipandeerus
  Ai että teki hyvää katsoa kun poromies niitattiin jäähän! Hienoa Vegas, voitto aavikolle ja poromies jäähän!
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Huhhu mitä draamaa oli tuo matsi ja sopi hyvin siis, että se ratkeaa nimenomaan alivoimalla! Vegas oli kyllä parempi ja olisi ansainnut voiton enemmän, mutta Jones oli huikea läpi pelin ja kyllähän Sharks sitkeästi roikkui pelissä mukana, Vegasin puolelta ei jäänyt kyllä kuin yksi kaveri negatiivisesti mieleen ja se oli Theadore, heikkoja ratkaisuja ja päätöksiä läpi pelin ja sitten tuo voittomaali mitä helvettiä!? Vittu miten löysästi voi tilanteessa pelata tuossa tilanteessa.

  Tulee hieno game seven ja päätös tälle sarjalle.
   
 3. Logan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Shannon Szabados
  Onko pleijareissa enää doping testauksia? Aika finaalissa san jose.
   
 4. Salming Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Vegas Golden Knights
  Omat, lainatut ja varastetut rahatkin olin sijoittanut viime ottelussa San Josen voitolle jatkoaika mukaan lukien, koska pakollinen tasapeli oli tultava jossain vaiheessa ja nyt se tuli, joten en halunnut jatkoerässä olla vain yhden oljenkorren varassa, vaan seurasin ottelua voitto-voitto -asetelmasta käsin toivoen toki sisäisesti kotijoukkueen voittoa tietäen kuitenkin samalla sen, että vakuutus oli olemassa, jos se kaikkein pahin toteutuisi ja nyt se toteutui, kun Golden Knights ei pystynyt ottamaan kotivoittoa organisaation historian ensimmäisessä kotiottelussa, jossa panoksena oli mahdollisuus edetä eteenpäin NHL:n pudotuspeleissä. Noin, olipa fantastisen pitkä virke.

  Neljän ottelun jälkeen erään mallin mukaan Golden Knightsin jatkopaikan todennäköisyys oli noin 89%. Tänään se on vain 45% eli asetelma on kääntynyt karmeasti päälaelleen neljässä päivässä. Siihen pääsyyllinen on Martin Jones, joka on torjunut tasaviisikoin 83/84 edellisestä laukauksesta, kun puolestaan Fleury on vuotanut toisessa päässä.

  En ole kuitenkaan huolestunut Marc-Andren vireestä, koska myrskyn jälkeen on aina poutasää ja kahta heikkoa ottelua on vain seurattava kolmannella kerralla ehjä esitys! Fleury on esiintynyt urallaan kuudesti seitsemänsissä otteluissa voittaen niistä puolet ja pysäyttäen 120/130 kiekkoa torjuntaprosentilla 92,3%. Viimeisimmässä seiskapelissään Fleury nollasi Washington Capitalsin kaksi vuotta sitten puolivälierissä. Myös Jonesilla on alla nollapeli uransa ainoasta seiskapelistä, kun hän keväällä 2016 nollasi Nashville Predatorsin Sharksin voittaessa 5-0. Kenties molemmat maalivahdit pelaavat varsinaisella peliajalla siis nollapelin ja voittaja ratkaistaan taas jatkoajalla?

  Vegasin rosterista löytyy kokemusta seiskapeleistä yhteensä 17 pelistä, joka on aika lailla puolet vähemmän kuin San Josella. Fleuryn lisäksi ainoana useammassa kuin yhdessä seiskapelissä on esiintynyt Paul Stastny, joka on neljässä seiskapelissä kasannut tehot 4+4=8, joka on lupaavaa. Viimeksi hän koki seiskapelin huumaa vuosi sitten Nashvilleä vastaan ja tuon ottelunhan Jets voitti keltaisen Tarzanin murruttua Predsin maalin suulla.

  Alustava kerroinasetelma tulevaan otteluun on hyvin tasainen, sillä molempien ML-kertoimet esimerkiksi Nordicbetilla ovat tätä kirjoittaessa 1.92. Varsinaisen peliajan voitosta San Jose saa hyvin yleisesti kertoimen 2.45 ja Vegas puolestaan 2.50, joten kuitenkin hyvin niukka suosikki San Jose on tulevassa ottelussa kuten kotijoukkueen pitääkin. Aion turvata ilman muuta selustani vakuuttamalla jälleen mahdollisen ketutuksen rahallisella voitolla, jos käy niin, että San Jose onnistuu voittamaan kolmannen ottelun peräkkäin. Suosittelen samaa kotijoukkueen kannattajille toisin päin mielenrauhan takaamiseksi.

  Lainaus:
  Olemme siis tulleet asetelmaan, jossa on hyvin mahdollista se, että etukäteen todennäköisin sarjatulos 4-3 toteutuu. Lisäksi haluan nostaa esille avausviestissä hehkutetun Logan Couturen. Hän on toistaiseksi kasannut tehot 4+2=6, josta olen nauttinut Hockey GM:ssä. Lisäksi hän on jatkanut Hertlin, Kanen, Meierin ja myös Thorntonin kanssa siitä, mihin jäi vuosi sitten eli nuo kiekon suojaamiset kulmaralleissa ovat kyllä todellista taidetta ja sen kanssa Golden Knights tulee olemaan vaikeuksissa tiistain ja keskiviikon välisenä yönäkin. Thorntonhan oli alustaa ensimmäisessä jatkoerässä vastaavasta suojauksesta voittomaalin, mutta Labanc ohjasi kiekon vain sivurautaan. Toisena vihjeenä ollut Karlsson on tehnyt toistaiseksi neljä pistettä kuuteen otteluun, joka ei ole kovin huono suoritus sekään, kun kakkosketju on kuitenkin osittain pystynyt kannattelemaan Vegasia ja ykkösketjukin on herännyt pelaamaan laadukkaampaa jääkiekkoa sarjan edetessä.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pysytkö yhtään tarkemmin... mitä siis tapahtui? Hurrataan Vegasia ja voittoa aavikolle sen jälkeen, kun Golden Knights hukkasi toisen mahdollisuuden katkaista sarja ja Sharks onnistui venyttämään sarjan seitsemänteen. Ja kuka tai mikä tämä poromies on?
   
 6. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  En nähnyt kuin jatkoajan. Jotenkin vaikutti sitten taas siltä, että Vegasin pelaajille oli käskytetty, että tunteella ja yrittämisellä ja kaikkensa antamisella ei saa pelata, vaan pelataan rauhallisesti jotain "systeemiä" ja katsotaan sitten, mitä tapahtuu. Ikävä katsoa tuollaista. Ainoastaan Game 2 oli sellainen, jossa Vegasin pelaajilla oli vähän tunnetta mukana ja se meni vähän ylikin sitten ja kostautui jäähyilynä, mutta voitto tuli kuitenkin. Nuo muut voitot tulivat sitten onnekkaiden ja onnistuneiden vastahyökkäyksien jälkeen, kuten viime kauden Vegas. Kovasti tulee tästä nykyisestä versiosta mieleen taas Ducksit ja heidän pelitapansa pleijareissa edellisvuosina. Antakaa nyt pelaajien antaa kaikkensa ja pelata tunteella ja ilolla!

  Hertl sitten teki sen, minkä lupasi, eli Game 7 tulee tapahtumaan, koska Tomas itse takasi sanomisensa ja tekaisi voittomaalin. Kova tyyppi, Messier-luokkaa.

  Ei ole kovinkaan korkeat odotukset tuosta ratkaisupelistä, mutta pitää nyt sitten iloita jo tässä vaiheessa, että Colorado ja St. Louis ovat jatkossa, koska heidän pelistään olen nyt viime aikoina tykännyt.
   
 7. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Varmaan Donskoi? McNabb veti kevyen sikailun siinä
   
 8. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Viimeiset kolme erää Sharks pelasi kuin polttoaine olisi ollut täysin loppu. Kunnon prässiä ei Sharks kyennyt järjestämään ja vastahyökkäyksiin jaksettiin lähteä ehkä kaksi kertaa. En suostu uskomaan, että koko joukkueella loppui kunto playoffkevään kuudennessa pelissä. Tuurilla tästä sitten selvittiin.

  Game 7 on onneksi flippi, joten mahdollisuuksia jatkoon on. Vaikea tosin kuvitella, että Vegasin ykkösketju jäisi vähille tehopisteille kolmessa pelissä peräkkäin. Jones ja Fleury ovat kumpikin ilmeisesti kovia seiskapeleissä, mutta tämän sarjan perusteella kumpikin pystyy häviämään pelin joukkueelleen, eli arvalla mennään tässäkin suhteessa.

  Valmennuksen suhteen etu on tietty Gallantilla, sillä kaveri on nyt kaksi matsia putkeen kutsunut saatanan paikalle kun Vegas on ottanut jäähyn korkeasta mailasta. Vieläkin on epäselvää, onko manaus kohdistunut kultaritariin, joka ei ole saanut pidettyä mailaansa kurissa, vai seeprapaitaan, joka on kaltoinkohdellut Vegasin joukkuetta. Vahvasti tappouhkaukset ovat näyttäneet suuntautuneen dumareihin, joten Gallant lieneekin päässyt pillipiiparien pään sisään, joka ilmenee useana viheltämättömänä korkeana mailana viimeisessä kohtaamisessa. DeBoerilla tässä vielä paljon opittavaa.

  Onneksi eilen kuvatun videomateriaalin perusteella Jon(es) on valmis epäreiluun ritarihyökkäykseen.
   
 9. puuntakaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa Ipandeerus
  Lainaus:
  Juu, tuli innostuttua vähän liikaa, kun oli niin hieno pommi ja vielä oikeaan kohteeseen.
   
 10. Heatley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pittsburgh, Pelicans, Porvoon Hunters
  Mikä taikuri Gusevin tilanne on, olisiko jo game7:ssa kehissä?
   
 11. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Samaa mieltä. Tämä ottelu ei itseäni oikein sytyttänyt toisin kuin muiden ottelusarjojen pelit tässä vaiheessa.
   
 12. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Sarjahan olisi muuten jo Sharksille 4-2 jos Vegakselle ei olisi tuomaripelillä tuomittu kakkospeliä.
   
 13. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  McKenna Twitteris hyvin selitti tuon Fleuryn toisen päästetyn maalin. Ei kyllö omasta mielestä myöskään mene veskan piikkiin.

  Mike McKenna *LIVE* on Twitter
   
 14. Artyukhin Jäsen

  Ihme jos Gusev ei pelaa tänään.
   
 15. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Mutta Sharksethan ovat jo tippuneet, koska eivät jaksa enää edes luistella. Helppo sarjavoitto ennustettavissa Coloradolle konferenssifinaaliin, jos Sharkset ovat 2.kiekalla. Turha näitä pelejä on edes pelata. Saadaan samaan hintaan myös tuo hieno irvikuva, eli Pacific Divarin voitto Coloradoon.

  Vegas ehkä voi jaksaa Avsin luistelua vastaan, koska ovat Norjan hiihtomaajoukkue.
   
 16. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Ei pelaa. Eikä se mun mielestäni mikään ihme ole. Tyyppi tuli Vegasiin viikko sitten. Tokalla kierroksella saattaa saada muutaman pelin, jos Vegas jatkoon menee.
   
 17. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Hyvin pyristeli koko sarjan ajan Vegas vastaan, mutta lopulta intergalaktinen oikeus tapahtui ja Sharks sekä samalla koko ihmisyys voitti.
   
 18. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Vuoristorataa sitten loppuun asti Vegasin kausi. No, kiitos tästä kaudesta ja onnea kaikille San Jose Sharksin faneille. Toivottavasti menette pitkälle. Ja toivottavasti Pavelski on kunnossa. Hieno oli tämä kauden viimeinen peli.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2019 klo 23.06
 19. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jotenkin luulisi, että energiaa täynnä oleva huipputaitava Gusev olisi ollut näppärä ase jatkoajalla rättiväsyneiden joukkueiden väännössä. No, helppo se on jossitella.
   
 20. lolaimbot Jäsen

  Jotenkin tuntuu että väärä jengi meni jatkoon, ei yhtään luottoa Sharkseihin. Hyvä peli oli kyllä!
   
  Marlboro tykkää tästä.
 21. ritaripervonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights
  Mitähän tässä sanoisi, tyhjä olo lähes kokonaan valvotun aamuyön jälkeen. Kuudennen pelin saamattomuus tämän ratkaisi ja kolmannen eron iso jäähy. Sitä ennen kaikki oli hallinnassa ja peli vaikutti selvältä. En ota kantaa, oliko tuomio oikea. Ainakin se tuli seuraamuksista, eikä itse tilanteesta. Parempaa alivoimaa olisi pitänyt pelata, vaikka paras alivoimapelaaja oli viltissä. Myös aikalisä olisi kannattanut käyttää jossain vaiheessa ylivoimaa. Ihan sama, laitoin toosan kiinni heti, kun San Jose teki välittömästi ylivoiman alkuun ensimmäisen maalin, painoin pään tyynyyn ja pelkäsin pahinta.

  Kävin päässäni läpi kaikki skenaariot, mitä ylivoimalla voisi tapahtua ja pahin mahdollinen painajainen oli, että tilanne olisi 4-3, kun avaan toosan seuraavan kerran. Se, mitä tapahtui, kun laitoin pelin päälle, jääköön kertomatta. Ainakin lapset heräsivät ja luultavasti naapuritkin. Suljin välittömästi toosan ja palasin painajaisiin. Havahduin ennen jatkoajan alkua ja tajusin, että Vegas on tasoittanut. Katsoin kaikki maalit zombiena ja lähdin töihin. En muista työmatkasta mitään, enkä tajua, miten olen tänne päässyt. Vieläkään ei pysty keskittymään mihinkään.

  Jatkoaikaa en edes yrittänyt katsoa. En olisi pystynyt siihen. Katsoin äsken tuloksen ja otin sen aivan tyynesti vastaan. Olin jo käsitellyt mielessäni tappion ja näen sen ikään kuin selviönä kaiken jälkeen, mitä tässä sarjassa ja ottelussa oli aiemmin tapahtunut. Ehkä kiekkojumalat ovat antaneet Vegasille liikaa ilonaiheita lyhyellä NHL-aikakaudella ja nyt meidänkin oli aika saada paskaa niskaamme. Kyllä sitä kaikkien joukkueiden kannattajat joutuvat välillä sietämään. Onnea San Joselle jatkoon. Nyt teillä on saumat vaikka mihin, sillä tuollainen nousu haudan takaa antaa taatusti energiaa tuleviin otteluihin. Toivottavasti myös Pavelski on kunnossa.
   
  Smitty#41, Naavaparta, Andiitsio ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 22. tinkezione Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pens, Ipa, Mif
  Eakinille vitonen ja ulosajo tuosta? Kaikenlaista viheltelyä on tullut nähtyä, mutta nyt meni kyllä yli hilseen.

  Särjet mättivät neljä maalia ylivoimalla, mutta vitosen aikana sellainen on mahdollista. Vaikea sitä on alivoimaa tai molaria syyttää, kun viivasta tulee yläpeltiä tai ohjuria. Vaikka tuo matsi pelattaisiin tuon ylivoiman alusta lähtien kymmenen kertaa loppuun, loput yhdeksän päättyisivät Vegasin voittoon. Nyt osuivat tähdet San Josessa kohdilleen.
   
  aessi, Mängimies, Mr. Smith ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 23. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Eeppinen sulaminen, mutta täytyy sanoa että uskomaton housuihin paskominen tuomareiltakin. Toivottavasti NHL näyttää mahtinsa ja kyseiset veijarit ei keväällä enää vihellä. Vegasia kannatin, mutta jotain erikoista kyllä tuossa psyykkeessä oli, että ei kai sitten ansainnut tuota.
   
  5hole tykkää tästä.
 24. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Rahat meni pitkävedossa, mut mitsit.

  No kauden yksi päätavoite saavutettu! Vi****i kun piti lähteä töihin 3-0 tilanteessa ja mieli maassa. Päivä kirkastui kun peli olikin sitten 3-4 tilanteessa. Pitänee katsoa replaynä sitten myöhemmin tänään. Aivan käsittämätöntä, neljä maalia yhden ylivoiman aikana, ei montaa kertaa ole varmaan tehty. Sen minkä kerkisin katsoa, niin oli aika tasaista vääntöä. Niin ja toivottavasti Captain Americalle ei käynyt pahasti!
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2019 klo 09.01
 25. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Sääliks käy Vegasia ja fanejaan ja etenkin Cody Eakinia miten tää sarja päättyi, mutta toisaalta ei se av vaan voi sulaa noin. Saavatpahan Vegas fanitkin kertaheitolla kunnolla esimakua siitä toisesta ääripäästä ja heti syvään päähän, kun alkutaival onkin muuten ollut melkosta voittokulkua.. Kohti uusia pettymyksiä.

  Ei ollut vitosen paikka. Ei välttämättä edes kakkosen. No ehkä kakkosen.

  Samalla jos jollekin joukkueelle tämmönen nousu sallitaan, niin Sharks ja Jumbo Joe on sillä yllämainitulla intergalaktisella oikeudella sen ehkä ansainnut. Ei muutakun baana auki ja finaaliin asti. Ja kyllä se kolikon toinen puoli on se, että ihan uskomaton yv melkosen tiukkaan paikkaa. Ei ne maalit ittestään tolla 5min yyveellä tule. Huikea nousu.