Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

San Jose Sharks (2.) – Vegas Golden Knights (3.), Pacific 1. kierros

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Salming, 09.04.2019 klo 22.49.

?

Ottelusarjan voittaja?

 1. San Jose Sharks

  56 ääntä
  53,3%
 2. Vegas Golden Knights

  49 ääntä
  46,7%
 1. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Jones/Dell veks ja tilalle kuka muu tahansa maalivahdin tonttia joskus hoitanut. Muuta keinoa ei ole sarjan kääntämiseksi.
   
 2. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Jonesia ei saatu kameroiden eteen pelin jälkeen, koska "joukkue ei löytänyt häntä" spokemanin mukaan. Tilalle astui DeBoer.

  3.erään mentäessä Sharkseilla oli vetoja slotista 15kpltta. Vegasilla kaksi (2).
   
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Vegas on tuntunut olevan aina paha vastustaja San Joselle, varsinkin nyt kun joukkue on vain vahvistunut viime vuodesta vaikka William Karlsson ei semmoisessa lentokelissä olekaan mitä vielä vuosi sitten. Mutta Mark Stone, kevyet 6+4 tässä vaiheessa, suorastaan dominointia so far.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En oo tätä sarjaa seurannut kuin maalikoosteista mutta tuntuu että Erik Karlsson joka kerta jäällä kun Vegas iskee maalin (joko kilometrin myöhässä tai sitten unohtuu oman vastustajan maila).
   
 5. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tämä sarja olisi huomattavasti parempi, jos osallisena olisi kaksi joukkuetta. San Jose on uskomattoman flegmaattinen ja haluton. Vanhoja ukkoja ja tulevia katastrofidiilejä täynnä koko jengi, nyt hippulat vinkumaan
   
 6. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Nostetuista pointeista eli Sharksin voiton avaimista ei toteutunut yksikään. Sarjan kannalta toivoa Sharksilla on vähän ja se lepää täysin ensimmäisen maalin varassa. Jos se onnistuttaisiin tekemään, voitto on mahdollinen. Aika lohduton ajatus, ettei joukkue pysty nousemaan tappiolta.

  Sarjalla olisi ollut potentiaalia todella viihdyttäväksi, mutta harmittavasti tämä ratkeaa veskoihin. Hyökkäyksen osalta Sharksin pitäisi olla jopa leveämpi, mutta se ei nyt riitä. Lisäksi mm Meier tarvii selvästi lisää pudotuspelikokemusta.

  En näe mahdolliseksi Dellinkään yhtäkkistä tason nostoa. Katsotaan nyt viimeinen peli siltä varalta, että Jumbo lopettaisi uransa.
   
 7. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Onhan se aika usein ollutkin. 11/13 Vegasin maaleista.

  Edit. Tuo oli ennen eilistä peliä, mistä tuli vielä 2/5 lisää.
   
 8. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  En kyllä täysin allekirjoita tuoda Sharksien osalta. Koko viisikko pelaaminen ollut todella heikkoa. Yritystä löytyy, mutta halua ei ole siinä mukana. Kun sarjassa ollaan tappioasemassa, ei sitten meinaa millään osua ja tuntuu painavan vaan päässä. Valmennuspoppoolla myös peiliin katsominen.
   
 9. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  No ei näitä pelejä voiteta millään, jos torjuntaprosentti on <80%.
   
 10. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ehdottomasti samaa mieltä. Kyllä tätä pitää kattaa koko joukkueen niskaan ja erityisesti valmennuksen, joka ei ole saanut puolustuksen reikiä tilkittyä pitkän kauden aikana. Mutta jos pelitapa pettää, niin silloin maalivahdin tulisi ottaa jotain kiinni. Contenderilla täytyy olla maalivahti, joka voi paikata puolustuksen ajoittaisia virheitä. Sellaista ei Sharksilta löydy.

  Ehkä kuitenkin olisi reilumpaa sanoa, että puolustus vuotaa eikä kassari saa edes niitä silmiään kiinni --> lomille. Pelitapaa ei saada muutettua lyhyessä juoksussa, joten ainoa toivo olisi se maalivahdin jumalmode. Koska sitä ei ole tarjolla, on helppo kaataa suurin paska maalivahtien päälle.

  Jos Sharks häviää sarjan, pitänee tarkastella kriittisesti myös Karlssonin jatkosopimuksen laatimista. Onko tarpeellista yrittää sitoa EK65 joukkueeseen 10 miljoonan sopimuksella, kun oikea tarve olisi kahdelle vuoden 2014 Vlasicille? No mennään näihin uudessa kausiketjussa kun sen aika on.
   
 11. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Internetissä kiertää huhu, että Jones aloittaa viidennen pelin. Aika sama se nyt on kuka siellä heiluu, mutta eikö nyt kuitenkin olisi voinut antaa Dellille mahdollisuuden? Lopputuloksen kannalta ei väliä, mutta ensimmäisen kolmen minuutin ajalta suurikin väli.

  Tai ehkä tämä on keino kaataa kaikki Jonesin syliin, eli DeBoer turvaa omaa paikkaansa kun Jonesista tehdään syntipukki. Classy.
   
  Vislami tykkää tästä.
 12. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Vlasic mahdollisesti tekemässä paluuta. Omien sanojensa mukaan, ei muista mihin kiekko osui. Toivotaan että on edes välttävästi kunnossa.

  Vois heittää leikkimielisesti kunnon rahavedon Vegasin ekan minuutin maalille.. kerroin varmaan 1,25
   
 13. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Samoin Burnsin tekeminen on ollut välillä suorastaan surkuhupaisaa. Jos kärkipakit vetää tuolla tasolla, niin ei ole kyllä asiaa jatkoon.
   
 14. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Vedetään sitten tunteettomalla linjalla kun joukkuekin niin tekee. Hertl oli tänään hyvä. Joneskin oli maalilla vähän parempi kuin edellisissä otteluissa. Fleury oli puolestaan hermostuneen ja epävarman oloinen. Big Joen ja Picklesin (Vlasic) paluu taisi piristää kotijoukkuetta. Vegas yritti tuttuun tyylinsä virkamieskiekolla pistohyökkäyksistä onnekkaita osumia, mutta ei nyt enää neljänteen otteluun putkeen tuollainen tyyli onnistunut. Jotenkin tunteetonta, vaikka sarja oli katkolla. Ei edes kunnon loppukahinoita saatu aikaiseksi. No, sunnuntai-illalla jatketaan. Oikein hyvää pääsiäistä kaikille faneille ja seuraajille molemmilta joukkueilta tasapuolisesti!
   
 15. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Joo joo, tällä kertaa se olikin Fleury, ketä päästi softin ekasta vedosta. Näin ne muuttuu sukkana.

  Vlasic teki tosiaan paluun ja jäbällä oli todella iso impacti. Rauhoitti heti peliä Burnsin rinnalla, ja vaikka vastustaja osumansa teki ylivoimalla, niin kyllä Vlasic on the man alivoimalla.

  Jones vastoin kaikkia oletuksia pelasi ehjän pelin. Shoutout torjunnalle 3.erässä, jossa W.Karlsson pääsi helposti Ekin läpi keskikentällä 2vs1 Dillonia vastaan Smithin kanssa. Siinä Jonesilta gamesaver, olisi ollut muuten raastava loppupeli tasatilanteessa.

  Donskoi vähemmän yllättäen piristi 4.kentän menoa. LaBancin muuttuessa kiekonmenetys -pelaajaksi, korvasi Donskoi hänet 3.kentässä. Ja syystäkin. Hiljakseksi meni Kurz ja hänen fan club twitterissä.

  Eki 0+2 ja hurjaa peliä hyökkäyspäässä. Avaukset ja roikkukiekot aina onnistuen helpottaa älyttömästi paineen alla. Mutta pelottavan usein vastustaja kiitää vauhdin kera Ekin ohi, kun hän paikoillaan keskikentällä. Nopeasti 360 oikean kautta aikas vaikiaa.

  Ylivoimalla Couture heräsi ja oli todella aktiivinen kiekon kanssa. Heti näytti meno paremmalta ja tulokseksi monta maalipaikkaa. Tolla menolla se osumaki tulee.

  Gallant on kyllä kova koutsi. Onko änärissä toista, ketä räyhäämällä tuomareille saa heti palkinnoksi helpon ylivoiman joukkueelleen? Näitä nähtiin viime vuonna ja sama meno sen kuin jatkuu.

  Seuraava Vegasiin ja se nyt vasta jänskättääkin. Kestääkö Jones vieraissa, kestääkö Sharks -pelurit vai viekö Reaves kotiyleisön kanssa heitä? Palaako Stone kamuineen lentoon, vai onko Hertl voimapepun menoa mahdoton estää?
   
  Vislami ja Amerikanihme tykkäävät tästä.
 16. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  SItä miettii että pelasiko Joakim Ryan taas huonosti kun peliaika jäi reiluun kuuteen minuuttiin.. Tosin tietysti sitä peliaika vähenee kun Heed vaihtuu Vlasiciin mutta että noin kesken kaiken penkille.

  Jos E.Karlssonilla vammaa niin hyvä että peluutettiin kuitenkin vähemmän kuin Burnsia ja tässähän onkin kahden päivän paussi että toivottavasti Erikille olisi hyvä juttu.
   
 17. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Alkaa pyhät olemaan pulkassa ja ensi yölle päästään taas jännäilemään. Do-or-die, tällä kertaa vihulaisissa. Paha ottelu varmasti luvassa.

  Tärkeimmät pointit hailaumasta: Kestääkö Jones ja saako joukkue saman intensiteetin kuin game 5 päälle? Puolustuksen pikkurakoset myös tukittava, liikaa annettiin silti noita iisejä läpivetoja Vegasille. Fyysisyyttä ja tunnetta peliin, kuten Games 1&5 niin alkaa olla tasan sarja. Sitten Vegasin menettää selkärengan ja Game7 varma voitto.

  En jaksa varmasti laitella herätystä keskelle yötä, kun huomenna aikainen herätys ja ajoa edessä, mutta hengessä mukana unissanikin.
   
 18. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Edellisen pelin voitto johtui nähdäkseni pääosin siitä, ettei Vegas saanut jostain syystä tunnetta peliin eikä intensiteetti ollut kovin suuri. Sharksin pakit pääsivät paremmin paineen alta pois, ja tietty myös nopea johto-osuma avitti Sharksia. Itsekin käytin epäreilua keinoa kun ensimmäistä kertaa kaivoin Marleaun pelipaidan kaapista päälle. Sama konsti tulevana yönä.

  Tosiaan aivan liikaa jälleen läpiajon puolikkaita ja kaksiykkösiä omiin. Jones oli hyvä, mutta puolustus vuoti tutusti. Varsinkin tähtipakit tuntuivat olevan aina kentällä kun omissa oli vaaranpaikka. Burns varsinkin tykkää pelata kiekon omista pois pienillä siirroilla ja tökkäisyillä omille, kun usein parempi vaihtoehto olisi pleksin kautta ulos.

  Jos valmennusportaalla olisi munaa, Karlsson ja Burns pelaisivat huomattavasti vähemmän kun johtoa yritetään turvata. Dillon, Vlasic ja Braun pelaisivat 70 % peliajasta. Varsinkin ensin mainittu on ollut loistava pakki viimeisen puoli vuotta, ja ansaitsee kyllä kaiken peliajan.

  Vegas tullee seuraavaan matsiin sellaisella kahdeksan alueen paineella, että täytyy vain toivoa että Sharks saa tuuriosuman matsin alkuun. Edelleen Vegas suuren suuri suosikki menemään jatkoon, eikä yksi voittopeli sitä mitenkään muuta. Sharksin pelitavalla on liikaa reikiä kestämään intensiivinen tulitus, joten toivo lepää Vegasin pelaajien epäonnistumisessa.

  ---

  Hauska muuten se Gallantin kilahdus kun Couturen purukaluston uudelleenmuotoilusta annettiin jäähy. Miten sitä voi kritisoida? Vai oliko kyse siitä, että käsi ei noussut pelin ollessa käynnissä ja jäähy tuomittiin vasta katkolla? Myös mysteeriksi jäi, miksi tempusta ei tullut 2+2 vaan pelkkä kakkonen.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Aijai, täysin ansaitsematon voitto Sharksille.

  Sarja tasan.
   
 20. Telnyashka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SJS
  Vegas oli parempi, Sharks ryöstää alivoimalla softilla maalilla voiton, Hertl !!

  Kotona Sharks on onnistunut paremmin saamaan kiekkoa liikkeelle, joten kutkuttavampi loppu luvassa veikkaan mä.

  Jonesilla oli kaksi heikkoa sivuttaisliikkeen potkua ekalla kympillä, mutta muuten niin ehjä ja hyvä peli kuin voi olla.

  Burnsin pitää skarpata ihan helvetisti noissa avauksissa ja kulmaväännöissä. Ekin piikkiin meni Vegasin ainoa. Ryan lopetti pelin 2.erän jälkeen(?), vaikka pelasi todella vakuuttavasti peliminuuttinsa.

  Aikamoista touhua tää on, sen verran Vegas kyykytti 2. ja 3.erässä tässä pelissä ja mimmosta se Sharksin touhu oli game 3 ja 4ssa. Silti game seven tän kaiken päättää.
   
 21. ritaripervonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights
  Harmittaa tälläinen tappio, mutta toisaalta, jos saa 59 laukausta maalia kohti, mutta vain yhden maalin, niin joukkue voi syyttää vain itseään. Jos ei tee, niin kaveri tekee. Fleury hävisi taas veskaritaiston Jonesille selvästi. Otti toki hänkin joitakin hyviä stoppeja, mutta molemmat maalit olisi ollut otettavissa.

  Intensiteettiä ainakin riitti ja 80 taklausta, yli puolet enemmän kuin Sharkseilla. Aloituksetkin vietiin selvästi. Sarja ei vielä ole menetetty, mutta kyllä nyt haisee Haiden voitto. Sen verran syö varmaan Vegasin joukkuetta tämä tappio ja tehottomuus, että saatetaan puristaa mailaa ratkaisupelissä. Vegasilla olisi nyt kreivin aika kokeilla jotain kokoonpanomuutoksia ainakin alaketjuihin, mutta saa nähdä, mitä Gallant meinaa.
   
  Vislami tykkää tästä.
 22. Floyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Tästä nyt nähdään, että mitä vain voi tapahtua. Vegas vei lähes kaikki tilastot selkeästi, vaikka se tärkein nyt jäi saavuttamatta. Jos Jones nyt jatkaa hyviä otteita, niin toivoa on, vaikka puolustus sekoilee aika ajoin hyvin pahasti.
   
 23. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Ei helvetti on ollu hieno matsi. Sääli kun ajankohta oli mitä oli. Sharksien ensimmäinen 2 maalilla voitettu tälle kaudelle.

  Nyt preppaamaan fyysisesti ja henkisesti keskiviikko aamun Game 7! Tiukkaa taistoa luvassa ja paras voittakoon. Toivotaan että Vegas ei se parempi ole.
   
 24. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Martin Jones, Jonesin Martti, ziisus mikä peli! Siellä nämä Norris-pakit törmäili vähän väliä ja Martti napsi mustaa kiinni...
   
 25. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Taisi @Henkka tästä jo mainita seurantaketjussa, mutta ihan käsittämätön ero oli joukkueiden fyysisessä kunnossa. Toisessa jatkoerässä San Josen arkku oli jo käytännössä naulattu, kun pelaajat hädin tuskin jaksoivat luistella vaihtoon asti (vaikka koko kausi oli vaa'ankielellä!). Meno oli sellaista selviytymistä omassa päässä, että laskin Vegasin jo varmaksi voittajaksi. Oikeastaan ainoa mahdollinen asia mikä mahdollisti San Josen voiton, oli epätoivoinen veto huonosta sektorista toivoen, että Fleury hörppää. Niin tietysti kävi.

  Sitä en osaa sanoa, miten Vegas pystyi noin pitkään pitämään hyvää tempoa päällä. Tulee mieleen Guus Hiddinkin Etelä-Korea 2002.