Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Sami Lähteenmäki – Lopen paras kiekkoilija

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 22.09.2013 klo 01.11.

 1. Näkkäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No nyt glorifioidaan Lähteenmäkeä jo aika rajuun tapaan. Ei koskaan ole ollut yhtä hyvä kuin Savinainen (vuonna 2013). Ymmärrän vertauksen, koska pelaajissa on samankaltaisuuksia, mutta onhan Savinainen kertaluokkaa kovempi pelaaja. Lähteenmäen siirtyminen lukkoon on vain yksi siirto, Savinaisen vastaava aiheuttaisi jo vitutusta. Siitä siis lukkotoimistolle tavoitetta.
   
 2. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Jep, ei Lähteenmäki ainakaan vielä ole Vellun tasolla. Tulevaisuudessa saattaa olla, mutta ei vielä.
   
 3. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  No itse pitäydyn kuitenkin mielipiteessäni, että 2015 Lähteenmäki on kovempi seppä kuin 2015 Savinainen. Katsotaan mitä äijät ens kaudella loihtii.
   
 4. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Tähän on itse paha ottaa kantaa, kun ei ole tullut Savinaisen pelejä hirveästi nähtyä viime aikoina. Sen kuitenkin tiedän, että Savinainen on ollut pari kertaa jo arvokisoissa ja Lähteenmäki ei ole tehnyt vielä edes EHT-debyyttiä.

  Mutta Lähteenmäki tekee sen debyytin kuitenkin ensi kaudella.
   
 5. haunted shores Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Varjotuuli
  Lähteenmäki voitti Porissa mestaruuden. Omissa papereissani siis aina tervetullut takaisin.

  #Rahastan2016
   
 6. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Mestaruus-kortilla on LÄhteenmäenkin hyvä rahastaa muutamat seuraavat vuodet - ellei sitten vedä Raumalla ihan vihkoon ja saa fuduja kesken 2v sopparinsa.
   
 7. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tsemppiä Samille ja toivotaan, että kehitys jatkuu edelleenkin noususuuntaisena.
   
 8. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Sami Lähteenmäen peliaika tänään alle 10 minuuttia. Loukkaantunut vai eikö kulje? 23 otteluu tähän kauteen tehopisteet 2+5... Vähän on tainnu olla nihkeetä. Tosin en oo kyllä Lukon pelejä pahemmin nähnyt. Mielipiteitä/tietoja jos jollakin on.
   
 9. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Kyllä Lähteenmäki rivissä on. Pelipaikka vaan on vakiintunut Lukossa kolmosen sentteriksi kun se Ässissä oli ykkösen laidassa Niemen rinnalla. Ykköskenttään Lähteenmäellä ei Lukossa ole mitään asiaa, ja loppupeleissä lienee se ja sama pelaako Piitulaisen ja Nurmen välissä kolmosessa vai Asplundin paikalla Suurosen ja Lahden välissä kakkosessa. Gagnon-Vahalahti-Koivisto pelaa kuitenkin ne suurimmat minuutit hyökkäyksessä ja saa eniten yv-aikaa. Toinen juttu on myös se, että onko sentterin tontti kuinka luontainen pelipaikka Lähteenmäelle?
   
 10. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Jos @San Jose Shark #50 :n viestin sisältö pitää paikkansa, niin taas on tässä yksi pelaaja, jonka ura on lähtenyt Raumalle siirryttyä laskusuuntaan.
   
 11. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lupaavien pelaajien hautausmaa on iskenyt siis jälleen! Lukon onneksi heillä on varaa maksaa pelaajilleen huomattavasti korkeampia palkkoja, kuin muilla, niin saavat aina kaikki haluamansa pelaajat haalittua, joista suurin osa sitten floppaa. Sami tekee hyvää tiliä nyt ja toivottavsti pääsee sitten Lukossa viettämänsä ajan jälkeen vielä samaan iskuun, mitä oli Ässissä viime kaudet.
   
 12. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Ei mene hyvin Lähteenmäellä eikä Rinteellä. Lähteenmäki jäänyt vähän sivuosaan kovien laitureiden joukossa ja Rinteen peliaika jää myös väkisin vähäiseksi, kun ykkösmaalivahti on liigan ehdotonta huippua. Näin käy, kun ajattelee lyhytjänteisesti vain rahaa ja tämä on olkoon opiksi myös monelle nuorelle lupaukselle.
   
 13. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Minä jollakin tapaa kyllä ymmärrän senrahankin perässä juoksemisen varsinkin, kun kyseessä on jollakin tapaa nouseva talentti. Jos siitä sopimuksesta sa vaikkapa 40k enemmän, niin kyllä sillä vaan vuoden kaksi elää tulevaisuudessa pidempään. Silloin sitä pitää takoa, kun rauta on kuuma, mutta kun se raha ei aina kutienkaan merkitse kaikkea. Jälkiviisaus se tässäkin on helppoa. 5-6 kihausta niistä paikoista mitä Samilla alkukaudella oli, niin itseluottamus pelipaikka sun muut olisivat erilaiset ja puhuttaisiin seuraavassa sopimksessa taas vähän lisää rahaa. Näin se menee, nyt ei.
   
 14. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Rinne tuskin Zapolskia kykenee haastamaan, ei ainakaan vielä ja tulevaisuudessa se nähdään, mihin taidot riittää. Kehitystä on kuitenkin (omien puheiden mukaan) tapahtunut, mutta tarvitsisi peliaikaa ja sitä ei hirveästi ole tarjolla. Lähteenmäki oli täällä ykköskentässä ja varmaankin hakee uusia haasteita urallaan. Samat sanat kuin Rinteenkin osalla, tulevaisuus sen sitten näyttää, miten kehitys etenee.
   
 15. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Samin rahan perässä meno on todellakin ymmärrettävää, mutta toi Rinne teki kyllä elämänsä munauksen!
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ei minusta. Ajattelepa jos Ässien maalivahtikaksikko olisi ollut Ahonen-Rinne... olisi vähän enemmän kylmännyt Ahosen saikkuilut.
   
 17. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Itse asiassa kyllähän Lähteenmäki otettiin Raumallekin sillä lähtöajatuksella että tulisi pelaamaan kärkiketjujen laiturina. Mutta nyt on ensinnäkin huomattava, että Lukolla on tällä hetkellä suorastaan pulaa senttereistä kun Zajac lähti ja nuori Koski ei ole (ilmeisesti?) onnistunut siinä määrin kuin siellä toiveissa oli. Eli nyt monipuolisuusmies Lähteenmäki pelaa siis pakon edessä sentterinä, vaikka itsekin olen sitä mieltä että hän on ilman muuta enemmän laituri kuin sentteri.. eihän hän Ässissäkään pelannut sentterinä kuin vain silloin kun oli pakko paikata poissaoloja. Tosin esimerkiksi Peksin kaudella hän oli loistava ollessaan Hagmanin ja Umicevicin sentterinä..
   
 18. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Rinteen omasta puolesta kyse oli munauksesta, kun olisi saanut vastuuta ja peliaikaa, meidän Ässäfanien puolesta asia meni ihan kivasti.
   
 19. Mondie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porilainen brändikiekko
  Eilinen peli taisi olla Lähteenmäen ensimmäinen sentterinä, ja se johtunee juuri tuosta edellä mainitusta sentteripulasta. Lähteenmäki on pelannut pitkin kautta ketjuissa 1-3 mutta ei ole lyönyt läpi oikein missään. Alkukausi meni kokonaan ykkösessä mutta Vahalahden puuttuessa ei pisteitä tullut, eikö meno tainnut paljoa muuttua Vahan paluun jälkeen. Sen jälkeen pelipaikka on vaihdellut reippaammin.

  Rinne ei tule peliaikaa saamaan niinkauan luin Zapolski on kunnossa. Ilman loukkaantumista en usko Rinteen pääsevän maaliin viittä kertaa enempää. Viimeksi kyllä pelatessaan nollasi SaiPan mutta se ei taida RD:a kiinnostaa.

  Laskisin molempien herrojen siirrot rämeelle samaan kastiin kuin Sillanpään lähdön Jokereihin.
   
 20. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Ja tämä viestisi on jälleen pelkkää paskaa vailla mitään todenperäisyyttä.

  Ykkösketju on ollut koko kauden, kun mahdollista Vahalahti-Gagnon-Nurmi/Piitulainen/Suuronen/Lähteenmäki

  Kakkosketju Lähteenmäki/Lahti-Koski/Asplund-Koivisto

  Kolmonen Sitten kaikkien sekoitus ja nelonen Sipiläinen-Riska- ja kiertävä.

  Lähteenmäki on pelannut yhden pelin kolmosen sentterinä sekä yhden kakkosen sentterinä. Kokeillut kaikissa ketjuissa 1-3. Ainoastaan Riskan ketjussa ei ole ollut.

  Sinänsä olisi helppo laittaa Sami ykköseen Vahan ja Gagsin kanssa, koska Nurmi on aivan paska. RD vain jostain syystä haluaa peluuttaa maailman hitainta pelaajaa toisen hitaan laiturin kanssa. Tiukkaa tekee Samilla mahtua kolmeen ekaan ketjuun, kunhan Vauhkonen tulee vielä takaisin.
  Ehkä neloseen Riskan ja Sipin kanssa sitten.

  Yrityksestä ei Samin peli jää kiinni. Alkukaudella ei vaan osunut mistään vaikka paikkoja olikin tuossa Gagnonin rinnalla. Viime aikoin paikkoja ei ole edes juuri ollut johtuen ketjukavereista. Ei Koski ja Piitulainen juuri paikkoja järjestele. Tai Lähde ja Koski.

  Lisäksi Dufva peluuttaa jostain käsittämättömästä syystä vain kolmea ketjua, niin se on tätä sitten. En edes ihmettelisi vaikka Lähteenmäki pelaisi tällä kaudella vielä jossain Sportissa.
   
 21. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Tuo oli hyvä tarkennus, onneksi lähti.
   
 22. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eipä ihme, että Lugu on pärjännyt, kun ykkösketjussa viilettää kuusi miestä, kakkosessa viisi ja kolmosessa kaikki. Koko aika yv:tä...

  Asiaan. Jotkut täällä valittavat pelaajan kehityksen pysähtyvän Raumalla. Tavallaan se nyt on niin. Uimalakki ei ole tullut tunnetuksi siitä, että hän ohjaa yksittäisiä pelaajia saadakseen näistä suorittajia, eikä häntä ole Raumalle sellaiseksi palkattu. RD on palkattu Raumalle tuomaan mestaruus ja joukkueeseensa hän on valinnut kokeneita pelaajia, joille ei tarvitse kertoa mitä kentällä tehdään. Lähteenmäki ehkä yksilönä kaipaisi vielä hieman ohjausta, mutta sitä ei liene tarjolla. Ei myöskään tule paikkaa ketjusta, jossa tulosta voisi syntyä. Raumalla tuijotellaan nyt pelkästään pistesaraketta ja siksi ei ole vaikeaa ymmärtää RD:n pettymystä Kärppä -häviön jälkeen.

  Lähteenmäen sijaan Lukko olisi voinut tietysti palkata jonkun halvemman ja taitavamman ulkomaalaisen, jollaisia Toivola on scoutannut Ässiin jo vuosia.
   
 23. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lukon epätoivoinen kannun metsästys saa paikoin samanlaisia piirteitä kuin Jokereiden scouttaus-politiikka takavuosina: Hommataan vain ja ainoastaan kavereita, jotka ovat esittäneet erinomaisia otteita jonkun muun liigajoukkueen paidassa eikä mietitä lainkaan sitä, miten heidät pitäisi roolittaa parhaiten palvelemaan joukkueen kokonaisetua. David Nemirovsky ostettiin Jokereihin kesken kauden Ilveksestä tuomaan Jokereille mestaruus, mutta kärsivällisyys riitti hädin tuskin kauden loppuun ja kun mestaruutta ei tullutkaan niin Nemirovsky sai lähteä...
   
 24. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  En laskisi Lähteenmäkeä vielä flopiksi. Ehkä enemmän tehoja odotettiin, mutta kahden suunnan peli on ollut hyvää. Alivoimalla tärkeä pelaaja. Raha puhui varmasti paljon, mutta myös uudet haasteet.

  - Ehkä tämä on se seuraava taso Suomessa. Lukko on ehkä vähän lähempänä eurooppalaista tasoa ja muita ulkomaankenttiä, Lähteenmäki arvioi.

  Tavoitteet ovat ainakin korkealla, mutta tehoja tarvitaan. Tänään tekee maalin, niin kuin tekee Saarelakin :)

  Lainaus:
  Huvittavaa. Lukon scouttausosasto on tällä hetkellä hyvässä kunnossa. Oliko mielestäsi Vauhkonen ja vaikka Rony Ahonen jotain superstaroja ennen tuloa Lukkoon. Vauhkonen teki viimeisellä SaiPa-kaudellaan 7 maalia ja Lukossa teki 24 kihausta. Ahosesta ei tiennyt kukaan ja tällä hetkellä on Liigan parhaimpia puolustavia pakkeja. Ryan Zapolski puolestaan on yksi liigahistorian parhaimmista scouttauksista.

  Vaikka värilaseilla sanonkin niin mielestäni Lukon joukkue on tällä hetkellä hyvin roolitettu. Runko ja kärkipelaajat (Koivisto, Vahalahti, Gagnon, Niskala, Mikkola, Virtanen) on ollut pian 2-3 vuotta yhdessä. Joka vuosi hankittu pienempiin rooleihin uralla eteenpäin meneviä pelaajia (Vauhkonen, Piitulainen, Lähteenmäki, Ahonen, Asplund, Miika Koivisto).
   
 25. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Pieni steppi toki, kun siirtyi liigaysistä välieräjoukkueeseen. Mutta takapakkia, mitä tulee vastuuseen ja peliaikaan ylipäätään. Ynnämuut -osastolta on vaikea saada itseään framille. Ässissä olisi tullut vastuullinen rooli ja kunnon askel esim. KHL:ään olisi ollut täysin mahdollinen. Tästä löytyy monta esimerkkiä.

  Ehkä Lähteenmäki siirtyi vuoden liian aikaisin. Tai jos olisi siirtynyt johonkin liigan sisällä, niin sellaiseen jengiin, jossa ykkösketjun paikka olisi ollut realistisempi saavuttaa.