Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Sami Lähteenmäki – Lopen paras kiekkoilija

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 22.09.2013 klo 01.11.

 1. sob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
  En alkaisi ihan vielä ilkkumaan Rauman suuntaan, että paskan ostitte. Sami on erittäin laadukas kahden suunnan hyökkääjä ja menisi heittämällä minkä tahansa Liigajoukkueen kärkiketjuihin. Lukossa ei ole tulosta vielä tullut toivotulla tavalla, mutta uskallan väittää, että jossain vaiheessa reppu heiluu ja vastustajat järkkyy.

  Ässien viime vuoden ykkösketjusta Niemi pelaa nykyään Kärppien ykkösessä ja sikaranne Elo painaa KHL:ssä ihan ok. Lähteenmäki seilaa Raumalla. Väitän että Sami oli kuitenkin parhaimmillaan tuon Ässien ykkösketjun Jere Lehtinen - mies, joka mahdollisti koko ketjun hyvän pelin.
   
 2. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  Lähteenmäki pelasi alkukaudella (ekat n. 10 peliä) eniten Lukon hyökkääjistä, jopa 25 minsaa per peli, eli ota asioista selvää tai älä jauha paskaa peliajasta. Se, että Lähteenmäellä ei kulje on jostain muusta kiinni kuin peliajasta, ja se, ettei enää saa vastuuta johtuu ihan miehestä itsestään.
   
 3. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Oukkidoukki, kadunlakaisija. Mikäs se Lukon loukkaantumistilanne olikaan kauden alkupuolella? Ajattelin vaan, että on vaikuttanut meitinkin tiimin rooleihin.
   
 4. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  Loukkaantumistilanne oli synkempi alkukaudella, mutta lähinnä otin kantaa tuohon, etteikö Lähteenmäki olisi vastuuta saanut. Yli/alivoimaa ja peliaikaa on tullut runsaasti, mutta apina on massiivinen miehen selässä.
   
 5. Maametti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Teukka T
  Onko Paajas Otto jo vallannut Lopen ykköspelaajan tittelin? Ja Ottohan on Läyliäisistä kotoisin, kun taas Lähteenmäki isolta kirkolta. Nikkareille vähän detailia. Läykkä stronk.
   
 6. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 7. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Olitte Lukossa loistava, paikka on teidän!
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Tuhlaajapojan paluu. Mahdollista on ensi kaudella ottaa paikka kärkiketjuista tai CB:n tontti kolmosketjusta. Katsotaan mihin Sami pystyy
   
 9. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Edelleen jossain määrin hämmästelen, miksi Lähteenmäki valitsi taas Ässät. Hänellä on jopa mestaruus patapaidassa, toki pikkuroolissa tuolloin, eli sikälikään hänellä ei varsinaisesti enää "voitettavaa" Porissa ole, mutta mikäs siinä tietysti sitten. Mielenkiinnolla odotamme mitä tuleman pitää, edelleenkään mies ei ole saanut ulostettua sitä kaikkea maalintekopotentiaalia joka hänessä kytee. Lukko vuodet menivät itse asiassa jopa penkin alle tuosta näkökulmasta, joten uutta nousua kehiin taas tutussa paikassa? Se 20 maalia olisi nyt tilauksessa, mutta suuri arvoitus on että mitä saadaan..

  Sinällään kuitenkin mielelläni otan hänet takaisin
   
 10. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ulkosuomalaisena en näihin sisäpiirijuttuihin juuri pääse mukaan, mutta muistelen täällä kerrotun Samilla olevan porilainen tyttöystävä, tai kenties nyt jo vaimo. Ja jos porilaisen tytön saa, niin sellaisesta kannattaa pitää lujasti kynsin ja hampain kiinni.
   
 11. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Paransi huomattavasti otteitaan kevään aikana, toivotaan että käyrä jatkaa samaan suuntaan, niin odotettavissa on loistava kausi!
   
 12. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Minä taas muisten täällä silloin takavuosina kerrotun, että Lähteenmäen tyttöystävä on joku lentopalloilija, joka pelasi ainakin tuolloin Kangasalan joukkueessa. Sitähän ei silti tiedä, että onko hän sitten porilainen vai ei.. yhtä kaikki, kyllä nämä parisuhdesyyt aina toki vaikuttavat valintoihin elämässä meillä kaikilla
   
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Ajatteleeko joku joukkueurheilija oikeasti näin? Että tuoossa joukkueessa olen jo voittanut mestaruuden, niin mitä minä siellä teen?

  Luulen, että Sami valitsi Ässät samasta syystä, mistä moni luova enemmän peliä rytmittävä kaveri on sivuuttanut Ässät potentiaalinen työnantaja listaltaan. Eli pelitavasta ja valmentajasta johtuen. Näin ennakkoon ajatellen Ahon Ässät sopii Samille kuin nenä päähän.

  Kuinka paljon Sami pelasi Lukossa sentterin tontilla? Mutuilisin, että n. puolet. Toivottavasti Ässissä Sami nähdään laiturin tontilla.
   
 14. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Erikoinen ajatuskuvio. Lähteenmäki tuli Poriin luultavasti Ahon ja hänen pelitapansa takia, hakee uutta nousua urallaan. Kyseessä on erittäin työteliäs pelaaja, joka uskaltaa laittaa itsensä likoon maalinedustalla ja sellainen sopii hyvin Ahon sapluunaan. Maalinteko potentiaalia on, toivottavasti se realisoituu Porissa. Joka tapauksessa Ässät saa työmoraaliltaan kovan laiturin, tekee hommansa illasta toiseen.
   
 15. JustinCase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Liverpool
  Lähteenmäki on ns. turvallinen hankinta. Vähän kuin Toyota autona. Liikkuu ja suorittaa illasta toiseen.

  Sami ei välttämättä näy ja kuulu jatkuvasti otsikoissa, mutta tekee kuitenkin paljon oikeita asioita kentällä. Hänellä on kuitenkin myös potentiaalia ottaa iso rooli joukkueessa tehojen puolesta. Itse näen asian niin, että eurot ei mene tässä hankinnassa ainakaan mitenkään hukkaan.
   
 16. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Ensiksi vaihtakaapa otsikko, koska Otto Paajanen.

  Toiseksi on kyllä hieno nähdä lähteekö Lähteenmäen ura takaisin nousuun. Hyvä duunari, mutta hiukan on epätasaista. Olisi mahtunut takaisin Kerhoonkin, mutta Ässissä ennenkin toiminut, niin miksi ei toimisi nytkään. Aho näin etukäteen pitäisi sopia Samille oikein hyvin.
   
 17. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pelaajilla on lähes indenttiset tilastot Liigasta. Paajasen heikompi plusmiinus (-15 vst. -1) ja Lähteenmäen mestaruudet (Mestis ja Liiga) kääntävät paremmuuden Lähteenmäelle, otsikko säilyy.
   
 18. TheRikza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
  Lainaus:
  Paitsi että Paajanen on oikeasti loppilainen. Lähteenmäki riihimäkeläinen. Mutta joo, se OT:sta.
   
 19. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Ei mitään se OT:sta.. kun ässäosiossa aletaan vääntämään jostain sinällään triviaalista, niin siitä sitten jumankauta väännetään!

  Lähteenmäki oli nimittäin jo edellisen ässäuransa aikana Radio Porin haastattelussa, jossa hän nimenomaan itse korosti olevansa kotoisin Lopelta, eikä Riihimäeltä, kuten toimittaja virheellisesti esitti..

  Lainaus:
  En epäillytkään etteikö Sami soveltuisi Ahon joukkueeseen, vaan lähinnä ajatuksenani oli, että ihminen kuitenkin kaipaa aina uusia haasteita. Kiekkoilijan kohdalla se monesti tarkoittaa maisemanvaihdosta, mutta kuten todettua niin monet muut syyt varmasti vaikuttivat paluuseen. Ja tottahan se on, että maalinteko hänellä on sujunut nimenomaan Ässissä, että sitä jälleen odotellessa..
   
 20. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Kaikki nämä kertovat, että on pelannut paremmissa jengeissä ja ettei Paajasen ole tarvinnut hakea Mestiksestä vauhtia. Mies on joutunut pelaamaan suuren osan Liiga urastaan Pantsen alaisuudessa ja pysäyttämään vastustajan parhaita pelaajia. Täytyy muistaa myös, että Papu on kahdensuunnan sentteri ja selvä TOP-5 aloittaja Liigassa, ehkä jop TOP-3. Otto on Samia kolme vuotta nuorempi ja pysynyt paljon paremmin ehjänä. Ei ole oikeastaan mikään 20 maalin mies, mutta tällä kaudella oli huonoa tuuria miehellä tosi paljon ja varma 30 pisteen sentteri pitäisi miehestä ainakin olla.

  OT loppu, mutta vääntö on kivaa. :D
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tästä kannattaa olla yhteydessä suoraan Lähteenmäkeen, hän on mediassa kertonut olevansa kotoisin Lopelta.
   
 22. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Lähteenmäki on joutunut pelaamaan Lukossa pari viime kautta, otsikko säilyy.
   
 23. TheRikza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
  Lainaus:
  Paikkakuntalaisena sanottakoon että loppilaisista kiekkoilijoista puhuttaessa Lähteenmäki muistetaan mainita usein vasta Miika Heikkilänkin jälkeen. Tämä mitään Heikkilältä pois ottamatta.
   
 24. Ralph Jäsen

  Huonosti menee HPK:lla, jos HPK:n top-3-hyökkääjä on Sami Lähteenmäkeä huonompi jääkiekkoilija.
   
 25. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Muistin oikein ja nyt se löytyi:

  Lainaus:
  Onko Eveliina Vilponen vaihtanut nimeä Lähteenmäeksi ja siirtynyt paistelemaan Nahkiaisia jääkiekkoilijan puolisona?

  Löytyi muuten tuota tyttöystävä-lainausta etsiessä pari muuta mielenkiintoista juttua, jotka jokaisen Porista Raumalle haikailevan kiekkoilijan olisi syytä lukea. Tässä malliksi:

  [ Lainaus: