Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Sami Lähteenmäki – Lopen paras kiekkoilija

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana PataJaska, 22.09.2013 klo 01.11.

 1. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hinta tietysti ratkaisee. Ei tuolla sairastupahistorialla ottajia paljon ole joten maltillisesti eteenpäin. Kärki ketjuihin ei kannata suunnitella mihinkään joukkueeseen.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Niin, Ässissä ei pysty pelaamaan. Kumma juttu, että Lukossa tuli pari täyttä kautta peräkkäin...taisi pelata puolivaloilla ettei loukkaannu
   
 3. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  Pistekeskiarvo 2017-18: 0,51/ottelu
  Pistekeskiarvo 2018-19: 0,60/ottelu

  Täydellä runkosarjalla olisi noin 30-40 pisteen mies noilla keskiarvoilla. Sanomattakin siis selvää, että olisi tärkeä palanen hyökkäystä ja toisi tehoja, mutta kun nuo loukkaantumiset... en usko jatkosopimukseen, ellei miestä sitten päätetä laittaa huolella kuntoon tulevaa kautta varten. Tämän viikon katsauksen mukaan on vielä pari kuukautta sivussa, eli kausi loppui jo varhain, ikävä kyllä.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lähteenmäki siis jatkaa, kuten jo aiemmin vähän uumoiltiinkin kun häntä ei oltu mihinkään edes huhuiltu. Toivottavasti nyt ensi kaudella pysyisi suurimmaksi osaksi kunnossa niin se ~20 maalia voisi olla hyvin haarukassa. Ässissä vain tuntuu, että valitettavia loukkaantumisia tulee joka kausi
   
 5. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ihmettelen tätä, koska juurihan näistä loukkaantumisista erikseen sanottiin. Onkohan sopimukseen saatu jotain ehtoja pelimääristä, tai bonuspalkasta tiettyjen pistemäärien jälkeen...no joka tapauksessa loistava pelimies, kun pysyy terveenä.
  Kulmalan on pakko olla ollut halpa, sillä mitään ihmeellistä hän ei päättyneellä kaudella esittänyt .
   
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Kerttula totesi tuossa, että kävimme rehelliset keskustelut ja tiedostamme vammahistorian, ja antaa ymmärtää että nyt tiedetään mitä ollaan tekemässä. Ei kait tässä voi kuin uskoa..

  Onkohan muuten jo liian rohkea vetää Lähteenmäen jatkosta sellainen johtopäätös, että Sakke ei ole tulossa takaisin, ja siksi TOP-4 laituriosastolle tarvitaan "ylimääräistä" vahvistusta..
   
 7. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Sopimusta ei olisi tehty, jos Lähteenmäki olisi ollut aivan romuna. Kerttulan mukaan on harjoitellut jo jonkin aikaa tavoitteena tuleva kausi. Lisäksi Ässien valmennus ja fysio tekevät kaikkensa, jotta voisi pelata ensi kauden terveenä.
   
 8. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Luulisin että Lähteenmäki joutui ottamaan aika ison dropin palkkaansa johtuen tuosta vammahistoriasta. Ehkä sitä sitten kompensoitiin peli- ja pistemäärään sidotuilla bonareilla.
   
 9. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Onkohan neuvotteluissa sovittu myös jotain Samin peli määrästä palkan boonuksista tai jotain?
  Eiköhän Kerttula tiedä mitä on tekemässä, nauttii ainakin toistaiseksi minun luottoani
   
 10. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Itse voisin nähdä jopa toisin päin, koska Lähteenmäki olisi Salmiselle oikein oiva laituripari. Keskelle sitten Ode tai jos saataisiin se Jääskä.
   
 11. PataPaita67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Noh, tämän pitäisi ainakin jakaa mielipiteitä, sekä puolesta että vastaan. Mutta omasta mielestäni Lähteenmäen sopimuksen uusiminen ei ollut oikein onnistunut tekonen.
   
 12. J_bro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ihan hyvä jatko. Lähteenmäki kuuluu kuitenkin laatuhyökkääjien kategoriaan liigassa, kunhan pysyy terveenä. Kuten mutuiltu, niin aivan varmasti liksassa tultu alaspäin ja mahdollisia bonareita sidottu pelimääräärään ja/tai pisteisiin.

  Näkisin myös, että on äärimmäisen tärkeää, että suht nuoressa joukkueessa on hieman kokeneempi ratsu. Nimenomaan tärkeää henkisellä puolella, kuin tuloksenteossa.

  Sormet ja varpaat ristissä, että pysyy kasassa ensi kauden.
   
  Patarouva ja Punamusta tykkäävät tästä.
 13. Olkku Jäsen

  Otsikkoa voisi muuttaa, koska faktat puhuvat Otto Paajasen puolesta. Muuten kyllä peukku Samin jatkolle. Terveenä kun pysyy, on maalinedustalla vaarallinen mies.
   
 14. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mitkä faktat? Molempien pisteKA liigassa 0,39.
  Lähteenmäellä on näyttää se sormus, Paajasella ei.
   
 15. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Samin jatkolle peukku, toivotaan, että pystyisi pelaamaan paljon enemmän, kuin viime kaudella. Sama startti ensi kauteen, kuin pari kautta sitten.
   
 16. Belak Jäsen

  Tsäyde on varmasti suostunut tinkaamaan omasta palkastaan leijonan osan. Edullisena, mutta todella potentiaalisena pelaaja ehdoton peukku tälle jatkosopparille.
   
 17. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Jos Lähteenmäki loukkaantuu niin pahasti, että joutuu lopettamaan uransa, onko hän Lopen uupunut?
   
  PataPaita67, SammyRumour & Porilaine miäs tykkäävät tästä.
 18. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Badgers tykkää tästä.
 19. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Täytyy sanoa, että noin kieli keskellä suuta annettua haastattelua harvoin näkee. Oikein varomalla varoo kommentoimasta mitään oikeastaan mihinkään suuntaan. Mutta varmaan toki hyvä niin..
   
  AsFa tykkää tästä.
 20. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Lainaus:
  Ehkä Sami vain on luonteeltaan tuollainen.

  Tuossa haastattelussa Ruusunen kertoo "tulevaisuuden fysiotiimistä" onko Ässiin tulossa vielä lisää apuja fysiikka puolelle?
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Joo äärimmäisen rauhallisesti Sami vastailee kysymyksiin, kaukalossa välillä tuntuu sähäkämmältä kun maalinedessä oikein innostuu sutimaan
   
 22. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eihän Samilla ole koskaan ollut juuri mitään sanottavaa. Yleisin vastaus haastatteluissa taitaa miehellä olla "jaa-a, senkun tietäis..."
  Ehkä parempikin kun ei kauheasti lausu tässä vaiheessa.
   
  korkki tykkää tästä.
 23. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  On. Oliko tiedotustilaisuudessa vai lehdessä missä siitä oli puhetta. Ville Valli jatkaa, ja hänen lisäksi palkataan vielä sille osastolle vahvistusta. Mahdettiinko puhua jopa monikossa vahvistuksista, en ole aivan varma.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  Ketterä - KeuPa HT
  • 1.58
  • 4.20
  • 4.40