Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Salonoja II: Edustuskiekkoa Espoossa kesästä 2016–

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 20.06.2016 klo 18.26.

 1. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Katsellaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jotenkin mulla on sellainen kutina ettei tämä ole se millä pelataan esim. 5 vuoden päästä. Jo syksyllä tullaan näkemään Jussin avautumista mediassa katsoja hävikistä ja on vain ajan kysymys koska hän ottaa yhteyttä vanhoihin menetettyihin aktiiveihin ja koittaa hieroa sopua. Onko se jo liian myöhäistä jää nähtäväksi. Tämä monilajiseura on hyvä ja kaivattu uudistus Espoolaiseen urheiluun, mutta se olisi pitänyt hoitaa täysin erilailla. Joku kirjoittikin aikaisemmin mallista jossa olisi ollut tuo yksi emoseura (Espoo United) ja sen alla olisi pelannut korista Honka-united, lätkää Blues-united ja lajien karttuessa esim. jalkapalloa Fc Espoo United(ent.Fc Espoo). Jos tällaisella mallilla oltaisiin saatu pidettyä vanhat kannattajat mukana, olisi tulevaisuus varmemmalla pohjalla kuin nyt. Tifokoppi on nyt tyhjä, vanhat aktiivit lopettavat ja kulma on hiljainen, jos ei syksyllä ole riittävästi porukkaa järjestäytymässä tuonne kulmaan pitämään meteliä niin kannatus toiminta lakkaa määrittämättömäksi ajaksi ja se syö entisestään harventunutta katsojamäärää.
   
 2. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  @Jambo78 Vastoinkäymisistä huolimatta aion itse jatkaa espoolaisen jääkiekon seuraamista ja ko. joukkueiden kannattamista. Sä olet noin 500 viestin voimin nyt kertonut, että ihan maku mennyt kaikesta eikä mikään huvita. Okei, olemme tämän nyt käsittäneet. Pitäisikö Blues-itkijöille olla oma valitusketju? Ja Jussi on ihan kauhee joo. Kuinka vitussa te jaksatte porata? Eikö omassa elämässä ole koskaan ollut takaiskuja, kun tästäkään pikkuasiasta ei päästä yli, ei sitten millään.
  En mitenkään jaksa enää lukea tuota jatkuvaa poraamista. Jos ei kerran tukea tipu Unitedille, niin heippa.
   
 3. ebsonblues Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  United
  Täysin samaa mieltä. On kyllä kuvottavaa luettavaa toi jatkuva kitinä Unitedin asioista. Ehdottomasti oma osio kitisiöille. Itse ainakin odotan innolla uuden kauden alkua. Hienoa seurata oman jengin edesottamuksia, kun ei tarvitse joka päivä pelätä otsikoita myöhästyneistä palkoista tai muista hoitamattomista velvoitteista.
   
 4. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  @Jambo78 Vaikka itsekin olen monivuotinen "kulman kausarilainen" ja tykkään sekä kannustaa että olla peleissä joissa kannustetaan ei tuota asiaa kannata kuitenkaan ylikorostaa. On kokemusta myös pertti peruskatsojana olemisesta ja päivittäin sellaisten kanssa rupattelusta ja olen kyllä satavarma että äänekäs kannatustoiminta ei ole se asia jonka vuoksi normaali lipunostaja peliin tulee. Suhtautuminen kannattajien toimintaan vaihtele naureskelevasta arvostavaan, varmaan yleisin näkemys "aivan sama kunhan pelissä muuten viihtyy".Suurimmalle osalle kuitenkin tärkeintä on viihdyttävä peli ja se jälkeen tulee hallin oheistarjonta hintoineen.

  Olen käynyt Kiekko-Espoon/Bluesin peleissä 90-luvun alkupuolelta viime kevääseen. Kannattajatoiminta on vaihdellut olemattomasta erittäin näyttävään ja kuuluvaan. Paradoksaalista että kannattajatoiminnan parhaat ajat ovat ajoittuneet aikaan jolloin seurassa on muuten kontattu. 2000-luvun alussa Espoossa nähtiin (tosin vain ajoittain) viihdyttävintä kiekkoa kun Caloun, Kohn, Murphy ja Vykoukal pyörittelivät vastustajia kumoon todella näyttävästi. Mitään kannattajatoimintaa en tuolta ajalta muista mutta kyllä silloin peleissä viihtyi ja katsojakeskiarvokin taisi olla lähempänä 5000:tta kuin 3000:tta.
   
 5. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Ainakin täällä on käynyt selväksi etteivät Jussi-fanit kannata jääkiekkoseuraa vaan Jussia. (ja Jussin rahoja).
  No, oli kai tämä selvää jo viime kauden keskusteluissa.

  Ei siinä mitään, vetäkää te Jussipaidat päällenne ja menkää Jussiareenalle seuraamaan Jussin edesottamuksia.

  Hyvää jatkoa teille. Toivottavasti viimeistään pari kuukautta ennen kauden alkua saatte tietoa jostain. Eihän näillä nyt niin kiire ole.

  Itse käyn varmaan edelleenkin välillä lukemassa tätä palstaa, mutta kirjoittelu jäänee olemattomaksi koska
  a) seuraa kannattavia tänne ei kaivata
  b) mitään infoa tulevasta ei ole
  ja
  c) pohdintaa siitä mitä Juissin olisi ehkä kannattanut tehdä toisin ei sallita.

  Kuten siis todettu, hyvää jatkoa ja mukavaa kautta kaikille Jussifaneille.
   
 6. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  @thnninen Sun nimimerkin alla suosikkina on "Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin". Mutta ei kuitenkaan sitten ole? En fanita Jussia, vaan espoolaista kiekkoa. Ilman Jussia ei edustusjoukkuetta tulevalle kaudelle olisi. Ainakin minä ota lusikan kauniiseen käteen ja menen seuraamaan sitä seuraa, joka on olemassa. Tietysti Salonoja pyörittää omaa seuraansa kuten haluaa. Raude ja Petsku varmaan mielellään selittävät, miten tähän on tultu.
  Menkää nyt hiekkapillut vaikka ulos leikkimään, katsellaan sitten syksymmällä fiiliksiä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2016 klo 18.02
 7. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
  Pitkälti samoilla linjoilla @Blöö kanssa. Jos ei kiinnosta seurata jatkossa espoolaista edustuskiekkoa, niin kukaan ei pakota. Lapselliset ininät kuolleen Bluesin perään olisi hyvä lopettaa, vaikka kyllä muakin harmittaa, että Rautio ja Ahola ryssi homman noin pahasti.
   
 8. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Lainaus:
  Tuo ei ole Espoon joukkue, se on Jussin. Tämä on tullut jo aivan selväksi, myös täällä Jussia puolustavien toimesta. Joten pitäkää hauskaa. En minä kenellekään teistä tai tuolle joukkueelle, saati Jussille, mitään pahaa toivo. Onnea ja menestystä valitsemallanne tiellä.
   
 9. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Tonne "muu jääkiekko keskustelu" osioon voisi tosiaan laittaa Blues osion, johon voisi siirtää kaikki Blues aiheiset keskustelut täältä ja me Blueskannattajat voisimme siellä muistella menneitä ja päivitellä nykyhetkeä.
   
 10. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Kyllä itse tulen avautumaan tänne tarpeen mukaan EU:sta ja sen touhuista. Vaikka sitten olisinkin kusipää aivoton herkkähipiäinen espoolaisen kiekon tuhonnut Jussi-vihaaja itkijä hiekkapillu.
   
 11. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ehkä kuitenkin se oli joku muu joka sen tuhosi kuten vaikka Bluesin omistajat.
   
 12. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Minun mielestäni se kyllä alkoi jo Jussin viimeisinä vuosina.
   
 13. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Lainaus:
  Kyllä sen kuoleman syy on BFC ja Blueskannattajat jotka perustivat vielä #bluesinpuolesta kampanjan viimeistelemään tuon kuoleman, ainakin jos uskoo MiNi78:n kirjoituksia. Esim. viesti #463 nimi asiaa käsittelevässä ketjussa.
   
 14. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Nyt sitä on tuhoamassa Bluesin vihaiset kannattajat jotka negatiivisyydellään pilaa hyvää henkeä.
   
 15. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Lainaus:
  Voi Jussi, Jussi väärin myyty.
  Jussin vika?
  Hyvin te vedätte.
   
 16. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Muutama kommentoija täällä ei tuhoa tai pilaa mitään hyvähenkistä vahvalla pohjalla olevaa hommaa. Espoo United -henkeä ei mielestäni varsinaisesti vielä ole. Innostunutta / huojentunutta porukkaa kylläkin siitä, että on joukkue jota seurata ja josta odottaa uutisia. Henki jne. syntyy ja kehittyy sitten kauden aikana matseissa. Ja kun näkee ketä käy matseja katsomassa. Ja millainen seuran ulostulo on. Nyt se on pari viestiä FB:ssä ja twitterissä. Ja myyntiin tulleet kausikortit luonnollisesti (mikä on hyvä merkki).

  Se mikä oli hyvää on samojen kannattajakatsomoiden säilyttäminen mitä oli Blegin aikana. Miten paljon niissä on porukkaa jää nähtäväksi. Samoin kuin yleisömäärät ja myydyt kausarit sekä ottelutapahtuma kokonaisuutena.
   
 17. azlakki#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  DanC kyllä aika hyvin kirjoitti, mitä mieltä myös itsekin olen. Eikai siellä nyt mitään mielensäpahoittajia ole johtamassa tuollaista organisaatiota ja eikös sitä saa olla jotakin mieltä jostain asiasta? En hiffaa, miten se voi pilata sitä hyvää henkeä, jos on jotain mieltä asiasta ja ei tykkää. Kaikkiahan ei voi miellyttää ja sehän nyt pitäisi olla aivan selvää. Ulkopuolisena varsinkin varmasti helppo sanoa, että "mitä valitatte, Jussi kuitenkin laittaa omia rahojaan jne yms" kun ei ole tunnesidettä seuraan ja täytyy sanoa, että itse olen hieman skeptinen (vielä) sen suhteen, että espoolainen kiekkoilu nousee sieltä. Toivon tietysti, että näin käy, mutta kun katsoo edellistä Jussin aikakautta niin ei se kovin jämptiä toimintaa ollut taloudellisesti. Joten mielestäni suotakoon meille oma mielipide, oli se sitten positiivista tai negatiivista.

  Ei mulla muuta, hyvää kesän jatkoa vaan!
   
 18. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Täällä kun puhuttiin kiekkoilun tuhoojasta, niin kannattaa nyt kuitenkin muistaa, että uudet omistajat tuli Jussin kyllästymisen myötä, eli en ainakaan itse pysty sanomaan mitä espoolaiselle kiekkoilulle olisi tapahtunut, jos ei olisi löytynyt porukkaa maksamaan noita järkyttäviä tappioita. Kenties täällä porukalla on paremmat kristallipallot.

  Rautiolla ja kumppaneilla oli ihan sama ongelma kuin Jussillakin eli osaamattomuus johtaa jääkiekkoseuraa, mutta heiltä puuttui taloudelliset edellytykset kuitata noita tappioita. En jaksa lukuja tarkistaa, mutta elän siinä mielikuvassa, että taloudellisesti paras kausi oli kun panostettiin markkinointiin jne, mutta näiden "kulujenleikkausten" myötä tulotkit romahtivat. Väärin säästetty.
   
 19. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Siitä Jääkiekko Espoo Oy:n lyhennetyt tulostiedot koko historian ajalta.
  Jääkiekko Espoo Oy - Taloustiedot - Asiakastieto
   
 20. katekismus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, NYR
  Espoolaisen edustuskiekon polku ja toimintastrategiat sen varrella eivät ole täysin (tai lähes ollenkaan) menneet vuosien aikana kuten itse olisin halunnut, mutta kiinnostuneena lähdetään kauteen toivoen parasta lopputulosta. Kaikki voi päätyä ihan toisin, mutta organisaation ollessa lapsen kengissä on ihan mahdoton sanoa vielä mitään siitä, miltä toiminta näyttäisi vaikka viiden vuoden päästä. Syksystä lähtien kaikki pikkuhiljaa lähtee realisoitumaan.

  Aika tunteella tuli tähän Bluesin häviämiseen suhtauduttua, elinkautilaisena tuli kuitenkin oltua miltei se aika mitä Blues-nimellä ehdittiin pelailla. Hitto soikoon, se oli se "mun" jengi urheilussa, muuta touhua tuli seurattua aika matalalla sykkeellä. Kaikenlaisia kokemuksia, piikin osuessa varmaan finaalivuosien ympärille ja Caloun-aikaan. Tai en tiedä, sukelluskausinakin aina löytynyt se kolikon kääntöpuoli touhusta (viime kausi pl., vaikka nuoret hienosti pelasivatkin) Aika iso siivu ajasta tuli tuolle organiaatiolle annettua seuraamisen muodossa.

  Vanhempana kuitenkin rationaalinen puoli kääntää katsomaan hommaa siten, että hei, nyt kävi näin ja sillai jutimaisesti mennään eteenpäin. Oli se ihan mitä tahansa vietettä vapaa-ajalle. Ei urheilua ollenkaan tai sItten vaikka tätä EU-lätkää. Nyt kiinnostaa nähdä, miten siinä projektissa käy.

  Lätkäähän se vaan loppujen lopuksi on, vaikka joskus on raivaria tullut milloin mistäkin väännettyä. Aikansa kullakin. Tykkään tosin kiekon katsomisesta tunteella ja tuntuu, että tapahtuakseen se vaatii espoolaisen joukkueen.
   
 21. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Nyt kun Salonoja on taas puikoissa ja hänelläkin lienee jonkin verran myös kansainvälisiä ambitioita, niin pitäisikö Espoo United osallistua Continental Cuppiin? Täksi vuodeksi lienee jo liian myöhäistä (koska ainakin IIHF:n mukaan tämän vuoden osallistujat olisivat tässä), mutta jos eivät vielä seuraavaksi kaudeksi nouse Liigaan, niin pitäisikö espoolaisten käydä haistelemassa vähän Eurooppaakin, kaudella 17-18?
   
 22. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Oliko se niin, että continental cupin voittaja pääsee CHL:ään, vähän kun Championsleague ja Uefa Cup tjs. Jos näin on niin tämähän olisi mielenkiintoista.
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Periaatteessa kyllä, mutta juurikin tässä tapauksessa voi olla mutka matkassa. Eli ainakin aikaisempina vuosina Continental Cupin voittaja on kuitannut paikan CHL:ssä, jos se ei ole ollut CHL:n perustajamaan kansallisessa sarjajärjestelmässä kakkostasolla tai alempana pelaava joukkue. Eli käytännössä esim. yhtenä vuotena Saksan kakkossarjasta joukkue raivasi tiensä tuon Continental Cupin finaaliturnaukseen ja silloin ilmoitettiin, että jos voittavat, niin CHL paikka menee seuraavalla sellaiselle joukkueelle, joka pelaa kansallisessa sarjajärjestelmässään korkeimmalla tasolla. Tosin jos Espoo United osallistuisi kaudelle 17-18. Voittaisi ja pääsisi myös Liigaan, kaudelle 18-19, niin siinä vaiheessa voisi kuvitella, että mahdollisuuksia CHL:ään olisi..
   
 24. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joukkuemäärähän muutenkin CHL vähennetty niin mahdollisuudet CHL taitaisi voittamalla Continental cupin olla aika minimaaliset. Mutta varmaan kansainväliset pelitkin joukkuetta kiinostaa, kaikki lisähuomio mestiksessä on hyväksi kun mietitään liigaa takaisin pääsemistä.
   
 25. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Muuten ihan hyvä idea, mutta IIHF ei anna enää maiden kakkostasolla pelaavien joukkueiden osallistua Continental Cupiin. Juurikin siksi, että jos sellainen joukkue sattuisi voittamaan koko kilpailun.

  Lainaus:
  Continental Cupin voitto oikeuttaa jatkossakin CHL-paikkaan seuraavalle kaudelle. Vaikka muuten joukkuemäärää karsitaankin.