Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Salonoja II: Edustuskiekkoa Espoossa kesästä 2016–

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 20.06.2016 klo 18.26.

 1. Larhii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jäähonka
  Lainaus:
  Pikkusen ehdin innostua Espoon uuden joukkueen suhteen. Startti Mestiksestä tuntui hyvältä. Tänään romahti...yksi sana...Valavuori. Ei jumalauta! Montako joukkuetta vienyt urheilussa suohon tamin uholla? Montako päivää sitten vielä "aidosti hartiavoimin teki töitä pelastaakseen loimaalaisille rakkaan joukkueen"? Sattumaltako tuli tarjous pari päivää sen jälkeen? Toistan: ei jumalauta!
   
 2. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Onkohan mies muuten tehnyt tuon logon? On aivan todella, noh. Tulee mieleen ne tepsin "uudet" logot muutaman vuoden takaa, taso on yhtä heikko. Surullista.
   
 3. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Jussi Salonoja on pelkkä narsisti joka ei ole eläessään tehnyt töitä menestyksensä eteen. Toivon totisesti että tämä projekti menee niin pahasti persuksilleen että mies vihdoinkin heräisi Ruususen unestaan ja tajuaisi mitä tuli taas tehtyä. Olen ollut jo vuosia sitä mieltä ettei Jussi Salonojasta ole seurannut MITÄÄN hyvää - ja kas kummaa, olin TAAS KERRAN oikeassa.
   
 4. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Miksi tätä piti venyttää näin pitkälle jos kerran oli jo selvää että United-nimellä tullaan menemään? Miksi järjestettiin äänestys jolla ei ollut mitään painoarvoa? Miksi puhutaan yhteisöllisyydestä jos yhtä näkyvintä osaa yhteisöstä ei kuunnella, kutsutaan kyllä "keskustelemaan" mutta vain ilmoittaakseen asioista ennen mediaa? Miksi historiaa ja perinteitä ei kunnioiteta? Junioreille jaetaan 3000 kausaria joten peleissä tulee olemaan porukkaa, mutta saadaanko tällä talous kuntoon?
   
 5. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Tuolla junorien kausarien jaolla saadaan tosissaan nyt junioreita halliin, jotka sitten vanhempana jääkiekon lopettaessaan ovat jo tottuneet käymään peleissä. Nuo kausarit ovat todennäköisesti fanipäätyyn tai muuten numeroimattomia. Minusta tuossa tehdään sitä hyvää työtä tulevaisuuteen, kun juniorit kasvatetaan niin seurassa, kuin myös vapaa-ajalla United sydämisiksi.
   
 6. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Toivon totisesti ettei kukaan tartu tuohon täkyyn koska Jussi Salonojan ajatusmaailmaan ei kukaan järkevä ihminen voi luottaa.
   
 7. Chiesa di Totti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Semo tutti parrucchieri.
  Lainaus:
  Vastasit oikeastaan itse itsellesi, ongelman ydin oikeastaan oli ja on se näkyvin porukka, joka on yhteisöllisyyden esteenä ja ajaa vain omaa näkökulmaansa, mutta ei ole koko Espoo eikä edusta yhtenäistä Espoota. Ihan vaan siksi ettei sitä ole koskaan ollutkaan. Olin Salonojasta mitä mieltä vain ja joukkueen nimestä, niin kattoajatus on vihdoin sellainen, jonka alle on mahdollista rakentaa yhtenäinen Espoo. Blues oli eri toimijoiden lelu, ja tässä tapauksessa suurin huolenaihe on koripallo koska Valavuori. Mutta jos miettii koko Espoon urheilu saman katon alle, niin näen potentiaalia siinä. Seurarajoja yhdistävää potentiaalia.
   
 8. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Lainaus:
  Näkemys se on tämäkin vaikken kyllä ymmärrä miten voit väittää että BFC ja Blueskannattajat ovat olleet esteenä yhteisöllisyyden kasvuun tai yhtenäiseen Espooseen. Juuri nämä ovat yhdistäneet Espoon eri asuinlähiöt kannattamaan meidän yhteistä joukkuetta. Katto-organisaatio on kyllä hyvä ajatus, mutta olisi tämän voinut hoitaa tyylikkäämmin.
   
 9. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Asiat eivät käänny hetkessä, mutta kyllä ne ajan kanssa kääntyvät, kun tehdään pitkäjänteistä työtä. Espoossa on paljon lapsia, jotka kannattivat Bluesia, vaikka vanhemmat kannattivat ties mitä. Junnupuolella oli mielestäni hyvää yritystä, kun Bluesin sateenvarjon alla toimivia joukkueita otettiin pikkuhiljaa mukaan enemmän Bluesin toimintaan ja loppujen lopuksi pelipaidatkin vaihtuivat. Toki tässä on huonotkin puolensa, sillä perinteisten kaupunginosajoukkueiden jännitteet laskevat tällä tavalla ja tämä suola häviää junnutoiminnasta.

  Espoolaisen urheilun nostamiseen kannattaa suhtautua minimissään 10 vuoden projektina, vaikkakin realistisempi aikajänne on 20 vuotta. Uusi sukupolvi on todellinen mahdollisuus kääntää Espoo kaupungin oman urheilun puolelle. Salonojan lompakolla tässä käydään varmasti, mutta toivotaan espoolaisten puolesta, että pitkäjänteisyyttä löytyy. Salonoja varmasti eläkepäivillään haluaa nähdä, että espoolainen joukkueurheilu kukoistaa ja elättää itsensä.

  edit: Minulta ei tosin liikaa luottoa Salonojaan löydy, niin holtittomasti on Blues takavuosina toiminut, vaikkakin talousluvut vaativat tulkintaa hallikytkyjen ym. ollessa mukana kuvoissa. Helppo raha laiskistaa organisaatiota, joten toimarin on parempi olla jämerä kaveri.
   
 10. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Parempi ois ollu järjestämättä koko äänestystä. Nyt siitä jäi fiilis että faneille anettiin mahdollisuus vaikuttaa asiaan, mutta kun oli väärin äänestetty niin sitten päätettiin että menään kuitenkin oman vision mukaan.

  Lainaus:
  Vaikka olen EPS:in vaikutusalueella kasvanut niin kyllä mua tökkii se että tossa alasajetaan myös koripallon puolella Honkaa joka nyt on yksi menestyneimmistä suomalaisista koripalloseuroista jolla on yhteensä 12 mestaruutta. Siis jos verokkia haluaa lätkän puolelta hakea niin Tepsillä on 11 suomenmestaruutta. Toki, tiedän että seura on nyt alenustilassa ja koripallo ei kiinosta suurta yleisöä samalla tavalla kuin lätkä mutta silti musta on käsittämätöntä että todella perinteistä Honka brändiä ajetaan nyt alas sekä koriksessa että fudiksessa. Tässä IS-uutisessa sanottu komentti: "Mikäli perustamme uuden seuran ja annamme sille nimeksi esimerkiksi Espoo United, niin sen siipien suojaan tulevat seurat voivat edelleen jatkaa toimintaansa omilla nimillään. Blues voi olla Blues ja Honka edelleen Honka" oli siis täyttä paskapuhetta.

  Lainaus:
  Mä veikkaan että tulee menemään. Tollaset monilajiseurat kun on ymmärtääkseni aika riitaisia paikkoja kun siellä tapellaan mm. resusseista ja sen takia sieltä sitten lajit on lähteneet omiksi yksiköikseen. Senhän takia muistaakseni lätkä HIFK erkani emosta kun kyllästyi subventoimaan muita lajeja ja joutui käyttämään sitä kissalogoa kun kilpilogon käyttöoikeudet oli emolla. Mutta jotta tää haastava projekti onnistuisi niin siellä pitäisi vetäjinä olla sellaiset tyypit jotka ovat sosiaalisesti lahjakkaita ja osaavat oikeasti tehdä yhteistyötä. Mutta tässä projektin alkuvaihessa on nähty että Salonojan asenne on "Its my way or highway". Tähän kun sitten lisätään että taustatukea jyräämiselle antaa Valavuori niin en vaan usko että loppupeleissä tää kaksikko pystyy rakentamaan siltoja eri lajien välille ja luomaan sellaista "me henkeä". Pelkään vaan että tässä menee kuitenkin joku 5 vuotta ennekuin projekti kusahtaa nilkoille, jonka jälkeen sitten sekä lätkän, koriksen ja fudiksen puolella saadaan aloittaa homma alusta.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Millaisia talouslukuja muuten Honka tai muut seurat Espoossa on vetänyt? kuinka helposti nämä on käänettävissä nollatulokseen yhdistymisen ansiosta? luulisi että yhteisiä sponsoreita on toki helpompi saada ja kuluja karsittua, mutta onko tässä taloudellisesti mitään järkeä?
   
 12. Blågula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  En usko hetkeäkään että futis-Honka lähtisi mukaan tähän. Miksi lähtisivät? Heidän taustalla on Esport jolla on riittävästi resursseja sekä uskottavuutta ja vakautta ihan eri lailla kuin Jussi Salonojalla. Kunhan eivät jämähdä kakkoseen ja saavat kenttäasiaan selvyyttä pitkällä tähtäimellä niin seuran tulevaisuus näyttää varsin valoisalta. Niin, ja heillähän on hyvä nimi ja hyvät värit kaiken lisäksi.
  Jos Honka myisi itsensä Unitedille niin kaikki fanihommat sun muut lähtisi vielä enemmän nollasta kuin lätkäpuolella, ja siellä sitä massaa on vielä vähemmän.

  Toki vaihtoehtona voisi olla myös FC Espoo tai jopa Espa, jotka ovat niin pikkuseroja kuin olla ja voi ilman katsojia. Eli kaikissa kolmessa vaihtoehdossa Espoo Unitedin mahdollinen ensimmäinen jalkapallo-ottelu pelattaisiin tyhjän katsomon edessä. Jalkapallo tulee olemaan todella, todella iso haaste.

  Jos taas futis ei ole mukana, vaan pyörii itsenäisenä, niin United ei oikein kata lupaustaan katto-organisaationa. Ei lätkän ja koriksen ympärille saa mitään elämää suurempaa synergiaa. Salibandy taas on niin kaiken kattavan turha laji etten edes ymmärrä minkä takia vaivauduin krijottamaan tätäkään lausetta. Sählyn mukaantulo ei muuttaisi asetelmia juuri ollenkaan.


  Eli vaikka taustalla nyt on sinänsä ihan hieno ajatus, niin käytännössä tässä kävi niin että kaupungin suurin ja kaunein, Espoo Blues ja seuran fanit, uhrattiin jotta kiekosta saataisiin tämän projektin veturi. Projekti jota en voi sympata kun sen entiset osat ovat jotain paljon hienompaa ja arvokkaampaa kuin tämä uusi hirvitys.
   
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tässä se on hyvin sanottuna, kaikessa karmeudessaan. VMP on ainoa, mitä päässä liikkuu tällä hetkellä. Tai itseasiassa myös FU on ollut päässä eilisestä iltapäivästä lähtien.
   
 14. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Vaikea uskoa, että Esport ja Honka lähtisi futiksessa Jussin kelkkaan - juurikin noista mainitsemistasi syistä. Kakkosessa pelaavista kahdesta muusta FC Espoo voisi olla vaihtoehto, mutta isoin mutta on se, että on Leppävaaraan aika profiloitunut. Nimi tuskin olisi mikään ongelma FC Espoolle... Jussin priotiteetit lienee kuitenkin Urheilupuiston alueella.

  EsPa voisi olla luonnollinen organisaatio, mutta en sitten tiedä, onko siellä hirveästi halua lähteä Jussin kelkkaan. EsPa kuitenkin on perustettu 1988, kun jalkapallopuoli eriytyi Matinkylän Mahdista, että ei ole niin perinteinen kuin mitä esim Honka on ollut, mutta on profiloitunut hyvin vahvasti Matinkylän alueen joukkueeksi.

  Futiksessa en tiedä, millaisia mahdollisuuksia olisi perustaa kokonaan uusi seura ja aloittaa sarjatasolta X. Olisiko se vitonen, nelonen, kolmonen, kakkonen, mistä voisi aloittaa... en tiedä, Ja kai futiksessakin jotain junnutoimintaa pitäisi olla, että voisi saada lisenssin ylempää.

  Eiköhän salibandyssa kuitenkin tämä SBS Blues ole liittymässä organisaatioon aika pian. Oilers on Esport... Indians olisi kanssa vaihtoehto, mutta käsittääkseni viihtyy ihan hyvin omana organisaationaan, ja on ihan hyvää tarinaa itselleen rakentanut.
   
 15. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Lainaus:
  Kuluja saadaan kyllä karsittua toimiston puolelta ja osin varmaan terveydenhuollon, valmennuksen ja varustehankinnan. Mutta näinä vaikeina aikoina on varmasti vaikeaa saada yhteisiä sponsoreita jotka ovat valmiita maksamaan riittävästi kahden seuran pyörittämiseen.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Siinähän se on että perinteinen seura kun myy identiteettinsä niin ne omat sponsorit käytännössä todennäköisesti lopettaa sekä se fanijoukon ydin hajoaa joka on ollut ja pitää aloittaa nollasta. Esimerkiksi otetaan esimerkiksi JYP-Akatemia, se toimi ennen nimellä D-team joka taas ennen sitä oli D-kiekko. D-kiekko kun nousi mestikseen siirtyi se JYPin omistukseen ja vaihtoi nimeä d-teamiksi Ehkä jonkinlainen fanijoukkokin säilyi tai ainakin samoja ihmisiä kävi matseissa, yleisömäärät oli kohtalaisia, toki myös menestys, mutta seura sitten vaihtoi nimeksi JYP-Akatemia käytännössä suoraan yleisömäärä tippui ja seura käytännössä menetti katsojat ja identiteettinsä mitä ennen sitä oli edes jotain jäljellä. Toki toimistokuluja ja muut sai yhdistettyä, mutta toisaalta ne loputkin tulot sitämyöten meni yleisömääristä ja mitä "omista sponsoreista" tuli.

  Noh tuo Akatemia esimerkki ei nyt ihan paras ollut kun kyse oli samasta lajista, mutta todella vaikea se on ihmisiä saada liikkeelle uuden organisaation alla, varsinkin jos nimi on muovinen ja ollaan tuollaisella "pistetään rahaa palamaan ja tehdään maailman isoin urheiluorganisaatio" meiningillä. Vaikea nykyisellä tyylillä alkaa luoda sitä yhteilöllisyyttä, varsinkin kun pistetään ne vähäisetkin perinteet romukoppaan ja yritetään maailmanvalloitusta sen sijaan kun pistettäisiin fanit ja perinteet kunniaan, rakennettaisiin se yhteisöllisyys. Nyt tuntuu vähän että ei mitään väliä faneilla ja sitten ihmetellään että miksei kukaan käy matseissa ja ollaan konkurssiin ajamassa seuroja.
   
 17. Nikke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Tässä se ehkä on aika lailla omatkin tuntemukset kiteytettynä. Ajatus on ihan ok, ei tuo nimi nyt ihan pahimmasta päästä ole mutta logo taas on kyllä suoraan sanottuna umpisurkea.

  Sen lisäksi hatunnosto vilpittömästi ison kiitoksen kera Jussille siitä että nyt Jussin avulla espoolaisen kiekkoilun tarina edes jatkuu ja junioreilla on edelleen polku olemassa ihan kansalliselle huipulle yhden seuran sisällä vaikka tässä nyt sen suhteen pieni taka-askel otetaankin Aholan ja kumppaneiden takia. Toinen iso sulka Jussin hattuun siitä että ainakin tuo nyt julkistettu runko on todellakin espoolainen/espoolaistaustainen, siitä tuskin kukaan kehtaa motkottaa. Toivottavasti tämä isohko omavaraisuus saadaan myös jatkossa ylläpidettyä ja tuo iso junnumassa vielä paremmin hyödynnettyä niin että massasta saataisiin myös lohkaistua niitä huippuja.

  Siinä missä kuukausi sitten olisin ostanut kausikortin samantien mieli on sikäli muuttunut että tässä tökkii useampi asia. Asiaa tässä muutaman päivän sulatelleena tapa jolla tämä hoidettiin kannattajien suuntaan on lähinnä ala-arvoinen ja ainakaan itse en ole tälle toimintatavalle nähnyt Espoo Unitedin puolelta mitään järkevää perustelua. En itse ole mikään "aktiivi" kannattaja mutta ainakin itselleni syntyy se tunne että tämä asia olisi voitu hoitaa paljon, paljon paremmin ja sitä kautta varmistaa myös parempi "lähtö" tälle projektille, oli projektin nimi sitten mikä tahansa. Tuo katsomokulttuuri on käytännössä ainoita hyviä asioita menneeltä kaudelta ja espoolaisessa urheilussa on aina ollut ongelmia saada maksavaa yleisöä paikalle joten kannattaako aliarvioida sitten niitä jotka sinne jollain ihmeellä ovat rahojaan kantaneet? Mielestäni ei ja tässä kyllä nuo Salonojan puheet yhteisöllisyydestä ja sitten käytäntö eroavat todella pahasti tässä tapauksessa. Toisena asiana sitten minun luottamusta ei ainakaan kasvata yhtään se että Valavuori häärii tuolla taustalla. Eihän edelliset savuavat rauniot ole edes sammuneet.

  Ainakin allekirjoittaneelle tämä tuo mukanaan sen että oma seuraaminen tullee vähentymään reilusti. Varmasti olen hallilla jo syksyllä kerran-pari mutta sittenhän sen näkee mihin tämä lähtee kehittymään. Tällä hetkellä oma fiilis on se ettei tämä seura herätä juuri mitään tunteita enkä keksi juuri mitään syitä miksi sateisena lokakuun tiistaina maksaisin siitä että saan katsoa RoKia - mitenkään RoKia väheksymättä.
   
 18. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Lainaus:
  Ei kannattajienkaan paljon kehuja kannata odotella siitä miten ovat itse hoitaneet asiansa tässä tapauksessa. Jussia moititaan joustamattomuudesta, mutta, miten ovat toimineet kannattajat?
  Vähintään yhtä joustamattomasti, vähintään. Fan clubin "pomon" suulla koko kevät/kesä huudettu, että ei leikitä Jussin kanssa jos nimi vaihtuu. Sitten kun kerrotaan, että vaihtuu niin leikki loppuu ja herne on syvällä nenässä.

  Onnea ja tsemppiä Jussille ja taustajoukoille.
  Onhan Espoo varmasti ihan paska paikka yrittää urheilulla, ehkä tulisi menestystä jos kaikilla espoolaisilla olisi oma "Blues"
   
 19. Nikke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Syyllisten etsiminen tässä tilanteessa tuntuu tietty vähän hölmöltä mutta jos tilanne se että fanien toimesta on yli 7 kuukautta yritetty avata keskusteluyhteyttä Jussin suuntaan ja mitään vastakaikua ei tule niin kyllä mä ymmärrän että siellä joillain on herne nenässä. Ja kyllä se myös silloin sotii aika vahvasti tuota Jussin peräänkuuluttamaan yhteisöllisyyttä vastaan. Ehkä olen naiivi mutta uskon että jos/kun tähän olisi otettu toinen osapuoli mukaan keskustelemaan aiemmin ja perusteltu asia, olisi ainakin välittynyt mielikuva siitä että myös fanien mielipide on kuultu. Olisihan se päätös silti voinut olla täysin sama eikä sitä olisi tarvinnut kuin asiallisesti perustella mutta ehkä silloin olisi vältytty nyt tapahtuvalta kahtiajakautumiselta, ainakin siinä määrin kuin nyt näyttää tapahtuvan.
   
 20. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Onhan se fanien päätös tullut selväksi tuon seitsemän kuukauden aikana.
  Joo ja syyllisten haku on turhaa, koska ainoat syylliset on edelliset omistajat.
  Jussi olisi saattanut jopa kuunnella faneja jos fanien kommentointi ei olisi ollut kokoajan niin jyrkästi vain sen "saastuneen" nimen vaatimista.
   
 21. Orca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Bluesin junnut
  Useampi sata junioria kantaa tulevallakin kaudella ylpeänä tuota "saastunutta" logoa ja nimeä paidassaan. Ihmettelen yhä, miksei se EU:lle kelvannut - vaikken fanipäätyyn kuulukaan. Lasketaankohan tämän EU:n pisteet Aaro Kivilinnan muistopalkinnossa yhteen Bluesin pisteiden kanssa vai kilpaileeko yksinään.
   
 22. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Saastunut ja saastunut.
  Tuskin kukaan on sekottanut Blues junioreita konkurssiin.
  Blues edustus taas teki konkurssin.
  Totta.
  Konkurssin teki Espoo jääkiekko oy eikä Blues.
  Tosin aina kun lehdistössä on tästä konkurssista, niin Blues vedetään siihen mukaan.
  Suurimmalle osalle sen konkurssin teki siis Blues, siksi Blues nimenä aiheuttaa lähinnä negatiivisia tuntemuksia.
   
 23. Tamin Jaguar Jäsen

  Salonojalle yhteisöllisyys tarkoittaa ihan samaa kuin aina ennenkin. Hän tekee mitä lystää ja muiden pitäisi tukea estotta.

  Espoo United on huono vitsi, jota ei 5v päästä ole enää olemassa.
   
 24. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  On se niin perseestä kun Jussi haluaa kestitä ravintoloissa suurempaa maksavaa yritysasiakasta ja hieman enemmän hallilla kuluttavaa katsojaa. Itketään jostain fanipäädynsijainnista vaikka lipun saa pilkkahintaan suhteessa kalliinpiin istuimiin. Parhaat paikat pitäisi olla fanilaisille ja nakitkin pitäisi kuulua hintaan. Seuran nimeksi ei käy kuin se konkurssin tehneen yhtiön Blues. Uskon, että BJR:kin tulee vielä kantamaan EU-paitaa. KooKoo kun vaihtoi logon Topi -kukoksi ei se vaikuttanut KooKoon juniorien paitoihin, koska logo tosissaan oli vain hetken. Tyhmäähän se olisi sijoittaa heti aluasa niin helvetin moneen juniorien paitaan. Ihan hyvä, että tuollaiset fanit katoavatkin yleisöstä, jotka ovat menneisyyden orjia eikä osaa muuttua maailman mukana. Tulee mieleeni eräs Suomessa toimiva populistinen puolue.
   
 25. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Mua kyllä kummastuttaa se, että täällä käy joku KooKoo-fani kertomassa mikä on oikein ja mikä väärin. Ihan mielenkiinnosta kysyn kuinka monta vuotta olet seurannut Bluesin toimintaa, jotta voit analysoida noita juttuja ja muodostaa kokonaisvaltaisen kuvan Jussin, Bluesin ja fanien välisistä suhteista. Paremman kuin ne jotka Jussin, Bluesin entisten omistajien, pelaajien ja muiden fanien kanssa ovat istuneet samassa pöydässä ja käyneet noita asioita läpi.

  Toki ei mullekaan olis väliä vaikka KooKoon nimi ja perinteet raiskattaisiin.