Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Salonoja II: Edustuskiekkoa Espoossa kesästä 2016–

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 20.06.2016 klo 18.26.

 1. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Pistetääs kokoomaketju pysytyyn Salonojan toiselle yritykselle espoolaisen edustuskiekon veturina. Ei tarvi sitten arpoa mihin ketjuun heittelee kommentteja ylihuomisesta tilaisuudesta ja uuden organisaation rakentumisesta muutenkin.
   
 2. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Vähän epämääräinen aloitus, onko tarkoitus siis ruotia Salonojaa vuodesta 2016 lähtien?
   
 3. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Salonojan seuraa ja joukkuetta, saa toki puhua henkilöstäkin.
   
 4. HärmänSusi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  On tietoa löytyykö tapahtumasta live-striimausta?
   
 5. Tangens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kannatan paikallista seuraani
  Lainaus:
  Tuskin. F5:n varassa mennään.

  Alkaa jo jännittämään.
   
 6. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
 7. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  United hirso Valavuori. Siinä eilisen perusteella tiivistelmä, enempää en jäänyt kuuntelemaan. Ä
   
 8. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Nimen kanssa olisi voinut elää, mutta kausikorttirahoja en laita mihinkään sellaiseen, jossa Han on mukana. Tokihan Han varmaan on mukana ilman virallista roolia. Lisätiedot aleksi@espoounited.fi
   
 9. melooni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iikka Kangasniemi
  Emil Oksanen IS:n mukaan joukkueessa? Nyt tuli kyllä todella puskista mikäli pitää paikkaansa.
   
 10. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Kaikesta on pääteltävissä, että Metro Areenan ulkopuolella nähtiin tämänpäiväisen pressin aikana enemmän fanikulttuuria kuin ko. seinien sisällä nähdään seuraavaan kymmeneen vuoteen. Voimia entisen Bluesin faneille. En voi tietää tarkalleen, miltä teistä tuntuu, mutta paska fiilis vallitsee saletisti. Aikamoisen kuopan Salonoja kaivoi itselleen ja taustatiimilleen, mutta jos on tarpeeksi rahaa, ei näköjään tarvitse kunnioittaa ketään tai mitään.
   
 11. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Näyttäisi olevan Eliteprospectissa tuo siirto myös.
   
 12. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  EPn lähde tuo ISn uutinen.
   
 13. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Nimi ja logo ovat tapahtuneita tosiseikkoja ja niiden pohjalta on mentävä. Ilta-Sanomien uutisesta nappaan itseäni ilahduttavat sitaatit:

  – En missään nimessä. Rahan törsäilyn aika on ohi. Nyt tärkeintä on saada eri lajien edustusurheilu sekä urheilullisesti että taloudellisesti tasapainoon. Organisaation osaaminen nousee projektin edetessä kaiken keskiöön, Salonoja vakuuttaa.
  – Espoolaisen urheilun on tarkoitus kukoistaa Suomen suosituimpien lajien SM-sarjoissa tulevaisuudessa. Parhaiten se onnistuu kehittämällä seuran omavaraisuusaste huippuunsa.

  Ulkoisia merkkejä en kommentoi, mutta jos tuo on substanssi, arvostan. Kausikortin ostan, ymmärrän kyllä teitäkin jotka ette niin tee. Kyllä tästä noustaan.
   
 14. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Sanokaapas tietäjät onko makkaraperijä J.Salonoja osoittanut edes orastavaa bisnesälyä missään projektissa mihin on ryhtynyt? Heivaisi tuon betsi-Allun tuolta ensimmäisenä helvettiin.

  Uuden seuran slogan voisi olla:"Espoo United, puuhastelua vailla perinteitä."
   
 15. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Onhan se nyt onnistunut Air Finlandista nappaamaan sen 50 miljoonaa euroa voittoa. Vai oliko se tappiota. No ihan sama. Jos on liitua ni voi piirtää.

  Mua toi omavaraisuusjuttu ja muu ei vakuuta nyt yhtään enempää kuin se puhe yhteisöllisyydestä viime aikojen tapahtumien johdosta.
   
 16. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Jotakuta muutakin ottaa pattiin:
  Espoo Blues Twitterissä: "https://t.co/F1xdxFFAlr"

  Ottamatta kantaa sisältöön (mukahauska gifi), mikä tällaisten ulostulojen arvo on? Onhan se toki hauskaa työnnellä virtuaalisia kapuloita rattaisiin, mutta onko tähän joku syykin?
   
 17. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Kukahan siellä mahtaa vielä päivittää tota Blues somea? Ensin "valoa tunnelin päässä" ja nyt tämä, pistää vihaksi ja samalla herättää kysymyksen, voiko olla että JE:n porukka olisi estänyt Blues nimen käyttöönoton?
   
 18. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Nimi on huono, ja logo vielä huonompi. Toisaalta samaa mieltä olin Bluesista 1998 ja lähes jokaisesta Bluesin logosta vuosien varrella - varsinkin siitä viimeisestä. Nimiäänestys, joka ei kai vaikuttanut mihinkään, oli silkkaa idiotismia.

  Silti: mukana ollaan, ja kausari tulee ostoon. Tässä on kyse espoolaisesta jääkiekosta, eikä mistään piirustuksista ja loukatuista tunteista.

  Sille henkilölle, joka Espoo Bluesin Twitteriä päivittää, on vaikea toivoa mitään hyvää. Jos on noin katkera, on parempi olla hiljaa. Teidän vuoro oli, ja pieleen meni.
   
 19. Elmeri Hautamäki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo ja Blegi
 20. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Tuossa Jussilla on paljon ihan oikeaakin asiaa, mutta Jussi myös valehtelee.

  Bluesin kannattajien kanssa "juteltiin" eilen ensimmäisen kerran sitten BluesinPuolesta-liikkeen perustamisen jälkeen. Ja silloin "kerrottiin ja saneltiin" - ei juteltu. Sen sijaan Bluesin kannattajat on yrittänyt tämän 7 kuukautta saada jonkinlaista keskusteluyhteyttä Jussin suuntaan, mutta siitä on kieltäydytty säännönmukaisesti. Ja se on ehkä se isoin kivi kengässä tässä Bluesin kannattajien suuntaan. Jussi väittää, että kannattajien kanssa on yritetty keskustella, Se on puhdas valhe.
   
 21. jani#31 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Poissa.
  Lainaus:
  Yhteisöllisyys my ass... Ja Blueskannattajien kanssa on kuulemma yritetty puhua? Höpö höpö sanon mä. Ihan samaa skeidaa, mitä JS on päästellyt suustaan kaikki nämä vuodet. Koko sopassa on kysymys siitä että kun lätkäjoukkuetta ei saatu toimimaan ja vetämään yleisöä niin nyt HÄN kuvittelee että kun kaikki lajit ovat jatkossa ehkä mukana niin homma alkaa noinvaan pelittää, ja kaikki espoolaiset kannattavat omankylän poikia ja tyttöjä.
   
 22. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Toi virhekuvitelma oman kylän seuran kannattamisesta on kyllä huvittava, kun huomioi espoolaisten HIFK-fanien valtavan määrän...

  Nyt vasta huomasin, että A. Valavuorikin on mukana taustajoukoissa. Huhhuh.
   
 23. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Juuri kun luin Valavuoren HanTrickin tulleen täyteen saan lukea Salonojan kommentteja tasapainoisen talouden tärkeydestä kun Valavuori on mukana taustajoukoissa. Kovin spontaani röhönauru vuosikausiin. Ei tässä kehtaa pitaa pahaa toivoa mutta.. Valavuori + uusi muoviseura on yhtälö jonka olen mielestäni nähnyt aiemminkin.

  Mikä mahtaa olla Garyn todellinen rooli vai onko mitään virallista roolia taaskaan?
   
 24. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tsempit Bluesin kannattajille. Ihan uskomatonta, että Salonoja heitti jo syntyneet perinteet kerralla roskakoriin.

  Suomalaisessa urheilussa on henkilöitä, joita yhdistää muutama asia: aloittavat ison määrän projekteja, lopettavat ison määrän projekteja kesken. Tulevat isolla uholla seuran toimintaan mukaan. Saavat luotua median kautta hypeä seuran ympärille. Käyttävät rahaa häikäilemättä yli varojen. Lopulta jäljellä on savuavat rauniot ja seura on konkurssikypsä, kun tällainen henkilö lähtee. Vika on aina muiden, ikinä ei ole omassa itsessä vikaa. Omaavat narsistisia piirteitä. Suomalaisessa urheilussa on kaksi tällaista henkilöä ylitse muiden. Jokainen varmaan arvaa, ketkä kaksi näitä henkilöitä ovat.
   
 25. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Vaikuttaa vähän samalta kuin täällä Tampereella reilun vuosikymmenen vaikuttanut Tampere United. Pitkään meni ihan hienosti ja väkeä kävi hyvin ykkösenkin aikana. Muistan yhdenkin Suomen cupin Haka-pelin, jossa Tammela oli loppuunmyyty. Mutta sitten kun loppu tuli, niin kaipaamaan jäi lähinnä parikymmentä sinistä ydinfania. Vaikka itsekin olin paikalla todistamassa ensimmäistä veikkausliigan mestaruutta 2001 ja monia muita hienoja pelejä sen jälkeen, niin lopulta uutinen sarjasta sulkemisesta ja kaatumisesta ei lopulta ollut niin iso asia. Olin näköjään ollut ns "tapakristitty" kannattaja.
  Ilves ry:n jalkapallopuolen seuraamiseen lähestymiskulma on ollut aivan eri ja otteita on tullut seurattua tarkasti kakkosen nousuvaiheista asti. Toivottavasti Espoossa ei käy samaa GH-meininkiä, mitä täällä Tampereella TamU:n kanssa tapahtui.