Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Salonoja II: Edustuskiekkoa Espoossa kesästä 2016–

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Pavlovin Koira, 20.06.2016 klo 18.26.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Ok. En ollutkaan tietoinen tästä. Onkos IIHF asettanut mitään muita sääntöjä? Meinaa jos esim. ei venäläinen KHL seura tai ei itävaltalainen EBEL seura haluaa osallistua, niin onko se mahdollista vai pitääkö osallistujat olla tätä nykyä sitten kansallisen sarjajärjestelmänsä ylimmältä tasolta?
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Continental Cup revamped

  Tuossa uutisessa muutoksista taannoin kerrottiin, mutta kyseisen uutisen pohjalta en osaa kysymykseesi vastata. Enkä lähde veikkaamaan puolesta enkä vastaan, kun kerta Orli Znojmokin pääsi CHL:ään EBEL:in kautta.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:

  Tänäänkin opin jotain uutta ja vaikka tuo uutinen jättää tuollaisenaan skidisti tulkinnan varaa, erilaisista tilanteista, niin Espoo Unitedin kohdalta on kuitenkin selvä. Eli kakkostasolta ei kutsuta mukaan, eikä toisaalta CHL:n perustajaliigoista voi Continental Cupin kautta paikkaa saada CHL:ään. Eli Espoo on mukana, kun taas jossain vaiheessa on Liigassa viiden parhaan joukossa. Ja mikäli tuota uutista ymmärsin, niin Continental Cupiin ei voi EBEL:istä hakea mukaan, eikä muistakaan CHL:n perustajaliigojen maista. Eli se käytännössä sulkisi yhden KHL joukkueen ulos.