Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No mikä paikka Suomessa nyt on niin miellyttävä paikka talvella, jos ei nyt Stadia oteta huomioon :D. No se siitä, meni offtopiciksi. Mutta hienoa kyllä saada Ramun tasoinen kaveri SaiPaan. Ei tämän tason kavereita ole SaiPassa ihan joka vuosi nähty, joten kyllä tästä kannattaa nauttia SaiPa fanina. Vaikka Ramstedt on pitänytkin sen välivuoden niin silti kova haku. Todella hyvä hankinta ja hienoa, että Ramu tekee paluun Liigaan. Tämmöiset nimimiehet tuo jo niitä katsojiakin lisää Kisapuistoon.
   
 2. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Edelliseen sen verran, että mikä tahansa paikka Suomessa on parempi kuin "stadi". Kerran olen käynyt enkä toista kertaa mene, koska Hakalissa on ihmisen hyvä olla.
  Mutta Ramstedt, kyllähän koko uran tilastot näyttää siltä, että pelimieshän kyseessä on. Välivuodesta sanoisin, että taito ei vuodessa katoa mutta pikkuvammat kyllä. Tuohon toiseen laitaan se voimahyökkääjä, niin meillä on tytöt liigan top-3 ketju!
   
  cosmic_rodeo, redpecka, Individual ja yksi muu tykkäävät tästä.
 3. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Toivon olevani tässä asiassa väärässä. Kyllä minä uskon, että Ramstedt tulee tekemään ihan hyvät pisteet, mutta uskon myös tehotilaston olevan pakkasella, mahdollisesti jopa pahasti, kauden päättyessä. Viime kaudella sain ainakin tarpeekseni Nättisen ja Tanuksen hiihtelystä, joten toivottavasti Ramu viitsii pukea työhaalarit päälle edes joka toiseen otteluun. Sentterin tehtäviin kuuluu kuitenkin paljon muutakin kuin pisteiden tekeminen. Plussaa toki siitä, että Ramun perhe muutti Lappeenrantaan, joten hänen ei tarvitse ajaa kilpaa Tertsin kanssa pääkaupunkiseudulle (tähän se hymiö).

  Olen koittanut miettiä tätä SaiPan pelaajahankintastrategiaa, mutta ainakaan vielä se ei ole minulle avautunut. Jos hankitaan vielä tuo Persson, joka ei myöskään käsittääkseni ole mikään raketti luistimilla, niin mitään kovin aktiivista pelitapaa tuskin SaiPalta ainakaan ensi kaudella nähdään. Vähän on jäänyt sellainen vaikutelma, että hankitaan vain hyviä pelaajia ja mietitään vasta sen jälkeen, kun joukkue on jo kasassa, että miten pelataan. Sitten taas ensi kaudella ihmetellään, että miten helvetissä tällä olemassa olevalla pelaajamateriaalilla ei riitä rahkeet toteuttamaan haluttua pelitapaa. Toivotaan, että tuossa on SaiPalla taustalla joku kuningasidea, joka ei vain aukea minulle. Minulla on kuitenkin tässä vaiheessa laskeneet jo odotukset ensi kautta kohtaan niin alas, että olen positiivisesti yllättynyt, mikäli SaiPan pelit jatkuvat vielä runkosarjan jälkeen.

  Lainaus:
  Ei ainakaan omasta mielestäni tarvitse mennä kuin viime kauden alkuun. Silloin oli laajuuttaa hyökkäyksessä ja huippumaalivahti. Ikävä kyllä Nättinen ja Tanus floppasivat aika pahasti ja SaiPa pelasi aika huonoa kiekkoa läpi kauden, mutta siitä huolimatta roikuttiin pitkään top-6 sijoituksen tuntumassa. Tulevan kauden joukkueelta tarvittaisiin mielestäni ihan nappisuoritusta tuonne top-6 sijoille, kun viime kaudella sinne olisi päästy perussuorituksella.
   
 4. FinnPete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tästä tuli pienoinen kutina. Yv, Persson maskissa, Kiekko kiertää pakkien kautta Ramstedtille, syöttää Zabolle ja jos ei suoraan vedosta mene sisään niin Persson viimeistelee.
   
 5. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Barneylle sen verran vastaisin että jokainen meistä katsoo kaverita eri silmillä ja itse kyllä luotan siihen että Ramu on terveenä ollessaan 100 kertaa parempi ykkössentteri, kun edellinen. Ainakin jos verrataan menneisyyttä ja nykyisyytä siihen että Ramulla on takana myös jokunen KHL peli jota ei ihan äkkiä tule edellisen kohdalle ihan äkkiä. Tässä on hyvin aikaa päästä sisälle joukkueeseen sekä fyysisesti että pelillisesti. Ei 30 kaveri ole vielä mikään vanhus. Liigassa ja meidän mm leijona joukkueessa oli vanhempia kaverita. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa ja ei siihen kauaa mene kun Ramu on kaukaan päädyn suosiossa.
  Syksyä odotellessa: https://www.google.fi/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch?v=wr97fNjrvI0&ved=0ahUKEwiQtIz5uMbiAhVSxMQBHWS_DZQQo7QBCBowAA&usg=AOvVaw1av0gid3WJzEBV5Icer61l
  Ps. Taisi viimeisessä kohdassa Ramu olla veskarina, et jos ei muuta paikka hänelle löydetä, niin laitetaan maalille :) :)
   
  Viimeksi muokattu: 31.05.2019 klo 22.20
 6. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Toimittaja: montako pistettä Ramu tekee ensikaudella?
  Tu: montako se voisi tehdä?
  Toimittaja: ehkä 5000
  Tu: lukitsen 5000 (eat shit cody)
   
 7. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Oli kesä taikka talvi, samaa paskaa suoltaa Tupaukko. Taattua tavaraa.

  Barneyn osalta sanoisin, että aika kovasti on reagoitu tuohon kärkipelaajien liikkeeseen, ketään ei kuitenkaan ole taidettu pitää erityisen huonoina luistelijoina, vaikka eivät mitään raketteja tulekaan olemaan.

  Huhupuolellahan mielenkiinto kohdistuu tuohon pakkiin, mahtaako olla kulisseissa jo kiinnitettynä vai vieläkö etsintä menossa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019 klo 05.45
  HUMPPAJUGEND tykkää tästä.
 8. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Jep, tämä vitsi ei vanhene. Kunyk on pelannut NHL:ssäkin, mutta Ramstedt on kovempi, koska pelannut KHL:ssä. Okei.

  Jännä juttu, että Kunyk kelpasi myös hallitsevan Suomen mestarin ykkössentteriksi (tai Lucenius saattaa olla piirretty ykkösketjun, mutta olen varma, että Kunyk av-taitojensa ansiosta pelaa lopulta enemmän)

  Mutta vakavasti mietittynä vertailu menee kyllä niin, että Ramstedt elää pisteistä, Kunyk taas pelasi enemmän kahden suunnan peliä eli toi pisteiden lisäksi muutakin.

  Kunyk teki viime kaudella 37 pistettä ja Ramstedtin on tehtävä selvästi enemmän ollakseen parempi, koska Kunyk toi jäälle muutakin. 45-50 pistettä ja olen tyytyväinen. Alle 40 pistettä ja olen pettynyt.
   
  jalperi, Heretic & Barney tykkäävät tästä.
 9. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Ei vielä yhden änäripelin kokemuksella puhuisi että pelannut nhl.ssä. :)
  Lainaus:
  Helppo teitä on hiillostaa, mutta sitä saa mitä tilaa jos hiekkalaatikolta leluja etsii.
  Tosiasiassa jos tullaan nykyhetkeen, niin elän kyllä itse siinä toivossa että Ramu tulisi paikkaamaan vallan hyvin "ykkössentterin" roolin. Ei tuo vielä valmiilta joukkueelta kuitenkaan vaikuta. Huutaa kiekollista pakkia ja ainakin yhtä kunnon hyökkääjää... Voisi tuolla puollustuksessa olla myös jotain voimaakin... Pelitapa tai muihin juttuihin en ota kantaa, kun niistä en mitään osaa sanoa. On siellä sitten vielä ne kysymysmerkit kuinka monta peliä pelaavat ennenkuin ovat telakalla. Siksi rotaatiota tulisi olla valmiina heidän tilalleen.
   
 10. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vai että kumpi on kovempi seppä, Ramstedt vai Kunyk? Kunyk on varmasti kokonaisvaltaisempi pelaaja kun Ramstedt, mutta siitä huolimatta ottaisin nyt mielummin ykkössentteriksi Ramun. Perustelut: SaiPa tulee nousemaan tai kaatumaan ensi kaudella ykköskentän mukana. Zaborsky on SaiPan kaikkien aikojen kallein ukko, ja tästä kaverista pitää saada kaikki tehot ulos. Ramulla on mielestäni paremmat referenssit ruokkimaan Tomasta, tästä osoituksena se muutaman vuoden takainen kausi, kun nuo kaksi veijaria latoivat yhteensä 100 pistettä Hifkissä. Lisäksi Lehterän mainitsemat kuppikunnat ja huono joukkuehenki yms jotka vaativat isoja muutoksia joukkueen dynamiikkaan. Eli tämä on hyvä uutinen.
   
  Krepo ja redpecka tykkäävät tästä.
 11. Gennadi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, R.I.P M-juna
  Kaksi pakkia, AHL/EBEL/DHL/Allsvenskan missä?

  Mun mielestä tuo nimimerkki @Tupaukon arvostelu alkaa mennä jo ajojahdiksi ja vittuiluksi. Eikö tämä ole vapaa foorumi mihin saa kirjoitella mielipiteitä? Jos hän on sitä mieltä niin olkoon, tarviiko sitä kaivella koko ajan ja pönkittää omaa nasevuuttaan?
   
  Krepo tykkää tästä.
 12. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Yksi pakki tulossa ja yksi hyökkääjä.
   
 13. Gennadi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, R.I.P M-juna
  Lainaus:
  Ei tule riittämään mitenkään, Seppälä, Salo ja Kojo kunnon pakkeja tähän kurimukseen. Kaksi pakkia ja hyökkääjä tarvitaan ehdottomasti.
   
  Herra Jaakko tykkää tästä.
 14. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sen näkee sitten riittääkö vaiko ei. Yksi sieltä on vain tulossa
   
 15. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Tuparilla on ihan hyvät jutut, ja Gennadin kommentista olen täysin samaa mieltä.

  SaiPasta löytyy niitä suosikkeja, inhokkeja ja nevareita meille kaikille. SaiPan joukkue on aina sellainen ettei siellä laiskurit pärjää, ainakaan ne eivät jää yleisöltä jäällä piiloon.

  Tasoa saa nostaa moni toivo, ja eniten odotan että kesällä omatoiminen maistuu. Kovia lahjakkuuksia ei taida nykyinen joukko oikein sisältää, joten ainut konsti päästä ylöspäin on tehdä huolella töitä.

  Lehterä ei tähtiä osaa itsekseen tehdä, se vaatii myös pelaajalta oman nupin ja kropan käyttöä. Tuskinpa SaiPassa jaetaan vapaalippuja kenellekään ennen kauden alkua. Toivotaan samalla että Zaborsk ja Ramsted toisivat jotain uutta ideaa peliin.
   
 16. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Selvä juttu. Ja kaipa sitä voi myöhemminkin reagoida jos tarvetta ilmenee jossain muodossa.

  Siirtorajalla täytyy olla taas aktiivisena ja osoittaa, että täällä pyritään oikeasti menestymään. (Ellei sitten olla pohjamudissa ja kaupataan ramut itse pois.) Sillä viime rajallahan Ana sanoi ettei rahallakaan saa pelaajia Lappeeseen. Mielestäni tässäkin on yksi syy miksi näitä pitää tehdä vuodesta toiseen vaikka @AaTee maisesti tuntuisikin rahan tuhlaukselta. Pakko se on vain yrittää vakuuttaa ja pommittaa niitä agentteja joka vuosi kyllästymiseen asti, jotta ne alkavat noteerata tuon pikku kaupungin tuolta rajan tuntumasta.

  Mistään en mitään tiedä, mutta tällaisissa mielikuvissa elelen.
   
 17. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Meidän peli, heidän peli, SaiPan peli? Syksyllä on mielenkiintoista nähdä, mihin muottiin Tertsi yrittää joukkojaan sulloa. Porukka vaikuttaa sen verran heterogeeniselta, että yksi ainoa ja oikea tapa toteuttaa pelisuunnitelmaa voi olla vaikeaa. Ykkösketjua lukuunottamatta taitoa ei hirveästi ole, joten ottaisin mallia leijonista. Yhteistyökiekolla pleijareihin. Lisäksi antaisin staroille oikeuden sopia juttuja keskenään, pääasia että verkot laulaa tasaisesti vastustajan päässä.
   
 18. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Lainaus:
  Mitä sitten Autio, Riikola ja Sneck ovat?

  Näiden lisäksi uskon, että Torikka voi esiintyä reilusti edukseen ensi kaudella.
   
  rattussovjeticus tykkää tästä.
 19. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Tässä tämä tiivistettynä. Ramstedt on kuitenkin urallaan ylittänyt tuon 45 pistettä Liigassa tasan kerran ja 40 pistettäkin vain kaksi kertaa. Todennäköisin lopputulos on varmaan joku 35 tehopistettä ja tehotilasto pakkasella. Jos Ramun puolustuspelaaminen ja asenne ovat parantuneet välivuoden aikana, niin vähempikin pistemäärä voi kelvata, mutta en pidättele hengitystä sitä odotellessa.
   
 20. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Lainaus:
  Sinällään samaa mieltä siitä että menee vähän liialliseksi. Kuitenkin jääkiekkoaiheisella keskustelufoorumilla jos väittää jotain pelaajaa kerta toisensa jälkeen huonoksi/kaataa syytä hänen niskaan, niin olisi kiva kuulla perusteluja väitteelle. Alkaa se pännimään jos kymmeniä kertoja tullaan yhtä pelaajaa syyttämään niin että perustelut ovat tyyliin "ei puolustanut kunnolla tuota tilannetta" kun sentteri on 3-2 tilanteessa puolustajan paikalla... Voin minäkin alkaa väittämään joka pelin jälkeen perustelematta että Elmeri Kaksonen on SaiPan paras hyökkääjä moneen vuoteen, mutta ei se kovin mielekästä keskustelua olisi.

  Jotenkin itsellä tunne, että Kunyk rikkoo Kerhossa 40 pisteen rajan hyvällä +/- tilastolla. Melkein tekisi mieli heittää sellainen veto ilmoille että Kunykilla on kauden päätteeksi isompi lukema kuin Ramulla kun lasketaan pisteet ja plusmiinuslukema yhteen...
   
 21. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Mitä hän tuon yhden pelin teki jos ei pelannut? Oli huoltajana?

  Jos yksi peli NHL:ssä ei merkkaa mitään, niin pääseekö sinne siis kuka tahansa sen yhden pelin pelaamaan ilman mitään osaamista,?
   
  Pedretti tykkää tästä.
 22. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Ramstedt ei ole koskaan pelannut NHL eikä tule koskaan pelaamaankaan. Jo siinä on iso ero noiden kahden välillä.

  Vähän kyllä huolettaa jos vain yksi pakki saapuu. Hyökkäyspään tehoista en ole huolissani mutta meneekö pelit maalintekokilpailuksi? Jo viime kaudella pakit oli monesti helisemässä ja nyt tilanne on vielä pykälän heikompi plus kokemattomammat veskarit, 5-5 pelejä tulosvetoon ensi kaudella.

  Toivottavasti ne puuttuvat palaset löytyy/julkaistaan pian. Ruotsin mieshän taitaa jo treeneissä olla huhujen mukaan.
   
 23. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Yksi skenaario voi olla, että nimenomaan headcoach Lehterä on halunnut valmiita kokeneempia "huippupelaajia", jotka johtaa edestä. Zabo ja Ramu eivät ole kopissa mitään Ville Kohoja, mutta kun tiukka peli on tasan, tämä kaksikko tietää miten tehdään maali ja voitetaan peli. Ramu ei varmaankaan tule olemaan Liigan paras sentteri (ellei nyt aivan hirmutehoja paina), koska kiekoton peli on selkeä heikkous, mutta tehoja tulee vaikka jalka olisi vähän tukossa. Ramu - Zabo on valmis kaksikko kemioiden puolesta, ja jos leveyttä haluaa, molemmat pärjää erikseenkin.

  Ramu on abaut parasta mitä SaiPa voi sentteriksi saada. Riskit on välivuoden vuoksi olemassa, mutta vähän pelejä alle ja tuntuma varmasti löytyy. Olisi ollut liian riskialtis haku IFK:n kaltaisen joukkueen 1.sentteriksi, mutta SaiPalle ja Lehterälle hieno mahdollisuus. Onnea kahdesta kovasta hausta.

  E: Värikkäitä pelaajia myöskin molemmat, joten tunne elämyksiä saatte pitkään runkosarjaan.
   
  Viimeksi muokattu: 02.06.2019 klo 02.40
  redpecka tykkää tästä.
 24. atsku Jäsen

  Aika jännä tilanne, SaiPa vihdoinkin vahvistaa joukkuetta kansallisesti tunnetuilla hyvillä pelaajilla ja täällä tietyt fanit ovat kärmeissään. Nyt meillä on pelaajia, jotka myyvät pääsylippuja ja tuovat lisäarvoa joukkueeseen, missä hiertää? Nyt mennään juuri oikeaan suuntaan, Kunykin tilalla Ramstedt on nimenomaan ulkojääkiekollisesti 100 kertaa parempi pelaaja: maankuulu, sanavalmis ja aivan varmasti mediaa ja yleisöä kiinnostava persoona. Pelillisesti puhutaan samantasoisista pelaajista.
   
  17Kovalchuk ja anthax tykkäävät tästä.
 25. Torsti56 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Stars, Blue Jackets
  Lainaus:
  Varmasti tulee tekemään
  Lainaus:
  Ei millään pahalla sua ja tupaukkelia kohtaan mutta nämä "Ramstedt on 100 kertaa parempi sentteri kuin Kunyk" on jo vähän liikaa ja mitä vittua sanavalmius kuuluu sentteri osaamiseen. Eli saman voisi kääntää että yhdellä Teemulla saisi 100 Kunykkia jpukkueeseen.