Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Artyukhin, 15.02.2016 klo 13.59.

 1. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Torsti56, mirasane, Barney, Jubomir? Onko teillä tietoa miksi Kunykin kanssa ei tehty jatkosopparia? Miksi valitsi Hpk.n? Saatiinko tänne Ramu halvemmalla vai miten homma oikeastaan on mennyt. Mikäli Kunyk on huomattavasti parempi kaikinpuolin kun Ramu, niin luulisi muunkin maailman sen huomanneen ja ottajia olisi ollut suomen rajojen ulkopuolellakin? Joku tässä yhtälössä ei nyt okein minun mielestä toimi. Siitän en jaksa väitellä kuka on hyvä ja kuka paska, vaan nyt olisi hyvä pelkästään saada selville miksei SaiPa halunnut jatkaa sopparia? Vai eikö Kunyk halunnut jatkaa SaiPassa?
   
 2. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eiköhän tässä ollut kyse siitä, että Kunyk ei halunnut jatkaa SaiPassa, eikä Tertsikään välttämättä kaivannut Kunykia ensi kauden joukkueeseensa. Peliillisesti Kunykin panos oli varmaan kelvollinen, mutta kauden aikana ilmenneet "kuppikuntaistumiset" varmasti sinetöivät sen, ettei viime kauden ulkkareista haluttu ehdoin tahdoin pitää kiinni. Lisäksi Tertsi kaipasi pukukoppiin lisää elämää, ja ainakin videohaastattelujen perusteella Kunyk, Morley ja Goodwin tuntuivat olevan kaikki enempi asialinjan persoonallisuuksia. Aikansa kutakin.
   
  redpecka tykkää tästä.
 3. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Spekuloin.

  Kaks tasasen hyvää kautta Suomessa herättäneet mielenkiintoa, mutteivat räjäyttäneet saluunan ovia apposen ammolleen.

  Kerho on tiennyt jo hyvän aikaa (ekat "varmat" Turunen/Paajanen jo marraskuussa) menettävänsä avainhyökkääjiä (+Leino) ja kartottaneet pitkään paikkaajia. Kunyk ja Tikka tulleet kuvioihin keskikaistan vahvistuksina jossain vaiheessa.

  Lähtijät luovat haasteita, mutta toisaalta vapauttavat resursseja. Lisäksi edessä oli tuleva mestaruudesta tietämättä juhlakausi, johon yleensä ollaan valmiita satsaamaan keskivertoa enemmän. Kerho iski katseensa/kyntensä Kunykiin ja tarjosivat maltillista palkankorotusta. Kunyk viihtynyt Lappeessa hyvin 2 vuotta, mutta taas oli aika muutoksen ja seuraavan askeleen, sekä siirtymisen itärajalta lähemmäs ruuhka-Suomea.
   
 4. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Paremmat menestysmahdollisuudet, todennäköisesti vähintään sama palkkataso sekä paras valmennus, jota Suomesta saa tällä hetkellä. Jos rahamääräisesti molemmat joukkueet tarjoavat samanlaista sopimusta, niin eiköhän jotain Kohoa lukuunottamatta käytännössä kaikki pelaajat menisi ensi kaudeksi mieluummin Hämeenlinnaan. Voihan se myös olla, että SaiPa ei ole edes tarjonnut jatkosopimusta, jos yhteistyö esimerkiksi valmennuksen kanssa ei toiminut. Toisaalta SaiPa ei tarjonnut kunnon tarjousta edes Maalahdelle, joten ehkä tuota joukkuetta haluttiin vain uudistaa vähän kovemmalla kädellä.
   
 5. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eikai tässä kukaan ole väittänytkään, että Kunyk on kaikin puolin parempi kuin Ramu, ei nyt vaan edelleenkään halua miestä upottaa suohon, vaikka HPK:ssa pelaakin. Näiden sentterien vahvuudet on vaan aikalailla eri asioissa. Kyllä Ramstedissa on sellaista poikkeuksellista hyökkäyspään osaamista, mistä SaiPassa monena kautena on vain voitu haaveilla. Kunukin kohdalla SaiPa taival tuli päätökseen ja epäilen sen olleen lopulta molemminpuolista tahtoa.
   
 6. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Huhujen mukaan Lehterä oli syy minkä takia ulkkarit lähinnä Kunyk ja Morley lähtivät. Morleyn kohdalla varmasti suuri palkan korotus myös tiedossa.
   
 7. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näin on monelta taholta kuultu pitkin kevättä. Ja se tässä hieman huolettaakin. On hienoa, jos valmennus on katsellut peiliin ja tehnyt päätelmiä ja korjauksia. Mm-kisojen aikaan oli kätevää vertailla studiossa valmentajien olemusta ja tietotaitoa sekä ulosantia. Itseäni miellyttivät erityisesti Ville Nieminen ja Karri Kivi. Aika monet pelaajat tuntuvat myös haluavan heidän joukkueisiinsa. Liigapleijareiden aikaan panin myös merkille Mannerin rauhallisen mutta napakan työskentelyn. En sano, että meillä olisi tyystin toisin, mutta kenties jonkin sortin skarppaamisen paikka. Mikä on oleellista ja tarpeellista, mikä taasen turhaa rähinää ja kohinaa.
   
  Heretic, Daywalker-75 & Ferris tykkäävät tästä.
 8. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Eikä tainnut rajoittua pelkkiin ulkkareihin ne ketkä Lehterän takia vaihtoivat maisemaa.

  Sitä vaan tulee mietittyä, että kuinka moni ihminen oikeesti pystyy muuttamaan luonnettaan tai käyttäytymismalliaan tuosta vaan päättämällä? Veikkaan, että aika harvassa ovat ja sen takia tässä on pelko vähän persiissä.
   
  Heretic, Taffel & redpecka tykkäävät tästä.
 9. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Luin tossa aamulla kalaa uistellessa artikkelin Jukka Jalosesta, missä todettiin että Jukka oli myös uransa alkuvuosina raakile valmentajana. Teki analyysiä itsestään ja tajus mitä osaa ja mitä ei, ja rohkeni pyytää apua huonojen puoltensa tueksi. Toivotaan Teron osalta samaa. Eka kausi meni hyvin ja yksilöt kehittyi, toka meni penkin alle, katsotaan miten kolmas lähtee liikkeelle. Muistutan vielä A. Pennasen 2. kaudesta HPKn peräsimessä, ei ollut mikään erikoinen sesonki.
   
 10. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Pennanen vei Kerhon ja Kapanen KalPan ekalla kaudellaan top-6, tokat kaudet kyykkäs. No, Samille ei sitä kolmatta nyt tuukaan.
   
 11. God #88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, #88, Saipa
  Lainaus:
  Näin se taisi olla monen pelaajan kohdalla ja valitettavaa on myös se, että luotan lähteisiini sen verran, että ei oikein mene edes huhuna.
   
  Ferris tykkää tästä.
 12. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Onko uutta maalivahtia tulossa Saipaan?
   
 13. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Riippuu ja roikkuu jatkaako Westerholm Nääsvillessä vai tuleeko Lappeenrantaan. Vaikka komian kauden vetikin Ketterässä tää Kaarlehto ni ei kyllä liigaan lähdetä tällä. Oisin itse ottanut joko Engrenin tai Tuohimaan IFKsta mutta kaikkea ei voi edes rahalla saada.

  Engren - Kaarlehto - X

  Toi olis ollut ihan ok, mutta ens kauden veskarit

  Westerholm - Kaarlehto

  High risk - High reward parhaimillaan. Tätä toivoo niin moni SaiPafani ja niin moni ukko toimistolla ettei siellä paljon luotolla vedetä ennen kauden alkua. On nimittäin onnistuessaan halpa kaksikko ja siinä sitten niistetään näitä rahaseurojen veskoja.

  Toivon että Westerholm tänne jäädessään onnistuu, mutta luotto ei ole noilla pelimäärillä kova. Liigan ykkösveskan saappaat on isot, täytätkö ne ~20 ottelun aloitusmäärillä? Tällä hetkellä en usko että täyttää, mutta saa yllättää. Jos et täytä, kiire tulee hankkia ykkösveskari.
   
 14. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Aika kova riskipeli mikäli Kaarlehto-Westerholm.
   
 15. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Toisaalta, ensimmäisen kauden jälkeen kaikki tuntuivat olevan Lehterään tyytyväisiä, vaikka kevään päätteeksi TPS:ltä tulikin turpaan. Muuttiko Tertsi "luonnettaan ja käyttäytymismalliaan" kesällä 2019? Esimerkiksi Kunykin juhlakauden jatkosopimus julkistettiin helmikuussa 2018.

  Viime syksynä Tertsi antoi ensin liikaa vapauksia pelaajille, ja joutui myöhemmin tekemään korjausliikkeitä, kun joidenkin pelaajien omatoimiharjoittelu jäi tekemättä. Tästä eivät tietenkään kaikki pitäneet, mutta jos ei treeni maistu, niin minun puolestani saa jatkaa uraansa muualla kuin SaiPassa. Kannattaa myös muistaa, että viime kauden kuluessa Joni Nikko ja Santeri Virtanen laittoivat nimensä kahden vuoden jatkosopimukseen. Jos Lehterän persoona tai valmennusmenetelmät eivät olisi heille sopineet, olisi uuden työnantajan löytäminen Nikolle ja Virtaselle ollut piece of cake. Ei olisi agentin tarvinut montaa sähköpostia lähettää.
   
 16. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Siinähän sanotaan ihan selkeällä suomenkielellä "ulkojääkiekollisesti 100 kertaa parempi"
   
  atsku tykkää tästä.
 17. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eipä tuossa hirveästi ole vaihtoehtoja, jos Westerholm ei jää Amerikkaan. Molemmat tarvii pelejä liigatasolla eli kolmas lähtökohtaisesti eniten pelaava maalivahti ei ole vaihtoehto. Westerholm torjui viime kauden pelit hieman Tuohimaata paremmilla tilastoilla, sillä saanee edun kauteen lähdettäessä. Bäckströminhän voisi yrittää palkata kolmanneksi maalivahdiksi mentoroimaan kavereita(ja ottamaan vastuuta, jos poikien kasetti ei kestä) safety ratkaisussa, mutta olisiko sekään järkevää?
   
 18. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Tuohimaa kypsyi kukkaansa viimeistään silloin, kun hänet heitettiin Markkasta paikkaamaan SaiPan ala-aste puolustuksen taakse maankuululla katastrofikaudella. Käyköön sama Westerholmille. ;) Kovaa ajoo vaan! (jos hän siis meillä pelaa toim.huom. kuva. ois. kiva.)
   
 19. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Pakisto on paperilla sellainen että moken on syytä olla hyvässä vireessä, tai sitten keskialueen träppi ja sen jälkeinen siilipuolustuspeli on Lehterän tulevan kauden ainut pelikirjan lehti. Aika kaukana ollaan SHL kiekosta silloin.

  Siellä on osa pakeista nykyisellä tasolla ihan pujottelukeppikamaa, onneksi on kesä aikaa korjata tekemistä.
   
 20. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Kyllähän tuo kuulostaa siltä, että ennen kauden alkua tulee vain se yksi kärkipakki. Salon uskotaan jatkavan siitä mihin viime kauden päätti ja olevan toinen selkeä kärkipakki. Minä kuulun siihen kaartiin, joka uskoo Seppälän pystyvän korvaavan Maalahden. Ehkä ne näyttävät koko kentän riplailut jää uupumaan, mutta muuten paikkaa Maalahden. Riikola palaa SaiPa-moodiin ja ottaa paikan Top5:stä. Vainio, Kojo, Sneck ja Torikka täyttävät sitten kaksi viimeistä ruutua. Eli pakisto kauden avaukseen muotoa.

  xxx - Salo
  Seppälä - Riikola
  Autio - Vainio
  Kojo

  Lokakuussa sitten verorajalle vahvistusta lisää puolustukseen tarpeen mukaan.
   
 21. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Tuossa KUN käy niin, että vaikkapa Salo ja Autio loukkaantuvat, niin kaikki kynnelle kykenevät ovat rivissä ja 10min kavereiden pitäisi pelata 20min. Lisäloukit on taas taattu. Voi veljet.
   
  Taffel tykkää tästä.
 22. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Voip olla että taas kauden jälkeen käärmeöljymies vertailee näitä HPK:n vastaaviin ja huutaa ''en vaihtais''.

  Tämä pitää tietenkin oletuksen että on kauden päättyessä täällä.
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2019 klo 16.32
 23. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Minkätyyppinen on tuo vielä haettava pakki, vahva oman pään luuta vai hyökkäykseen ja ylivoimaan jotain tuova? Itse olen jostain saanut käsityksen, että haetaan jotain kichtonia, maalahtea tai sen tapaista.

  Jos siis näin on, niin ei ole liikaa papua tuossa ryhmässä. Riikola kai kykenee jonkinlaiseen perus fyysiseen peliin, mutta Kojollehan tuossa lankeaa vastuu isännän roolista. Kojosta ei moni tykkää, eikä siinä, aina saisi olla parempi tai SaiPa voisi hankkia parempia, mutta nyt kun on näin niin pakko vain toivoa Kojon vauhdin ja ällin riittävän.
   
 24. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Minulla on sellainen fiilis, että tämä hankintastrategian muutos on Lehterästä lähtöisin (toki muiden hyväksymä). Hän haluaa kokeilla itseään myös oikeasti huippupelaajien valmentajana (sekä ulkomaalaisten että kotimaalaisten). Toki Maalahti, Kunyk ja Morley voi laskea huipuiksi, mutta eivät olleet sitä SaiPaan tullessaan. Ja minusta ihan piristävää kokeilla vaihteeksi tällaista. Tirkkosen aikaan mentiin Tuomenoksan löydöillä. Nyt meillä on uudestaan mahdollisesti huippuvalmentaja, mutta tuleva kausi kertoo siitä paljon. Joo vielä sinne joku tekijämies tarvitaan, mutta eiköhän ne ennen kauden alkua tai viimeistään verorajalla sinne kotiseudulle eksy.
   
 25. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Mulla on taas sellainen fiilis että Tertsin ensimäinen kausi oli vähän sellainen suonenveto, missä valmentaja oli vähän arka omissa tekemissään ja ei lähtenyt mikromanageroimaan joukkueen tekemistä. Ilmapiiri oli hyvä ja jengi pelasi toisilleen. Toiselle kaudelle tultaessa Tertsi oli tehnyt analyysin että ensimmäisen kauden menestys johtui hänestä ja hän päätti lisätä omaa tekemistään joukkueen kanssa. Alkoi eräänlainen Tertsin akatemia missä eri pelaajat laitettiin eri kategorioihin, toiset sai juosta yökerhossa ja toiset olivat sitten koirankopissa. Tulos nähtiin keväällä.

  Tulevan kauden joukkue on tällä hetkellä joukko mestis pelaajia plus pari entistä huippua. Hyvällä valmennuksella voi tulla ns. mestiksen mestaruus (#10 sija).
   
  redpecka tykkää tästä.