SaiPa Oy:n tulevaisuus

  • 1 347 845
  • 5 779

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Meinaat siis oikeasti että on jokapäiväistä että SaiPassa pelaa EHT-tasoisia pelaajia? Jos et arvosta maaotteluita ja koet että joku on mielestäsi ollut parempi niin mitä tuohon nyt voi edes välttää vastaan. Luulisi nyt että näiden SaiPassa pelanneiden EHT pelaajien lista olisi pidempi kuin on, mutta kun ei vaan ole. Ei noita dissattuja EHT tasoisiakaan pelaajia ole ollut kuin käytännössä yksi viiteen vuoteen.

Tyler Morley pelasi täällä kauden. Ihan kiva krediitti scoutille, mutta ei UTJ:lle jonka jotenkin odottaisi tuovan jatkuvuutta. Sinä koet UTJ:n pelaajien tarkkailijaksi ja scoutiksi, itse näen homman huomattavasti laajemmaksi ja kauaskantoisemmaksi ja oikeasti koko organisaatiota kehittäväksi. Se että kykenee hakemaan joitakin hakuja jostain mutasarjoista joista tulee kantavia pelaajia ilman jatkuvuutta on ihan yhtä tyhjän kanssa kuin yhtä kautta nähden. En vain ymmärrä miksi näitä ei ole saatu sitoutettua koskaa aiemmin kuin kaudeksi-kahdeksi kun rekrytointi on tehty? Luulisi nyt jos oikeasti on joku mystinen kyky nähdä tämä potentiaali nämäkin olisi siinä vaiheessa helppo sainata vaikka pariksi-kolmeksi vuodeksi?
En meinaa, enkä tiedä, miksi ajattelisit, että meinaisin. Arvostan kyllä maaotteluita, mutta pysyn sanassani: EHT-leima ei tee pelaajasta yhtään sen ihmeellisempää kuin mitä tämä on. Sillä selvä. Maalahti esimerkiksi pelasi molemmissa SaiPoissa, mutten pidä EHT-Maalahtea yhtään sen parempana pelaajana.

En myöskään koe UTJ:aa erityisesti pelaajatarkkailijaksi ja scoutiksi, vaan tekstiseinän välttämiseksi halusin tiiviissä muodossa antaa sinulle esimerkin siitä, millaisissa tilanteissa UTJ voi olla korvaamaton. Ihan samaa mieltä olen siis siitä, että UTJ:n homma on huolehtia urheilupuolen jatkumosta ja isosta kuvasta.

Jos SaiPan resurssit ja pelaajan halu antaisivat periksi, niin lupaavia pelaajia varmaan kiinnitettäisiinkin useaksi vuodeksi kerrallaan oikealta, vasemmalta ja niiden välistä. Aika ilmiselvästi näin ei kuitenkaan ole.

Jos SaiPa olisi saanut valita, niin Morley olisi varmaan kiinnitetty useammaksi vuodeksi. SaiPa ei vaan ollut sopimuksen ainut osapuoli, vaan Morley agentteineen varmaan näki SaiPan ponnahduslautana isompien massien luokse. Tehtiin vuoden sopimus, ja SaiPalle jäi edelleen mahdollisuus houkutella myöhemmin tämä jäämään toiseksi vuodeksi, mutta toisaalta Lehterän projekti näytti tässä kohtaa kypsältä sellaiselle superkaudelle, ettei vuoden pestikään ollut SaiPalle mikään ongelma. Joukkue vaikutti vahvalta, ja siihen yksi ylimääräinen taitosentteri oli vain plussaa. Lehterä kuitenkin sabotoi joukkueen pelaamisen täysin, ja kauden jälkeen ilmeisesti linjasi, ettei halua enää pohjoisamerikkalaisia joukkueeseensa kuppikuntaistumisen vuoksi, ja koko hyvällä tasolla suorittanut Amerikan remmi sai lähtöpassit. Tämä yhdistettynä Morleyn suolaiseksi nousseeseen hintaan ja pelaajan vahvasti oletettuun haluun pelata ihan kenen tahansa muun kuin Lehterän valmennuksessa sinetöi homman, ja Morley siirtyi muualle. En näe miten tuosta koko kuviosta voi vetää sellaisen johtopäätöksen, että Tuomenoksa oli lyhytnäköinen ja tyhmä kun hankki Morleyn.

En ymmärrä, miksi vääntelet sanomisiani näin räikeästi, mutta siis en todellakaan ole väittänyt, että Tuomenoksalla tai kellään muullakaan olisi jokin mystinen kyky nähdä potentiaali. Mielestäni sanoin aika selkeästi, että kyseessä ei nimenomaan ole mikään mystinen kyky, vaan että UTJ:n näkemä vaiva mahdollistaa huolelliset ja onnistuneet pelaajahankinnat. Tällä hetkellä SaiPalla on tätä resurssia niukalti, koska sama mies hoitaa TJ:n ja UTJ:n hommat, ja minun ja suunnilleen kaikkien asiaa kommentoineiden mielestä tämä on ongelma.
 
Suosikkijoukkue
Kaikki suomalainen jääkiekko
En myöskään koe UTJ:aa erityisesti pelaajatarkkailijaksi ja scoutiksi, vaan tekstiseinän välttämiseksi halusin tiiviissä muodossa antaa sinulle esimerkin siitä, millaisissa tilanteissa UTJ voi olla korvaamaton. Ihan samaa mieltä olen siis siitä, että UTJ:n homma on huolehtia urheilupuolen jatkumosta ja isosta kuvasta.

(...)

En ymmärrä, miksi vääntelet sanomisiani näin räikeästi, mutta siis en todellakaan ole väittänyt, että Tuomenoksalla tai kellään muullakaan olisi jokin mystinen kyky nähdä potentiaali. Mielestäni sanoin aika selkeästi, että kyseessä ei nimenomaan ole mikään mystinen kyky, vaan että UTJ:n näkemä vaiva mahdollistaa huolelliset ja onnistuneet pelaajahankinnat. Tällä hetkellä SaiPalla on tätä resurssia niukalti, koska sama mies hoitaa TJ:n ja UTJ:n hommat, ja minun ja suunnilleen kaikkien asiaa kommentoineiden mielestä tämä on ongelma.
Ihan puhtaasti taloudellisista syistä Suomessa UTJ:n rooli on laajempi kuin esim. muualla Euroopassa, jossa UTJ:lla on apunaan täysipäiväisiä pelaajatarkkailijoita ja muita henkilöitä, jotka hoitavat sen 100h kiekkoa viikkoon ja raportoivat tästä UTJ:lle. Tämä tekee valitettavasti Suomessa sen tilanteen, että UTJ:n vastuulle jää käytännössä kaikki urheilupuoleen liittyvä ja tukea esimerkiksi pelaajatarkkailuun ei ole liikaa saatavilla. Tietysti valmennus vastaa päivittäisestä joukkueen suorittamisesta ja junioripuolella omat henkilöt vastaa junioripuolen päivittäisestä tekemisestä, mutta muuten UTJ jää kohtalaisen yksin ja vastuualue on suurempi kuin muualla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Jos sama henkilö toimii vielä TJ:nä niin on helppo nähdä, että tunnit loppuvat päivästä kesken ja tässä annetaan tasoitusta kilpailijoille.

Taloudellinen tilanne antaa aika pitkälti kehyksen urheilupuolelle ja vaikuttaa todella paljon siihen, mitä UTJ pystyy tekemään. Jos UTJ saa käyttönsä sarjan kärkibudjetin, epäonnistuneilla pelaajarekryillä on pienempi vaikutus kokonaiskuvaan, koska usein laajuutta on todennäköisesti enemmän käytössä. Pienen budjetin joukkueilla taas epäonnistuneet pelaajarekryt näkyvät voimakkaammin ja siksi UTJ:n osaamisella on isompi vaikutus pienen budjetin joukkueiden suorittamiseen. Pienen budjetin joukkueen rakennuksessa isoin asia on löytää ne pelaajat, jotka pystyvät pienemmällä palkalla pelaamaan isompaa roolia kuin aikaisempina kausina tai kehittyvät aikavälillä X haluttuun rooliin. Pelaajatarkkailun rooli on tämän vuoksi todella merkittävä. Jos joukkuetta rakennetaan pääsääntöisesti vain vuoden sopimuksilla niin minusta täytyy UTJ:n osaaminen kyseenalaistaa. Mistä se teidän mielestä kertoo, jos A-junnuille ja yksittäisille runkopelaajille ollaan valmiita sorvaamaan pidempi kuin vuoden sopimus? Jos joukkue toimii runkopelaajille vain ponnahduslautana joka kausi, ei nouseminen pysyvästi voittavaksi joukkueeksi ole minusta mahdollista.

Ennustaminen on tietysti mahdotonta, mutta harvan pelaajan kohdalla tarvitsee mitään ennustaa. Jos UTJ ymmärtää peliä, numeroita ja taustatyön kautta persoonallisuus, urakehitys jne on selvitetty, pelaaja on aika pitkälle mahdollista analysoida kokonaisuutena. Lisäksi tietysti pitää tietää, mitä on hakemassa. SaiPan tapauksessa isoin asia on löytää se henkilö, joka on valmis laittamaan ns. tunnit sisään. Kyseessä ei todellakaan ole mikään helppo työpaikka ja siksi henkilöltä vaaditaan intohimoa ja halua onnistua, jotta jaksaa tehdä pyyteettömästi työtä tuijottamatta liikaa kelloa. Tämän hetken SaiPan taloudellinen tilanne ei varmasti mahdollista "kokeneen urheilujohtajan" hankkimista muualta, joten toivoisin, että rekrytoinnissa keskityttäisiin rohkeasti löytämään uusi potentiaalinen tekijä, joka ei välttämättä ole kuumin nimi markkinoilla. Sitouttaminen pidemmäksi aikaa seuraan olisi huomattavasti helpompaa, kun seura pystyisi osoittamaan luottamusta muutenkin kuin pelkällä palkkanauhalla.

Minusta Liigassa ei ole tällä hetkellä yhtään sellaista joukkuetta, jossa urheilujohtajaa hyödynnettäisiin kumppaniverkoston/fanien/viestinnän näkökulmasta niin hyvin kuin mahdollista. Tässä olisi SaiPalla iso mahdollisuus saavuttaa kilpailuetua tulevaisuudessa, jos rekrytoinnissa vain onnistutaan nopeasti. Taloudelliset hyödyt tulevaisuudessa voivat olla merkittävät, jos tämä näkökulma otetaan heti yhdeksi painopisteeksi UTJ:n työssä.
 

Kivisalmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Markkanen puhuu ihan löysiä ja vatkulia suussa, kun toteaa että UTJ tulee ENSI kesänä. Eihän tässä ole mitään logiikka: olisiko ensi keväänä tai kesänä sitten jostain ilmestynyt rahaa palkata UTJ, jos sitä rahaa ei nyt ole? Markkanen ei vain voi sanoa sitä suoraan, ettei rahaa tähän löydy. Nyt pelaajatarkkailua hoitaa sitten Markkanen yksinään - tätä monttua vaan kaivetaan entistä syvemmälle.

Olisiko se niin paljon omistajilta pyydetty, että laitettaisiin porukalla rahaa pottiin ja palkattaisiin mitat täyttävä UTJ, joka voisi auttaa jo ensi kauden joukkueen rakentamiseen, jos ensi kaudella nyt edes pelataa? Miksi SaiPa sitten edes pelaa smliigaa jos näin tärkeään rekrytointiin yhtiössä ei ole varaa? Nyt pitäisi vielä palkata viestintä- ja markkinointiosaaja..

Kitsastelu urheilupuolella on juurikin johtanut näihin muihin sekoiluihin hallin ulkopuolella. Ja jos ei rahaa ole niin parempi antaa paikka vaikka Jokereille tai Espoolle.
 

Mustakulkkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Jokerit, Suomen maajoukkue
Saipa Oyj:n tulevaisuus on erittäin hyvä, kun ei lisää hölmöile, kuin vain hölmöläiset voivat ex-päävalmentaja Tero Lehterän lomautusjutussa! Saipa Oyj:hän on velvollinen maksamaan Tero Lehterälle korvaukset laittomasta lomautuksesta, sama koskee sen hetkisiä apuvalmentajia. Ensin Saipa lomautti Lehterän valmennuksineen, väliksi Ville Hämäläinen ja hänen apuvalmentajanaan V.Koho otettiin valmentajiksi Lehterän tilalle lomautuksen ajaksi. Lehterä poppoineen ei päässytkään enää valmentamaan aikaisemmin sovitun perusteella, vaan Saipa lomautti Lehterän apuvalmentajineen jälleen! - ja Hämäläinen ja Koho saivat jatkaa. Oli se kyllä farssi, joka on häpeätahra Saipan lihassa!

Nyt Saipa on sekä käräjäoikeuden- että hovioikeuden päätöksellä velvollinen maksamaan Lehterälle ja apuvalmentajille laittomasta lomautuksesta kelpo korvaukset. Epäselväksi on jäänyt, onko Saipalla oikeus vielä Korkeinpaan oikeuteen, valitukseen siellä?

Kyllä tämä on selkeästi verisen haavan kaivamista, jos Saipa lähtee Korkeimmasta oikeudesta hakemaan itselleen säälipisteitä! Ehdottomasti olen ollut Lehterän puolella jo alusta alkaen tämän oikeusprosessin alkujuonteista lähtien. Saipa johtoineen, Markkanen etunenässä, on sössinyt tämän kaiken perusteellisesti. Siitä ei ole epäilystäkään. Käräjäoikeus ja hovioikeus Suomessa ovat puhuneet, ja oikeudenmukaisesti! Jos Saipa lähtee tätä vielä Korkeimpaan oikeuteen puimaan, niin toivon, että Lehterä poppoineen saa sen kautta entistä suuremmat korvaukset!
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Saipa lähtee tätä vielä Korkeimpaan oikeuteen puimaan, niin toivon, että Lehterä poppoineen saa sen kautta entistä suuremmat korvaukset!

Mistä ihmeen korvauksista puhut? Kyse on palkasta + oikeudenkäyntikuluista, ei siinä mitään ylimääräistä ole tulossa maksettavaksi (toki korot voi joitain satasia olla).

Ropon ja Martikaisen korvaukset ainakin hovioikeuden päätöksellä pienenivät n. kuus tonnia/nuppi (jos noi uutiset puhuvat oikeista summista ja mitään ei ole siis välissä maksettu).
 

Mustakulkkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Jokerit, Suomen maajoukkue
Mistä ihmeen korvauksista puhut? Kyse on palkasta + oikeudenkäyntikuluista, ei siinä mitään ylimääräistä ole tulossa maksettavaksi (toki korot voi joitain satasia olla).

Ropon ja Martikaisen korvaukset ainakin hovioikeuden päätöksellä pienenivät n. kuus tonnia/nuppi (jos noi uutiset puhuvat oikeista summista ja mitään ei ole siis välissä maksettu).
Okay! Ehkä käytin väärää sanamuotoa. Toki palkka palautetaan, ja oikeudenkäyntikulut eivät jää vastaavien kontolle. Apuvalmentajien korvauksista en ole tietoinen, jotain kuutta kiloa menetettyä palkkaa heille korvataan. Hyvä näin, näkispä vain ne rahat!
Toki ymmärrän, että vaateet oikeudessa ovat olleet piina Lehterälle ja kumppaneille, ja todella vähäinen korvaus kaikesta siitä kärsimyksestä, jotka he ovat oikeudenkäyntiprosessin aikana kokeneet. Sehän menee suoraan ns. menttaaliin!
Mutta ilman oikeudenkäyntiä Saipan vastaus oli: "Emme maksa teille senttiäkään, koska toinenkaan lomautus ei ollut laiton"!
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Ihan rehellisenä mielipiteenä meillä on parempi joukkue tällä hetkellä kuin kolme tai neljä vuotta sitten.
No ei se niin huono ole, mitä tulokset ovat olleet, mutta ei minusta myöskään niin hyvä, kuin neljä vuotta sitten.
Täysin riittävä tuon rosterin pitäisi kyllä olla säälipaikasta taisteluun.
 

Reinhart

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
No ei se niin huono ole, mitä tulokset ovat olleet, mutta ei minusta myöskään niin hyvä, kuin neljä vuotta sitten.
Täysin riittävä tuon rosterin pitäisi kyllä olla säälipaikasta taisteluun.
Niin Viitasalon, Fizgeraldin ja Petmanin täysimääräisiä paikkauksia ei ole tehty. Tuo korjautuisi jos sinne saataisiin yksi kärkisentteri ja hyvä all-around pakki, koska loukkaantumisia tulee varmasti. Alkukaudesta etenkin puolustus on ollut aika kujalla ja ei ole täysin pystynyt Pekan vaatimaa pelitapaa toteuttamaan ja siksi omissa on ollut ongelmia liikaa. Sitten puuttuu se oikea kärkisentteri ja sitä kautta tehoja on jäänyt uupumaan. Muuten mielestäni on joukkueen kokoamisessa onnistuttu kohtuullisesti toki tasapaksuhan se rosteri on. Toki hieman Olhaver ja Werbik hankinnat mietityttää mutta toki heidän pitäisi nousta vasta ensi vuonna sitten tulosvastuuseen mutta kyllä jo nyt pitäisi näkyä joitakin välähdyksiä osaamisesta vaikka, joka peli ei ihan nappiin menisi. Tällä hetkellä he eivät oikein kuuluisi pelaavaan kokoonpanoon. Nuorten osalta on hieman takapakkia ja Hokkanen, Ruususen ja Hietalan osalta varmaan parempi pelata isompia minuutteja U20 ja mestiksessä. Sitten Ojantakanen ja Loimaranta eivät vielä oikein ole nostaneet tasoaan vaikka vähitellen ovat parantaneet pelaamistaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Niin Viitasalon, Fizgeraldin ja Petmanin täysimääräisiä paikkauksia ei ole tehty. Tuo korjautuisi jos sinne saataisiin yksi kärkisentteri ja hyvä all-around pakki, koska loukkaantumisia tulee varmasti.
Tasokas ykkössentteri artistisopimuksella voisi tosiaan saada ihmeitä aikaan. Ei ole muuten Kyle Rau pelannut Iowa Wildin kahdessa ekassa ottelussa, eikä missään muuallakaan.

Viitasalon paluun jälkeen puolustajia olisi Donohue, Moro, Olkkonen, Maalahti, Irving, Viitasalo ja Rikkilä, sekä näiden päälle U20-joukkueeseen vielä mahtuvat Laakso ja Hietala. Minun mielestäni tuonne olisi turha enää hakea mitään uutta all-round pakkia, ainakaan ilman uusia pitkäaikaisia loukkaantumisia. Parempi että Laaksolla ja Hietalalla pysyy väylä auki Liiga-joukkueeseen, ainakin tuurauskeikkoja tekemään. Jos joukkuetta voidaan vielä vahvistaa, niin mieluummin kaikki panokset siihen sentteriin.
 

emz1

Jäsen
Onkohan uusi markkinointipäällikkö löytynyt jo?

Nyt olisi ollut sopiva hetki toteuttaa jotain kustannustehokasta tempausta kuten laittaa vaikkapa maskotti Wiltsu (kai se on hengissä vielä?) pyörimään keskustaan vilkkaimpana aikana kyltin kanssa jossa lukee esimerkiksi jotain niin simppeliä kuin "3 ottelun voittoputki" ja saada taas muutama ihminen kertomaan siitä eteenpäin että mitä näkikään tänään kaupungilla. Ehkä joku bluetooth kaiutin olalle ja muutama soitto maalibiisistä olisi voinut tehostaa sanomaa ja tästä parit kuvat/videot sosiaaliseen mediaan.

Nimim. aina ei tarvitse olla kallista ja monimutkaista.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Onkohan uusi markkinointipäällikkö löytynyt jo?

Nyt olisi ollut sopiva hetki toteuttaa jotain kustannustehokasta tempausta kuten laittaa vaikkapa maskotti Wiltsu (kai se on hengissä vielä?) pyörimään keskustaan vilkkaimpana aikana kyltin kanssa jossa lukee esimerkiksi jotain niin simppeliä kuin "3 ottelun voittoputki" ja saada taas muutama ihminen kertomaan siitä eteenpäin että mitä näkikään tänään kaupungilla. Ehkä joku bluetooth kaiutin olalle ja muutama soitto maalibiisistä olisi voinut tehostaa sanomaa ja tästä parit kuvat/videot sosiaaliseen mediaan.

Nimim. aina ei tarvitse olla kallista ja monimutkaista.
Voi olla löytyny ja nimet paperissa, mutta kuten aiemmin kirjoittelin niin mahdollisten (todennäköisten) irtisanoutumisaikojen kanssa ei ihan heti pääse siirtymään. Eiköhän sieltä joku esittelypätkä tule kun varsinaisesti työt alkaa.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Onkohan uusi markkinointipäällikkö löytynyt jo?

Nyt olisi ollut sopiva hetki toteuttaa jotain kustannustehokasta tempausta kuten laittaa vaikkapa maskotti Wiltsu (kai se on hengissä vielä?) pyörimään keskustaan vilkkaimpana aikana kyltin kanssa jossa lukee esimerkiksi jotain niin simppeliä kuin "3 ottelun voittoputki" ja saada taas muutama ihminen kertomaan siitä eteenpäin että mitä näkikään tänään kaupungilla. Ehkä joku bluetooth kaiutin olalle ja muutama soitto maalibiisistä olisi voinut tehostaa sanomaa ja tästä parit kuvat/videot sosiaaliseen mediaan.

Nimim. aina ei tarvitse olla kallista ja monimutkaista.
Maskotille etsittiin jossain kohtaa viime(?) kautta uutta näyttelijää, mutta liekö sitten löytynyt, kun ei ole ainakaan omaan silmään osunut vähään aikaan. Hallilla olen tosin viime aikoina ollut aniharvoin ulkopaikkakuntalaisena, niin en ihan varma ole.
 

emz1

Jäsen
Speksien perusteella nappirekry. Toivottavasti istuu organisaatioon henkilönä hyvin.
Samaa mieltä. Jos tässä johonkin pitää huolta osoittaa niin se liittyy enemmän siihen että kuinka hyvin valittu henkilö on hahmottanut että minkälaiseen työympäristöön ja minkä luonteiseen työhön hän on hyppäämässä.

Pari edeltäjää on maalannut aika vahvasti kuvaa työstä jossa ollaan ns. kellon ympäri kiinni ja vapaa-aika on hyvin häilyvää. Toki nämä henkilöt ovat tulleet sikäli vähän erilaisesta taustasta että heillä on ollut vahva rakkaudesta seuraan -status taustalla joka on varmasti ohjannut myös valintoja töitä tehdessä.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Pari edeltäjää on maalannut aika vahvasti kuvaa työstä jossa ollaan ns. kellon ympäri kiinni ja vapaa-aika on hyvin häilyvää. Toki nämä henkilöt ovat tulleet sikäli vähän erilaisesta taustasta että heillä on ollut vahva rakkaudesta seuraan -status taustalla joka on varmasti ohjannut myös valintoja töitä tehdessä.
Jep. Somea pystyy painamaan ajastuksineen pitkälti virka-aikoina, jos halua on. Poikkeuksena on ottelut, joiden ajalta ja hiukan jälkeenkin kaivattaneen reaaliaikaista sisältöä. Pahimmillaan viikossa tarkoittaa noin 3 matsia × 3 h/matsi = 9 h ilta- ja viikonlopputöitä.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mielenkiintoinen rekry. ViljakaisJussihan tuli aikoinaan alunperin SaiPaan vastaamaan yritysmyynnistä ja siirtyi sitten Pehkosen lähdettyä hänen tontilleen. Uudella rekryllä näyttäisi olevan aika samanlainen profiili, mitä Jussilla. Vahva tausta yritysmyynnistä. Vuorinteellä on varmasti näkemystä myös mahdollisen keskusta-areenan aikaan siirtyessä. Toivottavasti pärjää hektisessä kiekko-organisaation arjessa!
 

53300

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jep. Somea pystyy painamaan ajastuksineen pitkälti virka-aikoina, jos halua on. Poikkeuksena on ottelut, joiden ajalta ja hiukan jälkeenkin kaivattaneen reaaliaikaista sisältöä. Pahimmillaan viikossa tarkoittaa noin 3 matsia × 3 h/matsi = 9 h ilta- ja viikonlopputöitä.

Eikös aika pitkälti ole nuo ottelunaikaiset somet jne ollut tässä Oskari Nikkisen käsissä?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: KiVi

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikäli osakeantihuhut pitää paikkansa ja liikkeelle lasketaan merkityksellisiä osakkeita niin olisko täällä halukkaita ottamaan osaa yhdistykseen joka sitten ostaisi näitä osakkeita?
 

53300

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On muutama sivu työelämän opintoja Oskarilla vielä käymättä, kun menee Twitteriin naureskelemaan asiakkaan asiakkaille...
Tuon Oskarin twiitin aiemmin nähtyäni en ihan osannut arvata, että siinäkin on jotain väärää ja sen myötä toimitaan jotain tahoa kohtaan väärin. Jos asiakkaan asiakas veikkailee hymiöiden perusteella sometuotannon oletettua sukupuolta ja siihen yksi sometuottajista (tulkintani mukaan) itseironisesti naureskelee niin saa kyllä loukkaantua aivan rauhassa ja ei varmaan ole ainut loukkaantuminen päivän aikana hänelle. Ja eihän tätä asiaa edes nostanut esille alkuperäisen jatkoaikakommentin kirjoittaja eli ei minulta sinne suuntaan mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös