Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuohan ei kyllä oikein pidä paikkaansa. Tälläkin hetkellä noin parikymmenen pinnan vauhdissa vaikka näyttää täysin rutikuivalta.
Tosin 16 viimeistä peliä ilman tehoja. Joulu-tammikuun taitteessa pari parin pisteen iltaa sekä marraskuussa pari hyvää jaksoa. Pistetahti noin 16 pinnaa jos laskisi suoraviivaisesti.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Centteripulaan löytyy apua Mikkelistä. Anssi Löfmanin voisi kotiuttaa pitkällä sopimuksella.

Anssilla on kokemusta Saipasta, ja on omia poikia.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit
Centteripulaan löytyy apua Mikkelistä. Anssi Löfmanin voisi kotiuttaa pitkällä sopimuksella.

Anssilla on kokemusta Saipasta, ja on omia poikia.
Kiitos, mutta ei kiitos. Jatkosopimuksia on sorvattu ja 3.-4.-ketjut ovat jo täynnä. Nyt jo ollaan nähty, että tarvitaan yksi kärkiketjun taitosentteri ja sellainen Löfman ei valitettavasti ole. Tunnollinen ja luotettava kyllä, mutta en näe roolia ensi kauden SaiPassa. Nyt tarvitaan niitä tuloksentekijöitä eli ykkössentteri (samalla käsiä ylivoimalle) ja ainakin kaksi top-6 laituria. Muille paikoille löytyy kyllä pörrääjiä, joten noiden kolmen hyökkääjän on oltava laatu-ukkoja. Puhun vain kolmesta, sillä se on tässä taloustilanteessa realismia. Mielelläni ottaisin käsiä joukkueeseen enemmänkin.

Puolustukseen kun tuodaan Maalahtea, kaipaisin silti jotakin ykköskorin pakkia Kallen pariksi. Grman on viime peleissä suorastaan säkenöinyt, muutaman kerran tuonut kiekon yksin alueelle, kun muilla on ollut takkuista. Mielelläni pitäisin SaiPassa, mutta eiköhän hänelle löydy jo liiaksi ottajia. Sedoffille jatkoa ehdottomasti, Olkkosen jatko oli myös tietenkin huippujuttu. Puolustukseen kaipaisin yhtä ykkösparin puolustajaa ja yhtä nousevaa lupausta, vaikkapa Peksin matkassa.

Maalivahtiosasto on riittävällä tasolla, kun NW:lle tehtiin jatkoa. Paljon olen häntä parjannut, mutta varmuus suorastaan huokuu hänestä. Pelatkoon niin paljon kuin kykenee, kakkosmaalivahtiasiassa ei tarvitse hötkyillä, niitä kyllä löytyy. Ennemmin ajaisin Juho Markkasta sisään kuin ottaisin jonkun kalliimman kakkosmaalivahdin, sillä oletuksena on, että NW pelaa yhtä paljon kuin Tuohimaa viimeisellä kaudellaan. Markkanen voisi pääasiassa pelata Mestistä. Varmaanhan siihen on joku kolmas pyörä otettava, vaikka sitten joku Markkasen maalivahtipariksi sisäänajettava tuleville kausille.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sebok voisi olla hyvä hankinta tuohon ykkössentterin rooliin. Mikäli Zaborsky ei jatka niin kääntäisin katseet myös rapakon taa. Löytyisikö AHL:stä sellaista nousevaa kykyä laiturin paikalle, joka ei ole vielä täysin lyönyt itseään läpi siellä vaan on hakemassa paikkaa Euroopasta. Samanlaista kuten Rau, Morley tai Kunyk aikoinaan tullessaan SaiPaan. Zabo olisi tietysti hienoa nähdä SaiPassa vielä ensi kaudella mutta jos hänen palkka ottaa sitten merkittävän siivun pelaajabudjetista, niin voisiko sitten ajatella että tuolla rahalla saataisiin enemmän käsiä hyökkäykseen ja hankittaisiin niillä sitten arpoja rapakon takaa? Nuo arvat rapakon takaa ovat toki aina riski mutta jos niillä saataisiin enemmän käsiä tuonne hyökkäykseen, kun tällä kaudella niitä on puuttunut Zaboa lukuunottamatta. Jospa Virta toisi myös 2-3 hyökkääjää mukanaan tai hankittaisiin näitä Virralle aiemmin tuttuja pelaajia. Silloin Saari, Nikko ja Piipponen voitaisiin jo laskea menemään ja katsottaisiin sitten ketä pelaajia Virta olisi tuomassa mukanaan? Virtanen myöskään tuskin jatkaa?

Jos nyt Maalahti palaa SaiPaan niin siinä on kyllä hyvä paluumuuttaja. Varmasti selkeä ykköspakki ensi kaudella. Toiveissa olisi myös saada Bernhardtille ja Grmanille sopimusta. Kojon voisi laskea jo menemään. Riikola mielestäni voisi hyvin jatkaa, kokenut pakki ja ei ole mielestäni ollut mikään huono tällä kaudella. Menee hienosti peruspakkina. Mikäli pitäisi valita jompikumpi kuka jatkaa kaksikosta Bernhardt-Grman niin heistä valitsisin mieluummin Grmanin. Grman on loistava puolustava puolustaja mutta viime peleissä on näyttänyt myös hyvää kiekollista osaamista. Voisiko myös Virta tuoda mukanaan Raumalta pari kaveria puolustukseen? Itse näkisin SaiPalle mahdollisina pakkeina Lukosta Roni Seväsen ja Miska Kukkosen? Toivottavasti myös tuolle Sedoffille olisi tarjottu jo jatkoa.

Maalivahdeista Tomekille en vielä näillä otteilla tarjoaisi optiovuotta. Vaikka hän onkin pelannut viime aikoina hyvin, niin voisi olettaa että tuo optiovuosi on varmasti kalliimpi kuin tämä kausi. Joten olisiko silloin liian kallis kakkosveskaksi jos oletetaan kuitenkin että NW on selkeä ykkösvahti ensi kaudella? Mutta en nyt täysin poissulkisi sitäkään ajatusta, että Tomek vielä jatkaisi jos ei ole kallis soppari. Mutta mikäli ei jatkaisi, niin silloin voisi katsella vaikka Ketterän kanssa jotakin yhteistyössä tehtävää maalivahtihankintaa, jossa tämä veskari pelaisi välillä Ketterässä ja hän voisi sitten vuorotella vaikka Juho Markkasen kanssa SaiPan ja Ketterän välillä? Mutta kyllä SaiPan pitää silti panostaa maalivahteihin, koska jos SaiPa aikoo menestyä lähivuosina niin silloin maalivahdeista ei ole varaa tinkiä yhtään. Maalivahtipelin on oltava priimakunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tänään taas jatkosopimusjulkistus pre-game show’ssa. Viikko sitten huhuilivat Kaukaan päädyssä Piipposen sopparista, olisiko se vai joku muu?
 
Tää on meidän joukkue.

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä. Krivon kausi on ollut masentava, mutta etenkin jo sopimuksen omaavana ehdoton jatkaja. Jos olisi koko kauden saanut kehittyä pelaamalla ja olisi nyt laittamassa laattaa häkkiin nuorten kisojen jälkeen heränneen Mäntykiven, työteliään Erholtzin ja nappihankinnaksi osoittautuneen Sedoffin tarjoiluista, voisi kasassa olla jo hyvä määrä maaleja. Toivottavasti saa itsensä tällä kaudella vielä kuntoon, eikä nuoren miehen kehitys ottaisi liikaa takapakkia pelaamattumuuden takia.

Ensi kauden sopimustilanne näyttää tältä. Suluissa optiot. X1-X??? paikkoja täytetään toivottavasti jatkosopimuksilla nykyisten hyökkääjien kanssa, mutta kyllähän tuo vahvistuksiakin huutaisi.

X1-X2-Krivosik
X3-Koskiranta-Erholtz
X4-(Saari)-Loimaranta
Petman-(Lantta)-Vainikainen
Ojantakanen-X???

X1= Jos Zaborsky haluaa jatkaa, niin tässä olisi paikka.
X2= Kiekollisen pelin ykkössentteri. Joku heitti koodinimen Sebok? Pohjois-Amerikan apu kelpaisi ja olisi varmasti halvempi kuin liiganäyttöjä omaava varma suorittaja. Koskirannasta ei tähän rooliin ollutkaan, mutta kunnollisen yv-moottorin saapuessa kärkisentteristö olisi paremmassa kunnossa kun koskaan.
X3= Saataisiinko tähän joku Virran tuonti? Myös Santeri Virtasta voisi asetella energiapelaajana Koskirannan ja Ernholtzin kanssa. Hänen jatkostaan ei ole tosin kuulut mitään huhuja, vaan peräti päinvastoin?
X4= Mäntykivi? Henkilökohtaisesti olin jo hieman hylkäämässä ajatusta että Matias Mäntykivi nousisi sittenkään liigakartalle. Viimeisimmät pelit ovat kuitenkin olleet niin vahvoja, että omaa kasvattia ei saisi missään nimessä heittää hukkaan. Ollut ongelmallisen yv:n ainoita onnistujia.

Kaksoselle löytyisi kyllä tilaa jos sattuu jatkamaan. Piipponen on ehkä nähty? Nikko on ollut varsin hyvä maalintekijä, mutta pelin edistäminen muuten tuntuu jäävän hitaisiin jalkoihin. X4:n paikalla olisi tilaa, mikäli Mäntykivi tai Virtanen jatkaa uraansa muualla.Lainataan tuosta yltä nyt pakistokin. Kyllähän tässä on taas aineksia haaveiluun.
Lainaan vähän hahmotelmiasi. Ajattelin hahmotella näin. Suluissa ne pelaajat joiden optiota ei ole vielä käytetty, lainausmerkeillä omat hahmotelmat. Zabo ei jatkaisi tässä hahmotelmassa.

Hommattaisiin KalPasta Balaz Sebok ykkössentteriksi. Lisäksi Mankinen kotiin esim. 1+1 vuotisella sopimuksella. X3:n paikalle hankittaisiin esim. AHL:stä tai Keski-Euroopasta joku lupaava laituri joka hakee paikkaa Euroopasta. Toisaalta voitaisiin kokeilla myös Mikko Juusolaa tuossa paikalla, joka kävi SaiPassa lainalla IPK:sta, siinä skenaariossa tuon nikkarilaiturin hankinta voitaisiin jättää esim. verorajalle. Kolmosen laitaan Janne Keränen Sportista. Virralle tuttu pelaaja, voisiko olla mahdollinen hankinta SaiPalle? Mikäli Saaren optio käytetään niin tässä voisi olla hänen paikkansa. Entäs Kaksonen? Olisiko jatkamassa kuitenkin? Mäntykivi toivottavasti jatkaa. Ilmeisesti myös Piipponen on jatkamassa?
Tältä näyttäisi oma hahmotelmani.

”Mankinen”- ”Sebok”-Krivosik
”Rau”-Koskiranta-”Erholtz”
”J. Keränen”-(Saari)/”Kaksonen”-”Mäntykivi”/ ”Juusola”
Petman-Lantta-Loimaranta
Ojantakanen-”Piipponen”

Puolustus näyttäisi tältä. Maalahti huhujen mukaan palaamassa SaiPaan. Selkeä ykköspakki. Siihen pakkipariksi voitaisiin sitten hommata esim. Lukosta Miska Kukkonen? Tai AHL-arpa koodinimellä ”Kichton” verorajalla. Grmanin sopimus lienee kallis kuten Bernhardtinkin. Siinä mielessä tämä puolustus voi olla liian kallis. Toisaalta nyt jos ensi kaudella päästään aloittamaan uudella valmennuksella puhtaalta pöydältä, niin silloin ehkä olisi mahdollista saada tuo kaksikko Bernhardt-Grman jatkamaan? Yhtenä vaihtoehtona heitin Lukosta Roni Seväsen? Voisiko tulla Virran mukana? Hän olisi silloin kolmosparissa. Sedoff toivottavasti jatkaisi pitkällä sopimuksella. Hänen kohdallaan voi lähivuosina olla NHL Draftaus lähellä. Tältä näyttäisi puolustus miun hahmotelmassa.

”Maalahti” - "M. Kukkonen”
”Bernhardt” - ”Grman”
Olkkonen - ”Sedoff”
”Riikola/”Sevänen”- Jalonen
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Jos olisin itse General Mänitser, niin tekisin vain tällaisen laskutoimituksen. Laskutoimituksessa lasketaan kylmästi yhteen neljän ekan hyökkäysketjun pisteet tältä kaudelta. Tulokseksi tulisi tässä vaiheessa 45+66 (Liigasta ja koodinimeä "Rau" ei ole huomioitu tässä). Nyt sitten miettisin, että meidän pitäisi olla tehnyt tässä vaiheessa kautta joukkueena noin 110 maalia, että oltaisiin top 6. Jos pakit tykittäisivät ensi kaudella vaikka 20% maaleista, niin koodinimi Rau pistelisi tässä kohtaa kautta noin reilu maali per peli (43 maalia) tahdilla ylivoimaiseen maali ja luultavasti pistepörssin voittoonkin noin 70 maalilla!

Haluaisin vain kysyä, että onko tämä koodisto mielestänne riittävä ensi kaudeksi, jos meinataan pärjätä? Toki kaikki breikkaa jne potentiaalia on, mutta olisiko joku muu taktiikka kuitenkin parempi, kuin vielä kerran meidän pojat?
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos olisin itse General Mänitser, niin tekisin vain tällaisen laskutoimituksen. Laskutoimituksessa lasketaan kylmästi yhteen neljän ekan hyökkäysketjun pisteet tältä kaudelta. Tulokseksi tulisi tässä vaiheessa 45+66 (Liigasta ja koodinimeä "Rau" ei ole huomioitu tässä). Nyt sitten miettisin, että meidän pitäisi olla tehnyt tässä vaiheessa kautta joukkueena noin 110 maalia, että oltaisiin top 6. Jos pakit tykittäisivät ensi kaudella vaikka 20% maaleista, niin koodinimi Rau pistelisi tässä kohtaa kautta noin reilu maali per peli (43 maalia) tahdilla ylivoimaiseen maali ja luultavasti pistepörssin voittoonkin noin 70 maalilla!

Haluaisin vain kysyä, että onko tämä koodisto mielestänne riittävä ensi kaudeksi, jos meinataan pärjätä? Toki kaikki breikkaa jne potentiaalia on, mutta olisiko joku muu taktiikka kuitenkin parempi, kuin vielä kerran meidän pojat?
Entäs jos tuon Mankisen paikalla pelaisi Zabo ja Krivosikin paikalla esim. AHL:stä tai Keski-Euroopasta tuleva kanukki? Lisäksi tehtäisiin jatko Nikon kanssa? Miltä se sit alkais näyttää? Tosin ensi kausi voi olla aika haastava taloudellisesti ja kun vielä ei ole edes tietoa päästäänkö mahdollisesti ensi kauttakaan pelaamaan normaalisti yleisön kanssa? Siinä mielessä nämäkin on vain haaveilua.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mankisesta ei kukaan tiedä Hämeenlinnassa mitään muuta kuin sen, että on pelannut koko kaudella viisi peliä ja ollut sen jälkeen pois määrittelemättömän syyn takia sairaana. Jos sopimus, joka kattoi ensi kaudenkin puretaan, voi huhuissa, että koko ura olisi ohi, olla jopa perää.
 
"Facebookia eivät käytä ihmiset, joilla on oikeasti elämä."
Kauppalehti 8.7.2009

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Entäs jos tuon Mankisen paikalla pelaisi Zabo ja Krivosikin paikalla esim. AHL:stä tai Keski-Euroopasta tuleva kanukki? Lisäksi tehtäisiin jatko Nikon kanssa? Miltä se sit alkais näyttää? Tosin ensi kausi voi olla aika haastava taloudellisesti ja kun vielä ei ole edes tietoa päästäänkö mahdollisesti ensi kauttakaan pelaamaan normaalisti yleisön kanssa? Siinä mielessä nämäkin on vain haaveilua.
Siinä ois non 75 % pelaajabudjetista kahdessa ketjussa ilman pakkeja tai maalivahteja. Kuulostais tosi hyvältä.
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mankisesta ei kukaan tiedä Hämeenlinnassa mitään muuta kuin sen, että on pelannut koko kaudella viisi peliä ja ollut sen jälkeen pois määrittelemättömän syyn takia sairaana. Jos sopimus, joka kattoi ensi kaudenkin puretaan, voi huhuissa, että koko ura olisi ohi, olla jopa perää.
Mankisen sopimus sitten purettiin ja kaveri on vapaa siirtymään minne vaan. Vai oliko se sitten tässä? Taitaa olla jatko try outin varassa, minne vaan.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Mankinen ja Löfman. Miun mielestä ehdoton ei näille. Ei voi olla niin, että hankitaan näitä pelaajia vain sillä meriitillä, että ovat omia kasvatteja. Jokaisella hankittavalla pelaajalla pitää vahvistaa joukkuetta, eikä näistä kumpikaan miun mielestä tee tätä SaiPalle. Eilisen tähtiä nämä. Eteenpäin, kohti parempia aikoja ja pelaajia pitää katseet kohdistaa.
 
Vaadin, että #15 nousee kisapuiston kattoon!

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse toivoisin suuresti onnistumisia Piipposelle. Väläyttelee välillä, mutta liiaksi hukkuu koohottavaan massaan. En olisi itse jatkoa tarjonnut.
Miusta Piipponen on hyvin ollu sitä duunarijengiä joka sopii myös neloseen mutta omaa silti potentiaalia tehdä pari pistettä enemmän kuin mitä nyt. Pelaa maltilla ja hakee toista aaltoa usein eikä vain roiski kiekkoa.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mankinen ja Löfman. Miun mielestä ehdoton ei näille. Ei voi olla niin, että hankitaan näitä pelaajia vain sillä meriitillä, että ovat omia kasvatteja. Jokaisella hankittavalla pelaajalla pitää vahvistaa joukkuetta, eikä näistä kumpikaan miun mielestä tee tätä SaiPalle. Eilisen tähtiä nämä. Eteenpäin, kohti parempia aikoja ja pelaajia pitää katseet kohdistaa.
Ketäs sinne siun mielestä pitäisi sitten hankkia? En nyt ihan eilisen tähdeksi kutsuisi kyllä Mankista. Jos hänellä vaan ura jatkuu niin pitäisin kyllä todella hyvänä hankintana omaa kasvattia ja tuolla taustalla mitä hänellä on. En nyt usko että voi olla mikään kallis sopimus jos on tällä kaudella pelannut vain 5 ottelua. SaiPan kannattaisi ehkä tehdä joku try out/ottelukohtainen sopimus jos mahdollista ensi kaudeksi. Ainakin semmoinen sopimus mikä on mahdollista purkaa edullisesti jos jostain syystä Mankinen ei kuntoudu. Kyllä tämmöinen mahdollisuus kannattaisi käyttää hyväksi jos Mankinen vaikka on palaamassa Lappeenrantaan. Ei sovitella kuitenkaan ihan ykköskenttään vaan sinne sitten varmempi hankinta tai Zabon jatko. Mankinen vaikka sitten kakkoskenttään. Kyllä se vaan on niin, että SaiPan pitää hankkia myös ns. epävarmoja kortteja. Ei ole mahdollista hankkia pelaajia suoraan tuolta liigan pistepörssin Top 10:stä.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Ketäs sinne siun mielestä pitäisi sitten hankkia? En nyt ihan eilisen tähdeksi kutsuisi kyllä Mankista. Jos hänellä vaan ura jatkuu niin pitäisin kyllä todella hyvänä hankintana omaa kasvattia ja tuolla taustalla mitä hänellä on. En nyt usko että voi olla mikään kallis sopimus jos on tällä kaudella pelannut vain 5 ottelua. SaiPan kannattaisi ehkä tehdä joku try out/ottelukohtainen sopimus jos mahdollista ensi kaudeksi. Ainakin semmoinen sopimus mikä on mahdollista purkaa edullisesti jos jostain syystä Mankinen ei kuntoudu. Kyllä tämmöinen mahdollisuus kannattaisi käyttää hyväksi jos Mankinen vaikka on palaamassa Lappeenrantaan. Ei sovitella kuitenkaan ihan ykköskenttään vaan sinne sitten varmempi hankinta tai Zabon jatko. Mankinen vaikka sitten kakkoskenttään. Kyllä se vaan on niin, että SaiPan pitää hankkia myös ns. epävarmoja kortteja. Ei ole mahdollista hankkia pelaajia suoraan tuolta liigan pistepörssin Top 10:stä.
Aiemmin jo tässä ketjussa kerroinkin oman mielipiteeni pelaaja hankinnoista tulevaa kautta kohti, mutta kerrataan. Itse hakisin TPS tyyliin halpoja pelaajia niin amerikan alasarjoista, taikka euroopan pienemmistä sarjoista. Neljä- kuusi pelaajaa, joilla on näyttöä valmiudesta pisteiden tekoon. Alasarja pelaajia, jotka ovat tehneet todistetusti jollain sarjatasolla yli piste/ peli tahtiin tehoja. Koodiniminä Redenbach, Kestner, Danford, Azavedo, Morley.... Noitahan riittää. Riskit noissa hauissa on isot epäonnistumiseen, mutta itse näen ainoaksi mahdollisuudeksi, jotta meidän joukkueella on mahdollisuudet menestyä isosti. Näillä Löfmaneilla, Erhotseilla ja muilla me pelataan ikuisuuteen asti sääli viivan yläpuolelle pääsystä. Joillekin tämä riittää. Mie, kun olen katsellut tätä touhua yli 30 vuotta intohimoisesti, niin keskinkertaisuus ei enää riitä. Mie haluan kokea jotain muuta, kuin helmikuussa seuraavan kauden odotuksen. Mie haluan vielä korkata kuohuvaa katsoen SaiPan pelaajien kauloissa riippuvan metallin heiluntaa. Mie en halua kuoppaan ennen SaiPan mitalia. Siksi mie en jaksa enää keskin kertaisuutta. Mie haluan riskejä, mie haluan tulosta. Ihan tarpeeksi olen katsonut sitä, että tyydytään johonkin. Siksi mie haluan muutosta. Rahalla myö ei pärjätä, siksi pitää katsoa laajemmin, mitä on tarjolla. Riskiä peliin saatana, eikä mankislöfmaneja!!
 
Vaadin, että #15 nousee kisapuiston kattoon!

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kun tuolle Seedoffille sorvattiin vain loppukauden (laina)pahvi, se merkinnee, että kaveri surfailee ensi kaudella muualla. Joko Jenkeissä tai sitten toisessa kotimaisessa. Muuten olisi varmaan tiedotettu enemmän.

Tässä on nyt kaipailtu myös Löfmania ja Mankista takaisin, mutta en yhdy kuoroon. Anssilla ikä painaa luistimissa ja hartioissa eikä enää pysy nuorten kyydissä. Toki puolustaa ja aloittaa osaa yhä hyvin. Mankinen on mielialapelaaja eikä erityisen fyysinen, mikä vähentää tulosta. Puolustaminen ei myöskään ole ollut vahvuuksia. Mutta jos haluaa palata, annetaan näytönpaikka.

Tämän illan matseja kun seurasi, niin jokainen oli aikamoista vääntämistä, miekkailua ja sohlaamista. Taitovajetta kompensoidaan hillittömällä luistelulla ja ryntäilyllä, mikä näyttää lopulta aivan flipperiltä. Ei ihme, että joka matsi vaatii uhrinsa ja loukkinsa. Jos ja kun tämä on Suomi-kiekon iso kuva, niin saatan ajan oloon kyllästyä siihen.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kun tuolle Seedoffille sorvattiin vain loppukauden (laina)pahvi, se merkinnee, että kaveri surfailee ensi kaudella muualla. Joko Jenkeissä tai sitten toisessa kotimaisessa. Muuten olisi varmaan tiedotettu enemmän.
Eihän SaiPa ole tiedottanut tästä mielestäni vielä mitään virallista. Aiemmin kun Sedoff siirtyi SaiPaan niin puhuttiin vain, että SaiPalla on vapaat kädet tehdä Sedoffin kanssa tänä keväänä mitä vain, näin oli kuulemma Sedoffin seura Red Deer Rebels tiedottanut, eli SaiPa voi pitää hänet loppukauden ajan jos haluaa ja tuo Red Deer ei häntä ole takaisin kutsumassa, no eihän sinne Kanadaan pääsekään tällä hetkellä. E-Saimaassa oli se juttu Sedoffista mutta ei SaiPa ole tästä vielä mitään virallista tiedottanut Sedoffin jatkosta. Joka tapauksessa Sedoffin lainasopimus on ollut koko ajan SaiPan käsissä tänä keväänä.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei taida vaan nykyisellä menolla pelimerkit riittää. Voisiko Mankista edes haaveilla SaiPaan jos ei olisi käytännössä ollut pelaamatta tätä kautta. Näin se vaan on, että SaiPan täytyy luottaa näiden pelaajien hankinnassa vain siihen että sitä pelaaja lunastaa sen piilevän potentiaalinsa jonakin kauniina päivänä tai että vanha stara nousee vielä entiselle tasolleen. Tuskinpa Ramstedt olisi myöskään viime kaudella SaiPaan siirtynyt jos ei olisi ollut yhtä kautta pelaamatta. Onko edes niitä kavereita rapakon takaa kuten Giliati, Rau, McIntyre, Davis, Spina enää saatavillakaan samoin kuin oli kausilla 12-13, 13-14, 15-16? Eikös tuon tason kaverit mene nykyisin Keski-Eurooppaan ennemmin kuin tulisivat liigaan(ainakin ennen koronaa). Taitaa sielläkin liikkua nykyisin niin paljon isommat rahat kuin liigassa tai ainakaan SaiPalla. Keski-Euroopasta voi sitten hyvällä tuurilla löytää Morleyn tasoisen kaverin mutta tuleeko tuollaista tilaisuutta hetkeen? Morley oli kyllä myös hieno löytö SaiPalta ja Tuomenoksalta silloin kaudella 18-19. Mutta onko enää edes mahdollisuutta hankkia AHL-tason pelaajia. Vai ovatko nekin nykyisin liian kalliita? SaiPan ulottumattomissa, elleivät pelaa jossakin floppikautta?
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Ei taida vaan nykyisellä menolla pelimerkit riittää. Voisiko Mankista edes haaveilla SaiPaan jos ei olisi käytännössä ollut pelaamatta tätä kautta. Näin se vaan on, että SaiPan täytyy luottaa näiden pelaajien hankinnassa vain siihen että sitä pelaaja lunastaa sen piilevän potentiaalinsa jonakin kauniina päivänä tai että vanha stara nousee vielä entiselle tasolleen. Tuskinpa Ramstedt olisi myöskään viime kaudella SaiPaan siirtynyt jos ei olisi ollut yhtä kautta pelaamatta. Onko edes niitä kavereita rapakon takaa kuten Giliati, Rau, McIntyre, Davis, Spina enää saatavillakaan samoin kuin oli kausilla 12-13, 13-14, 15-16? Eikös tuon tason kaverit mene nykyisin Keski-Eurooppaan ennemmin kuin tulisivat liigaan(ainakin ennen koronaa). Taitaa sielläkin liikkua nykyisin niin paljon isommat rahat kuin liigassa tai ainakaan SaiPalla. Keski-Euroopasta voi sitten hyvällä tuurilla löytää Morleyn tasoisen kaverin mutta tuleeko tuollaista tilaisuutta hetkeen? Morley oli kyllä myös hieno löytö SaiPalta ja Tuomenoksalta silloin kaudella 18-19. Mutta onko enää edes mahdollisuutta hankkia AHL-tason pelaajia. Vai ovatko nekin nykyisin liian kalliita? SaiPan ulottumattomissa, elleivät pelaa jossakin floppikautta?
Mie en nyt aivan saa kiinne siun ajatuksen juoksusta. Tässä viestissä sie todistelet, että SaiPalla ei muka olisi resursseja AHL, saatikka alempien sarjojen pelaajiin. Myöskään euroopan " huonompien" sarjojen pistenikkareita ei kannata havitella koska se ei ole mahdollista jostain syystä??? Mie en kyllä saa kiinne siun ajatuksenjuoksusta sitten millään. Mie haluan SaiPaan parhaita mahdollisia pelaajia. Se teettää työtä kaivaa noita lupauksia, mitä en itsekään pysty nyt nimeämään. Se on ammattilaisten tehtävä, jotka seura on palkannut. Mie jopa vaadin heiltä suurempaa ammattitaitoa, kyin jota meillä palstalaisilla on.

Sie luettelet kaikki mahdolliset kasvatit, jotka saa ihan syystä lähteä nykyisistä seuroistaan, ja kerrot heidän tuovan jotain parempaa seurallemme??? Myös lähestulkoon kaikki muutkin syrjäytyneet ovat jollain tapaa potentiaalisia. Mie en tiedä, että mitä sie @Mctavish85 haluat seuralta ja sen kannattamiselta, mutta miulle on käynyt selväksi, että me haluaan eri asioita. Mie haluan voittaa! Vaikeaa tämä seuranta on, mutta i have a dream!
 
Vaadin, että #15 nousee kisapuiston kattoon!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy