SaiPa kaudella 2014–2015

  • 780 463
  • 2 817

Barney

Jäsen
Vittu. Jotenkin alkaa jo naurattaa tuo meidän pakiston paskuus. Ihan näin mututuntumalla uskaltaisin väittää, että vastustaja tekee SaiPaa vastaan maalit pääosin parin metrin säteellä maalista, joten ei voida hirveästi veskareita syytellä. Miksi Johan Larsson pelaa noin isoja minuutteja? Mieshän on jumalauta ihan paska kiekollisesti. Avaukset tuntuvat järjestään napsuvan enemmän vastustajan kuin omien lapaan. Mielestäni oikein roolitettuna kolmosparin pienillä minuuteilla Larsson olisi hyvä puolustaja, mutta ei noilla minuuteilla. Salcidosta on varmaan kaikki tarvittava sanottukin. Kiekon kanssa top-5 puolustaja Liigassa, mutta kiekoton tekeminen onkin aika tasoa Mestis, ja vituttaa tuo kananmunat kainalossa asenne kulmaväännöissä ja flegmaattisen näköinen luistelu. Ahoselta odotettiin paljon tältä kaudelta, mutta hän ei ole odotuksiin vastannut. Mies leikkii jotain kiekollista virtuoosia, vaikka taidot eivät selvästikään siihen riitä. Jos Ahonen tajuaisi käydä pelaamaan vahvuuksiensa kautta, niin voisi olla ihan hyvä peruspakki. Maalahti ja Lappalainen eivät vain riitä ja he tekevät aivan liikaa virheitä.

Backman on saanut paljon paskaa niskaansa, koska luistin ei ole oikein kulkenut, mutta siitä huolimatta mielestäni ollut SaiPan pakiston parhaimpia. Se voi toki kertoa jotain pakiston tasosta, mutta mielestäni Backman-Lofquist on ollut selvästi joukkueen paras pakkipari. Riikola saa myös puhtaat paperit, koska on oikeasti pelannut yllättävän miehekkäästi puolustuksessa ja hyökkäyspäässä on homma toiminut. Eihän SP koskaan ole mikään puolustuspään expertti ollut, joten siihen nähden suorittanut todella hyvin puolustuksessakin. Lofquist on ollut tuon pakiston ainut helmi. Hitto että mä tykkään siitä äijästä. Ominaisuuksia on olla ihan kärkipakki Liigassa, eikä mielestäni matka sinne ole kovin pitkä. Ollut SaiPan huonon puolustuksen ehdoton valopilkku, joten keep it going Sam!

Kyllähän tuo puolustus huutaa sellaista Pärren ja Kudrocin tapaista kaveria. Sellainen isokokoinen isäntä, joka pelaa myös rauhallisesti kiekollisena on tilauksessa. Kyllähän SaiPaa vastaan maalit tehdään pääosin maalinedustalta, joten joku kovaotteinen äijä sinne pitäisi saada. Toivottavaa olisi myös, että pakkihankinta olisi left, koska SaiPalla ei ole kuin Salcido ja Backman hyviä leftin pakkeja. Nopealla nettiscoutteuksella löytyi sellaiset nimet kuin Jakub Cutta, Nathan Oystrick ja Shawn Belle vapailta markkinoilta. Cutta nähtiin SaiPassa jo viime kaudella, ja olisin valmis ottamaan Jakubin takaisin tänne, koska mielestäni hän oli kuitenkin ihan potentiaalinen kaveri. Oystrick voi olla SaiPalle vähän turhan kallis kaveri, mutta tuo Shawn Belle on tilastojen sekä nähdyn perusteella aika kovaotteinen puolustava puolustaja. Belle on kolmen kauden aikana Euroopassa joka kaudella sekä runkosarjassa että playoffeissa ollut plussan puolella. Tuomenoksa, saa käyttää.

Jos puolustuksessa tilanne on huono, niin ei ole tilanne hyökkäyksessä paljon sen parempi. SaiPa-Kärpät peln erätauolla näytettiin nelosen studiossa pätkää, jossa Janne Tavi veti puolustuksessa yhden vaihdon ihan selkä suorana. Siis Janne Tavi! Mies, joka on ainakin minun papereissani yksi SaiPan kovimpia työntekijöitä. Kai äijiä sitten painaa väsymys, mutta tuon näköinen peli ei ole siltikään missään nimessä hyväksyttävää. Tavi ja Mankinen pitää mielestäni erottaa, koska he eivät ole saaneet yhdessä tällä kaudella oikein mitään aikaan. Heillä ei ole kyllä ollut missään vaiheessa kautta edes vakavasti otettavaa sentteriä, mutta silti. Jos joukkue saa jostain jonkun kunnon sentterin, niin sen jälkeen voisi harkita heidän yhteen palauttamista. Tuo McIntyren ketjukin on ollut lähiaikoina ihan paska.

Alakentistä kirjoittelin jo aikaisemmin, eikä mitään muutosta ole tapahtunut. Hämäläisen ketju on ollut aika surkea, mutta tuo kolmikko Pitkänen-Flicnk-Kuronen on saanut sentään jotain aikaan, ei tosin maaleja. Menestyvässä joukkueessa ei vain voi olla kahta neloskenttää. SaiPan alakenttien miehistä Venäläinen on pelannut ihan hyvin, mutta ei hänkään mikään pistenikkari enää nykypäivänä ole. Hämäläinen ja Leivo ovat olleet vähän vaisuja, Järvinen ja Kuronen ovat vähän väläytelleet, Pitkänen on ollut ihan paska ja Flinck on ottanut paljon turhia jäähyjä. Ei hyvä.

Ihan selväähän se on, että tuohon hyökkäykseen on löydettävä oikea ykkössenteri mahdollisimman pian. Ei mitään pois Koholta, mutta hän ei vain riitä. Sentterin lisäksi mielestäni laituriosasto tarvitsee myös vähän lisää juonikkuutta ja käsiä. Nyt olisi hyvä tilaisuus saada halvalla try-outille meidän kaikkien suosikkipelaaja Roberts "Jeki" Jekimovs. Jeki ei saanut try-outin jälkeen sopimusta Itävaltaan ja viime kausi oli vaikea Ilveksessä, mutta onhan tuossa kaverissa oikeasti potentiaalia. Silloin kun Jeki pelasi yhdessä Löpön ja Kohon kanssa, niin olihan se koostumus aika kova. Try-outilla ei olisi myöskään mitään hävittävää, jos homma ei alkaisi natsaamaan, mutta parhaassa tapauksessa Jeki olisi hyvä vahvistus ja saisi vähän eloa Kohoonkin. Tuomenoksa, tätäkin saa käyttää.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Ei kiitos Jekille. Jos eväät ei riitä edes Itävallan liigaan niin en näe miten kaverista olisi SaiPalle apua tässä ja nyt, ja mielestäni on turha ottaa Robertsia tänne vain jollekin kuntokuurille joka sitten seuraavalla kaudella kantaisi ehkä hedelmää. Muistaakseni SaiPa-kausillakin pisteet tulivat pääasiassa syksyllä ja ryppäissä, sitten mentiinkin seuraavat pari- kolmekymmentä peliä kiikareilla. Jos tällaisia toivotaan-hakuja halutaan tehdä niin nostetaan pikemminkin junnuista Zborilia ja/tai Vainikaista kokoonpanoon.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jekimovs on potentiaalisesti 15-20 maalin mies. Mutta viimeisen päälle sukeltelija joka pysyy mukavuusalueellaan. Nyt tuohon jengiin tarvitaan taistelija, sytyttäjä. Ei kuulosta Jekiltä.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jarkko Ruutu olisi taas vapaana. Jokisen tilalle Spinan ja McIntyren vierelle? Saataisiin leipää ja sirkushuvia kansalle sekä luultavasti hieman yleisötavoitetta kiinni.
 

Barney

Jäsen
Ei saanut Jekimovsin ohella Itävaltaan sopimusta myöskään Jesse Jyrkkiö, joka pesee Maalahdet ja Lappalaiset ihan 100-0. Ei ehkä kannata liikaa käydä vetämään johtopäätöksiä tuosta Itävallan reissusta, koska muuan Ryan Glenn teki toissakaudella siellä vain 18 tehopistettä, jonka jälkeen seuraavalla kaudella Liigassa melkein tuplasi nuo pisteensä. Eiköhän Jekin potentiaali ole jo nähty, enkä lähtisi ilman mitään lähteitä huutelemaan mistään huonosta kunnostakaan. Käsiähän nuo SaiPan alaketjut tarvitsevat, taistelijoita on jo joukkueessa ihan tarpeeksi. Eiköhän nuo kahden edellisen pelin maalimäärät kerro aika hyvin siitä, mitä SaiPa on lähiaikoina saanut hyökkäyspäässä aikaan.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jarkko Ruutu olisi taas vapaana. Jokisen tilalle Spinan ja McIntyren vierelle? Saataisiin leipää ja sirkushuvia kansalle sekä luultavasti hieman yleisötavoitetta kiinni.
Aihe josta ei saa edes vitsailla. Loppuisi Kisapuiston vierailut tasan siihen sopimusuutiseen.

Ei kyllä Jekimovsiakaan joukkueeseen tarvita. Turhankin paljon sen näköinen, kun koko jengi tällä hetkellä. Pitäisi vaan se ykkössentteri hankkia, sillä koho sopii kuitenkin parhaiten siihen kolmosen keskelle. Saataisiin ehkä vähän enemmän pisteitä noista 3- ja 4-kentistä, kun tällä hetkellä tuntuvat olevan ihan tyhjän panttina. Eivät tasakentällisin saa yhtään maaleja aikaan ja alivoimallakin tuntuu Tirkkonen peluuttavan ylempien kenttien kavereita aina kun pystyy. Jengiin pitäisi jostain saada taistelutahtoa, jota saisi kyllä vahvalla jässikällä kolmoseen, joka jaksais painaa, tehdä työtä ja vähän herättelis esimerkillään joukkuetta.

Jotain positiivista kun jengistä etsii, niin Löfquist on ollut yllättävän hyvä kaikessa muussa paitsi siinä mihin on hankittu. Jämäkän näköinen omassa päässä ja saanut iha hyvin kiekonkin kanssa aikaan, vaikka välillä epäonnistumisia tuleekin. Lämäri sitten ei kyllä ole osunut lähellekkään kovinkaan usein. Bernard on kanssa ollut ihan miehekäs maalilla. Pysäyttää kiekon varmemmin kuin Markkanen, mutta vielä vähän tippuu eteen eikä ihan yhtä aktiivinen, mutta ehdottamasti parempi kuin odotuksissa oli.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Minähän en ole ollut koskaan ensimmäisenä paniikkinappia painamassa, mutta kyllä nyt jotain tarttee tehdä että saadaan totaalijumitus laukeamaan. Puolustuksessa on kahdeksan periaatteessa hyvinkin kelvollista tai potentiaalista äijää, mutta kyllä sieltä jonkun kiekollisen virtuoosin voisi vaihtaa mikkopukkamaiseen luotettavaan peruspakkiin. Onkos muuten Jakub Cutta lopettanut pelihommat kokonaan?

Myös hyökkäykseen tarvittaisiin jotain säätöä, mutta epäilen että näillä katsojamäärillä ei kovia nimiä hankita. Jos jotain tryout-tyyppejä on harkinnassa, niin ehdottomasti vain ja ainoastaan 1+1 mallisella sopparilla!
 

redpecka

Jäsen
Vittu... - klip -
Pitkä ja harras viesti - ja asiaa. Ainoastaan Jekimovsista minä eri mieltä (muiden ohella). Miten tuota enää paremmin sanoisi kuin sinä.

Larsson? Sehan riippuu ainoastaan kenen tilalle kukin on sitä kaavaillut, eiks? Jos sanoittaisiin että hei, larssoni hoitaa jatkossa Pukan tehtavät; SaiPa-osion tyypeistä 25% olis ihan taivaassa. Mutta jos sanotaan että hei, se nyt niinku korvaa ton klennin... - Ei hyvä tämä! - sanoisimme.

No mutta hyvä viesti jäsen Barneyltä, en sitä tässä toista vaan sanon että:

"sama"
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minähän en ole ollut koskaan ensimmäisenä paniikkinappia painamassa, mutta kyllä nyt jotain tarttee tehdä että saadaan totaalijumitus laukeamaan...

Täälläkin ollaan yritetty rauhallisesti ja maltillisesti ottaa alkava sukellus sekä positiivisellä sävyllä tännekkin kirjoitella. Nyt kuitenkin se paniikkinappulla alkaa olla puolittain jo painettuna alas ja samaa mieltä siitä, jotta jotain tartteis tehrä ja nopee!

Hyviä pointteja ja pohdintoja tullut tänne viime päivinä, silti en kyllä allekirjoittaisi tuota pelillistä ja saamatonta peliä pelkästään väsymyksen ja otteluruuhkan piikkiin (samoin kuten toisessa ketjussakin asiasta jo mainittu). Vaan kyllä siellä nyt on paljon syvemmällä ongelmat.

Siitä olen samaa mieltä, että jonkinlaista sytyttäjää tuo joukkue nyt kaipaa ja Jarkko Ruutu (pelle vailla vertaa, vastustajakannattajan mielestä) olisi todellinen jackpotti tähän väliin. Taloudellisesti tai muutenkaan saatavissa oleva niin en osaa ottaa kantaa olisko mitenkään mahdollinen hankinta, mutta vaikka täällä yksi soraääni onkin tullut, veikkaisin kuitenkin keräävän enemmän katsojia paikalle kun niitä jäävän pois.

Sitten tapaus Jekimovs: Nähty ja ei jatkoon.

Jotain nyt todellakin kuitenkin tarvitsisi tehdä. On se sitten Jarkko Ruutu tai joku muu, niin jotain kuitenkin.

No antaa toimiston päättää asiat kun ne kuitenkin todistetusti paremmin osaavat kuin me täällä palstalla.

Mie lepuutan nyt kanssa liigan osalta hetken vitutuskäyriä ja lähden nauttimaan entisen liigaseuran kiekkopyhättöön viikonlopun ajaksi Karjalaturnauksesta!
 

redpecka

Jäsen
Mennyt ohi tämä - siis eikö Ruutu jatkakaan siellä Sveitsissä jonne juuri meni?

Jos siis sai jo käkikellon hommattua niin totta mooses ostamaan vetyjä ja atomeitakin. 50KE loppukaudesta kouraan ja hämmentämään kaukaloon. (ainoa mistä en ole Ruudusta pitänyt oli se kyykkäys; kaiken hanskojen herisyttelyn sun muun hyväksyn*) - koska on kiva kun vastustaja faneineen menee täysin sekaisin - mutten tollasia vahingoittamisyrityksiä/-toteutuksia)

*) Muokkaus: Pakko muokata vähän tätä statementtiä vaikka viestiäni onkin jo ehditty lainata. Laittaisin tuon sanan hyväksyn muotoon "hyväksyn"
.
 
Viimeksi muokattu:

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Mitä vit, jarkko ruutuako täällä haikaillaan pelastajaksi.. itse en ainakaan ole unohtanut erästä alkulämmittelyä jossa tämä mulkku oli. Ei kiitos.

SaiPa on jäässä, maaleja ei tule, tuloshan sen ratkaisee, mutta kohtuullisen esityksen saivat ulkomailla aikaiseksi tiistaina. Yritystä oli ja ihan ok peliä viimeistä ylivoimaa lukuunottamatta.

Peliä tekevää sentteriä tuo joukkue eniten kaipaa.
 

redpecka

Jäsen
Tuossa kun joskus muinoin taisin todeta, että Mankisesta pitäisi hankkiutua eroon, niin tietenkään oikeasti sellainen ei ole SaiPan puolelta mitenkään järkevää; niillä säästyneillä palkkakuluilla sitten hommattaisiin joku ihme arpa jostain... - ei mitään järkeä, kun sopimus päättyy kuitenkin tähän kauteen. Ainoa asia miksi soppari purettaisiin olisi kai että Mankinen itse ilmoittaisi että nyt ei pysty, ei vittu kerta kaikkiaan enää pysty, kuuppa on niin jumissa ja se ei enää aukee... - ja päästettäisiin Jesse hakemaan uusia tuulia ihan mistä allsvenskanista ikinä haluaisikaan. Mutta eihän tässä mitään hätää ole Mankisen kanssa: sille nyt aina tulee näitä parinkymmenen matsin pituisia kuivia kausia kerran pari kaudessa.
 

Wolves

Jäsen
Mennyt ohi tämä - siis eikö Ruutu jatkakaan siellä Sveitsissä jonne juuri meni?

Oli Try-outilla Bielissä ja sopimusta ei jatkettu viiden ottelun jälkeen.

@Hamraan kanssa samalla linjalla. Ruutu jos tänne ilmaantuisi, niin jäisin pois hallilta. Ja varmaan vielä protestiksi seuraavanakin kautena. Sitä kaveria ei kaipaa kukaan.

Jos siis sai jo käkikellon hommattua niin totta mooses ostamaan vetyjä ja atomeitakin. 50KE loppukaudesta kouraan ja hämmentämään kaukaloon. (ainoa mistä en ole Ruudusta pitänyt oli se kyykkäys; kaiken hanskojen herisyttelyn sun muun hyväksyn - koska on kiva kun vastustaja faneineen menee täysin sekaisin - mutten tollasia vahingoittamisyrityksiä/-toteutuksia)

Redpeckalta on näemmä menneet SaiPan 50-vuotisjuhlaottelun tapahtumat täysin ohi silmien ja korvien?
 

redpecka

Jäsen
Redpeckalta on näemmä menneet SaiPan 50-vuotisjuhlaottelun tapahtumat täysin ohi silmien ja korvien?
Oliko tämä se kiekon katsomoonlaukaus alkulämmittelyssä? Joo ei ole kiva juttu kuten ei niin moni muukaan Ruudun aikaansaannos, mutta siitähän se tyyppi tunnetaan. Vituttaa itseänikin se, kun se niittasi meidän Rasmus tai Roope Hämäläisen ulos jääkiekon piiristä vähäksi toviksi (en muuten edes tiedä mitä hänelle nykyään kuuluu, vieläkö edes pelaa jossain?). Mutta turhaan näitä tähän luetteloidaan: kaikki tietää - toiset tykkää ja toiset vihaa. Tulishan sitä katsojia ehkä ainakin samalla periaatteella kuin sitä Tony Halmeen nyrkkeilyottelua seuraamaan - jengi haluaisi nähdä kuinka se ottaa pataan.

Mutta mutta, tuskinpa tämä maailman jo nähnyt eläköityvä miljonääri mihinkään Lappeenrantaan tulee himmailee.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minä en kyllä lämpenisi mistään Jarkko Ruutusta vaan lähinnä vituttaisi ja hävettäisi, että tuollainen pelle pelaisi SaiPassa. Suorastaan sylettää koko pelaaja, vaikka eihän tuo aivan paska pelaamaankaan ole vaikkakin hinta-laatusuhde onkin päin vittua. Tapella Ruutu osaa sen hän on NHL:ssä todistanut, mutta kun eletään Päivi Räsäsen kielletään vittu kaikki aikoja jääkiekossakin niin SaiPalle täysin hyödytön tuo pelle olisi.

Puolustukseen odotan todellista isäntää, joka varjelee omaa maalia ammattimaisin ottein ja osaisi purkaa kiekon varmasti pois omalta alueelta roiskimatta! Myös se ensimmäinen syöttö tulisi lähteä mallikkaasti. Hyökkäykseen sitten haluaisin todellisen snaipperin, vaikka moni odottaakin täällä peliä tekevää sentteriä, koska minusta tuo puolustus pitäisi saada kuntoon ensimmäiseksi sillä se vaikuttaisi positiivisesti myös hyökkäyspeliin.

Pari viime peliä on ollut aika heikkoja SaiPalta, mutta esimerkiksi Servetteäkin vastaan niistä paikoista mitä saatiin ei kukaan osannut viimeistellä. Mikäli Spinan ketju ei pelejä ratko niin sitten ei niitä ratko kukaan muukaan muista kentistä eli ollaan täysin Spinan ketjun pelivireen armoilla. En tiedä milloin tuo SaiPan ykkönen piristyy, mutta mielestäni Tavi menee aivan hukkaan tällä hetkellä tuossa ketjussa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En kannata, että Mankinen pistetään lihoiksi tällä kaudella, ellei mies nyt itse todella kovasti halua joukkueesta pois. Tai jos jossain kohtaa pleijarijuna olisi mennyt jo ja miehestä jotain rahaa saisi.

Mankinen on kuitenkin väläytellyt viimeaikoina ja voi hyvinkin nostaa profiiliaan vielä. Kunhan nyt tuo koko joukkueen niskajumitus saataisiin jotenkin poistettua.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Minusta tuo tekeminen tällä hetkellä näyttää ulkopuolisin silmin siltä, että viime kauden "menestyksen" jälkeen eväät olis syöty valmentajia myöten. CHL on kuitenkin sellainen uusi juttu kaikille, mikä sai innostusta sekä jaksamista tähän kauteen ja siinä ohessa runkosarjakin meni joten kuten mallikkaasti. Heti kun CHL:n runkosarjapelit loppu, alkoi tämä nykymeininki. Nyt kun sekin lysti näyttää loppuvan, ehkä, ensi tiistaina, onkin mielenkiintoista nähdä, mitä tulevasta kaudesta tulee. Uskon, että se on jollain tapaa tajunnanräjäyttävä, hyvässä tai pahassa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
On muuten tullut viime ja tämän viikon aikana lähes joukkueelta kuin joukkueelta ilmoituksia uusista vahvistuksista. Tai no ei kaikki ehkä täytä vahvistusten kriteereitä, mutta uusia ukkoja rosteriin joka tapauksessa. Koskahan ois SaiPan vuoro ilmoittaa parista uudesta pelaajasta... :-) Noh, ainakin toivon, että toimistolla on silmät ja korvat auki ja en kyllä yhtään epäile, etteikö olisi. Turhahan se on mitään hätähankintoja tehdä, mutta ei kyllä ois yhtään pahitteeksi, jos saataisiin vähän vahvistusta/uutta verta joukkueeseen.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Näin jälki(ennakko)viisaana voi todeta että kun puolustuksemme on kaikilla osa-alueilla täysin mätä, niin miksi toimisto ei pitänyt Mikko Pukkaa joukkueessa? Saa sylkeä, mun itsetunto kestää sen...
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Näin jälki(ennakko)viisaana voi todeta että kun puolustuksemme on kaikilla osa-alueilla täysin mätä, niin miksi toimisto ei pitänyt Mikko Pukkaa joukkueessa? Saa sylkeä, mun itsetunto kestää sen...
Ajatusasteella hyvä, mutta omasta mielestä Mikko ei enää jaksanut polkea SaiPan vaatimalla vauhdilla...
Ja kyllä, jotain pitäisi joukkueelle tehdä, koska en usko joulupukkiin, enkä ihmeisiin. Uskon kauden kehityksen suunnan olevan jyrkässä ja suunta ei ole ainakaan ylöspäin.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viimeiaikaisten esitysten takia on vituttanut aikalailla, siksi en ole tänne kirjoitellut, mutta nyt on joukkueen läheltä kuulunut kummia, Salcido on nimittäin lähdössä joukkueesta, mutta huomioikaa, että tämä huhu jonka lähde on lähellä SaiPaa, ei varma tieto.
 

Bacon

Jäsen
Ei tuohon voi muuta sanoa kuin, että toivottavasti tuo ei ole totta. Laskee puolustuksen taso kertaheitolla alaspäin, sanoo kuka mitä tahansa. Ja siihen ei nyt todellakaan ole varaa.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viimeiaikaisten esitysten takia on vituttanut aikalailla, siksi en ole tänne kirjoitellut, mutta nyt on joukkueen läheltä kuulunut kummia, Salcido on nimittäin lähdössä joukkueesta, mutta huomioikaa, että tämä huhu jonka lähde on lähellä SaiPaa, ei varma tieto.

Yhdeltä tutultani kuulin itsekkin tuosta, että Salcido olisi se joka lähtee. Paikkansa pitävyydestä en osaa sanoa yhtään mitään, mutta lähteeni mukaan Tirkkonenkin puoltaisi tätä Salcidon lähtöä lähes peukun kanssa! Tiedä sitten, kun on toiseksi eniten SaiPan pakeista saanut Tirkkoselta peliaikaa. Liekö tullut hyvä tarjous jostain, vaikka ei sillä eiköhän Salcidon sopparissa KHL -pykälän luulisi olevan mikä tietysti SaiPan kannalta ei hyvä juttu olisi. Tiedä sitten onko Salcido KHL -pykälänsä turvin aivan omasta halustaan lähdössä rahan perässä mikä ihan ymmärrettävää onkin.

Liputan itse tämän asian kanssa hope not linjalla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös