Roster watch 2004-05

  • 600 904
  • 3 557
Tila
Viestiketju on suljettu.

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Re: Re: Re: Re: Kiitokset CK !!!

Viestin lähetti MaV
Tietysti olisivatkin tyytyväisiä. Tosin tässä vaiheessahan tuollainen ratkaisu ei ole enää mahdollinen, kun meillä on ne miehet mitkä on, ja nuo kaksi ovat vieläpä varattuja. (Ja Dudallekin pitäisi tietysti ensin perustella miksi IFK:hon pitäisi tulla)

Puhuin tietenkin siitä hetkestä kun näille pelaajille on sopimuksia tehty. Silloin me fanit vaadimme Vopatia ja Stathosta jäämään emme nyt, mutta ammattinsa osaava TJ olisi nähnyt näiden vaatimusten vaikutukset tulevaisuuteen ja sen, että kuinka ison palkan arvoisia he olivat/ovat. Tietenkään asioiden etenemistä ei voi ennustaa, mutta isojen yritysten johtajien pitää pystyä näkemään viikkoa pidemmälle. Siihen Pena ei ole pystynyt vaikka kuinka on yrittänyt.

Tottakai me fanit vaadimme kaikenlaista, mutta harvoin meidän vaatimuksia silti kuunnellaan. Uskon, että Pena itsekin halusi heille sopimukset, mutta se mikä tässä häiritseekin on juuri se, että heille maksettiin ylihintaa tasoonsa nähden. Esimerkkinä vaatimuksista huusimme muistaakseni parivuotta kunnollista ykköskenttää ja nyt olemme huutaneet parivuotta kunnon kakkosta ja jos meitä faneja kuunnellaan, niin ainakin siinä on iso viive, koska kakkoskenttää ei näy vieläkään.

Pena on tehnyt tästä fanien kuuntelemisestakin taidetta joka tulee esille, niin kuin vain Penalta voi odottaa. Silloin kun meidän huudoissamme ei ole mitään järkeä, niin Pena kuuntelee ja tekee ratkaisunsa niiden pohjalta. Mutta silloin kun niissä on jotain järkeä, niin Pena ei kuuntele ja jos kuunteleekin, niin hän onnistuu ryssimään ne pyynnöt omilla huonoilla päätöksillään.

Sanotaan nyt vielä, että minä haluan pitää Vopatin jengissä, mutta en niillä palkoilla mitä hänelle maksetaan. Stathoksen ja Benysekin voisi minun puolestani laittaa Moskovan junaan, koska heillä en näe suurta tarvetta joukkueessa vaikka heillä olisi pienemmät palkatkin, koska vievät ulkomaalais paikan. Vopatilla sentään on jotain avuja jonka vuoksi hänet voisi pienemmällä palkalla pitääkin ja niiitä avuja ovat: pelote (SM-liiga tasolla hän on sitä vieläkin), hyvä alotuksissa ym. erikoistilanteissa, yksi ainoita maskimiehiämme, pystyy myöskin pisteiden tekoon oikeiden pelaajien kanssa, kokemus ja karisma. Tuossa jotain Vopatin hyviä puolia, mutta se, että hän ei enää ole samantason pelote kuin ennen ja se, että hän ei pysty ulkomaalaisvahvistukselta vaadittaviin pistemääriin, laskee hänen palkkaansa huomattavasti. Eli, olen sitä mieltä, että Vopatille voi helposti uhrata ulkomaalaispaikan, mutta rivipelaajan palkalla eikä tähtipelaajan palkalla niin kuin nyt.
 

M.Z.3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pentti Matikainen

Uskon että Pena lopettaa IFK:ssa vasta kunnes mestaruus on tullut..
 

M.Z.3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Itkumuurin iltapäiväkahveilla taas

Viestin lähetti Ck
Se, että Matikainen on voittanut valmentajana jotain ei tarkoita sitä, että hän osaisi koota voittavan joukkueen. Kyllä Jari Kurrikin on voittanut 5 Stanleytä pelaajana, mutta ei se tarkoita sitä, että hän olisi hyvä kokoamaan joukkuetta. Veikkaan kuitenkin, että Kurri veisi Matikaista 100-0 pelaajamarkkinoilla ja huonompi hän ei ainakaan voisi olla kuin Pena, koska se ei käytännössä ole edes mahdollista. Toki on selvää, että kun tarpeeksi saa aikaa mällätä rahoilla ja ostella pelaajia miten satuu, niin joskus myöskin osuu. Eli, kyllä Matikaisella on hyviäkin hankintoja, mutta käytännössä kaikki hänen hyvät hankintansa on pelaajia jotka tiedetään hyviksi. Sen sijaan Matikaisella on joku kultainen kosketus ryssiä näitä hankintoja kaikilla mahdollisilla ja mahdottomilla tavoilla.

Viimekauden pronssimitalista en kyllä anna hirveästi tunnustusta Penalle. Aravirta oli se henkilö joka sai tämän ykkösen jälkeen tasapaksun ryhmän pelaamaan niin hyvin ja siitä syystä HIFK sai pronssia. Aravirta on nimittäin valmentaja joka pystyy nostamaan joukkueen tasoa keskitason joukkueesta lähelle kärkeä olevaksi jengiksi. Jos Aravirta ei olisi ollut viime kaudella valmentamassa ei HIFK olisi varmaan päässyt edes säälipleijareihin. Matikainen kyllä oli se henkilö joka hommasi Aran joukkueeseen, mutta uskon ettei hänellä ollut paljon muitakaan mahdollisuuksia. Valmentaja oli saatava ja Aravirta oli paras vapaana oleva joten Matikainen palkkasi hänet isolla rahalla.

Jokaiselle vähänkään ajattelevalle ihmiselle pitäisi jo näiden vuosien aikana olla tullut selväksi, että Matikainen ei osaa koota joukkuetta. Tältä palstaltakin löytyy satakertaa parempia joukkueen kokoajia kuin Matikainen ja vieläpä ihan harrastepohjalta. Toki HIFK voi pärjätä jälleen kerran Aran avulla tälläkin joukkueella kohtalaisesti, mutta kun ihan pienillä muutoksilla olisimme selviä mestarisuosikkeja ensi kaudeksi.
Santala oli kyllä ihan hyvä yritys, mutta se ei riitä. Nyt kun se on epäonnistunut, niin pitää kehitellä uusia suunnitelmia, mutta milläs kehittelet kun ulkomaalaispaikat on täynnä ja Suomalaisia huippuja ei hirveästi ole markkinoilla. Ja nyt puhun siis sillä ajatuksella, että NHL:ää pelataan ensikaudella.

HIFK on joukkue jolla on paljon rahaa käytössä SM-liiga mittakaavassa, mutta Pena käyttää sitä täysin järjettömästi. Yksi järjettömyys on nämä hukatut ulkomaalais vahvistukset joille tehdään sopimuksia ihan miten sattuu ja sillä periaatteella, että kuka napsahtaa ensimmäisenä kohdalle ostos listalta. Oli se sitten Treille, Mrazek, Spanhel tai Hurtaj, niin Pena tekee sopimuksen heidän kanssaan tietämättä heidän pelitavoistaan muuta kuin mitä joku pelaaja agentti hänelle kertoo. Olen myös kuullut yhdeltä SM-liiga pelaajalta, että HIFK maksaa näillä Järvisille, Luttisille, Vihkoille, Häppölöille ym. saman tasoista palkkaa kuin pienemmät seurat heidän ykkös-kakkoskentän pelaajilleen.

Kysymys kuuluu siis miksi? Minä en ymmärrä ollenkaan minkä tähden näin tehdään, koska eivät minulle omat junnut kuitenkaan niin tärkeitä ole, että heille kannattaa maksaa ylisuuria palkkoja. Kyllä minä esim. ottaisin mieluummin Janne Lahden HPK:sta 20-30 € kuin pitäisin esim. Luttisen samalla hinnalla tai kalliimmalla. Nämä hinnat on toki arvailuja määriltään, mutta se ei muuta sitä, että ne ovat meidän junnuilla ylisuuret. Kyllä HIFK:ssä löytyy vetoa ilman korotuksiakin ja se tulee ihan puhtaasti siitä, että esim. joku Järvinen pelaisi samalla tai jopa vähän alemmalla hinnalla mieluummin HIFK:ssä kuin muualla koska on meidän kasvatti. Jos ei pelaisi, niin ei muuta kuin tervemenoa ja uutta jätkää sisään.

Samoin Pena maksaa suhteettomia summia keskitason vahvistuksille kuten Stathos, Benysek ja Vopat. Hän siis maksaa näille pelaajille ilman näyttöjä tai yhden huippukauden näytöillä kauheita summia vaikka he eivät ole hintansa väärtejä. Sama tilanne heillä, että jos ei HIFKin maksamat heidän pelitaidoillensa sopivat palkat kelpaisi, niin terve vaan ja seuraava pari uunista ulos.

Nyt tilanne on siis se, että HIFKin on hommattava vähintään huippu sentteri ja maalivahti joka tarkoittaa mielestäni vähintää kahden ulkomaalaisen ulostamista jotka mielestäni ovat Benysek ja Stathos. Itse ulostaisin Stathoksen siltikin vaikka saataisiinkin Suomalaiset näille paikoille.

Minä ainakin toivon, että jos kausi lähtee huonosti käyntiin, niin HIFK fanit äänestäisivät kunnolla jaloillaan ja vaatisivat Matikaisen siirtämistä muihin hommiin vaikka sitten pelkäksi Toimitusjohtajaksi. Pelaajavastaavan paikalle on kuitenkin saatava uusi mies joka osaa hommansa. Toki toivon, että kausi lähtee hyvin käyntiin, mutta silti toivon että johtokunta ymmärtäisi muuttaa Penan vastuu-alueita. Jos meillä olisi ollut erillinen pelaajavastaava olisimme jääneet voitolle kaikilla osa-alueilla jo moneen kertaan näiden vuosien aikana eikä vähiten rahapuolella. Aika hintavaksi on tullut HIFK:lle Penan kouluttaminen TM:ksi/pelaaja-vastaavaksi ja tämä kouluts ei näemmä ole vieläkään ohi. Olisi kiva nähdä se rahapino joka Penan sähläilyjen takia ollaan menetetty.

Koita Pentti saada nyt jotain aikaan siellä korokkeellasi, koska sinun säätämistäsi on jo katseltu ihan riittävän pitkään. Nyt pitää saada aikaan jo tuloksiakin tai itseasiassa olisi pitänyt jo.


Aivan mahtavaa tekstiä..Mielestäni kaikkien aikojen paras kirjoitus..Mä vihaan ainakin Matikaista..Vittu mä olisin hankkinu jo kaiken tarvittavan..EI vittu et on Uuno jätkä..Tapetaan se..No ei...Vittu Tapetaan vaan!
 

M.Z.3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Re: Itkumuurin iltapäiväkahveilla taas

Vitun pelle..
Oot saatana Helsingin IFK:n toimitusjohtaja..Mitä vittuu venailet??
-'' odotellaan nyt tässä että tilanne rauhoittuu ja NHL-kuviot selviää..suomeksi = Katellaan nyt ku markkinoilta viedään viimeisetkin pelaajat ja sitten lähetään tavoittelee mestaruutta..Ei tolla jengillä mtn voiteta!! Tee jtn vitun homojohtaja!! Vittu jos joku on suunnitellu jtn paskaa Penaa kohtaa ni oon messis..noei..Vittu tapetaan se!
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Liian paksua jopa minulle

Rooster Watch alkaa muistuttaa Blair Witch Projectia. Neulat ovat olleet kiinni myyrässä jo kauan, joten täytyy vain odottaa, että kylkiä kuumottaa. Tanakka potku takalistoon riittää tälle Ajatusten Pieliselle (Hiljaa VIRTAA, Don!). Kaikki muu on turhaa.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Re: Pentti Matikainen

Viestin lähetti M.Z.3
Uskon että Pena lopettaa IFK:ssa vasta kunnes mestaruus on tullut..

Ei sitten tapahdu lähitulevaisuudessa...
Herran hankinnaksi taitaa jäädä että hommaa sen Lehtisen sieltä hevon v... k...... ... Siinä vahvistusta kylliksi.
Ok, en usko että hallitus katsoo kauan tuollaista hommaa tai hommat on sielläkin muuttunut.
Jos joku todellakin uskoo että tällä materiaalilla pystytään pistään kärkijoukkueille kampoihin niin on aikamoinen satusetä.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Auringonpistos

Jumaleissön, nyt alkaa kyllä kaikki vanhat ennätykset paskanjauhannassa jäädä historiaan. Tätä sontaa mitä tämän ketjun viimeisille sivuille on Ck:n, (mixun, fågelin ja Mavin säestyksellä) kirjoitettu ylittää jo tähän asti lukemani.

Täällähän pyöritetään asioita ympäriämpäri niin, ettei missään ole enää mitään järjen häivähdystäkään. Tuntuu siltä kuin kirjoittajilla ei olisi mitään käsitystä sopimuksista, rahoista, markkinatilanteesta ja mahdollisuuksista pelaajamarkkinoilla, puhumattakaan neuvottelutaidoista. Ehdottaisin jäitä hattuun, (koska aurinko paistaa vielä kuumemmin huomenna) niin että auringonpistokset menevät ohi. Spekuloidaan, ja vaaditaan keskenään täysin mahdottomia asioita. Fanit ovat kunkkuja jotka muka tietävät ja ymmärtävät kaiken, samalla kun kirjoituksillaan osoittavat olevansa ulkona kun lumiukkoja joiden argumentit ja teoriat sulaavat yhtä nopeasti kun ukko itsekin.

Maalivahtitilanne on epäilemättä epävarma, mutta voi olla meillä oikein hyvä jos natsaa kohdalleen. Daven ja Jannen väliin oikein kunnon tsemppi ykköpaikasta saattaa merkitä, että meillä on kaksi hyvässä , motivaatiovireessä olevaa veskaria, joka tarkoittaa, että Ara voi valita veskarin luottavaisin mielin vastustajan pelityylin mukaan. Mikä olisi sen herkullisempaa. Lisäksi on jommankumman loukkaantuminen tai sairastuminen vähemmän vaarallinen juttu kun löytyy hyvä vaihtoehto.

Suurin osa nuorista pelaajista kehittyvät joka vuosi jonkun verran, jotkut enemmän jotkut vähemmän. Aran opit ja kokemus tulee näkymään vasta tänä vuonna kunnolla. Me tarvitsemme edelleen yhden kovan tason kaverin, eli tuo ykkös-kakkossena. Tästä ovat kaikki samaa mieltä.

Mitä tulee tuon Penan haukkumiseen, niin muistaisin, että kaveria kehuttiin maasta taivaaseen viime pleijareissa ja Santalan sopimuksen teon yhteydessä. Nyt jos taas Pena tekee jonkun uuden sopimuksen on taas paikka tarjolla auringossa. Kyllä on joidenkin muisti, jopa omista kirjoituksista lyhyt.

Toivottavasti kirjoitusten laatu nousee tulevilla sivuilla.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Re: Auringonpistos

Viestin lähetti RoopeS
Jumaleissön, nyt alkaa kyllä kaikki vanhat ennätykset paskanjauhannassa jäädä historiaan. Tätä sontaa mitä tämän ketjun viimeisille sivuille on Ck:n, (mixun, fågelin ja Mavin säestyksellä) kirjoitettu ylittää jo tähän asti lukemani.

Täällähän pyöritetään asioita ympäriämpäri niin, ettei missään ole enää mitään järjen häivähdystäkään. Tuntuu siltä kuin kirjoittajilla ei olisi mitään käsitystä sopimuksista, rahoista, markkinatilanteesta ja mahdollisuuksista pelaajamarkkinoilla, puhumattakaan neuvottelutaidoista. Ehdottaisin jäitä hattuun, (koska aurinko paistaa vielä kuumemmin huomenna) niin että auringonpistokset menevät ohi. Spekuloidaan, ja vaaditaan keskenään täysin mahdottomia asioita. Fanit ovat kunkkuja jotka muka tietävät ja ymmärtävät kaiken, samalla kun kirjoituksillaan osoittavat olevansa ulkona kun lumiukkoja joiden argumentit ja teoriat sulaavat yhtä nopeasti kun ukko itsekin.

Maalivahtitilanne on epäilemättä epävarma, mutta voi olla meillä oikein hyvä jos natsaa kohdalleen. Daven ja Jannen väliin oikein kunnon tsemppi ykköpaikasta saattaa merkitä, että meillä on kaksi hyvässä , motivaatiovireessä olevaa veskaria, joka tarkoittaa, että Ara voi valita veskarin luottavaisin mielin vastustajan pelityylin mukaan. Mikä olisi sen herkullisempaa. Lisäksi on jommankumman loukkaantuminen tai sairastuminen vähemmän vaarallinen juttu kun löytyy hyvä vaihtoehto.

Suurin osa nuorista pelaajista kehittyvät joka vuosi jonkun verran, jotkut enemmän jotkut vähemmän. Aran opit ja kokemus tulee näkymään vasta tänä vuonna kunnolla. Me tarvitsemme edelleen yhden kovan tason kaverin, eli tuo ykkös-kakkossena. Tästä ovat kaikki samaa mieltä.

Mitä tulee tuon Penan haukkumiseen, niin muistaisin, että kaveria kehuttiin maasta taivaaseen viime pleijareissa ja Santalan sopimuksen teon yhteydessä. Nyt jos taas Pena tekee jonkun uuden sopimuksen on taas paikka tarjolla auringossa. Kyllä on joidenkin muisti, jopa omista kirjoituksista lyhyt.

Toivottavasti kirjoitusten laatu nousee tulevilla sivuilla.

Nostetta ilmassa ja vitutuskäyrä missä lie.
Ei nää jutut mitään muuta seurassa, enkä usko että niitä kukaan tosissaan viitsii lukea.
Joten ilo irti ja hymyä huuleen vaikka virtsaatkin vastatuuleen.
Onhan tässä reilu kuukausi liigan alkuun jossa sitten punnitaan tosi ja sitten osoitellaan sormella kuka oli oikeassa.
Onnea vaan Hifk:lle sitä tarvitaan vaikka valmentajana olisikin Ara.
En jaksa jauhaa tästä asiasta enää joten nyt piste mun osalta.
Kiitos kaikille.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Re: Auringonpistos

Viestin lähetti RoopeS
Jumaleissön, nyt alkaa kyllä kaikki vanhat ennätykset paskanjauhannassa jäädä historiaan. Tätä sontaa mitä tämän ketjun viimeisille sivuille on Ck:n, (mixun, fågelin ja Mavin säestyksellä) kirjoitettu ylittää jo tähän asti lukemani.

Täällähän pyöritetään asioita ympäriämpäri niin, ettei missään ole enää mitään järjen häivähdystäkään. Tuntuu siltä kuin kirjoittajilla ei olisi mitään käsitystä sopimuksista, rahoista, markkinatilanteesta ja mahdollisuuksista pelaajamarkkinoilla, puhumattakaan neuvottelutaidoista.

Voisitko osoittaa minulle mikä kohta on sontaa noissa minun kirjoituksissani ja voisit samalla kertoa, että miksi. Minä puhun noissa aika paljon menneistä virheistä joihin ei ole tullut mitään muutosta ja siitä syystä minulla on hyvä syy epäillä, ettei sitä muutosta tule tulevaisuudessakaan. Jos sinulla on jotain purevaa faktaa heittää tänne niin kerro ihmeessä, koska minua ainakin kiinnostaa mikä noissa kirjoituksissani oli sontaa. En tiedä oletko seurannut näitä HIFK:n touhuja tässä lähivuosina kovinkaan tarkkaan jos et ole huomannut, että asiat ovat mennet mönkään jo monta vuotta putkeen johtuen vain ja ainoastaan HIFK:stä vastaavien henkilöiden amatöörimäisestä johtamisesta. Ne Penan ja muiden päättäjien virheet mitä he tekivät ja mitä he tekevät edelleen tälläkin hetkellä, heijastavat nyky HIFKiin ja tulevat heijastamaan myös tulevaisuuteen mahdollisesti vuosienkin päähän.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sitten Kiekkopesän päivien en ole lukenut palstalta samanlaista paskaa, mitä viimeisen vuorokauden aikana on tänne ilmestynyt. Näyttää osalla mopo karanneen täysin käsistä. Järjen hiventäkään ei kirjoituksista enää löydy.

Kautta ei ole pelattu otteluakaan ja kaikki on päin helvettiä. Täysin järjetönta skeidaa ja vielä kirjoittajilta, joiden voisi kuvitella ymmärtävän edes jotakin jääkiekosta ja joukkueen kasaamisesta.

Pentillä on langat aika nätisti käsissä, ja IFK taistelee mestaruudesta siinä missä mikä tahansa muu jengi tässä sarjassa. Rauhoittukaa nyt hyvät ihmiset, teette itsestänne täydellisiä pellejä vuodatustenne kanssa. Häpeäisitte.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Auringonpistos

Viestin lähetti Ck
Voisitko osoittaa minulle mikä kohta on sontaa noissa minun kirjoituksissani ja voisit samalla kertoa, että miksi. Minä puhun noissa aika paljon menneistä virheistä joihin ei ole tullut mitään muutosta ja siitä syystä minulla on hyvä syy epäillä, ettei sitä muutosta tule tulevaisuudessakaan.


En jaksa käydä läpi kaikkia juttuja, mutta esim. nuo palkkasummat ja arviot perustunevat pelkkiin arvioihin, niitä kun lasket yhteen ja jaat uudestaan, niin tuntuu aina jäävän sopivasti rahoja yli tai alle riippuen mitä tekstilläsi haet.

Tottakai on vuosien saatossa tapahtunut erehdyksiä suuntaan sun toiseen. Pelaaja-arvioissa ovat vuoron perään Pena ja täällä kirjoitavat fanit olleet väärässä. Pelaajat eivät ole koneita, vaan ihmisiä, ja valmentajan sekä kanssapelaajien kemiat vaikuttavat merkittävästi kunkin pelaajan suoritustasoon. Ei ole mitään järkeä heittää jätkiä ulos tai sisään "noin vaan", varsinkaan jos ei ole tilalle laittaa sopivaa kaveria. Joskus joutuu maksaa liikaa joskus saa hyvää halvalla.

Onneksi muilla seuroilla käy yhtä hyvin tai huonosti. Kysypä cobolilta tai bozikilta mitä mieltä ovat Virmasesta ja hänen hankinnoistaan.

Minua taas naurattaa jos esim. Hirso pelaisi elämänsä kauden, tykittäen 30 - 40 pinnaa, ja sinä olet täällää suuressa viisaudessasi heittämässä jätkää mestikseen. Kolme kuukautta sitten näillä sivuilla oltiin huolestuneita siitä, että Team Hirso hajoaa ja lähtee muualle, vaadittiin kovalla otteella, että jätkien sopimuksia pitää jatkaa. Pena teki jatkosopparit, ja kaikki kiitteli hyvästä työstä. Nyt Team Hirso on kehityskyvyttömiä junnuja joista ei ole mihinkään nakkikattilan jahdissa, ja Pena maksaa niille aivan liikaa liksaa, samalla kun seuraavassa lauseessa joku haukkuu Penaa siitä, ettei se koskaan lähde skabaamaan hinnoissa jätkistä. Ja jos ei nyt ois skabannut ja nostanut liksatarjouksia olisi taas faneilta kuulunut perästä...kun toi onneton Pena ei saanut jätkiä pysymään kun ei taas ravistellut lisää hilloa purkin pohjalta.

Vähän vaan välillä väsyttää nämä manis-depressiiviset mielenilmaukset näillä sivuilla. Onneksi cobol, bozik ja ikijokeri ja joitakin muita käy naapuripöydiltä aina laukaisemassa jonkun sopivan ja ärsyttävän asiapläjäyksen silloin tällöin. Pysyy mielenkiinto yllä. JHagkin kun on piristynyt, niin lupaa hyvää.....:o)


edit: kiitos Isaksson virkistävästä ja asiallisesta mielenilmauksestasi
 
Viimeksi muokattu:

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti Isaksson
Sitten Kiekkopesän päivien en ole lukenut palstalta samanlaista paskaa, mitä viimeisen vuorokauden aikana on tänne ilmestynyt. Näyttää osalla mopo karanneen täysin käsistä. Järjen hiventäkään ei kirjoituksista enää löydy.

Kautta ei ole pelattu otteluakaan ja kaikki on päin helvettiä. Täysin järjetönta skeidaa ja vielä kirjoittajilta, joiden voisi kuvitella ymmärtävän edes jotakin jääkiekosta ja joukkueen kasaamisesta.

Pentillä on langat aika nätisti käsissä, ja IFK taistelee mestaruudesta siinä missä mikä tahansa muu jengi tässä sarjassa. Rauhoittukaa nyt hyvät ihmiset, teette itsestänne täydellisiä pellejä vuodatustenne kanssa. Häpeäisitte.


Kenen pitäisi hävetä?
Tässä on vaan ihmetelty kuinka erilailla voi joukkueen koota yms.

Matikaisen aikana Hifk on saavuttanut sijat 9,7 ja 3.
Keskiarvolla ollaan reilusti yli kuuden.
Viime kaudella saatiin nihkeä pronssi.Oltiin jo otteluissa tappiolla 3-1 mutta Ara sai laivan käännettyä ja ratkaisuottelu voitettiin maalilla.

Koska materiaali oli mitä oli niin rangaistuksien pelossa monen peli kuten Vopatin oli melkoista
muniinpuhaltelua kun ei uskallettu rymistellä eli ei mikään ryminäpronssi vaan ihan päinvastoin.
Videoita läheteltiin Hifkin toimesta eikä päinvastoin.

Fanit maksavat Suomen kalleimpia lippuja eikä saisi edes arvostella kun niitä hänen rahojaan käytetään epäpäteviin valmentajiin ja pelaajiin.

Ylistäkää te (Pentti fanit) Pentin saavutuksia jos haluatte kaikki eivät niin tee mutta antakaa niiden arvostella jotka kokevat että on sen paikka.Jos teille kelpaa sijat 6-7 mitä Pentti on keskiarvoisesti saavuttanut niin hyvä mutta kaikille se ei kelpaa.

Mielestäni hävetä pitäisi kiekkomiehen joka tuo maahan Treillen,Kobezdan,Spanhelin,Hurtajin yms ja vastaavan tasoisia pelaajia ja kertoo vielä olevansa kiekon ammattilainen.

Minä revin jokapäiväisen leivän kovasta duunista mutta jos vastaavia töppäyksiä tekisin kuin eräs kiekkomies niin tuskin kauaa olisin siinä duunipaikassa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ymmärrän hyvin, että Pentti herättää mielipiteitä suuntaan ja toiseen. Minusta suunta on nyt kuitenkin saatu käännettyä ylöspäin. Pronssijoukkue on ihan hyvin saatu pidettyä kasassa. En ymmärrä miksei joukkueen kakkosketjun rakentaminen etene ja Stathosiin en enää usko voittavana play-off maalivahtina, mutta siinä se minun ihmettelyni onkin. En toivo kenenkään potkuja seuran johdossa.

HIFK:lla oli vaikeat vuodet 01/02 ja 02/03. Nyt on asiat ihan hyvin. Vallitsevaan olotilaan ei vaan saa koskaan olla tyytyväinen tai muut ajavat ohi. Se että HIFK hankkii 1-2 kokenutta hyökkäjää lisää ensi kauden rosteriin ei voi olla liian suuri vaatimus urheilupuolen kilpailukyvyn varmistamiseksi. Tästä näkökannasta en kyllä tingi. Hyökkääjien pitää olla sellaisia, jotka pelaavat meillä varmasti koko kauden. NHL-työsulun varaan emme voi toimintaa rakentaa.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kertokaa minulle te fiksummat, mutta minulle on jäänyt sellainen mielikuva päähän että Pentin aikana IFK:n talous on myös mennyt ihan kuralleen - tai siis talouspuoli ei olisi ollut näin huonossa jamassa moneen vuoteen.

Eikö tästä ollut jotain puhetta joskus?
mixulta hienoa puhetta, toivottavasti kanta pysyy jatkossakin ettei tosiaan takki käänny heti seuraavan hankinnan julkaisun jälkeen.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kyllähän totuus HIFK:n ja Jokereiden urheilullisista saavutuksista on nähtävissä selvästi Matikaisen ja Virmasen toimitusjohtajakausien historiasta. Helsingin molemmat joukkueet operoivat Suomen oloissa suurella rahalla suurissa halleissa suurten yhteistyökumppaneiden tukemana. Pääsääntöisesti molemmilla joukkueilla on SM-liigan tasolla pätevät ja joskus myös pätevimmät valmentajat. Sekä HIFK:n että Jokereiden pelaajabudjetti on aina SM-liigan kärkeä ja molemmilla joukkueilla on myös mahdollisuus rakentaa Suomen oloissa huippujuniorijoukkueita C-nuorista alkaen.

Näillä edellytyksillä pitäisi kyllä jomman kumman helsinkiläisjoukkueen pelata itsensä aina neljän parhaan joukkoon eikä loppuottelupaikkakaan saisi olla nykyisenkaltainen harvinaisuus. Tässä mielessä HIFK:n ja Jokereiden saavutukset Matikaisen ja Virmasen ollessa toimitusjohtajina ovat kyllä huonommat kuin edellytykset olisivat. Oma arvioni on se, että tähän mennessä kumpikaan helsinkiläisseurojen toimitusjohtajista apuvoimineen ei ole kyennyt tuomaan riittävää näkemystä ennen kaikkea joukkueen rakentamiseen edes parin vuoden tähtäimellä.

Tuleva kausi mahdollistaa pitkästä aikaa poikkeuksen edelliseen. HIFK:ssa jatkaa toinen maamme ykkössenttereistä eli Harkins ja Jokereissa sitten se toinen eli Metropolit. Molemmat osoittivat tasonsa viime kaudella ja heidän varaansa voidaan rakentaa tulevana kautena paljon. Itse uskon siihen, että loppuottelupaikka ei jää ainakaan näistä kaveruksista kiinni kummassakaan seurassa.

HIFK:lla on minun arvioni mukaan jo nyt kasassa erittäin mielenkiintoinen ja hyvä nippu. Kun lisäksi tiedän sen, että 2-sentteri on jatkuvassa haussa ja maalivahtitilanteen osalta on tarvittaessa varauduttu isoihin ratkaisuihin jopa alkukaudesta, niin HIFK omaa kaikki tarvittavat tekijät viime kauden saavutusten petraamiseen. Tulevana kautena HIFK on nähdäkseni jälleen neljän joukossa ja niin on Jokeritkin. Nyt valmentajille tarjotulla rosterilla Matikainen ja Virmanen ovat osoittaneet ainakin hieman oppineensa joukkueen rakentamisessa aiempina kausina tekemistään virheistä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jos minä muistan oikein, niin IFK oli viime vuonna kolmas sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä ja mestareille hävittiin mahdollisimman tiukasti. Joukkue on pysynyt käytännössä täysin samana eli nuoret ovat vuoden vanhempia ja kokeneempia, kun taas toisesta päästä ikä ei tule hidasteeksi kenellekkään. Viime kauden mestari ja monet muut joukkueet ovat muuttunut reilusti eli muualla on suurempia kysymysmerkkejä ilmassa. Silti kaikki on päin persettä ja me ollaan hävitty tämä peli.

On paskapuhetta että keskutelupalstoilla fantasiahockey-kokoonpanoja kokoavat kirjoittelijat olisivat parempia joukkueen kokoajia kuin ikänsä kiekon parissa toimineet ihmiset (tai että sellaisia ihmisiä löytyisi satoja). Täällä on vain niin saatanan helppo olla jälkiviisas ja täysin ymmärtämätön taloudellisista realiteeteista (tätä nyt ei pidä tulkita niin että Sakic olisi minun mielestäni huono pelaaja, ja minä en häntä siksi IFK:n huolisi).
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Sama kaiku on askelten....

Jos sokealle antaa ampumaradalla tykin + 1000 skodea, niin kai niistä joku osuu.
Tällä periaatteella tuntuu toimivan myös Helsikiläisten kiekkojoukkueiden hankintahenkilöt. Rahaa kuluu ylettömästi ja joukkueet ympari suomenniemeä saavat puoli-ilmaisia pelaajia, joiden palkasta n. 50- 75% maksaa joko Jokerit tai rakas vihollinen IFK.

Jos Jokereilla on kaikkien aikojen kallein pelaajabudjetti, ei tämä valitettavasti tarkoita näiden kaikkien pelaajien pelaavan Jokeri- paidassa.
Jos näistä hukatuista euroista edes 70% luistelisi Areenan jäällä, olisi tilanne aivan toinen.

Matikaisesta tuli hetkessä IFK:n oma Kim Jong Il, kun hän ilmoitti Santalan sopparista, jolle kävi niinkuin kävi.
Ja meidän omasta Virmas Masasta tuli kai Jong Il Sung, kun ilmoitti Metron ja Tomekin sopimukset.
Haukku muuttui hurmioksi, mutta jos minä saisin päättää: kiertoon kumpainenkin kunhan ei keskenään.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti Tommy
Kertokaa minulle te fiksummat, mutta minulle on jäänyt sellainen mielikuva päähän että Pentin aikana IFK:n talous on myös mennyt ihan kuralleen - tai siis talouspuoli ei olisi ollut näin huonossa jamassa moneen vuoteen.

Kirjanpidollinen tulos oli kehno tilikaudella 02/03 liikearvojen poistojen takia. Toiminnan jatkuvuuden kannalta ainoa tärkeä asia on kuitenkin kassavirran pysyminen positiivisena eli Suomeksi se, että rahaa tulee kassaan enemmän kuin sieltä lähtee tilivuoden aikana. Minun käsitykseni mukaan HIFK:n kannattavuus on Pentin aikana ollut ok. Tämä ei ole varmaa tietoa.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse en ole pätkääkään huolissani, ja mielestäni melkeinpä voidaan mennä vaikka näillä samoilla, joilla viime vuonna jäätiin finaalipaikasta yhden maalin päähän. Maalivahtiosasto on mielestäni ainoa, jonne voisi jotain muutoksia tehdä, mutta kyllä se Hirso on uskoakseni vähitellen ihan riittävän hyvä liigajoukkueen kakkossena.
 

M.Z.3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehdotan Rukous-ketjua Jatkoaikaan.
Esitän nyt ensimmäisen rukoukseni koskien Jääkiekkoa ja HIFK:ta.

Isä, olen iloinen, että olet olemassa ja kiitän sinua kaikesta siitä, mitä olet minulle antanut. Olen kiitollinen että olet jaksanut kuulla rukouksiani ja toivon että jatksat kuulla vieläkin...
..Toivoisin HIFK:lle menestystä, olen aina kannattanu tätä seuraa ja ikävä kyllä olen vain kerran nähnyt tämän joukkueen juhlimassa suomen mestaruutta. Toivoisin että tänä vuonna IFK iskee. Auta Penttiä pelaajahankinnoissa. Auta IFK:ta vaikeinakin aikoina. Tähän lopetan tämän pienen pyyntöni..Aamen

Sjinne se lähti ny..kohti taivaiden valtakuntaa..
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Re: Re: Re: Auringonpistos

Viestin lähetti RoopeS
En jaksa käydä läpi kaikkia juttuja, mutta esim. nuo palkkasummat ja arviot perustunevat pelkkiin arvioihin, niitä kun lasket yhteen ja jaat uudestaan, niin tuntuu aina jäävän sopivasti rahoja yli tai alle riippuen mitä tekstilläsi haet.

Tietenkään minulla ei ole rahasummista täydellisiä tetoja, mutta se juuri oikea euromäärä ei ollutkaan tärkein noissa teksteissäni vaan se, että kuinka paljon enemmän HIFK käytää rahaa samantason pelaajiin verrattuna muihin joukkueisiin. Eli, siis miksi HIFK maksaa pelaajille heidän tasoonsa nähden ylihintaa.

Viestin lähetti RoopeS
Tottakai on vuosien saatossa tapahtunut erehdyksiä suuntaan sun toiseen. Pelaaja-arvioissa ovat vuoron perään Pena ja täällä kirjoitavat fanit olleet väärässä. Pelaajat eivät ole koneita, vaan ihmisiä, ja valmentajan sekä kanssapelaajien kemiat vaikuttavat merkittävästi kunkin pelaajan suoritustasoon. Ei ole mitään järkeä heittää jätkiä ulos tai sisään "noin vaan", varsinkaan jos ei ole tilalle laittaa sopivaa kaveria. Joskus joutuu maksaa liikaa joskus saa hyvää halvalla.

Ei sitä ylihintaa joudu maksamaan pelaajista joilla ei vielä hirveästi ole näyttöjä jos osaa neuvotella. Jokaisella joukkueella on omat Hirsonsa, Vihkonsa ym. mutta HIFK maksaa omilleen ylihintaa vaikka siihen ei ole mitään syytä näyttöjen perusteella.

Viestin lähetti RoopeS
Onneksi muilla seuroilla käy yhtä hyvin tai huonosti. Kysypä cobolilta tai bozikilta mitä mieltä ovat Virmasesta ja hänen hankinnoistaan.

Tämä ei ole Jokereiden Roster watch ketju ja siitä syystä ei ole syytä puuttua tässä heidän tekemisiinsä, mutta toki myös Virmanen on tehnyt todella pahoja virheitä joita ei cobol ja bozik varmaan olisi halunnut tapahtuvan.

Vastavuorosesti sinä voisit kysyä HIFK faneilta kuinka paljon Pena on tehnyt virheitä vuosien aikana.

Viestin lähetti RoopeS
Minua taas naurattaa jos esim. Hirso pelaisi elämänsä kauden, tykittäen 30 - 40 pinnaa, ja sinä olet täällää suuressa viisaudessasi heittämässä jätkää mestikseen. Kolme kuukautta sitten näillä sivuilla oltiin huolestuneita siitä, että Team Hirso hajoaa ja lähtee muualle, vaadittiin kovalla otteella, että jätkien sopimuksia pitää jatkaa. Pena teki jatkosopparit, ja kaikki kiitteli hyvästä työstä.

Minä en ole missään nimessä heittämässä Hirsoa mestikseen. Luetaan niitä tekstejä. En todellakaan ole heittämässä ketään yhtään mihinkään. Minä puhuin siitä, että näille meidän ex-junnuille maksetaan järkyttäviä palkkoja heidän suoritustasoonsa nähden missä ei mielestäni ole mitään järkeä. Ehkä sinun mielestäsi on. Minä en halua luopua yhdestäkään meidän junnusta, mutta jos he eivät suostu pelaamaan samaan hintaan kuin vastaavat pelaajat muissa seuroissa, niin silloin olen valmis heistä luopumaan. Silloin moisella pelaajalla ei mielestäni ole tulevaisuutta seurassa jos hän on oma kasvatti eikä suostu pelaamaan HIFK:ssä esim. 20.000€, mutta kun HIFKi ei suostuisi korkeampaan palkkaan, niin hän menisi HPK:hon ja pelaisi siellä 15-20.000€ palkalla. Eli, siis miksi Pena on tehnyt näille pelaajille niin korkea palkkaisia sopimuksia heidän suoritustasoaan katsoen verrattuna miten muut joukkueet toimivat.

Noissa kirjoituksissani ei siis ole tarkoituksena ulostaa ketään ja huomaat sen kun luet tarkasti. Minä pidän mielelläni Hirson, Häppölän, Vihkon, Järvisen ym. joukkueessa kunhan he vaan suostuvat pelaamaan palkoilla jotka vastaavat heidän tasoaan. Nyt näin ei ole. Toki heillä nyt on jo sopimukset, mutta halusin vain tuoda esille tämän, että tulevaisuudessa voisi asiat olla toisin ja ylihintaa ei pelaajista maksettaisi.

Viestin lähetti RoopeS
Nyt Team Hirso on kehityskyvyttömiä junnuja joista ei ole mihinkään nakkikattilan jahdissa, ja Pena maksaa niille aivan liikaa liksaa, samalla kun seuraavassa lauseessa joku haukkuu Penaa siitä, ettei se koskaan lähde skabaamaan hinnoissa jätkistä. Ja jos ei nyt ois skabannut ja nostanut liksatarjouksia olisi taas faneilta kuulunut perästä...kun toi onneton Pena ei saanut jätkiä pysymään kun ei taas ravistellut lisää hilloa purkin pohjalta.

Tämän takia juuri pyysin lainaamaan niistä minun kirjoituksistani osia jotka eivät täsmää sinun ajatusmaailmasi kanssa, koska nyt kirjoitat aivan puutaheinää ja vääristelet kirjoituksiani. Ensinnäkään Team Hirsosta ei tarvitse taistella, koska he ovat omia kasvatteja ja näin heidän ensimmäinen vaihtoehto on HIFK. Jos ei ole niin terve vaan. Toisekseen heillä on niin vähän näyttöjä, että heillä ei pitäsi olla hirveästi kortteja joita lyödä pöytään. Silti Pena on mennyt maksamaan heille ylihintaa heidän tasoonsa nähden ja se on minusta täysin käsittämätöntä.

Tottakai pitää skabailla pelaajista jos siihen on tarvetta, mutta järjen käyttö on täysin sallittua näissä tilanteissa. Juuri sehän minulla tässä on pointtina ollutkin, että Pena on käyttänyt näihin junnuihimme ihan liikaa rahaa. Ostellut sitten halpa-hallista vahvistuksia ja tehnyt heidän kanssa sopparit ja vähän ajan päästä joutunut ne purkamaan, niin alkaa se raha varasto näihin skabailuihin vähän hiipua.

Viestin lähetti RoopeS
Vähän vaan välillä väsyttää nämä manis-depressiiviset mielenilmaukset näillä sivuilla. Onneksi cobol, bozik ja ikijokeri ja joitakin muita käy naapuripöydiltä aina laukaisemassa jonkun sopivan ja ärsyttävän asiapläjäyksen silloin tällöin. Pysyy mielenkiinto yllä. JHagkin kun on piristynyt, niin lupaa hyvää.....:o)

edit: kiitos Isaksson virkistävästä ja asiallisesta mielenilmauksestasi

Jaahas mitäs maanis-depressiivistä siinä on kun kirjoittaa totuuksia. En sitten tiedä puhutko jonkun muun kirjoituksistani nimittäin minun oloni on ainakin varsin aurinkoinen joten se siitä. Toivoisin sinulta itseltäsi vähän katsantokantaa näihin asioihin ja voisit lopettaa toisten kirjoitusten vääristelyt.
 
Viimeksi muokattu:

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä Ck

voisitko ystävällisesti listata minulle Team Hirson (Hirso-Jone-Turre) tulevan kauden (siis 2004-2005) vuosipalkat vaikkapa 2.000 € tarkkuudella sekä selvittää vielä bonusmahdollisuudet. Listaa tämän jälkeen itsevalitsemiasi pelaajia narreista, TPS:stä ja Bluesista jotka ovat kyseisten pelaajien kanssa samalla osaamistasolla, ja listaa sen lisäksi heidän liksat bonusmahdollisuuksineen. Lopuksi voisit vielä kertoa mitkä kolme sälliä sinä valitsisit tämän kevään tarjoilla olevista sopimuksettomista pelaajista joita olisit mieluummin nähnyt joko samalla hinnalla punapaidassa tai joka olisi tehnyt paremman päivätyön halvemmalla. Mikäli saat jälkimmäisen kerrottua voimme myös laske montako tuhatta euroa olisi jäänyt yli jonkun kovan luokan kakkossenan hankkimiseen.

Kun olet tällaisen uskottavan listan esittänyt kuuntelen auliisti kaikkia argumenttejasi.

Mitä tulee siihen, että omat nuoret pojat pelaisi halvemmalla kasvattajajoukkueessa kuin muualla, niin voin heti todeta että siihen en usko sekuntiakaan.

Palkan lisäksi vaikuttaa todennäköinen peliaika ja ketju myös aika paljon puhumattakaan organisaatiosta joka pyörittää kyseistä joukkuetta toimitusjohtajasta - valmentajiin.

Mutta faktat pöytään ja katsotaan jos olet sanojesi kokoinen mies. Kun kerran faktoilla yrität syyttää Pena olisi myös syytä esittää faktasi meille muille. Äläkä vedä mitään lässynlässyn tarinaa vaitiolovelvollisuudesta.

PS. Minä en ole mikään The Sir Phena fan. Mutta asiallisuutta pitää olla vaikka vihollisiaankin haukkuisi.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Re: Hyvä Ck

Viestin lähetti RoopeS
voisitko ystävällisesti listata minulle Team Hirson (Hirso-Jone-Turre) tulevan kauden (siis 2004-2005) vuosipalkat vaikkapa 2.000 € tarkkuudella sekä selvittää vielä bonusmahdollisuudet. Listaa tämän jälkeen itsevalitsemiasi pelaajia narreista, TPS:stä ja Bluesista jotka ovat kyseisten pelaajien kanssa samalla osaamistasolla, ja listaa sen lisäksi heidän liksat bonusmahdollisuuksineen. Lopuksi voisit vielä kertoa mitkä kolme sälliä sinä valitsisit tämän kevään tarjoilla olevista sopimuksettomista pelaajista joita olisit mieluummin nähnyt joko samalla hinnalla punapaidassa tai joka olisi tehnyt paremman päivätyön halvemmalla. Mikäli saat jälkimmäisen kerrottua voimme myös laske montako tuhatta euroa olisi jäänyt yli jonkun kovan luokan kakkossenan hankkimiseen.

No minulla on yhden liigapelaajan sana siitä, että nuo palkat ovat paljon korkeammat kuin heidän tasonsa edellyttää. Sinä olit se joka sanoit, että minun kirjoitukseni on sontaa ja minua kiinnostaisi tietää, että missä mielessä se on sontaa. Minulla ei ole mitään tasarahoja kertoa ja senkin olen sanonut, mutta kun sinä silti haukuit kirjoitustani sonnaksi, niin eiköhän se olisi sinun tehtäväsi silloin osoittaa että minun kirjoitukseni on sontaa. Minä myöskin olen puhunut siitä sopimuksen tekohetkestä en todellakaan tarkoita sitä, niin kuin esität, että Team Hirson sopimukset pitäisi purkaa, heittää heidät mestikseen ja ottaa uudet tilalle. He ovat saaneet sitä ylipalkkaa jo ainakin parivuotta, koska yhden pienemmän joukkueen ykkös-kenttä sai toissa kaudella suurinpiirtein saman verran ja se on fakta.

Viestin lähetti RoopeS
Kun olet tällaisen uskottavan listan esittänyt kuuntelen auliisti kaikkia argumenttejasi.

Tietääkseni minä kirjoitin sen alkukirjoituksen ja sen jälkeen sinä haukuit kirjoitustani sonnaksi. Siksi se on sinun homma kertoa ja perustella miksi minun kirjoitukseni on sontaa.

Viestin lähetti RoopeS
Mitä tulee siihen, että omat nuoret pojat pelaisi halvemmalla kasvattajajoukkueessa kuin muualla, niin voin heti todeta että siihen en usko sekuntiakaan.

Missä näin olen kirjoittanut. Älä viitsi väärennellä kirjoituksiani vaan käytä tuota lainausta hyväksesi, koska sitä varten se on olemassa. En ole sanonnut varmasti kertaakaan, että heidän pitäisi pelata halvemmalla HIFKissä kuin muualla vaan olen sanonut, että heille tulisi maksaa tasonsa mukaan. Luetaan niitä kirjoituksia.

Viestin lähetti RoopeS
Palkan lisäksi vaikuttaa todennäköinen peliaika ja ketju myös aika paljon puhumattakaan organisaatiosta joka pyörittää kyseistä joukkuetta toimitusjohtajasta - valmentajiin.

Niinpä, siinähän sinä sanoit, että organisaatio vaikuttaa siihen miten pelaajille maksetaan. Minä en vaan sitä ymmärrä miksi HIFK maksaa enemmän omalle kasvatilleen kuin joku pienempi seura omalleen kun nämä pelaajat ovat yhtä hyviä.

Viestin lähetti RoopeS
Mutta faktat pöytään ja katsotaan jos olet sanojesi kokoinen mies. Kun kerran faktoilla yrität syyttää Pena olisi myös syytä esittää faktasi meille muille. Äläkä vedä mitään lässynlässyn tarinaa vaitiolovelvollisuudesta.

Laita sinä ne faktat pöytään. Minun faktani on se minkä olen jo aiemmin kertonut, eli olen kuullut yhdeltä liigapelaajalta. Sinulla ei taasen taida olla mitään syytä miksi arvostelit kirjoituksiani, kunhan nyt huvin vuoksi vaan päätit arvostella.

Viestin lähetti RoopeS
PS. Minä en ole mikään The Sir Phena fan. Mutta asiallisuutta pitää olla vaikka vihollisiaankin haukkuisi.

Tämä kirjoittelu oli mielestäni ihan asiallista ennen kuin sinä saavuit paikalle huikein sanakääntein ja toisekseen minulla ei ole yhtään vihollista HIFK:n organisaatiossa vaan haluan vaan tuoda epäkohtia esiin ja kertoa miten asiat ovat. Jos sinä olet toista mieltä, niin sitä mieltä voi olla arvostelematta toisten kirjoituksia varsinkaan jos ei ole mitään todisteita, että on oikeassa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tänks Isaksson, RoopeS & Johannes sekä naapurin luotettava peruspakki cobol, viileys tekee hyvää. Ihan oikeesti, mitä vittua te neitokaiset itkette kun mitään ei ole vielä pelattu koskien kautta 04/05? Pidän asiallista kritiikkiä eri juttuna kuin teinityttömäisiä itkuraivareita, joissa pyöritellään mm. seuraavanlaisia neronleimauksia; "Matikainen oli koonnut ihan paskan joukkueen viime kaudeksi, oli Aran ansiota että saimme pronssia." Niinpä. Mietitäänpä uudestaan; kuka signasi Aran? Ja onko samainen Ara todennut, että HIFKin pelaajamateriaalista päättävät yhdessä valmennus (3 henkilöä) + tj eli Pena? Kyllä vaan. Joten yhteisvoimin ja hyvin paljon nimenomaan valmentajan haluamalla nipulla tuli pronssi viime kaudella. Missä oli Penan moka? Kuunteli liikaa faneja ja kenkäsi Spanhelin, jonka palvottu Ara olisi itse asiassa halunnut pitää? Äyts-töks-töks.

Kävin läpi omaa kritiikkiäni joukkueen rakennusta kohtaan viime kautta koskien. Kritisoin reaaliajassa mm. sitä, että Vopatille maksetaan pirunmoista liksaa vastineeseen nähden. Olin jopa sitä mieltä, että Vopat pois, Spanhel pidetään ja Vopatin liksalla iso ja ilkeä pisteidentekijä tai Nielikäinen + taitava mikkihiiri mallia jukkahentunen. Sain niskaani tietyiltä tahoilta karmivat vihat, koska tällainen oli epähifkimäistä toimintaa. Nyt suuri osa samoista tahoista ihmettelee, että miksi Vopatillekin maksetaan niin paljon? Ja hei, miksei Nielikäinen kurvaile neloskentässä? Siksi, että jotkut uuvatit haluavat nähdä Vopatin vaikkapa Dudan sijaan pörräämässä jäällä. Ja samantien unohtavat, että sillekin paikalle voisi saada tasokkaan ulkomaalaisen samalla rahalla. Siis muistavat silloin puolustaa Vopatteja ja vastaavia, kun kausi on kesken ja muutoksia pitäisi tehdä ja seuraavan kauden alussa samat Vopatit ja vastaavat ovat ihan turhia jätkiä, koska heidän ansiostaan ulkomaalaispaikat ovat kiinni.

Ja mikä helvetin perusteluketju tämäkin on; "Matikaisen menestys valmentajana ei tarkoita sitä, että hänellä olisi edellytyksiä koota toimiva joukkue." Täyttä paskaa. Mikä olisi parempi näyttö jääkiekkojoukkueen kokoajan kyvyistä kuin se, että on osannut tehdä menestyvän joukkueen jäällä eikä sohvalla tai autokauppiaana? Valitsisin empimättä kiekkojoukkueen omistajana joukkueen kokoajaksi ennemmin valmennuskokemusta omaavan henkilön kuin jääkiekon ulkopuolelta tulevan tahon. Samasta syystä kuin valitsisin lentokoneen kapteeniksi ennenkin lentäneen henkilön paljon koneessa istuneen sijaan. Sen logiikan ymmärrän, että pelaajakokemus ei riitä joukkueen kokoamiseen, mutta jos valmennuskokemuskaan ei täällä riitä, niin hohhoijaa.

PS. Muistaakseni esimerkiksi Hirsovitchin vitjaa haluttiin kovasti pitää joukkueessa pleijareiden aikana ja jälkeen. Työnäytteenä mm. Helmisen liki totaalinen eliminointi ja joukkueen johdattaminen ykkösvitjan ohella lähes finaaliin kakkosen toikkaroidessa ja kaatuillessa palvotun Vopatin johdolla. Nyt kun tällaisen tasonnousun / taidonnäytteen antanut nuori ketju on joukkueessa edelleen, pohditaan vakavissaan, että heille maksetaan luultavasti liikaa. Olisikohan pitänyt pleijareiden jälkeen tarjota sen sijaan palkanalennusta tälle kaudelle? Tulisikohan mieleen joitain heidät ilman muuta korvanneita vapaana killuneita tyyppejä, joilla olisi jopa kokemusta ketjuna pelaamisesta ja jotka eivät olisi olleet kalliimpia? Ts. olisimmeko samalla rahalla mitä heille maksetaan saaneet reaalimaailmassa absoluuttisen varmasti vähintään saman tason takaavan ketjun? Ei herranjumala sentään, jotain tolkkua itkuunkin.
 
Viimeksi muokattu:

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viestin lähetti JHag
Tänks Isaksson, RoopeS & Johannes sekä naapurin luotettava peruspakki cobol, viileys tekee hyvää. Ihan oikeesti, mitä vittua te neitokaiset itkette kun mitään ei ole vielä pelattu koskien kautta 04/05? Pidän asiallista kritiikkiä eri juttuna kuin teinityttömäisiä itkuraivareita, joissa pyöritellään mm. seuraavanlaisia neronleimauksia; "Matikainen oli koonnut ihan paskan joukkueen viime kaudeksi, oli Aran ansiota että saimme pronssia." Niinpä. Mietitäänpä uudestaan; kuka signasi Aran? Ja onko samainen Ara todennut, että HIFKin pelaajamateriaalista päättävät yhdessä valmennus (3 henkilöä) + tj eli Pena? Kyllä vaan. Joten yhteisvoimin ja hyvin paljon nimenomaan valmentajan haluamalla nipulla tuli pronssi viime kaudella. Missä oli Penan moka? Kuunteli liikaa faneja ja kenkäsi Spanhelin, jonka palvottu Ara olisi itse asiassa halunnut pitää? Äyts-töks-töks.

Kukas täällä on itkenyt? Varmaankin tarkoitat minua, mutta tuossa sinun kirjoituksessasi on ihan samanlainen ongelma kuin RoopeSin, eli väität minun kertoneen jotain mitä en ole edes sanonut tai muuntelet asiat näyttämään hyvältä kantiltasi. Minun kirjoituksissani ei ole itkun häivääkään vaan olen halunnut tuoda esiin näitä ongelmia mitä HIFK johto portaassa on ollut jo iät ja ajat. Penan moka taas oli siinä, että hän oli amatööri kun hän tuli HIFKin johtoon ja on sitä vieläkin. Tuon amatöörimäisyyden takia on HIFK:n kassasta palanut rahaa kohtuuttomat määrät. Spanheli sen sijaan oli jo susi syntyessään ja yksi huonoimmista ulkomaalaisista HIFKissä ikinä joka todellakin on saavutus. Kaveri väisteli taklauksia, huoh.

Viestin lähetti JHag
Kävin läpi omaa kritiikkiäni joukkueen rakennusta kohtaan viime kautta koskien. Kritisoin reaaliajassa mm. sitä, että Vopatille maksetaan pirunmoista liksaa vastineeseen nähden. Olin jopa sitä mieltä, että Vopat pois, Spanhel pidetään ja Vopatin liksalla iso ja ilkeä pisteidentekijä tai Nielikäinen + taitava mikkihiiri mallia jukkahentunen. Sain niskaani tietyiltä tahoilta karmivat vihat, koska tällainen oli epähifkimäistä toimintaa. Nyt suuri osa samoista tahoista ihmettelee, että miksi Vopatillekin maksetaan niin paljon? Ja hei, miksei Nielikäinen kurvaile neloskentässä? Siksi, että jotkut uuvatit haluavat nähdä Vopatin vaikkapa Dudan sijaan pörräämässä jäällä. Ja samantien unohtavat, että sillekin paikalle voisi saada tasokkaan ulkomaalaisen samalla rahalla. Siis muistavat silloin puolustaa Vopatteja ja vastaavia, kun kausi on kesken ja muutoksia pitäisi tehdä ja seuraavan kauden alussa samat Vopatit ja vastaavat ovat ihan turhia jätkiä, koska heidän ansiostaan ulkomaalaispaikat ovat kiinni.

Minä olin muistaakseni sitä mieltä, että Vopat pitää pitää ja olen sitä mieltä edelleenkin, niin kuin tuossa aikaisemminkin sanoin. Ainut mikä on rassaavaa on myöskin hänen palkkansa joka on liikaa hänen tasoiselleen pelaajalle. Toisekseen minun mielestäni Nielikäinen mahtuisi HIFKiin vaikka siellä olisi molemmat Duda ja Vopat joten en ymmärrä pointtiasi. Vopat on edelleenkin tasokas hyvä vahvistus HIFKiin ja kuvailinkin jo jonkin verran hänen avujaan tuolla aikaisemmin, mutta hänen palkkansa on liian suuri siihen pistemäärään mihin hän pystyy. Spanhelista on edes järjetöntä puhua ja minusta osoitat jo tuolla tasosi kun väität Spanhelin olevan parempi tai arvokkaampi pelaaja kuin Vopat. Tämä on kuitenkin vain minun näkemykseni, mutta en pysty näkemään Spanhelissa mitään palkkaamisen arvoista vaikka hän olisi Suomalainen. Minä en myöskään osta tuota, että Ara olisi muka pitänyt Spanhelista, koska hänet kaupattiin pois ja tiedän, että Aralla on näissä asioissa sananvaltaa.

Viestin lähetti JHag
PS. Muistaakseni esimerkiksi Hirsovitchin vitjaa haluttiin kovasti pitää joukkueessa pleijareiden aikana ja jälkeen. Työnäytteenä mm. Helmisen liki totaalinen eliminointi ja joukkueen johdattaminen ykkösvitjan ohella lähes finaaliin kakkosen toikkaroidessa ja kaatuillessa palvotun Vopatin johdolla. Nyt kun tällaisen tasonnousun / taidonnäytteen antanut nuori ketju on joukkueessa edelleen, pohditaan vakavissaan, että heille maksetaan luultavasti liikaa. Olisikohan pitänyt pleijareiden jälkeen tarjota sen sijaan palkanalennusta tälle kaudelle? Tulisikohan mieleen joitain heidät ilman muuta korvanneita vapaana killuneita tyyppejä, joilla olisi jopa kokemusta ketjuna pelaamisesta ja jotka eivät olisi olleet kalliimpia? Ts. olisimmeko samalla rahalla mitä heille maksetaan saaneet reaalimaailmassa absoluuttisen varmasti vähintään saman tason takaavan ketjun? Ei herranjumala sentään, jotain tolkkua itkuunkin.

Edelleenkin minä haluan pitää kaikki HIFK kasvatit HIFK:ssä, mutta en enää tämän kauden jälkeen näillä palkoilla jos peliesitykset ei parane. Kyllä heidän liksansa mielestäni on liikaa jos he saavat jonkun muun ykkös-kakkos kentän palkat sillä, että saivat pidettyä taskuraketti Helmisen pimennossa pleijareissa. Siihen ei tarvitse muuta kuin iholla pysymistä ja jatkuvaa häirintää ja en usko, että hänen ihollaan on kauhean vaikea pysyä. Nyt en siis arvostele Helmisen pelitaitoja, koska jos hän saa tilan ja ilman vartijaa pelata, niin hän iskee armotta. Kuitenkin hänet pystyy jo ihan rivipelaaja pitämään pimennossa jos hiillostaa jatkuvasti. Itse en toki siihen pystyisi ja tämän kerron siitä syystä, että muuten täällä olisi ollut kohta joku neropatti viisastelemassa, että miksi en sitten pelaa SM-liigassa jos se on minulle niin helppoa.

Ensinnäkään sitä palkkaa ei olisi ikinä tarvinnut edes korottaa niin korkealle mitä se on. Toisekseen, kyllä minä uskon, että olisimme saaneet ihan reaalimaailmassakin parempia pelaajia samaan hintaan vai oletko sattumoisin huomannut, että muut seurat sen kuin vahvistavat porukkaa kun HIFKi ei ole samaan aikaan saanut hommattua yhtään ketään. Team Hirso on siis hyvä 3 kenttä ja siinä ei mitään, mutta maksettakoon heille silloin myös keskiverto kolmoskentän pelaaja palkatkin. Toivottavasti kassa ei ole ihan tyhjä, koska vielä tarvitsisimme ainakin sentterin, mielestäni myöskin maalivahdin ja en pistäisi yhtään vastaan jos jostain saataisiin vielä laiturikin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös