Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

RoKin otteet kaudella 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 10.09.2009 klo 22.30.

 1. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Otteluraporttien perusteella Rokin valmentaja Surenkin oli jäätynyt kuin suolapatsas viimeisen erän loppuhetkillä, juuri silloin pitäisi edes harkita aikalisää tai maalivahdin pois ottoa. Valmentaja ei tehnyt elettäkään saadakseen kavennusmaalin aikaan, maalivahtikin katseli monta kertaa turhautuneena vaihtoaitioon päin ottelun viimeisellä minuutilla.

  Olikohan valmentajalla 4-2 tulosvedossa kiinni?
   
 2. Weikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Devils, 49ers, LFC
  Jaha, nyt sukelletaan syvällä. Kuudes tappio putkeen, eikä parannusta näy. Uusi valmentaja ei ole yhtään vakuuttanut. Tänäänkään ei tullut edes aikalisää, kun kolmannessa erässä romahdettiin täydellisesti. Nyt ns. kyrsii ja pahasti! Seuraavaksi selvänä altavastaajana Sportia vastaan kotikaukalossa. Saa nähä miten käy.
   
 3. Wilzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Tänään kyllä pisti silmään sama homma. RoKi sai aikaiseksi lopussa hyvän mylläkän päätyyn, mutta Surenkin ei tehnyt mitään. Katseli vaan vaihtoaitiossa. Aikalisän paikka olisi ehkä ollut nopeasti saman ylivoiman aikana syntyneiden 1-2- ja 2-2-maalien jälkeen.

  Muuten on todettava, että RoKi esiintyi parin erän ajan oikein hyvin. Jukurit pysyi hyvin kurissa ja poissa parhailta tekopaikoilta. Jostakin vastaiskusta olisi hyvinkin voinut tulla kolmas maali. Muun muassa Järvitalo ampui läpiajossa näyttävän harhautuksen jälkeen yläputkeen.
   
 4. Roki#23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  All north Arctic Circle team`s
  Löytyihän se sana "surkeaa" ja selitystäkin, ei tappioista voi löytää mitään kehumisen osa-alueita. Kolme erää pelataan, jos ei voittoa näy silloin on koko pelaaminen surkeaa! Täytyy jälleen mennä tappiolenkille ja niitähän on jo 190km taivallettu, tänään 200km täyteen.
  Kyllä se on sitten niin jotta se kusema kiimoihneen meni jo...alkaa karsinthaan valamistautumminen, on vain joskus nähtävä tulevaisuutha selevinpäinkhin.
  Toivossa on hyvä elhää sano pitkän paskaputken lapamato.
   
 5. Linnankundi Jäsen

  Eihän tuo RoKin tilanne vielä täysin toivoton ole, mutta kohta on. Jos meno samana jatkuu, voi alkaa valmistautumaan karsintasarjaan. Silloin te olette etulyöntiasemassa muihin karsijoihin nähden, jotka ovat tapelleet sarjan loppuun asti sijoituksista. Te voitte keskittyä karsintasarjaan täysillä kauden päätavoitteena ja todennäköisesti klaaraatte karsinnat kunnialla.
   
 6. Foik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  No niin, aika lienee kysellä. Kysymys kuuluu, että miten Heinäkengät aikoo sarjapaikkansa säilyttää?

  Moinen teko vaatii nykyiseltä jaatilalaiselta lampaantissilaumalta melko paljon. Ketterä, Kiekko-Laser ja/tai KOO-VEE vetää tuollaiset ämmit suupalana.

  Hävetkää, älkääkä itkekö RoPS:n bingo-omaisuuden perään, juntit!
   
 7. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Täällä se "oululainen" amisjanari haukkuu heinäkengiksi niin Rovaniemiset kuin Raahelaisetkin : D, oikeesti olet kyllä hauska mutta varmaankin tahtomattas... Villi veikkaus, kotipaikkasi on varmaankin Muhos tai Ii?

  Asiasta sen verran että tuo säilyminen vaikka sitten karsintojen kautta kyllä onnistuu eikä siihen ainakaan oulun suunnasta paineita pystytä lyömään. Joukkue tulee vahvistumaan ennen siirtorajan umpeutumista siihen malliin ettei tarvi hirveästi sarjapaikan suhteen jännittää, PISTE.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2010 klo 10.35
 8. Roki#23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  All north Arctic Circle team`s
  Lainaus:
  Net pallipojat tipahti ja tänne ei kuulu nahkakuula-asiat, jos et erota jalkapalloa jääkiekosta niin älä "huutele" tänne!
   
 9. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Hauskan ja huvittavan ero on veteenpiirretty viiva, tää "oululainen" on jälkimmäistä laatua.
  Mutta asiaan. Onko sinulla oikeasti tietoa mahdollisista vahvistuksista vai vahva toive, että näin tulee käymään. Ketä uumoilisit vahvistuksiksi?
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 05.01.2010 klo 16.37
 10. Teukka Teräs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät Rangers Asplöven
  Onhan sitä koko ajan auottu leukoja ja kehuttu kuinka pelimiehiä tulee mutta oikeasti hyvinkin hiljaista on sillä rintamalla ollut jos näitä "vahvistuksia" Siperian alasarjoista ei lasketa. Jotenki on aika pieni luotto, että vahvistuksia tälle kaudelle saataisiin. Toivottavasti olen silti väärässä!
   
 11. cleanhit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flyers, Ducks
  Kesken kauden pelastajiksi hankitut vahvistukset harvoin tuottavat tulosta. Homman tulee sujua alusta asti jos se on sujuakseen.

  Roki ei tuolla materiaalilla ylös kapua ja uusi "valmentaja" ei saa joukkuetta muuta kuin enemmän jumiin!!
   
 12. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Lainaus:
  Totta, kyllä on tullut ihmeteltyä tuota Surenkinin palkkaamista, kun miettii äijän edellisiä meriittejä.

  Tuolla materiaalilla ei muualla kuulu pelata kuin mestiskarsinnoissa, käsittämätöntä, että näin heppoisella miehistöllä lähdetään pelaamaan Mestistä. Toivottavasti onnistutte säilyttämään sarjapaikan, Mestis tarvitsee näitä paikkakuntia, missä jääkiekko aidosti kiinnostaa.
   
 13. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Tautologian uhallakin sanon taas, että oli aivan oikein antaa Mestikseen nousun tehneen rungon jatkaa. Jätkät sai viimein aikaiseksi sen mitä kymmenen vuotta yritettiin. Olisi ollut väärin antaa kenkää tuossa vaiheessa. Se on selvää, että vahvistusten hankinnassa mentiin ehkä Kiviojaa lukuunottamatta metsään ja pahasti.

  Toivoisi nyt, että kuluvan kuun aikana Suutari saa tehtyä muutakin kuin vaihdettua valmentajaa. Muutama täsmävahvistus olisi todella paikallaan. Ensi kauden joukkue voidaan joka tapauksessa koota jo eritavalla. Siihen odotan ehdottomasti muutamia kokeneempia ukkoja.
   
 14. pavol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, RoKi, SoPa
  Lainaus:
  Ei sitä kengänantamista olisi edes tarvittu.

  Tällä foorumilla on huudeltu jo pitkältä kesältä lähtien laadukkaiden profiilihankintojen perään. Täällä on käyny kaikenlaisia ulkoisesti komeita, mutta taidollisesti toisarvoisia pelaajia näyttämässä viiksiään.

  Kolme-neljä uutta oikeasti kovaa pelaajaa ennen kauden alkua olisi riittänyt, muutoin sama pakka olisi voinut jatkaa ja tiivis yhteistyö TIHC:n kanssa olisi saanut edelleen jatkua joskin suuremmalla volyymillä.

  Tässävaiheessa kautta tuskin on tulossa ketään aidosti sadettatekevää pelaajaa. Ei Suutarikaan ihmemies ole. Karsintoja odotellessa ja niissä ennenkaikkea sitä, ettei vastustajilla ole samanlaista huumaa kuin meillä viimevuonna.

  Minä heitän tässä nyt ainakin kirveen kaivoon suoran säilymisen vuoksi. Plumps.
   
 15. Nile Jäsen

  Lainaus:
  Kiviojan lisäksi Peltosuo, Silvander ja Lidström ovat pelanneet sillä tasolla jota heiltä odotettiin. Vahvistuksista Kolhonen, Löfman ja Kauppila ovat pelanneet odotusten yli ja toivon, että heistä jokainen jatkaa myös ensi kaudella.

  Toki metsään menijöitäkin on, mutta et voi väittää että Kivioja olisi ainoa vahvistus, jonka kanssa ei menty metsään ja pahasti.

  Eri asia on sitten jos odotit esim. Silvanderilta +50pisteen kautta, suomi-sarja Löfmanilta +25 maalia tai Peltosuolta hanskaamista ja avojää-pommeja joka peliin....
   
 16. Foik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Osaako kukaan kertoa, miten - ainakin raporttien ja valmentajakommenttien perusteella - yhdessä yössä taso putosi noin paljon.

  Itse jo säikähdin perjantai-iltana, että "Katoppas, RoKihan saattaa vastoin toiveita ja odotuksia voittaa lauantaina". Mutta eipä voittanut :D
   
 17. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Taso heittelee ja on heitelly pitkin kautta ja syynä lienee se, että uusia miehiä tulee ja menee, kentällisiä sekoitellaan ja materiaali riittää maksimisuorotulksellaan keskikastin porukoiden rutiinisuorituksiin. Rokin tyydyttävällä rutiinilla ei saavuteta ainakaan vieraissa piesteen pistettä! Nyt sopii vain toivoa, että sarjapaikka säilyy ja keväällä päästään rakentamaan entistä iskukykyisempää joukkuetta.
   
 18. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Lainaus:
  Tartun yhteen "pikku" seikkaan tässä lainauksessani.
  Nimittäin, juuri rutiini on puuttunut RoKi:n otteista - ja ihan ymmärrettävästi, sarjanousija kun on ja kokematon porukka jalkeilla.
  Helppoa tietysti näin ulkopuolisena ja jälkiviisaana spekuloida syistä, miten näin on käynyt, joskin taisinpa esittää näitä näkemyksiäni jo aikaisin syksyllä - helevetinmoisen hulabaloon säestyksellä, joten vinkistä viisastuneena annan jokaisen päätellä niitä ihan issekseen...

  Nyt lienee jo selvää, että RoKi karsii, sillä viivan yläpuolelle sillä on matkaa 14 pistettä ja enää 12 peliä pelattavana runkkiksessa => Olettakaamme, että Hokki ja SaPKo pelaavat edes kutakuinkin yhden pisteen keskiarvolla jäljellä olevat omat 12-13 otteluansa, pitäisi RoKi:n pystyä yli kahden!!! pisteen keskiarvoon heidät saavuttaakseen, mikä lienee jo kaikille RoKi:n hc-faneillekin epärealistista.

  Karsinnoissa menestymistä = sarjassa säilymistä ei myöskään pitäisi laittaa minnekään "toiveiden tynnyrin" armoille, vaan ottaa se realismina ja oikeanlaisena haasteena, sillä alhaalta tulevilla on vain voitettavaa.
  Lisäksi - luulisi, että täälläkin esiintyneet typerät puheet jostain nousemisen vaikeudesta JUURI TÄLLÄ kaudella unohdettaisiin ainakin joukkueen keskuudessa - muutamat tietyt hc-fanit ovat tietysti asia erikseen eikä heidän puheillaan liene kuin kuriositeetin ja lievän myötähäpeän kokemisen arvo.
   
 19. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Menee kyllä hieman ohi aiheesta, mutta laitetaan nyt kuitenkin.
  http://yle.fi/alueet/lappi/2010/01/kajaanin_hokki_taklasi_nuoret_tanssijat_1377738.html
  Lapsellista touhua Kajaanilaisten kanssa, etelän hiihtolomat tuo Kajaaniin varmaan sen max. 10 katsojaa lisää. Ei ole muuta ajatusta koko hommassa, kuin vain tehdä haittaa Rovaniemelle.

  Liitto ja muutkin päätävät elimet, nyt herätys, haloo... Kohta on Rovaniemeläisiltäkään turha tulla mitään pyytämään
   
 20. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Todellista urheiluhenkeä Hokin suunnasta :D. Toki on helpompaa yrittää matkaväsyneeltä KiValta pisteitä saada heti RoKi pelin perään. Tässä on syy numero 1.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2010 klo 08.56
 21. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  ASIAA...!

  Tämä kommentti oli pakko noutaa otteluketjusta, ja se kuvaa kyllä täydellisesti tämänhetkistä menoa. Ihmetellä täytyy esim. Rautakosken peliaikaa, mielestäni hänen paikka olisi kolmessa ensimmäisessä vitjassa. Rautakoski kun osaa tehdä maalejakin paikan saatuaan. Hyvää joukkuetta kuten Jokipojat eilen ei yleensä kolmella kentällä pärjätä ei niin sitten millään.

  Nelosketju pitäisi nyt kasata juuri näistä kevytjalkaisista pörrääjistä jotka antavat sen paineen naapurille ja omille hetken hengähdys aikaa, kiekollisesta pelistä viis.
  Sainio ja Nurmenniemi (ei mitään käyttöä) eivät ehdi, liike kun ei riitä mutta Joona sekä Fomin olisivat kyllä naapurin riesana energisyydellään. Tuunala on loistava puolustava keskushyökkääjä, kiekolliseen peliin ei hänestäkään ole. Siinäpä olisi mielestäni loistava neloskenttä joka sen n.10 min peleissä pelaisi.

  Maalivahti (Lindström) oli eilenkin hyvä eikä häntä voi takaiskuista syyttää. Puolustushan on juuri sitä mitä olen sen todennut olevan jo silloin kun lopullinen joukkue julkaistiin, Haipusta on iso ikävä ei siitä sen enempää :(.

  Alkaa olla kohta puoliin kiire saada peli uomiinsa, reilut kuukauden päivät ja karsinnat alkaa. Tällä hetkellä ei todellakaan näytä hyvältä ja jos peli ei tuosta parane niin lähtö on enemmän kuin lähellä. Tilanne alkaa valitettavasti näkymään jo lehtereilläkin. Marginaalikatsojat ovat jo kotiin jääneet ja epäilen ettei ne siihen jää.

  Eilinen vastustaja oli toki oikeinkin hyvä mutta kyllä olisi pitänyt kotijoukkueen pystyä huomattavasti parempaan esitykseen kuin mitä nähdä saatiin.
   
 22. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Karsintoihin? No mikä ettei.

  Ylläolevaa kompatakseni joudun myös itse nöyrtymään sen kylmän faktan edessä. Karsintoihin mennään, enää siitä ei ole kysymystäkään. No, saadaanpahan jännitystä vielä loppukaudeksi. Areena täyteen ja kunnon räyhä päälle. Nam.

  Toivon mukaan Laser selvittää tiensä karsintaan, jolloin päästäisiin ottamaan lopullinen selvyys siitä kumpi sen paikan Mestiksessä ansaitsee.

  Sitten asiaan. Eli katse joukkueen (RoKin) tämänhetkiseen tilanteeseen

  Valmennuksen tärkein tehtävä olisi nyt saada tuo mylly toimimaan, ja nimenomaan kasata se nelosketju esimerkiksi Rollon tuossa ylempänä mainitsemien miesten ympärille. Fomin-Tuunala-Joona. Miksi ei. 10 minuuttia per peli, nolla nollaa. Kiusata vastustajaa. Onnistuu.

  Ykkösketjua ei kannata mennä sotkemaan vaan pitää toisilleen tuttu kolmikko (Silvander-Vimpari-Kivioja) kasassa, ja toivoa kädet ristissä ettei kukaan kolmikosta loukkaannu.

  Kakkosketju pitäisi nyt saada kasaan ja pitää se sellaisenaan. (Ketju rakentuu kolmikosta Järvitalo-Inkeröinen-Koivisto (uskon että Arto parantaa peliään, tosin uskon asia ei tämäkään ole).

  Kolmosketju sitten rakennettaisiin kolmikon Löfman, Rautakoski sekä Kolhonen ympärille. Sentteri tuosta tosin puuttuu jo heti näin kättelyssä, mutta jostain se olisi leivottava. Minä en tiedä kuka se voisi olla. Tiedän kyllä kuka se ei voi olla.

  Summa summarum. Kolmosketjun sentteri puuttuu. Muutoin noilla hyökkäysketjuilla voidaan huoletta alkaa valmistautua karsintojen hoitamiseen. Kunnialla.

  Puolustustilanne on sitten yhä edelleen auki ja mielestäni anteeksiantamatonta olisi lähteä karsintaan ilman sitä selkeää vahvistusta. Puolustajatilanne on kieltämättä kinkkinen. Haipuksen saaminen mukaan on ensisijaisen tärkeää. Puolustajatilanne muuttuu heti kerralla valoisammaksi jos (kun) kaksi ylläolevaa toteutuu. Se vahvistus tälle osastolle on yksinkertaisesti tultava. Muuta mahdollisuutta ei missään nimessä ole.

  Pakkihierarkia karsinnoissa.

  1. *Mysteeripakki*
  2. Haipus
  3. Kauppila
  4. Syrjä
  5. Pohjalainen
  6. Himanka
  7. Peltosuo/ Joki-Erkkilä
  8. Mattila

  Tällaisella ryhmällä voisi karsintoihin lähteä suhteellisin levollisin mielin. Toteutuessaan tämä tarkoittaisi sitä että kolme ylintä nimeä hoitelisivat ns. isot minuutit. Kuudella pakilla pelejä lähdetään pelaamaan joten Peltosuota voisi harkita sille puuttuvan kolmossentterin paikalle. Ainoa asia mikä tässä mietityttää on se että Ville on ollut välissä alakerran tuki ja turva.

  Mikäli kaksi ylintä miestä jää uupumaan, olemme kusessa. En tiedä voiko sitä paremmin sanoa. Se on kylmä tosiasia, ja sen tietää myös miehet joukkueen johdossa. Otetaaanko taas tietoinen riski? Jos näin tehdään ja pudotaan, on se oleva mestiskiekkoilun loppu Rovaniemellä about seuraavaksi sadaksi vuodeksi.

  Maalivahtiosasto on kunnossa. Lindström on voittava kassari jos puolustus edes hivenen auttaa. Maalivahtipeli tulee olemaan karsinnoissa vahvuus.

  Karsintoihin lähdettäessä RoKi rankataan sijoille 1-2. Tuli sieltä alakerrasta sitten mitkä porukat tahansa. Pelinopeus, ja nimenomaan neljän ketjun käyttö on se asia jolla roki tiensä mestikseen myös ensikaudeksi raivaa. Pari Laserin peliä nyt nähneenä voin todeta että pelinopeudessa ainakin Oulun pojat ovat auttamatta jäljessä, ja paljon. Mikäli kävelemään lähdetään niin voi käydä köpelösti. Etelän seuroista en osaa sanoa mitään. Lähtökohtaisesti nyt sieltä suomisarjasta ei ole tulossa samanlaisella aseella operoivaa porukkaa kuin millä esimerkiksi RoKi viimekaudella Titaanit tieltään työnsi. Tämä onkin kenies RoKin pelastus tulevissa karsinnoissa.


  Kolme prinsiippiä tällä erää jotka pitää hoitaa nopeasti kuntoon.

  Järvitalo, Haipus ja toistaiseksi nimeämätön alakerran isäntä.
   
 23. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Nyt kun otit nämä pakit puheeksi tarkemmin niin mielestäni Pohjalaisen paikka ei ole pelaavassa kokoonpanossa. Muuten ollaan aikalailla samoilla linjoilla. Tosin ainakin Kauppilan käyrä on myös jyrkässä laskussa, tiedä sitten miksi. Ennen joulutaukoa herra oli kyllä ykköspakki mutta kai tuo taaperrus tarttuu takaraivoon...
   
 24. cleanhit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Flyers, Ducks
  Suurin ongelma teillä on penkin takana. Surenkin ei saa aikaan muuta kuin yliyrittämistä ja jännittämistä.
  Lisäksi nuo Jokipo pelin jälkeiset viiltävät analyysit pystyisi kertomaan jokainen vähääkään jääkiekosta ymmärtävä ...pitää laukoa enemmän ja ajaa maalille kovempaa...
  Valmentaja on se, jonka pitäisi osata asialle tehdä jotain. Toisaalta materiaali laittaa rajoitteet. Pelitavan pitäisi kuitenkin olla materiaalin näköinen eikä valmentajan näköinen kun kerran kesken on kyytiin tullut.
  Aja, aja!!! -huutoja odotellessa, vaiko joko ne tuli?
   
 25. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Eivät ole tulleet.