Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
RoKi - TuTo ottelun lehdistötilaisuudessa (linkki) TuTon valmentaja Niukkanen kehui yleisöä, maalivahtiaan ja RoKia. Kokkonen haukkui joukkuettaan. Molemmatta puhuivat mielestäni asiaa. RoKin kannattajana vaan alkaa pikkuhiljaa harmittamaan nämä niukat tappiot. Hyviä merkkejäkin on tosin ilmassa, mutta harmittavan pienestä nämä pelit on kiinni, ja ehkä vielä saadaan sitä kokemusta (=kokenut vahvistus), jolla nämä pelit jossain vaiheessa saadaan kääntymään oikeaan suuntaan. Eilen oli taas yksi peli, jossa muuten heikompi joukkue käytti kaikki maalipaikkansa hyväksi. Saa nähdä mennäänkö näin koko kausi vai opitaanko tätä Mestistä pelaamaan jossain vaiheessa.
Jääkiekossa voittaa se, joka tekee enemmän maaleja = parempi joukkuePISTE

Toinen asia on, että tappio(i)ta halutaan pehmennellä lataamalla jotain väsynyttä jargonia: "huonompi joukkue voitti". Jos tuollainen asenne pesiytyy vielä pelaajiinkin, ei niitä voittoja ole kyllä jatkossakaan tulossa. Onneksi ainakaan Kokkonen ei itse ollut tuota mieltä.

Tuossa ko. haastattelussa hieman karahti korvaan Kokkosen örinä vapaapäivistä/kantapään kautta oppimisesta, ei jotenkin oikein kuulostanut erityisen ammattimaiselta - tulee väkisinkin mieleen sellainen "köyhän miehen wannabe-Suikkanen".
 
Minäkö tyhmä - nyt en ymmärrä!?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
? Oliko kyseessä Roki – TuTo peli vai sarjan joku muu peli? Tämä kun saadaan selville, niin kumpi oli heikompi ja kumpi vahvempi joukkue? Kiiti jo etukäteen.
Joo, kyllähän se parempi joukkue on, joka tekee enemmän maaleja, eli tuossa pelissä TuTo. Eipä siitä ole epäilystäkään. Purin tuossa jorinassani vaan turhautumista, kun vastustajan valmentaja kehuu maalivahtiaan ja kertoo joukkueensa voittaneen, koska sattui olemaan onnekkaampi. Mutta kuten Kokkonen sanoi, niin syytä pitää kyllä hakea kotijoukkueen esityksestä. Omalla tasolla pelataan vain 10 min. Tällä kaudella olen kuullut tuon kertomuksen ennenkin.
Mutta samapa tuo. Ei auta jäädä tuleen makaamaan. Ensi viikonloppuna on vaikea kiertue. Pisteitä pitäisi saada.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
Joo, se meni taas sillee niin kuin odoteltiinkin. Tasainen ottelu, mutta...

Maalivahtipeli onnistui, pakit oli rautaa ja oli meillä paikkoja...

Joukkue jatkakoon samalla "kyllä se pojat vielä lähtee" linjalla, mutta ei me "hardcore fanit" niin hölmöjä olla että tähän lauluun enää mukaan lähdetä. Teemu Kallioniemelläkin peiliin katsomisen paikka, kun mennään höpöttämään hallintäyttävistä vahvistuksista ilman mitään totuuspohjaa asialle.
 
Viimeksi muokattu:
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

apli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oululaiset
Joo, se meni taas sillee niin kuin odoteltiinkin. Tasainen ottelu, mutta...

Maalivahtipeli onnistui, pakit oli rautaa ja oli meillä paikkoja...

Joukkue jatkakoon samalla "kyllä se pojat vielä lähtee" linjalla, mutta ei me "hardcore fanit" niin hölmöjä olla että tähän lauluun enää mukaan lähdetä. Teemu Kallioniemen peiliin katsomisen paikka on NYT!
Kyllä peiliin pitää katsoa jossain muualla kuin Kallioniemellä! Ei kesken kauden pestattu TJ voi porukkaa uusiksi laittaa. Ja kyllä se vain taitaa olla niin, että pelimerkkejä ei suuremmin ole.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
RoKin otteet ovat sentään lupauksia antavat. SaPKo kaatui selvästi ja D-Teamille hävittiin taistellen. Saa vain nähdä kuinka kalliiksi muodostuvat KooKoo, TuTo ym typerät kotitappiot. Voi olla, että pudotuspelejä ajatellen kiri alkaa liian myöhään. Katsotaan nyt.
Tietääkö kukaan pelasiko Joki-Erkkilä tosiaan pakkina, kuten kokoonpanossa mainittiin? Mikäpä siinä, jos homma vaan toimii.
 

Anttiii

Jäsen
Ei teillä mitään huolta ole, jos otteet ovat samanlaisia kuin SaPKoa vastaan tänään. Joukkueiden tasoero oli huima ja en käy tätä selittelemään SaPKon huonoudella, vaikka he pelasivatkin aivan luokattomasti. RoKi pelasi fiksusti ja sai jatkuvasti paikkoja SaPKon maalille.

Jaakko (?) Järvitalo oli selkeästi joukkueen näkyvin ja aiheutti harmia vastustajan puolustukselle. Maalivahdista sen verran, että kyllä Lindström aika paljon pudotteli kiekkoja ja ei oikeastaan vakuuttanut minua, tosin eipä SaPKo oikein saanut hyviä paikkojakaan.
 

sinitonic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki hockey
Ei teillä mitään huolta ole, jos otteet ovat samanlaisia kuin SaPKoa vastaan tänään.
Ei olekkaan, mutta kun otteet ei ole ikinä vielä ollut samanlaisia kahta peliä peräkkäin, joten kyllä tässä kylmä rinki perseen alla vielä on. Edelleenkin, vahvistuksia kaipaa! Aivan turha pukumiesten vielä tuudittautua yhteen voittoon, varsinkin kun se voitto tuli nuhaista Sapkoa vastaan. Paniikkinappula täytyy pitää vieläkin pohjassa ja hommata 2-3 OIKEATA vahvistusta! Vaikka ne maksaisi JOPA muutakin kuin lämmintä kättä?

Hienosti oli joukkue koonnut itsensä eilisen tappion jälkeen, tästä on parempi jatkaa!
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Itselleni RoKi oli iloinen yllätys perjantaina jo JKL:ssä ja uskalsin vähän pitkävetoonkin sille lauantaille satsata. Nopeita ratkaisuja, suoraviivaisuutta ja asennetta löytyi jo perjantaina JKL:ssä hyvin.

Eilen D Teamin valmentaja Ahvenjärvi myönsi radiossa haastattelussa ennen JYPin peliä, että yön yli nukuttuaan hän ei enää ollutkaan niin kireänä joukkueelleen edellisen illan pelistä (vähän eri sanoin sanoi kyllä), vaan näki videolta peliä uudelleen katsellessa, että RoKi pelasi hyvin ja siinä oli tiukan pelin salaisuus. Numerothan perjantaina vähän mairittelivatkin D Teamia.

Onnittelun pohjoiseen lauantain voitosta - jatkakaahan taistelua positiivisin mielin. RoKi on kova vastus kelle tahansa jatkossa, jos otteet säilyvät tämän viikonlopun tasolla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pelicans, Kalpa, Roki
Sapko-roki pelin ottelupöytäkirjan perusteella, kaksi(ainakin) hyökkääjää oli pakkeina, ja peltosuollekin valtavat minsat! Mitenkähän tuo peltosuon peluuttaminen onnistui paikanpäältä katsoneiden mielestä... Ajatuksena ainakin erinomainen, kookas hyökkäysvoimaa omaava pelaaja, pakille mahtavia ominaisuuksia. Minuuttien ja tehojen perusteella ainakin onnistunut peli häneltä - niinkuin koko porukalta löfman etunenässä.

Muutenkin sapko oli onnistunut kaksi kertaa ja ainoastaan yv:llä, joten oliskos tiivis peli ja "oikeiden" pakkien puuttuminen tehnyt puolustuspelistä hieman tarkempaa - jo lähtökohtaisesti.

Onkohan aallon pohja jo saavutettu ja samalla ohitettu? Vastaan, ennen kuin joku ehtii masentamaan: ON!!!
 
Harmi, ettei Niemi ja Leino pelaa samassa joukkueessa.

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Sapko-roki pelin ottelupöytäkirjan perusteella, kaksi(ainakin) hyökkääjää oli pakkeina, ja peltosuollekin valtavat minsat! Mitenkähän tuo peltosuon peluuttaminen onnistui paikanpäältä katsoneiden mielestä... Ajatuksena ainakin erinomainen, kookas hyökkäysvoimaa omaava pelaaja, pakille mahtavia ominaisuuksia.
Peltosuo on kyllä pelannut pakkina aikaisemminkin tällä kaudella, joten sinänsä tämä ei ollut uusi kokeilu, mutta toivoa sopii että se oma paikka alkaisi pian löytyä. Minulle on täysin sama pelaako tämä kolossi pakkina vai sentterinä kunhan ukkoa lentää seinälle ja RoKin maalinedusta pysyy puhtaana. Peltosuolla on isoksi mieheksi taitoa yllättävänkin paljon, mutta suurimpana heikkoutena on kovuuden puute.


Muutenkin sapko oli onnistunut kaksi kertaa ja ainoastaan yv:llä, joten oliskos tiivis peli ja "oikeiden" pakkien puuttuminen tehnyt puolustuspelistä hieman tarkempaa - jo lähtökohtaisesti.
Varmasti tälläkin oli merkitystä ja ehkä tällä kertaa siellä peräpäässä pelattiin niin yksinkertaisen varmasti ettei virheitä vaan tullut. Luulisi, että tästä voitaisiin pitää kiinni jatkossakin, kun ne oikeat pakit sieltä tervehtyvät. Ratkaisuna EI ole jatkaa lauantaina pakkina pelanneiden hyökkääjien uraa peräpäässä, vaikka nyt sattuikin kulkemaan. Haipuksen loukkaantumisen myötä sinne puolustukseen tarvitaan todella kipeästi vahvistusta. Toimisto voisi kerrankin yllättää positiivisesti tämän viikon aikana ja hommata vaikka liigalainan jostain.

Onkohan aallon pohja jo saavutettu ja samalla ohitettu? Vastaan, ennen kuin joku ehtii masentamaan: ON!!!
No toivotaan näin. Kuten joku tuossa yllä taisikin jo mainita, niin RoKin suurin kompastuskivi tällä kaudella on ollut tasaisuuden puute. Hyvää peliä on seurannut mahalasku ja siihen ei ole enää yksinkertaisesti varaa, mikäli karsijoiden joukosta halutaan pois. Perjantaina Areenan kirnussa vastaan asettuu alkukaudesta RoKia riepotellut Jukurit ja todellinen haaste on edessä lauantaina, kun siniset matkaavat Vaasaan Sportin vieraaksi. Otteluohjelman laatijat "palkitsevat" RoKia helpolla pe-la siirtymällä?!? Viikko on siis RoKin kannalta kaikkea muuta kuin helppo.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Minulle on täysin sama pelaako tämä kolossi pakkina vai sentterinä kunhan ukkoa lentää seinälle ja RoKin maalinedusta pysyy puhtaana.
Tuota Peltosuon kovuuden puutetta ja selvää varovaisuutta olen miettinyt itsekin. Juttelin Turun kupittaalla vieressä istuvan herrasmiehen kanssa, joka arveli, että Villen kunto ei riitä rymistelyyn, vaikka siihen muuten olisikin erinomaiset fyysiset ominaisuudet. Tiedä sitten..voi asialla olla jotain perääkin..

Toimisto voisi kerrankin yllättää positiivisesti tämän viikon aikana ja hommata vaikka liigalainan jostain.
Näin on! Jos niitä kunnon pakkeja on niin vaikea saada koko kaudeksi sinisiin, niin joku pätevä lainamieskin kelpaisi hyvin. Tällainen äijä voisi olla hyvänä esimerkkinä ja opettajana nuoremmilleen. Ehkäpä sieltä jotakin ylläriä pukkaa, kun suurempi odottelu on loppunut.. =)
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Aloitukset

Katesin tuossa tilastoja ja tein saman havainnon minkä olen tehnyt paikan päällä peleissäkin: RoKin aloitustilastot ovat kohtalaisen surullista luettavaa. Nykyjääkiekossa jokainen päädyssä suoritettu aloitus on erikoistilanne, sitä ei ilmeisesti olla sinisten leirissä huomattu. Tässä hieman tilastoja RoKin aloittajista:

SAINIO Ilari yht.309 124v 170h 40.13%
INKERÖINEN Vesa yht.261 83v 151h 31.80%
VIMPARI Ville yht.252 125v 114h 49.60%
SILVANDER Juha yht.100 47v 45h 47.00%
PELTOSUO Ville yht.93 47v 42h 50.54%


Vertailun vuoksi Mestiksen muutaman parhaan aloittajan tilastot:

PULLIAINEN Tuukka TuTo yht.464 279v 168h 60.13%
KOPONEN Ville-Matti KooKoo yht.337 200v 118h 59.35%


Eli ylivoimaisesti eniten aloituksia on käynyt kaapimassa Illu mutta surkealla prosentilla. Vessen tilastot nyt on jo surkuhupaisia, ei ole Vessen paikka sentterinä. Vimparin, Silvanderin ja Peltosuon tilastot on sentään lähempänä 50%.

Tässä olisi selkeästi petraamisen paikka. Niin kuin ylempänä kirjoitin niin jokainen päädyssä suoritettu aloitus on erikoistilanne, varsinkin kun nykysäännöillä jäähyn tapahtuessa aloitus suoritetaan aina jäähyn saaneen joukkueen puolustuspäästä. Siinä on pirun vaikea pelata kun esim. YV:llä kestää lähemmäs minuutti kunnes peli saadaan pyörimään vastustajan päätyyn, kuin että aloitus voitettaisiin ja saataisi pakkopeli heti pyörimään. Vastaavasti sama pätee myös alivoimapelaamiseen. En ole sinisten reenejä käynyt seuraamassa tällä kaudella (koska en tällä hetkellä Rovaniemellä asu) mutta ei tässä tarvi mikään Einstein olla, että tajuaa, ettei aloituksia olla taidettu reenata lähellekään tarpeeksi! Toivottavasti joku RoKin valmennusjohdosta tämän viestin näkee...
 
P

Playerofthegame

Nykyjääkiekossa jokainen päädyssä suoritettu aloitus on erikoistilanne, sitä ei ilmeisesti olla sinisten leirissä huomattu.
Vessen tilastot nyt on jo surkuhupaisia, ei ole Vessen paikka sentterinä. Vimparin, Silvanderin ja Peltosuon tilastot on sentään lähempänä 50%.
Ei todellakaan ole huomattu.
Minun mielestä Inkeröinen ei muutenkaan ole sentterityyppiä, mutta käsittämättömämpi juttu on, että se saa jatkuvasti alottaa vaikkei niitä voita juuri koskaan! Ei kait niitä alotuksia pakko sentterin ole ottaa jos ketjussa on parempiaki miehiä siihen hommaan.
Peltosuon paikka on pakkina, mutta omassa päässä laittaisin sen kuitenki alottamaan, kun ei parempiakaan siihen hommaan ole.

p.s. Onko kukaan muuten kuullut, että valmennus olisi koskaan tehnyt virhettä Ari Kokkosen aikana?
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
p.s. Onko kukaan muuten kuullut, että valmennus olisi koskaan tehnyt virhettä Ari Kokkosen aikana?
On kuullut. Se oli se kaulahuivi-episodi Kouvolassa :) Valmennus on ottanut aika paljon irti tuosta nykypakasta, mutta ainahan se on riski jatkaa nousun takana olleella kaksikolla. Toisaalta kyllä Kokkonen ja Uramo ovat tämän mahdollisuuden tavallaan ansainneet samalla tavalla kuin nousun takana olleet pelaajat. Sopeutumista olisi varmasti kyllä helpottanut, jos nousun jälkeisessä huumassa johto olisi ymmärtänyt koota vanhan rungon ympärille kolme kovaa vahvistusta ja miettiä sitten mistä saataisin kentällinen tai puoltoista näitä Mestiksessä eteenpäin pyrkiviä jätkiä kuten Kivioja, Kolhonen, Syrjä, Löfman, Peltosuo ym.
 
Kaikki on jo nähty, mutta toivottavasti sen 2009 kevään hurmoksen kokisi vielä joskus.

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Valmennus on ottanut aika paljon irti tuosta nykypakasta, mutta ainahan se on riski jatkaa nousun takana olleella kaksikolla.
Olen kanssasi samaa mieltä, että ei tämä valmennuksen vika ole. Asia olisi täysin eri, jos meillä olisi maalivahti ja kentällinen muita pelaajia, tasoa vaikkapa Sportin ykkönen ja sijoituksemme olisi tämä mikäs se nyt on. Kyllä olisi ulostuksen paikka. Jos me mennään tällä pelaajamateriaalilla kevääseen, niin minun puolestani mennään myös nykyisillä valmentajilla. Harmittaa vain miksi Kokkonen on luultavasti itse ollut hyväksymässä tuon meidän rosterin. Siitä olen varma, että Kokkonen kehittyy kevääseen mennessä ja paljon.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?
P

Playerofthegame

Valmennus on ottanut aika paljon irti tuosta nykypakasta.
Erittäin hyvin ovat onnistuneet. Omasta mielestä vaan tuntuu siltä, että valmentajakin voi joskus myöntää epäonnistuneensa joissakin asioissa. Ainakin se kehittäisi. Voin olla väärässäkin, koska koutsin pitää olla itsevarma eikä ulospäin saa näyttää epävarmalta.
 

Roki #79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko
Erittäin hyvin ovat onnistuneet. Omasta mielestä vaan tuntuu siltä, että valmentajakin voi joskus myöntää epäonnistuneensa joissakin asioissa. Ainakin se kehittäisi. Voin olla väärässäkin, koska koutsin pitää olla itsevarma eikä ulospäin saa näyttää epävarmalta.
Tämän illan pelin perusteella Kokkonen joutaisi vaihtoon koska Sainio sai enemmän peli aikaa kuin vahvistus Makkara. Jos meillä on noin heikko valmentaja niin ei muuta kuin Tami tänne ja äkkiä!
 
P

Playerofthegame

Tämän illan pelin perusteella Kokkonen joutaisi vaihtoon koska Sainio sai enemmän peli aikaa kuin vahvistus Makkara.
Et kyllä varmasti katsonut eilistä peliä. Minun mummokin olisi ansainnut enemmän peliaikaa eilen kuin makkara. En ole koskaan nähnyt nuin velttoa Kanukkia. Jokohan sillä on koti ikävä vai mikä ihmeen esitys se eilinen oli? Toivottavasti tuo oli sitä Jet laakia.
 

Roki #79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko
Et kyllä varmasti katsonut eilistä peliä. Minun mummokin olisi ansainnut enemmän peliaikaa eilen kuin makkara. En ole koskaan nähnyt nuin velttoa Kanukkia. Jokohan sillä on koti ikävä vai mikä ihmeen esitys se eilinen oli? Toivottavasti tuo oli sitä Jet laakia.
Kanukkia peluutettiin aivan väärissä paikoissa! Esim. 1. erä ylivoimalla parhaan laukauksen omaava mies laitettiin maskimieheksi? Valmentaja herätys!!!
Muutenki Kanukille pelattiin TOSI vähän kiekkoa. Onpa kumma jos ei ala peli kulkea jos kiekkoon ei pääse koskeen koko pelissä juuri ollenkaan. Kiekollisena aika vaarallinen hyökkäysalueella. Syötti kanukki myös yhden maalipaikan Sainiolle mutta pyörähti maila käsissä ja tilanne kuivu siihen. No, pointti oli täsä se että alkaa olla Coutsilta eväät syöty. Ku peluutusta katto. Kentällä näkyi tuomari toiminnasta todella ihmeissään/raivoissaan olevia pelaajia ja se näkyi pelaamisessa ja tulostaululla.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Onpa kumma jos ei ala peli kulkea jos kiekkoon ei pääse koskeen koko pelissä juuri ollenkaan. Kiekollisena aika vaarallinen hyökkäysalueella.
Tuo on kyllä aivan totta! Sen kummemmin Kokkosen peluutustaitoa kommentoimatta on pakko sanoa, ettei kenenkään pelaajan tilanne ainakaan parane sillä, ettei saa kiekkoa tarpeeksi itselleen pelin aikana. Olet sinä sitten vaikka puolustava puolustaja, niin kiekko ja sen hallinta sopivissa määrin on kuin laittaisi rahaa pankkiin!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Eilisen perusteella täytyy hieman ihmetellä peluuttamista. Kovaa luistelevalle porukalle 4-vitjan tasainen peluuttaminen on perusteltua. MUTTA 3. erä, joulutauko edessä, tappiolla maalin verran->etsitään ne kuumat pelaajat. Tai jos (kun) niitä ei ole niin haetaan kentälle ne, joilla on edes potentiaalia tehdä maaleja. Eilenkin Sainion 5:41 peliaika kolmannessa erässä ihmetyttää.
Sosiaalikiekko pois ja kentälle ne jotka osaa, eivät ne jotka tahtoisivat osata.
Kykeneekö valmennusjohto reagoimaan?
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Näkisin että syyt sarjasijoitukseemme on todella huono viisikkopeli ja viisikon puolustuspeli erityisesti. Ja se peluutus!!! On syytetty maalivahteja osaksi ihan turhaan kun vastustaja kävelee vetopaikkoihin kuin mummo markettiin. Ja viime kaudella oli se johtava puolustaja, heti kun hän oli poissa niin Rokin puolustuspeli oli ihan hirveän näköistä.
Nyt kun on katsellut nauhalta tuota RoKi-Hokki peliä, niin kyllä siinä viisikkopeli tosiaan mättää. Into ja yritys on todella kovaa, mikä on tietenkin positiivistä, mutta aiheuttaa hirveästi ongelmia. Todella monta kertaa kiekolliseen ajaa 2-3 miestä, ja vaikka kaikki eivät ihan iholle asti tulisikaan, niin liian usein 3-4 miestä katsoo kiekkoa ja ajautuu liian pieneen tilaan. Painettomalla puolella on sitten tilaa, ja monesti oma reppu onkin soinut kiekon eksyessä sinne vastustajan ulottuville.
Kova vauhti ja raivokas karvaaminen on hyvää, mutta syöttötaito kaikissa nopeuksissa useasti puutteellista. Kokeneen pelaajan ei tarvisi periaatteessa ottaa paljoa kropan vauhdista pois ja pää pysyy kylmänä ja rauhallisena. Nyt tunttuu, että peliäly painaa jalkojen tavoin mielettömästi, jolloin tapahtuu hätäisiä ratkaisuja. Monesti pienellä rauhallisella liikkeellä olisi voitu tehdä joitakin maaleja, mm tyhjästä maalista on koohotettu kiekkoa ohi luvattoman usein. Harhasyötöt ovat sitäpaitsi selvästi tyypillisin virhe, josta meille maaleja on tehty. Eli pelitapaan pitää saada pientä muutosta ja vähintään äijät syöttötreeneihin!
Rauhoittava pakki sekä kylmäpäinen rakentava sentteri olisivat nyt kovasti avuksi.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Eli pelitapaan pitää saada pientä muutosta ja vähintään äijät syöttötreeneihin! Rauhoittava pakki sekä kylmäpäinen rakentava sentteri olisivat nyt kovasti avuksi.
Näinpä! Äijistä löytyy riittämiin vauhtia ja taitoa, mutta pääkoppa taitaa tällä hetkellä jarrata yhdessä pelitavan (mikähän se todella on valmentajan mielestä?) kanssa. Laatua mukaan, niin pelejä on mahdollista kääntää voitoiksi!
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jatkoajan mukaan RoKin otteiden paraneminen on hyvin pienestä kiinni (linkki artikeliin). Lähinnä vain korvien välistä. Aika pitkälle voi olla samaa mieltä. Aika moni ottelu on ollut jostain naurettavasta sekunnin kahden nukahduksesta kiinni. Se on siten eriasia onko uusi valmentaja paras mentaalivalmentaja. Toivottavasti taso hieman paranee ja ne ottelut tuhoavat virheet saadaan pois.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Jaha, tämä vuosi jatkuukin siitä samasta mihin ennen joulutaukoa jäätiin. KooKoo pelasi kuulemma laiskasti ja viimeistelykin ontui, vaan RoKia vastaan se näyttää riittävän. Ihme, että KooKoo ei voittanut useammalla maalilla. Toivottavasti tästä jatketaan ylöspäin. HeKi voitti sarjakärjen ja karkaa RoKilta...
 
What doesn't kill you, is a bad amplifier.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy