Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

RoKin otteet kaudella 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 10.09.2009 klo 22.30.

 1. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Lainaus:
  Jääkiekossa voittaa se, joka tekee enemmän maaleja = parempi joukkuePISTE

  Toinen asia on, että tappio(i)ta halutaan pehmennellä lataamalla jotain väsynyttä jargonia: "huonompi joukkue voitti". Jos tuollainen asenne pesiytyy vielä pelaajiinkin, ei niitä voittoja ole kyllä jatkossakaan tulossa. Onneksi ainakaan Kokkonen ei itse ollut tuota mieltä.

  Tuossa ko. haastattelussa hieman karahti korvaan Kokkosen örinä vapaapäivistä/kantapään kautta oppimisesta, ei jotenkin oikein kuulostanut erityisen ammattimaiselta - tulee väkisinkin mieleen sellainen "köyhän miehen wannabe-Suikkanen".
   
 2. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Joo, kyllähän se parempi joukkue on, joka tekee enemmän maaleja, eli tuossa pelissä TuTo. Eipä siitä ole epäilystäkään. Purin tuossa jorinassani vaan turhautumista, kun vastustajan valmentaja kehuu maalivahtiaan ja kertoo joukkueensa voittaneen, koska sattui olemaan onnekkaampi. Mutta kuten Kokkonen sanoi, niin syytä pitää kyllä hakea kotijoukkueen esityksestä. Omalla tasolla pelataan vain 10 min. Tällä kaudella olen kuullut tuon kertomuksen ennenkin.
  Mutta samapa tuo. Ei auta jäädä tuleen makaamaan. Ensi viikonloppuna on vaikea kiertue. Pisteitä pitäisi saada.
   
 3. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Joo, se meni taas sillee niin kuin odoteltiinkin. Tasainen ottelu, mutta...

  Maalivahtipeli onnistui, pakit oli rautaa ja oli meillä paikkoja...

  Joukkue jatkakoon samalla "kyllä se pojat vielä lähtee" linjalla, mutta ei me "hardcore fanit" niin hölmöjä olla että tähän lauluun enää mukaan lähdetä. Teemu Kallioniemelläkin peiliin katsomisen paikka, kun mennään höpöttämään hallintäyttävistä vahvistuksista ilman mitään totuuspohjaa asialle.
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2009 klo 18.03
 4. apli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oululaiset
  Lainaus:
  Kyllä peiliin pitää katsoa jossain muualla kuin Kallioniemellä! Ei kesken kauden pestattu TJ voi porukkaa uusiksi laittaa. Ja kyllä se vain taitaa olla niin, että pelimerkkejä ei suuremmin ole.
   
 5. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  RoKin otteet ovat sentään lupauksia antavat. SaPKo kaatui selvästi ja D-Teamille hävittiin taistellen. Saa vain nähdä kuinka kalliiksi muodostuvat KooKoo, TuTo ym typerät kotitappiot. Voi olla, että pudotuspelejä ajatellen kiri alkaa liian myöhään. Katsotaan nyt.
  Tietääkö kukaan pelasiko Joki-Erkkilä tosiaan pakkina, kuten kokoonpanossa mainittiin? Mikäpä siinä, jos homma vaan toimii.
   
 6. Anttiii Jäsen

  Ei teillä mitään huolta ole, jos otteet ovat samanlaisia kuin SaPKoa vastaan tänään. Joukkueiden tasoero oli huima ja en käy tätä selittelemään SaPKon huonoudella, vaikka he pelasivatkin aivan luokattomasti. RoKi pelasi fiksusti ja sai jatkuvasti paikkoja SaPKon maalille.

  Jaakko (?) Järvitalo oli selkeästi joukkueen näkyvin ja aiheutti harmia vastustajan puolustukselle. Maalivahdista sen verran, että kyllä Lindström aika paljon pudotteli kiekkoja ja ei oikeastaan vakuuttanut minua, tosin eipä SaPKo oikein saanut hyviä paikkojakaan.
   
 7. sinitonic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki hockey
  Lainaus:
  Ei olekkaan, mutta kun otteet ei ole ikinä vielä ollut samanlaisia kahta peliä peräkkäin, joten kyllä tässä kylmä rinki perseen alla vielä on. Edelleenkin, vahvistuksia kaipaa! Aivan turha pukumiesten vielä tuudittautua yhteen voittoon, varsinkin kun se voitto tuli nuhaista Sapkoa vastaan. Paniikkinappula täytyy pitää vieläkin pohjassa ja hommata 2-3 OIKEATA vahvistusta! Vaikka ne maksaisi JOPA muutakin kuin lämmintä kättä?

  Hienosti oli joukkue koonnut itsensä eilisen tappion jälkeen, tästä on parempi jatkaa!
   
 8. dafjkl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos ja JYP
  Itselleni RoKi oli iloinen yllätys perjantaina jo JKL:ssä ja uskalsin vähän pitkävetoonkin sille lauantaille satsata. Nopeita ratkaisuja, suoraviivaisuutta ja asennetta löytyi jo perjantaina JKL:ssä hyvin.

  Eilen D Teamin valmentaja Ahvenjärvi myönsi radiossa haastattelussa ennen JYPin peliä, että yön yli nukuttuaan hän ei enää ollutkaan niin kireänä joukkueelleen edellisen illan pelistä (vähän eri sanoin sanoi kyllä), vaan näki videolta peliä uudelleen katsellessa, että RoKi pelasi hyvin ja siinä oli tiukan pelin salaisuus. Numerothan perjantaina vähän mairittelivatkin D Teamia.

  Onnittelun pohjoiseen lauantain voitosta - jatkakaahan taistelua positiivisin mielin. RoKi on kova vastus kelle tahansa jatkossa, jos otteet säilyvät tämän viikonlopun tasolla.
   
 9. Jääkiekon Oppositio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Pelicans, Kalpa, Roki
  Sapko-roki pelin ottelupöytäkirjan perusteella, kaksi(ainakin) hyökkääjää oli pakkeina, ja peltosuollekin valtavat minsat! Mitenkähän tuo peltosuon peluuttaminen onnistui paikanpäältä katsoneiden mielestä... Ajatuksena ainakin erinomainen, kookas hyökkäysvoimaa omaava pelaaja, pakille mahtavia ominaisuuksia. Minuuttien ja tehojen perusteella ainakin onnistunut peli häneltä - niinkuin koko porukalta löfman etunenässä.

  Muutenkin sapko oli onnistunut kaksi kertaa ja ainoastaan yv:llä, joten oliskos tiivis peli ja "oikeiden" pakkien puuttuminen tehnyt puolustuspelistä hieman tarkempaa - jo lähtökohtaisesti.

  Onkohan aallon pohja jo saavutettu ja samalla ohitettu? Vastaan, ennen kuin joku ehtii masentamaan: ON!!!
   
 10. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Peltosuo on kyllä pelannut pakkina aikaisemminkin tällä kaudella, joten sinänsä tämä ei ollut uusi kokeilu, mutta toivoa sopii että se oma paikka alkaisi pian löytyä. Minulle on täysin sama pelaako tämä kolossi pakkina vai sentterinä kunhan ukkoa lentää seinälle ja RoKin maalinedusta pysyy puhtaana. Peltosuolla on isoksi mieheksi taitoa yllättävänkin paljon, mutta suurimpana heikkoutena on kovuuden puute.


  Lainaus:
  Varmasti tälläkin oli merkitystä ja ehkä tällä kertaa siellä peräpäässä pelattiin niin yksinkertaisen varmasti ettei virheitä vaan tullut. Luulisi, että tästä voitaisiin pitää kiinni jatkossakin, kun ne oikeat pakit sieltä tervehtyvät. Ratkaisuna EI ole jatkaa lauantaina pakkina pelanneiden hyökkääjien uraa peräpäässä, vaikka nyt sattuikin kulkemaan. Haipuksen loukkaantumisen myötä sinne puolustukseen tarvitaan todella kipeästi vahvistusta. Toimisto voisi kerrankin yllättää positiivisesti tämän viikon aikana ja hommata vaikka liigalainan jostain.

  Lainaus:
  No toivotaan näin. Kuten joku tuossa yllä taisikin jo mainita, niin RoKin suurin kompastuskivi tällä kaudella on ollut tasaisuuden puute. Hyvää peliä on seurannut mahalasku ja siihen ei ole enää yksinkertaisesti varaa, mikäli karsijoiden joukosta halutaan pois. Perjantaina Areenan kirnussa vastaan asettuu alkukaudesta RoKia riepotellut Jukurit ja todellinen haaste on edessä lauantaina, kun siniset matkaavat Vaasaan Sportin vieraaksi. Otteluohjelman laatijat "palkitsevat" RoKia helpolla pe-la siirtymällä?!? Viikko on siis RoKin kannalta kaikkea muuta kuin helppo.
   
 11. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Tuota Peltosuon kovuuden puutetta ja selvää varovaisuutta olen miettinyt itsekin. Juttelin Turun kupittaalla vieressä istuvan herrasmiehen kanssa, joka arveli, että Villen kunto ei riitä rymistelyyn, vaikka siihen muuten olisikin erinomaiset fyysiset ominaisuudet. Tiedä sitten..voi asialla olla jotain perääkin..

  Lainaus:
  Näin on! Jos niitä kunnon pakkeja on niin vaikea saada koko kaudeksi sinisiin, niin joku pätevä lainamieskin kelpaisi hyvin. Tällainen äijä voisi olla hyvänä esimerkkinä ja opettajana nuoremmilleen. Ehkäpä sieltä jotakin ylläriä pukkaa, kun suurempi odottelu on loppunut.. =)
   
 12. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Aloitukset

  Katesin tuossa tilastoja ja tein saman havainnon minkä olen tehnyt paikan päällä peleissäkin: RoKin aloitustilastot ovat kohtalaisen surullista luettavaa. Nykyjääkiekossa jokainen päädyssä suoritettu aloitus on erikoistilanne, sitä ei ilmeisesti olla sinisten leirissä huomattu. Tässä hieman tilastoja RoKin aloittajista:

  SAINIO Ilari yht.309 124v 170h 40.13%
  INKERÖINEN Vesa yht.261 83v 151h 31.80%
  VIMPARI Ville yht.252 125v 114h 49.60%
  SILVANDER Juha yht.100 47v 45h 47.00%
  PELTOSUO Ville yht.93 47v 42h 50.54%


  Vertailun vuoksi Mestiksen muutaman parhaan aloittajan tilastot:

  PULLIAINEN Tuukka TuTo yht.464 279v 168h 60.13%
  KOPONEN Ville-Matti KooKoo yht.337 200v 118h 59.35%


  Eli ylivoimaisesti eniten aloituksia on käynyt kaapimassa Illu mutta surkealla prosentilla. Vessen tilastot nyt on jo surkuhupaisia, ei ole Vessen paikka sentterinä. Vimparin, Silvanderin ja Peltosuon tilastot on sentään lähempänä 50%.

  Tässä olisi selkeästi petraamisen paikka. Niin kuin ylempänä kirjoitin niin jokainen päädyssä suoritettu aloitus on erikoistilanne, varsinkin kun nykysäännöillä jäähyn tapahtuessa aloitus suoritetaan aina jäähyn saaneen joukkueen puolustuspäästä. Siinä on pirun vaikea pelata kun esim. YV:llä kestää lähemmäs minuutti kunnes peli saadaan pyörimään vastustajan päätyyn, kuin että aloitus voitettaisiin ja saataisi pakkopeli heti pyörimään. Vastaavasti sama pätee myös alivoimapelaamiseen. En ole sinisten reenejä käynyt seuraamassa tällä kaudella (koska en tällä hetkellä Rovaniemellä asu) mutta ei tässä tarvi mikään Einstein olla, että tajuaa, ettei aloituksia olla taidettu reenata lähellekään tarpeeksi! Toivottavasti joku RoKin valmennusjohdosta tämän viestin näkee...
   
 13. Lainaus:
  Ei todellakaan ole huomattu.
  Minun mielestä Inkeröinen ei muutenkaan ole sentterityyppiä, mutta käsittämättömämpi juttu on, että se saa jatkuvasti alottaa vaikkei niitä voita juuri koskaan! Ei kait niitä alotuksia pakko sentterin ole ottaa jos ketjussa on parempiaki miehiä siihen hommaan.
  Peltosuon paikka on pakkina, mutta omassa päässä laittaisin sen kuitenki alottamaan, kun ei parempiakaan siihen hommaan ole.

  p.s. Onko kukaan muuten kuullut, että valmennus olisi koskaan tehnyt virhettä Ari Kokkosen aikana?
   
 14. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  On kuullut. Se oli se kaulahuivi-episodi Kouvolassa :) Valmennus on ottanut aika paljon irti tuosta nykypakasta, mutta ainahan se on riski jatkaa nousun takana olleella kaksikolla. Toisaalta kyllä Kokkonen ja Uramo ovat tämän mahdollisuuden tavallaan ansainneet samalla tavalla kuin nousun takana olleet pelaajat. Sopeutumista olisi varmasti kyllä helpottanut, jos nousun jälkeisessä huumassa johto olisi ymmärtänyt koota vanhan rungon ympärille kolme kovaa vahvistusta ja miettiä sitten mistä saataisin kentällinen tai puoltoista näitä Mestiksessä eteenpäin pyrkiviä jätkiä kuten Kivioja, Kolhonen, Syrjä, Löfman, Peltosuo ym.
   
 15. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Olen kanssasi samaa mieltä, että ei tämä valmennuksen vika ole. Asia olisi täysin eri, jos meillä olisi maalivahti ja kentällinen muita pelaajia, tasoa vaikkapa Sportin ykkönen ja sijoituksemme olisi tämä mikäs se nyt on. Kyllä olisi ulostuksen paikka. Jos me mennään tällä pelaajamateriaalilla kevääseen, niin minun puolestani mennään myös nykyisillä valmentajilla. Harmittaa vain miksi Kokkonen on luultavasti itse ollut hyväksymässä tuon meidän rosterin. Siitä olen varma, että Kokkonen kehittyy kevääseen mennessä ja paljon.
   
 16. Lainaus:
  Erittäin hyvin ovat onnistuneet. Omasta mielestä vaan tuntuu siltä, että valmentajakin voi joskus myöntää epäonnistuneensa joissakin asioissa. Ainakin se kehittäisi. Voin olla väärässäkin, koska koutsin pitää olla itsevarma eikä ulospäin saa näyttää epävarmalta.
   
 17. Roki #79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen kiekko
  Lainaus:
  Tämän illan pelin perusteella Kokkonen joutaisi vaihtoon koska Sainio sai enemmän peli aikaa kuin vahvistus Makkara. Jos meillä on noin heikko valmentaja niin ei muuta kuin Tami tänne ja äkkiä!
   
 18. Lainaus:
  Et kyllä varmasti katsonut eilistä peliä. Minun mummokin olisi ansainnut enemmän peliaikaa eilen kuin makkara. En ole koskaan nähnyt nuin velttoa Kanukkia. Jokohan sillä on koti ikävä vai mikä ihmeen esitys se eilinen oli? Toivottavasti tuo oli sitä Jet laakia.
   
 19. Roki #79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen kiekko
  Lainaus:
  Kanukkia peluutettiin aivan väärissä paikoissa! Esim. 1. erä ylivoimalla parhaan laukauksen omaava mies laitettiin maskimieheksi? Valmentaja herätys!!!
  Muutenki Kanukille pelattiin TOSI vähän kiekkoa. Onpa kumma jos ei ala peli kulkea jos kiekkoon ei pääse koskeen koko pelissä juuri ollenkaan. Kiekollisena aika vaarallinen hyökkäysalueella. Syötti kanukki myös yhden maalipaikan Sainiolle mutta pyörähti maila käsissä ja tilanne kuivu siihen. No, pointti oli täsä se että alkaa olla Coutsilta eväät syöty. Ku peluutusta katto. Kentällä näkyi tuomari toiminnasta todella ihmeissään/raivoissaan olevia pelaajia ja se näkyi pelaamisessa ja tulostaululla.
   
 20. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Tuo on kyllä aivan totta! Sen kummemmin Kokkosen peluutustaitoa kommentoimatta on pakko sanoa, ettei kenenkään pelaajan tilanne ainakaan parane sillä, ettei saa kiekkoa tarpeeksi itselleen pelin aikana. Olet sinä sitten vaikka puolustava puolustaja, niin kiekko ja sen hallinta sopivissa määrin on kuin laittaisi rahaa pankkiin!
   
 21. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Eilisen perusteella täytyy hieman ihmetellä peluuttamista. Kovaa luistelevalle porukalle 4-vitjan tasainen peluuttaminen on perusteltua. MUTTA 3. erä, joulutauko edessä, tappiolla maalin verran->etsitään ne kuumat pelaajat. Tai jos (kun) niitä ei ole niin haetaan kentälle ne, joilla on edes potentiaalia tehdä maaleja. Eilenkin Sainion 5:41 peliaika kolmannessa erässä ihmetyttää.
  Sosiaalikiekko pois ja kentälle ne jotka osaa, eivät ne jotka tahtoisivat osata.
  Kykeneekö valmennusjohto reagoimaan?
   
 22. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Nyt kun on katsellut nauhalta tuota RoKi-Hokki peliä, niin kyllä siinä viisikkopeli tosiaan mättää. Into ja yritys on todella kovaa, mikä on tietenkin positiivistä, mutta aiheuttaa hirveästi ongelmia. Todella monta kertaa kiekolliseen ajaa 2-3 miestä, ja vaikka kaikki eivät ihan iholle asti tulisikaan, niin liian usein 3-4 miestä katsoo kiekkoa ja ajautuu liian pieneen tilaan. Painettomalla puolella on sitten tilaa, ja monesti oma reppu onkin soinut kiekon eksyessä sinne vastustajan ulottuville.
  Kova vauhti ja raivokas karvaaminen on hyvää, mutta syöttötaito kaikissa nopeuksissa useasti puutteellista. Kokeneen pelaajan ei tarvisi periaatteessa ottaa paljoa kropan vauhdista pois ja pää pysyy kylmänä ja rauhallisena. Nyt tunttuu, että peliäly painaa jalkojen tavoin mielettömästi, jolloin tapahtuu hätäisiä ratkaisuja. Monesti pienellä rauhallisella liikkeellä olisi voitu tehdä joitakin maaleja, mm tyhjästä maalista on koohotettu kiekkoa ohi luvattoman usein. Harhasyötöt ovat sitäpaitsi selvästi tyypillisin virhe, josta meille maaleja on tehty. Eli pelitapaan pitää saada pientä muutosta ja vähintään äijät syöttötreeneihin!
  Rauhoittava pakki sekä kylmäpäinen rakentava sentteri olisivat nyt kovasti avuksi.
   
 23. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Näinpä! Äijistä löytyy riittämiin vauhtia ja taitoa, mutta pääkoppa taitaa tällä hetkellä jarrata yhdessä pelitavan (mikähän se todella on valmentajan mielestä?) kanssa. Laatua mukaan, niin pelejä on mahdollista kääntää voitoiksi!
   
 24. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Jatkoajan mukaan RoKin otteiden paraneminen on hyvin pienestä kiinni (linkki artikeliin). Lähinnä vain korvien välistä. Aika pitkälle voi olla samaa mieltä. Aika moni ottelu on ollut jostain naurettavasta sekunnin kahden nukahduksesta kiinni. Se on siten eriasia onko uusi valmentaja paras mentaalivalmentaja. Toivottavasti taso hieman paranee ja ne ottelut tuhoavat virheet saadaan pois.
   
 25. Weikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
  Jaha, tämä vuosi jatkuukin siitä samasta mihin ennen joulutaukoa jäätiin. KooKoo pelasi kuulemma laiskasti ja viimeistelykin ontui, vaan RoKia vastaan se näyttää riittävän. Ihme, että KooKoo ei voittanut useammalla maalilla. Toivottavasti tästä jatketaan ylöspäin. HeKi voitti sarjakärjen ja karkaa RoKilta...