waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Tässä on vielä pointtina se, että Suomisarjassa vastustajan maalivahdit yleensä imaisivat aina muutaman tai useampia helppoja maaleja per peli ja näin käy Mestiksessä harvemmin. Pelkkä laukominen ja yrittäminen hyökkäyspelissä ei riitä kun tahkotaan Mestistä, pitää olla taitoa ja kylmähermoisuutta jotta maalihanat aukeavat.
 

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
ja fanit hylkäävät joukkueen (neljän tappion jälkeen ensimmäiseen "paikallisotteluun" Hokkia vastaan ei lähtenyt enää edes fanibussia).
Taitaa olla turha tulla mesuamaan mistään hylkämisestä,ku et tiedä taustoja, niin paree olla hiljaa. Ja jos joku on nyt pahoittanut mielensä siitä, ettemme järjestäneet kyytiä helvetin Kajaaniin, niin voi voi. Ja voitte tekin, jotka mahdollisesti menette omalla kyydillä peleihin, jos me "joukkueen hyljänneet" emme järjestä kyytiä, niin infoa vaan menosta rury:n sivuille, niin eiköhän niitä bensojen maksajia löydy...hieman aloitteisuutta teillekkin...

Olisit astna ykkönen laittanu viestii, niin olisit saanut bensan maksajii mukaan
 
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)
P

Playerofthegame

Etkö ymmärrä vai etkö suostu myöntämään, että vastustajalla on vaikutusta RoKin pelaamisen tasoon?

vastaan tulee joukkueita, joiden liike on samaa tasoa kuin omakin, mutta kaikki muu tekeminen astetta parempaa.
Aivan totta. Vituttaa tuo fraasi omasta tasosta. Rokihan pelaa omalla tasollaan koko ajan. Jos tässä kauden aikana kuitenkin sattuis käymään , että maaleja alkais tulemaan ja maalivahtipeli paranis( Koutsin mukaan ei vikaa: ykkösmokke 83%) niin silloin Roki pelais toki vieläkin omalla tasollaan, mutta paremmin kuin ennen.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Vituttaa tuo fraasi omasta tasosta.
On se kyllä kulunut fraasi. Mestiksessä sitäpaitsi ainoastaan Sport ja KooKoo (+ ehkä D team) voi pelata alle oman tasonsa. Muuta joukkueet on niin paskoja, ettei niiden huonoilla ja hyvillä päivillä ole mitään eroa. Ja pelin sisällä ainoastaan edellä mainittujen joukkueiden taso voi vaihdella. Muut joukkueet voi mäihällä saada jounkun maalin, muuten se paska suorittaminen on niiden normaali taso.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Vimpari?

Vimparin on sitten palannut rosteriin ja toivotaan, että mies saadaan pian siihen kuntoon, että palaa kentälle. Ville oli viime keväänä joukkueen tehokkain pelaaja, ja on varmasti erinomainen apu maalintekopulmiin. Tuskin mies ihan rapakunnossa on missään tapauksessa, mutta en sitten tiedä mikä tarkalleen tämänhetkinen kunto. Toivottavasti mies pian jäällä nähdään.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Kiviojalla jotain loukkaantumisia kun ei ollut alle kakskymppisiä vastaan kokoonpanossa? Jos on terveenä, eikä mahdu kokoonpanoon niin ihmettelen.
 
"En edes muista onko mestiksessä jotain muitakin joukkueita." -Robin Big Snake Sportin valmentaja vaihdoksesta.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kiviojalla jotain loukkaantumisia kun ei ollut alle kakskymppisiä vastaan kokoonpanossa? Jos on terveenä, eikä mahdu kokoonpanoon niin ihmettelen.
Kivioja otti kolme peräkkäistä koukkaamisjäähyä edellisessä ottelussa viimeisessä erässä Hokkia vastaan. Ja taisi olla parin vastustajan maalin aikana kentällä. Ihan hyvä, että jokainen tietää joutuvansa taistelemaan pelipaikan eteen. Jos peleissä ei pärjää, on paikallaan vähän hakea vauhtia.

Ei silti, Kiviojalle ei ole vielä oikein löytynyt sopivia ketjukavereita. Mutta kun rosterissa 30 ukkoa pörrää, niin eiköhän sopivat kemiat jossain vaiheessa löydy.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Vimparin on sitten palannut rosteriin ja toivotaan, että mies saadaan pian siihen kuntoon, että palaa kentälle. Ville oli viime keväänä joukkueen tehokkain pelaaja, ja on varmasti erinomainen apu maalintekopulmiin. Tuskin mies ihan rapakunnossa on missään tapauksessa, mutta en sitten tiedä mikä tarkalleen tämänhetkinen kunto. Toivottavasti mies pian jäällä nähdään.
Hieno homma! Kaikki kortit pitää kääntää..! Villen treenailusta ei ole viime kevään jälkeen mitään tietoa, mutta äijällä on (miehen junnuvuodet tietäen) todella vahva kuntopohja, joka ei helposti katoa. Uskoisin, että kymmenkunta jäätreeniä ja muutama peli antavat jo kummasti osviittaa äijän tulevaisuudesta sinisissä.

Kivioja ei ole kyllä pelannut sillä tasolla, mitä voisi odottaa. Itsekin herättelisin miestä valmentajana jo kovastikin, vaikka sitten viltillä..
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ihmettelen tuota eilistä peliä vieläkin. Yritettiinkö siinä jotain uutta puolustussteemiä vai miten se nyt pystyi olemaan kaks ekaa erää noin surkeaa? Yritettiin miesvartiointipeliä, mutta se ei onnistunut yhtään. Se on sitä paitsi tyhmän näköistä, kun kiekollinen on karannut vartijaltaan ja muut seisovat pitämässä omia miehiään. Vartija tulee kolme askelta kiekollisen perässä ja koska muut siniset sinnikkäästi toteuttavat taktiikkaa vahtien omia ukkojaan, keskelle tulee oikein kunniakuja jota pitkin kaveri ajaa maalille ja kiekko reppuun. Kyllä oli kamalaa katsoa.
Kaljuste - Haipus pakkipari ei toiminut yhtään. Pahinta jälki oli, kun he olivat pikkumiesten, eli Silvander - Vimpari - Kivioja -vitjan, kanssa jäällä. Pakkeja huutaa, ja vähintäänkin Pohjalaista takaisin.
Käsittämättömän paljon on asenteesta kiinni. Kaks erää oli semmoista 80% tekemistä ja 60% sydäntä. Onhan siellä poikkeuksiakin, ykköskentässä aina vuorollaan joku tsemppaa tosissaan, välillä Joki-Erkkilä, välillä Tuunala, välillä Illu.
Kolmanteen erään Jokipojat pääsi ylivoimalla, ja niille jäi sitten se verkkaisempi ylivoimaluistelu päälle. Niin RoKi saikin maalin, ja innostuttiin viimein pelaamaan. Jokipojat rupesivat pelaamaan oikein varman päälle, ja sehän ei luistelevaa RoKia vastaan toimi. Lähelle päästiin, mutta jos asenne ei nouse 100%;ksi edes 50 minuutiksi, niin tällä materiaalilla ei pelejä voiteta.
 

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
valonpilkettä

Näimpä on taasen jokunen ottelu pelailtu. Pienenä valopilkkuna ensipisteet Hokilta. Vaikka tulosta ei pisteiden muodossa olekkaan tullut on joukkue mielestäni mennyt hitusen jo parempaan suuntaan. Paljon on kuitenkin vielä tehtävää, että pisteitä laariin alkaisi pompsahdella tasaisemmin.

Muutaman valonsäteen näkisin siintävän maalien teossa. Tasaviisikoin tehdyt maalit tuntuvat jopa luksukselta, senverran tiukassa kun niiden saanti oli ensipeleissä. Niinpä jatkossakin olisi pontevasti niiden harjoitteluun käytettävä aikaa. Se ei varmasti tämän joukkueen osalla mene hukkaan. Samoin rutkasti enemmän harjoituksia myös yv-kuvioiden hiomiseen. Sieltä ne mahdolliset voitot väännetään. Muistetaan vain ettei yritetä mitään monimutkaista, sillä silloin nämä soturit kaukalossa kyllä sotkeutuvat omaan "näppäryyteen".

Sitten se vauhti. Oman näkemykseni mukaan muutamilla pelaajilla ei luistelutempo ja kädet yksinkertaisesti pelaa yhteen. Vauhtia on liikaa ja syötöt ja niiden vastaanotot juuri tämän liiallisen hurjastelun johdosta karkaa. Näiden pelaajien osalle valmentajien pitäisi löytää lääke, etteivät pelit jatkossa kaatuisi tähän ongelmaan. Oma lääke olisi vauhtia pois ja mikäli se ei sitten riittäisi mestistasolle niin ukot kylmästi Tornion junaan.

Vaikka kaamos yrittääkin ottaa selkävoittoa päivistä näkisin Rokille siintävän kuitenkin jonkun valonsäteenkin. Töitä on kovasti tiedossa joten voimia niin valmentajille, kuin kaikkensa antaville sotureille. Eiköhän voiteta kuitenkin se seuraava matsi.
 

Vilijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Sitten se vauhti. Oman näkemykseni mukaan muutamilla pelaajilla ei luistelutempo ja kädet yksinkertaisesti pelaa yhteen. Vauhtia on liikaa ja syötöt ja niiden vastaanotot juuri tämän liiallisen hurjastelun johdosta karkaa.
Niinpä. Rovaniemellä on aina arvostettu pelaajia, jotka luistelevat näyttävästi ja yrittävät kovaa. Ihan sama vaikka luistelisivat seinästä läpi kunhan näyttää vaudikkaalta ja "tsemppaavalta". Laukaukset ja syötöt ovat aina olleet surkeaa tasoa. Eipä näitä ongelmia ihan heti paranneta! Miten kävisi sitten kun se "ykkösase" eli kova luistelu jätettäisiin pois? En tiedä olisiko mahdollista kokeilla sellaista tyyliä jossa kiekkoa kontrolloitaisiin enemmän. Ei varmaan tällä taitotasolla.
 
glitch-hl.tumblr.com

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
Avausvoitto kotikentällä, ja vieläpä sangen hyvällä esityksellä. Joukkueen ilme oli kyllä kirkastunut todella paljon edellisistä otteluista. Oma pääkin osattiin pelata fiksusti turhia hermoilematta, mikä oli kyllä voiton avain numero 1.

Kentän paras pelaaja oli Jari Löfman, on kyllä heppu hyvässä lyönnissä. Hienoa oli myös että Inkeröinen ja Silvanderkin alkavat osua maalipuiden väliin.
 
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Silvander 2, Löfman 2 ja Inkeröinen 2+1. Merkillepantavaa, että äijät pelasivat eri ketjuissa. Eli voidaan sanoa kolmen ketjun neljästä pelin loksahteneen koko lailla kohdalleen LeKiä vastaan. Ykköskenttä ei tehnyt tällä kertää pisteitä, mutta pelasi paljon alivoimaa. Ja Illu tekeen ennen kaikkea voittomaaleja tiukoissa otteluissa.
RoKin perinteinen voima on ollut tasainen joukkue. Nyt näyttää viimein oikeat koostumukset löytyneen. Potentiaalia on varmasti vieläkin parempaan. Vimparin, Kiviojan ja Sainion odotan kunkin pystyvän tekemään enemmän pisteitä.
Nyt vaan alkaa melkoinen vieraspelivoittoinen pätkä. Saa nähdä joko jalka pysyy liikkeellä vähän paremmin reissussa, kun siihenkin aletaan vähän tottumaan. Kovia pelejä on kuitenkin edessä niin TP..ei kun TuToa vastaan kuin revanssia haluavaa LeKiäkin vastaan ens viikonloppuna. Parikin pistettä olisi hyvä, joskin ainakin toinen peli pitäisi voittaa.

Edit: Eihän tässä tosin vielä neljän viimeisen erän perusteella voi varmuudella sanoa suunnan muuttuneen. Kuitenkin viimeiset erät on viimein pelattu oikealla taisteluasenteella ja tuloksena 11 maalia neljässä erässä. On tässä nyt jotain merkkejä paremmasta. Toivottavasti taisteluasenne löytyy vieraspeleissäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Olemme kirottuja

En tiedä onko meihin langetettu erityinen kiekkokirous, vai onko se vaan normaalia elämän harrastamaa Lappilaisten päähän potkimista? Kyllähän tuota on muutentkin tajunnut, että elämä täällä on karua, mutta pitääkö tuota vielä alleviivata koko ajan.
Eilisellä pelillä olisi missä tahansa muussa universumissa tipahtanut kolme pistettä, mutta ei täällä. Ainakaan kotikentällä ei munkkimaaleja mene kuin RoKin reppuun. Vastustajalta onnistuu erään vaan yks kuti, silti kaksi maalia.
Mutta turha selittää. Tää on maalinteko peli. Vastustaja oli parempi. Ei vaan jaksaisi hävitä tällä tavalla. Oltaisiin kunnolla huonompia joka alueella, niin ei jäisi jossiteltavaa.
 

sinitonic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki hockey
Kaikella kunnioituksella parahin Stonewall, ei me olla kirottuja, me ollaan yksinkertaisesti vaan niin huonoja! Jos yhdentoista pelin jälkeen ollaan selkeitä jumboja ja pisteautomaatteja, niin ei siinä tuurilla ole enää mitään tekemistä.

"Vahvistukset" on tasoa suomi-sarja, toimistolta ei kuulu joukkueen tilanteesta käytännössä mitään, uusi TJ on kuin haamu josta kukaan ei tiedä mitään. Voi voi...
 

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Komea voitto.
Ei ihan huonosti, noin kakkosdivarijengiltä.
Onnittelut joukkueelle, kaikesta ympärillä vellovasta huolimatta loistava suoritus.
 
... Skarppaa, pullukka...

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Eilisen epäonnen pelin jälkeen on hyvä nähdä, että välillä kovalla työllä voi sentään jotain vielä ansaita. Joensuusta haettiin kuitenkin kaksi pistettä, ja sen on hyvä saavutus, sillä eilinen KooKoo ottelu plus yli 500 km:n matkustaminen varmasti painoivat jaloissa.
Positiivisintä sinisten otteissa on peräänantamattomuus. Periksi ei anneta. Hienoa taistelua jälleen. Inkeröinen näyttää myös alkavan täyttämään niitä saappaita, joihin häntä ollaan istuttamassa. Viimeiset pelit oikeastaan Hokki ottelustä lähtien ovat tarjonneet viihdyttävää kiekkoa - ainakin taisteluasenteen puolesta.
Ei muuta kuin eteenpäin, sanoi mummo lumessa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Sportia vastaan puolustus toimi

Viimeinkin pelattiin tasaisesti koko ottelu. Ainoastaan ensimmäinen maali oli selvä pakkien kommunikaatiovirhe, kun molemmat luulivat toisen pelaavan hyökääjän pois. Muuten puolustuspelaaminen oli kurinalaista läpi koko ottelun. Kukaan ei ryssinyt, kuten tapana tähän asti on ollut.
Toki Sportin pelin tasoa on vaikeaa arvioida, mutta meidän kannaltamme tärkeintä on oman pelin parantuminen. Viisikkopuolustaminen oli nyt koko ottelun ajan sellaista, jolla voi olettaa otteluita voitettavan. HYVÄ! Ei kun eteenpäin.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Illan Sport-pelin anti
Plussaa:
-asenne, pienet miehet antoivat kaikkensa. Enää ei tönitty. Inkeröinenkin taklasi!
-Peltosuo. 3-ketjun sentteristä tajuttiin vihdoin tehdä pakki. Vihdoin iso mies joka työntää miehet pois. Aiemmin pehmeä, nyt ennennäkemätön annos kovuutta
-alivoimapeli. Edelleen hyvää

Miinukset:
-pakkien hätä kun sinne laitetaan painetta. Kahta karvaajaa vastaan oltiin edelleen hukassa. Kiekko pysähtyy, hyökkääjät ehtivät kauemmas, ei ole kelle syöttää kun päästetään kaveri iholle.
-pakkien avaukset. Liittyy edelliseen.
-YV-peli. Vähän laukauksia, Inkeröinen hautoo välillä liikaa. Ei päästä hyökkäysalueelle muuta kuin päädyn kautta josta yritetään taistella peliväline itselle. Kuljettamalla harvoin saadaan kuvio pystyyn.

Muuten olen sitä mieltä että Kolhoselle enemmän peliaikaa. Pietari on paras pelaava kääpiö, kuten joku Sport-peliketjussa kirjoitti.
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

Lare1

Jäsen
Jaahas, pitkästä aikaa RoKi:n matsissa keskiviikkona. Ensimmäinen erä oli kyllä aivan kammottava, mutta pari viimestä olikin jo sitten vähän paremman näköstä.

Muutamia huomioita mitä osui omaan silmään:

- erityisesti ensimmäisessä erässä RoKi:n pelisysteemi jäi vähän epäselväksi. Oliko syynä sitten yleisömeren tuoma jännitys vai mikä, mutta RoKilla ei tuntunut olevan minkäänlaisia organisoituja variaatioita lähteä nostamaan hyökkäystä omista. Muutenkin otteita leimasi jatkuva hosuminen, joka jatkui osittain myös 2. ja 3. erässä

- ylivoimapeli oli aivan kammottavan näköistä. Tässä osittain sama kuin hyökkäämisessä yleensäkin: variaatiot puuttuvat, ja kiekkoa ei meinata saada millään alueelle. Suoraan syötöstä tulee laukauksia todella harvoin, ja myös ylivoimapelaamista leimaa monen pelaajan kohdalla tietynlainen hosuminen. Muutaman kerran toki peli pyöri nätisti, mutta kokonaisuudessaan yv oli melko vaaratonta.

- RoKi:n joukkueessa joukkueen sisäiset tasoerot ovat kyllä aika kovia. Valitettavasti esimerkiksi kapteeni Sainio ei kyllä millään muotoa ole Mestis-tasolla kovinkaan kummoinen tekijä. RoKi:n kaksi ensimmäistä ketjua taas ovat hyvinkin vertailukelpoisia muiden joukkueiden vastaaviin koostumuksiin.

- "Foppa" Fomin pelasi pirteän ottelun ja järjesteli muutaman tekopaikankin. Puolustussuuntaan on kaverilla toki vielä tekemistä, mutta potentiaalinen nuori mies on ehdottomasti kyseessä. Lisää vastuuta vaan, ja Joki-Erkkilä lopullisesti katsomon puolelle.

- puolustus kaipaa vahvistusta, ei voi muuta sanoa. Matti Syrjä on aivan liian kevyt tähän sarjaan: virheitä tulee, ja viivapeli yv:lla ei vakuuta. Ainakin aivan liian isossa roolissa Syrjä pelailee. RoKi kaipaisikin jonkun kiekollisen liiderin puolustukseen, mutta sellaisen löytäminen sopuhintaan onkin sitten aivan toinen juttu.

- yrityksen puutteesta ei kyllä jätkiä voi syyttää. Joka jätkä painaa sata lasissa, mutta otteita leimaa kyllä ehkä osittain tästä syystä huolimattomuus ja koohottaminen.

Tässäpä näitä, eipä muuta kuin lauantaina TuTo:n kaatoon!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
RoKin sivuile on kiitettävästi ilmestynyt RoKi-Sport ottelun lehdistötilaisuuden videotallenne. Eipä siinä Tami-Shown lisäksi paljon muuta ollut kuin Kokkosen kiitokset joukkueelle, yleisön mahtavalle tuelle, Fominille ja Kiviojalle. Hienoa, että tämmöinenkin palvelu on saatu aikaan. Pikkuhiljaa asiat etenevät.

Itse ottelusta pitää ihmetellä vielä sitä, miten Silvander pystyi n.27 kertaa joko syöttämään kiekon vastustajalle lapaan tai kuten yleensä vastustajan luistimiin, mutta silti jokainen onnistunut syöttö (3 kpl) johti maaliin. Tuosta kun saa vielä vähän parannettua tuota onnistumisprosenttia, niin pisteitä varmaan ropisee.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Jaahas, pitkästä aikaa RoKi:n matsissa keskiviikkona...
Jännä juttu kun itsekin olin ihan ensimmäistä kertaa pelissä tälle kaudelle niin näin hyvin pitkälti samalla tavalla tuon ottelun, vaikka otteluketjussa vaasalaiset radiokuuntelijat olikin ehkä toista mieltä.

Yksittäisiä pelaajia en ihan hirveästi osaa tunnistaa vielä näillä näkemillä, mutta noin yleisellä tasolla ainakin Sainiosta tulee mieleen, että eipä se keväälläkään tainnut olla kentän liukkain tai taitavain jätkä, mutta täytyy ihailla sitä, että noilla spekseillä pärjää Mestiksessäkin välttävästi kun on miehellä pelisilmä. Ainoastaan kerran tosin huomasin sen tuossa Sport-matsissa, kun ihmettelin, että mistä nuo jalat on siunaantunu sille sitten viime näkemän. Mutta ehkä se on kunnossa? Varmasti on taitojensa ylärajoilla nyt pelailemassa, mutta toisaalta siltähän se on aina ennenkin näyttäny.

Inkeröisestä taas jäi se fiilis, että pikkusen ois kaivannu pelikaveria keskiviikkona. Kypärä oli sininen ja muutenkin erottu kentältä kapeine polvisuojineen. Pari loistavaa väläytystä sieltä tuli, mutta kun takatolpalta ei osuta tyhjiin...

Tunnelmahan oli kerrassaan loistava tuossa pelissä. Oli kyllä sen 12 euron arvoinen tapahtuma. Tammisen markkinoimanahan itsekin sinne päädyin, mutta ehkä tuun seuraavan kerran jo jääkiekon takia kattomaan. En ois uskonu millään, että kevään karsinnan meininki vois näinkin hyvin säilyä Mestiksen runkosarjaan, varsinkin kun alkukausi oli ollut heikko tulokseltaan. Kyllä tuossa nyt on hyvät ainekset kasassa RoKilla kun yleisö tuntuu olevan mukana nähdyllä tavalla.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
RoKi - TuTo ottelun lehdistötilaisuudessa (linkki) TuTon valmentaja Niukkanen kehui yleisöä, maalivahtiaan ja RoKia. Kokkonen haukkui joukkuettaan. Molemmatta puhuivat mielestäni asiaa. RoKin kannattajana vaan alkaa pikkuhiljaa harmittamaan nämä niukat tappiot. Hyviä merkkejäkin on tosin ilmassa, mutta harmittavan pienestä nämä pelit on kiinni, ja ehkä vielä saadaan sitä kokemusta (=kokenut vahvistus), jolla nämä pelit jossain vaiheessa saadaan kääntymään oikeaan suuntaan. Eilen oli taas yksi peli, jossa muuten heikompi joukkue käytti kaikki maalipaikkansa hyväksi. Saa nähdä mennäänkö näin koko kausi vai opitaanko tätä Mestistä pelaamaan jossain vaiheessa.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Eilen oli taas yksi peli, jossa muuten heikompi joukkue käytti kaikki maalipaikkansa hyväksi.
”Sä multa järjen veit” Näinhän laulussa sanotaan ja minulle kävi yhtä huono tuuri, mutta eihän siihen paljon tarvitakaan. Muuten kirjoitus oli ihan ymmärrettävä ja olen kanssasi samaa mieltä, mutta tuo yläpuolella ei auennut. Voisitko vähän selventää? Oliko kyseessä Roki – TuTo peli vai sarjan joku muu peli? Tämä kun saadaan selville, niin kumpi oli heikompi ja kumpi vahvempi joukkue? Kiiti jo etukäteen.
 
Viimeksi muokattu:
Tästä tulee hyvä, mutta koska?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy