Vilijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Kyllä on taas niin hiljasta ollut forumilla että huh. Toisaalta, ei kait tässä auta edes selitellä, sen verran perässä tullaan tähän sarjatasoon nähden. Aika vitun tyytyväinen saa olla ettei ole enempää tullut turpaan.
 
glitch-hl.tumblr.com

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Toki alku on aina alku ja toivonkin Sinisille hyvää jatkoa Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla mutta kannattajille ja ennen kaikkea hehkuttajille toivon, että nyt vihdoin ja viimein liimaisivat tossunsa lattiaan odotustensa kanssa koska vastassa on vastoinkäymisiä vielä näitten alkutappioitten jälkeenkin.
Voi helvetin tunari, sanoisi Kekkonen sinulle, jos eläisi, ja minä löisin sinua sillä vasaralla, millä olen korkkarini lattiaan naulannut. Niin se sanoi anoppinikin, että vaihtelu virkistää, kun appiukkoa kirveellä huitaisi. Minäpä huitaisen myös. Odotatko, että meidän pitäisi pimpsiä hokea, että kuinka me ollaan huonoja, varsinkin fanit. Ei se kuule näin vaan mene, vaikka tietoisuus on, että vähän heikoissa kantimissa kiekkoa pelataan. Ei se meidän fanien vika ole, jos joukkue ei pärjää. Ei se myöskään ole joukkueen vika, jos tosissaan töitä tekee. Eikä se ole valmentajan vika, jos pitää Ladalla Ferrareita vastaan kilpailla. Kyllä sinäkin asiaan vihkiytyneenä tiedät sen, että eipä me fanit paljon Oy:n hallitukselle voida, jos he päättävät resulla Ladalla ajeleskella. Joukkuetta me ei jätetä niin kauan, kun se tosissaan yrittää.

Nyt pitää lähteä suihkuun ja sen jälkeen pääsee piikittelemään muita kuin sinua. Jos olisit nyt täällä, niin kyllä minä sinulle jotakin näyttäisin. Toisaalta minä kyllä voin syyslomalla tulla Kotkassa käymään ja silloin pääset Ferrarin kyytiin ja se ei ole kuule kylmää kyytiä. Sillehän minä en mitään voi jos sinulla on Ladan varustus.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Roki #79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen kiekko
Muistin vähän muuta ja tarkistin: D Team hävisi ensimmäisen ja toisen pelinsä, mutta voitti kolmannessa pelissään Jukurit 2-0. Kymmenen pelin jälkeen tilillä oli neljä voittoa. En sanoisi konttaamiseksi.

Tunnut rinnastavan sarjatulokkaat turhan yksioikoisesti ja unohdat, että D Teamilla oli syksyllä riveissään jopa puolenkymmentä liigatason pelaajaa.

RoKilla oli vieraspeleissä vaikeaa viime kaudellakin, joten hukkareissu ei ole siinäkään mielessä yllätys. Kotihallissa pisteitä tulee varmasti, ehkä jo ensi keskiviikkona. D Teamin maalivahtiongelmat parantavat RoKin mahdollisuuksia avauspisteisiin.
Kyllä samaa mieltä Defensen kanssa näistä vertaamisista kun Rokilla ei vain yksinkertaisesti ole saman luokan kalustoa joka on esim. D-teamilla. Ja kiekkoa joskus pelanneet tietää myös että tämä alkukausi voi alkaa painamaan jo joillakin pääkopassa kun ei tule onnistumisia. On kausia jotka alkavat hyvin ja sitten tällaisia ettei oikeen mistään tule mitään. Kyllä Roki tarvitsisi oikeasti nyt jonkin (oikean)vahvistuksen riveihinsä, mikä saattaisi myös nostaa pelaajissa uskoa näyttämällä mallia hyvillä esityksillään. Maalivahdista en oikeen osaa mitään sanoa (ei ole ollut maalivahdin syy) mutta eikö voisi jo kokeilla esim. Herrasta josko hänestä olisi voittavaksi maalivahdiksi. Sportilla joutu myös Suomalainen luukulle niin heti joukkue voitti. Jääkiekossa on yleensä asiat pienestä kiinni. Toivottavasti hallitus ei ole vaihtamassa valmentajaa se tuskin auttaisi tässä tilanteessa asiaa?
Ja lopuksi: Näinköhän tuo hallituksen sekoilu vaikuttaa myös joukkueen tekemiseen???
Pakko oli tulla lisäileen että NYT koko joukkue Jomman LÄMY-kouluun!!!
Suorista hyökkäyksistä ei osata tehdä maaleja, mutta valmennus johto hereille ja Jomma paikalle opettaan maalintekoa! :)
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kannatan ehdottamasti vahvistuksen tai parin hommaamista. On kuitenkin muistettava, että koko joukuetta ei voida vaihtaa. Onnistuneen vahvistuksen hankinnalla saatettaisiin kuitenkin nostaa joukkueen henkeä sen verran, että se pystyy omaan parhaaseensa. Eilen vastustajan johtomaali tuli suoraan leukaan ja vielä vastapalloon, jalat menivät veteliksi ja taistelutahto nuukahti. Vasta toisen erän lopussa nähtiin sellaista perus RoKi peliä, jota on totuttu (ainakin joskus) näkemään.

Mutta vahvituksen hankinnassa ei voida mennä piiruakaan pieleen. Jos hankinta ei onnistuisi, ja joukkeen peli ei parane, olisi edessä auttamatta konkurssi. Eli nyt pitää olla tarkkana. Mitään taiteilijaa, joka ei osaa pelata molempiin suuntiin, ei voida hankkia. Sytyttävä taistelija, joka tuo tehoja. Onkohan semmoisia olemassakaan vapailla markkinoilla? Yksi vaihtoehto olisi tehdä vaikka parin kuukauden mittainen laina, jolloin talous ei rasittuisi, mutta jonka aikana koko joukkueen peli saataisiin kuntoon.
Avain menestykseen tällä kaudella on kuitenkin olemassa olevien ukkojen pelin paraneminen (koko joukkuetta ei voida vaihtaa). Aluksi omalle tasolle pääseminen. Tähän voisi auttaa esim Donskoin tasoisen pelimiehen vuokraaminen loppu syksyksi. Tai sitten pankista reilusti lainaa, ja luotetaan että voittoja tulee kun on tarpeeksi kova vahvistus, ja voittojen myötä tulee myös rahaa.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Kaupoille vain, ei tästä muuten tuu mitään! Donskoi olisi kyllä kokeilun arvoinen kortti, mutta Jomman maalintekotreeneistä en menisi niinkään takuuseen. Onhan äijä laittanut aikoinaan kiekkoa reppuun, mutta eipä tuo ole YKI:ssäkään maalinteko ollut se vahvuus...
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Aikalisä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras kaikista
Kaupoille vain, ei tästä muuten tuu mitään! Donskoi olisi kyllä kokeilun arvoinen kortti, mutta Jomman maalintekotreeneistä en menisi niinkään takuuseen. Onhan äijä laittanut aikoinaan kiekkoa reppuun, mutta eipä tuo ole YKI:ssäkään maalinteko ollut se vahvuus...
Kauppojen ollellisuudesta olen samaa mieltä. Donskoin lisäksi Roki tarvitsisi vielä yhden kovan luokan pakin rapakon takaa, häneltä pitäisi löytyä fyysisyyden lisäksi ominaisuuksia myös kiekolliseen peliin. Tällä hetkellä Rokilla voitto on kuitenkin vain pienistä asioista kiinni, pari vahvistusta, muutama onnistuminen ja yksi hyvin mennyt erä voi jo muuttaa suunnan oikeaan suuntaan.

Toivon, että nyt viimeistään herätään todellisuuteen, jotta Rokista ei tulisi vitsiä seuraavaksi 10:ksi vuodeksi suomen jääkiekkoon.
 

jupiter

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohjolan joukkueet
Vain tekemällä oppii

Jotain tarvis varmaan tehdä. Mutta mitä? Tatä varmaan moni Rokileirissä miettii kuumeisesti. Moni on puhunut paniikkinapin painamisen puolesta mutta itse jättäisin sen vielä toviksi rauhaan. Nimittäin tämä paniikkinappulan painaminen ilman riittäviä perusteita voi aiheuttaa vakavan psykosomaattisen oireyhtymän ja siitä selviämiseen tarvitaan jo ammattiauttajien jaloa apua. Joten jätetään sen painaminen äärimmäiseksi hätäkeinoksi.

Nou hätä! Naurattaako. Hyvä, ei vielä. Valmennukselle voisin lähettää seuraavanlaista ohjeistusta. Mielestäni joukkue kaipaa treeneihin nyt uusia tuulia. Ohimennen olen vilkaissut muutamia harjoituksia ja aina tuntuu, että samalla kaavalla treenataan. Kaikki tietävät, että vaihtelu virkistää ja luulen, että nyt jos koskaan niitä harjoituksiin kipeästi kaivataan.

Maali hanat näyttävät selvästi olevan kiinni joten niiden harjoitteluun täytyisi tehostusta ehdottomasti löytyä. Ei mitään monimutkaista vaan yksinkertaisia ohjaus ja lämytreenejä, jotta itseluottamus saataisiin juurtumaan pelaajien takaraivoon. Samoin yv-pelaamisen nostaisin ehdottomasti tärkeimmäksi aseeksi, jos niitä pisteitä aiotaan yleensä saada. Niin ja se vaatii tietysti niiden harjoittelua, harjoittelua ja kerran vielä harjoittelua.

Maalivahtiharjoitteluun pitäisi myös puuttua. Näyttää ulospäin varsin unhoon jääneeltä. Ukot seisoo vuoronperään tolppienvälissä ja vuoroin huilii nojaillen kaukalon reunaan imuttaen juomapullosta nestettä. Miksei esim. yv/av treenien ajaksi keskialuelle oteta kolmatta maalia jäälle ja tälle huilailijalle järjestetä jotain tekemistä. Yleensähän juuri yv/av treenien ajan myös junnut ja muut ylijäämäpelaajat potkiskelee kiekkoja keskiypyrässä. Eikö nämä voisi käyttää tehokkaammin tämän ajan, vaikka laukomalla lämppäreitä juuri tälle "huilaavalle" veskarille. Näyttäs ainakin helvetin paljon tehokkaammalta ulkkopuolisille ja saishan siinä varmaan sita kaivattua tuntumaakin nää veskarit.
 

Aikalisä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras kaikista
Hienoa, jollei aivan mahtavaa

Tätä päivää olen odottanut. Viime kaudella aivan ilmiömäisessä iskussa oleva Herranen pelaa ensimmäisen mestis pelin tälle kaudelle. Herrasen onnistuminen on toki puolustuksestakin paljon kiinni. Semmoinen on kuitenkin kutina, että eiköhän se osa alue olla jo viimeinkin tikattu umpeen.

Veikkaan että pisteet matkaavat pohjoiseen tiukan väännön jälkeen.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Hienoa, tulihan se voitto sieltä vihdoinkin ja mikä parempaa kuin ottaa kaksi vieraspistettä "periviholliselta" Hokilta! Isot abloodit Tuunalallle, joka saalisti mukavat tehot, vaikka oli aivan äskettäin telakalla parantelemassa vammojaan. Mieheltä on syytä odottaa lisää tehoja.

Sainio on ilmeisesti viimeisen päälle tosissaan, koska päätti hakea lisää tehoa siirtymällä moderniin komposiitiin!? ;) Mikäs siinä, jos modernisointi lisää entisestään käsiä ja innokkuutta..

Tämäniltainen (Roki-U20) on peli, jonka haluaisin ehdottomasti nähdä paikan päällä. Nuorten joukkueella on muutama todella mielenkiintoinen kaveri, joiden potkua olisi mukava seurata kovavauhtisen Rokin seassa. Seuratkaapa Joonas Donskoita sillä, silmällä, notta voidaan spekuloida lisää siitä, olisiko mies aikuisten oikeasti tervetullut sinisen ryhmään. Ihmettelen, jos ei kyseinen nuorukainen tee pistettäkään tänään.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pelicans, Kalpa, Roki
...Nuorten joukkueella on muutama todella mielenkiintoinen kaveri, joiden potkua olisi mukava seurata kovavauhtisen Rokin seassa. Seuratkaapa Joonas Donskoita sillä, silmällä, notta voidaan spekuloida lisää siitä, olisiko mies aikuisten oikeasti tervetullut sinisen ryhmään. Ihmettelen, jos ei kyseinen nuorukainen tee pistettäkään tänään.

Jostain syystä Donskoi ei ole merkittynä iltapäivän ottelun ketjukokoonpanoihin!? Mikähän miehellä on - toivottavasti nyt ei ainakaan kuulla loukkaantumisuutisia seuraavaksi :(
 
Harmi, ettei Niemi ja Leino pelaa samassa joukkueessa.

Aikalisä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras kaikista
Olettasin, että jatkoyhteydet Raumalta eivät käyneet yksiin! Toinen seikka voi olla myös se, että Kärpät haluavat Donskoin olevan täydellisessä iskussa tiistaiksi, kun Ilves saapuu härnäämään Kärppiä. Kaiketi tämä on kuitenkin harmillinen takaisku rovaniemeläisille.
 

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Rokin seurajohto voisi kirjoittaa kirjan "kuinka tuhota jääkiekkobuumi". Vielä kuukausi sitten tilanne näytti hyvältä, ja harjoituspelit Hokkia vastaan menivät kohtalaisesti.

Nyt ollaan tilanteessa jossa ensi peliin tuskin tulee edes 1000 katsojaa paikalle (vrt. avausottelun lähes 3000 katsojaa ja viime pelissä enää 1200) ja fanit hylkäävät joukkueen (neljän tappion jälkeen ensimmäiseen "paikallisotteluun" Hokkia vastaan ei lähtenyt enää edes fanibussia).

Seurajohdolla olisi peiliin katsomisen paikka. Ei ole montaa viikkoa siitä, kun Urheiluruudussakin oli kuvaa Lappi Areenalta ja yleisö totesi että "mestisjoukkue on tärkeä asia Rovaniemelle". Sitten potkut toimitusjohtajalle ja homma karkasi käsistä.
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
RoKilla on kaksi murhetta. Toinen on tehottomuus ja toinen on keskittymisen pitäminen koko ottelun ajan. Kun pelataan omalla tasolla peli on lähes yhtä maalia oli vastassa kuka tahansa. Tehojen puuttuessa sekään ei riitä. Sitten jossain vaiheessa keskittyminen herpaantuu, tulee huono vaihto ja vastustaja rankaisee. Tai tulee kokonainen huono minuutti ja vastustaja tekee kaksi maalia aivan mitättömistä paikoista.
Jos ekassa erässä annetaan kaverille kahden maalin johto, niin se on aivan sama vaikka pelataan ottelun loppu yhtä maalia, kun siinä tuskassa ei tahdota kiekkoa kuitenkaan maaliin saada.

Minkäs teet. Suorittaminen joko paranee, tai sitten ollaan pulassa. Taitoa ja vauhtia on, mutta korvien välissä on nyt jotain ongelmaa. Itseluottamuksen puutteen tavallaan uudella tasolla ymmärrän, mutta pelin sisäisen tasaisuuden on pakko parantua.
Olen hieman pohtinut mahdollista vahvistus asiaa, ja olen nyt sillä kannalla, että vahvistuksen pitäisi ennen kaikkea olla joku joka pystyy taistelemaan 65 min täysillä joka vaihdossa. Joukkue saisi mallin siitä miten taso pidetään koko ottelun. Saku Koivun tai Theoren Fleuryn henkisten ominaisuuksien kaltainen kaveri. Ei taida olla vapaana?
 

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
RoKin "oma taso"?

Kun pelataan omalla tasolla peli on lähes yhtä maalia oli vastassa kuka tahansa.
Etkö ymmärrä vai etkö suostu myöntämään, että vastustajalla on vaikutusta RoKin pelaamisen tasoon? Eilisen ottelun laukaisumäärä tuo mieleen viime kauden. Kun tuollaisiin päästään sarjatasoa ylempänä, eteenpäin on kiistatta menty. Mutta...

RoKi on tällä kaudella joutunut uudenlaiseen tilanteeseen: vastaan tulee joukkueita, joiden liike on samaa tasoa kuin omakin, mutta kaikki muu tekeminen astetta parempaa.

Minä näen asian niin, että esimerkiksi keskiviikkona sekä RoKi että D Team pelasivat aika tarkasti omalla tasollaan. RoKi olisi varmaankin pelannut mielellään paremmin ja tehokkaammin, mutta hyvin liikkunut ja puolustanut vierasjoukkue ei antanut tähän mahdollisuuksia.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Minä näen asian niin, että esimerkiksi keskiviikkona sekä RoKi että D Team pelasivat aika tarkasti omalla tasollaan. RoKi olisi varmaankin pelannut mielellään paremmin ja tehokkaammin, mutta hyvin liikkunut ja puolustanut vierasjoukkue ei antanut tähän mahdollisuuksia.
Olet tottakai oikeassa, että vastustaja vaikuttaa pelaamisen tasoon. D-teamia vastaan se juuri näkyi, kun vieraat saivat kiekon paikoistaan maaliin, niin usko omaan tekemiseen romahti. Päästettiin kaveri mukaan peliin, joten se taitavana menikin saman tien ohi. Ainoastaan toisen erän lopussa pystyttiin pelaamaan sitä peliä mitä olisi pitänyt pelata koko peli. RoKin asenne on aivan liian ailahteleva. Toisaalta D-teamin ensimmäiset maalitkin tulivat pääasiassa RoKin pyörityksen jälkeen, joten ei oikeasti osattu pelata taitavaa vastustajaa vastaan. Ollaan totuttu siihen, että peli on ainoastaan toisessa päädyssä, eikä jotenkin osata suhtautua vastustajan hyökkäyksiin riittävällä vakavuudella. Kyllä tässä todella opettelemista on, ja sen opettelun pitää todellakin tapahtua korvien välissä.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
RoKin oma taso on tuskin se että maalipaikkoja tulee liukuhihnalla. Tätä se voi toki olla parhaimillaan ottelun sisällä, mutta ei mikään pelin taso. Tuskin muutenkaan koko mestiksessä on sellaista joukkuetta, joka "omalla tasolla" pelatessaan veisi kaikkia miten sattuu. Kuten ei ole liigassakaan. Näihin asioihin vaikuttaa muutenkin kaikki mitä kentällä tapahtuu, joten vaikea määritellä kenenkään oikeaa tasoa.
 
"Tätä on järkyttävää katsoa" -Antero Mertaranta Suomi -USA välierässä.

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Onhan se selvää, että ei mikään joukkue pysty dominoimaan Mestiksen tasoisessa sarjassa 60 minuuttia, ei edes siihen suuntaan pyrkivä Sport. Kyllä meillä kuitenkin oma keskittyminen ja pelaamisen taso heittelee liikaa. Ei vaan voida jatkossa pelata näin epätasaisesti pelin sisällä. Kun peli muuten on tasaista, niin yhden minuutin aikana mietitään omia juttuja, ja kas, vastuja tekikin kaksi maalia. Sitten peli on taas tasaista ja viimeinen kymppi rutistetaan oikein kunnon pyöritys, mutta ei se enään mitään auta.
 

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Päästettiin kaveri mukaan peliin, joten se taitavana menikin saman tien ohi.
Vai että päästettiin mukaan peliin! Ensimmäisestä erästä kotijoukkue selviytyi neljän ylivoimansa turvin 0-1 -numeroin, mutta tasakentällisin pelatessa alkoi tapahtua.

Et siis ilmeisesti havainnut joukkueiden tasoeroa. Yritin omassa kirjoituksessani selventää, miksi RoKi ei pelannut kuuluisalla omalla tasollaan. Sanotaan nyt vielä kerran: Deen hyvä karvaus ja toimiva joukkepuolustaminen tyrehdytti RoKin hyökkäyksiin lähdöt heti alkuunsa ja kotijoukkueen peli näytti siltä osin todella huonolta.

Vielä huonommalta näytti RoKin yv-pelaaminen, mutta syitä siihen saat pohtia vapaasti keskenäsi.

RoKi-faneilla ei ole mitään syytä heittää kirvestä kaivoon. Tärkeät avauspisteet on jo otettu ja matka jatkuu. Aika monet pitkään tälle palstalle kirjoitelleet ovat jo huomanneet, että viime kauden "totuudet" eivät päde Mestiksessä. Ehkä sinäkin vielä.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun pelataan omalla tasolla peli on lähes yhtä maalia oli vastassa kuka tahansa.
Tässä on kyllä yksi tämän alkukauden huikeimmista värilasikirjoituksista.
Sinun mielestäsi siis Roki on lähtökohtaisesti Mestiksen parhaita joukkueita ?
Eihän tuosta mitään muuta voi päätellä jos kerran omalla tasollaan pelatessaan peli jatkuvasti Rokin vastustajan päädyssä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Yritin omassa kirjoituksessani selventää, miksi RoKi ei pelannut kuuluisalla omalla tasollaan. Sanotaan nyt vielä kerran: Deen hyvä karvaus ja toimiva joukkepuolustaminen tyrehdytti RoKin hyökkäyksiin lähdöt heti alkuunsa ja kotijoukkueen peli näytti siltä osin todella huonolta.
Huomaa, ettet ole kovin montaa RoKin peliä nähnyt. Oikea joukkue voitti ja on selvää, että Deen taito vaikutti RoKin pelaamiseen, ja ennen kaikkea näkyi tulostaululla. Mutta jos väität että Deen ensimmäinen maali ei katkaissut selkärankaa, niin etpä tosiaan RoKia hyvin tunne. Katsomoon asti näkyi miten tahto hävisi ja liike pysähtyi. Kaukana ei oltu paniikista. Kyllä siinä huonommankin joukkueen karvaus olisi hyvältä näyttänyt (en tarkoita etteikö karvaus olisi ollut hyvää). RoKi ei osannut käsitellä tilannetta. Se pitää jatkossa oppia.
Mentaaliasiat on tietenkin osa joukkueen suoritusta, ja hyvin pelaavalla joukkueeella ne ovat yleensä kunnossa. RoKilla ne eivät ole, eikä joukkue hyvin pelaakkaan - noidankehä.

Onhan se selvää, että peleissä intensiteetti vaihtelee. Välillä toinen vyöryttää 5-1 johtoon, sitten toinen menee ohi ja voittaa 6-5. meillä se intesiteetti tuntuu menevän vain yhteen suuntaan. Toivoisi, että asiat opitaan pohjoisessakin ennen kevättä.
 

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huomaa, ettet ole kovin montaa RoKin peliä nähnyt.
Olenpa saattanut nähdä niitä jopa enemmän kuin sinä. Värilasit tosin puuttuvat, pakko myöntää.

Mutta antaa olla, sinä voitit. Tuolla asenteella ja noilla näkemyksillä pystyy varmaankin nauttimaan peleistä koko rahan edestä!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Olenpa saattanut nähdä niitä jopa enemmän kuin sinä. Värilasit tosin puuttuvat, pakko myöntää.
Kumpaakin väitettä on syytä epäillä aika vahvasti. Mutta sama se, kyllä sinäkin voitit. Olit ihan oikeassa huomauttaessasi, että Deen taito ja hyvyys vaikutti RoKin kykyyn pelata.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Kun pelataan omalla tasolla peli on lähes yhtä maalia oli vastassa kuka tahansa.
Tässä on kyllä yksi tämän alkukauden huikeimmista värilasikirjoituksista.
Sinun mielestäsi siis Roki on lähtökohtaisesti Mestiksen parhaita joukkueita ?
Eihän tuosta mitään muuta voi päätellä jos kerran omalla tasollaan pelatessaan peli jatkuvasti Rokin vastustajan päädyssä.
Voihan tuon Stonewallin kommentin lukea niinkin, että RoKin oikea taso on Suomi-sarja. Kun Mestiksessä pelatessa RoKin peli ei ainakaan ole ollut jatkuvaa yhtä maalia vyöryttämistä, niin ehkäpä taso on sitten väärä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tässä on kyllä yksi tämän alkukauden huikeimmista värilasikirjoituksista.
Onhan minulla tottakai värilasit, ja aika paksutkin. Fanittamisessani olen myös joskus havainnut pientä fanatismiä, joka tietenkin saattaa joskus heijastua tekstiinkin. Jos haluat itse asiasta objektiivisemman version, niin se voisi olla seuraavan tapainen: RoKin ongelmana ei ole saada peliä (vuorollaan) vastustajan päätyyn, vaan tehot siellä. Jos et luota sanaani, niin katseleppa alkukauden otteluiden laukaisukarttoja. Ja toisaalta myöskin iso ongelma on keskittymisen säilyttäminen läpi ottelun.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Kautta on vielä jäljellä joten vaikea vielä sanoa onko mikä sarjataso millekin joukkueelle se oikea. Karsintojen perusteella RoKi on paikkansa Mestikseen ansainnut. Joensuu näyttää olevan vielä yhdessä pisteessä tässä vaiheessa kautta ja en hirmusesti näe spekulointeja siitä onko Jokipon oikea sarjataso Suomi-Sarja.

Kauden lopussa on karsinnat. Sinne joutuu jos runkosarjassa ei ole oikein peli luistanut. Jos karsintojen jälkeen huomaa olevansa Suomi-sarjassa voidaan todeta että taso on ollut väärä. Jos ei niin voidaan todeta että taso on oikea mutta petrattavaa riittää.

Jääkiekko on loppupeleissä aika yksinkertainen peli - annettujen rajojen puitteissa pitää toimittaa kiekkoa maaliin samaan aikaan omaa maalia suojellen. RoKi on toimittanut kiekkoa maalille mutta siihen se on jäänyt, viimeistely maalin edessä tuntuu tuottavan tuskaa, samaan aikaan omaa maalia ei ole pystytty varjelemaan vaan vastustaja pystyy huseeraamaan maalin edessä kohtuullisen vapaasti.

Lääkkeitä löytyy kumpaankin ongelmaan. Eriasia sitten kuinka kauan lääkekuurin läpivienti vie aikaa.
 
Viimeksi muokattu:
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy