Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

RoKi 2013–2014

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 24.03.2013 klo 07.56.

 1. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  No niin! Avaapas tuosta uusi ketju niin päästään rakentamaan joukkuetta. Ei mitään RoKi 2014-2015 liirumlaarumia, vaan rohkeasti ”RoKi Mestikseen 2015”. Tuollainen ketjuhan vastaa täysin seurajohdon ikuista tavoitetta. Eihän se mikään huono asia ole, että tavoitteista ei luovuta. Toisaalta realistisempi ketju voisi olla ”RoKi Mestikseen seuraavalla vuosikymmenellä”. Ei tuo jälkimmäinen ketju sittenkään olisi hyvä. Siitä voisi tulla turhan pitkä ja osa meistä ehtisi kuolla ennen tavoitteen saavuttamista. Kyllähän se voi olla, että höpötyskoneet pääsevät käyntiin vasta joskus elokuussa, kun RoKilta tulee ensimmäinen tiedote tulevasta kaudesta.
   
 2. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Rahan keruun ja haipin luominen pitää alkaa viimestään karsintojen päätyttyä. Nykänen hoitelee asiat sille mallille että valmentaja voi rueta kasaamaan joukkueen jo kesällä. Uutta ilmettä ja pontta tarvitaan. Seuraavat kuukaudet näyttää että onko "Keijo Kapiainen" pelkkä istuva härkä omassa norsunluutornissa vai viekö se omalla johtamisella seuraa eteenpäin. Jos Nykänen ei uskalla ottaa seuraava steppiä niin menköön sitten nyökkäilemään vaikka kaupungin hallitukseen, Rokilla ei ole nyökkäilijöihin enää varaa.
   
 3. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Eilen on siis kolmannen kaukalon rakentaminen aloitettu Lappi Areenalle. Harjoitusmahdollisuudet ovat syksyllä jo suorastaan loistavat. Jääaikaa on tarjolla, mutta ei sitä vieläkään riitä Maija eikä Matti Meikäläisille muuta kuin kesällä. Rovaniemellä alkaisi olosuhteet olemaan valmiina vaikka mestistason kiekkoilulle. Taloustilannekin on kai RoKilla niin hyvä, että näin hyvä se ei ole ollut koskaan. Ei puutu enää kuin osaava organisaatio ja nousuun pystyvä joukkue. Ei ole paljosta kiinni!!!
   
 4. ex-kuusamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi ja Tappara
  Onko tänään karkkipäivä Kalervon kertomana???
   
 5. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Vähän epäilinkin että SS:n parhaat kohtasi ekalla kierroksella, Bewe vaikuttaa aika vastaantulijalta...

  EDIT: Korjattu kirjotusvirhe
   
 6. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Nyt ei ymmärrä! Kuntopuntarin huonoin RoKi, miten helekatissa se voi olla paras. Huonoin joukkue putoaa yleensä ensin ja se oli RoKi. Sanon suoraan sen, että paska valmentaja pystyikin pilaamaan Kokkosen hyvän perinnön täydeksi flopiksi.
  Jos Hirvonen saa jatkaa, Ellu ei ensi kaudella kirjoita yhtään kommenttia, mutta voi käydä näyttämässä jotakin.
   
 7. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Kukaan ei ole tajunnu sitä että kuinka hyvä Keupa tällä hetkellä on. Beweä pidettiin todella kovana, varsinkin pleijareissa ja olihan joukkueella ehjä runkosarjakin. En sano sitä etteikö Keupakin olisi voitettavissa mutta kun peilaat Kokkosen joukkueeseen niin Kokkosella oli parempi kokoonpano kasassa. Puolustus + veska oli paljon parempaa. Samoten hyökkäys, nyt ratkaisu matsissa oli pois Vesse (hölmöili) + Foppa (kipee) + Iivari (1. sena). Samoten kausi oli Arin aikana ehjä, nyt on helppo kaataa Hirvosen niskaan paska mutta en näe tätä valmennuksen piikkiin, Hirvosella on sopimus myös ensi kaudesta ja minä toivon että jatkaa. Tosin lähellä voi olla sekin että Kummolan mafia puhuu Lapin mestikseen, joka ois yhtä oksettavaa kuin Sportin nostaminen. Kilpailu kuuluu jääkiekkoon ja jos se tapetaan niin pitkätukkakabinettimiehet voi kaivaa itelle kuopan ja tuuaan kaljut hoitamaan hommat.
   
 8. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Elä kehtaa! Ei KeuPa mikään superjoukkue ole. Harjoittelee pari kertaa viikossa ilman mitään tavoitetta vaan huvikseen pelaa. Joukkue nimeltä RoKi hakee mestispaikkaa kaikin keinoin. RoKilla oli lähes mestiskarsintaan yltävä joukkue, puuttui vain sentteri ja kaksi pakkia. Valmentaja vain sai joukkueen pelaamisen täysin päin ahteria. On turha hakea tekosyitä, että joitakin pelaajia puuttui, kaikilla joukkueilla tulee rosteriin puutteita kauden aikana. Hirvonen on näyttönsä antanut ja joutaa Helevettihin täältä Rovaniemeltä. Menköön samalla junalla Pelkosen kanssa Kokkolasta, samoja turhakkeita molemmat. Kiskot vievät etelään...
   
 9. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Lainaus:
  Hah hah. Kenen vastuulla on pitää joukkue lentokiidossa ja parantaa sen suoritusta tärkeimpien pelien kynnyksellä. No varmaan toimiston! Sen olisi pitänyt hommata koko joukkueelle astma-lääkettä.
  En usko kabinetti päätöksiin. Roki on ansainnut sen mitä sai, ei yhtään enempää.
   
 10. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  KeuPa kolkuttelisi Mestiksen portteja mikäli kiinnostaisi. Joukkue on täynnä taitavia ex-mestispelaajia, jotka pärjäisivät kyseisessä sarjassa vieläkin ja pelaavat KeuPassa sen takia ettei ole sen kovempaa kiinnostusta ylöspäin, vaan pääasia on hauskanpito, ja senhän he osaavat :)
   
 11. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  KeuPa kolkuttelisi Mestiksen portteja mikäli harjoittelumäärät olisivat lähelläkään muiden SS-joukkueiden vastaavia. Joukkue on täynnä taitavia ex-mestispelaajia, jotka pärjäisivät kyseisessä sarjassa vieläkin ja pelaavat KeuPassa sen takia ettei ole sen kovempaa kiinnostusta ylöspäin, vaan pääasia on hauskanpito, ja senhän he osaavat :)
   
 12. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Kohta lähdetään sinivalkoisilla siivillä etelään. Lauantaina Forssaan, jos siellä vielä pelataan Suomisarjaa. RoKi ja Hirvonen ryssi tämänkin mahdollisuuden. Voittamalla tällä kaudella Suomisarjan RoKi olisi nostettu Mestikseen väkisin ilman karsintoja. Nyt herrat kabineteissa miettivät onko FPS sopiva joukkue Mestikseen. Vääristä joukkueista joku voittaa Suomisarjan mestaruuden. Kenelläkään ei olisi ollut paheksuntaa, jos Suomisarjan mestari olisi nostettu Sportin tilalle Mestikseen, jos voittaja olisi ollut RoKi. Toivottavasti FPS voittaa viirin ja nostetaan Mestikseen. Jesus näitä meidän kravattiherroja, ei mitään pelisilmää kellään.
   
 13. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Kyllähän KeuPa on hyvä joukkue. Paras näistä jäljellä olevista. Silti ottaa päähän, että tuo loukkaantumissuma sotki RoKin pelin niin täydellisesti. KeuPa tuli tavallaan liian aikaisin RoKia vastaan, kun ukot saatiin pajalta puolentoista kuukauden tauon jälkeen ensimmäisen kerran vasta siihen ekaan KeuPa peliin. Olisi pitänyt saada harjoitella joukkue yhtenäiseksi ainakin yksi sarja, jolloin KeuPa olisi kyllä kaatunut, koska eiväthän he mitään ihmeitä esittäneet täydellisen ylivoimapelaamisen lisäksi. Mutta toisaalta mitäpä tuosta. Ollutta ja mennyttä.

  Leuka rintaan ja naama vastatuuleen. Ensin keräämään rahaa ja sitten sitä harkitusti käyttämään. Valmentajavaihtoehdoista Hirvonen lienee edelleen paras, mutta jos joku ihmeiden tekijä on vapaana, niin aina kannattaa neuvotella. Maalivahteja saadaan taas metsästää. Tulisiko Tillanen nyt?
   
 14. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Toisesta päästä Suomea. Kerrohan ystäväni yksikin fakta miksi Hirvonen on paras. Tilastollisesti täysi floppi viimeisinä vuosina.
   
 15. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Hän on tottunut häviämään tiukassa paikassa. Ei vaan, kukapa sitten? Onhan meillä pohjoisessakin osaajia, mutta olisiko joku käytettävissä?
   
 16. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Uskoisin, että on käytettävissä, jos maksetaan kunnon palkkaa kuten Hirvoselle, että ei tarvitse maksaa harrastuksesta. Kokkonen olisi edelleen hyvä vaihtoehto. Arille kannattaisi nyt maksaa valmentamisesta. Arilla on palo lappilaiseen kiekkoon, mutta selkä vihoittelee niin paljon, että ei jaksa enää talkootyönä hoitaa RoKia Mestikseen. Näen kuitenkin, että kaikki muut vaihtoehdot ovat parempia kuin Hirvonen. Edelleen Pelkonen ja Hirvonen täysiä turhakkeita, ei jatkoon. Pelkonenhan ymmärsi jo tilanteensa, toivottavasti Hirvonen myös osaa vetää oikeat johtopäätökset ja palaa isiensä maille.
   
 17. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Niin miten se nyt menikään?
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Anteeksi, kristallipalloni on huollossa.

  Siis noinhan sen piti mennä kuin kirjoitin, mutta kun minä vaan olen niin hyväuskoinen hölmö. Luulin sinisilmäisyyttäni että se mitä sovitaan, pitää paikkansa. Tällä kaudella mikään ennalta ilmoitettu ei pidä näemmä paikkaansa. Saatteepa varmaan kohta nähdä että käykin niin ettei Forssaa eikä RoKia huolita Mestikseen vaan sinne kabinetin tuella nostetaankin Hermes. Ei yllättäisi enää lainkaan jos noin kävisi.
   
 19. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Valmennus

  En lähtisi miettimään pelkästään ensi kauden valmentajan nimeä. Tärkeämpää olisi kysyä, löytyykö Sinisten "pajasta" tällä hetkellä tarpeeksi vahva ja yhteen hiileen puhaltava tiimi. Jos yksi tekee sitä ja toinen tuota, on lopputulos vuodesta toiseen jotakin muuta kuin mitä maksava yleisö odottaa. Sininen laiva vaatii hiljattain valitun toimitusjohtajan suunnan näyttämistä ja eritoten saumatonta yhteistyötä, ei vain joukkueen sisäisen porukan, vaan myös lukuisten eri tahojen kanssa. Nyt kaivataan kokonaisvaltaisesti sen yhden askeleen ottamista edelleen siihen ammattimaisempaan suuntaan, eikä vähiten siellä, missä ei hiki haise. Joku Rokin toimija on sen askeleen varmasti jo ottanut, mutta laahaako muu joukko ikuisesti perässä?

  Olen Elinan kanssa yhtä mieltä siitä, että kylläpä Napapiirin kabinetti nukkui makoisasti onnensa ohi tänä keväänä. Pienellä panostuksella ja pysymällä ajan hermoilla voitaisiin ehkä anoa kohta sarjapaikkaa Mestiksestä. Näin kuitenkin tällä kertaa....taas..
   
 20. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Niin paljon kuin pidänkin hyvänä ajatuksena sitä, että Rovaniemellä tulevaisuudessa pelattaisiin Mestis-hokia, niin pakko on samaan hengenvetoon todeta seuraavaa: jos joku viime hetkellä kokoonkasattu harrastelijaporukka pistää RoKin kauden tärkeimmällä hetkellä kanveesiin (vaikkakin vain maalin peleillä) niin eihän se nyt voi mitenkään olla toimiston vastuulla, että näin pääsi käymään!

  Jos RoKi Mestikseen joskus nousee, niin toivon totisesti, että se tapahtuu pelillisillä ansioilla. Tällä hetkellä se ei sitä ansaitse, mutta toivottavasti joskus tulevaisuudessa (enkä siis tarkoita tulevaa kevättä/kesää).
   
 21. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Höh ja Höh! Pelaajien vastuullako se on? Valmentajan vastuullako se on? ”Toimiston” vastuullako se on? Pelaajat mielestäni pelasivat omien kykyjensä äärirajoilla. Jos pelaaja pelaa kaikkensa antaneena ja häviää paremmilleen ei kai häntä siitä voi syyttää. Jos joku perseilee tahallaan niin asia on eri, mutta en tällaista huomannut. Valmentajan vika tämä kyllä voi olla. Valmentaja ei saanut joukkuetta kehittymään kauden aikana oikeastaan yhtään. Jos RoKin pelaajat olivat kehityskelvottomia, niin vikahan löytyy sitten joukkueen kasaajasta (ei mitään tietoa kuka tämä henkilö on). ”Toimisto” sen viimekädessä päättää millä tasolla tässä pelataan. Sieltä tulee taloudelliset voimavarat touhuun. Ei valmentajaa valitse eikä erota joukkue vaan toimisto. Jos toimistolla ei ole pelisilmää valmennuksen suhteen tai pelaajien kykyjen suhteen vika on ”toimistolla”. En epäile, että eikö toimisto tehnyt parhaansa, mutta kyvyt eivät riittäneet. Jos ”toimiston” kyvyt eivät riitä sillä on mahdollisuus täydentää itse itseään. Ylin valta ja vastuu on ”toimistolla”.
   
 22. Lieminen Jäsen

  Valmentaja sen vastuun kantaa pelillisestä menestyksestä, seurajohto tarjoaa resurssit ja asettaa niiden mukaiset vaatimukset ja tavoitteet.

  Eihän sitä voi mestis-paikkaa odottaakaan, jos pelaajat Ellupuhelinumeron mukaan pelasivat äärirajoillaan. Kun maksimisuoritus riitti puolivälieriin asti, niin siinä ollaan todella kaukana paikasta auringossa.
   
 23. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Aivan, sinähän se viisas olet. RoKilla nyt vaan on kestotavoite jokainen vuosi Mestis. Ei sitä tavoitetta aseteta resurssien pohjalta. Tavoite tulee ensi kaudellakin olemaan Mestis. Siinäpä sitä valmentajalla onkin tekemistä, jos resurssit ovat puutteelliset. Valmentaja voi vain lauleskella, että tie on pitkä ja pölyinen, kuljen taakkaani kantaen. Saat pitää riekkos, minä pidän omani!
   
 24. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei, se on miun syy!

  Lainaus:
  Ei voi, sekin on miun syy!

  Lainaus:
  Sekin on varmaan miun syy?

  Lainaus:
  Elä sie Ellu nyt nuin hermoo. Raahaa se ahteris ensi kaudella sinne maalin edustalle,niin katsotaan josko ne KeuPan kiekot siihen pysähtyy.

  No, voin myöntää, että toimiston syy se sitten loppujen lopuksi olikin. Mutta jos tavoite on joka vuosi nousta Mestikseen (voiko se edes olla mahdollista) niin miten ihmeessä tämä mystinen toimisto on aina noin pihalla? Vai pitäisikö sitä tavoitteenasettelua ehkä vähän tarkistaa?
   
 25. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Rovaniemen Kiekko ry ja Oulun Kärpät 46 ry ovat sopineet yhteistyöstä junioritoiminnassa. RoKihan on juuttunut C ja B-junnuissa Mestikseen, johtuen paljolti siitä, että parhaat pelaajat ovat siirtyneet Kärppiin. Nyt molempien seurojen tahtotila on hallita nuorten muuttoa yläasteikäisenä, mutta samalla tarjota pelaajapolku jopa Kärppiin SM-liigaan, niin että voi asua omalla paikkakunnallaan pidempään. Eli taitoa tullaan mittaamaan yhteistyössä Kärppien kanssa, niin että nuoret voivat luottaa sekä kehittymiseensä kotoisassa turvallisessa ympäristössä että mahdollisuuteen päästä myöhemmin liigaoraganisaatioon. Samalla RoKi tekee valmennusyhteistyötä Kittilän, Tornion ja Sodankylän seurojen kanssa. Rovaniemen Kiekon sivuilta voi lueskella lisää.

  Ihan hieno homma. Auttaa Rovaniemeä saamaan kilpailukykyisen joukkueen myös vanhempiin ikäluokkiin. Nythän esim koulujen yhteishaussa vanhemmat ja muksut ovat helisemässä, kun eivät tiedä mitä tehdä. Jatkossa pitäisi tietää missä pelaa ja missä välissä Kärppiin siirtyminen sitten tapahtuu.

  Saapa nähdä poikiiko junioriyhteistyö jotain myös aikuisten puolelle.