Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

RoKi 2013–2014

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 24.03.2013 klo 07.56.

 1. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Näin kai tässä tapahtuiskin nykytiedon valossa. Toisaalta Joensuusta on huhuiltu, että rahaa saattaa sittenkin löytyä. Akan kohtaloa taas riippuu siitä muuttuuko A-junnujen sarja vai ei. Toki Jyväskylä voi siinä tapauksessa autaa nostamaan KeuPan. Ja mikäli kabinettipaikkaa jollekin tarjotaan, niin ensin sitä tarjotaan FPSlle. Eli kaikenkaikkiaan RoKin ei tarvitse olla huolissaan kabinettinousun suhteen. Uhka on aika epätodennäköinen. Parhaimmillaan ensi keväänä on ylimääräinen paikka Suomi-sarjajoukkueella, huonoimmillaan ensikaudellakin vain mestari saa anoa paikaa. Silti nousu lienee vuoden päästä mahdollinen, mikäli jonkinlainen joukkue saadaan kasaan.
   
 2. kma12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sisukkaat peräkylien seurat
  Spekulaatio alkakoon...

  No niin: Uusi Rovaniemi 29.3.: " Voiko Roki vielä nousta Mestikseen?"
  uusirovaniemi.fi/näköislehti

  Sirviö, kun ei tiedä mitä Kalen kopla lopulta päättää, antaa vastauksia, jotka kattavat kaikki vaihtoehdot:
  " Pohditaan aivan rauhassa, pelataanko seuraava kausi 11:llä tai kenties vain kymmenellä joukkueella". Toisaalta:" Selvää on kuitenkin, että tavoitteena on 12 joukkueen sarja". Ja vielä:" Toki taustalla pohditaan erilaisia vaihtoehtoja, jos siihen tilanteeseen tullaan".

  Että aivan selevä hommahan tämä... :-)
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2014 klo 14.38
 3. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Niin. Aivan turhaa spekulointia toistaiseksi. RoKi täyttää kaikki lisenssiehdot, mutta olisi aika outoa, jos ainoastaan runkosarjan voiton perusteella saisi anoa lisenssiä siinäkään tapauksessa, että ylimääräisiä paikkoja aukeaisi. Luulisi, että sarjan ykkönen, kakkonen, kolmonen ja nelonen ovat edellä. Noissa on jo sellaisia, jotka ehdot täyttävät. Jos niitä paikkoja useampia aukeaa (mitä en usko), niin silloinhan homma on selevä.
   
 4. kma12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sisukkaat peräkylien seurat
  Lainaus:
  Näinpä. Mietippä mikä älytön aikataulu! Keupalla on aikaa anoa huhtikuun loppuun. Mikäli homma menee pieleen ollaan äkkiä kesässä. Kuinka moni on valmis ottamaan riskin siinä vaiheessa mahdollisesta urheilullisesta ja taloudellisesta harakirista, Rokikaan.

  Tarkoitan vain kuinka älytöntä tämmönen systeemi ilman karsintoja on. Ottamatta kantaa kenenkään puolesta tai vastaan. Toivottavasti Keupalla natsaa mutta haastava on kyllä lähteä sieltä, jos vielä jypakat pyörii tiellä.

  No kattellaan syssymmällä...
   
 5. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Voihan surkuhupaisuus jos tässä käy niinkuin pelkään, 15.5.2014 Keupalle ei aukea paikka ja sitten tarjotaan kaikille muille SS-tiimeille mahdollisuus. Kabinetillä Roki sisään ja alkaa paniikkihankintojen aika jolloin ollaan taas ohkasella koko kausi. Toivottavasti Keupa nyt sen paikkansa saa, tosin jos saa esimerkiksi hallin osalta niin koko lisenssijärjestelmän voi heittää roskiin.
   
 6. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Liitolla on äärettömiä vaikeuksia pysyä omissa säännöissään, ihan asiassa kuin asiassa. Pirkka muuten oli viime viikon urheilusanomissakin hermoilemassa toimittajalle :D

  Noissa hallihommissa on se parin vuoden siirtymä, että sikäli ei tuossa Keupan nousussa vielä mikään kuse jos on vaan näyttää suunnitelmat kehityksestä.

  Jotenkin luulis, että RoKi ei varsinaisesti ole etelän seurojen suosikki tuonne sarjaan, rupeaa viikkopelit pian ahdistamaan Keravalaisiakin..Onhan siellä nytkin toki Kajaani, mut ei kai sitä voi verratakkaan matkaan Rolloon asti.

  Ja onhan siellä Lekikin vuodesta toiseen :D

  edit. Ja sitä vielä, että nythän Sirviö jo itsekin myöntää tietämättömyytensä. Hemmetin sätkynuket, turhaan niille maksetaan, jos Kalervo dominoi kuitenkin kaikkea.