Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

RoKi 2013–2014

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 24.03.2013 klo 07.56.

 1. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Näin kai tässä tapahtuiskin nykytiedon valossa. Toisaalta Joensuusta on huhuiltu, että rahaa saattaa sittenkin löytyä. Akan kohtaloa taas riippuu siitä muuttuuko A-junnujen sarja vai ei. Toki Jyväskylä voi siinä tapauksessa autaa nostamaan KeuPan. Ja mikäli kabinettipaikkaa jollekin tarjotaan, niin ensin sitä tarjotaan FPSlle. Eli kaikenkaikkiaan RoKin ei tarvitse olla huolissaan kabinettinousun suhteen. Uhka on aika epätodennäköinen. Parhaimmillaan ensi keväänä on ylimääräinen paikka Suomi-sarjajoukkueella, huonoimmillaan ensikaudellakin vain mestari saa anoa paikaa. Silti nousu lienee vuoden päästä mahdollinen, mikäli jonkinlainen joukkue saadaan kasaan.
   
 2. kma12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sisukkaat peräkylien seurat
  Spekulaatio alkakoon...

  No niin: Uusi Rovaniemi 29.3.: " Voiko Roki vielä nousta Mestikseen?"
  uusirovaniemi.fi/näköislehti

  Sirviö, kun ei tiedä mitä Kalen kopla lopulta päättää, antaa vastauksia, jotka kattavat kaikki vaihtoehdot:
  " Pohditaan aivan rauhassa, pelataanko seuraava kausi 11:llä tai kenties vain kymmenellä joukkueella". Toisaalta:" Selvää on kuitenkin, että tavoitteena on 12 joukkueen sarja". Ja vielä:" Toki taustalla pohditaan erilaisia vaihtoehtoja, jos siihen tilanteeseen tullaan".

  Että aivan selevä hommahan tämä... :-)
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2014 klo 14.38
 3. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Niin. Aivan turhaa spekulointia toistaiseksi. RoKi täyttää kaikki lisenssiehdot, mutta olisi aika outoa, jos ainoastaan runkosarjan voiton perusteella saisi anoa lisenssiä siinäkään tapauksessa, että ylimääräisiä paikkoja aukeaisi. Luulisi, että sarjan ykkönen, kakkonen, kolmonen ja nelonen ovat edellä. Noissa on jo sellaisia, jotka ehdot täyttävät. Jos niitä paikkoja useampia aukeaa (mitä en usko), niin silloinhan homma on selevä.
   
 4. kma12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sisukkaat peräkylien seurat
  Lainaus:
  Näinpä. Mietippä mikä älytön aikataulu! Keupalla on aikaa anoa huhtikuun loppuun. Mikäli homma menee pieleen ollaan äkkiä kesässä. Kuinka moni on valmis ottamaan riskin siinä vaiheessa mahdollisesta urheilullisesta ja taloudellisesta harakirista, Rokikaan.

  Tarkoitan vain kuinka älytöntä tämmönen systeemi ilman karsintoja on. Ottamatta kantaa kenenkään puolesta tai vastaan. Toivottavasti Keupalla natsaa mutta haastava on kyllä lähteä sieltä, jos vielä jypakat pyörii tiellä.

  No kattellaan syssymmällä...
   
 5. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Voihan surkuhupaisuus jos tässä käy niinkuin pelkään, 15.5.2014 Keupalle ei aukea paikka ja sitten tarjotaan kaikille muille SS-tiimeille mahdollisuus. Kabinetillä Roki sisään ja alkaa paniikkihankintojen aika jolloin ollaan taas ohkasella koko kausi. Toivottavasti Keupa nyt sen paikkansa saa, tosin jos saa esimerkiksi hallin osalta niin koko lisenssijärjestelmän voi heittää roskiin.
   
 6. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Liitolla on äärettömiä vaikeuksia pysyä omissa säännöissään, ihan asiassa kuin asiassa. Pirkka muuten oli viime viikon urheilusanomissakin hermoilemassa toimittajalle :D

  Noissa hallihommissa on se parin vuoden siirtymä, että sikäli ei tuossa Keupan nousussa vielä mikään kuse jos on vaan näyttää suunnitelmat kehityksestä.

  Jotenkin luulis, että RoKi ei varsinaisesti ole etelän seurojen suosikki tuonne sarjaan, rupeaa viikkopelit pian ahdistamaan Keravalaisiakin..Onhan siellä nytkin toki Kajaani, mut ei kai sitä voi verratakkaan matkaan Rolloon asti.

  Ja onhan siellä Lekikin vuodesta toiseen :D

  edit. Ja sitä vielä, että nythän Sirviö jo itsekin myöntää tietämättömyytensä. Hemmetin sätkynuket, turhaan niille maksetaan, jos Kalervo dominoi kuitenkin kaikkea.