Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

RoKi 2013–2014

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana Stonewall, 24.03.2013 klo 07.56.

 1. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  ”Haluamme kasvateillemme parasta mahdollista valmennusta ja tämä on myös Rokin tapa tukea Kärppien ja koko Pohjois-Suomen menestystä jääkiekossa.”

  Täyttä sontaa!!! Kaikkea sitä saa lukea. Tämä on RoKin tapa tukea Kärppiä saamatta mitään. Voiko tosiaan RoKin organisaatiossa olla mokomia ääliöitä, ilmeisesti voi. Mitä suurempi on hajurako Kärppiin sitä paremmin RoKi voi. No pissataan sitten kunnolla ja aletaan Kärppien farmiksi, saadaan kaikki urheilullisesti ajattelevat joukkueet halveksimaan meitä.
   
 2. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Eläpä hättäile. RoKin ongelmahan nimenomaan on ollut C-junnuista lähtien jämähtää mestikseen, vaikka on kovasti yritetty SM-sarjaan. Yksi iso syy on se, että lahjakkaimmat pelaajat lähtevät Kärppiin. Tällä kaudella taisi tosin joku mennä myös KalPaan. Eli tähän astikaan RoKi ei ole pystynyt pitämään lahjakkaimpia pelaajiaan, jotka jo C-ikäisinä ovat lähteneet liigaorganisaatioihin. Nyt on viissiin Oulun päässä huomattu, ettei se niin herkkua ole paimentaa Yläkouluikäisiä teinejä, jotka pahimmillaan ovat muuttaneet yksin. Eli homman tarkoitushan on saada pelaajat pelaamaan pidempään RoKissa, ja RoKin kannalta yritetään viimein saada joku ikäluokka SM-sarjaan sen myötä. Kärpät saa siis yhteistyön myötä ikään kuin varmuuden, että se saa edelleen lahjakkaimmat kuten tähänkin asti. RoKi taas saa pitää heidät vähän kauemmin kuin tähän asti. Tämä olisi kai kaikkien etu. Näin siis ainakin teoriassa. Saa nähdä mitä oikeasti tapahtuu. Tämähän on tällähaavaa vain vuoden sopimus.

  Minusta tuota junnuyhteistyötä kannattaa tehdä. RoKihan tekee edelleen Kittilän, Tornion ja pyssykylän kanssa valmennusyhteistyötä, eli eikös meidän taitovalmentajamme käy kiertämässä tuolla maakunnissa noilla paikkakunnilla.

  Ymmärrän kyllä tuon hajurakohalun. Takana on ajatus, että kyseessä on kilpailevat seurat. Tottahan tämä on. Valitettavasti vaan on faktaa, ettei RoKi kilpaile pelaajista Kärppien kanssa edes juniorisarjoissa. Suomisarjalainen saa mitä yli jää. Toivotaan, ettei junnuyhteistyö johda mihinkään farmeiluun aikuisten puolella. Mutta mielestäni tässä on hyvä ajatus takana. Käytännöstä en sitten tiedä, mutta sepä nähdään.
   
 3. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Minulta tulee jyrkkä mustakäsi Kärppien suuntaan. Lapin muille joukkueille tulee taas sydämellinen rutistus. RoKin on keskityttävä saamaan junnujoukkueita korkeammalle tasolle. Pelkkä Kärppein syöttäjänä olo ei johda mihinkään. Jos RoKi aikoo aikuispuolella mennä eteenpäin, niin jo liitto vaatii menestyviä juniorijoukkueita. Teoria ja käytäntö eivät mitenkään liity toisiinsa.
   
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Anteeksi että tulen hämmentämään teidän kuivalihakeittoa, mutta tarkoittaako Ellu sitä, että RoKista olisi luotava TOINEN vahva vaikuttaja pohjois-suomalaiseen kiekkoiluun eli haetaan vähän niinkuin entistä Jokerit vs. HIFK asetelmaa.

  Äkkiä mietittynä asettuisin Ellun puolelle, sillä Kärpille kyllä riittää massaa ja materiaalia Kainuusta sekä muualta pohjois-pohjanmaalta. Olisi enemmänkin oikeus ja kohtuus että RoKi saisi huseerata rauhassa Lapissa.

  Tietyissä tapauksissa terve kilpailuasema parantaisi koko pohjoisen Suomen kiekkoilua. Nyt on vaarana että Kärpät ylisyötetään ja osa lahajakkuksista ei saa peliaikaa ja kehitys jämähtää tietylle tasolle. Jos vastakkain olisi kaksi vahvaa joukkuetta riittäisi isommalle massalle peliaikaa ja laadukasta valmennusta.

  Eli nopsaan ja suoravaiivaisesti ajteltuna RoKin junioritoiminta lopettaa Kärppien syöttämisen ja haetaan selkeästi kautta linjan omien juniorijoukkueiden tason nostoa. Tätä kautta myös miesten edarin taso nousee ja sarjataso myös.

  Oikeasti koko projekti vaatisi vahvaa johtamista ja sitouttamista vähintään viiden vuoden ajanjaksolle jossa johtoajatuksena on LAPIN kiekkoillun tason eikä POHJOIS-POHJANMAAN/KOKO POHJOISEN konsensus.

  Tavoitteet, RoKi Mestikseen parin vuoden sisällä ja sieltä kolmen - neljän vuoden sisällä Liigaan.

  Visio on hieno, riittäisikö Lapissa yhteneväisyyttä ja tahtoa lyödä kiila Kärppien ylivallalle?
   
 5. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Visio on hieno ja ajatus kaunis. Se vaan on ihan toinen juttu millä tavalla ne lahjakkaat junnut saadaan pysymään siellä Rovaniemellä Roki-paidassa jos Oulusta tulee junnulle kutsu? Tilanne on hyvin samankaltainen kuin Hokilla, parhaat lähtee nuorina muualle. Vaikka Rokin junnutuotanto huomattavasti Hokkia parempaa onkin. Vaatisi isoa tasonnostoa koko organisaatiolta että saa vaikka C, B ja A-junnut SM-sarjatasolle, jolloin lahjakkaimmille junnuille olisi tarjota vaihtoehto.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2014 klo 14.00
 6. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Vapaassa maassa vaan ei voi käytännössä estää junioria siirtymästä, jos tämä haluaa (tai varsinkaan jos vanhemmat haluaa). Eikä minusta pidäkkään. Sen takia pelaajavirta juuri RoKinkin C-junnuista on ollut niinkin kova Kärppiin. Vähintään pari lahjakkainta joka vuosi. Käytännön toimethan tässä on itselleni ainakin aivan pimennossa, mutta tarkoitus olisi molemmin puolin tätä padota. Itselleni on ainakin vähän epäselvää, mitä tämä Kärppien organisaatioon tutustuminen sitten meinaa, jos kuitenkin edelleen Rovaniemellä pelataan. Aika näyttää.

  Pitkällä tähtäimelle olisi tietenkin hienoa, jos valmennuksen taso olisi niin kova, että se houkuttelisi pelaajia. Toki RoKin junnuilla on enemmän palkattua henkilökuntaa kuin vaikkapa RoPSn junnuilla, joten pikkuhiljaa mennään oikeaan suuntaan. Lapistahan virta on jo jakautunut. Torniosta mennään Kärppiin, jos päästään. Muilta paikkakunnilta junnuja tuleekin jo RoKiin. Parisataa kilometriä lyhyempi matka kotiin merkitsee sekin jotakin osalle junnuista ja erityisesti vanhemmista.
   
 7. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Minäpä avaan sinulle tuota pimennossa kulkemista. Kärppien strategia ja toimet osoittavat, että kaikki Oulun ja Lapin lahjakkaimmat pelaajat on saatava Kärppiin. Minä olen valmis syömään vaikka mitä, jos Kärpillä on yhtään muuta ajatusta. Kärpät ajattelevat Kärppiä. On naivia ajatella Kärppien olevan Lapin ystävä ja tahtovan vain Lapin parasta. RoKin on noustava vastustamaan tätä Kärppien ylivaltaa. Kärpät on saatava Lapista Iijoen toiselle puolelle. Tällainen yhteistyösopimus tarkoittaa sitä, että RoKi heittää hanskat tiskiin tai pyyhkeen kehään ja luovuttaa herruuden Kärpille niin kuin Ukraina Krimin Putinille.
   
 8. kma12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sisukkaat peräkylien seurat
  Minusta yhteistyö on hyvä juttu. On selvää, että Kärpät ajattelee omaa etuaan pelaajamarkkinoilla, eiväthän he muuten tähän lähtisikään. Ja kyvykkäät ja halukkaat junnut lähtee ylöspäin, kuten tekevät nytkin. Tämähän ei sitä muuta.

  Mikä sitten käytännön toteutus onkin, mutta minä näen niin, että yhteistyö voi antaa Rokille oppia ammattimaisesta organisaationa toimimisesta. Kyllä täällä on osattu pitkään jo lätkää pelata mutta seuran toiminta ja organisointi alimmasta (ei arvossa) talkoolaisesta sinne toimistolle asti puuttuu edelleen.

  Mitä myös voidaan saada, on valmennusoppi, pelaajien parempi tarkkailu varmasti ja potentiaalisten yksilöiden kehittäminen. Laadukkaampia turnauksia mahdollisesti pienemmillä kustannuksilla. Jos tämän avulla voidaan nostaa Rokin junnujoukkueita ylemmäs sarjoissa koko lapin pelaajistolla, ollaan menty jo eteenpäin. Ja tämän avulla pelaajat voivat viipyä kotipaikkakunnalla pitempään ilman, että vanhemmat joutuvat tekemään isoja, riskipitoisia siirtoja paikkakunnan vaihtoineen liian aikaisin. Vanhemmathan tämän touhun kuitenkin maksavat.

  Tästä on pitkä matka farmijoukkueeksi niin kauan kun ei olla vielä sillä tasolla, että minkäänlainen farmitouhu hyödyttäisi esim. Kärppiä.

  Rokin nousu mestikseen ja siellä pysyminen omin voimin laput silmillä ilman yhteistyötä kenenkään kanssa on haihattelua. Pelkästään väestöpohja sanelee sen. Puhumattakaan liigasta, jota ei taida minun eläessäni nähdä Rovaniemellä.

  Ja voihan yhteistyön sanoa irti, kun tuntuu, että voimme pitää omat kasvatit Rovaniemellä ja meillä on niin laadukas joukkue, että he haluavat tänne jäädä.
   
 9. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Lainaus:
  Isossa kuvassa olisi todella toivottavaa, että Lappi tulisi voimakkaammin jääkiekkokartalle. Tuskin nopeasti päästäisiin noin tasavertaiseen asetelmaan, mutta Kärpät on sen verran agressiivinen organisaatio, että vastakkainasettelu syntyy kyllä helposti.

  Lainaus:
  Etelästä katsottuna aika vaikea uskoa, että edes koko Lapin alueen pelaajien kasaaminen yhteen, edes ilman yhtään poismuuttajaa, riittäisi SM-tason joukkueiden kasaamiseen kaikissa kilpaikäluokissa A-C yhtäaikaisesti. Ja taitaa olla lappilaisessakin jääkiekossa omat haasteensa yhteistyön tekemiselle? Rovaniemelläkin tarvitaan kaksi seuraa yhden lajin ympärille. Puhumattakaan niistä torniolaisista...

  Kärpilläkin on melkoinen dropout vuosittain, kun E-juniorien kolmesta ikäluokkajoukkueesta siirrytään muutamassa vuodessa tilanteeseen, jossa yhdistetään kahden ikäluokan parhaimmisto yhteen B-joukkueeseen. Silti samalla imuroidaan Vaasa-jyväskylä-Kuopio-Joensuu -akselin pohjoispuolelta parhaimmistoa seuraan. No viirejä se tuo hallien seinille.

  Paikallinen seurayhteistyö Oulun alueella lienee hyvinkin vaihtelevaa vuosittain ja K-Laser taisi jossakin vaiheessa haastaa ainakin puheissa Kärppiä vakavasti. Eivät taida tehdä vieläkään yhteistyötä? Helpompi varmaankin tehdä sopimuksia kauemmaksi.

  Etelän joukkueet eivät halua vastustajaksi Kärppiäkään pitkien pelimatkojen vuoksi, Rovaniemi menisi ihan ultramatkoiksi. Kääntäen tämä tietenkin tarkoittaa, että rovaniemeläisten matkat ovat myös huomattavan pitkiä ja kalliita koko kauden. Tämän matkustusepätasapainon vuoksi etelämpää tuskin kukaan haluaa siirtyä Rovaniemelle pelaajaksi.

  Tällä vuoden mittaisella sopimuksella tuskin on mitään suurempaa merkitystä seurojen toimintaan, mutta jos yksikin turha siirto (C:ssä Kärppiin ja vuoden päästä dropout KKP:iin tai K-Laseriin) jää toteutumatta, on sopimus allekirjoituksensa arvoinen.
   
 10. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Ei kevättä ilman karsintoja

  Roki Rebels sitten punnersi Lappi liigan mestariksi ja hakee paikkaa II-divariin. Muut joukkueet tulee Oulusta, K-laser sekä Oyus. Nyt olisi oiva paikka iskeä ns. kakkostiimi kakkoseen sillä Oyus on ollut ihan heittosäkki tällä kaudella mutta K-laser on pelannut hienon kauden pohjoisen kolmosessa. Nyt olisi oiva paikka laittaa pari Järvelää, Laakko ja vaikka Kauvosaari sekä Springare tueksi joukkueelle. Jos ja kun se Mestis nousu tulee niin ompahan kilpailukykyinen kakkostiimi junnuille sekä pelituntumaa hakijoille, on typerää jos tämä tsäänssi jätetään käyttämättä. Hienon kauden on Rebelsin runko pelannut ja onnittelut siitä.

  Ompa jännä nähdä miten käy tuon Mestiksen. Keupa vienee finaalit nimiinsä ja tuskin hakee sarjapaikkaa. Sitten alkaa taas kabinetissä kuhina, pelataanko "vajaalla" vai ei otetaanko joku?! Mitähän meidän johto sanoo jos paikkaa tyrkkää? Ja jos tyrkätään niin sen tyrkkäyksen on tultava ajoissa, muuten käy kylmät pelaajamarkkinoiden suhteen. Ite en haluaisi kabinetti päätöstä vaan paikka täyttämättä ja ensi vuonna voittaja saa paikan jos rahkeet riittää.
   
 11. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  "RoKi kiittää kannattajia menneestä kaudesta." Lainaus on RoKin sivulta. Kiitoshan on hieno asia, mutta olisivat toimineet edes yhtä selkärankaisesti, kuin Jarri Kurri Jokereista ja pyytäneet kannattajilta täyttä floppia anteeksi.
   
 12. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Tuota niinkauan kuin Rokilla ei ole mitään saumaa edes puhua Kärppien haastamisesta, kannattaisi sitä yhteistyötä tehdä. Hokkikin tekin pitkään yhteistyötä, kunnes viime kaudella huomasivat, etteivät välttämättä tarvitse Kärppiä yhtään mihinkään. Hokki on nykyisessä kohtalaisen kestomenestyjän roolissa paljolti myös Kärppien ansiosta(Voitte vaikka tonkia ne kärppätaustaiset pelaajat/lainapelaajat mestisajalta). Rokinkin kannattaa ilman muuta imeä oppia ja pelaajakontakteja yhteistyön voimin. Sitten kun Rovaniemen organisaatio alkaa olla esim. Kookoon ja Sportin tason lähimaastossa niin voi sen napanuoran katkaista, jos ja kun siltä tuntuu. En usko, että Kärpillä olisi sitä sen kummemmin mitään vastaan, jos Rovaniemellä joskus (kaukana)tulevaisuudessa olisi liigajoukkue. Se tekisi vain hyvää tälle alueelle.

  Rokilla on Hokkiin nähden se etu, että sillä on paljon suurempi ja eristyneempi alue ympärillään ilman muita liiga/mestisorganisaatioita. Rokilla on täydet edelltykset olla menestyjä Mestiksessä ja kenties ainakin haaveilla liigapaikasta. Se tie on kuitenkin pitkä ja siinä kannattaisi Kärppiä "käyttää hyväksi". Vai tuntuuko viimeisen 15 vuoden perusteella, että se onnistuu kyllä yksinkin? En malttaisi Rokikannattajana olla miettimättä, missä seura olisi nyt, jos fanit eivät olisi tyrmänneet Kärppäyhteistyötä tuossa jokin vuosi sitten.
   
 13. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Tämä Kärppäyhteistyö on minulle tärkeä asia. Siitä voisi olla oma ketjunsa, asiaa kyllä riittäisi. Minä epäilen suuresti, että yhteistyön edut valuvat vain yhteen suuntaan. Jos olisin Kärppien myyntiorganisaatiossa mukana, käyttäisin ehdottomasti yhteistyöargumenttia hakiessani tukijoita Lapista Kärpille. Koko Pohjois-Suomen joukkue sopii markkinointiin vallan mainiosti. Kärpät ei nyt vaan ole minulle koko Pohjois-Suomen joukkue, se nyt vaan on Oulun Kärpät. Jos Kärpät eivät pyrkisi käyttämään hyväkseen myös koko Lappia, sehän olisi täysin typerää. Lapissa on asukkaita jokseenkin saman verran kuin Oulun kaupungissa ja yrityksiäkin huomattava määrä. RoKi ei ole vielä pitkään aikaan haastamassa Kärppiä, mutta ei se RoKi mihinkään kehity heittäytymällä Kärppien lypsylehmäksi. Kärpät tekee omista lähtökohdista aivan oikein ja niin sen pitääkin tehdä. RoKin pitää vaan suhtautua erittäin varauksellisesti Kärppien tarjoamaan lämpimään syleilyyn.

  RoKin kannattaisi Kärppiä ”käyttää hyväksi”. Käsittääkseni RoKi on yrittänyt käyttää ainakin tuon 15 vuotta Kärppiä hyväksi. Uskon, että melkein jokainen vuosi on Kärpiltä pyydetty jotakin apuja, mutta tuloksetta. Selitykset eivät Junnolta lopu. Milloin Hokki estää, milloin ei ole, milloin ei uskalla jne. jne. Tästä keväästä en tiedä onko kysytty, mutta uskon, että Junnollekin on soitettu. Kärpiltä riitti pelaajia ympäri Suomen, mutta ei ”Koko Pohjois-Suomen joukkue” ole ollut RoKia halukas jeesaamaan. ” En malttaisi Rokikannattajana olla miettimättä, missä seura olisi nyt, jos fanit eivät olisi tyrmänneet Kärppäyhteistyötä tuossa jokin vuosi sitten.” RoKi voisi olla yksi Mestiksen mätäpaiseista, en tiedä enkä ainakaan ole pahoillani, että ei olla tuossa tilassa. RoKin faneille kolminkertainen huraahuuto siitä, että tyrmäsivät aikoinaan ”Krimin” valloituksen. Kärpät saisivat minun mielestäni pysyä rajojensa sisällä Iijoen eteläpuolella.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2014 klo 17.35
 14. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Mahdollisesta Kärppäyhteistyöstä puhuttaessa vähän ihmettelen mitä se voisi olla. Perinteiselle farmiyhteistyölle RoKin kannattajat ovat sanoneet aika selkeästi ein. Totuus onkin, ettei organisaatio moisessa kehity ja lisäksi omilta junioreilta jää peliaika saamatta.

  En kuitenkaan näe samanlaista periaatteellista estettä yhteistyölle kuin osa Rokin Hard Core faneista. Lähinnä vaan epäilen, että löytyykö molempia hyödyttäviä yhteistyömalleja. Pelaajavaihdossa pelaajan pitää sitoutua pidemmäksi aikaa. Sopimuksen pitäisi olla koko kauden mittainen. Kärpät saisivat valikoiduille ukoille peliaikaa ilman kuluja ja RoKi kulutonta rosterin laajennusta, jopa vahvistustakin. Pikalainat tulisivat kysymykseen vain ja ainoastaan loukkaantumistapauksissa suuntaan tai toiseen mikäli joku joutaisi. Esim. Nyt tammikuussa RoKi pelasi pari peliä kolmella kentällä, kun ei ollut miehiä. Tällöin lainamies tai muutama kävisi, muuten ei.

  Muitakin yhteistyömahdollisuuksia saa pohtia, jos vaan joku keksii. Perinteinen farmeilu ei kuitenkaan ole ikinä alemman tason seuran etu, joten ei semmoiselle.
   
 15. Foxtrot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoimet sarjat
  Yhteistyösopimus näyttää tehdyn junioriorganisaatioiden välillä ja edustusurheilu ei kuulune sopimuksen piiriin mitenkään.
  Enemmän vaikuttaa tahdon ilmaisulta kuin konkreettiselta tekemiseltä. Ehkä joku Rokin pelaaja käy maistamassa valtakunnallisten sarjojen pelaamista D-ikäluokassa ja siinäpä se. Ja yhtään kärppää ei käy Rokin suunnassa (=yhteistyö??).
  Jo liiton säännöt estävät tiiviimmän yhteistyön seurojen välillä ilman liiton hyväksymää virallista seurayhteistyösopimusta, joka tämä sopimus ei ole.
   
 16. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  No niin KeuPa voitti Suomisarjan mestaruuden ja mahdollisuuden Mestikseen. KeuPa ei mielestäni ollut kummoinen joukkue. KeuPa voitti RoKin, se ei mielestäni johtunut KeuPan hyvyydestä vaan RoKin heikkoudesta. Rokin heikkouteen on kaksi syytä 1. Hirvonen osasi pilata Kokkosen luoman hyvän pohjan jolla voitetaan Suomisarja 2. ”toimisto” ei saanut hankittua keväälle vahvistuksia huomatessaan (tai ei huomannut) Hirvosen olevan täysi floppi (Kiskot vievät etelään…) ja RoKin olevan huonoin joukkue sarjassa lähdettäessä pudotuspeleihin. Lopputulemaksi jää, että Hirvonen saa pakata matkalaukkunsa. Kukkola hiekkalaatikkokavereineen jatkaa taas ensi kaudella perseilyä kohti parempaa tulevaisuutta. Minun osaltani tämä kausi loppui nyt. Kiitoksia kaikille palstalaisille erittäin kivasta kaudesta.
   
 17. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:

  Huh,Huh. Voi saatana mikä analyysi, niele se tampooni. Keupa oli paras ja ansaitsi voittonsa PISTE
   
 18. näsä59 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  En oikeen ymmärrä, mikä takia Elina666 viittii selitellä ja latkuttaa tota samaa sontaa päivästä toiseen. Paras joukkue voitti Suomisarjan mestaruuden.
  Kiitokset Forssalle hyvästä sarjasta.
   
 19. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Samat. KeuPa on Suomi - sarjan mestari jo toisen kerran parin vuoden sisään ja onnittelut ja syvä kumarrus koko KeuPan joukkueelle. Vai ei KeuPa ole kummoinen joukkue???
  Ilmeisen vaikeeta ymmärtää että jääkiekkoa pelataan muuallakin kuin Lappi - Areenalla.
  Mölinät456778898654543 pois, vai alkaako jo hehkutus seuraavasta kaudesta???
   
 20. Kallela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peejiikoo
  Taitaa Elinalla olla OB kummassakin sieraimessa!


  PEEJIIKOO !!!
   
 21. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Niin, aina ei tarvitse olla hyvä. Riittää kun on paras paikalla olija ;). Kyllähän Keuruulla oli kuitenkin sarjan muita joukkueita peilaten nimekkäin nippu, joka puhalsi yhteen hiileen. Rautakorven sanoin kolme tasokasta kenttää. Esim. RoKilla ei ollut kuin kaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 20.03.2014 klo 08.50
 22. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Kyllä Roki koki tappion suoraan kahdessa pelissä enimmäkseen KeuPan hyvyyden vuoksi. Ei voi tosin sulkea pois myöskään sitä seikkaa, että Roki ei pelannut niissä kahdessa pelissä kauden parasta kiekkoaan.
   
 23. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Tottakai KeuPa oli hyvä, eivät muuten olisi ansaittuun mestaruuteen yltäneet, eikä nyt jo kestomenestyjän menestys oikeastaan niin suuri yllätys ollutkaan. Talouden ongelmat tekivät kylläkin kaudesta heille lopulta hienon tuhkimotarinan.
  Toki RoKin osalta jossiteltavaa jäi runsaasti, mutta enpä nyt kuitenkaan ala isompaan analyysiin. Pääasia, että valmennus analysoi tilanteen ja tiedostaa mihin vielä joulukuun alun ylivoimainen esiintyminen katosi. Sillä ilmeellä olisi toki päästy pidemmälle, mutta pudotuspeleissä kauden tärkeimmällä hetkellä sitä ilmettä ei enään löytynytkään. Loukkaantumiset voivat selittää osan, mutta sitten on mietittävä milläisilla ratkaisuilla jatkossa vastaavassa tilanteessa pelin taso ei noin romahda. Mutta nämä menevät oikeastaan jo ensikautta koskeviksi asioiksi, joten sepä niistä tämä ketjun puitteissa.
   
 24. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Aika lähellä on tilanne, jossa Mestiksen viides nostetaan kabinettipäätöksellä Liigaan. Älkäähän Rovaniemellä menettäkö toivoa vielä, tiedä vaikka pienet seuraa perässä isompia ja RoKi nostetaan Mestikseen ensi kaudeksi :D
   
 25. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Tämäpä se tässä pelottaakin, pelaisivat vaikka vajaalla ensi kauden ja sitten kauden päätteeksi joku saa paikan. Pelkään kuitenkin että tätä riskiä ei Mestis lähde ottamaan koska liipaisimella ovat Jokipojat ja JYP-akat eli mahdollinen 3 paikan vajaus. Harmi tuo Joensuu koska perinteinen paikka ja hieno historia sekä yleisö. Tuo Akat ei kiinnostaa ketään.