jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Runkosarja

Se on sitten ensimmäinen SS-valtakunnallinen taputeltu ja siniset hoiti homman kotiin. Viimeinen peli Oilersia vastaan oli vähän pakkopullan oloinen vaikkakin panosta oli sen verran että pisteellä kärki varmistuu. Kokki pelasi ihan hyvän pelin ja tarvittavat maalit tehtiin. Hienoa oli nähdä että Mikkelin porukka oli tullut taistelemaan tosissaan vaikka eilen peli alla ja selkeä altavastaaja kapealla ringillä. 4-1 voitto kotiin ja runkosarjan kärki.

Kausi on ollut vaihteleva mutta hyvinhän Roki on siitä suoriutunut. Tasaista suorittamista niinkuin valmennuksestakin on sanottu. Kuitenkaan joukkueen materiaali ei ole ollut sarjan parasta. Joulun jälkeen oli hetken aikaa mieletön lento mutta muutaman pelaajan poissaolo ja viime aikana alkoi tulla käkättimeen.
RoKi 38 22 5 5 6 193 - 115 78 81
Yllä näkyvä on hienoa kateltavaa kun puhutaan amatöörisarjasta ja kaikista syrjäisimmästä joukkueesta jolla on pitkät vierasmatkat sekä 3 ottelun putkia paljon. Pistekeskiarvo 2,13p/o, tm 5,07m/o ja pm 3,02m/o. Mielenkiintoisena tilastona on että Roki teki eniten ylivoimalla ja päästi eniten alivoimalla kun vertaa erikoistilanteiden maaleja. Joukkueen paras pistenikkari ei varmaan kellekkään yllätys eli Vesse ja paras maalintekijä Wedman. Puolustajista kaksi nousi ylitse muiden eli JE ja Männistö jotka myös korkealla pörssissä.
Maalivahdit onnistuivat myös hyvin; Tuukka pelasi hienon alkukauden mutta suureksi pettymykseksi joutui opintojen vuoksi jättämään joukkueen. Arttu paikkasi hienosti aukon ja torjui hienosti nuoreksi pojaksi ja tietäen että varaukkoa ei ole olemassa. Kokki sitten hoitelit loput pelit.

Tähtikentällinen kotijoukkueesta: Vesse-Kosti-Wedman-JE-Männistä-Voutilainen. Siinäpä runkosarjan parhaat. Hieno runkosarja kaiken kaikkiaan oli ja valtakunnallinen oli mielenkiintoisempi kuin aluejaolla pelattava. Toivottavasti näin myös tulevaisuudessa.

POFFit alkavat keskiviikkona ja vastassa Keupa. Kovassa kevät vireessä ollut Keupa on kovapala purtavaksi. Itse olisin ottanut ennemmin Kalajoen mutta eipä noita itse voi valita ja toisekseen kaikki on hoideltava kun päätyyn asti halutaan. Mielenkiintoinen pari on tulossa ja paras kolmesta sarjassa voi aina käydä miten vain. Uskon silti että Roki hoitaa homman kahdessa ottelussa poikki ja eteenpäin mennään. Mielenkiintoista nähdä ketjut keskiviikkona tämän valtavan rotaation jälkeen. Alivoima on parannuttava rutkasti ja Kokin on päästävä hyvään rytmiin koska vastassa on sarjan laadukkain hyökkäys. Se valmentaja joka saa heti alusta parhaan irti menee jatkoon. Minä laittaisin ketjut näin.

Erkkilä-Kosti-Vesse
Je-Männistö
Fomin-Väänänen-OM Jä
Laakko-Springare
Pietilä-Kauvosaari-Wedman
Penttinen-Marjeta
Järvelä-Korpela-Mäenalainen
Heikkilä

YV
1.ketju + JE-Wedman
2.ketju+ Laakko-Männistö

AV
Kauvosaari-Pietilä + pakit
Korpela-Mäenalainen + pakit

Erikoistilanteissa kuormaa on jaettava koska kaksi ensimmäistä ketjua vastaa meidän hyökkäyksestä ja sitten olisi kaksi rouhivaa jossa pystytään myös maalintekoon. Alivoimalle taisteluhaluiset ja näin ollen ykkönen ja kakkonen saa henkeä. Kokki aloittaa maalissa. Kuudella pakilla on riittävä ja vaikka Antero puremaan tuppia ja tarvittaessa pörräämään kentälle. Pelillisesti ei ole enää suuria tehtävissä mutta erikoistilanteet tulee olemaan isossa roolissa. Siniset jatkaa tästä parista ja hieno kevät tulee! Nyt vain uusi vaihde silmään, CAMA ROLLO!!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Olen välillä lukenut näitä Suomisarja-joukkueiden foorumeita, mutta mieleen heräsi tosiaan kysymys, että onko RoKi tällä kaudella yhtä innokkasti yrittämässä ylöspäin kuin aiempina vuosina? Samaa hehkutusta ei ole näillä foorumeilla tainnut näkyä tällä kaudella.
Ajattelin asiaa tulevaisuutta silmällä pitäen, niin Mestiksestä huonoin (Peliitat/LeKi/SaPKo) tippuu ja karsinta tapahtuu toisiksi huonointa vastaan. Nyt olisi ollut paras panostaa hieman riskilläkin muutamaan täsmähankintaan, sillä mikäli Liigan kabinettipäätökset eivät sotke Mestis-joukkueiden kuvioita aivan täysin, ensi kaudella parhaat Mestis-tason pelaajat ovat vain 11 (tai jollain laskutavalla kymmenessä) joukkueessa, joten nousu Mestikseen saattaa karsinnan kautta vaikeutua hieman ja ensikaudella Suomisarjassa on entinen mestisjoukkue, joka on varmasti hankala vastustaja ja sarjan ennakkosuosikkeja.
Nytkin nousu on äärettömän hankalaa, sillä jos tuuri käy ja LeKi tippuu suoraan Suomisarjaan, niin RoKilla tai muulla nousijakandidaatilla on vielä hankalampi työ voittaa SaPKo tai Peliitat verrattuna edellisvuosiin, jolloin se on varmasti ollut aika hankalaa.
Kahden vuoden päästä se taas on astetta hankalampaa, kun Mestiksessä on vain 10 joukkuetta ja Suomisarjassa yksi vahva joukkue lisää.

Ei kai RoKi nyt ole pyyhettä heittänyt kehään nousun suhteen, vai onko vain keskustelijoiden usko nousuun alkanut hiipua?

Toki jos Liiga-kabinettinousut ja sulkemiset sekoittaa koko Mestiksen, niin paikka Mestikseen saattaa irrota ilman sen suurempaa vaivannäköä parhaalle Suomisarjalaiselle tms.

Niin, ihan vain mielipiteitä rollolaisilta kyselen, tuon kauan himoitun nousun suhteen. Tuleeko se tuolla rosterilla, onko se enää edes haaveissa? Onko ainoa tavoite nousu? Tuleeko pelkästä Suomisarjan voittamisesta erityisen hankalaa?
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Ei kai RoKi nyt ole pyyhettä heittänyt kehään nousun suhteen, vai onko vain keskustelijoiden usko nousuun alkanut hiipua?

Niin, ihan vain mielipiteitä rollolaisilta kyselen, tuon kauan himoitun nousun suhteen. Tuleeko se tuolla rosterilla, onko se enää edes haaveissa? Onko ainoa tavoite nousu? Tuleeko pelkästä Suomisarjan voittamisesta erityisen hankalaa?
Tässäpä näitä mielipiteitä sinulle. Älä vaan usko, että me olemme yhtenäinen faniryhmä. Ei ollenkaan, toisista nyt mennään hyvin ja toisista tämä ei nyt oikein pelitä. Nämä ovat vain minun mielipuolia.

Ei RoKi ole pyyhettä kehään heittänyt. Minusta tuntuu, että koko pyyhe on tällä hetkellä hukassa, joten ei sitä voi mihinkään heitellä. Realismi tuli vastaan helmikuun 15 päivä. Ikuinen tavoite nousta Mestikseen tällä kaudella koki kovan kolauksen, kun ei saatu jostain syystä niitä kaivattuja vahvistuksia. Siirrämme tavoitteen tuleville kausille ja sitä seuraaville kausille.

Haaveillahan aina voi ja pitääkin. Tuolla rosterilla haaveet eivät ole kovin korkealla. Syksy meni hienosti, mutta tällä hetkellä RoKi sukeltaa ja syvällä. RoKi on kuntopuntarissa heikoin joukkue eli sijalla 8. Haaveile siinä sitten noususta Mestikseen.

Nousuhan pitää olla se ainut tavoite jokaisella kaudella. Kansa katsomossa on kyllä jo äänestänyt jaloillaan ja sama tulee jatkumaan tulevaisuudessakin. Ensi syksynä tällä samalla rosterilla ja samalla tavoitteella ei kyllä kansaa saada vaeltamaan Lappi Areenalle. Tarvittaisiin hieman tuulta ahjoon ja hiiliä pöksyihin.

Minä uskon, että Suomisarjan voittaminen katsojille on yksi hailee. On aivan sama montako Suomisarjan voittomerkkiä Lappi Areenaa koristaa, ei paljon hetkauta.

RoKi on mielestäni nyt pysähtyneisyyden jamassa. On hyvääkin tapahtunut. Taloudellinen pohja lienee kunnossa. RoKi on saanut päätoimisen toimitusjohtajan, toimitusjohtajan hyvyydestä ei tiedä kukaan. Mikäli tämä touhu tällaisena jatkuu, niin Rovaniemellä pelataan Suomisarjaa vielä pitkään. Ei hypetys mihinkään nouse ilman markkinointia. RoKi on suhteellisen näkymätön markkinoilla. RoKia hoidetaan kuin virkatehtävää. RoKille saatiin uusi toimitusjohtaja, hänestä ei ole uutisen jälkeen sitten mitään kuulunut. Valinnasta ei juurikaan fanien keskuudessa kovin suurta hypetystä noussut. Ei luultavasti monikaan odota edes, että everstiluutnantti Nykänen heittäytyy spedepelleksi. Toivottavasti ei kuitenkaan hautaudu toimistolle kuten kirjastonhoitaja ja pyydä muitakin olemaan hiljaa. Nykyiseen RoKiin sopii kyllä kasvoksi hyvin toimitusjohtaja, josta ei kuulla mitään. Katsotaan nyt saadaanko tästä kasvojen pesu aikaan.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ei kai RoKi nyt ole pyyhettä heittänyt kehään nousun suhteen, vai onko vain keskustelijoiden usko nousuun alkanut hiipua?
RoKin ainoa tavoite on vakiinnuttaa Mestispaikka.

Laitoin tuon omaan kappaleeseensa, jotta asia tulisi selväksi. On sitten eriasia pystytäänkö tuohon tällä kaudella. Itselläni on ainakin sellainen epäily, että tavoite on tämän kauden rosterille aika kova. Mikään ei toki ole mahdotonta.

Taloudellisesti ollaan siis konkurssin partaalta noustu ja tällä kaudella on ollut varaa palkattuun SM-kokemustakin omaavaan valmentajaan, yhtiöön on saatu taas kokoaikainen tj osa-aikaisen sijaan ja pari pelaajaakin on pelannut ihan palkattuna, joista yksi (Iivari) tosin on ollut koko kauden toipilaana. Niin ja tietenkin alkukaudesta saatettiin saneeraus loppuun etuajassa.

Väittäisin kuitenkin, että joukkue ei ole ihan samassa kuosissa kuin muutama vuosi sitten nousukaudella, vaikka suomisarja onkin mennyt tuloksellisesti hyvin. Sen takia nousu-usko ei ole juuri nyt aivan huipussaan. Toivotaan, että palaset loksahtavat kohdalleen. Mestiksen hännän ja suomisarjan kärjen ero on pienempi kuin Mestiksen kärjen ja liigan viimeisten, mutta jos on vaikeaa koota Mestiksessä Liigajoukkueen voittava tiimi, niin ei se ole helppoa suomisarjassakaan. Yksittäisissä peleissä voi kuitenkin tapahtua mitä vaan.

Varmasti montaa katsojaa alkaa tympäisemään suomisarjan tahkoaminen vuodesta toiseen - itseänikin. Tahdomme tottakai ylöspäin.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Vaikea jakso...

On totta että SS:n viime pelit on pelattu hiukan kehnosti mutta uskokaa tai älkää tulee keskiviikkona todella latautunut Roki Kirnun kaukaloon. Loukkaantumis huolet Anttia lukuunottamatta ovat ohi ja näillä mennään koska siirroissa oli todella hiljaista. Joukkue on täynnä nuoria miehiä mutta myös kokemusta näistä karnevaaleista on. Roki marssii neljän ketjun vauhdikkaalla pelillä jatkoon 2-0.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Talvigolfissa avaus perjantaina, Woman Volley hakee tänään välieräpaikkaa, SM-hiihtisuunnistukset maaliskuussa, RoPS Liigacupin peli perjantaina, Muurola-hiihdot lauantaina. Miten edellä olevat liittyvät RoKiin? Ei paljon mitenkään, mutta hienoja puffijuttuja tänään Lapin Kansassa. Odotin kyllä, että kun RoKilla on kauden tässä vaiheessa tärkein peli edessä Lapin Kansasta löytyisi puffijuttu, jossa heräteltäisiin nukkuvia katsojia tulemaan Lappi Areenalle. Ei sitten löytynyt sanan sanaa koko pelistä. Minä annan RoKille arvosanan ”HYLÄTTY”. Lapin Kansan nihkeä suhtautuminen ei ole ainoa syy tällaiseen markkinointiin. Kyllä Lapin Kansakin tekee jutun, jos siihen annetaan mahdollisuus. Onko RoKilla tullut vetelät housuihin, kun ei enää uskalleta tulla edes julkisuuteen?
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Lieminen

Jäsen
Hommahan menee ihan Keupan pussiin, kun Ellunkin usko horjuu jo aamutuimaan. Keupalla kova rosteri liikkeellä ja illasta tulossa huikea spektaakkeli ainakin vieraiden puolesta.

Onko livekuvan mahdollisuus täysin poissuljettu illan pelistä? Kyselkääs joku viisas jos päivän mittaan siellä hallilla pyöritte.
 
Mitäs tähän?

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Kuka nyt Rokista viitsii kirjoittaa muutaman toimiston Bluffi-jutun jälkeen.
Bluffaaminen on hämäämisen muoto, jossa pelaaja panostaa tai korottaa arvottomilla korteilla.
Noh, juttu vahvistuksista bluffia. Juttu uudesta TJ:stä meinasi valua bluffiksi. No mikä tällä kaikella oli tarkoituksena? Saada tietenkin yleisöä katsomoon. Ei toiminut runkosarjassa. Mutta uskon, että tänään katsomossa on yli 900 katsojaa. Toivottavasti, muuten pannukakku on lässähtänyt.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Miksei Foppa pelaa?! Ei kestä kyllä yhtään loukkaantumista tuo rosteri?!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Onko tuosta Roki-KeuPa -pelistä minkäänlaista stream -lähetystä saatavilla, vai täytyykö tyytyä liiton tulospalvelun antiin ja toivoa ettei se töki tänään, kuten niin usein on tälläkin kaudella tehnyt?

Zemiä, Roki!!

Edit. Näinköhän lähdettiin maalintekokilpailuihin, kun katsoo ensimmäisen kympin tapahtumia.
 
Viimeksi muokattu:
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Onko tuosta Roki-KeuPa -pelistä minkäänlaista stream -lähetystä saatavilla, vai täytyykö tyytyä liiton tulospalvelun antiin ja toivoa ettei se töki tänään, kuten niin usein on tälläkin kaudella tehnyt?

Zemiä, Roki!!

Edit. Näinköhän lähdettiin maalintekokilpailuihin, kun katsoo ensimmäisen kympin tapahtumia.
Kaksi vahvinta hyökkäystä kohtaa niin ei ole yllätys. Rokilta kunto ei lopu jos vaan uskalletaan pelata. Tänään voittava on vahvoilla koko sarjassa. Tässä tulisilla hiilillä tulospalvelua seuratessa on käyny mielessä kaikkea, jos lähtö tulisi niin olisi signaali johdon suuntaan mutta taas kauden loppuminen ennen aikojaan on itelle ja Rovaniemeläisille on todellinen shokki.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Viisi maalia omiin kotona on aivan liikaa etenkin pudotuspeleissä, vaikkakin vastassa oli maalintekovoimainen joukkue. Puolustus tiedettiin kokonaisuudessaan heikoksi, muttei tuo Kokkikaan ole vielä yltänyt Huumosen saappaisiin. Perskele, Tuukka minkä teit, kun lähdit! Lienee aika tunnustaa se tosiasia, ettei seura ole aikuisten oikeasti kurkottamassa vielä tällä kaudella Mestikseen. Mitään säälipaikkaa en suostuisi ottamaan, vaikka sitä tarjottaisi.

Noh, Keuruulta on vielä otettavissa uusi nousu, joskin se tulee olemaan äärettömän haastava homma.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Viis maalia omiin kotona on aivan liikaa etenkin pudotuspeleissä, vaikkakin vastassa oli maalintekovoimainen joukkue. Puolustus tiedettiin kokonaisuudessaan heikoksi, muttei tuo Kokkikaan ole vielä yltänyt Huumosen saappaisiin. Perskele, Tuukka minkä teit, kun lähdit! Lienee aika tunnustaa se tosiasia, ettei seura ole aikuisten oikeasti kurkottamassa vielä tällä kaudella Mestikseen. Mitään säälipaikkaa en suostuisi ottamaan, vaikka sitä tarjottaisi.

Noh, Keuruulta on vielä otettavissa uusi nousu, joskin se tulee olemaan äärettömän haastava homma.


Dasleri kiteytti asian. Haluan nostaa vielä tän meiän alivoimapelin tason joka on koko kauden ollu suomisarjan paskinta. 4 maalia aaveella omiin ja koko kaudella ei pystytä tätä korjaamaan. Usko ei täällä lopu ja pojat kaasu pohjaan kun Keuruulla kiekko tippuu. Toivottavasto Keupa järjestää striimin.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
POFFit alkavat keskiviikkona ja vastassa Keupa. Kovassa kevät vireessä ollut Keupa on kovapala purtavaksi. Itse olisin ottanut ennemmin Kalajoen mutta eipä noita itse voi valita ja toisekseen kaikki on hoideltava kun päätyyn asti halutaan. Mielenkiintoinen pari on tulossa ja paras kolmesta sarjassa voi aina käydä miten vain. Uskon silti että Roki hoitaa homman kahdessa ottelussa poikki ja eteenpäin mennään.
Juu, kova pala KeuPa olisi tällä hetkellä kenelle tahansa, kovassa kevätvireessä kun ovat.

Mielenkiintoista kyllä, että kummankin joukkueen alivoimapeli oli noin heppoista - vai oliko kummankin ylivoima ihan maagista?

Kai se on sitten pakko Keuruulle perjantaina könytä, jos vaan jostain kyydin saa järjestymään. Taitaa tulla hirmuinen vääntö, ja Ylämummokin on silloin auki!
 
"En pidä epätodennäköisenä, ettemme tule näkemään samanlaisia tapahtumia esimerkiksi Transnistriassa." -Ilkka Kanerva.

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Mestis Hirvosen pitäisi keksi keksiä nyt Keuruun matkaan pelillisesti jotain uutta. Pieniä asioita, pieniä asioita, muuten jää Hirvosen mestis sepityksetkin bluffiksi.
Yleisöä vain 730. Ei innosta kiekko.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Mestis Hirvosen pitäisi keksi keksiä nyt Keuruun matkaan pelillisesti jotain uutta. Pieniä asioita, pieniä asioita, muuten jää Hirvosen mestis sepityksetkin bluffiksi.
Tuskinpa ehtii paljon keksiä ja ei sitä ainakaan harjoittelemaan ehdi. Vilkaisu menneeseen kauteen. RoKi on päästänyt maaleja omiinsa seuraavasti.

1. Kymppi 2,8 maalia per peli
2. Kymppi 2,9 maalia per peli
3. Kymppi 3,2 maalia per peli
4. Kymppi 3,3 maalia per peli (tässä kympissä ei ole vielä kuin 9 peliä, mutta huomenna se täyttyy), jos tästä kympistä otetaan umpisurkean Raahen kaksi peliä pois tulokseksi tulee 4,3 maalia per peli.

Tähänkö lisätään maalivahtihankinta, joka sylkee melkein kaikki kiekot eteensä, ei tule mitään. Lisäksi KeuPan kaikki ylivoimamaalit tehtiin samalta maalivahdista oikealla olevalta takatolpalta. Ei näkynyt puolustajaa ja vielä vähemmän poikittaisliikkeistä maalivahtia. Laittaakohan Hirvonen Artun huomenna maaliin. Arttu ainakin tietää miten pakit pelaa hänen edessään ja osaa varautua siihen. Ei tätä peliä mihinkään ehdi muuttaa, on vain tehtävä enempi maaleja kuin vastustaja. Maaleja tarvitaan siis vähintään 5, runkosarjassakin tämä sama kaava toistui pelistä peliin.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Tuskinpa ehtii paljon keksiä ja ei sitä ainakaan harjoittelemaan ehdi.
En tarkoittanut isoja muutoksia, se sekoittaa pelin. Ei tuossa ehdi tähdentää pelaajille kuin pieniä asioita, esim AV-pelaamiseen. Minäkin veikkaan Arttua maaliin. Ilmeisesti tuo kokki isona maalivahtina pystyy vain ruhollaan estämään kiekkoja niiden kimpoilessa sinne tänne. Siinä meillä oikea jääkiekkoammattilainen. Kyllä näytöt on nähty. Toisekseen leveyttä maalintekoon tarvitaan esim Wedman - Väänänen osastolta. Katsotaan sitten perjantaina mitä aikaan on saatu.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kyllähän niin maalivahti- kuin alivoimapelikin olivat haparoivia eilen. Sinällään KeuPa pelasi kuin pari kautta sitten tehden jokaisesta paikastaan maalin. Samaa ei tietenkään voi sanoa RoKista - joskin totuuden nimissä on todettava, ettei niitä paikkoja ihan pilvin pimein ollut. KeuPa on hyvä joukkue. Mutta kyllähän normaalisti RoKin olisi pitänyt ottelu voittaa. Teoriassa ei ole ollenkaan mahdotonta tehdä the ryöstö Keuruulle ja voittaa sitten lauantaina, mutta boxista olisi pysyttävä kokonaan poissa. Muuta ei tähän lyhyeen väliin ehditä muuttamaan.

Asiasta toiseen, onko kenelläkään havaintoa Nykäsestä? Kukkolahan tuolla peleissä pyörii, enkä nyt sano että TJ:llä on käyttöä niissä, mutta olisi hyvä jos POFFt kiinostaisivat.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Totta toinen puoli. Toki samaan aikaan oli Mustin juhla, johon pääsi ilmaiseksi ja WoVon Poff peli, jossa on tosi kivan näköisiä shortseja pelaajilla. Mutta saisihan peleissä enemmän käydä.
Kyllä, hyvin on ollut kansaa eilen areenalla ottaen huomioon, että vieressä pelasi tiukkapeppuisia naisia yli viidensadan silmäparin edessä. Asiantunteva yleisö vaivautuu jäähallille vasta mahdollisissa karsinnoissa, jos silloinkaan. Tiedotus ja hypetys pitäisi saada ensin kuntoon, jos tuossa joukkueessa nyt jotakin hehkuteltavaa enää edes on.

Arttu maaliin huomenna ja jäähyt minimiin, niin hyvä tulee. Keuruulla tulee varoa muutaman kaverin hyökkäyspään pörräämistä, josta he yleensä saavat kaivettua joukkueelleen ylivoimaa. Avainasemassa on se, kuinka Roki jaksaa paineistaa KeuPan puolustusta ja harrastaa takakarvausta. Näin vastustaja ei pääse avamaan peliä ja sitä kautta maalipaikoille. Rokin fyysinen kunto on tietääkseni kovempi ja mm. niillä avuin tulee kaataa kesällä ja syksyllä heikommin valmistautunut KeuPa.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

kma12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sisukkaat peräkylien seurat
Pessimisti ei pety taaskaan - valitettavasti

Ensinnäkin, ottaa päähän, kauniisti sanottuna. Ja kovasti.
Kohta tehdään taas analyysia. Mikä meni hyvin, missä ryssittiin. Ja että ensi kaudella sitten... Ja uusi kausi lähdetään taas painimaan raahekiekkojen ja kumppanien kanssa. Pitkä ja pimeä kausi ja tuhansia kilometrejä asvalttia.

Tämä kausi piti olla se kausi, jolloin sitten tosissaan mennään sinne mestikseen. Rahaa piti olla vahvistuksiin, joita tarpeen mukaan hankitaan. Mitään ei tapahtunut ja onneton loppu kaudelle häämöttää taas kerran. Korjataan sen verran, että saatiin maalivahti, jota nyt harkitaan vaihdettavaksi pois seuraavasta ratkaisupelistä! Ja saatiin toki tj. Tj:ltä ei tälle kaudelle nyt paljon voitu odottaakaan. Nykänen ei ehkä arvannut mihin päänsä pisti ja voi olla, että sekään pesti ei hirveän pitkä ole. Mutta yllätä minut Jari!

Ironista ja kuvaavaa on, että "kyläjoukkue", jolla ei ole mitään aikomusta eikä resursseja pyrkiäkään mestikseen, nousee sitten kannoksi kaskessa nousemiseen (ainakin puheissa) satsaavalle, suomisarjan parhaissa olosuhteissa pelaavalle joukkueelle - rokille. Tulee vähän etpo-ajat mieleen:) En ota keupalta mitään tässä pois. Siellähän on pelimiehiä! Eivät vain ole jaksaneet hirveästi syttyä runkosarjassa.

Rovaniemi tarvitsisi ehdottomasti mestisjoukkueen. Vain sillä tavalla on mahdollisuus turvata taloudelliset edellytykset muiden lajien huippuseurojen kilpailussa. Vain siten me saamme runkomiehistöön kantavia ja johtavia pelimiehiä omille junnuille esimerkiksi. Opiskelijoita yliopistoon ja muihin opinahjoihin ja kehittämään itseään urheilijoina Rovaniemen loistavissa olosuhteissa. Toinen vaihtoehto on käpertyä hyväksi suomisarjajoukkueeksi ja pelaajien kasvattajaksi. Tämä näyttäisi nykyiselle seurajohdolle riittävän. Jos tähän päädytään pitemmäksi ajaksi, niin on vaikea saada rahoittajia tulevaisuudessa uskomaan kovempiin tavoitteisiin. Viittaan jo em. kovaan kilpailuun paikkakunnalla. Ja ei ne Vesset ja kumppanitkaan jaksa loputtomiin kantaa tätä porukkaa.

Tarvittaisiin intohimoista elämistä lajille, näkyvää ja värikästä tiedottamista. Tietynlaista hulluutta lajille virkamiesmäisyyden sijaan. Sitä ei nykyisestä johdosta valitettavasti löydy.

Toivotaan, että lauantaina vielä pelataan. Voihan se olla, että Keuruun miehille sattuu lapsenhoito-, työssäkäynti- tai muita tärkeämpiä juttuja perjantaina...

Kiitos ja anteeksi
 
”Tämä todisti myös taas sen, että aina ei parempi joukkue voita. Mielestäni olimme nimittäin parempia.”

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Asiasta toiseen, onko kenelläkään havaintoa Nykäsestä? Kukkolahan tuolla peleissä pyörii, enkä nyt sano että TJ:llä on käyttöä niissä, mutta olisi hyvä jos POFFt kiinostaisivat.
Kyllä minusta ja olen varma, että Nykänen Areenalla näkyi olevan. Sekoittui ihan kivasti muiden joukkoon. Vähän oli jäykän ja vakavan näköinen. Olisihan se ollut hyvä PR-temppu, jos hän olisi ollut pääsisäänkäynnin edessä tervehtimässä ja toivottamassa tervetulleeksi katsojat. Älä Ellu unta näe! Ei ole everstiluutnantin arvolle sopivaa seurustella rahvaan kanssa. Rahvas vain näyttää vakaasti päättäneen hylätä RoKin. Mikäpäs se siinä, rahahan ei Kukkolalta lopu, joten voihan pelejä pelata vaikka tyhjille katsomoille. Muistan aktiiviselta RoPSin seurausajalta, että Kiistala sanoi myös, että hänelle on aivan sama onko siellä katsomossa ketään. Ei se niin loistokkaasti kuitenkaan lopuksi Joukollakaan mennyt.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tuo yleisömäärä on vähän kimurantti juttu. Toisaalta Mestiksessä pelattiin 1700 katsojakeskiarvolla, toisaalta nyt pelataan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Jalkapallon puolella kaikki seurat eivät saa edes liigapeleihin 800 katsojaa (eilen oli kuitenkin 730 maksanutta, joten junnut ja toimihenkilöt päälle). Eli eihän tuota katsojapotentiaalia saada hyödynnettyä kunnolla, MUTTA en usko, että mikään muu "temppu" kuin urheilullinen menestys katsojamäärää sanottavasti nostaa. Mestiksessä ainakin neljännes ellei peräti kolmanneskin katsojista tuli ympäri maakuntaa. Se nyt on selvää, ettei suomisarja jaksa niin paljoa kiinostaa. Paikalle tulee lähinnä kaupunkilaisia sekä Erkkilän kaverit Ranualta. Ennen mestisvuotta ja sitä edeltänyttä kevättä hallilla olimme vain minä ja Ellu sekä kourallinen muita katsojakeskiarvojen olessa neljän sadan luokkaa, eikä siitä niin kauaa ole. Menneisyys on toki myös tulevaisuutta ellei nousu realisoidu lähikausina. Täytyy vaan panostaa sarjanousuun ja sen toteutuessa katsojamäärätkin nousevat.

Noidankehän uhka on siinä, että onnistuuko nousu ilman taloudellista riskin (=lainan) ottoa? Eli isot katsojaluvut (isommat tulot) tulevat vasta nousun jälkeen, mutta nousuun tarvitaan rahaa. Jos ei oteta lainaa, niin ei nousta? Jos otetaan lainaa, niin sitä voidaan joutua ottamaan liikaa ja konkurssi uhkaa? Siinä on toimitusjohtajalle pähkinää purtavaksi. Kenellä on viisasten kivi kertokoon mitä pitäisi tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy