Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Samalla kun osakeyhtiön taival kohti sinistä auringonnousua ei ole kokonaan vailla vastoinkäymisiä ollaan ry:n puolella saatu jotain aikaan. Tänään naisten MestisMESTARI RoKi, aloittaa SM-karsinnat kotipelillä. Noin se pitää tehdä.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Kenellä on viisasten kivi kertokoon mitä pitäisi tehdä.
Minullahan se kivi veskassa pullottaa. Hirvoselle potkut, toimitusjohtajan paikka uudelleen hakuun, RoKille urheilutoimenjohtaja, markkinointijohtaja luomaan brändiä ja Kukkolan rahat kiertoon. Enää puuttuu vain tahto ja se pitää hakea Marssista.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tämähän helppoa, Ellu marssii toimistolle ja ottaa tj ja markkinointipestin hoitaakseen. Löytyy tahtoa ja tietoa. Tietää miten se raha haetaan yrityksiltä, muutenkin kuin huutamalla Kukkolan rahaa...
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Arttu maaliin ja Springare vilttiin. Laitetaan vaikka #15 pakiksi, hyökkäykseen kyllä löytyy korvaajia. Eilen #33 oli hukassa monta kertaa ja monesti hänen ollessa kentällä jouduttiin pyöritykseen.

Mutta ens syksynä pelataan seuraava kotipeli ja siihen mennessä toivon joukkueen vahvistuvat edes hieman :)
 
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Tämähän helppoa, Ellu marssii toimistolle ja ottaa tj ja markkinointipestin hoitaakseen. Löytyy tahtoa ja tietoa. Tietää miten se raha haetaan yrityksiltä, muutenkin kuin huutamalla Kukkolan rahaa...
Minä kiitän sinua sydämestäni. Kysymyshän oli kenellä on viisasten kivi. Sinäkin huomasit, että minullahan se. Pidä tunkkis, jos sinulla ei ole muuta sanottavaa kuin palstalle kirjoittajien kirjoituksia mollaten. Minä kuule olen sen verran rahaa hyväntekeväisyyteen kerännyt, että jäniksen paskat ovat hyvin pieniä. Suosittelen suuresti lukemaan sosiaalipsykologien Gabriele Oettingen ja Doris Mayerin tutkimuksia.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?
Suosikkijoukkue
Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
Tämähän helppoa, Ellu marssii toimistolle ja ottaa tj ja markkinointipestin hoitaakseen. Löytyy tahtoa ja tietoa. Tietää miten se raha haetaan yrityksiltä, muutenkin kuin huutamalla Kukkolan rahaa...
Ei, ei, ei! Ellulla on tuiki tärkeä tehtävä RoKin maalin edustalla. Ei kerkee nyt!
 
"En pidä epätodennäköisenä, ettemme tule näkemään samanlaisia tapahtumia esimerkiksi Transnistriassa." -Ilkka Kanerva.

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Illan matsista tulee eläimellisen kutkuttava, jos on historiaa katsominen. Itse ajelen paikanpäälle todistamaan sodan jatkumista tai niiden rantapallojen potkimista. Voin jo nyt tuntea sen oksettavan vitu..ksen, mikäli Sinisten kesäloma alkaa illalla!

Arttu maaliin ja se passiivinen (?) alivoimapeli takaisin viimevuoden kaltaiseen, aktiiviseen pelitapaan. Ovatko Rokin pelaajat paskat housussa alivoimaneliössä johtuen valmentajan ohjeistuksesta? Jotenkin tuntuu, että peli ei ole tietyiltä osin vapautunutta.

No mutta, ZEMIÄ, ROKI!!! On meitä etäfaneja tänään hallissa ainakin iso kourallinen.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Hyvää yötä

En tiedä mitä sanoa, ei voi käsittää mitä tuolle joukkueelle tapahtu.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Valmentajalle kenkää!!! Joukkue hajoaa ensikaudelle, tuskin monilla pelaajilla enään kiinnostaa projekti nimeltään Roki ja haluavat kokeilla jotain uutta. Valmistautukaamme pelaamaan jatkossa vain ja sitkeästi Suomi-Sarjaa todella pitkään. Aiiiivan! Tämän iltaisen pelin kulkua on turha enään kelata. 2-0 ansaitusti. Mitä seuraavaksi? Ajatukset uuteen kauteen.
Potkupalloa alettava seuraamaan.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nyt kun toimisto on epäonnistunut kaikessa tämän kevään osalta niin tehkää edes yksi hyvä ratkaisu. 10 pelaajaa Rebelssille niin saavat hinattua itsensä tuosta Lappi kolomesta II-divariin! V*ttu että voi sylettää tämä homma.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut

Aikalisä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras kaikista
Lätkässä Lappiin?

Tätä päivää en uskonut, koskaan tapahtuvan. Roki on tullut minun uniini useiden vuosien ajan, mutta luulenpa, että tästä eteenpäin vain painajaisten muodossa. Tämän hetkiset tuntemukset aaltoilevat kuolemasta suureen häpeään. Miksi asiat menivät näin? Miksi meille ei tullut niitä paljon mainittuja vahvistuksia? Miksi Huumonen lähti "opiskelemaan"? Miten tämä tulee vaikuttamaan Rokin tulevaisuuteen? Uskon, että kovin moni ei ole tällä hetkellä Lätkässä Lappiin.

p.s Modet voivat poistaa minun käyttäjätilin jatkoajasta, koska ainoat syyt miksi aikoinani hankin nämä kirjoitusoikeudet on tällä hetkellä haudattu minun sisältäni. Syyt olivat ihailu, unelma ja ylpeys Rovaniemen Rokista.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Vituiksihan se meni, ja huolella. Toisaalta tähän ehti jo varautua. Ei RoKi ollut se RoKi mitä se on ollut edellisillä kausilla. Ei koko kaudella. Kannattajille tämä kausi oli kyllä suurta via dolorosaa. Runkosarjan voitto tuli joo mutta ei paljoa lämmitä. Puhetta riitti vahvistusten hankkimisesta mutta voiko sitä toimistoakaan tästä hirteen vetää? Jos niitä vahvistuksia ei ollut saatavilla niin kai niitä ei sitten vaan ollut. Tuukan lähtö oli kanssa yksi naula arkkuun lisää, ja tähän kun lisätään ykkössentteri Iivarin telakalla olo lähes koko kauden, niin olihan tämä jopa odotettavissa. Onnea Keuruulle, menkää nyt sitten päätyyn asti.

Pahoin pelkään että ensi kaudesta tulee todella vaikea. Noinkohan vaan Inkeröinen, Erkkilä, Joki-Erkkilä etc. jaksaa jatkaa enää ensi kaudella. Homma polkee napapiirillä pahasti paikallaan, ja on polkenut jo pidemmän aikaa. Tuntuu ettei kehitystä tapahdu. Ja kun hommat seisoo niin maksava yleisökin kyllästyy. Synkkiä ajatuksia tämän hetken RoKista. Tästä kaudesta ainoana positiivisena asiana jää mieleen velkasaneerauksen päättäminen etuajassa. Ei kait siinä, palataan syksyllä. Jos en ole itsekin kyllästynyt tähän touhuun siihen mennessä...
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
Thats it.

Näinhän tämä meni, juuri niin kuin mielessäni ajattelin....

Noh, ensi kaudella taas ollaan menevinään mestikseen, vaikka mitään realistista ei asian eteen tehdä. Puhutaan PASKAA paikkakunnan pääaviisissa ym. Mediassa. Pääasia on, että saataisiin ne 700 "hölmöä" taas mukaan yhteiseen utopistiseen unelmaan paremmasta, vaikka eihän me todellisuudessa asian suhteen mitään tehdä.

Pojat taistelivat mallikkaasti niillä resursseilla mitä oli käytettävissä, joukkueellle kymmenen pistettä siitä. Nyt vain on syyt muualla. Sapettaa vietävästi pelaajien puolesta, koska tiedän sen, että heillekkin on kauden alla lupailtu joukkuetta joka tosissaan tavoittelee mestispaikkaa.

Ensi kauteen, heh. Eipä jaksa edes ajatusta uhrata. Pelatkaa pojat pelatkaa , minä en enää lähde raahekiekkoja katteleen...
 
Viimeksi muokattu:
Säälin saa lahjaksi, kateus pitää ansaita.

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Taas on yksi kausi paketissa. Paketti ei vaan tällä kaudella ollut oikein kasassa. Ei saatu sitä hurmosta aikaan, jolla edellisillä kausilla mentiin uskomattoman pitkälle. Pelaajistahan ei voi pahaa sanaa sanoa, he tekivät sen minkä pystyivät ja ihan hyvin. Jokin meni kuitenkin tumppuun. Syytä tähän ei voi kuin arvailla. Jos oletetaan, että pelaajat olivat mukana täydellä sydämellä, on syitä etsittävä muualta.

Kaiholla muistan aikaa, kun joukkue kävi jokaisen kotipelin jälkeen kiittämässä Rumpuryhmää päätykatsomossa. Rumpuryhmä on kaikonnut, eikä kannustus ole ollut läheskään sitä mitä silloin. Eihän se tietenkään Rumpuryhmän vika ole, että joukkue ei pärjännyt muuta kuin odotetusti. Joku meni kuitenkin pieleen katsojien saamiseksi joukkueen paremmaksi tueksi. Rumpuryhmän kaikkoamiseen vaikutti varmaankin Kärppäsekoilu. Joltakin puuttui pelisilmää. Kukkahattutädit ovat nähdäkseni osaltaan tuhonneet hurmoksen. Ei ykkösjoukkue tule menestymään, jos katsomossa on kilttejä hiljaisia lapsia ja vanhempia, jotka eivät kestä kovaäänistä ja hieman roisiakin kielenkäyttöä. Jääkiekko pelissä katsojankin pitää olla mukana tunteella. Kyllä sitä saa työpaikallakin kuulla mikä on ja mihin pitää mennä, mutta show must go on.

Syksyllä kirjoitin, että Hirvosella menee varmaan hetki aikaa ennen kuin saa joukkueen toimimaan, mutta keväällä meille ei pärjää kukaan. Kaikkea sitä tuleekin kirjoitettua, kävi juuri päinvastoin. En epäile hetkeäkään etteikö Hirvonen osaa valmentaa, mutta tätä joukkuetta hän ei saanut lentoon. Kauden loppu oli pelkkää alamäkeä. Aikaisemmilla kausilla RoKilla oli talkoovalmentajat (Kokkonen ym.). Jotakin puuttuu näiltä ammattivalmentajilta (Surenkin, Hirvonen) RoKin saamiseksi ylittämään itsensä. Puuttuisiko sydäntä?
Uskon, että Hirvonenkin on pettynyt mies (Kiskot vievät etelään…). Materiaali täydennystä ei saatu tälle keväälle helmikuussa. Kuka liekin vastannut pelaajahankinnoista, hän ei onnistunut tehtävässään. Jos kerran rahaa oli käytettävissä, ei se kelpaa selitykseksi, että ei ollut tulijoita. Rahalla saa sitä mitä haluaa, mutta sitä on vain käytettävä tarpeeksi.

Uskottavuus on nyt koetuksella. Ensi kauden tavoitteet pitäisi olla jo realistisia, ei haihattelua. Jos nyt ei mentäisi ahteri edellä puuhun. Asetetaanko ensin tavoite ja hankitaan tavoitteen mukainen joukkue, vai hankitaanko ensin joukkue ja asetetaan sitten tavoite. Nyt hän joka alkaa joukkuetta kasaamaan (en tiedä kuka) jollakin kriteerillä pitäisi myös onnistua. Toiveiden varaan joukkuetta ei voi rakentaa. Helppoa joukkueen rakentaminen ei varmaankaan ole. Löytyykö nykyisestä joukkueesta enää motivaatiota ilman rahaa? Varmaan joitakin löytyy, mutta löytyykö niitä tärkeitä pelaajia. Toivottavasti kuitenkin jotakin on opittu. Aina kun saadaan yksikin sopimus aikaiseksi se pitää näkyä myös seuraavan päivän Lapin Kansassa (kohottaa pelaajan itsetuntoa ja pitää katsojat kiinnostuneina).

RoKin organisaation toiminnassa on paljon kehitettävää. Nyt on sentään toimitusjohtaja. Ei pidä kuitenkaan hirveitä Nykäseltä vielä ensi kaudelle odottaa. Jääkiekkoseuran toimitusjohtajan tehtävä on erittäin haastava. Uskon, että menee vielä aikaa opetellessa tätä postia. Tulevaisuus näyttä onko hänestä RoKin kasvoksi. On haastavaa siirtyä rahan kuluttajasta rahan hankkijaksi varsinkin nyt. Sponsorit kaipaavat näyttöjä ei hyväntekeväisyyskerjäystä.

Stonewall, toivottavasti syksyllä Lappi Areenan sinisiä penkkejä peittää vielä muutama muukin ahteri kuin sinun ja minun!
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Ylläolevaan hyvään kirjoitukseen ajatus lisää.

Oliko JOUKKUE sydämellä mukana ja uskoi asiaan? Tähän ei tule vastausta kuin joukkueen sisältä. Tosiasiahan on, että mahdollisen nousun myötä monella pelaajalla ei olisi pelipaikkaa ensi kaudelle.
Mitkä olivat tunnelmat kopissa kauden aikana? Oltiinko sitouduttu joukkueena? Paljon kysymyksiä, joihin vastaamalla ei tämän hetkinen tilanne muutu miksikään, mutta joista voisi ottaa opiksi tuleville kausille.
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Suunnaton harmitus on edelleen sitä luokkaa, etten jaksa sen tarkemmin kirjoitella. Niinpä laitan tähän alle vain ranskalaisilla viivoilla erinäisiä ajatuksia kaudesta ja etenkin eilisestä esityksestä. Anteeksi sekava järjestys jne..

- Miksi huudeltiin vakavana nousutavoitetta, muttei tehty sen eteen pelaajahankinnoissa mitään näkyvää?

- Miksi Rokin peli meni alaspäin tai polki paikallaan läpi koko kauden? Itse näin Rokin livenä viisi kertaa ja aina joukkue pelasi jollakin tapaa huonompaa jääkiekkoa.

- Oliko Huumosen lähtöön syynä opiskelu, vai jäikö se oikea syy vain kertomatta meille fanilaumalle? Mies olisi torjunut molemmista KeuPa -peleistä voiton, vaikka lähes koko muu joukkue olikin täysi lapanen.

- Mitä uusi valmentaja sai aikaan Rokin pelikirjassa. Opetettiinko poikia pelon kautta, kun otteet kentällä olivat usein jotakin muuta kuin vapautunutta jääkiekkoa? Ikävä tuli Kokkosta.

- Inkeröinen esitteli todella typerää kurittomuutta eilen paikassa, jossa sitä olisi viimeksi odottanut? Oliko Vessen tempaus perseenpyllistys valmennuksen suuntaan vai nähtiinkö sitä tuttua Inkeröistä, joka erottelee hänet mestis- ja liigaringeistä?

- Miten viime hetkillä palasista koottu "kyläjoukkue" (KeuPa) onnistuu nitistämään runkosarjan voittajan, joka on valmistautunut kauteen loistavissa puitteissa, useilla treeneillä viikossa. Keuruun pojathan eivät käy jäällä kuin 1-3 kertaa viikossa ja useimmat juurikin tuon kerran. Silti tuota ei huomannut jäällä.

- Mistä saisimme kunnon tuomareita tähänkin sarjaan? Eiliset pillipiiparit munasivat itsensä useaan otteeseen. Kiiskinen ja Mörsky saivat osittaisella näyttelemisellä tuomarit paniikkiin ja loput tiedämmekin. Ei silti, parempi voitti.

- Miksi Hirvonen ei laittanut Voutilaista maaliin.? Tämä Kokki on suoraan sanottuna aivan käsittämättömän epävarma maalivahti ja tämä epävarmuus siirtyi nähtävästi myös pelaajiin.

- Ja ne pakit... Onko niitä ensinkään. Noh, onhan meillä JE, mutta sen jälkeen ollaankin Laakon ja Seinäjoen avun ok -suoritusten jälkeen suossa. Mitä tekivät eilen pakkimme mm. oman maalin edessä, kun vastustaja heitti kiekon maalille ja alkoi survoa sitä sisään yhä uudestaan ja uudestaan?! Eivät yhtään mitään. Missä helvetissä oli tappajan asenne, kun kyse oli kuoleman pelistä?!

Mitä nyt?! Astukaapa sieltä Rokin kabinetista ulos ja kertokaa avoimin kortein, missä koko kausi on menty ja mitkä ovat tulevan vuoden suunnitelmat ilman liioittelua. En todellakaan halua nähdä sitä, että liitto tarjoaa Rokille ilmaista matkalippua sarjaporrasta ylemmäs. Tuo joukkue tai oikeammin tuo peli ei ansaitse tällä hetkellä yhtään enempää.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Runkosarjan voitto tuli joo mutta ei paljoa lämmitä. Puhetta riitti vahvistusten hankkimisesta mutta voiko sitä toimistoakaan tästä hirteen vetää? Jos niitä vahvistuksia ei ollut saatavilla niin kai niitä ei sitten vaan ollut.
Ei mopolla mahdottomia, mutta kyllä nykyisellä pelaajamateriaalilla olisi pitänyt hoitaa tie Mestiskarsintoihin. Vasta tuolloin homma menisi toimiston syyksi mikäli nousua ei tulisi. Putoaminen jo ekalla kierroksella on täysin pelaajien ja valmennusjohdon vastuulla. Odottelivatko pelaajat, että homma hoituu helposti? Inkeröisen vieraspelissä hankkima ulosajo kertoo ihan tarpeeksi pelaajien asenteesta ja kurittomuudesta, juuri silloin kun olisi pitänyt antaa kaikkensa joukkueen eteen.

Homma polkee napapiirillä pahasti paikallaan, ja on polkenut jo pidemmän aikaa. Tuntuu ettei kehitystä tapahdu. Ja kun hommat seisoo niin maksava yleisökin kyllästyy. Synkkiä ajatuksia tämän hetken RoKista. Tästä kaudesta ainoana positiivisena asiana jää mieleen velkasaneerauksen päättäminen etuajassa.
Ja kun budjetoidut, seuraavien playoff- ja Mestiskarsintakierrosten kotimatsit jäävät pelaamatta, päästään jälleen vanhaan tuttuun kierteeseen. Selviääkö joukkue alle 50 tuhannen tappiosummalla tästä kaudesta?
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

Pakki-pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Jos kerran rahaa oli käytettävissä, ei se kelpaa selitykseksi, että ei ollut tulijoita. Rahalla saa sitä mitä haluaa, mutta sitä on vain käytettävä tarpeeksi.
Niinpä, mutta mistä tiedät, että rahaa vahvistuksiin olisi ollut? RoKi sivuilla olleessa tiedotteessa kerrottiin seuraavaa:

" Näiden tärkeiden vahvistusten hankkimiseksi tarvitsemme todennäköisesti noin 50 000 - 60 000 euron lisäsatsauksen, jonka avulla uskomme Mestis-paikan varmistamiseen tämän kauden päätteeksi, Kukkola kertoo." Tiedotteessa kerrottiin myös osakeannista.

Tuossahan kerrotaan, että rahaa tarvitaan lisää vahvistusten hankkimiseksi. RoKihan käyynnisti osakeannin tuolloin, jonka tarkoituksena luultavasti oli kerätä rahaa vahvistuksiin. Osakkeita ei varmaan ole mennyt kaupaksi, jolloin tarvittavaa rahamäärää ei olla saavutettu, joka johtaa vahvistusten puuttumiseen.

En tiedä, mistä tänne on tullut käsitys, että rahaa olisi ylimääräisenä ollut. Itse en ainakaan mitään uutista ole lukenut, jossa kerroittaisiin YLIMÄÄRÄISTÄ RAHAA OLEVAN.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Niinpä, mutta mistä tiedät, että rahaa vahvistuksiin olisi ollut? Osakkeita ei varmaan ole mennyt kaupaksi, jolloin tarvittavaa rahamäärää ei olla saavutettu, joka johtaa vahvistusten puuttumiseen.
Sinulle pitää varmaan hoitaa oikeudet päivittää RoKin sivuja, jossa informoit meitä faktoista. Minä sanoin, että jos.. ja sinä sanot, että ei varmaan. Minulla ei siis ole ollut tietoa, mutta sinulla näköjään tiedot on.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Kiitos tälle kaikelle hypetykselle vahvistusten hankinnasta ja mestikseen menosta.

Tehkää jotain, jolla joskus nuo lupauksenne lunastetaan, siihen saakka tämäkin allekirjoittanut katselee tuloksia kotoa ja käy naisten sm-liigan peleissä. Ai niin, ei tälle kaudelle enää kerkeä tekemään kummankaan lupauksen osalle mitään, pelit on LOPPUNEET. Ainoa positiivinen asia oli se, että kaks muutakin kärkiporukkaa konttasi, mutta ne sentään sai edes yhden VOITON poffeissa.

Nyt se Rebelssi nostamaan kakkoseen ja siitä ylöspäin...uusi menestyvä joukkue, joka uskoo nousuun eikä tuudittaudu jungaamaan yhessä kohti.

Kiitos ja hei.
 
Me tulimme taas, laulu Kirnulla soi, me tulimme taas, laulu Kirnulla soi... :)

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Eipä tästä kaudesta jäänyt lapsenlapsille kerrottavaa. Jatkossa olisi tärkeää saada pariksi vuodeksi sitoutunut valmentaja, jonka kanssa rakennetaan voittava joukkue. Eli mielellään jo huhti-toukokuussa valmennus kuntoon. Ei tässä pikavoittoa, eli välitöntä nousua tarvitse rahalla ostaa, mutta on rakennettava pitkäjänteisesti semmoinen tiimi, jolla pärjää samantien Mestiksessä. Muu ei käy eikä kelpaa.
 

kma12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sisukkaat peräkylien seurat
Roki tienhaarassa?

Tuo yleisömäärä on vähän kimurantti juttu. Toisaalta Mestiksessä pelattiin 1700 katsojakeskiarvolla, toisaalta nyt pelataan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Jalkapallon puolella kaikki seurat eivät saa edes liigapeleihin 800 katsojaa (eilen oli kuitenkin 730 maksanutta, joten junnut ja toimihenkilöt päälle). Eli eihän tuota katsojapotentiaalia saada hyödynnettyä kunnolla, MUTTA en usko, että mikään muu "temppu" kuin urheilullinen menestys katsojamäärää sanottavasti nostaa. Mestiksessä ainakin neljännes ellei peräti kolmanneskin katsojista tuli ympäri maakuntaa. Se nyt on selvää, ettei suomisarja jaksa niin paljoa kiinostaa. Paikalle tulee lähinnä kaupunkilaisia sekä Erkkilän kaverit Ranualta. Ennen mestisvuotta ja sitä edeltänyttä kevättä hallilla olimme vain minä ja Ellu sekä kourallinen muita katsojakeskiarvojen olessa neljän sadan luokkaa, eikä siitä niin kauaa ole. Menneisyys on toki myös tulevaisuutta ellei nousu realisoidu lähikausina. Täytyy vaan panostaa sarjanousuun ja sen toteutuessa katsojamäärätkin nousevat.

Noidankehän uhka on siinä, että onnistuuko nousu ilman taloudellista riskin (=lainan) ottoa? Eli isot katsojaluvut (isommat tulot) tulevat vasta nousun jälkeen, mutta nousuun tarvitaan rahaa. Jos ei oteta lainaa, niin ei nousta? Jos otetaan lainaa, niin sitä voidaan joutua ottamaan liikaa ja konkurssi uhkaa? Siinä on toimitusjohtajalle pähkinää purtavaksi. Kenellä on viisasten kivi kertokoon mitä pitäisi tehdä.


Olet ytimessä palstaveli, yleisön käytös on arvaamatonta ja urheilubisnes ei noudata bisneksen lainalaisuuksia.
Urheilullinen menestys on eittämättä paras keino saada katsomoon muitakin kuin lajifriikkejä. Mielenkiintoa nostaa, jos porukassa sattuu olemaan yksikin sopivan "pösilö" pelimies. Menneiltä vuosilta tulee mieleen Huhtamäki, Haapa-aro ja miksei takavuosien Konstakin. Kaikki pelimiehiä mutta myös värikkäitä persoonia, jotka herättivät tunteita katsomoissa ja joita tultiin katsomaan maakunnista asti.
Olen aikaisemmin kaivannut seurajohdolta positiivista hulluutta, joka vetää porukkaa mukaan ja nostattaa hypeä koko paikkakunnalla. Tästä esimerkkinä mieleen tulee Hokin loiston ajoilta olikohan nyt Pikkarainen miehen nimi, jolla oli katsomossa nimikkosohvakin. Niin tai näin, homma pyöri, Kajaani eli kiekolle ja menestystäkin tuli. Kalajoella oli aikanaan vastaava tyyppi. Suuruudenhulluuteen (ja taas kerran - rahanpuutteeseen) taisi se projekti kyllä loppua...

"Hulluja" pelaajia, sen enempää kuin seurajohtajiakaan ei pysty, eikä kannata varta vasten lähteä hankkimaan. Niitä tulee, jos on tullakseen.

Miten sitten Rokissa tästä eteenpäin? Pelimenestystä ei tullut, ainakaan markkinoinnin (minkä markkinoinnin, joku voisi kysyä) edellyttämällä tavalla, joukkue on väritön ja mauton ja uusi toimitusjohtaja enemmän harmaa emigrantti kuin intomielinen hengennostattaja. Viimeksimainittu ei tj:n osalta tarkoita, etteikö hommat hoidu pienemmälläkin profiililla. Kukin hoitaa tyylillään. Ellun kanssa olen eri mieltä siinä voiko uudelta tj:ltä odottaa tuloksia vielä ensi kaudella. Minun mielestä voi ja pitää odottaa. Nyt pitää tj:n pukutakin helmat jo paukkua kovasti hänen rynnätessään yhteistyökumppaneitten ovenkahvoihin. Kausi on hänellä vasta alkanut!

Koko paikkakunnan saavuttavan hypen aikaansaaminen on kimurantimpi juttu. Kuten täälläkin on monesti todettu, tiedottaminen ja markkinointi on lastenkengissä, jos niitä kenkiä edes on. Muualta tuleva vieras ei edes tiedä, pelataanko Rovaniemellä kiekkoa. Sen kuntoonlaittaminen olisi hyvä alku. Tiedän, että pelejä seuraavalla porukalla on myös hyviä ideoita. Uuden tj:n yksi tehtävä olisikin koota nämä hyvät ideat ja käytännöt sekä organisoida ne käytännön teoiksi.

Entäpä se pelillinen menestys ja tavoitteet? Jos nousua haluaa, niin pitää panostaa=ottaa riskiä. Omasta mielestäni tällä kaudella olisi ollut hyvä aika tehdä se. Viittaan siihen mitä esim. Sportin liigaan nostaminen saattaa vaikuttaa ss-sarjasta nousemiseen. Nouseeko tällä kaudella useampi? Kaventuuko mahdollisuudet tulevaisuudessa? No tämä kausi on nyt paketissa.

Mitä Roki itse joukkueena ja seurana haluaa tästä eteenpäin. Mielelläni näkisin siitä jonkinlaisen julkisuuteen suunnatun lausuman ennenkuin kiekko putoaa jäähän ensi syksynä (vrt. tiedottaminen). Totuus on, että omilla kasvateilla ja muutamalla sattumaopiskelijalla sarjanousua on turha odottaa. Jääkiekko on siitä vinkeä bisnes, että tyypillisesti edellisen tilikauden tappioita maksetaan kuluvan tilikauden tuloilla. Siis riskinottoa vai ei?

Voihan Roki myös julistaa seuraavan viisivuotiskauden tavoitteeksi olla joka vuosi Suomen paras suomisarjajoukkue (tässä ei ole yhtään vittuilua, huom.). Tässäkin tavoitteessa olisi saavuttamista ja jos sattuisikin käymään paremmin, kukaan ei varmasti laittais hanttiin ja talous pysyisi kuosissa.

Kaikkein pahinta on, että rummutetaan korkeita tavoitteita mutta lapsikin huomaa, että käytännön toimet pelikentällä ja toimistossa ovat aivan muuta.

Ja sillon ne lähtee kävelemään
(sieltä katsomosta).

P.S. Kyllä se mieki olen sielä katsomossa istunu Stonen ja Ellun lisäksi jo kauan ennen mestiskevättä. Tet että ole vain huomannu ku molen niin pieni ja kuulun siihen kouralliseen :-)
 
”Tämä todisti myös taas sen, että aina ei parempi joukkue voita. Mielestäni olimme nimittäin parempia.”

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Nyt kun tässä on sulatellu pari päivää niin jotain ehkä pystyy jo tarinoimaan. Onhan tiimin kausi todella kaksi jakoinen, alkukausi mentiin hyvällä ja rennolla pelaamisella voitosta voittoon ja touhu sai vielä oikein boostin tauon jälkeen. Hienoja voittoja ja peli luisti sekä onnistumisia laajalla rintamalla. Sitten alkoi tulla pakkia, ensin Tuukka kertoi nostavansa kytkintä. Tämä sekoitti viisikko puolustuksen koska Arttu-poikaan ei luotettu samalla tavalla. Tuli pari peliä kuonoon, sitten vieras turnee rannikolle, yhellä sentterillä(Kosti, Iivari ja Kauvosaari pois) ja kärki pakit puuttui. Skiekko koulutti oikein kunnolla. Vielä käkään Duckseilta jatkiksella ja sen jälkeen peli onkin olikin väkinäistä puurtamista. Sitten taas veska vaihtoon ja Kokki pelaamaan joka aika agressiivisesti ohjasi pelaajia. Velli oli keitetty, negatiivinen velli.

Positiivisuus tulee positiivisistä asioista, nyt mentiin mollissa ja huipentumana väkinäinen yrittäminen pleijareissa. Itseluottamus ja usko omaan pelaamisen kateissa. Johdettiin suurin osa ajasta pleijareissa mutta kotona tuli kaveri ohi ja niin vieraissakin. Materiaalilta ei oltu koko kautena edes viime vuoden tasolla. Ratkaisu pelissä puuttui esimerkiksi kolme parasta hyökkääjää ja pakisto vielä ohkaisempi kuin viime vuonna. Silloinkin mentiin Keupan kanssa(jollla about sama kokoonpano kuin viime vuonna) tiukille, kotona voitto ja vieraissa jatkiksella pataan. Joukkue halusi ja yritti mutta Keuruu oli parempi. Lakin nosto myös Keuruulle, joukkue kasattiin todella myöhään, pelaajat kerjäsi rahat ja sitten ruettiin pelaamaan. Pohjalta tappiin ja nyt ovat neljän sakissa. Tosin tämä Suomen sarjajärjestelmä ei suo Keuruulle mitään muuta kuin käden puristuksen. Ei voi voittaa SS:ää ja vaikka hoitaisi karsinnat niin Mestikseen ei ole köyhänä asiaa. Onko jossain muualla tämmöstä järjestelmää ettei kevää paras saa mitään?! Noh, suomessa on.

Toimiston virkistyminen joulun alla antoi odottaa paljon ennen POFFeja. Saneeraus hoidettu, tiedettiin että Sport menee liigaan joten ekstapaikkaa olisi ollut tyrkyllä. Meidän toimisto nukkuu ohi tämän sauman. Joukkueen rungolla on kokemusta kolmista karsinnoista, joten tätä runkoa, sen taitoa ja kokemusta ei pidä hukata. Oisi tarvittu kourallinen ukkoja jotta tavoite realisoituu. Viime vuonna paremmalla kokoonpanolla oltiin huonompia kuin huono HCK. Kyllä pelaajatkin tälläisen tiedostaa vaikka oisi kuinka Ruuneperi kertomassa miten hyviä ollaan. Joulutauon alussahan Hirvonenkin sen sanoi että joukkue ylisuorittaa ja siksi voitetaan. Haetaan vahvistuksia, ei täydennyksiä tuumari koutsi. Paskasti haettu, Suomi on täynnä hyviä maalivahteja niin me haetaan Valioliigasta veska?! Ei siinä mitään, Kokkihan pelasi ihan ok pelit mutta ei mikään sateentekijä. Luulen että esimerkiksi heti Tuukan lähdön jälkeen oltaisiin saatu JHT:ltä/ muilta viivalla keikkujilta parempi ja ei olisi sika säkissä. Nyt haku oli HIGH RISK ja luulen että ihan tuota ei haettu. Sitten selitetään ettei ketään ole saatavilla, sekin on paskanjauhantaa. Kakkos divarin parhaat pakit olisivat olleet meidän takalistoon vahvistus, oli se niin kapea. Case Iivarikin saa nyt jo hymyä huuliin miten paras sentteri ei pystynyt pelaamaan koko kautena. Ei mitään varasuunnitelmaa vaikka varmasti tiedettiin ettei Antin selkä hetkessä kuntoudu. Sitten vaan hakemaan Mestis paikkaa ohkasella puolustuksella, riski veskalla ja kolmella sentterillä josta siis se ykkönen puuttuu. Särkymä vara oli miinuksella ja tähän Vessen kuume ja Fominin vamma niin ei ole enää ihme että lähtö tuli kova kuntoisimmalle.

Hirvosen antasin jatkaa, koutsia vaihtamalla ns. Realin mallilla ei saavuteta tavoitteita. Onhan Hirvosella ensi kaudesta jo sopimus niin toivotaan että mies jätetään rauhaan ja hoitamaan uutta suunnitelmaa kaudelle 2014-2015. Ehkä "patu" on oppinut miten untuvikkoja meidän seurapomot on ja osaa olla aktiivisempi omassa toiminnassa siihen suuntaan. Nyt Nykäsen, Mikkolan ja Kukkolan kanssa pöytään ja laatimaan rojektia "vuodessa Mestikseen".

Nyt on oltava aktiivinen pelaaja markkinoilla ja varsinkin tuon vanhan rungon suhteen. TOIMISTON on aivan yksinkertaisesti kaivettava se pää pois perseestä ja tehdä seuran ja poikien eteen töitä jotta 2015 itkee joku muu joukkue ja sen kannattajat.

Kiitos Roki Hockeyn pelaavalle joukkueelle ja valmennukselle kaudesta. Te teitte sen mikä tehtävissä oli. Virheet tämän kauden flopista ottaa Roki Hockeyn sikariporras!
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
tiedettiin että Sport menee liigaan joten ekstapaikkaa olisi ollut tyrkyllä. !
Eipä olisi ollut mitään extrapaikkaa. Sportin poislähtöä ei korvata uudella joukkueella, sillä Mestistä olitiin alustavasti supistamassa joka tapauksessa vähintään yhdellä joukkueella. Tuota silmällä pitäen tehtiin karsinnat Mestiksen ja SS:n välillä, että väkisin vähintään yksi joukkue tippuu ja sama olisi ollut meininki ensi vuonna. Nyt kun Sportti päätettiin nostaa, saatiin Mestiksen supistamisen tarve etuaikaan. Käsittääkseni ensi kaudella Mestistä pelaa kaksi joukkuetta vähemmän.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy