Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Meneppä omalle tontille vittuilemaan!
No aika pieni kuitti teidän kuitteihin verrattuna ja vielä harmittelin, että Heki säilyi ja te ette.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lyötyä ei pitäisi enää pieksää mutta on ihan pakko tulla kysymään, että olisiko se Kärppäyhteistyö kannattanut sittenkin ottaa vastaan silloin kun tarjottiin?

Noh, vuoden päästä takaisin Mestikseen, eikös? Olen kohtuuvarma, että se ei kyllä tapahdu ainakaan K-Laserin kustannuksella.

Mitä tää RoKi muuten vielä täällä Mestis-osastolla tekee? Modet hoi!
 
Oulu - Keski-Suomen pääkaupunki

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Rauha, jätkät! Tosiasia oli se, ettei tuolla Rokin koko kauden mittaisella räpellyksellä (muutamaa peliä lukuunottamatta) muuta voi odottaa. Maalivahti, puolustus ja hyökkääjien tehottomuus.

Täytyy myöskin todeta, että aika halvalla sai Laser tänään voiton. Peiliin on katsominen Rokin pelaajilla. Antoivatko kaikki 100%:n panostuksen? Mitä nyt tapahtuu? Tiputetaanko kohta sellainen pommi, että Roki hakeea vauhtia tyyliin "Hermes?" Luulen, että Lappari kertoo hyvin pian huonoja uutisia tämän tippumisen lisäksi..

Hiljaiseksi vetää! Onneksi tämä on "vain" kiekkoa.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

waitsneik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KossuRussian + miedommat
Aika tuulettaa Rokissa vaihteeksi. Ensi kaudella pelataan sitten vaikka vain A-junnuilla. Kulminaatiopiste ratkaisupeleissä sama kuin koko kautena.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Näin siinä sitten kävi... Nooh, se Norja piti meitä (Ketterä) pystyssä ja samoin toimi K-Laserissa. Teillä ei toiminut.

Ensi kautena sitten Suomi-sarjan kautta takaisin ylös. Tsemppiä, ei se maailma tähän kaadu..
 
"Sveduja me ei olla ja Sloboiks me ei tulla"
”Kun syyllinen on on tiedossa, niin kyllä syykin keksitään”
- Venäläinen sananlasku.

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Lyötyä ei pitäisi enää pieksää mutta on ihan pakko tulla kysymään, että olisiko se Kärppäyhteistyö kannattanut sittenkin ottaa vastaan silloin kun tarjottiin?
Sanoppa muuta!? Voi vain arvailla, olisiko yhteistyöllä ollut sellaisia vaikutuksia, että sarjapaikka olisi säilynyt. Itse olen yhä sietä mieltä, että kaikki apu on tervetullutta. Nyt on kuitenkaan turha jossitella, kun paskat valuu monella äijällä lahkeesta.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Karsintasarjojen vankkumattomana vastustajana on pakko todeta että nyt taidettiin ratkaista isoja asioita aivan väärällä tavalla. karsintasarjan paras joukkue pelasi viimeisen ottelun ilman panosta patterit tyhjänä ja oli ratkaisevassa roolissa ensi kauden paikkoja jaettaessa. On mielestäni aivan älytöntä ratkaista noin isoja asioita tuolla tavoin.

Otteluparit on mielestäni ainoa oikea tapa ratkaista sarjapaikkoja.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Olen hiukan samaa mieltä tuosta edellä olevasta kirjoituksesta, mutta itku pois.
Ite pelistä muutama sana. Eka erä oli tuttua puuhaa rovaniemen kiekolle, painettiin kaveri ahtaalle, pari-kolme hyvää paikkaa josta ei tehdä. Sitten kaveri laittaa pari vetoa maalille ja voi "HERRANEN" aika. Intensiteetti ja pelinopeus oli hyvää ja toivoa paremmasta oli odotettavissa.

Toisessa erässä nähtiin kauden huonoin Roki, aivan tajutonta koomailua puolustajien taholta, varsinkin Peltosuo ja Kauppila oli ihan kuutamolla. Veljet luutivat kiekkoa paniikissa Herrasen edestä pois. Kaveri kuittas sitten hienon maalin näiden sekoilujen päätteeksi, K-Laserin pelaaja pääsi lyömään tyhjiin ja that's it.

Kolmas erä samanlaista surffausta, hyökkääjillä kiire mennä eteenpäin mutta kun se syöttö viipyy ja välit kasvoi pitkäksi. Samoten päätyyn pelaamisessa ajoitus todella pielessä, hyökkääjät joutui liukamaan viivaa kun päätyyn laittaminen kesti liian pitkään. Kaveri sitten teki taas hienon maalin puolustajien lottoarvonnan jälkeen, ulkomaalaisvahvistus joka oli tänään mielestäni K-Oulun paras pelaaja heitti nappi syötön luukulle ja taas lyö kaveri tyhjiin. Koiviston tuoma kavennus nostatti hallissa jo riemua kiristä joka jäi torsoksi.

Miksi hävittiin kauden tärkein peli (onko tällä mitn merkitystä)?
Roki pelasi mielestäni kauden heikoimman pelin (vrt vastustajiin mitä kirnussa on ollu), ELINTÄRKEÄSSÄ paikassa. Joukkue näytti todella väsyneeltä, latauksesta se ei ollut kiinni, sen eka erä näytti mutta toisessa ja kolmannessa ei sitten jaksettu, karvaus puolittaista, ei taklauksia, vahva kulmapeli joka oli hyvää viime Laser pelissä, oli tipotiessään. Yleisilme kaiken kaikkiaan VÄSYNYT ja HALUTON. Syyttävä sormihan hallilla osoitti maalivahtiin mutta ei muukaan joukkue päässyt tasolleen. No ok, Herrasen hyvällä pelillä olisi päästy jatkoajalle (lue 2 maalia) mutta oisko bensa riittänyt siellä kun ei riittänyt kahdessa viimeisessä erässä. Tuomari kaksikko oli tänää hyvä, otti tarkasti koukut ja roikkumiset mutta antoi muuten pelata. Yksi koominen tilanne sattui Laserille alivoimalle kun pakittava neliö oli 20 sekuntia viisikko joka jäi tuomarilta näkemättä, Silvander antoi kiekonkin vastustajalle kun viisi miestä luuti neljän sijaan.
Summa Summarum: Norja voitti Herrasen, K-Laser taktinen peli oli hyvää ja teki paikoista maalit. Kotijoukkueen YV oli heikkoa, maalivahtipeli huono ja kun ei tee maaleja niin kaveri tekee. Klassiset asiat mutta näin tänään. Yleisöä hienosti reipas 2600, olisi kiva ollut kattoa paljon hallissa olisi ollut jos pelattas Mestiksen pleijareita, sitä ei nyt ainakaan ensikaudella nähdä. Yksi asia mikä pisti silmään koko pelin, Inkeröisen telominen tilanteessa kuin tilanteessa, tilanteet ei ollut mailalla tökkimistä (lue ärsytys) vaan poikittaisia mailoja ja 3 rumaa laitataklausta kun mies ei ollut kiekossa, 2 kertaa vaihtoaition edessä. Onneksi Luttinen on terve ja luulen että koijaa ensi kaudella jossain toisessa Mestisjoukkueessa. Parhaimmat tänään Rokista: Joona, Järvitalo ja Syrjä. Heillä riitti virtaa ja halua. Over & Out.
 
Tampereella ei liigapelissäkään nouse tunnelma ja kannustus sellaisiin atmosfääreihin, mihin se Lappi Areenalla ylsi - Nokian Pyryn kotisivut
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Karsintasarjojen vankkumattomana vastustajana on pakko todeta että nyt taidettiin ratkaista isoja asioita aivan väärällä tavalla. karsintasarjan paras joukkue pelasi viimeisen ottelun ilman panosta patterit tyhjänä ja oli ratkaisevassa roolissa ensi kauden paikkoja jaettaessa. On mielestäni aivan älytöntä ratkaista noin isoja asioita tuolla tavoin.

Otteluparit on mielestäni ainoa oikea tapa ratkaista sarjapaikkoja.
Turha itkeä, samaan tapaan karsintasarjan paskin joukkue pelasi viimeisen ottelun ilman panosta. Tämä on ihan reilu tapa ratkoa hommat, kotiottelunkin vielä saitte. Olisko vielä pitänyt antaa yksi maali etumatkaa ja tuomarit Rovaniemeltä?
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Juki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät TPS Kiekko-Laser
Siitäs saitte!

Siinäpä saitte Rokilaiset oppia miten jääkiekkoa pelataan viisaasti! Ikävä kyllä se ei vielä ole kerinnyt napapiirille asti:)
 

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
RoKin ensimmäistä Mestis-kautta tuli seurattua suurella mielenkiinnolla jo ihan kannattajien asettamien ennakko-odotusten (pudotuspelipaikka jne.) sekä muutaman entisen titaanipelaajan (Kolhonen ja Tillanen) ansiosta. Rovaniemen "sininen puhuri" ja sen ensimmäisellä kaudella aikaan saama tulos muistutti hyvin pitkälti Titaanien vastaavaa via dolo rosaa, tosin sillä erotuksella, että Kotkassa vaihdettiin valmentajaa neljä kertaa ja säilyttiin aikamoisen tivolin jälkeen lopulta karsintojen kautta sarjassa.

Muuten perseily niin pelaaja- kuin valmentaja-asioissa sekä taustalla oli hyvin yhtenevää. Ei oikeasti tiedetty mihin lähdettiin sekä kasattiin joukkue Mestis-tasolle vaatimattomasta materiaalista ja siitä huolimatta paukuteltiin ennakkoon varsin isosti henkseleitä jne. Sarjan alettua totuus iski kovaa vasten kasvoja ja sitten kun oli paskat oikeasti housussa ei kyetty tekemään oikein yhtään mitään.

Rovaniemellä on nyt varmasti edessä todella totinen paikka ja en ihmettelisi yhtään, jos RoKi Hockey Oy ajettaisiin konkurssiin kovien velkojen vuoksi. Sama kohtalo oli lopulta edessä myös Titaanit Hockey Oy:lla ja monella muullakin aiemmin Mestiksestä tippuneella seuralla.

Rovaniemellä on kuulemma palkat rästissä ja pitäisi huomenna taistella sarjapaikan eteen.
Viitaten yllä olevaan talouspohdiskeluun, oli pakko kaivaa tämä Niksin ennen karsintojen alkua postaama pätkä, jossa sivuuttiin RoKin rästissä olleita pelaajapalkkioita. Ilmeisesti tässäkään ei ollut savua ilman tulta ja aivan varmasti rästissä olleet/olevat palkkiot vaikuttivat ainakin muualta kuin Rovaniemeltä tulleiden pelaajien motivaatioihin pelata sininutun eteen.
 
”Suurin unelmani oli päästä pelaamaan Titaanien edustuksessa.” – Ossi Louhivaara –
P

Playerofthegame

Näin.. Itsevarmoja olitte säilymisestä, mutta toisin kävi. Oikea joukkue teidät pudotti siihen nähden kuinka paljon olette Klaseria aliarvioineet/moittineet.
Kyllä se on kuitenkin vain muutaman harvan paskiaisen tapa ollut K-Laseria moittia. Ite en näihin missään nimessä lukeudu. Paskiainen kyllä toki olen. Sitä en kiellä.
Karsintasarjojen vankkumattomana vastustajana on pakko todeta että nyt taidettiin ratkaista isoja asioita aivan väärällä tavalla. karsintasarjan paras joukkue pelasi viimeisen ottelun ilman panosta patterit tyhjänä ja oli ratkaisevassa roolissa ensi kauden paikkoja jaettaessa. On mielestäni aivan älytöntä ratkaista noin isoja asioita tuolla tavoin.

Otteluparit on mielestäni ainoa oikea tapa ratkaista sarjapaikkoja.
Jos joukkue pelaa 45 mestisottelua eikä sen jälkeen kykene 7 ottelussa osoittamaan paremmuutta alemman sarjan joukkueelle ei todellakaan ansaitse sarjapaikkaa.

Yleisilme kaiken kaikkiaan VÄSYNYT ja HALUTON. Syyttävä sormihan hallilla osoitti maalivahtiin mutta ei muukaan joukkue päässyt tasolleen.

Yksi asia mikä pisti silmään koko pelin, Inkeröisen telominen tilanteessa kuin tilanteessa,
Viitaten yllä olevaan talouspohdiskeluun, oli pakko kaivaa tämä Niksin ennen karsintojen alkua postaama pätkä, jossa sivuuttiin RoKin rästissä olleita pelaajapalkkioita. Ilmeisesti tässäkään ei ollut savua ilman tulta ja aivan varmasti rästissä olleet/olevat palkkiot vaikuttivat ainakin muualta kuin Rovaniemeltä tulleiden pelaajien motivaatioihin pelata sininutun eteen.


Näihin on pakko laittaa aiemmin talvella lähettämäni viesti
Tässä on myös semonen ikävä puoli, että ainoat pelaajat joita kiinostaa säilyttää Rovaniemi mestiskartalla istuvat viltissä. Muut yrittävät vain jotenkin saada näyttämään itsensä pelimiehiltä, jotta ensikaudeksi löytys jostaki pelipaikka. Eipä tuossa jengissä taia paljon yhteishenkeä olla
...ja se Inkeröisen telominen vähenee , kun Inkeröisen luiden päällä on lihaksia.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Sanoppa muuta!? Voi vain arvailla, olisiko yhteistyöllä ollut sellaisia vaikutuksia, että sarjapaikka olisi säilynyt. Itse olen yhä sietä mieltä, että kaikki apu on tervetullutta. Nyt on kuitenkaan turha jossitella, kun paskat valuu monella äijällä lahkeesta.
Äläpäs arvaile. Jos et ole sattunut huomaamaan, niin syy menestymättömyyteen on paljon syvemmällä kuin faneissa. Eiköhän tuota kakkaa ollut päässä sillä porukalla, joka tuon joukkueen keväällä kasasi. Marras- joulukuun vaihteessa se oli jo sitten valunut housuihin ja nyt se kai tosiaan valuu lahkeesta. Kauden aikana koetettiin pakettiin tuoda uutta verta, mutta sontakasa ei pienentynyt yhtään, päinvastoin.

Kohti karsintoja on hyvä ja toistaiseksi pysyvä otsikko, mutta se pitää siirtää toiseen osioon tästä Mestisosiosta. Jos konkka pitää tehdä niin kuin monen menestyvän jääkiekko-organisaation on pitänyt tehdä, niin nyt olisi sen aika. Haetaan vauhtia vaikka II-divarista ja mennään kohti SS-karsintoja. Sen jälkeen voidaan taas mennä kohti Mestiskarsintoja ja hups, viiden vuoden sisällä pelataan Mestistä. Ellu lähtee nyt kesälomalle ja palaa asiaan, kun on tiedossa organisaatio ja sarjataso. Kiitos kaikille Mestisosiossa kanssani kinastelleille, tuolla toisessa osiossa meitä kinastelijoita ei tule olemaan näin monta, mutta muutama kuitenkin.
 
Tästä tulee hyvä, mutta koska?
Henkilökohtaisesti harmittaa RoKin putoamisessa juuri näiden keskustelupalstojen aktivistien Elinan (taisi olla kauden jäähykuningatar Jatkoajan Mestiksen keskustelupalstalla) Adidaslerin ja monen muun tippuminen näistä ympyröistä. Näillä palstoilla kun ei kovin hirveästi ole aktiiveja ja näkemyksiään edes jollakin tavalla perustelevia kirjoittelijoita. Mutta hermoja lepuuttavaa kesälomaa Elinalle ja RoKin kannattajille yleensä, Kyllä teillä siellä ROIssa on sen verran vahva pohja, että sieltä noustaan joko syvemmältä tai sitten tämän notkahduksen kautta.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä on ihan reilu tapa ratkoa hommat, kotiottelunkin vielä saitte. Olisko vielä pitänyt antaa yksi maali etumatkaa ja tuomarit Rovaniemeltä?
Anteeksi mitä me saatiin??? Katoppa nuo suosikkijoukkueeni uudelleen. minä olin tässä asiassa täysin puolueeton!!

Mielestäni sarjamuotoinen karsinta ei koskaan ole hyvä, koska tällöin kaikilla peleillä ei ole molemmille joukkueille merkitystä. Ja nyt tämä saattoi maksaa Rokille sarjapaikan.
 
Viimeksi muokattu:

MiksuMan

Jäsen
"...ja se Inkeröisen telominen vähenee , kun Inkeröisen luiden päällä on lihaksia."


Inkeröinen on niin kova filmaamaan, että minua hävettää sen puolesta. Muuten aivan mahtava pelimies, osaan luistella, syöttää, laukoa, pitää kiekkoa. Mahdollisuuksia vaikka mihin. Tietenkin filmaaminen ja muu "hämmennyksen" aiheuttaminen auttaa joukkuetta, mutta kyllä nuo jalkapallo- ja kärppämaiset maassa makaamiset pitää jättää pois.
 
Viimeksi muokattu:

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Mielestäni sarjamuotoinen karsinta ei koskaan ole hyvä, koska tällöin kaikilla peleillä ei ole molemmille joukkueille merkitystä. Ja nyt tämä saattoi maksaa Rokille sarjapaikan.

Ihan turhaa spekulointia. Se on sama kaikille joukkueille. Niinhän sieltä tuli Titaanitkin samalla lailla sarjaporrasta alemmas viime vuonna juurikin RoKin kustannuksella...
 
"Sveduja me ei olla ja Sloboiks me ei tulla"
”Kun syyllinen on on tiedossa, niin kyllä syykin keksitään”
- Venäläinen sananlasku.

pavol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, RoKi, SoPa
Kiitos jännittävästä kaudesta RoKi. Aina ei pärjätä ja nyt hakemaan ss:stä vauhtia. Tarvittaessa alempaakin, mutta takaisin tullaan.
 
Faeces ferrum cambiare!

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihan turhaa spekulointia. Se on sama kaikille joukkueille.
Siinähän se ongelma onkin, kun se ei ole sama kaikille. Tässäkin tapauksessa RoKi pelasi kaksi kertaa sarjapaikastaan taistelevaa HeKiä vastaan ja Laser pelasi viimeisen ottelun edellisenä päivänä sarjapaikan varmistanutta HeKiä vastaan. Jokainen halutessaan ymmärtää että järjestelmä ei ole tasapuolinen eikä varsinkaan aukoton. Sarjamuotoinen järjestälmä tarjoaa joskus jopa joillekin mahdollisuuden valita seuraavan vuoden vastustajan.

Ja korostan. RoKin säilyminen tai putoaminen on minulle merkityksetön asia. Puutuin ko. tapaukseen siksi että tämä on erinomainen esimerkki sarjamuotoisen karsinnan huonoudesta.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Mielestäni sarjamuotoinen karsinta ei koskaan ole hyvä, koska tällöin kaikilla peleillä ei ole molemmille joukkueille merkitystä. Ja nyt tämä saattoi maksaa Rokille sarjapaikan.
Edelleenkin, jääkiekko on maalinteko peli. Mikäli maaleja ei tee, tuskinpa sarjassa säilyy. Ikävämpää RoKin kannalta, mutta sarjamuotoisessa karsinnassa jokainen joukkue kohdataan kerran kotona ja kerran vieraissa ja on näin ollen tasapuolinen kaikille. Pääsääntöisesti pelit pitää voittaa, oli kyseessä ottelusarja tai sarjamuotoinen järjestely, tietty joskus helpottaa kun voittaa oikeat pelit ja ottaa varsinaisella peliajalla tasurin avulla sen yhdenkin pisteen.

Asiasta voi toki olla montaa erimieltä, mutta karsintasarja on mielestäni erittäin hyvä tapa ratkaista nousu, etenkin kun tasapisteissä tulee suorilta uusinta ottelu eikä tule varsinaista kauneuskilpailua statistiikkojen suhteen.
 
"Natseilla oli järjestys. Sigut aina särmässä. 160 merkkiä pitkiä. Oli Natseilla sigut. Aina tasan 160 merkkiä. Allekirjoituksia syynäsivät Natsit" --Tuntematon
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy