adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
On aika avata oma ketju tuleville karsinnoille, sillä lienee jo selvää, että sinne joudutaan. Karsintaviivan yläpuolelle on matkaa 18 pistettä. Lisäksi pässeillä on yksi peli vähemmän pelattuna.. Vaaditaan suuren suurta ihmettä, jotta Roki kipuaisi vielä kuiville. Taistellaan kuitenkin vielä siitä, kumpi (heki vai roki) on tämän kauden jumbo. Kuiville kapuaminen toteutetaan vielä karsinnoissa, joissa Roki on varmasti rutiinisuorituksellaankin vahvoilla.

Allekirjoittanut on tehnyt pitkin kautta pientä analyysiä etelän suomisarjajoukkueista. =D Viimeisimmät otteet kertovat, että karsintoihin olisivat tyrkyllä Laser, KJT ja VG-62. Muilla joukkueilla ei ole mielestäni tarpeeksi tasoa. Esim. HCK on ollut kauden ennakoista poiketen täysi lapanen. Viime vuoden Kerava oli vaarallisempi porukka.

Kävin eilen katsomassa HCK-Laser -pelin, jossa Laser hallitsi peliä isän ottein. Kerava oli todella hidas ja kankea porukka, jonka pelissä ei ollut minkäänlaista punaista lankaa. Oululaisten ykkösnyrkki on todella hyvä ja olisi jo tuollaisenaan mestis tasoa. Laserin muut kentät ovat karsintoja ajatellen ehkä jopa kevyttä kauraa. Tämä Kanadan sentteri oli positiivinen yllätys ja selkeä vahvistus, joka neppaili todella suurella itseluottamuksella ja pelinäkemyksellään hyvät tehot. Ei pelannut selvästikään edes täysillä. Appel on taas elämänsä kunnossa ja ehti joka paikkaan.. Aku-Kanukki-Appel -yhdistelmä on sanalla sanoen vaarallinen! Laserin pakkipuoli ei ole sen sijaan kummoinen. Mattila oli eilen paras puolustaja. Se kertoo jo paljon..

VG 62 ja KJT ovat hyvällä liikkeellään ja neljän ketjun "rokimaisella" pörräyksellään ne kaksi muuta, joista roki saattaa saada harmaita hiuksia kevään aikana. Täytyy käydä vielä tänään muumilandiassa katsomassa, miten Appel ja kumppanit jaksavat ja vetää sitten tuoreempia johtopäätöksiä.

Sen verran täytyy tähän loppuun todeta, että kaikilla kolmella mainitsemallani suomisarjajoukkueella on vielä jonkin verran matkaa mestiksen ja Rokin pelinopeuteen ja -kovuuteen. Maalintekotehokkuudessa ollaankin sitten luultavimmin samalla viivalla.
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Rokin pitäisi pelata neljällä ketjulla jo Mestiksen runkosarjan loppumatsit.

Uuden valmentajan myötä tullut kolmen kentän peluutus on huono vaihtoehto karsinnoissa. Karsinnan muut joukkueet eivät pysty vastaamaan Rokin vauhtiin, mikäli Roki vain pelaisi neljällä ketjulla.
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Kyllä mä näkisin, että tuo mainitsemanne vauhtipeli on juurikin RoKin turma. Pörrätään kuin kissat maaliskuussa, mutta missä tehot? Jollei silmä pysy hokkarin perässä niin peli menee semmoiseksi vauhtia on ja kiekkoa roiskitaan paikasta kuin paikasta, niin vastusjan puolutuksella maalivahti mukaan lukien on helppo työ siivota kiekot kulmiin. Vauhti ilman ajatusta on kuin auto ilman jarruja.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kyllä tuo RoKin vauhti on se ase millä karsinnat hoidetaan kunnialla.

Älkää nyt sentään kuvitelko että sieltä alhaalta noin vain astellaan sarjatasoa ylemmäs. Viime kaudella RoKin pelinopeus vastasi täysin Mestiksen häntäpään vauhtia. Tänä vuonna tuota tärkeää "liikettä" ei ainakaan Laserilta löydy. Muista porukoista en tiedä.
 
Viimeksi muokattu:
... Skarppaa, pullukka...

Banys

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jugurit
Eikö RoKin kannattajat osaa lähteä edes nöyrästi karsintoihin... noh, pitihän RoKin tänä vuonna olla Mestiksenkin kärkiporukka teidän puheidenne perusteella. Toivottavasti ette joudu jälleen kerran paskomaan allenne, kun karsinnat on pelattu. Itse tätä haluaisin, mutta en kuitenkaan halua... Suomen tasolla ei ole varaa menettää yhtään omatoimista organisaatiota (ja mestiksen top-9 hallia) alemmas.
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
No onneksi kaikki joukkueet eivät ole samasta puusta veistettyjä, niin kisailun vauhdin suhteen voi jättää vaikka Hirvoselle ja Räikköselle. Tuo "vauhti ilman ajatusta on kuin auto ilman jarruja" on kyllä hienosti kiteytetty idea. Sama sille häviääkö laukauksissa aivan reilusti, jos oman taktiikan saa peilattua vastustajaa paremmin tulostaululle. Tulosseurannan perusteella näin on käynyt todella monta kertaa Rokille tämän kauden aikana, mutta tämä on niin hyvin tiedossa ja tunnustettua, että eipä tästä tarvisi edes mainitakaan. Laukauksissa täytyy olla nimenomaan sitä ajatusta, jolloin verkko saattaa välillä heiluakin. Se ketä Suomi-sarjasta lopulta karsintoihin pääsee, niin näillä on henki päällä ja voisi olettaa, että Mestiksen jumbot eivät erityisen vapautuneesti karsintoihin lähde. Mentaalipuolella on niin tärkeä asema näissäkin peleissä, että sitä ei voi kuin korostaa. Suomalainen pelaaja ei nyt muutenkaan ole kovin tunnettu siitä, että kovien paineiden alla se limppu laitetaan maaliin. Yleensä päätyy jonnekin maalivahdin varusteisiin, useimmiten suoraan maalivahdin syliin niinkuin tarjottimella toisi.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Pitää tosiaan toivoa, että joukkue lähtee nöyremmin asentein karsimaan, kuin faninsa.

Jotenkin huvittavaa, kun täällä puhutaan Mestis-tasosta. Fakta kun on se, että RoKilla itselläänkään ei ole - muutamaa yksilöä lukuunottamatta - Mestis-tason joukkuetta. Surkeastihan tämä kausi on toki mennyt, mutta se on mennyt tasan niin hyvin, kuin noilla ukoilla ja tuolla valmennuksella mennä voi. Lappilaiset lähtivät rintakarvat rehottaen sotaan, ja lopputulos on tasan tässä.

Itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että haluaisin RoKin säilyvän Mestiksessä. Rovaniemellä pyöritetään kuitenkin monta kertaluokkaa parempaa juttua, kuin esim. Heinolassa, Savonlinnassa tai Lempäälässä. Olen vain kovin huolissani, että tässä käy hyvin hassusti RoKille lopulta.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Ärräpää

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Jotenkin huvittavaa, kun täällä puhutaan Mestis-tasosta. Fakta kun on se, että RoKilla itselläänkään ei ole - muutamaa yksilöä lukuunottamatta - Mestis-tason joukkuetta.
Ketä nuo muutamat Mestis-tason yksilöt mielestäsi sitten ovat? Ihan mielenkiinnosta.
 
... Skarppaa, pullukka...

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Ketä nuo muutamat Mestis-tason yksilöt mielestäsi sitten ovat? Ihan mielenkiinnosta.
Sen perusteella mitä olen nähnyt, saavat Peltosuo ja Kivioja kutakuinkin puhtaat paperit. Kolhonen on toki myös ihan ookoo. Maalivahdeista Lindström on ilmeisesti kategoriaa nippanappajees, ainakin keskiviikkona paikallinen jääkiekkoihminen kehui kyseistä kassaria.

Loput on paskaa tälle tasolle. Anteeksi nyt vain.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

arska89

Jäsen
Suosikkijoukkue
MansePP
Jaahas. Täällä tuskaillaan samasta asiasta kuin Ipan(Ilves) puolella. Ipallahan on kyllä vielä mahkuja, mutta RoKi:lla lienee jo varma tuo Mestis-karsinta.

Missään nimessä ei kannata lähteä ajattelemaan etukäteen, että karsinnat hoidetaan kunnialla ja helposti. Muistan, kun KOO-VEE:n pelaajat menivät nokka pystyssä karsintoihin, ja se saikin Lekiltä heti pataansa 7-1. Toinenkin kohtaaminen pättyi rumin lukemin. KOO-VEE ei voittanut ollenkaan LeKiä karsintasarjassa. Lopulta kävi niin, että vastoin ennakko-odotusten, ennakkosuosikit KOO-VEE ja FPS vaihtoivat paikkaa LeKin ja Titaanien kanssa.

Kunnioittaen haastamaan Suomi-Sarjan seuroja. Suosittelen, että älkää aliarvioiko. Luulisin, että Mestispaikka on vähintäänkin kullanarvoinen RoKille eikä siihen pidä suhtautua kovinkaan kevyesti, ei varsinkaan tässä vaiheessa.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kyllä tuo RoKin vauhti on se ase millä karsinnat hoidetaan kunnialla.

Älkää nyt sentään kuvitelko että sieltä alhaalta noin vain astellaan sarjatasoa ylemmäs. Viime kaudella RoKin pelinopeus vastasi täysin Mestiksen häntäpään vauhtia. Tänä vuonna tuota tärkeää "liikettä" ei ainakaan Laserilta löydy. Muista porukoista en tiedä.
Ihan vain historiaan perehtymällä voisi melkein todeta, että kyllä vain ja niin vain sieltä alhaalta astellaan sarjatasoa ylemmäs. Teidänkin kai se pitäisi tietää. En paljoa tiedä tämän kauden Rokista, mutta se vaikuttaa pitkälti viime kauden tapaiselta pörräyskoneelta, jolta tehot hiipuvat kovempia vastaan. Ihan vain vaikka 2000-luvun karsintojen tuloksia vilkaisten kannattaisi hieman olla nöyremmällä asenteella. Voisinpa todeta, että Laserin taitotaso on täysin Mestiksen häntäpään tasoa, ellei jopa parempi. Ei se Laser nyt niin hidas porukka ole, kuin annat ymmärtää ja ei pikaluistelijat näitä pelejä onneksi ratko.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...
Karsinnoissa menestymistä = sarjassa säilymistä ei myöskään pitäisi laittaa minnekään "toiveiden tynnyrin" armoille, vaan ottaa se realismina ja oikeanlaisena haasteena, sillä alhaalta tulevilla on vain voitettavaa.
Lisäksi - luulisi, että täälläkin esiintyneet typerät puheet jostain nousemisen vaikeudesta JUURI TÄLLÄ kaudella unohdettaisiin ainakin joukkueen keskuudessa - muutamat tietyt hc-fanit ovat tietysti asia erikseen eikä heidän puheillaan liene kuin kuriositeetin ja lievän myötähäpeän kokemisen arvo.
Otan oikeuden lainata aiempaa kirjoitustani toisesta ketjusta, se kun istuu tähän ketjuun erittäinkin mainiosti.

Karsintoihin joutuminen varmasti viiksettää joukkuetta aika rajusti, mutta muuhun ei tällä kaudella ollut eväitä. Sen kyllä näki jo aika aikaisessa vaiheessa kuka tahansa jääkiekkoa ymmärtävä, kunhan viitsi pikkuisen painaa sitä paihlakan keulaa alemmas - pois ikään kuin silmiltä.
No - tässäkin ketjussa kyllä näkee, kellä mainittu ajopeli vielä keulii ja kellä ei, mutta kuten jo mainitussa toisessa ketjussa mainitsinkin, kukin tyylillään...

Jos niin ikävästi kävisi, että RoKi tippuisi, olisin henk.koht. pahoillani joukkueen ja etenkin muutamien pelaajien puolesta - siihen mukaan lukien ehkä pääosin kannattajatkin, mutta nuo muutamat nurkkapatriootit ärripurrit ja pörröt pororumpuineen ja balalaikkoineen saisivat kyllä juuri sitä, mitä ovat tilanneetkin.

Mutta - paljon vielä virtaa vettä Ounasjoessakin, ennen kuin kaikki karsijat ovat selvillä ja etenkin karsinnat ovat ohi ja nähdään, mitkä joukkueet saavat sopparin Mestikseen ensi kaudeksi - joten mielenkiintoista kevättä vain sinne Napapiirillekin...
 
Minäkö tyhmä - nyt en ymmärrä!?

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Heh. Saat toki anteeksi. Olemme siis kolmen miehen varassa. Voi meitä poloisia.
Eikun juu, olinkin väärässä. Onhan teillä toki hyvän Mestis-tason porukka. Nyt vaan kauden pilasi se, että aurinko häikäisi, ampiainen pisti, ja muitakin loukkaantumishuolia oli.

Olisiko viimeistään nyt aika kunnioittaa edesmenneen Paasikiven sanoja siitä, että tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku?

Kuten sanoin, toivottavasti edes joukkueessa tiedetään, missä mennään. Yhtään varaa ylimielisyyteen ei ole. Minulla ei muuta.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Ierikka, toivotaan todella, että joukkueessa (tai joukkueen johdossa) tiedetään mikä meni pieleen. Varmaankin suurimmalle osalle faneja, asia on selvä. Joukkueen runko ei ole Mestistasoa. Merkillepantavaa on tällä hetkellä se, että alunperin hyökkääjiksi hankitut Joki-Erkkilä ja Peltosuo ovat joukkueen kantavia pakkeja!!!
Lapissa ei oltu ko. sarjaa ennen pelattu eikä ymmärretty sarjan kovuutta. Kova se on kaikilla mittareilla, mutta etenkin, jos vertaa sarjatasoa alemmas. Valmentajat Kokkonen/Uramo eivät olleet koskaan valmentaneet Mestis -tasolla, eivätkä myöskään pelanneet, toimitusjohtajalla (ja hallituksella) ei ollut minkäännäköistä kokemusta Mestiksestä ja vain harvalla pelaajallakaan oli sarjaan tuntumaa, liigasta puhumattakaan.
En ole jälkiviisas, mutta totean sarjataulukkoon katsomalla, että tasan sitä saatiin mitä tilattiin. Tämän myönnän nöyränä, enkä todellakaan jälkiviisaana. Toivon hartaasti, että talven kovat pelit kantavat myös karsinnoissa. Mitään sieltäkään ei tule ilmaiseksi ja Mestispaikka on kovan työn takana. Mutta jos kaikki menee hyvin, ensi vuonna olemme viisaampia.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ierikka, toivotaan todella, että joukkueessa (tai joukkueen johdossa) tiedetään mikä meni pieleen. Varmaankin suurimmalle osalle faneja, asia on selvä. Joukkueen runko ei ole Mestistasoa.
Kauden alussa tuli paljon kommenttia Rokin suorittamista "kaappauksista" kun entisiä Hokin miehiä napapiirille siirtyi. Nyt varmaan on selvinnyt miksi. Mestikseen kovia luita ei noista siirtyjistä ole ollut kuin Silvander.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Eikö RoKin kannattajat osaa lähteä edes nöyrästi karsintoihin... noh, pitihän RoKin tänä vuonna olla Mestiksenkin kärkiporukka teidän puheidenne perusteella.
Ei täällä kukaan ole sanonut, että mikään kärkiporukka tällä kaudella oltaisiin, pikemminkin päinvastoin. Jos Banys kehtaisit nähdä vaivaa ja selaisit näitä RoKin ketjuja taaksepäin, niin huomaisit, että jo syksyllä oli RoKin kannattajilla tiedossa, ettei tällä rosterilla pitkälle pötkitä.

Ilmeisesti siellä kaikkitietävässä RoKin johtoportaassa ajatellaan että näillä mennään, joukkue on jo kasassa ja omaa tyhmyyttään ei tajuta ettei tuolla materiaalilla tarvi mistään playoffeista puhua, pikemminkin sarjapaikan säilyttämisestä. Toki kausi on vielä nuori, mutta parempi tähänkin tilanteeseen on ajoissa reagoida eikä odottaa kunnes on liian myöhäistä.
Ylläolevan viestin kirjoitin jo syyskuussa, eli ei täällä mitenkään henkseleitä ole paukuteltu mistään kärkiporukkaan kuulumisesta... Realiteetit ymmärrettiin kyllä hyvin nopeasti.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Eilisen VG-62-Laser -pelin jälkeen voi sanoa, että Oululaiset ovat omassa kastissaan ja muut suomisarjalaiset tulevat perässä. Samaan hengenvetoon voi todeta, että ilman ykköskenttäänsä Laser on nesteessä.

Nöyränä pitää lähteä karsimaan sarjapaikasta, mutta rehelleisesti ja ilman laseja totean myös, että pahasti pitää Rokin kontata, jollei kykene mahdollisia karsintoja hoitamaan. Tämä siis ilman mitään uhoa tai laseja, pelkästään sen perusteella, että olen nähnyt kaikkien mahdollisten karsintajoukkueiden menoa tuoreeltaan..
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Nöyränä pitää lähteä karsimaan sarjapaikasta, mutta rehelleisesti ja ilman laseja totean myös, että pahasti pitää Rokin kontata, jollei kykene mahdollisia karsintoja hoitamaan. Tämä siis ilman mitään uhoa tai laseja, pelkästään sen perusteella, että olen nähnyt kaikkien mahdollisten karsintajoukkueiden menoa tuoreeltaan..
Karsintapelit vasta määrittävät tason. Titaanit keräsi viime kaudella 38 pinnaa ja Salamat sitä edellisenä 42, ja niin vain olivat sukkia karsinnoissa.
 
"Milloin viimeksi liigaan on joku joukkue noussut karsintojen kautta?"
- Kimmo Rannisto

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Eilisen VG-62-Laser -pelin jälkeen voi sanoa, että Oululaiset ovat omassa kastissaan ja muut suomisarjalaiset tulevat perässä. Samaan hengenvetoon voi todeta, että ilman ykköskenttäänsä Laser on nesteessä.

Nöyränä pitää lähteä karsimaan sarjapaikasta, mutta rehelleisesti ja ilman laseja totean myös, että pahasti pitää Rokin kontata, jollei kykene mahdollisia karsintoja hoitamaan. Tämä siis ilman mitään uhoa tai laseja, pelkästään sen perusteella, että olen nähnyt kaikkien mahdollisten karsintajoukkueiden menoa tuoreeltaan..
Mitenkään aliarvioimatta näkemystäsi ja kykyäsi ymmärtää peliä nimeltä jääkiekko; ne ovat mielestäni tämän palstan perusteella kyllä ihan kohdillaan, huomautan silti - edelleenkin, että karsintapelit ovat ihan oma raadollinen maailmansa enkä siis lähtisi tekemään vielä mitään liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä mahdollisten karsijajoukkueiden nykyisistä otteista.
Toki - Mestis-joukkueilla on yleensä selkeä etulyöntiasema niin pelikovuudessa kuin -rutiinissakin sekä myös materiaalissa, mutta he ovat nk. hävinneitä joukkueita putoamispelko harteillaan ja Suomisarja-joukkueet voittavia joukkueita, joita epäonnistumiset eivät lähtökohtaisesti rasita.

Mutta joooo - katsellaan vielä ihan rauhassa....
 
Minäkö tyhmä - nyt en ymmärrä!?

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
huomautan silti - edelleenkin, että karsintapelit ovat ihan oma raadollinen maailmansa enkä siis lähtisi tekemään vielä mitään liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä mahdollisten karsijajoukkueiden nykyisistä otteista.
Olet oikeassa.. Turha tässä on tehdä mitään suurempia johtopäätöksiä. Pitää kunnioittaa vastusta sopivassa suhteessa, oli se sitten Detroit tai vaikkapa Nummelan palloseura. Karsinnat ovat oma maailmansa ja mitä vain voi tapahtua. Vesi kielellä tässä odotellaan tulevia tapahtumia..
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

Roki#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
All north Arctic Circle team`s
Joukkue RoKi Hockey Oy treenaamaan karsintoja varten ja loput ottelut voi vetää puolivaloilla, eipä tuonne Areenalle ole mitään motskua mennä tsiigaan pelejä, kun niissä ei ole enään panosta, eikä tarvetta pisteille ole, muut karkasi, se on selvä. Karsinnassa sitten huutoa on ja rummut kumajaa...
 
No jo vain voin olla tätäkin tai tuotakin ja sitäkin mieltä.

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Joukkue RoKi Hockey Oy treenaamaan karsintoja varten ja loput ottelut voi vetää puolivaloilla, eipä tuonne Areenalle ole mitään motskua mennä tsiigaan pelejä, kun niissä ei ole enään panosta, eikä tarvetta pisteille ole, muut karkasi, se on selvä. Karsinnassa sitten huutoa on ja rummut kumajaa...
Joukkueen fiilistä ja virettä kannattaa tukea kyllä runkosarjan loppuun asti. Ei karsintaa edellisiä pelejä kannata vetää puolivaloilla ettei se asenne jää päälle.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Joukkueen fiilistä ja virettä kannattaa tukea kyllä runkosarjan loppuun asti. Ei karsintaa edellisiä pelejä kannata vetää puolivaloilla ettei se asenne jää päälle.
Olen samaa mieltä. Ei muuta kuin pölkkyä pesään, armoton meno päälle ja mielellään neljän kentän voimin! Mikään ei tietenkään ole mahdotonta, joten aina kannattaa yrittää loppuun saakka, myöskin pelissä nimeltä jääkiekko. Tiputetaan nyt ensimmäiseksi tuo Heinola taaksemme ja katsellaan sitten tilannetta uudelleen! ;)
 
Oletko sinä se vanhempi, joka raivoaa lajin parissa..?!

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja FC Wacker Innsbruck
Joukkueen fiilistä ja virettä kannattaa tukea kyllä runkosarjan loppuun asti. Ei karsintaa edellisiä pelejä kannata vetää puolivaloilla ettei se asenne jää päälle.
On vaikea sanoa kumpi on epäkiitollisempi tilanne:

1. Taistella paikasta "auringossa" runkosarjan loppuun asti, ottamalla silloin tällöin suuria taisteluvoittoja vain todetakseen, että jouduttiin sitten pisteen erolla karsintaan. Tällöin kunto ja pelituntuma olisivat kaikin puolin kohdallaan, mutta karsintaan joutuminen niukalla erolla voisi syödä henkistä kanttia siinä määrin, että karsinnasta tulisi yhtä helvettiä.

vaiko

2. Romahtaa viivan alle suurella piste-erolla jo hyvissä ajoin ennen runkosarjan päättymistä. Tällöin loppuihin runkosarjapeleihin tulee väkisinkin surffailun maku, kun varsinaista panosta ei ole. Surffailuvaihetta voikin vain sitten olla vaikeampi kääntää pois päältä, kun tosipelit karsinnoissa jälleen koittavat.
 
Arancionero
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy