Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

RoKi – kohti karsintoja

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana adidasler, 24.01.2010 klo 11.27.

 1. Ei karsintoihin joutumisesta kannata masentua. Tämähän on ollu hemmetin mielenkiintonen kausi. Paljon hyviä vastustajia tullu nähtyä ja kaikenlaista "draamaa" kaukalon ulkopuolella. Oikein innollahan tässä karsintoja odottelee, kun alkaa olla panosta peleissä. Paljon mielenkiintosempi asetelma karsinnoissa on olla kuin sijoilla 9-10. Niillä sijoillahan kausi loppuu niinku kesken. Vähän sama ku kehuis baari illan jälkeen melkein saaneensa.
   
 2. Rollo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi Hockey, Rovaniemen Kiekko r.y
  Lainaus:
  Ei missään nimessä, hienoja matseja, hyviä vastustajia ym. Rovaniemen Kiekko on juuri sillä sijalla sarjataulukossa mikä on peliesityksillä ansaittu. Jumbojoukke, johon on "mukava" suomisarjalaisten iskeä. Tällä hetkellä on kyllä iso pelko persiissä siitä mitä voi tapahtua karsinnoissa. Surenkin on mielestäni ollut totaalinen floppi seurajohdolta. Joukkueen pelitapa on mennyt huonompaan suuntaan. Toisaalta tiedä vaikka seurajohdossa oltaisiin orientoitu jo karsintoihin ja tähän kaiika voimavarat panostettu, who knows (Kallioniemi know)...
   
 3. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Saapas nähdä ottaako seurajohto ”tietoisen riskin”. Mennäänkö tällä rosterilla karsintoihin? Itse uskon, että ei oteta tätä ”tietoista riskiä”, koska Suomi-sarja tuskin pystyy elättämään hyväpalkkaista toimitusjohtajaa ja hyväpalkkaista valmentajaa sekä kohtuupalkkaista pelaajakoordinaattoria.

  Otetaanko toinen ”tietoinen riski”? Laitetaan tänään tosissaan rahaa palamaan ja otetaan tällainen ”tietoinen riski”. Tästä saattaa olla seurauksena onnen huuma karsintojen jälkeen tai sitten ”savuavat rauniot”, mutta kukapa siitä enää sitten välittää.

  Kyllä seurajohdolla on riskienhallinta tumpussa. Hakevat jo ”Myyntipäällikköä”. Myyntipäällikköähän tarvitaan, joka tapauksessa. Jos säilytään Mestiksessä, niin tarvitaan myyntivoimaa. Jos tiputaan Suomi-sarjaan, muuta henkilökuntaa ei tarvitakaan kuin myyntipäällikkö.

  Tänäänpä tai viimeistään huomenna me kaikki tiedämme mikä ”tietoinen riski” on valittu. Nielikäinen olisi kyllä aikas hyvä ”tietoinen riski”. Ei ole nyt pelannut, on laituri ja tappelija, joten sopisi kyllä hyvin Surenkinin valmennusfilosofiaan.
   
 4. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Epäilen jo kovasti, ettei vahvistuksia tule. Huomenna ollaan viisaampia senkin suhteen, mutta paska maku maistuu jo suussa siinä mielessä, että johto on luvannut miehiä, eikä niitä näy! Ehkäpä siellä "kaikki" ajattelevat, että karsinnat hoidetaan näilläkin äijillä ja hankitaan ne vahvistukset sitten myöhemmin ensi kautta varten..? Helvetinmoinen riski, sanoisin!

  Rahasta en tiedä, kuulemma sitä ei ole, mutta sen verran voin laskea, että viime peleissä tipahtanut yleisömäärä vei sellaisen siivun pätäkkää, että sillä olisi saatu helposti sateentekijä loppukaudeksi sinisiin.
   
 5. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Kuulemma Rumpuryhmä on tulossa osakeostoksille, ihan viime hetkillä. Puheista tulee totta ja seuralla 30k€!
  Saadaan ostettua kunnon pakki loppukaudeksi jolla klaarataan karsinnat.
   
 6. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Nyt on sitten kortit jaettu. Onneksi ei tullut Santalan lisäksi muita vahvistuksia. Surenkin on saanut entiset pelaajat niin sekaisin, että olisi ollut katastrofi, jos pakkaa olisi tullut sotkemaan vielä useita uusia pelaajia. Näillä mennään karsintaan ja riskillä. Toivottavasti Surenkin saa nyt tuon paketin edes johonkin kuosiin. Jäähän vielä takaportti auki, kun valmentajien osalta siirtoikkuna ei ole kiinni.
   
 7. sinitonic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki hockey
  Lainaus:
  Huhusi ei valitettavasti pitänytkään paikkaansa, joten ry:n takia tuskin klaarataan karsintoja, suomi-sarja odottaa ja osakkeiden hinta laskee...
   
 8. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  On ilmiselvää, että syyttävä sormi tulee osoittamaan myös niiden suuntaan, jotka osakekauppaa ja Liiga-yhteistyötä eniten vastustivat. Tähän jossitteluun on kuitenkin turhaa lähteä, kun emme ikinä saa tietää, mitä seurauksia asialla olisi ehtinyt tällä kaudella olla. Jokatapauksessa rumpuryhmä pitäisi kai jättää kokonaisuutena spekuloinnin ulkopuolelle, koska se ei ehtinyt muodostaa virallista kantaa osan nopeiden toimien vuoksi.

  Karsinnat eivät ole mahdottomat, mutta mitä tahansa voi tapahtua. Jokaiseen otteluun pitää vain keskittyä kuin ratkaisevaan finaaliin. Pitää pelata huolella vaihto kerrallaan. Säilyminen on ihan omissa käsissä. Sitten vaan pitäisi ottaa voimakkaasti opiksi. Nyt organisaatiolla alkaa viimein olemaan käsitystä siitä mitä Mestiksessä pelaaminen vaatii. Joukkueen kasaaminen ei saa kahdesti epäonnistua. Talous lienee jollain mallilla, jos sarjassa vain säilytään.
   
 9. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Nimenomaan näin. On varmaan selvää, että jotkut nimimerkit ovat paikalla ilkkumassa asian tiimoilta, mikäli RoKi sattuisi putoamaan. Kuitenkin tulee muistaa se tosiasia, että tämän yhteistyön hedelmien näkyminen jo tänä keväänä ei olisi ollut millään lailla kiveen hakattu. Minusta RoKin ongelmia ovat heikko pelaajamateriaali ja suht kehno valmennus. Näihin asioihin tuskin täällä puhuttu Kärppien 30teur olisi paljoa auttanut.

  Jokipojat suunnittelee tämän päivän Karjalaisen tietojen mukaan osakaspohjan laajentamista suht piakkoin. Saa nähdä tuleeko täkäläisestä "annista" varoittava vaiko hyvä esimerkki RoKille. Samankaltaisten ongelmien kanssa talouden osalta painivat kuitenkin nämä itsenäiset seurat, jollaisiksi molemmat luen.
   
 10. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Oletteko suunnitelleet mille Liigajoukkueelle osakkeita tarjoatte? Kärpät voisi olla kiinnostunut. Tulevat pelaamaan yhden höntsämatsin ja teillä on jo 20 %:n suuromistaja plakkarissa. RoKin tämän hetkiseen sarjasijoitukseen sillä ei ole kyllä mitään merkitystä. Kyllä tämä sijoitus on ihan omatekoista. Ilkkujat tulee ja menee varmasti, jos huonosti käy, mutta me fanitpa pysymme ikuisesti.
   
 11. Juke Jäsen

  Hyvinhän se Rokilta on ensimmäinen kausi Mestiksessä edennyt. Ei pelkoa että noin loppuunhiotulla joukkueella ei haastettaisi sarjan kärkeä niinkuin sitä jo alkukaudesta kovasti spekuloitiin.
  Miten nyt kun karsinnat on edessä vieläkö viime kevään faktat siitä että tasoero Suomi-Sarjan kärjen ja Mestiksen häntäpään välillä on olematon, vai onko se muuttunut nyt kun suuntakin.
   
 12. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Äläpäs vielä ilku. Meillä on hyvää aikaa kehittää peliä ja kun tuo Surenkinkin alkaa oivaltaa materiaalin, niin mehän selvitetään karsinnat niin, että helähtää.
   
 13. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Roki pudotessaan olisi kyllä ollut Kärpille ikävä riippakivi jos yhteistyöhön olisi sitouduttu aikanaan. Ehkäpä Laserilla ja Kärpillä on yhteinen sopuisampi tulevaisuus, mitä ei Rovaniemellä fanit pystynyt visualisoimaan. On myös hienoa nähdä miten fanit tietävät Yhtiön raha-asioista vaikka tiedotuskaan ei ota toimiakseen. Te olette etuoikeutetussa asemassa kenties sisäpiirissä kaikki!

  Mielenkiintoiset karsinnat edessä.
   
 14. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Faktahan on juuri kuten sanot. Tasaisia karsintapeläjä tullaan pelaamaan, ja luultavasti jonkin verran ristiin. Nousijajoukkueen kausi on mennyt niin kuin nousijoilla monesti menee, jos ei ole Liiga-joukkueiden farmi. Mukavaa kuitenkin, että pidät RoKia ilkkumisesi ja mollaamisesi arvoisena.
   
 15. Linnankundi Jäsen

  RoKi ei ole yltänyt aivan sille tasolle, mitä itse syksyllä kuvittelin. Karsintoihin ei kuitenkaan tänä vuonna ole tulossa aivan yhtä kovia porukoita kuin RoKi oli viime vuonna. Mutta helppoa ei RoKilla tule olemaan, varsinkin jos loppupeleissä Mestiksessä ei tule onnistumisia. Kiekossa menestyminen on kuitenkin paljon fiiliksestä kiinni, tappiot ruokkivat itseään. Sitten en malta olla kiittämästä RoKia Jukureiden kurmuuttamisesta, tosin varsinaisella peliajalla otettu voitto olisi ollut vielä makeampi. Ja tervetuloa Elina pakkolomalta sorvin ääreen!
   
 16. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Unohtakaa jo tuo v..tun Kärppäyhteityö ja sen kaatuminen! Unohtakaa myös meidän Roki -fanien yleistäminen. Jos yleistetään, niin sanotaan vaikka esimerkiksi näin, että "te kaikki" Kärppiä kannattavat ihmiset olitte huutamassa jokin aika sitten Granlundille paskaa niskaan Oulussa (Kärpät.HIFK).. Ihme toimintaa! Se siitä! Anteeksi aiheen vierestä menneet sanani.. =D

  Eilen alkoi (toivottavasti) Surenkinin uusi aikakausi. Tällä tarkoitan sitä, että ehkäpä hän on nyt perillä joukkueen yksilöiden vahvuuksista ja heikkouksista. Elinen kokoonpano näytti jo etukäteen tiiviiltä. Inköröistä hieman ihmettelin ja Kauppilan puuttumista kokoonpanosta. Toivottavasti maalintekoon saadaan vielä tehoja. Niitä ei ehkä tule tässä sarjassa, mutta kenties karsinnoissa, kun vastassa ei ole oletettavasti häikäisevää puolustusta ja maalivahteja!?

  Mielenkiintoiset ja jännittävät karsinnat tulossa!
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2010 klo 10.46
 17. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Karsintoja ajatellen pakkitilanne alkaa viimein näyttämään edes jonkinlaiselta. Haipuksen kuntoutuessa meillä tulee olemaan jopa reservipakkipari. Nytkin yksi kohtuullinen pakki jää yli. Jukureita vastaan se oli Kauppila (oli alkuverryttelyssä mukana), mutta veikkaan, että huilaajan vuoro kiertää. Joki-Erkkilä - Peltosuo paria en lähtisi hajottamaan, mutta muuten pieniä kokeiluja eri yhdistelmistä vielä voi ja kannattaa tehdä.
   
 18. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Karsinnat ovat jo ovella ja jännitys hiipii pikku hiljaa puseroon! Meikäläinen ei ole nähnyt Rokia livenä vähään aikaan ja kovasti mietityttää, onko peli jo sillä mallilla, että voipi nukkua yönsä rauhassa?

  Haipus ja Järvitalo ovat palanneet rosteriin. Miltä miesten esiintyminen on näyttänyt ja miten otteet ovat vaikuttaneet joukkueen suoritukseen? Santala saa seurannan mukaan rutkastoi peliaikaa. Onko mies selkeä ykköspuolustaja Rokissa? Entäpä Illu, joka on lunastanut ilmeisesti valmentajan luottamuksen. Sainio lienee tärkeä palanen karsinnoissa..
   
 19. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Kaiken raha sotkujen keskellä rupeaa joukkue ja fanit keskittymään kauden tärkeimpään kotiotteluun. Toivottavasti julkisuudessa vatvotut raha-asiat eivät näy kentällä, en tähän usko. Pelaajat pelaavat, joukkueelle, faneille ja tekee työnsä kentällä. Muiden hommaa on huolehtia raha-asioista ja sillä sipuli.

  Huomenna avaus "kirnussa" Tuusulan poikia vastaan.

  Kokoonpano arvuuttelu(toive):

  Järvitalo-Koivisto-Inkeröinen
  Santala-Peltosuo
  Kivioja-Vimpari-Silvander?
  Pohjalainen-Haipus
  Gauvin-Sainio-Kolhonen
  Syrjä-Kauppila
  Löfmän-Nurmeniemi-Joona
  Himanka??? Joki-Erkkilä?

  Maalissa: Limppu varalla Tillanen

  Toivoisin Limpun aloittavan, kotiyleisön edessä Limppu on kyllä hommansa hoitanut, runkosarjassa ei vaan saatu kiekkoja pussiin kun olisi tarvinut. Alku kertoo paljon mihin suuntaan peli lähtee menemään. Toivon samanlaista vauhtia kuin runkosarjassa nähtiin, maalipaikkoja tuli silloinkin ja monessa pelissä vahvuus oli kaksi ensimmäistä erää. Kolmannessa sitten piti pakitella kun tempo loppui. Ottelu on itseluottamuksen kannalta todella tärkeä, tekemisen meininki ja pelin järkevyys oli lopun sarjapeleissäkin hyvällä tasolla joten uskon että trendi jatkuu. Suuressa osassa on myös rangaistukset jotka näyttelivät viime karsinnoissakin aika suurta osaa, toivottavasti tuska ylivoiman kanssa on ohi mennyttä. Ylivoimassa suurin haaste on ollut kiekon ylöstuominen, kun kumilätkä on saatu ylös niin sitten on saatu peli pyörimään, nyt vaan rohkeita ratkaisuja ja laukauksia viivasta, miestä maalille.

  Joku haalarimies nostaa tasoaan näissä kekkereissä, Illulta ja Löfmanilta toivon ratkaisuja. Samoten Villen pulju tulee olemaan tärkeässä roolissa.
  Neljän kentän rullaus kun toimii niin ongelmia ei ole.

  Kapteeni toivoi että rovaniemeläiset löytäisivät tiensä hallille joten eiköhän kanneta oma korsi kekoon sen osalta. Kauden herkkupelit ovat käsillä joten nautitaan näistä ja annetaan toimiston pojat hoitaa asiansa, Elina sanoi hyvin tuolla toisaalla että turha tässä on jossitella millään. Tässä ollaan ja sillä siisti. Joukkueelle rauha, näytetään pelillisesti että ollaan mestistasoa.
   
 20. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Eipä näytä RoKin tilanne niin paremmalta, kuin esimerkiksi Sportin. Rovaniemellä on kuulemma palkat rästissä ja pitäisi huomenna taistella sarjapaikan eteen.

  Helvetti teitä, pysykää nyt sarjassa!
   
 21. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Yritämmä, mutta yritäppä sinä vaikka pitää nämä talous jutut tuolla talous osiossa... Jookosta? Puhutaan täällä pelillisiä asioita? Jookosta?
   
 22. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  "Kuulemma".

  Mainitse edes lähde tälle huhulle, jos pitää asiasta palstalle kirjoittaa. Lapin Kansan lehtijutussa (jossa käsiteltiin Rokin talousongelmia) pari päivää sitten ei mainittu palkkarästeistä mitään.
   
 23. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Noniin aika pienen analyysin ensimmäisestä karsinta pelistä.
  Eka erä oli Rokin näytös ja siitä kertoo varmaan laukaukset sekä maalit.
  Tuuski oli täysin puujalkainen, vaikka kotijoukkue ei pystynyt parhaimpaansa oli ero silti huikea. Pahin vastustajan paikka oli kun Limppu meinasi imaista punaviiva roikun sisään.

  Toisen erän alussa kaveri kavensi kun kotijoukkue tuli todella puolivaloilla toiseen erään, Peltosuon ja Himangan uinuessa pääsi Sandbäck pakkien välistä läpi ja nosti hienosti ylämummeliin. Sitten taas herättiin ja viidessä minuutissa pari kassia, Koiviston ja Rautakosken toimesta.
  Tämän jälkeen alkoi täydellinen pakittelu ja annettiin Tuuski nakella kiekkoa, koittaa hyökätä. Tätä naputtelua mentiin sitten vuoromaalein kolmannen erän loppuun. Lopussa Roki tyytyi vaan jarruttelemaan ja antoi kaverin pelata, jalka ei liikkunut yhtään ja roikuttiin kaverissa kiinni. Tästä tuli myös Haipuksen jäähy, josta kaveri rankoi välittömästi. Lopun jarruttelun takia annettiin kaverille kolme maalia, mikä on todella tyhmää kun tiedetään että sarjasta tulee tiukka ja pahimmassa skeenariossa kun kaikki menee oikein ristiin niin vertaillaan sitten maalieroja.

  Noh voitto ekasta pelistä ja ollaan askel lähempänä kohti sarjapaikkaa.
  Plussat ja miinukset:

  +++++ Arto Koivisto, hyvää peliä molempiin suuntiin ja pari hienoa maalia. Asenteella mukan
  ++++ Jimi Santala, on todella hyvä hankinta loppu kaudeksi, kiekko varma ja syöttö lähtee, hurjat minuutit.
  +++ Illun ketju, nousi sille tasolle mitä odotettiin, liika hyökkäys voi tuoda vaikeuksia muita vastaan
  ++ Silvander, luistin liikkui ja pelaa sinisellä pumpulla
  + Kotijoukkueen taklauspeli, loistavia pusuja ja puhtaita ennen kaikkea

  + ja - Yleisö, vähän porukkaa n.1200 mutta sitäkin tunnelmallisempi, huomenna tarvitaan lisää porukkaa ja ääntä sen mukaan.

  ---- Kotijoukkueen peruuttelu vaihe, toki pitää säästä huomist varten mutta ei kuitenkaan niin paljon että alkaa soida omissa.
  --- Tuuski, aivan sysi kehno, vaikka puolivaloilla puoli peliä niin ei voinut mitn, maalivahdit molemmat ihan jäässä.
  --Vimpari ei tunnu löytävän kavereitaan, aavistuksen jäljessä Kiviojaa sekä Silvanderia, heikkoja syöttöjä. Odotukset isommat.
  - Limppu, ei todellakaan omalla tasolla, toki todella vaikea peli kun puolet pelistä kylmänä mutta ei tuntunut tarttuvan tänään oikein mikään, tarvitaan runkosarja saveja huomenna.

  Noh huomenna sitten varmasti nälkäisen Hekin kimppuu, Oulun pojat kurittivat Hekia kotia areenalla, peukku sinne suuntaan. Toivottavasti pohjosen kiertue jatkuu edelleen sykissä merkeissä, Hekin kannalta. Paljon pitää pelin parantua jos meinataan Heki kaataa.
   
 24. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Karsintasarjan kulminaatiopiste on tänään, Laserin voittaessa, alkaa olemaan todella kovilla nousun suhteen. Kirnussa nähdään varmasti kaksi TODELLA nälkäistä joukkuetta. Heki pohjosen kiertue jatkuu siis eilisen tappion jälkeen, ja luulen että vastassa on vihaisempi Heki kun koskaan aikaisemmin.

  Kokoonpano tuskin muuttu, Pohjalainen on ilmeisesti pois joka on kyllä menetys. Syrjä on saamassa mahdollisuuden Poken tilalle.

  Rokin on pelattava tänään joka osa-alueella onnistunut ottelu.
  Luulen että Limppu aloittaa vaikka eilen oli hieman huono päivä, normi peli Limpulta riittää kantamaan voittoon kunhan kenttäpelaajat tekevät työnsä.
  Toivottavasti Koiviston vahva vire jatkuu, kahteen suuntaan hyvä peli, luo sitten Järvitalolle ja Taikurille mahdollisuuksia hyökkäys päässä.
  Erikoistilanteita ei tarvitsisi meidän kannalta kovin paljoa tulla, YV ei ole kuosissa ja vastassa on runkosarjan paras YV-joukkue. Kylmää on kyyti jos penkillä istutaan.
  Vahva alku on ollut tavara merkkimme, maali/kaksi eka erässä vapauttaa joukkueen pelaamista paljon, se nähtiin jo eilen vaikka vastustaja ei vahvimmillaan ollutkaan. Heki tuskin nukkuu alussa, sen verran tuoreessa muistissa on Appelin tekemät maalit.

  tärkeä ottelu on siis edessä; limpun on onnistuttava; poissa boksista; VAHVA ALKU!!!!!!!

  ps: sekosi näppis lopussa niin siksi kaksoispilkut!!! sory
   
 25. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Onnea vaan Ouluun ja Heinolaan. Kyllä nyt vit....aa ja rankasti!! Miksi tästä piti tehdä taas näin vaikeaa!? Oulussa on nyt enemmän kuin elämän ja kuoleman peli. Sen häviämällä saa menolipun sarjaporrasta alemmas! Noh, kohtahan tuo nähdään, kumpi on kovempi, Laser vaiko Roki.

  Yksi aisia ihmetyttää: miksi roki sai tänään noin monta kakkosta? Painoiko jalka vai mikä hemmetti siinä maksoi? Lindström kusi omille koivilleen ottamalla jäähyn ja imaisemalla sen jälkeen maalin taaksensa. Missä on Tillanen!?