Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

RoKi – kohti karsintoja

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana adidasler, 24.01.2010 klo 11.27.

 1. Roki6666 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
  Lainaus:
  Mikä vika? Putoaminenko, höpö höpö, eipäs olla marttyyreja. Taas tuntuu, että joku nostattaa itseään asemaan, mitä hänellä ei ole. Olen aistivinani samanlaista itsensä nostattamista, kun talvella Kärppäyhteistyön aikana. Pudottiin, koska hävittiin ja pelattiin huonosti. Yleisö sitä peliä ei hävinnyt, ei RuRykään.
  Tämä väitteesi "porttikielloista" on provokatiivinen, se ei voi pitää paikkaansa tai kysymys on väärinymmärryksestä. Miksi ihmeessä näin olisi? Nyt vaatii perusteluja.
   
 2. sinitonic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki hockey
  Kuka porttikiellosta on puhunu? Yleinen mielipide oli hallilla pelin jälkeen.
   
 3. Westwind Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät ja Luleå
  Lainaus:
  Minun mielestä sarjataulukon huonoin pitäisi pudota aina automaattisesti, jolloin vaihtuvuus olisi taattu. Mutta, koska joukkueiden valmius pelata niin pelillisesti kuin taloudellisesti sarjassa, niin tämä karsintasarjasysteemi on ihan OK !

  Lappilaisen jääkiekon takapakki ilman muuta. Toivotaan, ettei muuta kalahda nilkkaan. Uusi nousu on ilman vahvaa taloutta vuosien työ. Jos palkkoja ei kyetä maksamaan, niin muuttolinnut lähtevät jo keväällä Lapista.
   
 4. Lainaus:
  Höpö höpö. Toivottavasti RuRy jatkaa ensi talvenakin. Kyllähän joka joukkueella pitäis olla tuomonen kiihkeä faniryhmä.
   
 5. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
  Lainaus:
  Taas minulla olisi tähän vastakommentti. Muistatko viime vuonna kun Ketterä voitti suomisarjan ja ruvettiin jo hifistelemään tiettyjä pelejä (Ketterä-SapKo) niin eikös juurikin nämä Rovaniemeläiset vaihtaneet pelipäiviä heille sopiviksi. Taisi syy olla, ettei tarvitse "eestaas" ajella. Onko tämä nyt "viisi-viisi-tasapeli", eli kaikki ovat nyt kärsineet osansa?
   
 6. Strawberry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tsemppiä RoKi! KooKoon faniryhmä Kuudes Kenttäpelaaja sai seuraavanlaisia terveisiä eilen Rovaniemeltä:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Joo tosiaan älkää vielä heittäkö pyyhettä kehään. D Teamin jatko mestiksessä taitaa olla kaikkea muuta kuin varmaa, joten RoKille saattaa vielä aueta paikka mestikseen ensi kaudella. Jos ei niin ei muuta kuin uuteen nousuun.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2010 klo 22.00
 7. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Niin, kukaan ei varmaan ollut hallilla rumpujanne vastaan. Päinvastoin, kaikki varmasti pitävät äänenpitoanne loistavana asiana joka tuo tunnelmaa ja saa kädet hakkaamaan samaan tahtiin.
  Mutta. Seuran johtamiseen liittyviin asioihin puuttuminen voi kääntää mielipiteet toiseen suuntaan. Jos kolme viisasta hölmöilee, eikö sieltä löydy miehiä puuttumaan asiaan ja kertomaan ettei Rumpuryhmä oikeasti ole tätä mieltä. Potkii nämä äijät pois. Mutta jos vaietaan, annetaan kyllä kuva että 3 viisasta puhuvat koko ryhmän suulla.
  Ja kyllä, katson että Kärppä yhteistyö olisi pitänyt katsoa. Tilanne ei ainakaan voisi olla huonompi.
   
 8. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Lainaus:
  "D Teamin jatko mestiksessä taitaa olla kaikkea muuta kuin varmaa"? Häh?

  Rokille kaikki propsit, vaikka olinkin K-Laserin puolella.
   
 9. Astna One Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
  Lainaus:
  Nuo 3 henkilöä eivät olleet ainoat, jotka olivat Kärppäyhteistyötä vastaan. Kaikki Rokin kannattajat eivät ole Kärppäfaneja, joillekin tämä on ilmeisesti vaikea asia uskottavaksi. Miksi rovaniemeläisten pitäisi olla ylpeitä siitä, että Kärpät saa lähes ilmaiseksi 20% omistuksen Rokista, ja koko homma maksatetaan rovaniemeläisyleisöllä?

  Lainaus:
  Kärpillä on tämän kauden loppuun asti farmisopimus Hokin kanssa, joten pelaaja-apuja Oulun suunnalta ei olisi tullut.
   
 10. gran reserva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Edelliseen.
  En ole viesteissäni väittänyt farmiuden ylpeydestä. Onko jokin seura ylpeä siitä että on liigaseuran farmijoukkue?

  Olet oikeassa etteivät nuo kolme pölvästiä olleet ainoita. Väitän kuitenkin että heidän lukumääränsä oli pieni, puhutaan kuitenkin muutamasta kymmenestä. Rumpuryhmä kuitenkin kiirehti yhteistyön kariutumisen jälkeen viestimään ettei heillä ollut mitään tekemistä näiden kolmen tekemisten kanssa. Jos näin, eikö RuRyn olisi pitänyt irtisanoa välinsä heihin jo aiemmin?

  Yhteistyöllä Kärppiin voi enää vain spekuloida. Pelaaja-apuja olisi voinut tulla, vaikka Hokki virallinen farmi onkin. Pelaajalainat kauden loppuun eivät ole kiellettyjä. Samoin pelaajien hankkiminen olisi voinut olla helpompaa -> RoKin uskottavuus ja jatkuvuus olisi ollut suurempi. Pelaajien hankkimisen vaikeudesta on kirjoitettu jo aiemmin, Kärppä-yhteistyö ei nyt ainakaan olisi huonontanut tilannetta.

  Paljon konditionaalimuotoja, absoluuttista totuutta kun kukaan ei tiedä. Tällä kertaa valitettavasti kävi näin ja seuraavaa kertaa saadaan odottaa kauan.
   
 11. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Harmittavava takaisku nosteessa olleelle joukkueelle. Mikä on RoKin tulevaisuuden tilanne? Lyödäänkö lappu luukulle vai vieläkö toiminta jatkuu Suomi-sarjassa? Toivottavasti ei nyt saataisi jatkoa Kirkkonummen Salamoille ja Kotkan Titaaneille. Molemmat olivat nosteessa olevia seuroja uusine hallineen (vaikka Kirkkonummen roomalaispylväshalli olikin ja on vieläkin ihan paska) ja sitten seurasi putoamiset ja talousvaikeudet. Ei ole pudonneilla muutenkaan ollut helppoa. Perinteikkäälle Hermekselle kävi heikosti ja Jyväskylässä haettiin vauhtia aina III-divarin ja muutaman nimenvaihdoksen kautta ja onhan näitä monia muita vielä kurjemman kohtalon kokeneita...