Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Meidän vika. Onnea K-Laserille, Ruryä ei kuulemma enää tartte Kirnussa näkyä.
Mikä vika? Putoaminenko, höpö höpö, eipäs olla marttyyreja. Taas tuntuu, että joku nostattaa itseään asemaan, mitä hänellä ei ole. Olen aistivinani samanlaista itsensä nostattamista, kun talvella Kärppäyhteistyön aikana. Pudottiin, koska hävittiin ja pelattiin huonosti. Yleisö sitä peliä ei hävinnyt, ei RuRykään.
Tämä väitteesi "porttikielloista" on provokatiivinen, se ei voi pitää paikkaansa tai kysymys on väärinymmärryksestä. Miksi ihmeessä näin olisi? Nyt vaatii perusteluja.
 

Westwind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Luleå
Asiasta voi toki olla montaa erimieltä, mutta karsintasarja on mielestäni erittäin hyvä tapa ratkaista nousu, etenkin kun tasapisteissä tulee suorilta uusinta ottelu eikä ... ... ...
Minun mielestä sarjataulukon huonoin pitäisi pudota aina automaattisesti, jolloin vaihtuvuus olisi taattu. Mutta, koska joukkueiden valmius pelata niin pelillisesti kuin taloudellisesti sarjassa, niin tämä karsintasarjasysteemi on ihan OK !

Lappilaisen jääkiekon takapakki ilman muuta. Toivotaan, ettei muuta kalahda nilkkaan. Uusi nousu on ilman vahvaa taloutta vuosien työ. Jos palkkoja ei kyetä maksamaan, niin muuttolinnut lähtevät jo keväällä Lapista.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Siinähän se ongelma onkin, kun se ei ole sama kaikille. Tässäkin tapauksessa RoKi pelasi kaksi kertaa sarjapaikastaan taistelevaa HeKiä vastaan ja Laser pelasi viimeisen ottelun edellisenä päivänä sarjapaikan varmistanutta HeKiä vastaan. Jokainen halutessaan ymmärtää että järjestelmä ei ole tasapuolinen eikä varsinkaan aukoton. Sarjamuotoinen järjestälmä tarjoaa joskus jopa joillekin mahdollisuuden valita seuraavan vuoden vastustajan.
Taas minulla olisi tähän vastakommentti. Muistatko viime vuonna kun Ketterä voitti suomisarjan ja ruvettiin jo hifistelemään tiettyjä pelejä (Ketterä-SapKo) niin eikös juurikin nämä Rovaniemeläiset vaihtaneet pelipäiviä heille sopiviksi. Taisi syy olla, ettei tarvitse "eestaas" ajella. Onko tämä nyt "viisi-viisi-tasapeli", eli kaikki ovat nyt kärsineet osansa?
 
"Sveduja me ei olla ja Sloboiks me ei tulla"
”Kun syyllinen on on tiedossa, niin kyllä syykin keksitään”
- Venäläinen sananlasku.

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tsemppiä RoKi! KooKoon faniryhmä Kuudes Kenttäpelaaja sai seuraavanlaisia terveisiä eilen Rovaniemeltä:

Rovaniemeltä saatiin terveisiä : Harri Rumpuryhmästä soitti eilen heti kohta tappiollisen pelin ja putoamisen jälkeen. Oli myrtynyt mies, kuten arvata saattaa. Onnitteli kuitenkin KooKoota pronssista, ja arveli KooKoon olevan pian liiga-joukkue.

Kiitteli KooKoon faniryhmää kahdesta Pohjoisen reissusta. Kyseli myös, että miten heidän meille lahjoittama RoKi -kaulaliina jaksaa. Sanoin että on hyvässä tallessa KKP:n vitriinissä. Pyysi sitten ottamaan kuvan siitä ja lähettämään sinne. Tulee saamaan !

RoKin faneille täältä Kouvolan suunnalta ehdottomasti :tsempit:
Harmittaa kyllä RoKin ja sen kannattajien puolesta. Oisin halunnu ehdottomast ens vuonna nähä RoKin Mestiksessä. Kaudelle 2011-2012 sitten!
Sehän voi olla et JOS D ei jatka mestiksessä kuten jotkut jutut niin osaa kertoa. Uskon kyl et jatkaa, mut JOS ei jatka niin varmaan Rokille tarjotaan niiden paikkaa mestiksestä. Toivotaan näin. Mulla on pohjoisen turnee vielä käymättä.
Joo tosiaan älkää vielä heittäkö pyyhettä kehään. D Teamin jatko mestiksessä taitaa olla kaikkea muuta kuin varmaa, joten RoKille saattaa vielä aueta paikka mestikseen ensi kaudella. Jos ei niin ei muuta kuin uuteen nousuun.
 
Viimeksi muokattu:

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Kuka porttikiellosta on puhunu? Yleinen mielipide oli hallilla pelin jälkeen.
Niin, kukaan ei varmaan ollut hallilla rumpujanne vastaan. Päinvastoin, kaikki varmasti pitävät äänenpitoanne loistavana asiana joka tuo tunnelmaa ja saa kädet hakkaamaan samaan tahtiin.
Mutta. Seuran johtamiseen liittyviin asioihin puuttuminen voi kääntää mielipiteet toiseen suuntaan. Jos kolme viisasta hölmöilee, eikö sieltä löydy miehiä puuttumaan asiaan ja kertomaan ettei Rumpuryhmä oikeasti ole tätä mieltä. Potkii nämä äijät pois. Mutta jos vaietaan, annetaan kyllä kuva että 3 viisasta puhuvat koko ryhmän suulla.
Ja kyllä, katson että Kärppä yhteistyö olisi pitänyt katsoa. Tilanne ei ainakaan voisi olla huonompi.
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet
Joo tosiaan älkää vielä heittäkö pyyhettä kehään. D Teamin jatko mestiksessä taitaa olla kaikkea muuta kuin varmaa, joten RoKille saattaa vielä aueta paikka mestikseen ensi kaudella. Jos ei niin ei muuta kuin uuteen nousuun.
"D Teamin jatko mestiksessä taitaa olla kaikkea muuta kuin varmaa"? Häh?

Rokille kaikki propsit, vaikka olinkin K-Laserin puolella.
 
JYP on seura, jota kannatan.

Astna One

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid, Barcelona
Mutta. Seuran johtamiseen liittyviin asioihin puuttuminen voi kääntää mielipiteet toiseen suuntaan. Jos kolme viisasta hölmöilee, eikö sieltä löydy miehiä puuttumaan asiaan ja kertomaan ettei Rumpuryhmä oikeasti ole tätä mieltä.
Nuo 3 henkilöä eivät olleet ainoat, jotka olivat Kärppäyhteistyötä vastaan. Kaikki Rokin kannattajat eivät ole Kärppäfaneja, joillekin tämä on ilmeisesti vaikea asia uskottavaksi. Miksi rovaniemeläisten pitäisi olla ylpeitä siitä, että Kärpät saa lähes ilmaiseksi 20% omistuksen Rokista, ja koko homma maksatetaan rovaniemeläisyleisöllä?

Ja kyllä, katson että Kärppä yhteistyö olisi pitänyt katsoa. Tilanne ei ainakaan voisi olla huonompi.
Kärpillä on tämän kauden loppuun asti farmisopimus Hokin kanssa, joten pelaaja-apuja Oulun suunnalta ei olisi tullut.
 
"Tottakai mä seuraan lätkää." -Kimi Räikkönen

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Edelliseen.
En ole viesteissäni väittänyt farmiuden ylpeydestä. Onko jokin seura ylpeä siitä että on liigaseuran farmijoukkue?

Olet oikeassa etteivät nuo kolme pölvästiä olleet ainoita. Väitän kuitenkin että heidän lukumääränsä oli pieni, puhutaan kuitenkin muutamasta kymmenestä. Rumpuryhmä kuitenkin kiirehti yhteistyön kariutumisen jälkeen viestimään ettei heillä ollut mitään tekemistä näiden kolmen tekemisten kanssa. Jos näin, eikö RuRyn olisi pitänyt irtisanoa välinsä heihin jo aiemmin?

Yhteistyöllä Kärppiin voi enää vain spekuloida. Pelaaja-apuja olisi voinut tulla, vaikka Hokki virallinen farmi onkin. Pelaajalainat kauden loppuun eivät ole kiellettyjä. Samoin pelaajien hankkiminen olisi voinut olla helpompaa -> RoKin uskottavuus ja jatkuvuus olisi ollut suurempi. Pelaajien hankkimisen vaikeudesta on kirjoitettu jo aiemmin, Kärppä-yhteistyö ei nyt ainakaan olisi huonontanut tilannetta.

Paljon konditionaalimuotoja, absoluuttista totuutta kun kukaan ei tiedä. Tällä kertaa valitettavasti kävi näin ja seuraavaa kertaa saadaan odottaa kauan.
 
"pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet, Rumpuryhmä räväyttää." -Iltalehti 2.12.2009

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Harmittavava takaisku nosteessa olleelle joukkueelle. Mikä on RoKin tulevaisuuden tilanne? Lyödäänkö lappu luukulle vai vieläkö toiminta jatkuu Suomi-sarjassa? Toivottavasti ei nyt saataisi jatkoa Kirkkonummen Salamoille ja Kotkan Titaaneille. Molemmat olivat nosteessa olevia seuroja uusine hallineen (vaikka Kirkkonummen roomalaispylväshalli olikin ja on vieläkin ihan paska) ja sitten seurasi putoamiset ja talousvaikeudet. Ei ole pudonneilla muutenkaan ollut helppoa. Perinteikkäälle Hermekselle kävi heikosti ja Jyväskylässä haettiin vauhtia aina III-divarin ja muutaman nimenvaihdoksen kautta ja onhan näitä monia muita vielä kurjemman kohtalon kokeneita...
 
Kussa on mun hopotiti?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy