Ke 20.1.2010 RoKi - Jokipojat

  • 2 501
  • 8

Alocacoc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jokipojilla on paikka puhdistaa kilpeään keskiviikkona lappilaisten kustannuksella. Alla on nyt kaksi kirvelevää tappiota, ensin jatkoajalla vieraissa SaPKoa vastaan ja sitten maalin tappio hurjassa laitamyötäisessä porskuttavalle KooKoolle. Ensimmäisestä häviöstä tekee erityisen harmittavan se seikka, että peliä johdettiin jo 0-3.

RoKi ei ole ollut helppo joukkue joensuulaisille tällä kaudella. Ensimmäinen kohtaaminen käytiin Lappi Areenalla lokakuussa, ja tuota peliä Jokipo johti jo 2-6. RoKin loppukiri kantoi sen lopussa maalin päähän, mutta onneksi ei sen pidemmälle. Viimeisin taisto Mehtimäellä päättyi suuryllätykseen, kun RoKi haki jatkoaikavoiton numeroin 3-4. Tuotakin peliä Jokipojat hallitsi alussa mielin määrin, mutta sortui lopussa löysäilyyn ja päästi vieraat tasatilanteeseen ja jatkoajalla sitten vielä ohikin. Näin ollen tässä pelissä ei luulisi mitään asenneongelmaa enää olevan, RoKi on osoittanut olevansa vaarallinen, jos sille antaa vähänkään siimaa päästä peliin mukaan.

Täysillä vaan alusta alkaen, niin eiköhän se vierasvoitto sieltä ole otettavissa. RoKi on kyllä pelannut kotonaan hyvin, kaatanut kahdesti Sportin, voittanut LeKin jne. Vaikka tie vie kotijoukkueella hyvin todennäköisesti mestiskarsintoihin, niin ihan varmaan eivät halua nahkaansa halvalla myydä.

Kokoonpanot tulevat sitten lopullisesti huomenna, mutta Mika Mäkiahoa tuskin Jokipo-paidassa tässä pelissä nähdään. Ilmeisesti loukkaantui lauantain pelissä niin pahoin, ettei pääse tositoimiin enää koko kaudella? Toivottavasti tämä olisi väärä tieto, viime aikoina Mäkiaho on ollut joukkueen ilopillereitä ja nykyvireessään kysymyksessä olisi ehdottomasti vahvistus rivistöihin.

Jos Jokipo tästä kolme pinnaa ottaa, niin mahdollisuudet kotiedun saamiseen ovat edelleen hyvät. Jos jäädään nollille, niin kärkinelikkoon yltäminen alkaa vaikuttaa jo äärimmäisen tuskaiselta taipaleelta ja vaatisi huomattavaa tuuria myös yläpuolella olevien joukkueiden konttaamisen muodossa. Merkityksettömästä runkosarjapelistä ei siis ole missään nimessä kysymys, ja voitto olisi otettava, lähes hinnalla millä hyvänsä.
 
Jokipoikien kannalta mielenkiintoinen kierros. Jos Jokipojat häviää ja Hokki ja SaPKo voittaa, saa Jokipojat jännittää vielä jopa pudotuspelipaikkaansa ainakin jonkun kierroksen eteenpäin. Tosin uskon, että Jokipojat on pudotuspeleissä, mutta RoKi-pelissä on susirajan miehilläkin paineensa. RoKi voi jo alkaa keskittymään viimeistään tappion tullen karsintasarjaan.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Siellähän sitten vietettiin välillä murskajaiset. Peliä en kuunnellut edes radiosta, joten paikalla olleiden kommentteja odotellessa. Heikkinen näyttää jatkavan hienosti.

Jokipojat on nyt tehnyt eniten maaleja sarjassa tasaisen neljänketjun voimalla. Tämä voitto takasi sen, että lauantaina K-Vantaata vastaan on jälleen iso matsi edessä kun taistellaan kotiedusta. Toivottavasti yleisö tulee antamaan tukensa. Kotietu olisi taisteltava että saadaan sinne kassaan pientä turvaa.

Hieno tulos hankalasta paikasta. Eikun tulta päin!
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Kiitosta pitää jakaa silloin kun siihen on ollut aihetta. Todella tehokasta peliä vieraskentällä. Toivottavasti luvut eivät selity pelkällä vastustajan huonoudella tai leikin kesken jättämisellä. Ainakin torjuntojen valossa ei aivan täysin yhtä päätä.
 

Supreme

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Toivottavasti luvut eivät selity pelkällä vastustajan huonoudella tai leikin kesken jättämisellä. Ainakin torjuntojen valossa ei aivan täysin yhtä päätä.

No sanotaanko näin, että ylivoimaisesti paskinta RoKia mitä olen tällä kaudella nähnyt! Mutta se ei ole teiltä pois, sillä Jokipo pelasi kyllä ihan kelpo pelin. Tänään ei kaukalossa ollut kuin tasan yksi jääkiekkojoukkue, jolla oli vastassa joku saatanan puulaaki porukka Posiolta. Ja noille laukaustilastoille ei kannata antaa yhtään arvoa. RoKi on voittanut varmaan 90% peleistä laukaukset, mutta kun ne on ne maalit jotka ratkaisee.

No mutta asiaan. Hengettömintä, aneemisinta ja joka osa-alueella paskinta RoKi-kiekkoa tällä kaudella. 1.erässä oltiin vielä joillain lailla pelissä mukana, mutta 2. ja 3.erä oli kotijoukkueen osalta sellaista kuraa, että oksat pois! En tiedä laskiko kukaan mutta montako kertaa siniset pääsi kahdessa viimeisessä erässä tasakentin organisoituun hyökkäykseen?! Kiekkoa räiskittiin ihan miten sattuu omassa päässä ja oltiin ihan kusessa Jokipon karvauksen kanssa.

Ei tässä osaa mitään syväluotaavaa analyysiä antaa kun vituttaa niin ettei veri kierrä... Sen vaan sanon että karsinnoissa tällä pelillä tulee pirun kova työ säilyttää sarjapaikka!
 
P

Playerofthegame

Ei tässä osaa mitään syväluotaavaa analyysiä antaa kun vituttaa niin ettei veri kierrä... Sen vaan sanon että karsinnoissa tällä pelillä tulee pirun kova työ säilyttää sarjapaikka!
Tässä on myös semonen ikävä puoli, että ainoat pelaajat joita kiinostaa säilyttää Rovaniemi mestiskartalla istuvat viltissä. Muut yrittävät vain jotenkin saada näyttämään itsensä pelimiehiltä, jotta ensikaudeksi löytys jostaki pelipaikka. Eipä tuossa jengissä taia paljon yhteishenkeä olla
 

Defense

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Makkara oli ihan hyvää siinä ne tärkeimmät.

Myös vierasjoukkue oli hyvä: yksilötaidot ja sen myötä kiekkokontrolli aivan eri sarjasta kuin RoKilla.

Pakko palata asiaan, josta kirjoitin RoKi-D Team -pelin jälkitunnelmissa. RoKi on uuden valmentajansa johdolla riisunut itsensä aseista: luopunut tavaramerkistään eli vauhdikkaasta vyörytyksestä neljällä ketjulla. Nyt nelonen sentään pääsi jäälle, mutta vasta ottelun ratkettua.

Mitä RoKin pelistä jää jäljelle, jos luistelu hyytyy tai ei kulje alun alkaenkaan entiseen malliin?
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Olinhan siellä minäkin. Suurten klassikoiden joukkoon tämä matsi ei päätynyt.

RoKi tuli alussa ihan hyvin, mutta ennenkuulumattoman kehnoa oli viimeistely. Laukaukset olivat aivan hirveitä ja irtokiekkoihin ei ollut mitään asiaa. RoKin peli näytti siltä, miltä se tässä vaiheessa tämmöistä kautta näyttääkin: alussa jaksettiin innostua, sitten tuli takaisku-pari ja se oli taputeltu. Toisin sanoen: joukkue näytti juuri siltä että käkeen on tullut pitkin kautta, ja onnistumisen ilot ovat olleet harvassa.

Toivottavasti kuitenkin pääkoppa ja otteet muutenkin paranevat karsintoihin mennessä. Rovaniemellä on valtavan upeat puitteet ja aitoa intoa. Olisi ihan älytön sääli, jos tällainen joukkue joutuisi taas alemmaksi ja tilalle tulisi joku K-Vee-Laser Team -farmipaska. Kyllä RoKin paikka on ehdottomasti tässä sarjassa, nyt vaan oikeasti tarvitaan Surenkinilta hieman otetta, mikäli pohjoisen miehet mielivät sen säilyttää. Eilisen kaltaisilla esityksillä tulee tekemään tiukkaa, valitettavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös