RIP-ketju

  • 2 884 807
  • 11 644

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Siinä ei maallinen mammona vaakakupissa paina mitään, kun ihminen kohtaa hurjat luonnon ja fysiikan lain alaisuudet.

Vaarallisia vehkeitä ovat nuo, Colin McRae ja blues-kitaristi Stevie Ray Vaughan kohtasivat kohtalonsa myös tuolla tapaa.

Kobe, olit yksi parhaista.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tuskin olen elämässäni katsonut kokonaan ainoatakaan NBA-ottelua, mutta Kobe Bryantin tasoisen megastaran kuolema on kyllä valtava pommi. Huhhuh.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Black Mamba on poissa.. surullista
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En seuraa lajia käytännössä lainkaan, ja tiedän suunnilleen kolme ulkomaista koripallon pelaajaa. Yksi näistä oli juurikin Kobe Bryant. Karu juttu, vielä olisi ollut paljon edessä.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Melkoinen sattuma. Eikös LeBron James juuri muutama tunti sitten ohittanut Kobe Bryantin kaikkien aikojen pistetilastossa nousten kolmanneksi?

Hiljaiseksi vetää, melkoinen legenda lähti ja vielä noin nuori mies.

RIP
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voi olla, että TMZ:lla on sisäpiiritietoa, mutta esim. ESPN, CNN jne. eivät ole tästä uutisoineet vielä. Toivon parasta siis.
Valitettavasti TMZ on usein aiemminkin raportoinut merkittävistä kuolemista ensimmäisenä. Esimerkiksi Michael Jacksonin kuolemasta TMZ raportoi reilun tunnin ennen muita medioita.

Edit. Ja nythän tuo onkin jo perheenkin suunnalta vahvistettu. RIP urheilulegenda.

Edit 2. Tässä uutistulvan keskellä olin aivan näkevinäni, että olisi perhe vahvistanut asian kuten @Purkan Jauhaja tuossa ylempänä toteaa, mutta kyseistä juttua en enää löytänyt. Siitä huolimatta se, että useampi lähde asiasta uutisoi ja on asian TMZ:stä erikseen saanut omien lähteidensä kautta vahvistettua esim. ESPN viittaisi siihen, että valitettavasti uutinen ei ole ankka.
 
Viimeksi muokattu:
Aikamoinen pommi. En seuraa koripalloa, mutta ei ole kauan kun kuuntelin jotakin podcastia jossa Marko Yrjövuori kertoi tarinaa Bryantista. Muistan ajatelleeni, että hieno mies jolla on valtavan paljon rahaa. Mutta surullista kyllä, mitäpä mammonasta kun ainokainen meni.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Harvemmin kolahtaa näin kovasti jonkun julkisuuden henkilön kuolema.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Yksi viime vuosikymmenien suurimmista urheilutähdistä, Jordanin, Magicin, Kareemin, Birdin ja Lebronin rinnalla yksi nykyaikaisen NBA:n kasvoista. RIP Mamba

 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Aikamoinen jysäys. En seuraa koripalloa juuri ollenkaan, mutta kyllähän Koben supertähteys oli tiedossa. Varmasti yksi koko 2000-luvun tunnetuimpia urheilustaroja. Pysäyttävää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös