RIP-ketju

  • 2 927 520
  • 11 764

kovalev

Jäsen
Hieno mies lähti. Tulee jopa hieman liikuttunut olo. Lunta tupaan oli aikoinaan Benny Hill Show:n ohella parasta tv-viihdettä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No kyllä näitä nyt putoaa. Farina oli erittäin karismaattinen ja tarpeen tullen myös hauska näyttelijä. Ihan hyviä sivurooleja komedioissakin.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Murharyhmän Mike Torellona jäi myös mulla Farina ennen kaikkea muistoihin, ja muutenkin Michael Mannin luottonäyttelijäksi Farinan voisi luokitella. Näyttelihän hän myös ensimmäisenä FBI-päällikkö Jack Crawfordia juuri Mannin ohjaamassa Manhunterissa.

Rauhaisat levot.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Itse muistan Farinan Kova laki -sarjasta sekä leffarooleista. RIP.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Voihan vittu, nyt meni jälleen hieno näyttelijä. Murharyhmä oli loistava sarja.

R.I.P

Kyllä ja Del Shannonin sarjan tunnari "Runaway" loistava biisi. Shannon ampui itsensä 1990. R.I.P molemmille.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Farina oli kova äijä. Murharyhmä oli kova sarja. Parhaiten muistan Snatchista Avina, kun on lempileffoja ja nähnyt niin monta kertaa. "Don't go to England".

R.I.P Dennis Farina
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
J J Cale menehtyi eilen sydänkohtaukseen sairaalassa Kaliforniassa.

JJ Cale

Kappas, tämä on yllättävä ja valitettava poismeno. Olihan Cale jo 74-vuotias eli jo vanhan polven blues-miehiä siis, mutta kuitenkin aktiivinen edelleen musiikin saralla monella tapaa. J.J Calen tuotanto on täällä päässä tuttua tavaraa ja miehen levyjä löytyykin tuolta arkistoista. Calen 70-luvun tuotanto varsinkin ansaitsee erikseen maininnan musiikillisena saavutuksena.

Kitaristina J.J oli monipuolinen soittaja, jolta taipui jazz, blues kuin räväkämpi rock`n roll myös. Calen hiteistä moni artisti levytti omanlaisensa version ja tällaisen sovittelun saivat mm. After Midnight ja Cocaine ystävänsä Eric Claptonin käsittelyssä, kun taas Lynyrd Skynyrd teki Call Me The Breezestä varsin hulvattoman ja räväkän etelän rock-versioinnin. Myös Nazareth levytti Cocainesta oman tulkintansa. Calen laulutapa oli myös varsin tunnistettava ja omaperäinen mitä tulee yleensä bluesiin ja rock-musaan. Mies miksasi ja nauhoitti levynsä itse ja muutenkin vältteli isompaa julkisuutta.

Cale teki myös vuonna 2006 Claptonin kanssa yhdessä hienon blues-albumin nimeltään The Road To Escondido. Niin ja olipahan J.J vielä mukana Slowhand Claptonin uusimmalla levyllä, maaliskuussa julkaistussa Old Sockilla vetäen yhdessä toisen mestarin kanssa kappaleen nimeltä Angel.

Yläkerran orkesteri sai jälleen kovan soittajan sekä musiikkipersoonan jo ennestään nimekkääseen rock ja blues-kokoonpanoonsa. Rauhaisaa lepoa J.J Calelle.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Levot mestarille.

Kyllä nuo J.J. Calen levyt tuli jo pentuna ostettua ja kuunneltua tarkkaan. Todella tunnistettava ja tyylitajuinen artisti, ja ennen kaikkea musiikin tekijä. Cale kirjoitti kelpo läjän hittiaihioita, mutta niistä biiseistä tekivät ihan muut artistit todella tunnettuja.

J.J. Cale oli aika vaatimattoman oloinen ja mietteliäs kaveri, varmaan juuri sellainen kuin ensimmäinen vaimonsa hänet joskus kuvasi. Siis että oikean J.J. Calen voi kuulla illanhämyssä kuistilla, auringon laskiessa ja yksin kitaransa kanssa.

Samaa mieltä olen Pavlikovskyn kanssa Calen 70-luvun panoksesta. Muutama aivan hirmuinen levy jää historiaan tuolta periodilta. Aloittelevan Cale-harrastajan kannattaa tsekata ainakin Troubadour, Okie ja 5. Tai ei niitä levyjä niin montaa ole etteikö niitä kaikkia kannattaisi kahlata läpi. Calen tarkkaan ja sävykkääseen kitarointiin sekä käheänkuiskaavaan ääneen jää pakostakin koukkuun, jos ylipäätään korva ja tolkku ovat kohdillaan.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ecuadorin jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Christian "Chucho" Benítez on kuollut 27-vuotiaana. Benítez oli mukana Ecuadorin vuoden 2006 MM-kisaryhmässä.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ikäviä uutisia heti päivän alkuun: entinen NHL-kiekkoilija ja pitkään Red Wingsin riveissä pelannut Shawn Burr on kuollut. Burr kuoli 47-vuotiaana kotonaan. Hän oli jo muutaman vuoden ajan sairastanut leukemiaa.

RIP Shawn Burr
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ikäviä uutisia heti päivän alkuun: entinen NHL-kiekkoilija ja pitkään Red Wingsin riveissä pelannut Shawn Burr on kuollut. Burr kuoli 47-vuotiaana kotonaan. Hän oli jo muutaman vuoden ajan sairastanut leukemiaa.

RIP Shawn Burr

RIP. Ilmeisesti kuolema ei ihan suoraan johtunut leukemiasta, koska mies oli käsittääkseni julistettu siitä toipuneeksi. Toisaalta eipä olisi ollut ensimmäinen kerta kun syöpä tästä huolimatta pikaisesti uusii. Iltasanomien artikkelissa kerrotaan, että syynä olisi ollut pyörtyminen kotona, mistä aiheutui sitten kuolettava aivovamma.

Johtuiko pyörtyminen sitten syövästä, on toinen juttu...

Aiheesta lisää:

NHL: Entinen NHL-pelaaja Shawn Burr menehtyi 47-vuotiaana - NHL - Ilta-Sanomat
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
R.I.P

Vasili Tihonov.

Ja voi vittu, että miten. Äijä oli suuttunut siitä, kun kerrostaloa remontoidaan ja se talo oli pressutettu. Siitä sitten neljännen kerroksen ikkunasta leikkaamaan oman ikkunan edestä veitsellä pressua pois....

R.I.P
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös