RIP-ketju

  • 2 927 622
  • 11 764

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja mikähän se sinun pointti sitten tässä viisastelussa oli?

Ei jumalauta! Basisti on basisti ja kitaristi on kitaristi. Bassokitaristi on bassokitaristi ja rumpali on rumpali.

Mikä tässä on niin vaikeeta? Eikö kukaan ymmärrä sarkasmiakaan enää? Mitä vittua?
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
R.I.P Smokin' Joelle. Yksi kovimmista raskaansarjan iskijöistä ikinä.

Meikäläinen rakastaa urheiluhistoriaa ja kyllä tuo entisaikojen nyrkkeily on historialliselta kantilta todellista urheilun kulta-aikaa. Siellä on todella isoja legendoja jotka ei kuole koskaan. Smokin' Joe oli yksi heistä. Nyt hän on poissa, mutta legenda elää.

Itkeä vai nauraa ketjun satoa olisi taas raskaansarjan nyrkkeilyn nykytilan puiminen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Puolustusvoimien entinen komentaja, kenraali Lauri Sutela on kuollut tänään kunnioitettavassa 93 vuoden iässä. Itse olen sen verran nuori, että oma käsitykseni tästä upseerista pohjautuu vain lukemaani. Joka tapauksessa hänen kerrotaan 1970-luvun tiukkoina vuosina torjuneen useita Neuvostoliiton painostuksia maiden välisistä yhteisistä sotaharjoituksista.

Miehestä lisää: Lauri Sutela – Wikipedia
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Hats off for Smokin' Joe. RIP. Alin ohella se toinen suuri 70-luvun raskaansarjan hahmo, Spinksit ja Foremanit toki heti peesissä.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Puolustusvoimien entinen komentaja, kenraali Lauri Sutela on kuollut tänään kunnioitettavassa 93 vuoden iässä.
Merkittävä tammenlehväsukupolven edustaja katoaa multiin. Sutela olikin lapsuudessani se PvKom jonka ensimmäisenä tiedostin Tornin pomoksi. Sutela oli vaikuttava kaveri ja asialleen omistautunut mies, rintamamiehestä karriäärisotilaaksi ja huipulle saakka. Levot komentajalle.

Kotoani löytyi ilmeisesti faijan merkkipäivänä saama Sutelan teos, jota sitten luin pikkuskidinä ahkerammin kuin kirjan saaja konsanaan. Ei sitä tuolloin ymmärtänyt ja kirjakin käsitteli paremmin sotavuosia, mutta aika isojen asioiden kanssa Sutela ja aikalaiset joutuivat kylmän sodan vuosina itänaapurin kanssa painiskelemaan. Kyllä noissa kanssakäymisissä oli pohjimmiltaan kyse vakavien seurauksien mahdollisuudesta. Ei minulla ainakaan ole kanttia arvostella Kekkosta, Sutelaa ja Tamminiemen saunan kotimaisia vakiovieraita rähmälläänolosta neukkujen edessä, monia opportunisteja kylläkin. Välillä tasapainoiltiin veitsen terällä, ainakin täpärimmissä kohdin.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Höh, rauhaisat levot Aleksejeville vaan. En erityisemmin ole miehen urheilu-uraan tutustunut, mutta Huippi-urheilin maailma -kirjasarjassa ollut kuva on porautunut muistiini varmasti loppuiäkseni. Siinä tuhti Aleksejev työntää mutkalla olevaa tankoa ylöspäin ja rautaa on jokunen kilo käsivarsilla. Pikkupojalle se koko kirjasarja oli aivan huikeaa matskua, mutta tuo kuva oli ehkä se kovin.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ensitietojen mukaan Speed olisi hirttänyt itsensä. Speedin ikäisenä elämä olisi ollut vasta edessä...
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Omituinen tilanne, kun vielä edellisenä päivänä oli tv-ohjelmassa ja esiintyi erittäin rennosti ja iloisesti. Seuraavana päivänä löytynyt hirttäytyneenä.

Mutta eipä näistä aina tiedä, varmaan Speedilläkin ollut syynsä.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Puskista tuli Speed oli mun yks Leedsin suosikkeja. R.I.P
Rankkaa tää alkaa oleen kun kaikki 'hyvät' alkaa poistumaan taivaalliseen joukkueeseen.
 

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Nyt on koomikko Patrice O´Neil heittänyt lusikan nurkkaan ja ainoastaan 41-vuotiaana. Tuntuu pahalta kun eilen tuli repeiltyä Comedy Centrallin Roast of Charlie Sheen-showlle, jossa morkattiin armotta O´Neilin ylipainoa, diabetesta ja sitä että hän päätyy ennenaikaiseen kuolemaan. Ja nyt 24h myöhemmin...spooky.
 

floikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on koomikko Patrice O´Neil heittänyt lusikan nurkkaan ja ainoastaan 41-vuotiaana. Tuntuu pahalta kun eilen tuli repeiltyä Comedy Centrallin Roast of Charlie Sheen-showlle, jossa morkattiin armotta O´Neilin ylipainoa, diabetesta ja sitä että hän päätyy ennenaikaiseen kuolemaan. Ja nyt 24h myöhemmin...spooky.

Patrice sai yli kuukausi sitten jonkinlaisen aivoinfarktin, jonka jälkeen tämä olikin sitten ensimmäinen julkisuuteen tullut uutinen miehestä. Ikävä juttu, ehdottomasti eräs parhaista koomikoista. Omasta mielestäni mies ei tosin loistanut niinkään varsinaisesti yleisön edellä lavalla, vaan teki ylivoimaisesti parhaat juttunsa radion puolella, jossa ei tarvinnut koko ajan keskittyä olemaan "hauska", vaan pääsi heittämään läpyskää miten tahtoi ja ylipäätään olemana oma itsensä. Kaveri oli vuosia O&A-shown vakiovieras. Tuossa hommassa oli aivan ylivoimaisen hyvä!

Suosittelen ehdottomasti kaikille tutustumista äijän tuotantoon!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Legendaarisen Myyrä-hahmon luoja Zdeněk Miler on kuollut 90 vuoden iässä, kertoo Iltalehti. (Ensimmäinen linkki ohjaa kuvaan Myyrästä, toinen asiaa koskevaan uutiseen.)

RIP, Zdeněk.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös