Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

RIP-ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana hanu, 29.12.2007 klo 11.20.

 1. Meiken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Herra presidentti, lepää rauhassa !
   
 2. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sutterin veljesten pelifilosofia
  Muistan toki Kekkosenkin, mutta mun elämässä Manu oli se ensimmäinen oikea presidentti. Seuraajista ei ole oikein välittynyt sellaista maan isä/äiti -fiilistä kuten Koivistosta nuorelle minulle tuli. Myönnän että koskettava hetki oli kuulla poismenosta hetki sitten. Huomenna ovat liput puolitangossa.
   
 3. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Vähän turhan hieno mies poistui keskuudestamme, joskin erittäin kunnioitettavassa 93v iässä. Lepää rauhassa herra presidentti.
   
 4. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  R.I.P. Presidentti
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 22.52
 5. Jäävuorineuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Pitkä matka Turun satamasta vallan kabinetteihin.

  Lepää rauhassa Manu......
   
 6. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  R.I.P. Mauno Koivisto. Herra Presidentti lepää rauhassa.
   
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  RIP Mauno Koivisto. Vaikka olenkin Kekkosen ajan lapsia ja siihen kasvatettu että muita presidenttejä ei ole kuin UKK, niin Koivisto oli kuitenkin se presidentti josta uskalletiin ruveta jopa huumoria viljelemään.
   
 8. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Olipahan uutispommi, kun Iltalehden avasi. R.I.P. Mauno Koivisto
   
 9. Hauptmann Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, saksalaiset joukkueet (1. BVB), ManU
  Tänään luin, että Mauno Koivisto on siirretty saattohoitoon ja nyt jo lähti. Törnin jääkäri, valtiovarainministeri, Suomen pankin pääjohtaja, pääministeri, presidentti, lentopalloilija ja mitä kaikkea muuta Manu olikaan. Hieno mies. Rauhaisat levot Mauno Koivistolle, Suomen toistaiseksi vanhimmaksi eläneelle presidentille. Tämä uutinen kosketti kovastikin. Taisi olla Mauno jotain sukuakin minulle, ei kumminkaan ihan lähintä lähisukua.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 23.06
 10. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Manu oli todellinen koko kansan presidentti. Satamajätkä ja puoluekirjaltaan demari, mutta myös asevelisosialisti, joka opiskeli itsensä tohtoriksi ja josta kasvoi suuri valtiomies. Mies, joka pystyi hyödyntämään kykynsä lähtökohdistaan huolimatta. Mies, jota kaikki kunnioittivat.

  Tuntuu surulliselta, ettei näitä tule ehkä enää, ja että tämän tyyppisiä tarinoita etenkin vallassa oleva kokoomus haluaa estää. Suomen menestyksen salaisuus on ollut nimenomaan mahdollisuus sosiaaliseen nousuun, eli se, että parhaat kyvyt saadaan käyttöön. Kyvyt ratkaisevat, eivät raha.
   
 11. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Nyt lähti iso nimi. RIP Mauno Koivisto.
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Toki saattohoitoon oltiin siirrytty jo joskus tässä viikon sisään, mutta tänään siitä vasta uutisoitiin. Mutta joo, olihan se Assi Koiviston lausuma "Ei tiedetä onko aikaa päiviä vai tunteja" vähän sellainen että pian tulee uutinen ilmi.
   
 13. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Luvassa on varmasti aika suuri tapahtuma Helsingin keskustassa, kun "Manu" saatetaan viimeiselle matkalleen. UKK:n hautajaisista tuli viime syksynä jo 30 täyteen ja varmaan yhtä iso kulkue on luvassa nyt. 4. kesäkuuta on pääkaupungissa puolustusvoimain lippujuhlan valtakunnallinen paraati, joten taitaa tämä surusaattue olla jo ennen sitä.

  Koivisto oli sitä oman nuoruuteni olennaista historiaa. Kevennyksinä jäivät mieleeni Kari Suomalaisen piirtämä presidentin "tavaramerkki" otsalla roikkuva hiuskiehkura, sekä tietysti näyttelijä Ismo Kallion imitoima "Vara-Manu". Kommenteista muistan ainakin sen kun pressa haukkui toimmittajia sopuleiksi.

  Muistoa kunnioittaen!
   
 14. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  RIP Manu. Hyvin hoidit hommasi.
   
 15. Amerikanihme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
  Manulle kunnoitukseni myös Amerikan maalta, vaikkei hän ihan aateveli ollutkaan. Presidentillinen kylläkin. Lakki...päästä. Lepo.
   
 16. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kuten tuossa aiemmin hyvin kirjoitettiin, nelikymppiselle Manu on The Presidentti. Hyviä lentopallomatseja vaan tuonpuoleiseen. Huomenna klo 9 aion katsoa tasavallan presidentin puheen Koivistolle sekä todellakin myös hautajaiset. Iso osa lapsuuttani ja nuoruuttani.
   
 17. El Lude Jäsen

  RIP Mauno Koivisto. Demari, jota kunnioitin. Olit viimeinen Presidentti isolla peellä. Niinistöllä mahdollisuus nousta lähelle, jos valitaan toiselle virkakaudelle.
   
 18. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Näinhän näissä yleensä kai menetellään. Kun uutisoidaan jonkun olevan saattohoidossa, tämä tehdään yleensä silloin kun kyse on enää tunneista. Nytkään tiedotetta ei annettu saattohoitoon siirryttyä, vaan vasta muutama tunti ennen kuoleman koittamista.

  Ymmärrettävää sinänsä. Saattohoito on joskus pitkäkin prosessi, ja etenkin alkuvaiheessa kuoleva voi hyvinkin olla vielä tajuissaan. Tällöin omaiset haluavat varmasti viettää hänen kanssaan viimeiset hetket rauhassa. Kun potilas ei enää ole tajuissaan, ja kuoleman hetki on lähellä, tiedote voidaan hyvinkin antaa.
   
 19. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Kuten Koiviston ketjuun kirjoitin, kukaan ei tule pääsemään samoihin mittoihin, ei edes lähelle. Niinistössä on valtiomiehen vikaa, mutta aika on aivan väärä tehdäkseen hänestä läheskään yhtä suuren. Koiviston kuoleman myötä on ajankohtaista pohtia, miten paljon presidentti-instituutti on tässä maassa muuttunut. En minä ainakaan osaisi suhtautua nykyään elossa olevien presidenttien kuolemaan yhtä syvällisesti vaikka poliitikkoina ja ihmisinä heitä arvostaisinkin.
   
 20. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Isä oli Manun työpari satamassa aikoinaan. Luoja Sinua Mauno suojelkoon.
   
 21. Kettu Vitonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS vuodesta 1985
  Lakki päästä, hieno mies.

  Lepää rauhassa.
   
 22. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ja sitten voimme pohtia, että kuinka paljon tässä on kyse presidentti-instituution muutoksesta, ja kuinka paljon on kyse siitä, että sinä keski-ikäistyt. Minä näkisin, että suurempi merkitys on tuolla jälkimmäisellä seikalla.
   
 23. Luotain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kekkosen aikaan pienenä poikana pelkäsin, että mitäs sitten kun Urkki kuolee. Turhaa pelkäsin. Kepeet mullat ja isot kiitokset Manu.
   
 24. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Hieman viiveellä, mutta keppeet mullat Manulle täältäkin. Itselleni The Presidentti myös. Alkaa Lauri Törnin jääkärit käydä vähiin pikkuhiljaa.
   
 25. Seymon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punakeltaiset och världens bästa Karlsson
  Muistan pikkupoikana 1988 presidentinvaalit ja Manun ihailun. Manun kuva oli koulun käytävällä, opettajainhuoneen vieressä. Melkoisen hypyn Manu teki Turun köyhälistöstä presidentiksi. Ja vielä kaukopartiomies. Syvä ihailuni. Hattu päästä. Lepää rauhassa!