Rich Peverley JYPiin

  • 178 044
  • 601

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Ainakaan tilastot eivät puolla tätä oletusta. Wärn on laukonut otteluissa enemmän kuin Louhivaara. Suurta eroa ei ole.

...

Voisi kuvitella että hyökkääjä laukoo pääsääntöisesti silloin kun kokee olevansa maalintekopaikassa.

Ei se ollut oletus, se oli perstuntuma. Tilastojen absoluuttista totuutta varten pitäisi varmaan käydä läpi kaikki otteluvideot ja laukaisukartat sun muu mahdollinen. Ja mikä aina lasketaan maalintekopaikaksi, tuo tilasto ei ilmeisesti ota kantaa ohilaukauksiin? Jo mainitun perstuntuman perusteella Louhivaara tuntuisi pääsevän A-luokan tekopaikkoihin paremmin, mutta laittavan myös ohi niistä poikkeuksellisella tarkkuudella.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Koska Wärn ei pääse tekopaikoille?

Vastaan tähän, että ketjun kemiat ei toimi. Vaikka Louhivaara on ketjun huonoin maalintekijä, Peverley pelaa tällä hetkellä enemmän hänen kanssaan kuin Wärnin. Jos katsotte tilannetta JYPin riistäessä kiekon omassa päässä tai voittaessa oman pään aloituksen, Peverley ja Louhivaara lähtevät vauhdilla omista. Peverley löytää Louhivaaran hyökkäyssinisen jälkeen ja järjestää hänelle paikan nousta maalille, laukoa (tai viedä se kiekko maalin taakse kulmaan). Wärn jää säännöllisesti näissä nousuissa pari metriä rintamasta jälkeen. Hän olisi oivallisella etäisyydellä ns. toiseen aaltoon, mutta tuota aaltoa Peverley ei ole löytänyt eikä kiekko ikinä palaudu takaisin Louhivaaralta hänelle, että hän voisi tuota hyödyntää. Nopeissa, suorissa hyökkäyksissä (tehokkain maalintekomuoto tasakentällisin) Wärn menee ketjussa hukkaan. Muissa hyökkäyksissä Wärn sijoittuu pääosin lähelle maalia reboundeja tai one-timereitä odotellen ja tarvittaessa kulmavääntöapua tarjoten, mutta... Meiltä puuttuvat laukaukset maalille, joista voisi reboundeja tulla. Louhivaara ei ammu, Peverleylle ei tule syöttöjä keneltäkään, josta hän voisi ampua ja pakkien käyttö tasakentällisin on Peverleyllä varovaista. Tämä johtunee siitä, että änärissä hyökkäysalue on suurempi ja pakeille on turvallisempi heittää kiekkoja. SM-liigassa syöttö hyökkäyspäässä viivapakille on kaikista riskialttein ja vaikein, koska epäonnistuessaan antaa käytännössä aina vastustajalle nopean ylivoimahyökkäyksen.

Vaikka Wärn on tuhlannut ja periaatteessa yhteys Peverley-Louhivaara löytyy tällä hetkellä paremmin kuin Peverley-Wärn, vaihtaisin silti sen Louhivaaran pois tuosta ketjusta. Saadaksemme Wärnin potentiaali käyttöön, tarvitsemme toiselta laidalta laukauksia -> reboundeja Wärnille + keskeltä syöttöjä Wärnille one-timereitä varten. Näitä tuo ketju ei nykymuodossaan tarjoa. Tällä hetkellä Wärn roiskii laukauksiaan paskoista paikoista ja yrittää "väkisin" onnistua ylivoimalla, että saisi edelleen olla yv:llä huonoista tehoista huolimatta. Minä näen kuitenkin Wärnissä edelleen potentiaalia olla paras maalintekijä Abidin jälkeen. Lisäksi on siitä hyvä pelaaja, että tykkää olla tuossa maalin edessä hakattavana koko ajan. Siinä on oltava joku keväällä, joku Jaatinen viskotaan siltä tontilta auttamatta pois.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peverleyn pelejä on tullut seurattua hyvinkin tarkalla silmällä ja itselläni pisti silmään ensimmäisissä peleissä se, että vaikutti siltä ettei Rich tuntunut tietävän mitä tekisi jäällä. Tämä tietty on selkeä kuvio uuteen sarjaan tultaessa. Toinen asia mikä sitten erottaa perinteisesti pohjoisamerikkalaiset pelaajat eurooppalaisista on syötöt. Syöttöjen kovuus on ihan eri luokkaa ja kieltämättä myös tarkkuus. Tämä on asia joka näkyy jo juniorijoukkueissa.

Nämä syötöt ovat Peverleyllä pääsääntöisesti erittäin laadukkaita ja kovia myös. Tämä on tuottanut ongelmia myös muille kuin Ossille. Peverley on erittäin laadukas pelaaja eikä mielestäni heikkouksia juurikaan ole, paras aloittaja joukkueessa, hyvä terävä liike, älykäs pelaaja ja työteliäs vielä omaan päähänkin. Aivan varmaa on se, että ei näillä taidoilla ketjukavereitaan huonommaksi tee. Miten monta maalia esim Ossi olisi tehnyt ilman nyt nähtyjä tarjoiluita ? Maalintekopaikat eivät noista Richin tarjoiluista enää juurikaan parane ja fakta on se, että Wärn ja Ossi ovat alisuorittaneet todella rankasti. Lähtisin itse antamaan Jaatiselle kokeilupaikkaa tuohon kenttään josko niitä osumia tulisi. Hieno olisi nähdä myös tasakentin Abid-Perrin-Peverley työskentelyä ja nätin maalin tuossa ylivoimalla värkkäsivätkin. Tämä tosin pelipaikoistakin johtuen on utopiaa.
 

Handyy

Jäsen
Kyllä olen nähnyt. Olen nähnyt Louhivaaran pelejä myös menneisyydessä ja samalla tapaa niitä paikkoja on ollut tehdä "helposti" se 30 maalia kaudessa. Mutta kun ei niin ei. Louhivaaran avut ovat aivan jossain muualla.
Ihan en nyt valitettavasti päässyt sisälle ajatusmaailmaasi. Eli siis "kun ei niin ei", mutta kuitenkaan tehottomuuden syy ei ole Ossi Louhivaara? Sanoit myös aiemmin, että Peverleyn piti olla se, joka tekee ketjukavereista parempia, mutta ei ilmeisesti siis mielestäsi ole näin tehnyt. Eikö kuitenkin näin ole nyt käynyt, Louhivaaralla kun ei ole aiemmin päässyt tuollaisiin avopaikkoihin kuin miten nyt pääsee pelistä toiseen.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toisaalta jos Perrinin ketjua ei rikota niin ei tuohon Louhivaaran tilalle hirveästi ole vaihtoehtoja, Quirk lähinnä on ainut mitä voisi tuohon ketjuun tällähetkellä miettiä. Jaatinen ei ainakaan viimepeleissä ole juurikaan häikäissyt, loukkaantumisien jälkeen näyttää ettei kunto vain oikein meinaa riittää, toki jämäpeliajat jämäpelaajien kanssa ei aina kerro koko totuutta, mutta ei ole löytynyt potkua oikein. Myttynen pari kertaa väläytellyt, mutta onko sitä mitä haetaan.

Vaikka tehoja ei ole tullut niin onhan Peverley ja Louhivaara saanut viimepeleissä ison kasan maalipaikkoja toisilleen, jos homma jatkuu samaan tyyliin niin pakkohan ne jossain kohti on myös sisään mennä, välttämättä ei ihan suoraan tuota kannata mennä rikkomaan tai sitten pitäisi yhdistellä useaa eri ketjua. Yksi vaihtoehto pistää vaikka kolmanneksi lenkiksi tuohon ketjuun vaikka Jääskeläisen ja Wärniä kokeilla vaikka kolmosessa jos saisi sielä enemmän itsestään irti Lahden ja jonnen? kanssa hyökkäävämmässä roolissa mitä nyt.

Siis olenhan itsekin kyllä täysin kyllästynyt tuohon Louhivaaran tuhlailuun, mutta jos saisi edes vähän tässävaiheessa enemmän korkkia auki niin yli 15 maalia on taas mahdollista tehdä, sillä oltaisiin kuitenkin todennäköisesti 20 parhaiman maalintekijän joukossa kuitenkin liigassa. Kaudesta toiseen vaikka tuhlailuja tulee hirveästi niin se on silti tasaisen tappavalla vauhdilla noita maaleja tulee yllättävän paljon.

Ilves ottelusarjassa kuitenkin tämä Peverley- Louhivaara kaksikko taisi toisilleen pedata melkein 10 hyvää a-luokan tekopaikkaa, mutta ei maistunut, odottaisin hetken ja jos ei nappaa niin ehkä pitää muita toimivia ketjuja mennän rikkoon, mutta ei ehkä hätäillä pidä vielä.
 

Luikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan en nyt valitettavasti päässyt sisälle ajatusmaailmaasi. Eli siis "kun ei niin ei", mutta kuitenkaan tehottomuuden syy ei ole Ossi Louhivaara? Sanoit myös aiemmin, että Peverleyn piti olla se, joka tekee ketjukavereista parempia, mutta ei ilmeisesti siis mielestäsi ole näin tehnyt. Eikö kuitenkin näin ole nyt käynyt, Louhivaaralla kun ei ole aiemmin päässyt tuollaisiin avopaikkoihin kuin miten nyt pääsee pelistä toiseen.

Louhivaara on kyllä päässyt ilman Peverleytäkin maalipaikkoihin ja tuhrinut niitä hyvällä prosentilla. Kyllä silloin ennen vanhaan viime kaudellakin Hytösen ollessa jakelijan paikalla, niin Ossi tuhri maalipaikkoja. Ossi Louhivaara ei ole maalintekijä, ei ole ollut, eikä tule olemaan. Mutta toisaalta taas kyllä Ossi ihan omaa hyvyyttää pääsee maalipaikoille (pääasiassa). Hänellä on etuna liike, millaista ei monella liigassa ole. Tuon vahvuuden ansiosta Ossi pelaakin mestarijoukkueen kahdessa ensimmäisessä kentässä. Liikkeeseen kun vielä lisätään työmoraali, niin ollaan lähellä jokaisen valmentajan ihannepelaajaa. Valmentajan ihannepelaaja toki ei ole välttämättä sama, mikä on fanin ihannepelaaja.

Tarkennetaan hieman tuota ajatusta vielä sen verran. Ossi Louhivaaran tehottomuuteen on syynä Ossi Louhivaaran rajalliset taidot maalipaikoissa. Mutta tuon kentän tehottomuuteen on syynä se, ettei kemiat siellä natsaa. Siksi kenttä olisikin syytä hajottaa ainakin osin. Myönnän kyllä, että tuo ajattelutapa on omituinen eikä välttämättä avaudukaan kaikille. Lähinnä kyse on siitä, mitä pelaajalta odotetaan. Minä en odota Louhivaaralta 20 maalin kausia, vaikka rinnalla pelaisi itse Crosby.

Tässähän on moni sitä halunnut, että nimenomaan Ossin pitäisi tehdä tilaa esimerkiksi Jaatiselle. Minusta taas kannattaisi enemmän katsoa sitä, mitä se ketjun kolmas kaveri tekee. Todettu on se, että Peverley on löytänyt Louhivaaran ja Louhivaara päässyt maalipaikolle. Mitä sillä aikaa on tehnyt Wärn? No ei ainakaan ole ajanut maalille lyömään irtokiekkoja sisään. Pitäisikö Wärnin paikalla olla paremmin liikkuva pelaaja, ettei etäisyydet hyökkäyksissä kasva liian suuriksi?

Minua hieman tässä rassaa se, että ketjun ongelmat laitetaan yhden pelaajan harteille kannettavaksi. Varsinkin, kun tuo pelaaja tekee edelleen töitä erinomaisesti molempiin suuntiin. Hyökkäysketjun toiminnan tae on se, että kaikki kolme ajattelevat hyökkäämisestä samalla tavalla. Pelaajat voi olla (ja pitääkin olla) eri tyyppisiä pelaajia. Mutta se ajattelutapa tulee olla sama. Nyt ainakin tuntuu siltä, että tuossa kentässä jää yksi pelaaja ulkopuoliseksi jostakin syystä. Se pelaaja tulisi saada mukaan tukemaan hyökkäyksiä ja päättämään niitä laukauksiin ja maaleihin.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tilastojen absoluuttista totuutta varten pitäisi varmaan käydä läpi kaikki otteluvideot ja laukaisukartat sun muu mahdollinen.

En alkanut katsomaan otteluvideoita mutta laskeskelin laukaisukarttojen perusteella seuraavat luvut:

Louhivaaran laukaukset ennen Peverleytä:
1. Sektori: 8 laukausta, 7 kohti maalia tai maaliin, 88% osumaprosentti
2. Sektori: 7, 5, 71%
3. Sektori: 5, 3, 60%

Wärnin vastaavat:
1. Sektori: 8, 7, 88%
2. Sektori: 6, 4, 67%
3. Sektori: 6, 3, 50%

Louhivaaran laukaukset Peverleyn saapumisen jälkeen:
1. Sektori: 6, 5, 83%
2. Sektori: 5, 2, 40%
3. Sektori: 4, 2, 50%

Ja Wärnin vastaavat:
1. Sektori: 12, 5, 42%
2. Sektori: 4, 2, 50%
3. Sektori: 9, 3, 33%

Kuva sektoreista liitteenä (kopioitu SM-Liigan nettisivuilta ja muokattu). Kaikki muualta kuin 1- ja 2-sektoreista ammutut laukaukset ovat 3-sektorista tulleita. Myös siis keskialueelta tai omasta päästä tulleet (näitä oli kummallakin muistaakseni 1-3kpl). Kohti tulleeksi laukaukseksi on laskettu maalivahdin torjumat ja maaliin menneet laukaukset. Ohilaukauksiksi on laskettu kenttäpelaajaa päin ammutut ja tietysti ohi menneet. Osumaprosentti on kertoo siis kuinka monta prosenttia laukauksista menee kohti maalia. Jos jotain kiinnostaa, niin voi tuohon itse laskea vielä lisäksi maalintekoprosentin ammutuista laukauksista. Itse en jaksa nyt niin mittavia toimituksia tässä enää tehdä. Voin kyllä tehdä myöhemmin paremmalla ajalla, jos jotain kiinnostaa.

Laskelmista voi päätellä että Wärn tuhlailee enemmän paikkoja kuin Louhivaara, mutta hän myös ampuu enemmän. Tuhlailulla tarkoitan tietysti sitä, että laukaus ei mene edes kohti maalia tai maalille asti. Aika iso osa Wärnin laukauksista tulee yv:lla ja tähän asti aika usein ohjauksina maalin edessä. Mutta kuten sanoin aikaisemmassa viestissäni, tilastojen avulla voi todistella vaikka mitä ihmeellistä. Mm. sen, että Ossiakin kovempi tuhlaajapoika on Max.
 

Liitteet

  • kuva.JPG
    kuva.JPG
    20,5 KB · kertaa luettu: 395
Suosikkijoukkue
Arsenal
Tässähän on moni sitä halunnut, että nimenomaan Ossin pitäisi tehdä tilaa esimerkiksi Jaatiselle. Minusta taas kannattaisi enemmän katsoa sitä, mitä se ketjun kolmas kaveri tekee. Todettu on se, että Peverley on löytänyt Louhivaaran ja Louhivaara päässyt maalipaikolle. Mitä sillä aikaa on tehnyt Wärn? No ei ainakaan ole ajanut maalille lyömään irtokiekkoja sisään. Pitäisikö Wärnin paikalla olla paremmin liikkuva pelaaja, ettei etäisyydet hyökkäyksissä kasva liian suuriksi?

Muuten samaa mieltä koko kirjoituksesta, mutta tästä teen täysin eri päätelmät kuin sinä, hyvä ystävä. Wärn on ajanut maalille, mutta kun sinne ei tule kiekkoja Louhivaara - Peverleyltä. Tai ne tulevat ennen kuin Wärn on päässyt sinisen yli. Olisihan se tietysti mahtavaa, jos meillä olisi Wärnin maalintekopotentiaali parempijalkaisen pelaajan sisällä, mutta kun ei ole. Parempijalkainen sniper tuohon olisi ainoastaan Jaatinen, mutta hän taas ei ole parhaimmillaan siinä molarin edessä vaan vähän kauempana ja nopeissa harppuunahyökkäyksissä. Minun mielestä tuo Peverleyn kenttä toimisi paremmin, jos sillä pelattaisiin kuten Immonen pelasi Pilen ja Virtasen kanssa - hitaammin. Silti siitä voisi ampaista yllättävillä rytminvaihdoilla nopeisiinkin hyökkäyksiin kaksikon Louhivaara - Peverley -voimin. Nyt Louhivaaran ainainen vauhti ajaa ketjun pelaamaan Hytösen pelitavalla ja se ei sovi ainakaan Wärnille, eikä ehkä Peverleyllekään. Hubacekin peluuttaminen hetken aikaa tuossa kentässä lauantain pelissä kieli siitä, että tästä kuitenkin aiotaan tehdä vauhtiketju ja Wärnin tilalle siinä haetaan sopivampaa, mikä on minun mielestä väärin. Wärnissä näen potentiaalia suurempaan, Ossissa en.

Jännää on myös se, että meillä on ihan samanlainen ykkönen rakenteeltaan. Hubacek ja Perrin voisivat pelata kuten Peverley ja Louhivaara, nopeasti aina ylös ja Hubacek hukkaisi ne paikat. Abid seuraisi puoli minuuttia perässä ja olisi kuten tämän hetken Wärn. Tuo ketju kuitenkin lähtee omasta päästä rintamana ja kiekkoa lainataan keskialueella myös sille hitaimmalle, eli Abidille. Louhivaara on se, joka karkailee (toisin kuin Huba ykkösessä) ja hänelle ei kiekkoa pitäisi omista lähdöissä tarjota ennen kuin rintama on koossa.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka Louhivaara on ketjun huonoin maalintekijä, Peverley pelaa tällä hetkellä enemmän hänen kanssaan kuin Wärnin.

Mihin perustuu väitteesi "Louhivaara ketjun huonoin maalintekijä"? Tällä(kin) kaudella tehnyt ketjusta eniten maaleja, Wärn on osunut ainoastaan kerran 5-5 pelissä ja kahdesti yv:llä, vaikka Perrin on useasti laittanut limpun ihan käteen.
Ossi on tehnyt maalin keskimäärin joka 5. SM-liigapelissään, Wärn on tarvinnut maaliin noin 7,3 peliä. Sen sijaan Peverley ei ole koskaan tehnyt SM-liigamaalia! On sentään kerran osunut tolppaan;).
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Esimerkiksi viime kaudella Perrinin kentän juju ylivoimalla oli laittaa nopeilla poikittaissyötöillä vastustajan neliö solmuun ja vetää one timer sisään. Minkä hemmetin takia Peverleyn erikoisosaamista ei hyödynnetä tässä? Onko Abid-Perrin-Hubacek liian hyvä rikottavaksi? Onko ykkösylivoima maailman täydellisin? Kakkosylivoimassa Peverleyn paikalle voisi pistää vaikka Jari Jääskeläisen, eikä pelaaminen muuttuisi mihinkään. Siellä on roolit ja tehtävät ihan sekaisin. Peverleyn pitäisi kai olla jonkinlaisena rakentajana, mutta käytännössä puolustaja Välivaara ja laituri Jaatinen neppailevat kiekkoa keskenään - jos pyöritys saadaan käyntiin. Samaan aikaan Peverley katselee vasemmassa laidassa toimettomana Välivaaran vartaloharhautuksia eikä Myttynenkään taida oikein tietää mitä pitäisi tehdä. Äkkiä Peverley Perrinin kanssa yhteen - jos ei muuta niin ylivoimaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Moni tuntuu unohtavan, että yksi hyökkäyskolmikosta täytyy olla se varmistava pelaaja ettei vastustaja pääse täysin ylivoimavastahyökkäykseen. Tuossa ketjussa Wärn on se varmistava pelaaja ja siksi jää aina Louhivaarasta ja Peverleystä jälkeen. Jos tuohon nyt Jaatinen jossain vaiheessa tulisi, olisi ihan selvä että hän tulisi Ossin tilalle. Näin ei Wärnin tarvitsisi tottua taas uuteen rooliin.

Olen kyllä sitä mieltä, että Wärnin pitäisi antaa paremmin tukea toisen aallon muodossa Ossille ja Richille. Parannettavaa on Wärnilläkin omassa tekemisessään. Rich puolestaan saisi laukoa hanakammin.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Mihin perustuu väitteesi "Louhivaara ketjun huonoin maalintekijä"? Tällä(kin) kaudella tehnyt ketjusta eniten maaleja, Wärn on osunut ainoastaan kerran 5-5 pelissä ja kahdesti yv:llä, vaikka Perrin on useasti laittanut limpun ihan käteen.

Ok, olet oikeassa. Tuloksellisesti Ossi on ketjun paras maalintekijä ja Peverley ylivoimaisesti huonoin, ei ole tehnyt Euroopassa ikinä maalia. Samoin kuin Artturi Lehkonen oli KalPan huonoin maalintekijä syyskuun alussa ja Miro Aaltonen Bluesin. Tämä oli kärjistys, älä suutu :)

Olisi pitänyt kirjoittaa "Louhivaaralla on ketjun huonoin maalintekopotentiaali". Minun moka, sorry.

Minä en rikkoisi ykkösylivoimaa vielä. Se tekee tulosta nytkin, vaikka se ei ole maailman paras. Se olisi parempi, jos Peverley pelaisi siellä, mutta kyllä se kakkosylivoimasta veisi viimeisenkin idean ja käytännössä ykköstä pitäisi peluuttaa vähintään 1,5 minuuttia per yv = puhki. Kun ykkösyv:n kanssa ei ole akuuttia ongelmaa, yritetään korjata kakkosta. Miten - en tiedä. Minä ottaisin sen Wärnin ykkösyv:ltä pois, koska ei ole sinne sanottavaa lisäarvoa tuonut ja pistäisin kakkosyv:n neliön keskelle. Peverley, Jaatinen muut hyökkääjät, Välivaara ja Lepine (?) pakit. Jos Wärn halutaan pitää ykkösyv:ssä väkisin, kakkosyv:n neliön keskelle Lahti.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Tässä olet muuten väärässä. Peverley on tehnyt yhden maalin Euroopassa. Kanadan paidassa vuoden 2010 kisoissa Rich Peverley teki maalin ja kolme syöttöpistettä. Nilliti nilliti. :D

Otin tietoisen riskin tuota kirjoittaessani, arvasin että se koijari on käynyt jonkun tekemässä. Onko varmaa että teki itse eikä vastustaja pistänyt omiin? Uskottavuuteni on mennyt (jos sellaista on edes ollut).
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ossi näköjään vastasi tänään "huutoon" paukuttamalla 1+1, Richille jäi ainoastaan yksi (tuuri)syöttöpiste. Tyhjiin oli mahdollisuus laittaa mutta Blues-pakki torjui.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enemmän näytti olevan jo suoraviivaisuutta ja myös irtokiekkoihin mentiin ahkerammin. Kyllä koko ketjun pelin alkaa parantua peli peliltä. En menisi rikkomaan ketjuja ainakaan tässävaiheessa kautta, eiköhän peverleyn paikka tuossa ykkösen keskellä ole ja louhivaaran siinä rinnalla.. Wärnikin näytti jo enemän olevan pelin sielussa mukana ettei yksin jäänyt.
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Keskustelu uhkaa taas mennä juupas-eipäs tasolle. Mutta hauskahan näitä on lukea. Etenkin nauratti tuo "on se yhden maalin Euroopassa tehnyt". Mutta asiaan, JYP porskuttaa edelleen voitosta voittoon, ja Peverley pelaa kovia minuutteja.
Mutta sanokaas nyt ihan ilman mitään fanaattisuutta, miltä Peverleyn peli näyttää? Tuleeko niitä taklauksia? Blokkeja? Onko aina oikeassa paikassa? Luistelee, taistelee? Ja siis onko JYPin näköinen mies, ja Hytösen paikkaaja?
Syötöistä, ja syötöistä omille täällä onkin jo puhuttu. Myös asenne näyttäisi olevan kunnossa.
Peliaikaa tulee 20 minuuttia pelissä mutta +/1 näyttää +1, mikä ei ihan huippulukema ole. Aloitusprosenttia en osaa etsiä.
Joku täällä viisaasti sanoikin, että Aho ei vielä halua tehdä miehestä korvaamatonta, jos vaikka NHL jatkuisikin. Toisaalta kaikki ilo pitäisi ottaa irti, mutta parempi on tehdä joukkuetta paremmaksi illasta toiseen ja samalla vähän voittaa siinä sivussa....
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta sanokaas nyt ihan ilman mitään fanaattisuutta, miltä Peverleyn peli näyttää? Tuleeko niitä taklauksia? Blokkeja? Onko aina oikeassa paikassa? Luistelee, taistelee? Ja siis onko JYPin näköinen mies, ja Hytösen paikkaaja?
Itse pidän Peverleystä pelaajana tosi paljon ja mielestäni hän on hyvä vahvistus joukkueelle. Ei todellakaan mikään Hytönen, ei yhtään edes saman näköinen. Mutta tuon taistelemisen suhteen olen itsekin lievästi pettynyt. Kovin erilaista on peli kuin mitä kaiken maailman kuvausten perusteella odotin. Aika usein katselee vierestä kun muut touhuaa, mutta tietenkin jos tämä on ketjun työjako, niin olkoot niin. Energisyyttä kuitenkin pikkaisen puuttuu - taitoa kyllä löytyy. Joka tapauksessa on mielestäni ihan JYPin näköinen pelaaja. Enemmän nöyrä kuin diiva.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Itse pidän Peverleystä pelaajana tosi paljon ja mielestäni hän on hyvä vahvistus joukkueelle. Ei todellakaan mikään Hytönen, ei yhtään edes saman näköinen. Mutta tuon taistelemisen suhteen olen itsekin lievästi pettynyt.

Samaa mieltä tuosta Hytönen osiosta, mutta mun silmiin Rich on edelleen pihalla liigan pelityylistä, ja siksi itseluottamus ei ole oikein kohdillaan, mikä tuo otteisiin arkuutta. Kiinnostava huomio oli tänään, että kun ketju käänti hyökkäykseen, Peverley lähti änärityyppisesti rakentamaan ja Wärn sekä Louhivaara olivat järjestään aivan pihalla kuinka lähteä mukaan ja siihen usea hyökkäys sitten tyrehtyikin. Tässä kun muutama peli on jäänyt seuraamatta, pitää huomioida kuitenkin, että tekeminen on jo ihan erinäköistä, kuin se oli alkutekijöissään. Veikkaan, että peli peliltä löytyy kaverit paremmin ja sitä mukaa itseluottamus kasvaa ja näkyy tulostaulullakin. Voisi sanoa, että tänään ketjussa vilkkui peli-ilo jo hetkittäin.

Huippumieshän tuo Peverley on pelaajana, mutta voisin lyödä vetoa, että liiga on miehen pikkuisen päässyt yllättämään, ei se niin helppoa täällä ole, kuin on ehkä luullut ja olettanut. Änärihän voi alkaa jo piankin, joten nyt kannattaa naatiskella ammattimiehen pelaamisesta, kun voi, hujaus vaan ja kaverit tahkoaa jo rapakon tuolla puolen.

Saman sanon kun Hubastakin viime kaudella: tekee vielä niitä tärkeitäkin pojoja joukkueelle, potentiaali kyllä on, mutta ennenkaikkea pelaa koko ajan joukkueelle, vaikkei mikään varsinainen raataja/ raastaja olekaan.
 

Kersakovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, AFC(NFL)
Huippumieshän tuo Peverley on pelaajana, mutta voisin lyödä vetoa, että liiga on miehen pikkuisen päässyt yllättämään, ei se niin helppoa täällä ole, kuin on ehkä luullut ja olettanut. Änärihän voi alkaa jo piankin, joten nyt kannattaa naatiskella ammattimiehen pelaamisesta, kun voi, hujaus vaan ja kaverit tahkoaa jo rapakon tuolla puolen.

Ehkä liigan taso on päässyt Peverleyn yllättämään, mutta omasta mielestäni miehelle asetetut odotuksetkin ovat olleet jokseenkin epärealistisia. Kokonaisuudessaan otteet ovat olleet melko positiivisia, mutta välillä miehelle tulee ylimääräisiä riplailuja ja peli näyttää jopa haluttomalta. Kuitenkin eilisessä pelissä Peverleyn ketju ratkaisi JYPille kolme pistettä ja olipa siellä Richillekin kaksi huippupaikkaa tehdä avausmaalinsa (läpiajo ja tyhjä maali), joten eipä tässä liikoja viitsisi valittaa. Kuten JypFabukin edellä totesi, kyseessä on ilmiselvästi huippumies.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tässä on viimeiset päivät haukuttu Peverleyn ketjun koostumusta ja sitä, että Louhivaara sekä Wärn olisivat vääriä miehiä Peverleyn rinnalle. Eilen Bluesia vastaan homma toimi kuitenkin ihan hyvin, ainakin kolmannessa erässä. Kumpikin laituri teki maalin ja Richillä itselläänkin oli paikkansa. Ketä haukutaan seuraavaksi, jotta saadaan peli kulkemaan?

Louhivaara sanoi eilen pelin jälkeen Urho-TV:n haastattelussa, että palaset alkavat pikkuhiljaa loksahdella paikalleen ja yhteinen sävel alkaa löytymään. Huomenna nähdään kotona HPK-pelissä millaisella sävelellä soitellaan. Pessimisti voisi todeta että juuri kuin saadaan ketjun peli kulkemaan, Peverley lähtee takaisin Bostoniin aloittelemaan NHL-kautta.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Niin pessimisti tai realisti niin epäilenpä että huominen kotipeli on Richin viimeinen esiintyminen hurrikaaninutussa. Tuota sopimusehdotusta viilataan pari päivää ja viikonloppuna tulee sopu. Sitten ihmettelemään mites sen homman saadaan toimimaan Quirkin ym. kanssa. No JYP ei yhteen mieheen kaadu,toisin saattaa olla Oulussa ja Raumalla.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Niin pessimisti tai realisti niin epäilenpä että huominen kotipeli on Richin viimeinen esiintyminen hurrikaaninutussa. Tuota sopimusehdotusta viilataan pari päivää ja viikonloppuna tulee sopu. Sitten ihmettelemään mites sen homman saadaan toimimaan Quirkin ym. kanssa. No JYP ei yhteen mieheen kaadu,toisin saattaa olla Oulussa ja Raumalla.

Jos NHL alkaa, niin todennäköisesti myös P-Amerikassa tapahtuu liikehdintää moneen suuntaan tilanteen "normalisoiduttua". Kaikki eivät isoon liigaan mahdu pelaamaan ja eiköhän sieltä hädän hetkellä löydy tarvittaessa senttereitä myös Eurooppaan. Toki samalla astialla on myös muita lusikoijia, mutta luulisi kakkoseen pätevän kaverin löytyvän ainakin jollain aikajänteellä. Se nyt on selvää, että Peverleyn lähdettyä sentterikalusto ei yksinkertaisesti riitä.
 

Handyy

Jäsen
Tässä on viimeiset päivät haukuttu Peverleyn ketjun koostumusta ja sitä, että Louhivaara sekä Wärn olisivat vääriä miehiä Peverleyn rinnalle. Eilen Bluesia vastaan homma toimi kuitenkin ihan hyvin, ainakin kolmannessa erässä. Kumpikin laituri teki maalin ja Richillä itselläänkin oli paikkansa. Ketä haukutaan seuraavaksi, jotta saadaan peli kulkemaan?
Eihän sinänsä ketjun pelillisessä annissa ole ollut kauheasti valittamista, laatupaikkoja on monessa pelissä tullut liukuhihnalta. Ongelmana on ollut enemmänkin se ontuva viimeistely, myös tietysti Peverleyn osalta. Katsotaas nyt mitä tapahtuu jatkossa kun molemmat, Louhivaara ja Wärn saivat tehtyä tärkeät maalit Bluesia vastaan. Kentän peli oli tuossa matsissa alussa aika vaikean näköistä, mutta kolmannessa jo todella hienoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös