Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Rauman Lukon urheilutoimen-/urheilujohtajan kartoitus

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 05.01.2017 klo 21.03.

 1. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Mikä projekti?
   
 2. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  No siis sitäpä juuri. Lukko aloittaa aikakauden, jossa päävalmentajaa ei ole edes valinnut UTJ. Toisin sanoen mitä voi odottaa tulevalta kaudelta? Ei mitään. Mistä edes tiedetään olisiko tuleva UTJ halunnut Virtaa? Jos tuleva UTJ on Vuori niin todennäköisesti ei halunnut, koska ajattelevat kiekosta niin eri tavalla. Tuota siis tarkoitinkin, että ensi kausi voi olla samanlainen välikausi kuin viime kausi, eikä välttämättä luo edes mitään pohjaa tuleville kausille.
   
 3. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Sori kun taas tulen teidän hiekkalaatikolle, mutta ei malta olla kommentoimasta.

  Pekka Virralle yksi kausi aikaa muuttaa koko touhu ihan päälaelleen? Ei tule riittämään, ei millään. Pahimmoilleen teidän kausi lähtee hyvin käyntiin, parille suonenvedolle lyödään monen vuoden kalliit jatkosopparit ja sitten ennen joulua, kun suunta on alaspäin eikä kukaan muu organisaatiossa tykkää jätönjätöstä, Virta saa kenkää ja seuraajalla on sitten käytössään rosteri, mitä kukaan ei osaa ajaa. Sinänsä lyhyt sopimus optiolla on viisasta siltä varalta, että homma ei suju, mutta Virta kun ei ole tyyppinä mikään yhden kauden projekti, vaan pelitavan sisään ajo tulee kestämään paljon pidempään, ja vaikea on uskoa että Lukossa on kärsivällisyyttä odottaa sen konkretisoitumista menestyksenä.
   
 4. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Minusta olisi hyvä, jos nyt puhuttaisiin mestaruuden sijasta projektista. Sellainen se väkisinkin on. Projektin tavoitteena pitää toki olla mestaruus, mutta sitä ei kannata markkinoida vielä ensimmäiselle kaudelle. Dufvan aikana Lukko uskalsi ensimmäistä kertaa puhua mestaruudesta ääneen, mielestäni se oli oikein tehty, ja Dufvalla oli alunperin kolme kautta aikaa saavuttaa se, johon sitten lisättiin vielä neljäs.

  Vuoren kanssa virhe taas tehtiin siinä, että joko Vuoren olisi pitänyt ottaa vastuu jo kautta aikaisemmin, jolloin uutta pelitapaa yms. olisi saatu harjoitella ennen kuin luvataan mestaruutta juhlakaudelle. Tai sitten kertoa juhlakaudesta huolimatta, että nyt alkaa uuden projektin ensimmäinen kausi. Nyt räjäytettiin valmennus, joukkue ja pelitapa uusiksi, ja koska juhlakausi, tavoitteeksi markkinointiin silti mestaruutta. Odotukset asetettiin ylös, ja yleisö osti sen. Minä en aikakaan muista liigasta yhtään tapausta, jossa uuden joukkueen ensimmäinen kausi uudessa valmennuksessa päättyy mestaruuteen? Sen sijaan että Lukko olisi antanut uudelle projektille työrauhan puhumalla projektista, niin ilmeisesti juhlakaudesta johtuen tavoitteeksi asetettiin jo alkuun epärealistinen mestaruus. Nyt pakka menee taas uusiksi, ja toivottavasti kuluneesta kaudesta on sen verran opittu, että tavoitteet asetetaan sen mukaan.

  Virran huhuttu 1+1 sopimus kuulostaa erittäin hyvältä, ainakin kahdesta syystä. Virran on hyvä antaa näyttöjä, että valmennus sujuu muuallakin kuin KalPassa, ja toisekseen näin jätetään UTJ:lle ovi auki seuraavalle kaudelle.

  Se että UTJ ei ole valinnut valmentajaa ei ole mitenkään poikkeuksellinen tilanne, aika harvoin UTJ pääsee aloittamaan täysin puhtaalta pöydältä, vaan joitain sopimuksia on joukkueen ja valmennuksen osalta valmiina. En myöskään tuomitsisi Vuorta heti UTJ:na, puhutaan kuitenkin eri hommasta. Toki siinä mielessä Lukko ottaa tässä riskiä, että jos homma ei pelitäkkään, niin vääräleuoilla on entistä enemmän kiviä heiteltäväksi.
   
 5. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Onko tämä joku sairas läppä, että Juha Vuori on mahdollisesti UTJ. Siis sama kaveri joka heitti Asplundin, Vauhkosen ja Miika Koiviston ulos ja hankki tilalle Liedeksen, Antosen, Mäkisen, Riikolan, Väyrysen ja Ventelän. Tämä samainen kaveri halusi Tukoselle pitkän sopimuksen.

  Nyt on siis käymässä niin, että sama porukka (hallitus + Vuori) joka kokosi tämän vuoden joukkueen jatkaa edelleen. Hyvä veli kerhon jätkät taputtelee toisiaan selkään ja lakaisee kauden maton alle. Uskomatonta ylimielisyyttä Lukon hallitukselta mutta ei yllätä ainakaan minua.
   
 6. Ratikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko & Red wings & Stevie Y
  Mä en ymmärrä. Eikös Vuori ole jo hieman toiminut samassa hommassa Lukossa aiemminkin? Hyviä kontakteja löytyy Pohjois-Amerikasta.

  Valmentajana homma ei toiminut, mutta enpä lähtisi torppaamaan miehen taitoa UTJ:n hommassa. Valmennusvastuu on kuitenkin Virralla.
   
 7. kyykäärme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vaikka Vuori muuten olisi kuinka osaava ja taitava UTJ, niin Lukko on väärä seura hänelle. Tämän kauden mahalasku on kaikilla tuoreessa muistissa. Työrauhan saaminen on Raumalla vaikeaa, kun ei todellakaan saa aloittaa puhtaalta pöydältä. Lämsä sitten... jäänyt minulle kuva onnettomasta surkimuksesta, joka noista kahdesta ikävä kyllä minun mielestäni menee silti edelle.
   
 8. Jämäminuutit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mielestäni on vähän lapsellista ajatella Lämsän olevan hyvä urheilujohtaja, koska on ollut Erkan "opissa". Onhan Westerlundilla kovat näytöt valmentajana, mutta ajatusmaailma, että Lämsä olisi sen takia sopiva mies tähän työhön on vähän hölmö. Aika monen huippuammattilaisen kanssa on Vuorikin työskennellyt. Juha Vuori epäonnistui täysin päävalmentajana. Uskoisin tällaisen työn sopivan hänelle paremmin, on kuitenkin monesta eri näkökulmasta saanut tätä hienoa lajia tarkastella ja sen parissa työskennellä. En kuitenkaan usko, että Vuori tulee valituksi. Toimistolla ja hallituksessa tiedetään millaisen paskamyrskyn se nostaisi.

  Tämän kauden joukkue oli paska ja ihan päin helvettiä rakennettu ja Vuori on ollut sitä kasaamassa. Kaikkea kuraa en silti mäkisistä, liedeksistä ja antosista hänen päälleen kaataisi. Uskokaa tai älkää, aika moni kokki on ollut tätä soppaa keittämässä. Rajala, Vanhatalo, Laiho ja hallituksesta vielä esim Huhtamaa ovat herroja, jotka tykkäävät vähän GM:ää leikkiä ja ovat itse rakentaneet hiekkalaatikon jossa se on mahdollista.

  Muistuttaisin vielä sellaisesta (ainakin itselleni merkittävästä) asiasta, että Rauman Lukko rekrytoi urheilujohtajan, ei urheilutoimenjohtajan. Ja ne ovat kaksi eri asiaa.
   
 9. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vuori on pitkälti koonnut tämän kauden joukkueen ja lopputulos on kaikkien nähtävissä. On käsittämätöntä, jos joku edes miettii herran palkkaamista.

  Tuota ennen RD kokosi pitkälti oman joukkueen vanhoista kavereistaan jotka kuitenkin olivat timanttia verrattuna Vuoren löytöihin.
   
 10. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Hallituksesta on useampi nimi vaihtunut.
  No, on se kuitenkin hallitus. Ja hallitus pitää olla....ja sitä voi syyttää aina sekä menneestä että tulevasta ihan riippumatta siitä, ketä siellä on ollut.
  Hallitus päättää utj:sta. Ja myös päävalmentajasta. Ja uskoisin, että osallistuu päävalmentajan valintaan myös tulevina kausina, vaikka utj on olemassa....
   
 11. senilix Jäsen

  Kun tästä nyt kirjoitin, niin lisäänpä vielä oman kommenttini ehdokkaista.
  Lämsä on ihan liian nuori ja kokematon noin suureen virkaan ja vastuuseen.
  Vuori olisi parempi, mutta miten hänellä mahtaa historia painaa homman hoidossa.
   
 12. Robinhood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tämä. Hallituksesta on puheenjohtajaa myöten tehty vaihdoksia.
  Tässä on hallituksella ja Rajalalla mahdoton tehtävä.
  Urheilutoimenjohtaja on pakko saada ja jos nimi ei ole Junno tai Holtari, kaikki muut vaihtoehdot on fanien mielestä epäonnistuneita valintoja.
   
 13. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kuka muu hallituksesta on lähtenyt kuin Laiho? Kyllä tämä pommi on rakennettu viime talvena, joten ainoastaan tällä kaudella hallitukseen mukaan tullut kolmikko saa synnin päästön. Muiden asemaa tulisi pohtia kriittisesti. Onko siellä todellista osaamista vai olisiko joku kuitenkin päässyt tuonne suhteilla?
   
 14. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Älä nyt kysele typeriä. Kaikki siellä ovat enemmän tai vähemmän suhteilla valittuja. Rauman ympyrät ovat niin pienet, että kaikki ovat tuttuja ja kavereita keskenään. Hallituksessa on 7 jäsentä ja useimmat ovat ihan uusia tai melko uusia. Ei tuo niinkään pyöri, että kaikki joka vuosi vaihtoon.
   
 15. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juuri tästä syystä Raumalla ei tulla koskaan voittamaan mitään. Kyllä tässä maassa päteviäkin kiekkoihmisiä on. Ne eivät vaan valitettavasti istu Lukon hallituksessa.
   
 16. Robinhood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ja paskat. Pienestä se finaalipaikka oli kiinni jo Dufvan aikana, vaikka hallituksessa Laiho ja kumppanit.
  Viime kaudella Vuoren pelikirja oli niin sekaisin, että vaikka hallituksessa olisi ollut ketä hyvänsä,
  budjetissa miljoona euroa enemmän, niin kympin sakkiin ei sillä pelikirjalla olisi menty.
   
 17. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onpa kiivasta keskustelua ja ihan aiheesta. En itsekään riemusta kiljaissut nähtyäni ehdokkaat.

  Mutta tulipa vain mieleeni, että lieneekö ollut paljoa enempää halukkaitakaan? Kyllä kiekkopiireissä "Rauman henki" tiedetään. Lynkkausmieliala nostaa päätään jo parin ensimmäisen matsin häviön myötä.

  Kuka on tarpeeksi masokisti tullakseen ensimmäisenä tuollaiseen virkaan?

  Miettikääpä sitä!
   
 18. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ainakin tarpeeksi kunnianhimoinen ja paineita pelkäämätön olisi kaksi vaatimusta. Voi niitä ominaisuuksia masokismiksikin nimittää.

  Aiheeseen: surullista kerta kaikkiaan jos ei tuollainen työpaikka houkuta tuon parempia kandidaatteja esiin. Jumalauta, tuon työn pitäisi olla yksi halutuimpia paikkoja Suomessa! Seuran resurssit tiedetään läpi kiekkoilevan Euroopan. Mikäs sen parempaa mainosta omalle osaamiselle olisi että saisi juuri Lukon menestymään, hih.

  Voi tietysti olla ettei tuosta työstä tarjota kunnon palkkaa ja näin ollen kiinnostusta ei ole. Tuo pitäisi markkinoida korkean profiilin huippuhommana. Liki Tipin palkkaa pitäisi maksaa ja pahvi toistaiseksi kouraan niin luulisi hard core -ammattilaisia löytyvän.

  Ismo Lehkonen on muuten vittuillut (aiheestakin) Lukolle 15 vuotta. Nyt tarjoamaan titteliä kuulapäälle. Hänellähän on kaikki ratkaisut juuri Lukon asioihin.
   
 19. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  RD olikin huippuammattilainen. Veti koko organisaatiota perässään neljä vuotta.

  Hallitus valitsi Vuoren ja hyväksyi kaikki pelaajahankinnat. Hallitukseen taisi tulla uusia jäseniä juuri ennen Vuoren valintaa?
   
 20. Peery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lanne ja Tommila tuli hallitukseen samalla kun Salmikin eli joulukuun alussa.
   
 21. Robinhood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mun mielestä Lukolla olisi nyt tuhannen taalan paikka aloittaa uusi kolmen vuoden projekti.
  Vuori urheilujohtajaksi ja Pekka Virralle 2+1 mallinen sopimus.

  Virta tehnyt hyvää työtä Kalpan nuorien pelaajien kanssa ja Lukolla lahjakkain ikäryhmä
  vuosikausiin nousemassa miesten tasolle.

  Nyt ajettais kärsivällisesti niitä omia poikia 4-5 sisään ens kaudella niin kantais varmasti hedelmää.
  Ja samalla, kun otetaan näitä omia edullisia poikia jää budjettiin varaa ostaa muutama
  kunnon "ykköskorin" vahvistus maalintekijäksi.
   
 22. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Tomi Lämsä on huhujen mukaan lähdössä Westerlundin apulaiseksi Venäjälle, joten Lukon tuleva UTJ on Juha Vuori.

  Ja kun mikään ei muuttunut... Herrat Vanhatalo ja Vuori kokoavat jatkossakin Lukon Liigajoukkuetta. Hyvät näytöt antoivat ainakin tällä kaudella.
   
 23. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Toisaalta ei aina voi onnistua. Kärppien Ahokaan ei onnistunut tällä kaudella vaikka monta menestys joukkuetta on aiemmin kasannut. Katellaan nyt rauhassa ja huiskitaan vasta sitten kun on tarvetta.
   
 24. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Virta varmaan Vanhatalon kanssa kokoaa. Vuori ei näytä viihtyvän uuninpankolla makaamassa ja Lukko ei viitsisi tyhjästä maksaa. Jotain pelaajakartoitusta taitaa tehdä jos valitaan.
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kun en ole ennustaja niin paha sitä on etukäteen mennä sanomaan miten Juha Vuori tuossa hommassa pärjäisi. Pelkkä urheilutoimen/urheilujohtajan palkkaaminenhan ei vielä autuutta ja menestystä tuo.

  Mutta kyllä mä sen sanon että onhan se ainakin tällaisen tavallisen karvalakkikatsojan mielestä niin saamarin naurettavaa että yhdelle Lukon historian huonoimmalle valmentajalle annetaan seuraavaksi kaudeksi työ, jossa hän on uuden päävalmentajan esimies.

  Sen uskon ihan vilpittömästi että Juha Vuori on maailman mukavin mies, kaikkien kaveri eikä kenelläkään ole hänestä pahaa sanottavaa ja hän tuntee kaikki jääkiekon parissa puuhastelevat ihmiset ympäri maailmaa, mutta naurattaa se silti. Urheilujohtaja Juha Vuori. Ei juma.