Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Rauman Lukon urheilutoimen-/urheilujohtajan kartoitus

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 05.01.2017 klo 21.03.

 1. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Eli Juha Vuori on valinta, koska palkkaa maksetaan jo valmiiksi.

  Pekka Virralla pitää olla jäätävän kokoiset kivekset vetää tuota seuraa kaksi vuotta perässään. Ja Virran psyyke ei sitä kestä. Nyt on menossa Rauman Lukko-niminen seura todella syvälle.

  Toimiston väki osoittaa jälleen kerran, että hommat voidaan tehdä joka vuosi huonommin kuin edellinen.

  Melkoisen timanttinen tarjous saa kausikortista tulla, että sen uusisin vielä. Tai tarvii ainakin pari todella kovaa hankintaa pelaajistoon. Millään Ilomäillä ja Keräsillä tuota hallia ei täytetä. Vaikka ihan hyviä pelaajia ovatkin.
   
 2. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Niin no Vuoren pelitapaa kukaan ei koskaan saanut edes selville. Ei pelaajat eikä katsojat.
   
 3. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Jos kaikista mahdollisista vaihtoehdoista jäljellä on Vuori/Lämsä niin ehdottomasti aikalisä tälle päätökselle. No näinhän ei tule käymään vaan virkaan valitaan Juha Vuori jolle seura on velvoitettu maksamaan liksaa vielä tulevankin kauden. Helvetti mitä puuhastelua jälleen kerran.
   
 4. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jos kolmen kuukauden kartoituksen tuloksena on Juha Vuori, niin hiljaiseksi vetää. Olisivat sitten nimenneet hänet samantien Marraskuussa virkaan. Tai mistä sitä tietää jos Vuori on jo noita hommia aloitellutkin....? Vaikuttaa siltä, että toimistolla ei olla tämänkään asian kanssa tehty muuta kuin istuskeltu ja odotettu että hakijat soittaa / poikkeaa kaffeella ja ajateltu että itse ei todellakaan tarvitse kenellekään soitella.
   
 5. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Haha! Hyvä Vuori! Uskomaton ura Lukon valmentajana päättyi ennen aikojaan mutta nyt olisi tarjolla vieläkin isompaa jakkaraa! Ja tästä pestistä ei potkuja hevillä tuu. Selvähän se on että paikka on Vuoren, Lämsä mainittu vaan muodon vuoksi. Only in Lukko!!
   
 6. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Lainaus:
  Muutama viikko takaperin Vuori käyskenteli seuran A-nuorten runkosarjaottelussa. Jotain muistiinpanoja se siellä kirjasi, joten eiköhän tästä ole helppo laskea 1+1.

  Kyllä voi ihmistä hävettää - jälleen kerran.
   
 7. Magnum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Tempo & Devils
  Eikä ole edes 1.4.....
   
 8. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Ei kuitenkaan ääripäitä. Vuorihan yritti lisätä kiekollisuutta RD:n jälkeen. Joistain syistä homma vaan ei toiminut.

  Taustalla on kuitenkin monia syitä miksi Vuori ei onnistunut. Pienin syy ei varmaan ole, että joutui tekemään töitä jotka ei hänelle kuulu. Auktoriteettikaan ei varmaan riittänyt hallitusta ja toimistoa vastaan. Tuollainen ei ole valmentajan vika vaan tuollaista ongelmaa ei edes kuuluisi olla. RD oli tässä suhteessa tarpeeksi auktoriteetti ja "jääräpää" niin toimisto pysyi erossa urheilullisista asioista.

  Onhan meillä esimerkkejä, että joillekin toimiston pöytä sopii paremmin kuin penkin takana seisoskelu. Vuorella on kontaktit kunnossa ja vaikka täällä sysätään kaikki Liedeksen niskaan niin löytyy sieltä hankinta puolelta mm. eräs Azevedo.

  Hieman erikoista kieltämättä, mutta en tyrmää ajatusta täysin.

  Lisäksi emme tiedä kuka on hakenut paikkaa tai ketä on kysytty. Westerlundeilla ja junnoilla on eri kuviot ja rahallakaan ei saa kaikkea ei edes Kontiolaa.
   
 9. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ehkä kyseessä on vain Rajalan ovelin juoni, eli saada Vuori tekemään uusi sopimus eri tehtävään, ja sitten koeaikana ulos. Luomujauhoihin tuhlatut rahat saisi korkoineen takaisin.
   
 10. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ei varmaan Vuori niin huono UJ/UTJ ole tai olisi mutta.... Kaiken vuoden aikana tapahtuneen jälkeen vaatii kyllä munaa edes harkita hommia Lukossa. jos hommat menevät edelleen päin persettä, niin ei Vuori kauaa tuossakaan virassa tule olemaan. Sitten voidaankin palata vanhaan ja antaa hallituksen kasata edustusjoukkue yhdessä vanhiksen ja valmentajien kanssa + jätetään muutkin UTJ:n hommat parempiin käsiin.
   
 11. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Rauman Lukko kehittää urheiluorganisaatiotaan
  15.1.2017

  "Raumalaisseura hakee päätoimiseen tehtävään osaavaa ja rautaista jääkiekon ammattilaista"

  Lisäksi Rajala korosti mediassa, että tulevalla urheilujohtajalla tulee olla kokemusta päävalmentajan hommista.

  Juha Vuori. 22ottelua ja 17pistettä. 0,77ppg.
  Potkut.

  Edit: Ja Lämsä ei ole yhtään sen parempi ratkaisu. Potkuja sielläkin taustalla kaksin kappalein ja utj:n tärkein tehtävä oli Lukon mukaan pelaajien kehittäminen. Pelaajien tuhoamisessa Lämsä on ollut kova tekijä. Aika moni on noussut tähdeksi heti Lämsän jengistä pois päästyään.
  Sopisi siinä mielessä Lukkoon.
   
 12. Walton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1963:n puusilmät.
  Vuori on toki tällä hetkellä kirosana Raumalla. Tiedämmekö kuitenkaan hänen kykyjään tuohon UTJ:n hommaan. Koulutusta siihen on, ja jonkun verran näyttöjäkin, sekä positiivisia että negatiivisia.
  Sillä että ei saanut Lukkoa pelaamaan tällä kaudella, ei mielestäni pitäisi olla isosti merkitystä, onko pätevä UTJ:ksi vetämään isompia linjoja seuran tulevaisuutta ajatellen. Asiaa pitää pystyä näkemään isossa kuvassa.

  Samat sanat pätevät Tomi Lämsään. Oliko hänellä esim Jokereissa näiden KHL-kuvioiden takia todellista mahdollisuutta onnistumiseen? Ja mitä sitten, kyse olisi nyt eri roolista ja ruudusta.
  Mies on meritoitunut Kekäläisen ja Westerludin kanssa ja näkemys nykykiekosta on melko raikas.
  Ja ennenkaikkea tuoreita tuulia seuran ulkopuolelta.

  En ota isommin kantaa siihen että onko miehistä vetämään Lukon UTJ:n roolia. Sen sijaan kritisoin tätä täyslynkkausta ilman isompaa syytä tai näkemystä.
   
 13. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei mun tapani ole etukäteen tyrmätä ketään pelaajaa eikä valmentajaa, enkä nyt viitsi etukäteen täysin tyrmätä Vuortakaan utj:na mikäli hänet tehtävään valitaan.

  Omituiselta se vaan tuntuisi jos niin kävisi, sille fiilikselle en mahda mitään. Homma saattaisi silti häneltä sujuakin.

  Se että Vuori ylipäätänsä pisti hakupaperit sisään kertoo tietysti sen hienon asian että minkäänlaista katkeruutta hänelle ei jäänyt saamistaan potkuista, vaikka homma ei ihan vitunpesun lailla sujunutkaan suit sait sukkelaan.

  Kyl mä sanon että melkein yhtä iso arvoitus tämä Lämsäkin on. Vaikea noista on valita.
   
 14. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Isoin ongelma tässä on se että noilla kahdella on auktoriteettiä yhteensä yhden ison pölykoiran verran. Ei Raumalla pärjää tuollaiset kynnysmatot. Ei sitten millään. Durva on ollut ainoa joka on pärjännyt.

  Se argumentti että maksetaan jo valmiiksi palkkaa. Ei helvetti. Samaa on käytetty apuvalmentajien kohdalla. Jos on mokattu noin rankasti valmentajan ja apuvalmentajien palkkaamisessa niin kyllä se sitten pitää kärsiä omissa nahoissaan.

  Mun puolesta pelaajabudjettia saa pienentää Vuoren, Saarikioskin ja Wellingin palkan verran jos noille saadaan hallille porttikielto mallia ikuinen + 2 viikkoa
   
 15. Radiopää Jäsen

  Kovasti täällä tuomion pasuunat soi, mutta eikö kenellekään tule mieleen, että mitä jos Vuori ja Lämsä ovat pätevimmät hakijat.

  Vuoren kykyjä urheilujohtajana ei pidä arvostella sen perusteella, miten hän onnistui päävalmentajana. Varsinkin kun hän ei sitä työtä saanut tehdään edes puolen kauden verran.

  Lämsä oli aikoinaan Kekäläisen suosikki Jokereiden päävalmentajaksi. Jos kokematon päävalmentaja olisi kohdannut vuoden 2013 jonkun muun joukkueen kuin kokeneen Risto Dufvan joukkueen, olisi Jokerit päässyt jatkoon, eikä Lämsää tuomittaisi tähän sävyyn.

  Minä en näe Vuorta yhtä mahdottomaksi tapaukseksi kuin moni muu täällä, mutta asia vaikuttaa olevan niin, että Rauman Lukko tarvitsisi nyt täysin ulkopuolelta tulevan urheilujohtajan, joka tunnistaisi muitakin vikoja kuin huonosti koottuja joukkueita. Ehkä paras ratkaisu olisi valita jo nyt palkkaa nauttiva Juha Vuori, jonka tärkein tehtävä olisi löytää itselleen paras mahdollinen seuraaja aloittamaan vuoden päästä Rauman Lukon urheilujohtajana.
   
 16. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Merkillepantavaa myös että Vanhatalo ei ole kahden kärkiehdokkaan joukossa, josko on edes tehtävään hakenut. Ehkä jatkaa nykyisessä työssään.
  Tomi Lämsän Jokerithan voitti runkosarjan, eli kyllä hänellä sentään jotain näyttöjä modernista (no muutaman kauden takaa) kiekosta on. Juha Vuorella ei ole, valmentamansa joukkueen pelit meni perseelleen ja kun miehen supliikki oli vielä aivan surkeaa, jäi mahdollinen ajatus suoritusten takanakin epäselväksi. Urheilutoimenjohtajan tehtävänkuvaan kuuluu merkittäviltä osin myös julkiset kommentit, vähän epäilyttää Vuoren kyvyt tältäkin osin. Sinänsä, ennen tätä päävalmentajaepäonnistumista olisin pitänyt häntä varmaan oikeinkin hyvänä ehdokkaana, ja voihan hän sitä edelleen olla.
   
 17. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  @benicio sepäs on vallan mukavaa kuulla kuinka Vuori ja Rajala kahdestaan kommentoivat sujuvasti Lukon otteita. Kaksi supliikkimiestä.

  Mieluummin sitten Lämsä. Olisi ainakin ulkopuolelta. Muuta en osaa sanoa. Josko sillä olisi munaa laittaa hallitukselle kampoihin. Nyt kaikki jää Virran varaan. Se on kyllä sen sortin jääräpää, että matka jatkuu ensi kauden jälkeen. Uutta sopimusta sille tuskin tehdään. Kuulemma vuoden lapulla on tulossa.

  En tiä. Tuskaista on olla Lukon kannattaja nykypäivänä.
   
 18. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Mikäs logiikka siinä mahtaa olla, että Pekka Virta on tulossa VUODEN lapulla. Pitkäjänteisyyttä?

  Siihen päälle Juha Vuori UTJ:ksi niin ei jumalauta.
   
 19. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  On tämä kyllä yhtä saatanan via dolorosaa kaudesta toiseen. Yleensä on edes kesällä saanut nauttia vääjäämättömältä näyttävästä seuraavan kauden menestyksestä mutta nyt on kyllä tulevaisuuden näkymät moneksi vuodeksi eteenpäin melkoisen synkät. Miten voi olla, että sen Dufvan neljän vuoden mittaisen koko organisaation eteenpäinmenon jälkeen on alle vuodessa palattu samaan vanhaan paskaan kuin aikana ennen Dufvaa?

  UTJ-farssi tietysti päällimmäisenä mielessä, mutta kyllä tuo huhuttu Virran yhden vuoden sopparikin korventaa. En olisi valinnut Virtaa Lukon valmentajaksi, enkä hänen peluuttamastaan jääkiekosta juuri pidä, mutta jos hänet kerran on valittu niin pitäisi häneen ja hänen pelityyliinsä sitoutua vähän pidemmäksi aikaa kuin vuodeksi. Sama tempoilu pelityylien ja valmentajien välillä jatkuu kuin tähänkin asti. Mistään ei koskaan opita.

  Lukko ei oikeasti tule seuraavaan 20 vuoteen(kaan) voittamaan mestaruutta. Edit. Tai ehkä sitten jos vaikka Liigasta lähtee puolet johonkin Eurooppa-liigaan ja Lukko perustaa yhdessä Ässien, Panelian Raikkaan, Harjavallan Kuparikiekon, Eurajoen Lätkän ja Lännen Kiekon kanssa jonkun Satakuntaliigan. Toki eiköhän silloinkin viimeistään finaaleissa tulisi Raikkaalta turpaan.
   
 20. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ei hyvää päivää. Tän on pakko olla vitsi ja paha semmoinen. Vuori/Lämsä. Olen myös sitä mieltä että koko virka jäihin ja ensi vuonna uudestaan. Mutta kun noista nyt valitaan niin Lämsä ehdottomasti, mutta ei tule tapahtumaan. Vuori saa paikan ja reilun palkankorotuksen....Hyvänen aika sentään mitä puuhastelua.
   
 21. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllä tämä tosiaan haiskahtaa siltä, että budjettikuri on mukana myös UTJ:n palkkaamisessa. On todella vaikea uskoa, että Vuori ja Lämsä olivat vahvimmat hakijat tähän pestiin. He ovat todennäköisesti halvimmasta päästä. Ja niin surkuhupaisaa, mutta toki loogista, että Vuori on mukana koska palkka juoksi muutenkin ja eikä tekisi turhan isoa lovea budjettiin. Kyllä siellä saattoi hyvinkin olla hakupapereissa jotain todella kovia nimiä, mutta palkkapyynnöt tähtitieteellisissä summissa. Pelkkää mutua tietenkin kaikki tämä pohdinta.
   
 22. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Missä muuten tuosta Pekka Virran yksivuotisesta sopimuksesta on huhuiltu?

  Huhun Virran tulosta siis tiedän tietysti mutta en tuosta sopimuksen pituudesta ole mielestäni ennen kuullut huhua.
   
 23. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Taisi olla lähtöisin jonkun twitteristä tms bongaama postaus jossa kuitenkin mainittiin Virran tulevan Lukkoon 1+1 vuotisella sopimuksella.
   
 24. laitapakki-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Ilves, TPS
  Mielenkiintoiset on kuviot taas Raumalla. Lämsähän voisi olla ihan piristävä poikkeus; eikös hän ollut Erkan oppipoikia ja Erkan Jokereihinkin junailema. Korjatkaa jos meni pieleen. Jotenkin haiskahtaa tuo Virran vuoden soppari Vuoren come-backilta vuoden päähän. Rakentelee mieleisensä joukkueen vuoden aikana ja uutta yritystä putkeen, ellei Virta sitten ihan loistavasti onnistu, jolloin jatkaa UTJ:na vielä seuraavankin kauden.
   
 25. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Virran yksvuotinen sopimus on tässä kohtaa ihan ymmärrettävä, koska ensinnäkään tuleva UTJ ei ole häntä valinnut edes. Saa sitten UTJ vaikuttaa sitä seuraavan kauden valmentajavalintaan. Kaiken kaikkiaan Lukon uusi prokekti ei edes ole alussa vaan hyvin kesken. Tekisi mieli lainata Saipa faneja ja ihmetellä miten 4 vuoden hyvä työ saatiin hukattua näin nopeasti...

  Edit. Ehdokkaista sen verran, että mielestäni kumpikaan vaihtoehto ei ole heti tyrmättävissä. Lämsässä kiinnostaa se varsinkin, että Erkan oppipoika. Varmasti kysyisi neuvoja vähän Erkaltakin. Vuoren kohdalla mietityttää se, että jos taas menee huonosti niin hänellä ei varmaan ole taaskaan mitään järkevää tehtävää miten saada kelkka kääntymään. Tällä kertaa tosin olisi eri hommassa.