Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Rauman Lukon urheilutoimen-/urheilujohtajan kartoitus

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 05.01.2017 klo 21.03.

 1. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Ei siellä sitten mikään muutu. Lukossa ei haluta mitään uusia tuulia vaan vanha meno jatkuu. Pahin skenaario on että P Virta kypsyy ennen joulua ja pakkaa kamansa.
   
 2. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jos mikään ei muutu, niin se on mun mielestä paras skenaario, että kaikki vähänkin jääkiekosta ymmärtävät henkilöt häipyvät organisaatiosta. Kukaan ei enää Raumallakaan tämän jälkeen uskoisi koko touhuun, paitsi klaani itse voi selitellä asioita paremmiksi.

  Lisätään vielä samaan, että voihan sekin olla yksi mahdollisuus tulevaisuudessa, että sinäänsä uskolliset Lukon-kannattajat tekevät pian saman kuin Ilveksen kannattajat ja päättävät olla käymättä peleissä, ostamatta kausikortteja ja vievät junnunsa kilpaileviin seurohin.
   
 3. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Vittu tämä on farssi.

  Juha Vuori Lukon urheilujohtaja.

  Ei varmasti ole kaikki Ahot jne onnistuneet tämän kauden hankinnoissa, mutta kyllä ne Kärppien äijät oli hankittu edes lähes selvinpäin.

  Vuorta kohtaan ei tipu minkäänlaista sympatiaa.

  Jos mies vaihtoi Asplundin, Vauhkosen, M.Koiviston jnejne johonkin Liedeksiin, Mäkisiin ja Antosiin niin kertoo aivan kaiken tarvittavan Vuoren osaamisesta.

  Siihen päälle sitten se tieto, että kyseisille ruupuille maksetaan 80-100K per mies.

  Ei hyvää päivää.
   
 4. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mun mielestä on aika erikoista haukkua Vuorta M Koiviston siirrosta, kun suurin osa tällä palstalla ei nähnyt miehelle mitään käyttöä. Asplundin tapaus onkin sitten aika oksettava ja tietyllä tapaa hyvä, että hän sai "kostonsa" voittaessaan viime kaudella Jukureissa Lukon jokaisessa ottelussa. Vauhkosen kunto oli koko ajan kysymysmerkki. Olisiko toinen suuri kysymysmerkki Tukosen rinnalla ollut fiksu ratkaisu? Jälkeenpäinhän näitä on hyvä aina jossitella.

  Kyllähän Vuoren aikana kuitenkin on Koivistoinen, Claireaux, Kähkönen, Niemelä ja periaatteessa Tiivolakin tulleet/saaneet enemmän vastuuta. Eli ei pelkäsään paskaa. Nämä kuitenkin tulevat varmasti olemaan Lukolle tärkeitä miehiä jatkossa.

  Liedes oli käsittämätön hankinta. Kaikkialla, missä hän oli pelannut ihmeteltiin kaverin Liigassa oloa. Mutta Mäkistä ei Tapparan suunnalta haukuttu edes juurikaan, peruspakiksi luonnehdittiin ja sylkykupiksihan hän pääsi ennen yhtäkään peliä. Helppoa ei ollut varmasti tulla, eikä myöskään onnistunut. Riikola vaikutti ihan ok pakilta, mutta loukkaantumiset sotki kauden.

  Kokonaisuutena Vuoren aikaiset hankinnat ovat mielestäni rakentaneet Lukon tulevaisuutta aika hyvin.
   
 5. Jaska_a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
  Sääliksi käy Lukon kannattajia. Johdolla ei pienintäkään järjen hitusta jos Vuori/Vanhatalo duo saa jatkaa, lisäksi Saarikoski sekoittamassa pakkaa.
   
 6. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Lainaus:
  Viimeksi mainittu lienee se Lukon seuraava päävalmentaja jos Virralla ei homma natsaa.
   
 7. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Älä nyt saatana pelottele! Jos niin kävisi, niin sitten pitäisi jo vakavasti harkita suosikkijoukkueen vaihtoa reilun 40 vuoden kannatuksen jälkeen...
   
 8. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ihan varmasti Lukon johto näkee Saarikoskessa samaa kuin Vuoressa ja odottaa hänestä Virran seuraajaa. Se vaan että kannattajienkin mielestä Vuori oli kohtalaisen ok valinta valmentajaksi, Saarikoskesta ei ole kenelläkään kannattajallakaan mitään hyvää sanottavaa.
   
 9. Irtolapa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Niämise Ville, Hall Gill ja Matti Forss
  Lainaus:
  Sama täällä... miten helvetissä Saarikoski voi olla penkin takana. Tasan tarkkaan ne, jotka ovat olleet hänen kanssaan tekemisissä hallilla, ei pysty tätä tajuamaan. Tuosta Vuori / Vanhatalon duosta en viitsi edes enempää kommentoida.
   
 10. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mikä ongelma on Timo Saarikoski apuvalmentajana, jokaisen harjoitteen vaatimustasoa kytätään?

  Pallo-Iiroissa pelaajat alkoivat kapinoimaan ja nämä "Eetu Setäset" saivat vallan ja potentiaaliltaan ykkösdivarin keskikastin seurasta tuli kolmosdivisioonan keskikastin seura.
   
 11. Jaska_a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
  Tässä eivät pelaajat kapinoi vaan entiset kannattajat. Pelaajiahan saa rahalla houkuteltua vaikka olisi millainen valmennus ja johto kunhan tiliä irtoaa. Raha korvaa vitutuksen ja vanhemmilla pelimiehillä ei maine huonone vaikka Lukossa pelaisi, kaikki ymmärtävät että rahan perässä sitä pelataan.
   
 12. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Ei tuo Saarikoski ole muuta saanut aikaiseksi kuin jatkuvan hävikin joukkueensa budjetteihin.

  Toissa kaudella A-junnuissa ei ihan yksi nippu mailoja tai fläppitauluja riittänyt Timolle kauden aikana, kun selittämätön raivokohtaus hallitsi pukukopissa miestä.
   
 13. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kertokaas jo faktoilla, mikä Saarikoskessa mättää. Kysyin aiemmin eikä kukaan vastannut. Epäilin jonkun oman pojan viltitystä yms ja luulen edelleen olevani oikeassa. Vai odotitteko Lukon junnuilta mestaruutta Saarikosken aikana?
   
 14. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Saarikosken mentaaliterveys on aikalailla samalla tasolla jonkun Raato Summasen ja Bootsi Tuomen kanssa.
   
 15. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Aika kovia statementteja Saarikoskesta täällä palstalla kirjoitellaan. Jokuhan tottakai pitää aina syylliseksi löytää katastrofeihin ja yleensä ne kärsijät ovat sijaiskärsijöitä. En ainakaan itse pysty Saarikoskesta mitään pahaa sanomaan. Jos joku on huono, niin sitten on huono. En toisaalta voi sanoa Timosta edes sitä, koska en vaan tiedä onko hän huono. Mutta sen voin sanoa varmasti, että yksinään ei yksikään kakkosvalmentaja vie joukkuetta sellaiseen umpisurkeaan ja mitättömään suoritukseen, jonka Lukko esitti kuluvalla kaudella.

  Seuran uskottavuuden kannalta toivon todella, että siellä tehtäisiin nyt oikeita päätöksiä. Nykymaailmassa seinä tulee todella nopeasti vastaan, jos organisaatiota ei johdeta oikein. Pahat tilanteet voivat johtaa epätoivoisiin tekoihin ja jopa toiminnan lakkauttamiseen. Vaikka taustat olisivat mitkä tahansa, niin kaikki on mahdollista.
   
 16. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Kuka mahtaisi olla paras tähän hommaan, että faneille kelpaisi? Lompakko täytyy varmasti olla isosti auki, että joku suostuu tulemaan. Vaikka Rajala oli jossain sanonut homman kiinnostavan todella paljon, en muista sanalleen miten sanoi.

  Miettii muiden joukkueiden utj:a. Porissa oli valmentajana Raumalla epäonnistunut kaveri, Mika Toivola, nyt tuli vuosi sitten Korpisalon Jari. Hän on tainnut valmentaa uransa jälkeen f-junnuja ja Suomi-sarjaa. Osaa kyllä näyttää keskaria, mutta ei lainkaan kokemusta hommasta.

  Turussa. Antero Niittymäki. Hyvän uran maalivahtina pelannut kaveri. Mitä muuta?

  Miten Raumalle edes unissa voisi tulla ¨Jarmo Kekäläinen¨.. Mietein vain asiaa näin päin.
   
 17. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Dufvan aika Lukossa opetti että yksikin todellinen ammattimies riittää nostamaan koko organisaatiota ylöspäin. Pystyykö Virta siihen? Vuori taas näytti päinvastaisen puolen. Mitä "osaamista" Vuori muka vielä omistaa jos Lukko kaveria meinaa roikottaa mukana. Kaikki "annetaan nyt sen yrittää"-puolustelut kuulostavat typeriltä, ei vaan voi kuulua menetystä hamuavan seuran tapaan toimia näin. Tai sanoa että saahan se kuitenkin palkkaa ensi kaudesta. Suojatyöpaikat pitäis kitkeä pois. Ja Vanhatalo kyörää kuitenkin taustalla.
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2017 klo 10.19
 18. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Tuo Lukon UTJ-malli ei ole mikään perinteinen malli. Enemmänkin yleisen toiminnan kehittäjä edustuksessa ja junioreissa (vrt. Tappara). Rooli esimerkiksi valmentajien ja pelaajien hankkimisessa ei ole läheskään sama kuin monissa muissa joukkueissa (vaikka toki on mukana, kun näitä päätöksiä tehdään). Tämä on varmasti karkottanut kovimmat nimet pois. Ja vielä, kun Vanhatalo saa häärätä samoilla valtuuksilla taustalla niin ei voi juurikaan Juha Vuorta kovempaa kaveria sinne odottaa.

  Lukko ei halua tehdä ikäviä päätöksiä - halutaan vain, että kaikilla on kivaa. Pelaaja- ja valmentajapäätökset ovat jatkossa päävalmentajan, Vanhatalon, Rajalan ja UTJ:n kauppa. Urheilutoimenjohtajan rooli tuossa on minimaalinen ja silti Lukon mielestä hän kantaa vastuun urheilullisesta menestyksestä. Se on helevetin vaikeaa kantaa se vastuu jos rooli keskeisissä päätöksissä on minimaalinen. Esimerkiksi Vanhatalo olisi pitänyt jo potkia pois tuolta tai laittaa pelkäksi scoutiksi, jolla ei ole mitään lopullista päätäntävaltaa.
   
 19. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Väärään ketjuun menee, mutta Saarikosken mielenterveyteen kantaa ottamatta, ainakin peluutus A-junnuissa oli vielä Dufvaakin härskimpää. "Kärkijätkät" vetelivät pelistä toiseen reippasti yli 20 minuttia pelissä riippumatta päivän tuloskunnosta ja nelosketju harvemmin pelasi kolmannessa erässä muutamaa minuuttia enempää, jos ollenkaan. Tuo siis omalla silmällä nähtynä muutamaan kertaan ja paikan päältä kuultuna, että noin se peluutus yleisesti menee. Saarikosken materiaali ei ollut kovinkaan kaksinen, mutta ei se kauteen lähdettäessä ollut Eepilläkään. Lisäksi Saarikosken lätkä vaikutti ainakin mun silmiin samanlaiselta selvitymistaistelulta, kuin tämän kauden "isojen" poikienkin. Meriitti kai sekin, että Saarikosken kolmella kaudella sijoitukset olivat 11-11-13, eli jokaisella kaudella junnut olivat ensimmäisenä sääliviivan alla. Saarikoskea ennen valmennuksesta vastasi Timo Elo ja Samu Isosalo tuloksena pronssi ja Saarikosken jälkeen Erik Hämäläinen nosti A.n jälleen mitalipeleihin.

  2012-2013 junnujen joukkueesta Liigaan on tuon kauden jälkeen päässeet vähintään kokeilemaan Nikko, Friberg, Viirlas, Tommila, Setänen, Koski, Suuronen ja Saarela.
  2013-2016 välisen ajan vakionaamoista Liigaan ovat päässeet vakituisemmin ainakin Vidgren, Suuronen, Sevänen ja Karjalainen.

  Mut joo, ettei menis kokonaan ohi aiheen, niin jos Vuoresta nyt se UTJ/UJ tehdään, niin meidän kannattajien on se vaan nieltävä. Jos Vuoresta olisi tehty UTJ vuosi sitten, ei ja hankinnat olisivat olleet menneelle kaudelle samat, niin voitaisiin olla huolissaan. UTJ/UJ Vuoren kädenjälki edustus/juniori-joukkueissa on kuitenkin todellisuudessa nähtävissä vasta vuoden parin kuluttua (Jos eläisimme maailmassa jossa UTJ/UJ saa painaa hommia oman mielensä mukaan, eikä joku ole kokoajan kertomassa kenet pitäisi hankkia ja kenet potkia joukkueista vithuun).

  Ensi töikseen Vuoren (jos tulee valituksi) pitäisi kenkiä Vanhatalo videoineen takaisin Ulvilaan ja ottaa oikeasti vastuuta pelaajarekryistä sekä edustukseen ja junnuihin (+KeuPaan).
   
 20. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Tästä tulikin mieleen, että mitkäköhän mahtavat olla tulevan urheilujohtajan valtuudet. Selin ei tehnyt puheiden mukaan tehnyt Lukon kanssa sopimusta, koska ei saanut päättää apuvalmentajistaan, joten mahtaakohan urheilujohtajakaan saada valita, ketkä uusia pelaajia kartoittavat. Lainaus seuran tiedotteesta.

  Lainaus:
  Paljon tuntuu olevan vastuuta, mutta miten mahtaa olla vapauksien laita.
   
 21. Villi-Länsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
  Lukon uusi UTJ aloittaa ilmeisesti 1.5, kuten myös Pekka Virta.

  Maanantaina Lukon hallitus piti palaveria ilmeisesti asiaa koskien.

  Uusia kiinnityksiä tuskin julkaistaan ennen kuin Virran soppari on julkaistu.
   
 22. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Uusista kiinnityksistä ei muutenkaan voida julkaista kuin Marttinen. Keränen ja Ilomäki jatkavat pelejä vielä. Enempää sopimuksia tähän mennessä ei olekaan.
   
 23. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niin, sepä se... Ammattilaiselle se järjestely ei varmasti sovi, että joku muu tekee päätökset, mutta vastuu epäonnistumisista kaadetaan omaan niskaan.

  Toivolasta kun tuossa aiemmin oli puhetta, niin olihan Toivolalla kokemusta jääkiekosta ja päivittäisestä tekemisestä, erilaisista pelaajista jne. ja eri tasoilla. Ensi kolme kautta JYPin A:n vastuu valmentajana, sen jälkeen JYPin edustuksen valmennusryhmässä kolme kautta ja siihen perään kahdeksan kautta Liigassa päävalmentajana, ennen kuin meni Poriin pukuhommiin. Vaikka Toivolan valmennusura oli Lukossa ja Pelicansissa surkeahko, niin UTJ:n virassa Ässien sijoitukset olivat kokonaisilla 7-1-12-9 ja viimeinen kausi meni sitten enemmän vituralleen sijoituksen ollessa 12.

  Liiga-seurojen nykyisistä UTJ:sta ei monikaan edes ole ollut Liigassa valmentajana, vaan JYPin Holtari taitaa olla ainut ja sekin kausi päättyi potkuihin,

  HIFK - Tom Nybondas
  HPK -
  Ilves -
  Jukurit -
  JYP - Jukka Holtari
  KalPa - Kimmo Kapanen
  KooKoo - Jarno Kultanen
  Kärpät - Harri Aho
  Lukko -
  Pelicans - Janne Laukkanen
  SaiPa - Antti Tuomenoksa
  Sport - Markus Jämsä
  Tappara -
  TPS - Antero Niittymäki
  Ässät - Jari Korpisalo
   
 24. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  No niin tulihan sieltä hyvä pläjäys Saarikoskesta @#16 toimesta. Tällä palstalla, kun on totuttu haukkua ilman mitään syitä. Nuo sijoitukset Saarikoskella ovat kyllä aika kehnot junnuissa. Käyrä ei ole ollut edes nouseva millään tapaa. Peluutukseen en sen kummemmin ota kantaa. Kyllähän junnut jaksaa ja pelaa mielellään paljon. Jos nelonen ei ikinä pääse kokeilemaan niin se on tietysti huono ja älytön. Noiden sijoitusten jälkeen vähän ihmetyttää itseänikin, että miksi Saarikoski sitten on edustuksen mukaan kaapattu? Moni on puhunut yksilöiden kehittämisestä. Onko pelaajat kehuneet Saarikoskea vai mistä tuo kumpuaa?

  Niin sanotut huippunimet ovat UTJ:n paikasta kieltäytyneet. Tuo vapausten määräkö on ollut syy? Jos se on rajattu hyvin pieneksi niin UTJ joutuu periaatteessa pelkästään sijaiskärsijäksi ja paikan ottaa vain sellainen, jonka on pakko tarttua oljenkorteen esimerkiksi Vuori tai Lämsä. En silti tarkoita etteikö Vuori voisi olla hyvä, mutta ei hänestä saada kaikkea irti, jos hallitus alkaa rajaamaan vapauksia toteuttaa työtä. Onhan tässä taas pirulliset uhkakuvat, kun puhutaan Rauman Lukon toiminnasta. Joskus toivoisi, että asiat hoidetaan kunnolla.
   
 25. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olisin äärimmäisen tyytyväinen jos joku Raumalainen toimittaja kyselis hiukan että ketä on ollut tarjolla UTJ:n tehtävään. Siis Lämsän ja Vuoren lisäksi ja ketää on mahdollisesti kyselty?