Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Rauman Lukon urheilutoimen-/urheilujohtajan kartoitus

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 05.01.2017 klo 21.03.

 1. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos siihen hommaan ylipäätänsä on muita halukkaita ollutkaan kuin Lämsä ja Vuori, niin koskaan niitä mappi ööhön pistettyjä hakemuksia ja niiden lähettäjiä ei paljasteta.

  Minulla on ollut kuvitelma että Lukon urheilu- tai urheilutoimenjohtajan paikka olisi kovinkin haluttu mutta saatan luulla omiani eikä halukkaita tosiaan edes ole ollut muita.
   
 2. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ehkä ei paljasteta. Oma suosikkini Tommi Kerttulahan tuosta irvaili twitterin puolella... Piirit on niin pienet ja ihmiset keskustelee toistensa kanssa niin ei kummoista Sherlockia vaadi selvittää ehdokkaita.

  Resurssien puolesta voisi ollakin kiinnostava pesti mutta voipi olla ettei tuollaiseen hyväveli kerhoon kukaan halua.
   
 3. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tällainen vaikutelma itsellenikin on tullut. Jos lehtitiedot tosiaan pitävät paikkaansa ja kaikista mahdollisista hakijoista jäljellä ovat enää Vuori ja Lämsä niin ei voi kuin ihmetellä keitä ne muut mahdolliset hakijat sitten olivat.

  No äkkiäkös tämäkin urheilutoimenjohtajan virka nimitetäänkin taustalla junioripäälliköksi tms ja kaikenlainen osallistuminen edustusjoukkueen kasaamisessa jätetään samoille norsunluutornilaisille kuin ennenkin. Eihän hyvää kannata muuttaa.
   
 4. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Niin itsekkin kuvittelin, mutta totuus taisi paljastua minullekin siinä vaiheessa, kun Vuoren ja Lämsän nimet pompsahtivat esiin. Palkan luulisi olevan vähintäänkin hyvä, mutta jos muut toimintaedellytykset ja toimenkuvat ovat epäselvät, niin siinä vaiheessa noita kovia nimiä alkaa putoamaan viimeistään pois, jos sitä kiinnostusta heillä on ollut muutenkaan virkaa kohtaan. Sitä en usko Lukon tehneen, että oltaisiin näitä Suomi-kiekon kovia nimiä omatoimisesti lähestytty ja tosissaan edes kosiskeltu, vaan oma arvaus on että ennemminkin on laitettu virka vaan tulille, kopioitu asioita rekry-ilmoitukseen, kuten toimeen kuuluvat tehtävät jonkun muun urheiluseuran sivuilta ja odoteltu hakemuksia tippuvan postiluukusta sisään ja sähköpostiin.
   
 5. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  En usko että Raumalla on mitään halua muutokseen. Söhäisin vähän tuota Pallo-Iirojen katastrofia ja Euran Pikku-Dalton pahoitti mielensä.
   
 6. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lämsä siis odotetusti vetäytyi "kisasta" on tämä aika surullista puuhastelua. Kertookohan Rajala Vuoren olleen ehdokkaista selkeästi paras? Vai vain ainoa?
   
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Juha Vuori on selkeästi paras ehdokas niistä joille jo muutenkin maksetaan palkkaa.
   
 8. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tuli tuon eilisen valmentajien "uudelleen sijoittelujen" jälkeen mieleen, että olisikohan Eepistä tai Pahista urheilujohtajan hommaan, vai ovatko enemmän haalari, eli valmennuksen miehiä? Kumpainenkaan ei ole mikään joojoo mies ja kumpaakin arvostetaan muuallakin kuin Raumalla.
   
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Päivän Länsi-Suomessa on pikku uutinen Juha Juujärven ryhtymisestä Tapparan A-junnujen valmentajaksi. Jutusta käy ilmi että Juujärvi oli yksi ehdokkaista Lukon urheilujohtajan toimeen.
   
 10. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olisin kelpuuttanut Juujärven koska tahansa ennen Vuorta tai Lämsää. Mikä lie syy ollut ettei kärkeen kiilannut? Ainakaan ohi Lämsän.
   
 11. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Vuorelle maksetaan jo palkkaa, siinä taitaa olla syy.
   
 12. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Niin kuin tähän ketjuun tammikuussa kommentoinkin, Juujärvi olisi ollut ihan hyvä ja käsittääkseni myös muodollisesti pätevä (joku urheilujohtamisen tutkinto, vaikka koulutuksella nyt ei sinänsä merkitystä olekaan tässä työssä). Luulin että hän olisi ollut halukas siirtymään nimenomaan managementti-puolelle, mutta tuo Tapparaan (jossa tämä osa-alue on erittäin vahva ensi kaudella) junnuvalmentajaksi siirtyminen kertoo vähän toista.
  Olisi ollut kyllä heittämällä mieluisampi - ja minusta myös pätevämpi - vaihtoehto kuin Vuori tai Lämsä, olipa palkkakuviot mitkä vaan.
  Vuorta tuohon ei nyt vaan voida valita, ihan uskottavuuden takia. Eli kootkoon se Mokka nyt joukkueen jatkossakin kunnes Vuoren palkanmaksu loppuu, jos se nyt jumalauta siitä voi kiinni olla.
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Yksikään varteenotettava ehdokas ei tule organisaatioon, jossa jatkaa entinen organisaatio, uusi UTJ istutetaan siihen Vanhatalon viereen.
   
 14. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Toi palkka asia on totaalisen perseestä! Kun johto on noin raskaasti mokannut että on Vuorelle ja Saarikoskelle sopimuksen rustannut niin kantaisi vastuunsa ja nöyrtyisi. Mulle kävis sekin että noiden juippien palkka olisi ensi kauden pelaajabudjetista pois. Kunhan se meno vaan muuttuisi!
   
 15. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Lukon hallituksen puheenjohtaja vaihtui vuodenvaihteessa, ellet ole sattunut huomaamaan. Ei ole enää sama organisaatio, kun suurin yksittäinen viskaali vaihtuu.

  Se että mitä se vaikuttaa Lukon toimintaan, on taas eri asia.
   
 16. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tarkoitin päivittäisessä toiminnassa toimivaa organisaatiota. Lukossa on olemassa organisaatio joukkueen kokoamista varten, uusi UTJ sijoitetaan siihen.
   
 17. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Eetu Setänen kirjoittaa Kiekkoareenan jutussa liittyen KHL-joukkue Ufan valmennustiimiin, että Tomi Lämsä oli Lukon ykkösehdokas UTJ:n hommiin. Kun toinenkin "nuorukainen" eli Juha Juujärvi antoi pakit Lukolle, niin tässähän on mieliala tosi korkealla tämän vakanssin onnistuneen täyttämisen suhteen.
   
 18. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Rivien välistä voidaan lukea, että paikka ei kovin haluttu ole. Hyvin on Lukko taas onnistunut. Rahaa varmasti on tarjolla hyvin, mutta mitä tuo pesti sisältää. Hyvä äijät, olisko jo pikku hiljaa peiliin katsomisen paikka?
   
 19. Ojo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Imua tuntuu olevan.
   
 20. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos ja kun tuo tuleva urheilutoimenjohtaja työskentelee pääasiassa junnujen kanssa, niin se on voinut hiukan rajata tuota hommasta kiinnostuneiden ulkopuolisten hakijoiden määrää ettei kyseiseen virkaan valittava henkilö olekaan liigajoukkueen kokoaja. Tai en tiedä rajaako, tuli vaan mieleen.

  Vuoden verran viisaampana voi sanoa että kun urheilujohtajaksi valitaan Juha Vuori, niin on pelkästään liigajoukkueen etu että hän ei olisi missään tekemisissä liigajoukkueen kokoamisen kanssa.
   
 21. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
 22. Jaska_a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
  Huvittaa lukea paikallisesta valtalehdestä että Lukko etsii urheilutoimenjohtajaa joka joko osaa valmentaa tai koota joukkueen. Lukon mukaan sellaista henkilöä joka osaisi nämä molemmat ei Suomesta löydy. Sama lehti jatkaa että ainoa hakija on Juha Vuori joka on osoittanut kyvyttömyytensä näissä molemmissa eli varma valinta. Onnea Lukko!
   
 23. vesikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lopetaanpas tämä statistin rooli, ja kirjoitetaan tälle palstalle taas vuosikausiin. Tuskin siitä paskempaa tulosta voinee tulla kuin Lukon kausi. Ahha.

  Tämä ei ole huhu eikä edes hallipuhe vaan oma "mitä jos?" -tyypin pohdinta. Mitä jos Ulvilan Pesäveikolle löytyy vaihtoehto? Mitä jos tällainen kaveri on Töölönmäeltä vapautumassa? Kaveri on toiminut päävalmentajana, pystyy kokoamaan joukkueen, on pelannut änäriä Ottawassa, omaa mitä ilmeisemmin hyvät kansainväliset suhteet sekä omaa vahvan kompetenssin myös liike-elämää kohden. Jos Selinin Atu on viemässä tän kaverin leipätyön, niin mites olis Antti Törmänen? Ja kyllä - tällä imulla ei tämänkokoisia affenia näille vesille ui, joten en jaksa moiseen skenaarioon uskoa millään tapaa. Pelkkä hullun päiväuni kuitenkin tuntuu silti kumman paljon paremmalta kun tämä paljon puhuttu, hyvin ilmeinen vaihtoehto.
   
 24. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Niimmutku sille ei makseta palkkaa jo.
   
 25. Äksönn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mut hei, tämähän on ihan loogista. Kentälle voidaan heitellä miljoonia vuodesta toiseen, vailla huolen häivää. Kyllä tällaisen mitättömän viran (UTJ) kustannuksissa kannattaa nuukailla. Eihän asiansa oikeasti osaava henkilö pystyisi tuomaan mitään uutta ja hyödyllistä tällaiselle huippuorganisaatiolle. Tässähän on menty voitosta voittoon vuosi toisensa perään. Voidaan tuonkin susiviran massit laittaa vaikka pariin Antti Jaatiseen ja/tai Heikki Liedekseen. Menestys senkun jatkuu. Voin kuvitella mitä kateutta ja suoranaista pelkoa tämä toimintamalli ympäri Suomen aiheuttaa.