Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Quo vadis, JYP – mihin menet, JYP? Kauden 2017–2018 joukkue

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Köpi, 05.01.2017 klo 16.44.

 1. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Ahvenjärvi tulisi uutena kasvona liigajoukkueen päävalmentajaksi ja hänelle olisi varmasti tehty selväksi mitä odotetaan(lue: kokeneet koirat eivät täysin uusia temppuja opi tai ehdi oppimaan). Kannattaa ynnäillä yhteen mitä on mahdollisesti luvassa kun Jakke, Opa ja J-P käyvät läpi miltä JYPin meno on näyttänyt 2013-2017. Pilekin kun saattaa vielä jatkaa. Se Dufvavastainen ryhmittymä syntyi todella kivuttomasti ja silloin oltiin kuitenkin saavutettu huippumenestystä eikä avainpelurit olleet esimerkiksi seuran omistajia. Eli yritän sanoa että saa Virtanen niellä ylpeyttään huolella, koska johtavat pelaajat eivät varmasti suvaitse Virtasen ajan runkosarjoista tuttua pelitapasirkusta.

  Tässä on hyvät niinimaamaiset aihiot että syksy 2017 on uusinta syksystä 2011. Ja suurin syy ei ole valmennuksessa vaan siinä että taas ollaan "kellumassa" viidettä vuotta samalla päävalmentajalla.

  Edit. Voisin tiivistää hölinäni yhteen sanaan: muutos.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 21.20
 2. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Mitä mahdat tarkoittaa pelitapasirkuksella? Joukkueen valmentaja pyrkii aina valitsemaan optimaalisen pelitavan joukkueelle suhteutettuna materiaaliin ja suhteessa vallitsevaan aikakauteen sekä vastustajien pelitapaan. Ei puskutraktorikiekolla mestaruuksia voiteta enää vuonna 2017. Tai sitten olisi pitänyt olla vielä kovempi materiaali mitä JYPillä oli.

  Fakta on, että menestyäkseen ensi kaudella JYPin on jatkettava edelleen pelitavan kehittämistä kiekollisemmaksi. Tänä vuonna se lopetettiin tavallaan kesken ja loppukausi mentiin tutulla päätykiekkopelillä. Sen takia tuloskaan ei voinut olla tämän parempi. Tämä on aika lailla maksimi mitä pystysuunnan old time hockeylla ja JYPin tämänhetkisellä materiaalilla voi saavuttaa. Samasta syystä myös Tappara on vaikeuksissa KalPan modernia pelisysteemiä vastaan, eikä edes keskialueen träppi tahdo sitä pelastaa. Kuitenkin oli pelitapa mikä hyvänsä, se vaatii aina myös riittävän laadukkaat pelaajat sen toteuttamiseen.
   
 3. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jotenkin tästä jää nyt vain sellainen olo, että haluat muutosta muutoksen vuoksi, koska mieliala on tyyliä "äää, kuka tahansa muu kuin Veltsu!". Ymmärrän, että Ahvenjärvi voi tuntua paremmalta vaihtoehdolta ja ehkä sitä olisikin, vaikka en itse siihen usko. Oma pointtini kuitenkin on, että kun Veltsu korvataan, niin todennäköisesti tilalle on saatavilla paljon parempiakin vaihtoehtoja.
   
 4. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  No voit tulkita asian miten haluat, mutta alkamassa on viides kausi samalla päävalmentajalla ja JYPillä on hieno esimerkki siitä kun muutosta ei meinata tehdä millään. Ehkä nytkin odotetaan mestaruutta samalla ajatuksella, mutta itse kannatan ajatusta että valmennuksen projektille asetetaan jokin aikaraja. Perusmallina 2+1 ja tarvittaessa reagoidaan. Pääasia ettei kuitenkaan hirttäydytä yhteen ja samaan esimerkiksi puoleksi vuosikymmeneksi.
   
 5. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Valmentajalla on aina oikeus valita mielestään paras kokoonpano kentälle. Ei Hotakaisen näytöt nyt ja Abidin esitykset aikoinaan kentällä niin häikäiseviä olleet, että niillä olisi automaattisesti oltu kokoonpanossa. Jos se on koirankopitusta, niin sitten se on koirankopitusta.
   
 6. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  1. Sitä kun seurajohto palkkaa valmentajan sätkynukekseen kun on tullut pakottava tarve heittää menestysidentiteetti romukoppaan ja keksiä viihdyttävämpi tyyli menestyä. Vaikka vastaus olisi siinä että sitä omaa robottipystäriä olisi viety hallitusti kiekollisempaan suuntaan. Samaa mitä KalPa tekee nyt kääntäen, eli on tuonut suoraviivaisuutta sekä röyhkeyttä vahvaan kiekolliseen identiteettiin.

  2. Julistetaan pelitavan kehittämistä kiekollisempaan suuntaan, mutta valmennukselle tarjoillaan mitä ihmeellisintä kuraa työkaluiksi. Esimerkin voi tsekata rosterin muutoksesta vaikkapa välillä 14-15 ja 15-16.

  3. Pelillisesti jämähdetty paikalleen. Tämä käyköön myös osaltaan puolustuksena valmennukselle. Ei varmasti helpota projektin edistämistä kun rosterin suhteen ei pyritä edistymään systemaattisesti oikeaan suuntaan.

  Tuossa nyt jotain pintapuolisesti. Toivottavasti pääsit edes vähäsen samalle kartalle.

  Edit. Ja toki valmennuksen valinnatkin tässä vuosien varrella aika sirkusmaisia olleet. Noista muut palstaveljet esimerkkejä jo tarjoilleetkin.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 23.17
 7. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Abidin osallahan peliesityksillä ei ollut mitään tekemistä seuraavan pelin paikan kanssa. Abid pääsi pari kertaa Perrinin rinnalle, onnistui noissa peleissä ja oli parhaimmistoa -> nelosketjuun seuraavassa pelissä pelaamaan 9min ja tästä katsomoon ja sama sykli uudestaan.
  Kyllä minä tuon ainakin lasken koirankopitukseksi + se, että herra päävalmentaja ilmoittaa joukkueen parhaimmailla maalintekijälle jo kesällä, että tälle ei ole paikkaa joukkueessa. Mitä tuo sitten on?

  Hotakaisen näytöt eivät ole päätä huimaavia, mutta on silti paljon edellä Kolehmaista tuossa keskikaistalla. Jos siihen keskelle olisi ollut edes joku pätevä korvaaja, kukaan tuskin olisi huudellut Hotakaisen perään. Virtasella on ollut joku saamarin fetissi peluuttaa umpilaitureita keskellä jo monena kautena. Tästä on kärsinyt niin Hubacek kuin Kolehmainenkin ja samalla koko ketjun peli.
  Hubacekin onnettoman aloittamisen takia hävittiin pisteitä ja samalla menetettiin yksi työteliäimmistä laitureista pelaamaan pelipaikalla missä tämä ei selvästi viihtynyt, koska päävalmentajan ainoa vaihtoehto paikalle oli syvällä koirankopissa.
   
 8. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Kyllä, KalPa on tullut lähemmäksi entistä JYPiä ja ja JYP puolestaan entistä KalPaa, mutta KalPa on onnistunut tässä muutoksessa paremmin. Ei siitä JYPin identiteetistä kuitenkaan kokonaan ole luovuttu, niin kuin tämänkin kauden loppupuolisko osoitti, koska hyvin pitkälti palattiin vanhaan pelitapaan. Mutta osataanko tuo pelitapa jo pelata niin hyvin pois muiden joukkueiden toimesta, että ihan päätyyn sillä ei enää voi päästä? Voiko pelkällä kulmapeliin ja taklauksiin erikoistumalla voittaa mestaruuksia tänä päivänä?

  Sitten taas jos pelitapaa oikeasti halutaan kehittää kiekollisemmaksi, niin en myöskään ymmärrä miksi valitaan joukkueeseen ihan väärät työkalut. Ehkä siinä on haettu jotain kombinaatiota, että on vähän kaikkea, mutta se ei vain toimi riittävän hyvin. Periaatteessa kyllä voisi toimia, mutta se on enemmän optimismia kuin todellisuutta. Tässä kohdassa en myöskään anna valmennukselle synninpäästöä, koska luulisi että ovat omalta osaltaan, tai ainakin pitäisi olla, vaikuttamassa pelaajavalintoihin. Tässä siis myös valmennus saa kantaa vastuun.
   
 9. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Jos noin on todella tapahtunut, eikä ole pelkkää huhua, niin siinä tapauksessa en myöskään hyväksy Abidin kohtelua. Ei kuulosta kovin reilulta siinä tapauksessa päävalmentajan toiminta. Luulin aiemmin että taustalla olivat enemmän pelilliset ja pelitavalliset syyt.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Uskoisin että Jusu on myös tuossa niin sanottu "varasuunitelma" jos käykin että jää luu käteen päävalmentajan etsimisessä niin on ainakin hyvänä kakkosvalintana ottamassa nyt oppia jos Virtasen korvaajaksi ei lyödykään mitään supernimeä. Lisäksi uskoisin että jos KeuPa ja JYP meinaa lähentyä ensikauden jälkeen enemmän kun Lukko sopimus loppuu niin Ahvenjärvi saattaisi olla ykkösvalintoja joukkueen farmijoukkueen vetämiseen.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Yksi yhteen tuskin kukaan pelaaja menee aina, mutta pystyisi suurinpirtein saman roolin ottamaan ja ei varmasti ainakaan kalliimpi pelaaja, hieman halvempi ehkä. Jos ensikauden joukkueessa Tavin korvaa Ikonen, Löfmanin korvaa Immonen, Hotakaisen Lahti, T.Nättinen korvaa Pihlmanin niin ei tuo tilanne ole ainakaan kovin karmaiseva vaikka silloin jäisikin Miklikin rooli vielä korvaamatta, mutta ehkä siihen haetaan uutta tai samaa miestä artistisopimuksella kauden aikana.

  Lisäksi uskoisin että Tuppuraisen Kuopio huhut kumpuaa siitä että juurikin Miklikiä tai jotain muuta kovaa laituria yritetään saada joukkueseen ja tilaa budjetista sitä kautta. Viimekaudella taidettiin huhuilla esim. Tavin lähtemistä mutta lopulta taidettiin päättyä Hubacekiin. Nyt kuulostaisi vähän samalta kun viimekaudella että halutaan joistakin "kalliista" sopimuksista eroon kun tunkua tulijoista olisi.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 05.58
 12. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Hubacekhan siirtyi Tsekkeihin perhesyistä. Ei siksi että JYP halusi hänestä eroon.

  Liigan puolella siirtohuhu-ketjussahan joku kirjoittaja Oulun suunnalta kertoi suhteellisen varman oloisesti että Tuppurainen pelaa seuraavat kaksi kautta sopimuksensa mukaisesti Jyväskylässä ja sen jälkeen pohtii uransa jatkoa.
  Joten eiköhän nämä KalPa-spekulaatiot ole samaa osastoa kuin Miklikin jatko - eli roskaa. Silti ne pyörivät kokoajan spekulaatiossa.
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toki perhesyy varmasti pääsyy, mutta eiköhän kauden jälkeen myös samalla ilmoitettu että jos löytyy seura niin pystyy lähteä. Tuskin ainakaan JYP hirveästi liigan top 10 palkkan omaavaa pelaajan lähtöä jonka rooli jäi viimeisellä kaudella pieneksi hirveästi vastaan pistänyt.

  Eiköhän Miklikin spekulaatiot ole ihan realistisia vaikka pelasi näin huippukauden liigassa. KHL varmasti tulee tarjouksia, mutta kyse on kohta 35v pelaajasta jolla todella rikkonainen kausi loukkaantumisien jäljiltä. verot tästäkaudesta tottakai tulee maksettavaksi jos jatkaa suoraan täälä, mutta isoin tekijä tuossa on se että haluaako Miklik asettua vai vielä kerran hakea KHL:sta rahat. Verojen takia tottakai JYPin pitää tehdä hieman isompaa tarjousta kun ehkä normaalisti joutuisi, mutta missän nimessä en näkisi etteikö JYP voisi Miklikillä olla jopa melko realistinen kohde myös ensikaudella.
   
 14. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En ymmärrä tämän viestin logiikka. Jos valmentaja on lähellä pelaajia, tarkoittaa ymmärtääkseni sitä, että keskustelee ja perustelee kulloinkin tehdyt ratkaisut pelaajille. Esim. Hotakaisen tapauksessa alkutalvesta vaikutti siltä ettei pelaajalla ollut harmainta aavistusta miksi ei mahdu kokoonpanoon. Jos Hotakaiselle olisi asia jotenkin perusteltu hänellä tuskin olisi ollut tarvetta ihmetellä haastattelussa julkisesti asiaa. Ainakin ulospäin vaikutti siltä, että Virtanen ei ollut kertonut mitään syytä Hotakaisen penkitykseen. Voihan olla, että penkitykseen ei ollut mitään järkevää syytä, jolloin ilmeistä on että Virtanen ei voinut asiaa pelaajalle perustella.

  Tällaiset tilanteet syövät joukkuehenkeä aika raskaasti, koska muut joukkueen jäsenet kyllä tajuavat ja aistivat millon kyseessä on ns. perustelematon hyllytys tms. Jos valmentaja perustelee ratkaisun miksi joku ei pelaa niin kyllä pelaajat sen ymmärtävät. Valmentaja on kuitenkin se joka viime kädessä määrää ja kenen täytyy valinnat tehdä. Sitten jos tällaisia epämääräisiä hyllytyksiä, tai muita vastaavia tulee useampia niin kyllä se vie paljon valmentajan auktoriteettia.
  Mitään 100% varmuuttahan näistä ns. hyllytyksistä, koirankopituksista tai valmentajan uhkailuista olla lähtemättä pelipäivänä vieraspeliin ei ole, mutta jos tuollaisista huhua alkaa liikkua niin ei sekään hyvältä vaikuta. Tietysti jos pelaaja on noin 2kk pelaamatta ilman perusteltua syytä niin kai sen voi aika hyvällä varmuudella todeta ns. koirankopitukseksi.
   
 15. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lähellä pelaajia oleva valmentaja voi helpommin ajautua tilanteeseen, jossa ajtukset menevät ristiin. Mistä tiedät, ettei Hotakaisen avautuminen liity samaan asiaan? Eli päävalmentajalla ja pelaajalla on mennyt ajatukset ristiin, jolloin päävalmentaja ei peluuta pelaajaa ja pelaaja sitten iskee vastapalloon avautumalla asiasta julkisesti.

  Pelaajaläheinen valmennus ei ole mitään valoisaa yhteiseloa, vaan siinäkin tyylissä on omat haittapuolensa.
   
 16. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Abid oli edellisen kauden parasmaalintekijä, eikä päässyt edes seuraavan kauden harjoituspeleissä pelaamaan kuin muutamaan peliin 3- tai 4-ketjussa. Sen jälkeen runkosarjassa joitakin pelejä avauksessa, sitten katsomossa ja kohta taas pienellä vastuulla kokoonpanossa, ja sitten taas katsomossa. En tiedä minkälaiset pitää olla näytöt jos nuo ei riitä. Vaikuttaisko järkevältä jos ensi kauden alussa Suomela ei saisi peliaikaa, tällä kuluvalla kaudella kuitenkin joukkueen paras maalintekijä runkosarjassa.

  Mitä Hotakaisen tilanteeseen tulee, niin en tiedä minkä takia joukkueen sopimuspelaajalle ei haluta antaa pelejä, ei liiga- eikä mestis-joukkueessa? Onko se kokonaisuus huomioiden paras tapa toimia? Aina on kuitenkin se vaara että joku loukkaantuu ja silloin tarvittaisiin pelikuntoista esim. sentteriä. Niin joo JYP:lle tavallaan kävikin niin Kanninen loukkaantui ja silti play-offeissa Kolehmainen pelasi keskellä, vaikka Hotakainen oli kunnossa. Ei Hotakainen mitään erikoista ollut kauden aikana esittänyt, mutta edellisiltä keväiltä ja muutenkin koko JYP uralta on sellaisia näyttöjä, että laittaa itsentä likoon, blokkaa vetoja, aloittaa hyvin, taistelee ts. hoitaa 4-ketjun ruutunsa hyvin. Tästä kiitoksena, katsomo.
   
 17. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tää on taas näitä loputtomia itkuja, kuinka ura tyssäsi ikävään valmentajaan. Maailma on täynnä "loistavia" pelaajia, jotka eivät vain saaneet mahdollisuutta...

  Muistikuvani Abidin tapauksesta ovat erilaiset: mies pelasi ykkös-yv:ssä aina kun pelasi. Jos maalinteko on ainoa ominaisuus, jolla autat joukkuetta, on maaleja syytä tehdä. Suorittaminen floppasi heti, kun jatkosopimus oli tehty.
  Ykköskorin pelaajat eivät yleensä pelaa harjoituspelejä montakaan.

  Hotakainen pelasi mestiksessä, mutta ei tietenkään siirtoajan jälkeen. Onnistui huonosti lähes kaikissa pelaamissaan peleissä. Edellisellä kaudella eräs suosikeistani, mutta tällä kaudella epäonnistui pahoin eikä häntä voitu laittaa ratkaisukohdissa kentälle. (runkosarja -5, playoffs -2).

  Veltsu ei kaihda penkittämistä, mutta enpä ole havainnut ilman syytä penkittämisiä tapahtuneen.
   
 18. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Joskus on tullut mietittyä että esimerkiksi Tuppurainen olisi pitänyt penkittää koska pelaaminen näytti laiskalta eikä tehoja tullut. Ei penkitetty. Näyttää vähän siltä että jotkut pelaajat ovat Veltsulle helpompia penkitettäviä kuin toiset. Mistä sekin sitten kertoo, en lähde tällä kertaa spekuloimaan.
   
 19. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Samaa olen kyllä ihmetellyt, Tuppuraista ei ilmeisesti voitu penkittää, koska on palkkaluokan yläpäässä. Ei haittaa vaikka kuinka vetäisee loppukauden vihkoon, paljon pitää Tuppuraisen ensi kaudeksi parantaa, vapaamatkustajia huippupalkalla ei vaan voi hyväksyä.
   
 20. Juu niinhän se menee, isommalla pussilla olevaa ei penkitetä niin helposti. Sen olen kuullut, että huonosti saavat pelaajat palautetta/keskustelua (esim. penkityksen syistä) valmentajilta.
   
 21. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  En tiedäkkään mihin "avautuminen" liittyy. Yleensä se on vaan huono merkki jos pelaaja ilmoittaa haastattelussa ettei tiedä miksi ei ole mahtunut kokoonpanoon. Olen erimieltä pelaajalähtöisestä valmentamisesta, ei siinä missään tapauksessa pitäisi voida käydä niin, että ajatukset valmentajan ja pelaajan kanssa menevät niin pahasti ristiin ettei niitä voida puhumalla selvittää. Onko edes yritetty, ja yritetäänkö yleensä, en tiedä. Minulla ei myöskään ole käsitystä siitä onko Virtanen ns. "pelaajalähtöinen" valmentaja?!
   
 22. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Tuolla kyseisellä kaudella JYPillä oli alusta alkaen kaksi loistavaa hyökkäyskolmikkoa.

  Wärn-Lahti-Louhivaara
  Salmio-Virtanen-Nenonen

  Mitäpä veikkaat että olisiko alusta asti kannattanut maltillisesti peluuttaa yhdessä Tuppuraista, Perriniä ja Abidia? Olisi pian ollut kolmaskin loistava kolmikko ja asiat enemmän kuin mallillaan. Väitän ettei tuolloin hommat ihan putkeen menneet ja harvemmin menevätkään jos et edes yritä ulosmitata kaikkea rosterista. Abidin kohdalla tuo veren paikalla virrannut tulimeri olisi kannattanut kanavoida "vähän" nähtyä paremmin.
   
 23. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Toisaalta jos mietitään tilannetta Tuppuraisen kantilta, niin miksi hän lähtisi purkamaan (kovan rahan) sopimusta JYP:n kanssa? Tuskin KalPa olisi ottamassa koko sopimusta omalle kontolleen ja vaikka Tuppuraiselle varmasti tässä vuosien varrella on kasvanut Hurrikaani-sydän niin silti vaikea uskoa että luopuisi tuosta todennäköisesti uran viimeisestä sopimuksesta halvalla. Jos taas Tuppuraisen sopimuksen purusta pitäisi maksaa niin kuinka järkevää se sit loppupeleissä olisi purkaa? Toki kokonaan toinen asia on sitten se että kuinka järkevää on näille +35-vuotiaille pelaajille tehdä näitä pitkiä sopimuksia. Urheilupomo Holtari ja kumppanit ovat toki varmasti näitä asioita tarpeeksi tarkasti miettinyt, joten meidän muiden on turha siitä hirveästi stressata.
   
 24. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Eikös tämä ole se kausi, kun Hubacekkia peluutettiin väkisin keskellä, vaikka varastossa oli mm. Myttynen ja eikös lopulta Lasi-Anssi ottanut paikan Perrinin ketjun kolmantena lenkkinä, kun vain lukuisilta loukkaantumisiltaan kerkesi?
   
 25. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuskin tässä on kenenkäään itkemään tarvitsee rueta. Esimerkiksi tuo Abidin tapaus on semmoinen että sai mahdollisuuden edellisellä kaudella, ja oli joukkueen paras maalintekijä. Sen jälkeen seuraavalla kaudella valmentajaksi tuli Virtanen ja Abidin ura JYP:ssä päättyi siihen, että pelaajan sopimus ostetaan kalliilla ulos. Kaikki tiesi ettei Abid saanut reilua kohtelua Virtaselta. Jostain syystä vaikuttaa että näitä jonkunlaisia erikoisia tapauksia vaan jostain syystä aina pulpahtaa esiin. Sitten saadan ihmetellä sitä kun Kolehmainen pelaa keskellä tms.

  Jokaisella valmentajalla on aina omat suosikit ja luottopelaajat, se on aivan selvä, mutta ei se voi tarkoittaa sitä, että muita pelaajia voisi kohdella huonosti. Valitettavasti välillä näyttää että jotain kummallista tuossa JYP:n valmentajien ja pelaajien suhteessa on. Mites se vanha amerikan mantereen sanonta menikään. Jos näet ikkunasta olennon joka näyttää ankalta, ääntelee kuin ankka ja kävelee kuin ankka niin silloin se todennäköisesti on ankka.

  edit. pari kirjoitusvirhettä korjattu