Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Quo vadis, JYP – mihin menet, JYP? Kauden 2017–2018 joukkue

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Köpi, 05.01.2017 klo 16.44.

 1. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Itse ottaisin Tavin. No mut näistähän voi vääntää. Tavilla ei suurempia loukkaantumisia uralla vs. Ikonen on ollut joskus aika pahastikin rikki. Tavilla ehkä hieman parempi liike ja luisteluvoimaa jos jotain joukkue tarvitsee. Toisaalta ei Ikonenkaan mikään ihan hidas taida olla. Ikonen olisi hyvä haku jos tarvittaisiin 3-4 ketjuun laituria, nyt kuitenkin ollaan vailla ykköskorin / 1-2 ketjun laituria. Jos JYP tarvitsisi ns. laiturisentteriä niin Ikonen olisi siitä hyvä että pystyy pelaamaan myös keskellä, ainut vaan että JYP ei tällaista pelaajatyyppiä tarvitse. Itsellä ei ole mitään Ikosta vastaan, päinvastoin ottaisin mielelläni JYP:n jos vaan saadaan ykköskorin laituri, pari pakkia ja maalivahti. Kaikkeen ei vaan taida riittää massit.

  Enää ei puuttuis kun Ikosen lisäksi laitureiksi tulisi Tuomisto HIFK:stä ja parhaassa tapauksessa joku T. Vänttinen siihen päälle. Mukaan vielä pari pakkia ja joukkue on "valmis", toivottavasti ei.
   
 2. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  ja toissa kaudella 29 pistettä mikä oli enemmän kuin Tavilla. Paljolti se aina riippuu siitä minkälainen joukkue on ympärillä. Tavi toki on tasaisempi pisteiden tekijä kuin Ikonen.

  Ei Ikonen nyt aivan yks yhteen-pelaaja ole Tavin kanssa, mutta hyvin lähellä kuitenkin. Ja jos halvemmalla pelaa niin miksei? Jos taas Ikosella on kalliimpi hintalappu niin sitten melkein kallistuisin itse Taviin.
   
 3. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Nimenomaan. Muistettakoon edelleen että JYPin ykkössentterinä hääri vuosi sitten Anssi Löfman. Ikosta kuvataan työtätekeväksi kahdensuunnan pelaajaksi. Eikö näitä nyt jo laituriosasto pullistele? Sen sijaan kiekollisesti taitavat laiturit voi laskea helposti : Turkulainen.
   
 4. mikkekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Murskavoitto tai tappio ilman itkua jälkikäteen
 5. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
 6. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
 7. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Positiivista kuulla että molemmat pysyvät vielä organisaation sisällä. Holtari on ollut JYPille kultakimpale ja Ahvenjärven ammattitaitoa tuskin kukaan kieltää. Saa nähdä onko tässä jopa pientä Ahvenjärven sisäänajoa päävalmentaja-osastolle Liiga-tasolle, vaikkakin on käsittääkseni ja muistaakseni(?) joskus sanonutkin ettei halua siirtyä Akatemiasta Liigaan valmentamaan.
   
 8. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Niin on sanonut. Akatemiaa ei enää ole ja liigatasolle siirtymisen ongelma on ilmeisesti ollut se ettei halua muuttaa Jyväskylästä ja liigatasolla on aina potkujen mahdollisuus olemassa jonka seurauksena saattaa joutua etsiä uutta työpaikkaa toiselta paikkakunnalta.
   
 9. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Nyt vain Immosen ilmeisen saapumisen myötä kapinahenki päälle joukkueen sisällä ja Ahvenjärvi syksyn sukelluksen yhteydessä päävalmentajaksi. Uuden ajan "Dufvasta Ahoon" -siirtymä. Ahvenjärvi on varmasti nauttinut Akatemiasta, mutta uinut kyllä paskassakin tuon taakan kanssa. Ihan mielenkiintoista olisi nähdä mitä tapahtuu jos tarjottaisiin virtasmainen luotto ja kunnon materiaali.
   
 10. Shakesbeers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Boston Bruins ja NhlÄn suomalaiset.
  Laurikainen-Olkinuora kuulemma ensi kauden maalivahtitandemi.
   
 11. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tämähän olisi hieno kuvio. Pidetään peukkuja. EIköhän siellä hehkuteta ensi kautta Immosen uudella sopparilla. Lahen Ramin soppari sitten myöhemmin. Roymarkit ja Mäenpään saa minun mielestäni unohtaa. Kummatkin näin perstuntumalla tuntuva liian kalliilta siihen mitä heiltä mahdollisesti saataisiin. Etenkin Mäenpään viime visiitillä jäi käytännössä mieleen vain se miten ukko oli omassa päässä jatkuvasti kusessa.

  Joku jo ehdotti uutta verta joukkueeseen ja tuomitsi JYPin jonkinsortin hautausmaaksi. Sen verta olen samaa mieltä, että uutta verta kaivataan myös. Ei pelkillä vanhoilla ex-jypeillä saada tuloksia aikaan. Topi Nättisestä taas sellainen kutinta, että ensi kaudella saadaan jonkinlainen läpimurto. Micke Saari taas omaan silmään ei.

  Niin ja en pistäisi hanttiin vaikka Vänttinen tänne roudattaisiin.
   
 12. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Että Kengälle kenkää juuri tuon takia, hapan maku jää.
   
 13. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Eiköhän se Siekkisen lähtö ole ollut ihan oma ratkaisu. Liekö ollut sitten haluja JYPin päävalmentajaksi vai joku muu syy taustalla.

  Ahvenjärvi tehnyt kyllä paikallisen jääkiekkoilun hyväksi niin pitkäjänteistä työtä että hieno nähdä vihdoin Jusun saavan mahdollisuuden myös liigaympyröissä.
   
 14. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Kaikella kunnioituksella Ahvenjärveä kohtaan, mutta minusta mennään pahasti metsään, jos Jususta tehdään JYPin päävalmentaja. Ahvenjärvi on parhaimmillaan nuorten pelaajien kehittäjänä, ns. tsempparina ja opastavana hahmona, enkä oikein näe häntä sellaisena valmentajavelhona, joka toisi yhtään lisää Virtasen jälkeen Liiga-tasolla. Ja tällä en ole leimaamassa Virtasta valmentajavelhoksi, vaan toteamassa vain sitä, että kummastakaan tuskin sellaista tulee.
   
 15. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Veikkaisin, että Jusun pesti on ns. siirtymävaihe. Siekkinen lähtee pois, joten on pakko saada valmennukseen joku vuodeksi. Pidempää pestiä taas ei kannata tehdä, koska Virtasen pestiä tuskin jatketaan ensi kauden jälkeen. Nyt saadaan seuraa uskollisesti palvellut kaveri mukaan siis vuodeksi, eikä tarvitse etsiä ulkopuolelta mahdollisesti palikkaa, joka ei sovi palapeliin kovin hyvin.
  Ensi kauden jälkeen Jusu jatkaakin juniorityön parissa JYPin organisaatiossa, keskittyen näiden kehittämiseen.
   
 16. Vanhapuuma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYPinkylä, Green Bay Packers, HJK
  Lainaus:
  Ok, jos näin kuvio menee, sille voin peukkua antaa. Enkä edes peppuun.
   
 17. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Nyt jos koskaan tuollainen yhteistyökykyinen, pelaajakeskeinen ja nuoria tsemppaava päävalmentaja olisi tervetullut asia 2-3 vuodeksi(toki seuraksi sitten fiksulla tavalla modernimpaan suuntaan peliä kehittävät sidekickit). Immosen ilmeisen saapumisen myötä hasbeenien edustus on erittäin vahva ja viimeisiä vetojaan vetävät hytöset, immoset ja louhivaarat eivät mitään sekoilukiekkoa tule katselemaan. He haluavat voittaa kirkkaimman vielä kerran yhdessä. Olisi siis varsin suotavaa pyrkiä repimään patuista kaikki irti kun tälle tielle lähdettiin.
   
 18. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kai nyt olet tietoinen, että Veltsua nimenomaan on kuvailtu pelaajien kanssa läheistä yhteistyötä tekeväksi ja erittäin pelaajalähtöiseksi valmentajaksi? Ahvenjärvi olisi vain lisää sitä samaa.

  Veltsu on myös muistini mukaan johdattanut A-junnut mestaruuteen päävalmentajana, joten lienee nuortenkin kanssa oikein pätevä mies.

  Kaikki kunnioitus Ahvenjärvelle ja apuvalmentajana liigatasolla varmasti osaava kaveri, mutta päävalmentajaksi en häntä toivo.
   
 19. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  No voidaanhan Virtaselle rustata muutaman vuoden jatkotkin, mutta vähän epäilen.

  Ja Virtasta pehmeämpiä arvoja nyt tilasin. Veltsulla on kuitenkin myös hyvin vahva oma tahto.
   
 20. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Veltsu myös tunnetaan koirankopituksista ja pelaajien ulos savustamisesta. Case Abid ja Hotakainen tulee ainakin mieleen. Pahat kielet puhuivat myös Perrinistä mutta ainakin Eki sai peliaikaa hyvin.

  Veltsulla on tosiaan A-junnujen SM-kulta palkintokaapissaan.
   
 21. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tästä samaa mieltä. Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan JYP menee kauden 17-18 jälkeen ja kenen johdolla.

  Lainaus:
  Niin, päävalmentajalla pitää olla myös vahvaa omaa tahtoa, sen kuuntelun ja ymmärtämisen lisäksi. Kun päävalmentajalla on iso vastuu, niin minusta tuo on myös täysi oikeus, jos päävalmentaja ei halua jotain pelaajaa peluuttaa syystä tai toisesta, niin sitten se ei pelaa. Jonkun mielestä se voi olla sitten koirankoppia. Se ei välttämättä miellytä kaikkia, kuten meitä kannattajia, mutta niin se vaan menee. Varmasti niissä ratkaisuissa riittää tasapainoiltavaa kauden aikana tiiviissä ja hektisessä yhteisössä, jossa varmaan sattuu ja tapahtuu.

  Luotan, että se paras tieto on siellä joukkueen sisällä ja ratkaisuille on aina hyvät syyt, vaikka se voi ulospäin omituiselle näyttääkkin. En tällä sen kummemmin viittaa Abidiin tai Hotakaiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 18.05
 22. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Taitaa olla vaan kaksi eri asiaa, perustella pelaajalle miksi ei pelaa ja se, että joku ei vaan yhtäkkiä pääse enää kokoonpanoon, vaikka esim. kokoonpanossa ei olisi yhtään pelikuntoista kyseisen paikan pelaajaa. Tai että edellisellä kaudella eniten maaleja tehnyt pelaaja ei pääse edes harjoituspeleissä pelaamaan. Kyllähän sen myös muut joukkuekaverit tajuaa jos jotain joukkueen jäsentä kohdellaan epäoikeudenmukaisesti. Ei tämmöinen tilanne voi vaikuttaa kuin negatiivisesti joukkuehenkeen. Enkä usko että on joukkueen etu jos esim. umpilaituri joutuu pelaamaan sentterinä. Tällaisessa tilanteessa ei ole kuin häviäjiä, pl. vastustajat. Hyvälle valmentajalle jolla auktoriteetti on kunnossa tämmöisiä ei juurikaan satu.
   
 23. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Totta tämäkin, mutta ei muuta mitenkään aiemman viestini sisältöä. Juurikin pelaajaläheisyytensä vuoksi tätä koirankopitusta voi tulla, kun päävalmentaja on niin lähellä pelaajia. Silloin juuri voi ristiin mennä ajatukset joidenkin pelaajien kanssa.
   
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Vaikea sanoa millainen valmentaja Ahvenjärvi kovemmassa paikassa liigajoukkueen takana olisi. Paljon hänessä on kuitenkin valmennustyylin osalta samaa Veltsun kanssa. Jos näistä kahdesta täytyisi valita, niin ennemmin pitäisi Veltsun päävalmentajana.

  Mutta todennäköisempää lienee, että tulevan kauden jälkeen päävalmentaja saapuu ulkopuolelta.
   
 25. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Eikös Virtasta ole luonnehdittu juuri tuollaiseksi valmentajaksi. Onpa ristiriitaista, kun toiset huutelee pehmeämmän valmentajan perään ja toiset haluaisivat jämäkämmän persoonan. Koittakaa nyt päättää.

  Lainaus:
  Sitä vartenhan se Virtanen on palkattu valmentamaan, että mitään sekoilukiekkoa ei pelattaisi. Jos joukkue ei modernia tai kiekollisempaa pelitapaa osaa tai pysty toteuttamaan, niin kenen vika? Voisiko vika millään olla materiaalissa? Ai, ei vai. Tosin valmennus on myös vastuussa oikeiden pelaajatyyppien valinnasta suhteessa pelitapaan.

  Kyllä hasbeenit on nimenomaan hasbeenejä. Immosta en kuitenkaan laske hasbeeniksi. Patuista voidaan repiä kaikki irti, mutta riittääkö se? Tänä vuonna se ainakaan riittänyt KalPan parempaa materiaalia vastaan. KalPa meni finaaliin ihan puhtaasti paremman yksilötaidon ja laadukkaamman materiaalin (myös maalivahti) ansiosta, ei minkään pelitavan. Ei JYP pelillisesti ollut yhtään huonompi kuin 2012. Silloin JYPillä oli oma Kilpeläinen (Helenius). Jyväskylässä ei vaan tajuttu minkä luokan pelaajia ovat esim. Keränen, Rissanen ja Mankinen. Oman joukkueen pelaajat tuntuvat aina muita paremmilta.