Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Quo vadis, JYP – mihin menet, JYP? Kauden 2017–2018 joukkue

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Köpi, 05.01.2017 klo 16.44.

 1. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Otsikko on kirjoitettu ehkä hiukan raflaavasti, mutta ainakin minulle on tällä hetkellä epäselvää mihin JYP seurana on matkalla jos ja kun Virtasen TET-harjoittelu loppuu keväällä.
  Valmentajaratkaisuhan tässä on kaiken a ja o - se tulee kertomaan paljon. Siitä on kuitenkin oma ketjunsa joten jos vaikka keskitytään tässä ketjussa miltä JYPin ensi kauden joukkue pelaajiston ohella näyttää. Myös pelaajiston kohdalla on vähän arvoitus, mihin suuntaan materiaalia lähdetään rakentamaan. Etenkin hyökkäyksen kohdalta

  Maalivahdit:

  Tämä osastohan on nyt tästä tämän kauden nopanheitosta johtuen suhteellisen levällään. Vehviläisellä ja Ruusulla on toki sopimukset ensi kaudeksi, mutta vaikea näillä näytöillä uskoa että ainakaan molemmat ensi kaudella JYPissä pelaavat - ellei peräti maalivahtiosasto mene totaalisen uusiksi.
  Noh, toivottavasti Holtari & co. on tästä kaudesta jotain oppinut, että mikä merkitys on sillä että JYPin maalilla seisoo iso ja peittävä veskari (vrt. Olkinuora / Ruusu) kuin Vehviläisen/Tuokkolan tyyppinen veskari.

  Puolustajat:

  Sopimuksessa: Jokinen, Kalteva, Niku, Vainio, Yonkman. Optiot Kuukkaan sekä Uotilaan.

  Erittäin hyvä runko kasassa ja voisi edelleen olettaa että jompikumpi option omaavista pelaajista jatkaa. Eli pari pakkia ulkopuolelta/jatkosopimukseen olisi tämän perusteella tarve. Pullille en näe kauheasti käyttöä, Friman voi laajuuden puolesta mahtuakin ensi kauden joukkueeseen. Vaakanaisen en usko jatkavan (Frölunda?, Pohjois-Amerikka), joten ulkopuolelta olisi vähintään yksi puolustaja haettava, riippuen siitä mitä tehdään optiokavereiden kanssa. Jos optio/optiot käytetään, kyllähän tarve olisi sitten puolustajalle joka sen kiekonkin kanssa osaa tehdä jotain.

  Hyökkääjät:

  Sopimuksessa: Hotakainen, Hytönen, Kanninen, Kolehmainen, Louhivaara, J.Nättinen, T.Nättinen, Rooba, Sund, Suomela, Tuppurainen, Turkulainen

  Vielä sopimuksetta olevista pelaajista ainoa jolle jatkoa tällä hetkellä harkitsisin on Tavi. Miklikin kohdalla ratkaisu venynee joka tapauksessa kauden jälkeen, tietysti jos tuota tahtia jatkaa niin käyttöä varmasti löytyy, mikäli on halua jatkaa.
  Löfman on rajatapaus, niin loukkantumisherkkä kaveri että ehkä katselisin muualle. Todennäköisesti ei jatkakaan mikäli Lahti palaa Kiinan seikkailultaan.
  Salmiolle ja Pihlmanille kiitos ja hei.

  Ulkopuolelta näkisin tarpeeksi lähinnä yhden tasokkaan laiturin jos Miklik ei jatka. Kolmossentteri on sitten toinen - mahdollisesti. Muuten hyökkäys ei kovin paljoa fiilauksia vaadi.
   
 2. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Olisiko paluu kivikaudelle...eiku Alatalon aikaan eli jurakaudelle. No leikki sikseen, iso kysymysmerkki lähtee täältä JYPin suuntaan. Ei mitään tietoa mikä hirviö jyppi tällä hetkellä on? Ollaan jotain olevinaan ja sitten kuitenkaan ei olla. Vai onko tää joku uusi allround tapa pelata jääkiekkoa? Mitälie hybridi kiekkokontrollipaskaa, josta ei tunnu itse päävelhokaan ottavan selvää.

  Jos mielipidettäni kysytään niin se on se, että uskottavuus pitää palauttaa. Lopettaa turha kokeilu ja tehdä se kaikille selväksi, että JYP pelaa sitä työteliästä, kurinalaista peliä. Sitä joka pelottaa pudotuspeleissä vastustajia. Kaikkien pitäisi inhota pelata meitä vastaan, ihan niinkuin tähän asti on ollutkin.
   
 3. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lahden Ramihan teki joulukuussa 2015 kaksivuotisen sopimuksen, ulkomaan optiolla. Nyt siis on tuo optio käytössä, mutta onko mahdollista että Rami olisi ensi kaudella takaisin JYPissä? Vai purettiinko tuo sopimus kun Rami lähti ruplaliigaan?
   
 4. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  JYPin sivuilta:

  Lainaus:
  Jutussa ei avata sitä, mahdollistaako sopimus myös toisen sopimuskauden pelaamisen ulkomailla, mutta aika kummalliselta tuntuisi sellaisen sopimuksen teko seuran kannalta.

  Joko ruvetaan miettimään sentterinelikkoa Immonen-Suomela-Hytönen-Lahti? :D
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Luulisi että se toinen kausi ulkomailla olisi vähintään jonkun korvaussuman takana jos semmoista on edes sovittu. Toki tuota lausettakin mitä holtari sanoi voi tulkita monella tapaa. "ainakin kerran" voi tarkoittaa melkein mitä tahansa. Se seikka sitten että onkohan lahdelle sitten suoranaisesti käyttöä ensikaudeksi, toki jos Löfman lähtee niin voi olla. Käytännössä tuskin hirveästi esteenäkään on jos Lahti ulkomaille lähtisi vielä toiseksi kaudeksi.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tässä kun koittaa ensikauden tilannetta hahmotella eliteprospects olevien sopimuksien perusteella niin ensikauden hahmotelma taitaa olla jotain:

  mv
  Vehviläinen
  X
  Ruusu

  1. Tuppurainen - Suomela - Nättinen
  2. X - Hytönen - Louhivaara
  3. Kolehmainen - x/(Lahti)- Turkulainen
  4. Rooba - Hotakainen/kanninen/T.Nättinen - Sund
  5. Likola- Saari - Tiainen

  1. Kalteva - Niku
  2. Yonkman - X
  3. Vainio - X/(Kuukka)
  7. Jokinen
  (Uotila)

  Erving - Aitola
  Lehtinen - Lindroos

  Käytännössä vähän näyttäisi siltä että mahdollisesti yksi maalivahti, pari pakkia ja pari hyökkääjää puuttuu enää ensikauden rosterissa. Toki riippuu paljon siitä että miten muutaman option kanssa lopulta tehdään. Nykyisillä otteilla varmaan ainakin Kuukka jatkaa. Sanotaan näin että aika vähän ainakaan uudelle valmentajalle annetaan liikkumisvaraa ellei sopimuksia pureta.
   
 7. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Mikä tuo Lahden tilanne nykyään on onko se edes pelannut viime aikoina marraskuun alun jälkeen? en niin tarkkaan seuraa tuota itäsarjaa silloin tällöin katsonut livetuloksista kokoonpanoja niin ei ole näkynyt? peluuttiko kiinanpojat siltä jalat alta ja tuli stoppi? ja kuinka kauan tuon toipumiseen menee vuosi vai kaksi?
  Sitten tuohon ensi vuoden joukkueeseen, Tuskin se tämän vuotisesta nimellisesti paranee, talous edellä kun menee, materiaali kapenee. Taitaa enemmän olla aktiivi fanien päiväunia että joukkue olisi kovinkin kilpailukykyinen taitaa olla kaksi näkökantaa luokkakokoustyypit itse toivon että tämä ei toteudu ikinä eikä missään muodossa siitä ei nimittäin mitään iloa syntyisi, sitten en myöskään usko että laadukkaan kovaa tulee, siihe on ihan selkeät realiteetit ei Jyväskylän hallin koolla siihen pystytä ja yleisöä kun ei käy riittävästi.
  Valmentajan nimellä ei merkittävää merkitystä ole yleisön käyttääntymiseen, periaatteessa ei pelitavallakaan, suomalainen urheilu kansa on menestys hullua tulos sen loppupelissä ratkaisee. ja kukaan ei pysty sanomaan että jollain tietyllä valmentajalla tulee esim välieräpaikka varmasti.
  ja kuka sitten tuleekin valmentajaksi, Happeen Pulkkinen siihen houkuteltaisiin niin ei voi mennä sanomaan että nyt jäädään viimeiseksi.
  kyllä JYP ottaa vähän taka-askelia joukkueen kokoamisessa, mitään kovia nimiä turha odotella, ja toivotaan että pelaajat ottaisi harppauksia kehityksessä eteenpäin. voidaan onnistua tai sitten tulee suurempi mahalasku kuin tänä vuonna.
  Vuosi sitten kuorossa tuli itkuvirttä miksi ei Karri Kiveä otettu, no ei Karri ole Ilvekseksessä tehnyt kummoisia ihmeitä, ei ainakaan tähän mennessä voi sanoa että kummoista meriittiä saa.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Wärn ja Lahti taisi olla ensimmäisten joukossa sopimuspelaajia, jos siellä sitten jollakin 10 pelaaja sopimus ja miehet pelasi jo heti harjoituskauden alussa +20 minuutin peliaikoja kesäkunnolla niin sinällään varmaan ihan ymmärrettävää. Ensikaudella olisi lahdelle ehkä rauhallinen 10 minuutin peliaika 3-4 ketjussa jos ulkomaan reissut on tässä, tuossa Holtarin lausunnosta saa sen käsityksen että on ensikaudella meidän miehiä ja tuskin ainakaan Kiinassa jatkaa tuon jälkeen ja tuo tilanne voi myös ajaa muut mahdolliset kiinostuneet pois. Onkohan Wärn tehnyt paluun vai tilanne ihan sama?

  Ensikauden joukkueen tilanne riippuu varmaan pitkälle mitä tämänkauden osalta lopulta tapahtuu. pudotuspeleihin on pakko päästä olkoon sitten säälien kautta tai ilman. Jos ensikaudella joutuu budjettia supistaan niin joukkue on aika pitkälle jo nyt kasassa. Kuitenkin lopulta loppuu niin harvan pelaajan sopimus eikä nekään ole kovin kallispalkkaisia pelaajia, ei Löfman, Pihlman ja Tavi kuitenkaan ihan liigan kärkipäätä budjettien osalta, jotain liikkumisvaraa antaa, mutta korvaajat on samaa tasoa tai jätetään kokonaan korvaamatta.
   
 9. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lahen ja Wärnin peliminuutit per ottelu -keskiarvot ei jääneet kovinkaan paljoa esim. Dustin Byfuglienin minuuteista. Joten siitä voisi ajatella että pikkasen liikaa minuutteja jopa tuollaisille supermiehille.

  Kenet tahansa saa peluutettua hajalle, kun tarpeeksi laittaa kentälle joka pelissä.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo näyttäisi peliaika olleen n. 17-23 minuuttia alkukaudesta Lahdella ja Wärnilla sitten melkein läpi kauden tuo 20 minuuttia.. ei ihme jos pojat hyytyi jossain kohti, ei sillä että kunto olisi huono mutta todennäköisesti kummatkin pelasi jo valtavat minuutit silloin kun monet Suomessakin vielä lomaili. Harjoituskaudella varsinkin taisi pelaajapula olla vielä iso ja silloin melkeinpä tärkeämpää ottaa sitä tuntumaa ja pohjaa kunnolle, kummallakin taisi itse harjoittelu jäädä vähemmälle kun palautumiseen meni kauemmin.. Saa tosiaan nähdä mitä miehet nyt ensikaudella tekee ja toipuuko pelikuntoon loppukauden aikana. En tiedä sitten olisiko Wärnille jotain käyttöä jos Tavi ei jatka.Toki ura sielläkin taitaa laskusuunassa olla ja sama 3kk tauko taitaa olla kun lahdellakin nyt..
   
 11. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Se on nyt varmaa. Että Salmion Mikko ei pelaa ensi kaudella meillä. Ässiin menee niinkuin täällä jo tiedettiin. Onnea ja menestystä!
   
 12. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Jani Tuppurainen - Jarkko Immonen - Jerry Turkulainen
  Micke Saari - Antti Suomela - Joonas Nättinen
  Topi Nättinen - Juha-Pekka Hytönen - Ossi Louhivaara
  Janne Kolehmainen - Miika Lahti - Robert Rooba

  + Arttu Likola, Valtteri Hotakainen, Henri Kanninen, Joel Sund, Riku Tiainen

  Mikko Kalteva - Mikko Mäenpää
  Nolan Yonkman - Sami Niku
  Juuso Vainio - Mikko Kuukka

  + Jaakko Jokinen, Joona Erving, Olli Aitola, Alex Lindroos

  Veini Vehviläinen - Markus Ruusu

  Siinä yllä ensi kauden mahdollinen joukkue, kursivoituna + alleviivattuna huhutut "uudet" pelaajat (sininen), ja pelkästään kursivoituna sopimuksen JYPiin omaavat, mutta muualta palaavat pelaajat. Pelkästään alleviivattuna sitten JYPiin sopimuksen omaavat, mutta poispäin huhutut pelaajat (punainen).

  Kyllähän tuolla toteutuessaan voisi mieluusti kauteen lähteä, kysymysmerkkejä on palaako Lahti ulkomailta. Immonen ja Mäenpää olleet pitkään "varmoja" palaajia, mutta kuten kaikki tällä palstalla tietää herrat ovat myös olleet melkein joka vuotisia palaaja huhuja, eli osastoa uskoo kun näkee. Nikua on viety pohjoisamerikkaan, mutta omasta mielestä ei ole vielä valmis sinne, toki kehittääkö liiga oikeita osa-alueita on toinen tarina. Topi Nättinen olisi taas JYPin mies, keskikaista on tukossa, mutta mies osaa pelata laidassakin.

  Maalivahtiosasto oikeastaan isoin kysymysmerkki, annetaanko vuoden kokeneemmille nuorille Veinille ja Makelle oikeasti kunnon mahdollisuus ja lähdetään alkuperäisen suunnitelman mukaan, vai tehdäänkö esim Tuokkolalla tai Olkinuoralle ensi kaudeksi jatkosopimusta. Itse antaisin nuorille mahdollisuuden TPS:n tapaan ja jos ei ensi kautena sitten riitä, niin tarpeen mukaan hommataan maalivahti remmiin mukaan ala Olkinuora (tällä kaudella). Maalivahtejakin ja hyviä sellaisia yleensä vapaana jonkun verran syystä tai toisesta kesken kauden on.

  Katsellaan.
   
 13. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ai taasko Miksa Mäenpää tulossa nykäskylään? Enpä ole tuota huhua vielä kuullutkaan. Sen yhen reissun tänne tekikin vähän heikoin tuloksin. Toki kausi oli pilalla heti alkuunsa kun tuli se iso loukkaantuminen.

  Muutoin ihan samaa tarinaa mitä on jauhettu vuosia. Ei lainkaan hassumpi jengi toteutuessaan!
   
 14. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  On tuosta vähän ollut puhetta. Silloin viime kerralla JYP oli Mäenpäälle plan B. Se näkyi hieman kun ei ollut motivaatio ja keskittyminen aivan tapissaan. Nyt olisi se tilanne että JYP olisi plan A. Tälläistä puhetta on kuulunut jo pitkään. Se että toteutuuko tuo on vielä hämärän peitossa.
   
 15. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos loukkaantumista ei lasketa, niin Mäenpäähän pelasin tuloksellisesti oikein hyvin, vaikka motivaatio ei varmasti ihan huipussaan ollutkaan. 19 ottelussa tehtaili runkosarjassa 15 pistettä, joka on pakille varsin kova lukema. Pleijareissakin jatkoi hyvää tahtia, kun teki 12 otteluun 8 pistettä.

  Olihan siinä pelaamisessa näkyvillä motivaation puutteita, joka haittasi etenkin puolustuspäässä, mutta kiekolliselta pakilta odotetaan pisteitä ja niitä Mäenpää pystyi lopulta tekemään pelaamissaan otteluissa hyvin. En siis lähtisi sanomaan, että tuokaan reissu olisi tuloksellisesti kovin heikko ollut.

  Itse uskon, että paluu tapahtuu ja saamme Mäenpäästä tähtiluokan kiekollisen pakin. Olen luottavaisempi Mäenpään, kuin Immosen paluuseen, vaikka sekin vaikuttaa aina vain todennäköisemmältä.
   
 16. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Olisi kiva nähdä uusiakin pelaajia JYPin paidassa. Vai? No joo, ja niitähän tulee, se on varma, mutta ainahan näitä Suomeloita saati Miklikkejä on vaikea ennakoida etukäteen. Se on kyllä totta, että pohja ensi vuoden kokoonpanolle on jo pirun vankka. Melkein voisi jo nykyisillä sopimuksilla lähteä ensi kauteen ja katsoa mitä syksy tuo tullessaan. Mutta aina Holtari tuo puskista tulee uusia pelaajia. Aina.
   
 17. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Mahtaako nykykiekkoon riittää Yogin potku enää? Kattelisin isoja ja nopeita nuoria pakkeja, tuossa listassahan on pelkästään kokemusta, mikä ei tietenkään pidä paikkaansa, ei tänäkään vuonna.
   
 18. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Sibirin tyyppejä oli ollut katsomassa Jyväskylässä Kärpät-peliä jonka jälkeen suuntasivat Ruotsiin eht-matsiin Ruotsi-Suomi. Eiköhän siellä ole muuan Suomela ollut kiikareissa ainakin. Toki ei kärppämatsissa pelannut juurikin maajoukkuehommien vuoksi. Ja hyökkääjää nimenomaan olivat kaavailleet ensi kaudeksi, Enlundin ja Lehterän tapaista pelaajaa.
   
 19. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Noh, Yogilla on sopimus ensi kaudesta, joten tuskin on mihinkään lähdössä. Ja kyllä se jalka vielä ensi kaudellakin riittää.
   
 20. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ainakin kun tuossa katsoo teholukelmia niin mieshän pelaa melkein elämänsä kiekkoa vielä, mutta samaan aikan ilmeisesti tälläkaudella on taas nuo loukkaantumiset vaivannut. Sinällään jos ensikautta miettii niin saattaisi olla juuri semmoinen hankinta joka tämänkin kauden joukkueesta puuttuu. Riskihän se aina on loukkaantumisherkkä kaveri palkata, mutta ehkä tuossa kohti se kannattaa ottaa jos tilaa budjetissa vain on.

  Immonen + Mäenpää yhdistelmä vain kuulostaisi melko kalliilta vielä noiden Louhivaaran, Hytösen, Tuppuraisen, Yonkmanin ym.. lisäksi vaikka Lähtisihän tuosta aika iso kasa myös pois joten tilaa tulisi budjettiin. Ehkä se olisikin että juuri kärkipelaajia joukkue kaipaa ja sitten enemmän näille nuoremmille vastuuta ja tilaa kokoonpanossa. Nyt on pelannut kaikenmaailman Pihlmania ja kumppania 4 ketjussakin ja samalla vienyt tilaa näiltä Pitkäsiltä, Saarilta ja Likolilta tehdä kunnon läpimurtoa. Pitkänen ei ole edes melko hyvillä otteilla päässyt kokeilemaan. Ehkä laajuutta hieman tiivistää kärkiosaamiseen( Immonen, mäenpää) ja sitä täydentää sitten näillä nuoremmilla.
   
 21. king k Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, Caps & Ducks
  Lainaus:
  Nyt vasta huomasin tämän viestin. Ei ollut Sibirin scoutit Jyväskylässä seuraamassa JYPin pelaajia, vaan vierasjoukkueen kynttiläpäätä.
   
 22. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Itsellä on Mäenpäästä vähän ristiriitaiset filikset. Varmasti olisi vahvistus jos motivaatio on tapissaan ja on ehjä. Loukkaantumiset voi sitten verottaa isosti. Ei tuo Opan paluukaan ole liian helppo ollut

  Mäenpään kohdalla voisi hyvinkin olettaa, että alkukaudesta saa huutia osan fanien toimesta, jos se tatsi ei ole ihan tapissa ja esitykset ihan timattia. Kuten JP sai alkukaudesta, osin ansiosta ja osin aiheetta, jos minulta kysytään.

  Jossain vaiheessa JYPinkin pitää uusiutua enemmän rosterin osalta, mutta ei selkeästikkään vielä ensi kaudelle. Varmaan se ensi kauden ja tulevien kausien päävalmentajakin näyttelee isoa roolia mihin suuntaan pelaajien osalta mennään kauden 17-18 jälkeen.
   
 23. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Lainaus:
  Ei kai vaan Junno ja Aho? Niillä meni porukan kokoaminen täysin vihkoon aina valmentajasta lähtien. Kaitsun suurin taktinen veto kun on tunnetusti "nyt tsemppiä jätkät". Liikaa vaihtuvuutta, liian monesta joukkueesta ostettuja pelaajia - samalla muutama pelikelpoinen junnu Suomenmaata kiertävälle radalle. Ei ole käppyrät valmis ensi vuonnakaan. Mutta meitähän tämä ei haittaa?
   
 24. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Laitetaan tänne. Eli Siekkinen ei jatka ensi kaudella JYPin matkassa.

  "Pitää paikkansa" – JYP-ikoni Ari-Pekka Siekkinen jättää seuran keväällä - Keskisuomalainen

  Lainaus ksml.fi jutusta:

  "JYPin ikonihahmo Ari-Pekka Siekkinen, 52, jättää seuran tämän kauden jälkeen.

  Siekkinen vahvisti Keskisuomalaisen saaman tiedon lyhyesti.

  – Pitää paikkansa. En jatka seurassa enää ensi kaudella, hurrikaanijoukkueen apuvalmentaja totesi.

  – Muuten minulla ei ole tässä vaiheessa asiaan enempää kommentoitavaa. Nyt keskitytään auttamaan JYPiä mahdollisimman pitkälle tänä keväänä."
   
 25. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet